RealMadridFIN::foorum

Real Madrid => Otteluseurannat => Aiheen aloitti: Cristiano7 - 02.01.2017, 22.06.12

Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Cristiano7 - 02.01.2017, 22.06.12
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170103/7bc4de5b72c250aada75da8faa360f5c.jpg)

                                           Real Madrid vs Sevilla
                                             Santiago Bernabeu
                                                   04/01/2017
                                                       22:15

Aiaiai, talvitauko on takana ja vuorossa on Copa del Reyta, kun Real Madrid saa vastaan Andaluciasta Sevillan pelaamaan ensimmäistä osaottelua La Copan neljännesvälierässä, jota Viaplayn omistajat pääsevät ihastelemaan suorana englannin kielen selostuksella.

                                         Real Madrid

Uefa Super Cup, Club World Cup, kolmen pisteen johto La Ligassa, 0-3 voitto Vicente Calderonilla, siinä lyhykäisyydessään Real Madridin alkukausi...

Zinedine Zidane - La Soluzzíon toi jo viime kauden päätteeksi Real Madridille iloa ja menestystä, joka on jatkunut pitkälle tämän kauden puolelle. Itseasiassa noin vuosi sitten Florentino Perez ilmoitti Zidanen olevan seuraava Real Madridin päävalmentaja, kokematon ja heikosti Castillassa menestynyt Legenda otti Real Madridin ohjaksiinsa. Eihän se hyvin alkanut, kun Atleti kiusasi Bernabeulla ja Real Betis pyyhki viimesenkin toiveen La Ligan voitosta helmikuussa...

(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170102/8142bfa459b11279d2e78d012c1ad9ca.jpg)
                                            04/01/2016

Siitä lähtien Zidane on kuitenkin saanut joukkueen ilmapiirin kuntoon ja pelikin on ajoittain vastannut Foorumin odotuksia. Kauden päätteeksi Zidane sai makean revanssin Diego Simeonesta, kun Real Madrid nosteli isokorvaista yhdettätoista kertaa taivaalle, Zidane Valkoisten palkkalistalla kolmatta kertaa.

No se on mennyttä se ja tällä kaudella ei paljoa edelliset mestsruudet lohduta, joten La Liga oli kaikkien mielestä se taisto, joka on voitettava, onhan edellinen mestaruus Mourinhon ajalta. Ja ensimmäisten viidentoista pelin jälkeen näyttää ihan hyvältä, sillä Barça on jäänyt kolmen psteen päähän pelattuaan vieläpä pelin enemmän. Saldona on yksitoista voittoa ja neljä tasapeliä joista kolme osui kauden ainoaan kriisiin, neljään peräkkäiseen tasuriin.

Siitä selvittiin ja Realin onneksi Barca sekä muutkin menettivät runsaasti pisteitä syksyn aikana, joten Madridistat ovat turvallisen tunteisessa johdossa, joka ei aina pelillisten otteiden takia ole tuntunut ansaitulta, sillä monia viime hetken maaleja, joilla saatu ratkasevia pisteitä sekä peli-ilme on muutenkin ollut hieman hukassa välillä, mitä ei tietenkään loukkaantumisetkaan edistäneet.

Mestarien liigassa Real Madrid sai vastaansa Dortmundin, Sportingin, sekä Legian. Ei helppo lohko ennakolta, sillä Borussian kanssa oli tiukka vääntö pari kautta sitten ja Sporting pystyy hyvänä päivänä antamaan kovan haasteen, kuten se tekikin ensimmäisellä kierrokselle, kun Alvaro Morata viimeisteli vasta lisäajalla voittomaalin. Lopulta Real Madrid sijoittui toiseksi lohkossaan kerättyään 12 pistettä, kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Kuulostaa huonommalta mitä on, sillä ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastaan asettuu Napoli, kun voittamalla lohkon vastaan olisi voinut tulla City tai Bayern Munich...

                              Mahdollinen avauskokoonpano

Casilla; Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Isco, Benzema, Cristiano

                                                Tai

Casilla; Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Isco; Benzema, Cristiano

Sivussa varmuudella on Sergio Ramos, Gareth Bale, Lucas Vazquez ja Mateo Kovacic.


                                                    Sevilla FC

Jorge Sampaoli tuli puikkoihin, kun Herra Eurooppaliiga (Unai Emery) jätti Sevillan ja siirtyi Valon kaupunkiin. Sampaolin Sevilla suoriutui syyskaudesta erinomaisesti, La Ligan kolmantena, vain pisteen päässä Barçasta, jonka lisäksi Sampaolin rohkea ja miellyttävä pelityyli toi kakkossijan Juventuksen peesissä Mestarien liigassa. Kauden alussa toki Sampaolin Sevilla hävisi Realille Trondheimissa 3-2 Carvajalin tehtyä voittomaalin jatko-ottelussa.

La Ligassa Sevilla on napsinut kuudessatoista pelissä 33 pistettä ja tehnyt 32 maalia, sekä päästänyt 21. Voittoja tilille napsui kymmenen, muun muassa Atletico Madrid ja Valencia joutuivat myöntämään Sevillan olleen parempi. Tasapelejä on kertynyt kolme, aivan kuten tappioitakin, joista kivuliain oli marraskuun alussa sattunut 1-2 häviö Barçalle.

Mestarien liigassa Sevilla arvottiin samaan lohkoon Juventuksen, Lyonin ja Dinamo Zagrebin kanssa. Kuten jo aiemmin totesin niin Sevilla pääsi lohkostaan jatkoon sijoittumalla toiseksi kerättyään yksitoista pistettä saldolla kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. (1-3, Juventukselle) Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastaan asettuu Leicester, joka voitti oman lohkonsa ja haaveilee viime kauden tapaan jättiyllätyksestä.

                                         
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170102/c57bb49860b9ef27cf72d073b38b3162.jpg)
Muut Copan parit, muutamia helmiä odoteltavissa, ennakolta mm Athletic vs Barca ja Sociedad vs Villarreal.

Ottelun tuomaroinnin hoitaa Mateu Lahoz, jota foorumillakin on useaan kertaan hehkutettu...

Olkaa hyvät, keskustelkaa, kommentoikaa ja pohtikaa! Foorum nousuun!

Pahoittelut kirjoitusvirheistä ja epäselvistä lauseista, toivottavasti saatte selvää.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 02.01.2017, 23.31.41
Mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin kattavalla avauksella! :pallo:

Herätelläänpä tässä alkajaisiksi henkiin Loukkaantumiset-topikissa käytyä keskustelua kokoonpanon suhteen. Lucasin ollessa sivussa laitapelaajaosasto näyttää sen verran kapealta, että uskon Zidanen turvautuvan mm. Deportivo- ja Kashima-peleissä nähtyyn kolmen alakertaan:

-------Cristiano---Benzema-------
---------------Isco----------------
Marcelo--Kroos--Modric--Carvajal
----Ramos--Casemiro--Varane----
---------------Navas---------------

Tietysti ylläolevaa kokoonpanoa kierrätetään tässä kohtaamisessa sen verran, että Casilla ottaa torjuntavastuun ja loukkaantuneena olevan Ramosin korvaa todennäköisesti Pepe, vaikkei Nachokaan olisi missään nimessä huono vaihtoehto. Voihan Zidane myös vetäistä jonkin ässän hihastaan, mutta ranskalaisen aikakauden historian valossa uskon tähän kokoonpanoon ja ryhmitykseen.

Laitapelaajilla on peleissä erittäin keskeinen rooli, joten niiden puuttuessa en lähtisi täyttämään kenttää pelkillä hyökkääjillä ja kymppipaikan pelaajilla. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä Carvajalilta ja varsinkin Marcelolta löytyy onneksi osaamista myös hyökkäyssuuntaan. Uskon, että ryhmitystä muokkaamalla ja puolustusvastuun uudelleenjärjestämisellä laitapakeistakin saadaan riittävät tehot irti Sevillan kaatamiseen.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Chris - 03.01.2017, 11.43.14


                                            Sevilla vs Real Madrid
                                                 Sanchez Pizjuan
                                                      04/01/2017
                                                           22:15

Sen verran täytyy korjata, että ottelu pelataan Bernabeun nurmella ja Andaluciaan matkustetaan viikon päästä. AS:n mukaan Bernabeu on myöskin huomenna loppuunmyyty, joten alkaahan madridistat vihdoin löytämään tiensä stadionille tällä kaudella. Avaukselle toki muuten  :peukku_ylos:

Mutta se siitä, hieno vastus saatiin Copaan, vaikka olenkin sitä mieltä, että tämä kilpailu pitää täysin kakkosruuveilla ja säästää paukut La Ligaan ja UCL:aan. Kevät on jälleen erittäin tiivis, mutta tavallaan tämä Sevilla-pari päästään pelaamaan keskellä ei pahinta otteluruuhkaa - toki, nyt kohdataan Sevilla 1,5vk aikana kolmesti ja siihen koti-Granada päälle, mutta ei onneksi pahasti tämän cupin pitäisi sotkea La Liga-haaveita, ellei loukkaantumisia tule.

Loukkaantumiset näyttävät nyt etenkin laitapelaamisen suhteen roolia, kun selkeät valinnat Bale ja Lucas ovat poissa. Todennäköisesti formaatti muuttunee enemmän joksikin 4-4-2 tai sitten Isco, James tai Asensio saa mahdollisuutensa laidalla.

Ei uskalla  toivoa, että ottelupari saataisiin hyviin asetelmiin jo huomenna, sen verran hienon kauden Sevilla on pelannut. 36.perättäinen kuitenkin tulee, lukemin 2-1, Benzema & James.
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 03.01.2017, 12.22.20
Sen verran täytyy korjata, että ottelu pelataan Bernabeun nurmella ja Andaluciaan matkustetaan viikon päästä. AS:n mukaan Bernabeu on myöskin huomenna loppuunmyyty, joten alkaahan madridistat vihdoin löytämään tiensä stadionille tällä kaudella. Avaukselle toki muuten  :peukku_ylos:

No mitäs helvettiä, olen aivan varma että jossain luki että Andaluciassa eka ja sit Bernabeulla. korjaukselle :peukku_ylos:

Toki saattoi olla että epähuomiossa ja kiireessä katsoin jo seuraavaa ottelua... ;)

Modet, pystyttekö vaihtamaan otsikon? Real Madrid vs Sevilla ois oikea muoto
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 03.01.2017, 13.08.52
Pepen lihasvamma uusiutui ja näin ollen hän on jälleen sivussa. Toppareina häärivät siis El Derbissä vakuuttavasti esiintyneet Nacho ja Varane.

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2017/01/03/586b7dd2268e3ef11e8b45c4.html (http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2017/01/03/586b7dd2268e3ef11e8b45c4.html)
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 03.01.2017, 15.09.42
Myös Cristiano on sivussa Sevilla-kohtaamisesta lepuutuksen takia. Mitäköhän siellä harjoituskentällä on oikein puuhasteltu, kun tämän verran ukkoja on sivussa jo ennen ensimmäistä kevätkauden ottelua? Sampaolin suojatit tulevat saamaan melkoisen etulyöntiaseman tähän kamppailuun, sillä Zidanen suunnitelmat menevät varmasti näiden poissaolojen myötä ainakin osittain uusiksi.

(http://i.imgur.com/m7QSFzR.jpg?1)
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 03.01.2017, 16.03.22
Avaukselle :peukku_ylos:

Uuh! Huomenna vuoden 2017 ensimmäinen miekkailu ja vielä kiihkeää Sevillaa vastaan, onkin hyvä lähteä uuteen vuoteen kunnon ryminällä. Real Madridin loukkaantumiset tuottavat pientä päänvaivaa, mutta toisaalta Copa del Rey on juuri oikea kilpailu rotaation harjoittamiseen, tuuraajilla on myös hyvä tilaisuus esiintyä edukseen ja luulisi motivaatiota riittävän. Haluan korostaa ottelun tärkeyttä kevätkauden kannalta. Nämä ovat juuri sellaisia otteluja, joissa tulee taistella täysillä ja ottaa hyvä tulos vaikka varamiehisenä. Nyt tarvitaan onnistumisia laajalla saralla, jotta koko joukkue voi lähteä hyvillä mielin kohti kevättä, luottaen omiin pelikavereihin ja joukkueeseensa. Asiat usein itselleen vaikeaksi tehnyt Real Madrid on kuitenkin osoittanut taistelutahtoa tukalissakin otteluissa ja ottanut tarvittavat pisteet, tämä herättää foorumin vihaisimmassa miehessä pientä toivoa ennalta vaikeaan otteluun. Ei silti pidä unohtaa Zidanen roolin tärkeyttä. Sevilla ei ole missään nimessä helppo vastus, ei ainakaan pitäisi olla. Real Madrid kärsii loukkaantumisista ja Zidanen on pakko mennä mukavuusalueen ulkopuolelle, nyt on käytännössä pakko soveltaa ja tämä on juuri sellainen hetki, jolloin olisi hyvä olla se kuuluisa varasuunnitelma takataskussa. Positiivisena asiana näen sen, että Zidane on pystynyt hahmottamaan peliä vaikeissa otteluissa ja tekemään oikeita muutoksia lennosta.

Luin juuri päivän Marcasta Sampaolin haastattelun (http://www.marca.com/en/football/spanish-football/2017/01/03/586b6776e5fdea273c8b4664.html) ja se oikeastaan vahvisti omia ennakkokäsityksiä illan ottelusta. Haastattelusta nousee nopeasti esiin Sampaolin kunnioitus Real Madridia kohtaan, mutta samalla riveistä ja rivien välistä pystyy lukemaan herran olevan tietoinen missä mennään ja miten Real Madridia vastaan tulisi pelata. Sevilla tulee suurella todennäköisyydellä pelaamaan erittäin aktiivista jalkapalloa, pyrkivät taistelemaan pallosta ja hallitsemaan sitä. Myönnän etten ole täysin perillä sevillalaisten kuntopuolesta ja etenkin näin pyhien jälkeen on paha sanoa missä mennään. Sampaolilla on varmasti tieto Real Madridin laitapelaajien puutteesta, pelko valkopaitojen mahdollisista salamavastahyökkäyksistä lienee olematon. Tämä oikeastaan vain vahvistaa sitä, että Sevilla tulee vierailulle päät pystyssä.

Tsisoun avauskokoonpano:

Karim, James.
Isco, Toni, Carlos, Luka.
Marcelo, Nacho, Raphaël, Dani.

Real Madridin pitäisi haastaa Sevilla suoraan alkuvihellyksestä, pallo haltuun ja järkevää lyhytsyöttöpeliä ilman mitään turhia paskakeskityksiä. Real Madridin keskikenttämiehet ovat saatana maailman eliittiä, pallon pitää pysyä jalassa, sen kanssa pitää työskennellä järkevästi ja sen pitää ennen kaikkea liikkua nopeasti. Aivan kuten näiltä nimimiehiltä tulisi odottaa. Cristiano ja Bale telakalla, onko tämä se hetki kun BBC:n myytti murretaan? Nyt Zidane, nyt jumalauta! Sevillalla voi hyvinkin loppua kunto koneesta jos meinaavat tosissaan haastaa unelmavävyn, kroatialaisen dynamon ym. kumppanit kovalla prässillä. Kuten todettua, Real Madridilta puuttuu nopeutta poissaolojen takia ja en oikein näe muuta vaihtoehtoa kuin pelata rohkeasti tulella tulta vastaan.

Sieten eksoottiselle kokoonpanolle myös varovaisesti yläpeukkua. Toki Cristianon tilalle James, portugalilainen kun on sivussa. Näkisin silti tuon olevan mahdollinen vaihtoehto ja varmasti Sevillan suunnitelmien kannalta jokseenkin taktisesti härski pakan sekoitus konsti. :traktori:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: RONALDO - 03.01.2017, 16.48.04
Myös Cristiano on sivussa Sevilla-kohtaamisesta lepuutuksen takia. Mitäköhän siellä harjoituskentällä on oikein puuhasteltu, kun tämän verran ukkoja on sivussa jo ennen ensimmäistä kevätkauden ottelua?
Vazquezin ja Kovacicin vammat tulivat finaalipelissä. Ramoskaan ei ilmeisesti 100 prosenttisessa kunnossa siinä ollut, vaan vähän riskillä mies laitettiin pelaamaan.

Cristianon lepuutuksesta oli juttua jo muutama päivä sitten juttua AS:ssä. Zidane ja Cristiano ovat yhteistuumin päättäneet, että jokaista peliä ei ole enää tuossa iässä järkevää pelata, vaan pitemmän tähtäimen kannalta on järkevämpää levätä välillä. Liiga on kuitenkin prioriteetti numero 1 tällä kaudella ja nämä levot on parempi tehdä cupin puolella.

http://futbol.as.com/futbol/2016/12/25/primera/1482700441_170492.html
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: TAMI - 04.01.2017, 11.48.58
Omasta mielestäni positiivinen asia tuo Cristianon lepuutus. Siellä on nyt selvästi mietitty asioita, eikä vain viskata kohta 32 vuotta täyttävää herraa kentälle jokaiseen otteluun. Viimeiset yli kymmenen vuotta on mennyt ~70 matsin kausia pelatessa, joten hienoa, että nyt on otettu järki käteen tässäkin asiassa. Vastuun jakautuminen ja pelituntuman saaminen mahdollisimman monelle kuulostavat nekin mukavalta.

Copassa on kyse lähinnä kunniasta, sillä ei tuota kukaan hirveän isona pystinä näe. Suurimmat panostukset tulee muutenkin laittaa liigaan ja CL-peleihin, kuten Chris mainitsikin.

Joka tapuksessa Jamesit ja muut varmasti itsekin tajuavat näiden olevan hyviä näytönpaikkoja, joten puolivaloilla pelaaminen olisi outoa.

Avaukseen vielä pieni viilaus meille Viasatin tilaajille, että tulee myös Urheilu -kanavalta. :peukku_ylos: Ja selostajana näyttää olevan Innanen. (https://www.viasat.fi/urheilu/live)

Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Redondo - 04.01.2017, 13.13.24
Toivon hartaasti, että Zizou laittaa tänään kokonaan B-joukkueen kentälle ja ei haittaisi hetkeäkään vaikka Realin taival Copassa katkeaisi jo tässä vaiheessa. Pintuksen johdolla näyttäisi, että Real ei pelaajiaan saa pidettyä terveenä, joten Copan rasitukset voisivat olla keväälle liikaa. Kaikki paukut pitää laittaa isompiin kilpailuihin. Alustavasti näyttää siltä, että Zizou on samaa mieltä jättämällä Cristianon johdolla isoja pelaajia kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle.

Itse rakentaisin avauksen vaikka näin:
--------Morata-----Mariano-------
Asensio-Casemiro-Isco-Odegaard
Coentrao--Nacho--Varane--Danilo
---------------Casilla--------------

Tästäkin Casemiro ja Isco ajoissa vaihtoon ja Luka&Kroos tilalle.

Jännä on tosin nähdä, että miten Sampaoli suhtautuu Copaan. Sevillassa ollaan kuitenkin hyvissä asemissa isommissa kilpailuissa. La Ligassa joukkue on melkeimpä mestaruustaistossa mukana, mutta ainakin vahvasti kiinni UCL-paikassa. UCL:ssä joukkue taasen lähtee ennakkosuosikkina Leicesteria vastaan seuraavalla kierroksella. Haluaako chileläinenkään väkisin lisää pelejä keväälle?
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Chris - 04.01.2017, 13.27.08


Jännä on tosin nähdä, että miten Sampaoli suhtautuu Copaan. Sevillassa ollaan kuitenkin hyvissä asemissa isommissa kilpailuissa. La Ligassa joukkue on melkeimpä mestaruustaistossa mukana, mutta ainakin vahvasti kiinni UCL-paikassa. UCL:ssä joukkue taasen lähtee ennakkosuosikkina Leicesteria vastaan seuraavalla kierroksella. Haluaako chileläinenkään väkisin lisää pelejä keväälle?


Mielenkiintoinen pointti. Sevilla on pelannut ajoittain nihkeistä vieraspeleistä huolimatta tasaisimman La Liga-kauden aikoihin ja kun tällä kaudella se pääsi myös  UCL:ssä jatkoon, niin voisi olettaa, että myös sielä tämä on arvojärjestyksessä se vähiten merkitsevä kilpailu. Materiaalikaan kun ei järin laaja ole. Toisaalta, Realin tiputtaminen Copasta antaisi ison buustin ja otsikoita mediassa, joten meneekö ylpeys järjen edelle..

Samaa mieltä kyllä Redon kanssa siitä, että tippuminen ei haittaisi kyllä lainkaan. Viime kaudella oltiin ulkona jo tässä vaiheessa ja siltikin keväällä oli välillä melkoista tuskaa saada kentälle terve ja energinen 11 miehen nippu. Toki, siinä missä muuan Barca väsähti aika pahasti, paineli Real isokorvaisen voittoon. Triplan voittaminen vaatii tottakai paljon tuuriakin, mutta mielestäni nyt on tärkeintä keskittää kaikki ajatus siihen että La Ligassa titteli palaa Madridiin ja siinä ohessa fokus Mestarien liigaan.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 13.34.21

Itsekin mietin alkuun rotaatiokentällistä, mutta poissaoloja tuli enemmän kuin alkuun saattoi olettaa. Sittemmin mietin sitä, että mikäs sen parempi vaihtoehtoisten kokoonpanojen ja taktiikoiden harjoittamiseen on kuin rohkea Sevilla. Miksi lähteä täysin huumorikokoonpanolla peliin kun siitä voi tarttua jotain arvokasta takataskuun kevään varalle, toki resurssit ja prioriteetit huomioiden. Ymmärrän muiden näkökulmat ja mielipiteet Copa del Reyn suhteen, sehän on vain höntsäpokaali, mutta mielestäni on myös erittäin typerää lähteä vähättelemään asioita ja luovuttamaan suoraan ennen kuin on edes pelattu. Niin kauan kun on jotain voitettavaa, niin siitä tulisi taistella.

Tuossa Marcan haastattelussa Sampaoli vastasi toimittajan esittämään kysymykseen seuraavasti.

If Barcelona and Madrid lose, can Sevilla win the league?

"It is very difficult for both of them to go down at the same time and it is also difficult for Sevilla to hold on to three competitions with the squad we have. It's a risk."

Sevilla todennäköisesti säästelee paukkuja ja priorisoivat ne kahteen isompaan kilpailuun. En silti suostu uskomaan Sevillan lähtevän huumorilla Copa del Reyn ensimmäiseen otteluun. Siellä on varmasti halua startata kausi hyvin ja Real Madrid toimii heille hyvänä mittarina missä mennään.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Chris - 04.01.2017, 14.24.11
4-3-1-2 avauksella ollaan ilmeisesti tänään lähdössä, tarkoittanee siis:

Dani-Varane-Nacho-M12; Lukita-Casemiro-Kroos; Isco; Morata-KB9.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 04.01.2017, 14.25.58
Ei kai jo tässä vaiheessa olla heittämässä pyyhettä kehään? Jo pelkkä Sevillan nollaaminen olisi hyvä tulos tästä kamppailusta, joten Cristianon lepuuttaminen ei ratkaise tässä vaiheessa vielä mitään. Jatkopaikan hakemiseen tarjoutuu viikon päästä toinen mahdollisuus, kun päästään hakemaan niitä tärkeitä vierasmaaleja. En epäile hetkeäkään, etteikö Cristiano ja muut kynnelle kykenevät olisi silloin pelikentän puolella.

Seurajohto haluaa kaikki mahdolliset pokaalit ja Zidanella on päävastuu niiden haalimisessa. "Merkityksettömän" Copan hoitaminen voi parhaassa tapauksessa pelastaa ranskalaisen työpaikan, mikäli liigan tai UCL:n mestaruuksia ei jostain syystä saavuteta. Voittamaan tässä ollaan tavalliseen tapaan lähdössä ja kokoonpano tulee olemaan sen mukainen. Kierrättäisin kokoonpanoa ennemmin viikonlopun Granada-kotipelissä kuin tänään.

Mikäli Sevilla kaatuu, niin seuraavalla kierroksella on hyvin suurella todennäköisyydellä odotettavissa ns. helpompi vastustaja, jota vastaan voidaan lepuuttaa pelaajia. Jos sieltä jokin Barca tai Atletico sattuisi napsahtamaan, niin urakka helpottuisi puolestaan välierien osalta. Copan pelit saadaan pois alta reilun kuukauden aikana, eikä luvassa ole muita "isoja pelejä" kuin Sevilla- ja Celta-vierasottelut liigan puolella. Katsoisin ehdottomasti myös tämän kortin, sillä Zidane onnistui jo syyskaudella jakamaan peliminuutteja tasaisesti kaikille pelaajille.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Redondo - 04.01.2017, 15.14.24
Missään nimessä en tarkoittanut, että peli pitäisi "luovuttaa" tai lähteä "huumori"-nipulla pelaamaan. Tuossa kokoonpanossa mitä laitoin on kuitenkin mm. Ranskan, Espanjan ja Brasilian maajoukkuemiehiä ja pari maailman lupaavimpiin kuuluvaa pelaajaa. Ja ne ketkä sinne kentälle pääsevät, niin toki antakoon kaikkensa Valkoisen paidan eteen.

Toiveeni täydestä rotaatioavauksesta perustui lähes kokonaan tuohon surulliseen Realin loukkaantumishistoriaan tältä kaudelta. Se on paljon huonompi kuin pahimmilla kilpailijoilla kuten Barcalla ja Atleticolla. Transfermarktin tilastoista vilkuiltuna joukkueiden ideaaliavauksen pelaajien loukkaantumisten takia väliin jäänet La Liga-pelit tällä kaudella:

Real Madrid: 42
Barcelona: 21
Atletico: 6

Realilla on lisäksi yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Atleticolla ja Barcalla.

Tuolla Atleticon loukkaantumismäärällä voisi Realkin lähteä sitä triplaa hakemaan, mutta ei tällä nykyisellä...
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: kinde81 - 04.01.2017, 15.44.00
Kyllähän, joka pokaalista on taisteltava ja kyllä minua ainakin ottaa päähän jos tiputaan. Realin edellisestä pelistä on 18 päivää aikaa, että pelaajat ovat varmasti palautuneet kunnolla.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 21.02.06
(http://i.imgur.com/G8HquoY.jpg)

(http://i.imgur.com/LnNFH4W.jpg)

For Tami with love. :D
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 04.01.2017, 21.12.04
Vaikuttaa 433, koska Asensiohan korvasi Cristianoa jo alkukaudesta eikä yhtään hassummin esiintynytkään, joten odotan 2-0 voittoa. Synttärisankari x1 ja Mariano x1


Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Redondo - 04.01.2017, 21.14.24
Kovan avauksen Zizou sorvasi. Pelin mielenkiintoahan tämä nosti rutkasti  :peukku_ylos:

Siellä on ylimmällä kolmikolla iso näytön paikka...
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Redondo - 04.01.2017, 21.29.21
(http://e04-marca.uecdn.es/eventos/marcador/futbol/2016_17/copa/octavos/ida/rma_sev/images/lieva_630x313.jpg)
Sevillan avaus. Ei ihan parhailla lähde Sampaolikaan.

Vietto ja Ben Yedder aloittavata penkillä. Onko tuolla nyt sitten ainoatakaan puhdasta kärkimiestä avauksessa?
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 21.45.55
Vasta tajusin tehneeni virheen tuon meikäläisen oman kokoonpanon kanssa. Alkuperäisessä olisin jättänyt joko Tonin tai Lukan penkille ja säästänyt heistä toisen mahdollista vaihtoa varten ottelun loppupuolella. Viestin kirjoittamisen yhteydessä ilmeni Cristianon poissaolo ja minulta meni aivolohko jumiin. Aluksi mietin 442 kokoonpanoa seuraavalla keskikentällä ja hyökkäyksellä: Isco, Carlos, Luka, James, Cristiano ja Benzema. Tuon kokoonpanon kanssa ajattelin suovan Jamesille vapaampaa roolia hyökkäyskaksikon alapuolella. Olisin toki mieluusti nähnyt Iscon ja Jamesin samaan aikaan kentällä koska sexo, mutta onhan se huomattavasti järkevämpää jättää toinen vaihtopenkille myöhempää vaihtoa varten, joukkueen kokoonpanon kapeuden takia. Pahoittelut vaan mahdollisen mielipahan tuottamisesta herkemmille ihmisille.

Nyt kun miettii asiaa, mahdollisesti myös seuraava kokoonpano olisi saattanut olla mahdollinen ja toimiva: Isco, Carlos, Luka, James, Álvaro ja Karim.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 04.01.2017, 21.59.16
Päivänselvältä 4-3-3:lta vaikuttaa Realin tämänpäiväinen kokoonpano. Mielenkiintoista nähdä, miten peli lähtee kulkemaan, sillä tätä avauskokoonpanoa ei olla taidettu vielä nähdä kertaakaan. Odotan varsinkin Jamesilta erityisen voimakasta taistelutahtoa, sillä tämä kevät on kolumbialaisen viimeinen mahdollisuus kääntää ura taas nousuun valkoisessa paidassa.

Vietto ja Ben Yedder aloittavata penkillä. Onko tuolla nyt sitten ainoatakaan puhdasta kärkimiestä avauksessa?

Marcan avauksessa osoitetulla tavalla Correa taitaa hääriä valeysinä ja pyrkiä sekoittamaan Realin puolustusta. Tuskin hän ehtii kovin kauaa kentällä hääriä, kun Härkä jo painaa päälle täyttä vauhtia. >:D
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.27.55
HAMES JA PALLO ON MAALISSA! :pallo:
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 04.01.2017, 22.28.13
JAMEEES! 1-0

Saa kiittää kyllä Casemiroa... upea katko, siinä oli ASENNETTA.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 04.01.2017, 22.28.27
GOLLLLLLLLLL DEL REAL MADRIID!! GOLLLL DE JAMEEEESSSSS!! :pallo:
Siinä on sitä kaivattua asennetta!
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: TAMI - 04.01.2017, 22.30.26
Class is permanent. On tuo todella kova pelaaja, jos oikeanlaisen roolin vain saa.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.30.55
Olinkin juuri tuota upeaa maalia ennen aikomuksena kritisoida Zidanea. Miksi ranskalainen haluaa välttämättä peluuttaa Jamesia oikealla laidalla? Se on silkkaa resurssien tuhlausta ja tuo maali jos joku osoittaa miksi. Kolumbialainen on jumalauta parhaimmillaan juuri tuossa boksin välittömässä läheisyydessä, ei missään laidalla leikkimässä Balea. Nyt vittu Zidane, miten voit olla noin saatanan tyhmä mies? Ota ne silmät käteen ja katso mitä voit saada pelaajastasi irti jos osaisit peluuttaa häntä oikein. #avautuminen
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: TAMI - 04.01.2017, 22.32.41
Olinkin juuri tuota upeaa maalia ennen aikomuksena kritisoida Zidanea. Miksi ranskalainen haluaa välttämättä peluuttaa Jamesia oikealla laidalla? Se on silkkaa resurssien tuhlausta ja tuo maali jos joku osoittaa miksi. Kolumbialainen on jumalauta parhaimmillaan juuri tuossa boksin välittömässä läheisyydessä, ei missään laidalla leikkimässä Balea. Nyt vittu Zidane, miten voit olla noin saatanan tyhmä mies? Ota ne silmät käteen ja katso mitä voit saada pelaajastasi irti jos osaisit peluuttaa häntä oikein. #avautuminen

Sama.
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 04.01.2017, 22.32.46
Lukita. Ihana.

Tsisou,Eli 442 on se missä James olisi hyvä? Laidalla peluusta sama, nopeus ei riitä, jalat ei riitä
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 04.01.2017, 22.33.00
Ai että, kun Luka olisi painanut tuon saksarin sisään... Tolppaan taisi kilahtaa. :o
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.36.52
Lukita. Ihana.

Tsisou,Eli 442 on se missä James olisi hyvä?

Kyllä, kroatialaisessa on romantiikkaa nenästä huolimatta. :D

Vapaassa roolissa, lähinnä 442 timanttia ja James kärkiparin alapuolella tekemässä arvokasta työtä maailmanluokan pelisilmällä.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.44.32
Sevillalaisilla alkaa tunteet kuumenemaan. Vieraiden sotasuunnitelmat ovat toistaiseksi menneet aivan vihkoon, Real Madrid tekee saman paremmin ja sekös pistää harmittamaan. Tunteille ja tuoksuille! :peukku_ylos:
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 04.01.2017, 22.46.18
VAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAANEEEEEEE! GOOOOOOOOOOOOOOOL!

Kroosin keskitykset ja kulmat on jotain ihmeellistä.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.46.50
TONI, RAPHAËL JA PALLO ON MAALISSA! :pallo:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 04.01.2017, 22.47.24
GOLLLLL DE VARANEEE!!!
Maailmanluokan tarjoilu Kroosilta ja Sevillan puolustajat unohtavat  Raphaëlin olemassaolon täysin. Uutta vaan, kun nyt kerran vauhtiin päästiin.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.48.46
Álvaro alkoi jo herkuttelemaan. Vähän meni pikkunäppäräksi, mutta nuoren ja vihaisen kärjen pelihuumorille toki arvostusta. :peukku_ylos:
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 04.01.2017, 22.51.32
James :peukku_alas: Jos osaisi pelata molemmin jaloin niin tilanteelta olisi vältytty...

Kiko :peukku_ylos:

Pojat tuli tyytyväiseksi?
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.52.51
Kaksi huonoa suoritusta tarjosi Sevillalle mahdollisuuden kaventaa, mutta ei näyttänyt maistuvan. Jamesilta huono syöttövalinta ja kuuden miljoonan härältä puolestaan hieman huolimaton sijoittautumien, etenkin kun Jamesilla oli tila täysin loppu.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Chris - 04.01.2017, 22.54.19
Yhteenveto avausjaksolta: ihan sama ketä Zizou peluuttaa, homma kulkee ja materiaalia löytyy.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 22.59.48
Kikolle :peukku_ylos:
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 04.01.2017, 22.59.51
Kikolta hyviä pelastuksia vaikka Sevillan yritykset olleetkin ihan järkyttäviä.

Laholla peli ihan hukassa. Korttia nousee ja sitten tämä penalti


PENALTIIII, JAMES kaunistelee tilastojaan


Hyvältä näyttää, CR, KB ja GB sivussa...

Toivottavasti näyttää myös Pizjuanilla.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Jose - 04.01.2017, 23.00.54
Mitä mieltä tuomarista?  :D
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 23.01.28
PENALTI, HAMES JA PALLO ON MAALISSA! :pallo:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 04.01.2017, 23.02.45
GOOOOOOOLLLLLLLLLL DE JAMEEESSSSS!!!!! :pallo:
Pilkku sisään ennen puoliaikaa. Sevillalla on nyt melkoinen vuori kiivettävänään, mikäli se mielii vielä kääntää tämän otteluparin. Yllättävän helppoihin virheisiin sortui Sampaolin miehistö.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 23.10.39
Yllättävän helppoihin virheisiin sortui Sampaolin miehistö.

Odotin sevillalaisilta hieman enemmän, mutta Real Madrid on yksinkertaisesti vain paljon parempi. Real Madrid pelasi oikeastaan juuri niin kuin toivon, aktiivista peliä nopeilla syötöillä ja prässikin näyttää miehekkäältä. Sevillahan lähti illan otteluun samanlaisin aikomuksin, mutta minkäs teet kun kotijoukkueella on samanlainen sotasuunnitelma huomattavasti paremmalla toteutuksella? :D
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Jose - 04.01.2017, 23.28.08
Vituttaa tämä Innasen jatkuva sekoilu näiden nimien kanssa...
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Chris - 04.01.2017, 23.29.31
Vituttaa tämä Innanen


Korjasin.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 23.31.26
Mariano ottamassa lämpöä. Soisin mielelläni Moratalle onnistumisen, nuori ja vihainen herra on kärsinyt pienestä epäonnesta tänä iltana, joskin kliinisyys on aina ollut epävireistä. Toisaalta haluaisin nähdä myös Marianon kentällä, hänellä kun on todistetusti nälkää. :traktori:

Sivuhuomiona voidaan todeta, että Real Madrid aloitti höntsäilyn jo tauolla. Ehkä se on parempi näin, taululla on kuitenkin 3-0 ja lienee parempi himmata, sekä välttyä turhilta takaiskuilta.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Jose - 04.01.2017, 23.37.58
On Machollakin tuota lähtönopeutta... Kaksi kertaa Correa koittanut päästä Machosta ohi ilman tulosta vaikka Pakki lähtenyt juoksuun suorilta jaloilta  :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 23.41.20
SEXO! :sydan:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 04.01.2017, 23.44.23
Ai että, mikä kuoletus Marcelolta ja vielä tuollaisesta asennosta. Taitoa ja tasapainoa riittää vaikka muille jaettavaksi. Nyt naatiskellaan :-*
Otsikko: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Cristiano7 - 04.01.2017, 23.53.10
Danilolle standing ovation :peukku_ylos:

Mikäs tuo formaatio oikein on?

Mariano kentälle :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 04.01.2017, 23.54.25
Danilolle standing ovation :peukku_ylos:

:D :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: jukka_jo - 04.01.2017, 23.55.58
Onhan tämä melkoista seksiä ollut! Seksistä tuli mieleen kun tässä iltasella Emäntä ehotteli, että oltaisko hieman sekstailtu iltasemmalla. Sanoin että: saapa nähä ku tulee Realin peli. Emäntä vihasena: et oo tosissas!!! Minä: No mä oon saanua sua jo tänä vuonna mutta Realia en oo etes nähnyt tänä vuonna!! Ymmärsi lopulta :) Monesko tappioton peli tämä nyt olikaan? Ei oo pysynyt laskuissa perässä.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 05.01.2017, 00.00.21
Emäntä vihasena: et oo tosissas!!!

Vihaiselle emännälle :D

Ensimmäinen puolisko oli tosiaan sen verran hyvää peliä, että kyllä sitä ihan mielellään katseli. Tämä toinen puolisko sen sijaan on ollut aika laiskaa höntsämierdaa, mutta suon sen ensimmäisen puoliskon perusteella. Saas nähdä tuhlaako Sevilla enää paukkuja toiseen otteluun, hieman epäilen. Real Madrid voisi lähteä ex-castillalla liikkeelle, todennäköisesti tulosta tulisi silläkin. :traktori:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Siete - 05.01.2017, 00.13.06
Monesko tappioton peli tämä nyt olikaan? Ei oo pysynyt laskuissa perässä.

Järjestyksessä 38. peräkkäinen tappioton peli kirjattiin tämän voiton myötä. Eiköhän tämä ottelupari ole tämän myötä taputeltu, kun Sevilla ei onnistunut tekemään yhtäkään vierasmaalia. Viikon päästä Sanchez Pizjuanilla läpsytellään palloa muodollisesti 90 minuutin ajan ja säästellään paukkuja keskinäiseen liigakamppailuun.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Losblancos - 05.01.2017, 08.19.07
Juuri tuli katseltua peli ja hieno voittohan sieltä tuli. Olin oikeastaan varsin tyytyväinen Zidanen avaukseen, ei lähdetty pelleilemään, mutta silti kierrätystä ja tietyt pelaajat saivat näytönpaikkoja. Varsinkin eka puoli tuntia oli äärimmäisen vakuuttavaa peliä ja kyllä oikeastaan koko ottelun ajan oli hienoja hyökkäyksiä. Myöskin puolustuspeli oli pääosin erittäin vakuuttavaa, muutama harhasyöttö josta Sevillan vaarallisimmat paikat. Entinen katastrofipari Nacho-Varane pärjäsi erittäin hyvin ja kaiken kaikkiaan tasapaino oli kunnossa. Parhaiksi nostaisin todella hienosti näytönpaikkansa käyttäneen Jamesin, keskikentältä jälleen kerran loistavasti peliä rakentaneen Modricin sekä hyökkäyspeliin oman ulottuvuutensa nousuillaan tekevän Marcelon.  :tuoppi:

Otetaanpa kiinni Jamesista. Pelasi todellakin erittäin hienon ottelun, eikä pelkästään maalit vaan muutenkin. Potkutekniikka on jotain aivan huikeaa, en itse asiassa varmaan tiedä pelaajaa jolla olisi parempi. Se helppous/vaivattomuus jolla ne laukaukset lähtevät kovaa ja tarkasti ja vaikeemmastakin asennosta.  :peukku_ylos: Peliäly on myös kovaa luokkaa ja varsinkin pidemmät ilmasyötöt, keskitykset ja chipit ovat upeita, aivan millintarkkoja. Esimerkiksi tässä ottelussa todella hieno millintarkka keskitys Marcelolle, josta veto suoraan volleysta. Asenne tuntui myös nyt olevan kohdallaan, mitä ei ole aina voinut sanoa. Olisihan se hienoa että tälle pelimiehelle tästä joukkueesta joku rooli löydettäisiin. Yleinen mielipide tuntuu olevan että Jamesista ei ole laidalle koska hän on liian hidas ja on olin itse kanssa ihan samaa mieltä ennen tätä ottelua, mut nyt en ole enää niin varma. Eihän hän Balen dynaamisuutta pysty yksi-yhteen korvaamaan, mutta tarvitseeko hänen edes, kun löytyy muita avuja. Hyvä palloton liike, todella vaaralliset pidemmät syötöt ja hienoa kombinaatiopelaamista ja kyllä sieltä laidaltakin ehtii maalin eteen maaleja värkkäämään. Eli pointtini on se että vaikka hän pelaisikin laidassa, niin eihän hänen silti mikään sivurajan vieressä armotonta munaravia viipottaja tarvi olla. Liikkuvathan Crisu ja Balekin paljon ympäri kenttää vaikka periaatteessa pelaavatkin laidalla. Pelintekovoimaa löytyy niin paljon, että kyllähän se tuollakin pelipaikalla voisi toimia vaikka dynaamisuudessa hävitäänkin. Ja varsinkin kun ottaa huomioon, että pelaa James sitten kummalla laidalla tahansa, niin sieltä löytyy erittäin dynaamiset Marcelo tai Carvajal, jotka kyllä pitävät pelin leveänä. Eli haluaisin nähdä, että Jamesia kokeiltaisiin enemmänkin tuolla pelipaikalla.

Pelisysteemistä sen verran, että kyllä tämä peli jälleen kerran vakuutti minut tuon keskikentän maagisuudesta eli Luka-Case-Toni. Tasapaino huippuluokkaa, pelintekovoima samoin. Kyllä tämä on se taktiikka jolla pitäisi lähteä silloin kun tuo kolmikko on terveiden kirjoissa, tai melkeinpä sanoisin että aina kun Casemiro on terveiden kirjoissa. En kannata mitään 4-4-2:sia tai muitakaan vaihtoehtoisia taktiikoita vaan aina, vähänkin isommissa otteluissa ainakin, niin tällä mennään, se on paras taktiikka. Jos loukkeja tulee niin sitten voidaan harkita muita vaihtoehtoja tai jossain aivan ylikävelypeleissä. Tämä on tämänhetkinen mielipiteeni formaatiosta, varaan oikeudet muutoksiin.  :D

Ja pakko ottaa muutamasta kommentista kiinni vielä tuolta ketjun alkupuolelta.

Toivon hartaasti, että Zizou laittaa tänään kokonaan B-joukkueen kentälle ja ei haittaisi hetkeäkään vaikka Realin taival Copassa katkeaisi jo tässä vaiheessa

Samaa mieltä kyllä Redon kanssa siitä, että tippuminen ei haittaisi kyllä lainkaan.

Aivan eri linjoilla, en ymmärrä tuollaista ajattelua enkä ylipäätään sitä miksi Copaa pitää aina väheksyä. Kyllä minä arvostan Copaakin vaikka se toki prioriteetti nro 3 vasta onkin ja ihan ehdottomasti haluaisin voittaa myös tämänkin kilpailun. Juuri sen takiahan Real Madridin kaltaisella huppuseuralla on niin leveä materiaali ja juuri senhän takia joukkuetta kierrätetään, että jaksetaan panostaa kaikkiin kilpailuihin. Sehän on juuri se pointti miksi sitä ylipäätään tehdään. Kyllähän Real Madrid lähtee voittamaan joka ikistä kilpailua.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Figuuri - 05.01.2017, 11.56.55
Varsinkin eka puoli tuntia oli äärimmäisen vakuuttavaa peliä ja kyllä oikeastaan koko ottelun ajan oli hienoja hyökkäyksiä. Myöskin puolustuspeli oli pääosin erittäin vakuuttavaa, muutama harhasyöttö josta Sevillan vaarallisimmat paikat. Entinen katastrofipari Nacho-Varane pärjäsi erittäin hyvin ja kaiken kaikkiaan tasapaino oli kunnossa. Parhaiksi nostaisin todella hienosti näytönpaikkansa käyttäneen Jamesin, keskikentältä jälleen kerran loistavasti peliä rakentaneen Modricin sekä hyökkäyspeliin oman ulottuvuutensa nousuillaan tekevän Marcelon.  :tuoppi:

Pelin ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin tuli muutama hermostunut keskitys Danilta ja Marcelolta, Jamesin maalin jälkeen näitä ei enää nähty (varauksella puusilmät). Kolumbialaisen aikainen maali tuntui vapauttavan muun joukkueen ja koko kentällinen pelasi hyvällä itseluottamuksella ensimmäisen puoliskon loppuun asti. Kyllä sen huomaa heti kun kärjessä ei kävele apaattinen BBC, palloa liikutettiin hyvällä vauhdilla ja vastustajan prässi pystyttiin ohittamaan helposti.

Yleensä BBC:n ollessa kentällä ainoa pelote on Marcelon ja Cristianon yhteispeli, joka sekin kaatuu usein vastustajan tarkkaan miesvartiointiin ja lusitaanin vaparien kalasteluun. Balen ja Danin kohdalla katsottava ei ole yhtä kaunista, Balekin tuntuu yrittävän väkisin ja lopulta kaatuu omia aikojaan. Vastustajalle repeää helposti hyvä paikka vastahyökkäykseen, jonka Dani paikkaa temperamenttisesti rikkeellä. :D

Olisihan se hienoa että tälle pelimiehelle tästä joukkueesta joku rooli löydettäisiin. Yleinen mielipide tuntuu olevan että Jamesista ei ole laidalle koska hän on liian hidas ja on olin itse kanssa ihan samaa mieltä ennen tätä ottelua, mut nyt en ole enää niin varma. Eihän hän Balen dynaamisuutta pysty yksi-yhteen korvaamaan, mutta tarvitseeko hänen edes, kun löytyy muita avuja. Hyvä palloton liike, todella vaaralliset pidemmät syötöt ja hienoa kombinaatiopelaamista ja kyllä sieltä laidaltakin ehtii maalin eteen maaleja värkkäämään. Eli pointtini on se että vaikka hän pelaisikin laidassa, niin eihän hänen silti mikään sivurajan vieressä armotonta munaravia viipottaja tarvi olla. Liikkuvathan Crisu ja Balekin paljon ympäri kenttää vaikka periaatteessa pelaavatkin laidalla. Pelintekovoimaa löytyy niin paljon, että kyllähän se tuollakin pelipaikalla voisi toimia vaikka dynaamisuudessa hävitäänkin. Ja varsinkin kun ottaa huomioon, että pelaa James sitten kummalla laidalla tahansa, niin sieltä löytyy erittäin dynaamiset Marcelo tai Carvajal, jotka kyllä pitävät pelin leveänä. Eli haluaisin nähdä, että Jamesia kokeiltaisiin enemmänkin tuolla pelipaikalla.

Eilen kommentoin pelin aikana, että Jamesia on turha peluuttaa 433:ssa laidalla ja pakottaa hänet leikkimään Balea. Siinä ei ole mitään järkeä, ei ole koskaan ollut, eikä tule olemaan. Tällä nimenomaan tarkoitin sitä, että James on kaikkea muuta kuin päätön munaravaaja. Sinällään vahva sama yllä olevaan. Mikäli kolumbialaista peluutettaisiin oikealla laidalla, tällöin näkisin tärkeäksi antaa hänelle enemmän vapauksia ja antaa hänen operoida lähempänä keskustaa, samalla kun Luka tukisi Dania nousuissa. (vrt. Messin rooli)

Koitan jaksaa kirjoittaa noista kokoonpanoista kausitopikkiin vähän myöhemmin.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Redondo - 05.01.2017, 21.52.46
Aivan eri linjoilla, en ymmärrä tuollaista ajattelua enkä ylipäätään sitä miksi Copaa pitää aina väheksyä. Kyllä minä arvostan Copaakin vaikka se toki prioriteetti nro 3 vasta onkin ja ihan ehdottomasti haluaisin voittaa myös tämänkin kilpailun. Juuri sen takiahan Real Madridin kaltaisella huppuseuralla on niin leveä materiaali ja juuri senhän takia joukkuetta kierrätetään, että jaksetaan panostaa kaikkiin kilpailuihin. Sehän on juuri se pointti miksi sitä ylipäätään tehdään. Kyllähän Real Madrid lähtee voittamaan joka ikistä kilpailua.
Olisi ehkä ollut reilua, että olisit ottanut lainaukseeni mukaan edes tuota seuraavan lauseen, joka kuului "Pintuksen johdolla näyttäisi, että Real ei pelaajiaan saa pidettyä terveenä, joten Copan rasitukset voisivat olla keväälle liikaa." Nyt tuo lause irrotettuna kontekstista ja omalla vastauksellasi antaa sen kuvan, että olisin Copaa väheksynyt. Itse koen vain käyneeni läpi Realin tämän hetken reaaliteetteja eli sitä, että joukkue ei vaan tunnu mitenkään pysyvän ehjänä.

Jos Real jatkaa Copassa semifinaaleihin pelaa se 4.1 - 26.2 välisenä aikana 16 matsia eli jokaisena viikkona sekä arkipelin, että viikonloppupelin. Veikkaan, että tämä lista (http://www.transfermarkt.co.uk/real-madrid/ausfallzeiten/verein/418) on entistä punaisempi sen rypistyksen jälkeen.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Losblancos - 06.01.2017, 07.30.28
Olisi ehkä ollut reilua, että olisit ottanut lainaukseeni mukaan edes tuota seuraavan lauseen, joka kuului "Pintuksen johdolla näyttäisi, että Real ei pelaajiaan saa pidettyä terveenä, joten Copan rasitukset voisivat olla keväälle liikaa." Nyt tuo lause irrotettuna kontekstista ja omalla vastauksellasi antaa sen kuvan, että olisin Copaa väheksynyt. Itse koen vain käyneeni läpi Realin tämän hetken reaaliteetteja eli sitä, että joukkue ei vaan tunnu mitenkään pysyvän ehjänä.
Lainasin oleellisimman, koska mielestäni tässä tapauksessa perustelut ovat yhdentekevät, johtopäätös on joka tapauksessa väärä (''ei haittaisi hetkeäkään että tiputaan kilpailusta''). Totta kai loukkaantumistilanteen tuomia haasteita voi pohdiskella, mutta jos johtopäätös on se, että ''toivottavasti päästään tästä rupukilpailusta eroon'', niin kyllä se silloin on kyseisen kilpailun väheksymistä. Ja kun totesin että ''Miksi Copaa pitää aina väheksyä'' niin tarkoitin juuri sitä että tämä on toistuva teema vuodesta toiseen, vaikka nuo kaksi lainausta siihen otinkin.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Sevilla vs Real Madrid
Kirjoitti: Redondo - 06.01.2017, 11.51.21
Lainasin oleellisimman, koska mielestäni tässä tapauksessa perustelut ovat yhdentekevät, johtopäätös on joka tapauksessa väärä (''ei haittaisi hetkeäkään että tiputaan kilpailusta''). Totta kai loukkaantumistilanteen tuomia haasteita voi pohdiskella, mutta jos johtopäätös on se, että ''toivottavasti päästään tästä rupukilpailusta eroon'', niin kyllä se silloin on kyseisen kilpailun väheksymistä. Ja kun totesin että ''Miksi Copaa pitää aina väheksyä'' niin tarkoitin juuri sitä että tämä on toistuva teema vuodesta toiseen, vaikka nuo kaksi lainausta siihen otinkin.
Edelleen väännät mielipidettäni erilaiseksi.

Mutta yhteenvetona todettakoon: Allekirjoittanut haluaa Copasta eroon, koska pelkään sen haittaavan kahta tärkeämpää kilpailua, kun taas sinä koet Realin materiaalin riittävän kaikkiin kilpailuihin.  :traktori:


Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Figuuri - 06.01.2017, 13.48.13
Kyllä materiaalin pitäisi riittää, etenkin oikein käytettyä. Katsoin tuon Redondon linkkaaman transfermarkt-listan ja haluan osoittaa sen tosiasian, että tuo lista näyttää paljon pahemmalta mitä se todellisuudessa on. Silvan ja Coentrãon loukkaantumiset saavat tuon listan näyttämään paljon pahemmalta. Tuon lisäksi kun miinustetaan epäonninen Casemiron pitkä loukkaantuminen, niin lista alkaa näyttämään vähemmän huolestuttavalta. Jos tässä halutaan vetää kukkahattutätihatut päähän ja jossitella, erikoisempaa on samanaikaiset loukkaantumiset. Tämä johtuu mahdollisesti Marcan hehkuttaman Pintuksen maratontreeneistä jne.

Kehotan huomioimaan Real Madridin pelaajien joustavuuden, useampi pelaaja pystyy tarvittaessa pelaamaan useampaa pelipaikkaa, joka luonnollisesti mahdollistaa joustavampia rotaatiokokoonpanoja. Copa del Reyssä olisi suotavaa tarttua juuri tähän mahdollisuuteen ja käyttää sitä, koska siitä olisi huomattavasti hyötyä monella eri osa-alueella. Jätän pelaajat, pelipaikat ja nämä hyödyt mainitsematta, koska olen foorumin vihaisin ja nykyään myös kusipäisin käyttäjä. Tiedostan foorumilla olevien kanssaihmisten omaavan omat aivot, kuin myös kehotan käyttäjiä toistamaan omat kysymyksensä omassa päässään ja vastaamaan itse itselleen niin kauan kun alkavat ymmärtämään isompia kokonaisuuksia. :D
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Figuuri - 06.01.2017, 13.51.40
FT 3-0 ensimmäinen puolisko hyvää jalkapalloa ja toinen puolisko hyvää höntsää.

James :pallo: :pallo:
Raphaël :pallo:

(koska kukaan ei laittanut)
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 06.01.2017, 20.53.14
Kyllä materiaalin pitäisi riittää, etenkin oikein käytettyä. Katsoin tuon Redondon linkkaaman transfermarkt-listan ja haluan osoittaa sen tosiasian, että tuo lista näyttää paljon pahemmalta mitä se todellisuudessa on. Silvan ja Coentrãon loukkaantumiset saavat tuon listan näyttämään paljon pahemmalta. Tuon lisäksi kun miinustetaan epäonninen Casemiron pitkä loukkaantuminen, niin lista alkaa näyttämään vähemmän huolestuttavalta. Jos tässä halutaan vetää kukkahattutätihatut päähän ja jossitella, erikoisempaa on samanaikaiset loukkaantumiset. Tämä johtuu mahdollisesti Marcan hehkuttaman Pintuksen maratontreeneistä jne.

Katsoin myös samaa listaa ja meinasin aiemmin tarttua täysin samaan asiaan. Kyseinen lista koskee kuitenkin vain tämän kauden viittätoista La Liga -ottelua. Syyskauden koko otanta oli peräti 24 ottelua, joten joukkueen todellinen loukkaantumistilanne näyttäisi kaikki kilpailut huomioiden vielä pahemmalta. Jopa siinä tapauksessa, että Silva ja Coentrão jätettäisiin pois laskuista. Huolestumiseen olisi paljonkin aihetta, ellei joukkuetta johtaisi muuan ranskalainen herrasmies. Olin ainakin näkevinäni erään otsikon, jonka mukaan Zidane olisi laittanut kentälle saman avauskokoonpanon kahdessa peräkkäisessä pelissä vain kertaalleen. En siis ymmärrä tälläkin foorumilla esiintyneitä näkemyksiä Zidanen taktisesta kyvyttömyydestä, sillä onhan mies onnistunut ohjaamaan Realin suorastaan loistaviin asetelmiin kevätkauteen lähdettäessä - loukkaantumisten repimästä pelaajaringistä huolimatta. Mutta jatkot tästä asiasta vaikka kausitopikin puolella.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Redondo - 11.01.2017, 19.28.16
Zidane on valinnut huomisen kokoonpanonsa. Poissaolijoiden lista on taas pitkähkö.
CALL THE REAL MADRID:
Goalkeepers: Keylor Navas, Casilla and Yanez.
Defenses: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrao and Danilo.
Midfielders: Kroos, Casemiro, Kovacic, Asensio and Enzo.
Forwards: Benzema, Lucas Vázquez, Mariano and Morata.

Cristiano ja Modric huilaavat. James ja Isco liittyivät uusina tapauksina loukkaantuneiden listalle. Ramos, Kovacic ja Lucas sen sijaan palaavat kokoonpanoon. Enzo on myös päässyt mukaan.

Puolustuksessa riittää vaihtoehtoja, mutta aika ohuelta tuo yläkerta näyttää...
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 12.01.2017, 17.41.13
40.perättäinen ja Copan puolivälieräpaikka panoksena. Kokoonpanon suhteen vähintäänkin mietteliäs olo, joten saapa nähdä katkeaako putki, vai vieläkö Zizoun miehistö venyy. Tärkeämpi peli on Zizoun miehistön kannnalta sitten sunnuntaina. Sevilla pelasi erinomaisen pelin sunnuntaina Anoetalla, yksi vakuuttavimpia esityksiä mitä olen La Ligasta tällä kaudella nähnyt. Sanchez Pizjuan on myös siitä vittumainen paikka vastustajalle, että hurmos tarttuu helposti myös kotijoukkueen pelaajiin, eli liikaa ei saa tuudittautua 3-0 johtoasemaan. Mutta kuten Realillekin, on kotijoukkueenkin kannalta se isoin peli tästä kolmen keskinäisen ryppäästä tulossa vasta muutaman päivän päästä. Pieni kutina kuitenkin on, että Sampaolin miehistö iskee ensimmäiseen puoleen tuntiin hirveän prässin ja riskilläkin hakee vähintään yhtä osumaa ja sen jälkeen kaasu pois, mikäli RMA tuosta selviää.

Avausosan selvistä lukemista huolimatta voi kyllä odotella varsin viihdyttävää iltaa, vaikka tuo sunnuntainen herkkupala alkaakin jo tässä vaiheessa viikkoa kihelmöimään huomattavasti enemmän..
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 12.01.2017, 21.08.20
Rotaatiokokoonpanolla lähdetään hakemaan jatkopaikkaa.

(http://i.imgur.com/K0k5XOg.jpg?1)

Sevilla tänään:

(http://i.imgur.com/WU5DolN.jpg?1)
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 12.01.2017, 21.37.57
Tietyllä tapaa tappiottomien otteluiden putken katkeaminen voisi olla hyväkin asia, koska siitä puhutaan esim. mediassa koko ajan ja ennen pitkää se alkaa vaikuttaa pelaajien pääkoppiin.

Kunhan seurauksena ole Ancelottin aikaisen voittoputken jälkeinen totaaliromahdus, niin huolta ei pitäisi juuri olla.

Jatkopaikkaahan tässä ei voi enää tyriä...

E. Marianoa tulee seurattua mielenkiinnolla. Yritteliäs pelaaja, jolle soisi jälleen onnistumisia. Tuskin koskaan tulee nousemaan ykköskärjeksi, mutta jättänyt ehdottomasti positiivisen tunteen tähän astisilla otteillaan.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 12.01.2017, 22.03.30
Tietyllä tapaa tappiottomien otteluiden putken katkeaminen voisi olla hyväkin asia, koska siitä puhutaan esim. mediassa koko ajan ja ennen pitkää se alkaa vaikuttaa pelaajien pääkoppiin.

Kunhan seurauksena ole Ancelottin aikaisen voittoputken jälkeinen totaaliromahdus, niin huolta ei pitäisi juuri olla

Tästä meinasin kirjoittaakin omaan viestiin, mutta jätin siihen ajankohtaan, kun se ajankohtaista on.

Ancelottin aikanahan joukkue porskutti ilman tappiota kauan aikaa, mutta ongelmat tulivat kun se tappio tuli. Laivaa ei saatu käännettyä ollenkaan ja ns kriisi oli valmis. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Zizoun alaisuudessa tuo tappio käsitellään ja säilyykö edelleen sama itseluottamus omaan tekemiseen. Jos säilyy, niin sillloinhan se tilastotappio on "ihan ok", mutta mikäli mennään samaan tappion jälkeiseen menoon kuin Carletton aikakaudella, voi kevätkaudesta tulla yllättävänkin raskas. Siksi tietyllä tapaa tämä on ns huono ilta hävitä, koska sunnuntaina on äärettömän haastava peli ja mikäli Sevilla silloin haastaa veren, ei olisi suurikaan yllätys, jos turpaan tulisi myös sunnuntaina.

Spekulaatiota kaikki tyynni ja turhaa siinä mielessä, että vieläkään ei olla hävitty. Lisäksi ainakin itsellä on sen verran luottoa Zizouhin, että se kurssi kyllä korjaantuu mahdollisen tappion jälkeen..
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 12.01.2017, 22.25.51
Kukapa muukaan kuin Danilo laittaa omiin. On kyllä yhtä painajaista miehen Real-ura.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Peruna - 12.01.2017, 22.26.03
Danilo väläyttää :D
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Losblancos - 12.01.2017, 22.26.56
Harvinaisen kliininen ja komea viimeistely. Harmi vaan kun väärään päähään.

E: On muuten aikamoisen suuri vastuu Kroosilla tänään hyökkäyspelin sujuvuudesta. Kaikki muut hyökkäyspäässä ovat enemmänkin sellaisia muiden aloitteisiin reagoijia.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 12.01.2017, 22.27.06
Danilo ;D Mikä syöksypusku! :pallo:

Tappioton putki katkeaa tänään aivan varmasti, mikäli tämänkaltainen meno jatkuu.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 12.01.2017, 22.27.10
Ei pyhä helvetti mikä suoritus.. Tätä menoa tulee vielä pitkä ilta.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 12.01.2017, 22.31.05
Ujo kutina, että punakortti heilahtaa johonkin suuntaan. Ei ainakaan intensiteettiä puutu..
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 12.01.2017, 22.44.57
Casilla torjuu välillä todella vaarallisesti suoraan eteensä. Nuo pitäisi saada nyrkkeiltyä kohti laitoja.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Losblancos - 12.01.2017, 22.45.35
Aivan liian helposti saa Sevilla pallon pelattua meidän kk:n ja puolustuslinjan väliin. :peukku_alas:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 12.01.2017, 23.03.29
Mariano on ollut tänään hyvällä pelipäällä, mutta tuo pallo olisi kannattanut jättää suosiolla Danilolle ja jäädä takaviistoon odottamaan brassin syöttöä. Tilaa oli vaikka muille jakaa ja tuosta olisi hyvinkin voitu saada se tasoitusmaali hieman älykkäämmällä pelaamisella.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 12.01.2017, 23.07.42
Mariano on ollut tänään hyvällä pelipäällä, mutta tuo pallo olisi kannattanut jättää suosiolla Danilolle ja jäädä takaviistoon odottamaan brassin syöttöä. Tilaa oli vaikka muille jakaa ja tuosta olisi hyvinkin voitu saada se tasoitusmaali hieman älykkäämmällä pelaamisella.

Äly ja ajatus tuosta Marianon pelaamisesta juurikin puuttuu. Pirteän näköistä sähinää kuitenkin ja viimeisteli jälleen todella tyylikkäästi tilanteessa, jossa oli paitsiossa. Vielä kun saisi koohottamisen rinnalle ripauksen malttia ja rauhallisuutta, niin olisi jo todella kova hyökkääjä.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Losblancos - 12.01.2017, 23.13.47
1-0 HT. Aikamoisella ''muukalaislegioonalla'' mennään tänään ja se näkyy kyllä pelissä kilometrin päähän. Ei ole syntynyt kokemuksien kautta kemioita näille pelaajille toistensa kanssa juurikaan ja se näkyy. Ja kun Kroos ja Marcelo ovat kaksinaan vastuussa pelinrakentamisesta niin hankalaa on. Aivan liian iso väli jätetään koko ajan puolustuslinjan ja keskikentän väliin ja Sevilla pelaa sinne palloa helposti. Ja välillä prässätään väärissä paikoissa, ryntäillään itsensä pihalle, niin että syntyy vaarallisia vastahyökkäyksiä.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 12.01.2017, 23.20.30
Ihana, ihana Asensio. <3
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 12.01.2017, 23.21.21
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL DE ASENSIOOOO!!!! GOOOLLL GOL GOL GOL GOLLLLLL!!! :pallo:
Gareth Asensio iskee otteluparin lopullisesti pakettiin! 8)
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Losblancos - 12.01.2017, 23.21.42
OIIIII!! Marco Aseeeennsssiiooo! Aikamoinen juoksu  :peukku_ylos:

E:
Gareth Asensio
:D :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: chevycama - 12.01.2017, 23.22.14
Jumalauta että oli nätti soolo Asensiolta :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 12.01.2017, 23.22.20
Ihana poika tämä Asensio!  <3
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: chevycama - 12.01.2017, 23.31.41
Nonii Mateo kentälle!! Nyt alkaa tapahtuu toivottavasti :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: chevycama - 12.01.2017, 23.36.28
Casillalta oli muute äske aivan helvetin tärkee seivi!!
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 12.01.2017, 23.50.04
Se siitä tappiottomasta putkesta.

Karim tuli muuten äsken sisään kaikessa hiljaisuudessa ja Morata lähti vaihtoon.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 12.01.2017, 23.50.40
Nyt on jo tappio lähellä. 3-1 Sevillalle. Kahta maalia vaatisi vielä heille, että menisi katastrofaaliseksi.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: chevycama - 12.01.2017, 23.51.11
Helvetti tää peli on taas tällästä älynihkeetä ja virheitä tulee aivan liikaa.. cmon nyt  >:(
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 12.01.2017, 23.51.28
Casilla pomputtaa ja Iborra vie Nachoa 100-0. 39 ottelua sitä iloa kesti, nyt voikin palata tuohon aiempaan viestiini edellisellä sivulla.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 12.01.2017, 23.55.52
On se Ramos velikulta.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 12.01.2017, 23.55.57
GOL! :pallo:
Kapteeni painaa panenkan sisään ja toivo elää vielä.
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: chevycama - 12.01.2017, 23.57.18
Yks viel ni putki säilyy  :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 12.01.2017, 23.57.27
Älä koskaan muutu, Sergio.  <3
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: TAMI - 13.01.2017, 00.05.06
Tässä on ilman muuta jotain taikaa. KARIM!!
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Siete - 13.01.2017, 00.05.33
GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL DE BENZEMAAAAA!!!!!!!!! :pallo:
Käsittämätöntä, aivan käsittämätöntä! :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Losblancos - 13.01.2017, 00.05.41
 :pallo: :pallo: :pallo: BENNNNTSOOOO!!!!!! VIttu oli hieno!!!
E: Vähän munkkiakin mukana näköjään mut mitä sitten  ;D
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: chevycama - 13.01.2017, 00.05.57
Kiitos PATONKI :tuoppi:
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Chris - 13.01.2017, 00.07.15
Casilla pomputtaa ja Iborra vie Nachoa 100-0. 39 ottelua sitä iloa kesti, nyt voikin palata tuohon aiempaan viestiini edellisellä sivulla.
Ei palata, vieläkään. On tämä käsittämätön joukkue.

Kyllähän pedattiin huikeat asetelmat sunnuntaille!
Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: Losblancos - 13.01.2017, 00.11.15
Ja ennätys siirtyy oikeeseen osoitteeseen!  :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi:

E: https://www.youtube.com/watch?v=KuzhwNi98V8
On kyllä todella upea maali tuo kolmas.  :peukku_ylos: Bentso ensin kantsulla Marcelolle, Marcelolta kantsulla takaisin Bentsolle, sitten yhden, toisen ja upeasti vielä ahtaasta välistä kolmannenkin vastustajan ohi ja lopuksi pallo verkkoon. Viimeistelyssä vähän munkkiakin mukana, mutta olipahan upea maali muuten Karimilta.  :tuoppi: :tuoppi:

Otsikko: Vs: Copa del Rey, Octavos de final: Real Madrid vs Sevilla
Kirjoitti: pälle - 13.01.2017, 00.34.36
Uskomaton nousu! Taas kerran! Vaikea keksiä enää sanoja  :pallo: :pallo: :pallo: