RealMadridFIN::foorum

Vapaa keskustelu => Äänestysalue => Aiheen aloitti: Chris - 07.02.2018, 01.29.36

Otsikko: Ykköshyökkääjä 2018 kaudesta alkaen?
Kirjoitti: Chris - 07.02.2018, 01.29.36
Ei ole tästä asiasta vielä äänestystä pystyssä, joten hoidetaan alta pois.

Kenet toivoisit nähtävän Madridin ykköskärkenä ensi kaudesta alkaen? Joukossa on enemmän tai vähemmän realistisia vaihtoehtoja ja esimerkiksi CR sen takia, että mies istutettaisiin pysyvästi piikiksi (mikä nyt on siis toki todella epätodennäköistä, kuten myös muutama muukin vaihtoehto) Annetaan kaikkien kukkien kuitenkin kukkia.

Ollakseni edes vähän tosissaan, realistiset vaihtoehdot löytyvät joukosta Benzema-Kane-Icardi, jossain määrin myös Lewandowski.

Kane on ollut huhuissa jo pari kautta, kuten myös Lewandowski. Kane olisi itselle se kaikkein sykäyttävin, sillä on monipuolisempi, kuin Icardi. Vastaavasti Lewalla alkaa kilometrejä olla takana jo melkoinen määrä, joten ei olisi ratkaisu kuin ehkä max kolmeksi kaudeksi. Kanen kohdalla paljon riippuu varmasti siitä, selviytyykö Spurs ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Jos ei, Spursissa saattaa käydä pienoinen tyhjennysmyynti. Halu voittaa pokaaleita myös saattanee kiinnostaa kuin pelkkä lojaalius Spursia kohtaan.

Icardi on osoittanut myös tehonsa Interissä, mutta argon hankintaan liittyy myös paljon uhkakuvia. Ensinnäkin ei ole kovin hyvin peliin osallistuva kärki, vaan nauttii tarjoilusta ja olemalla pallottomana mahdollisimman paljon. Toisekseen miehen ego on huhujen perusteella melkoisen korkealla ja Madrid on tunnetusti täynnä kentän ulkopuolella olevia houkutuksia, joten ryhmään saattaisi tulla säröjä ja mies saatettaisiin nähdä liialtikin yöelämässä, kun pääsee hikisestä Milanosta pois.

Hintalappu molemmilla sen päälle 100 miljoonaa, mutta viime aikoina Madridissa on rahaa pankottu, kun suuret hankinnat ovat jääneet tekemättä ja mm viime kevään Moratasta saadut about 70-80 milliä ovat edelleen käyttämättä.

Äänestäkää ja perustelkaa.  :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Ykköshyökkääjä 2018 kaudesta alkaen?
Kirjoitti: Redondo - 07.02.2018, 15.16.56
Vastasin Harry Kane.

Olen aina tykännyt Karim Benzemasta hirveästi ja varsinkin miehen sopivuudesta pelaamaan erityisesti Cristianon kanssa. Eipä sitä voi olla myöntämättä, että tuntuu erittäin epätodennäköiseltä, että patonki vielä nousisi parhaaseen vireeseensä.

Tietty tämä vähän riippuu miten hyökkäys kokonaisuudessaan rakennetaan. Cristiano-Kane-Bale ei meikäläisen mielestä kuulosta kovin toimivalta. Jos Kane on kärjessä, niin se vaatii vähän "pelaavampia" pelaajia rinnalle kuin Cristianon ja Balen. Osaako Zizou(tai kuka tahansa nyt ensi kaudella valmentaakaan) repiä varsinkin Iscosta ja Asensiosta potentiaalia irti, toisin kuin tällä kaudella.

Mielenkiintoisia jokatapauksessa tulee olemaan ensi kesän tapahtumat...
Otsikko: Vs: Ykköshyökkääjä 2018 kaudesta alkaen?
Kirjoitti: Alpo - 07.02.2018, 16.46.49
Kane. Urheilullinen ja omaa kovimman potentiaalin. On nyt toki jo yksi parhaista hyökkääjistä.
Otsikko: Vs: Ykköshyökkääjä 2018 kaudesta alkaen?
Kirjoitti: TAMI - 07.02.2018, 17.47.40
Real Madridin hyökkääjän pitäisi olla 20 liigamaalin takuumies, kun pokaaleista tapellaan kaikilla rintamilla. Tämän hetken tai tulevaisuuden Benzema ei sitä ole. Mitään en ota patongilta pois - mies on pelannut todella hienon uran Valkoisissa ja myös minä pidän hänestä pelaajana. Realiteetti on nykyisin se, että taso ei enää riitä.

Yksikään näistä vaihtoehdoista ei herätä välitöntä luottamuksen tunnetta.

Kanen saavutukset viime vuosilta ovat todella kovat maalinteon suhteen. Kolmas maalikuninkuus putkeen tuloillaan Valioliigasta - ihan mieletön tahti, ja 14-15 -kaudellakin kakkosena Agüeron perässä. Maaleja on kuitenkin tullut tehtyä verrattain seesteisessä Spursin ympäristössä ja askel Real Madridin ykköskärjeksi on todella suuri. Riskinä on, että Kanen tietty puujalkaisuus ei miellytä kotiyleisöä ja jos alku on vaikea, on floppiriski todella suuri. Varsinkin, kun hintalappu tulee olemaan tähtitieteellinen. Lisäksi Tottenhamille valmistuu uusi stadion ensi kaudeksi, lähtöhalut eivät välttämättä ole itsestäänselvyys, vaikka tältäkään keväältä ei tulisi pyttyjä.

Icardi taas on ihan täysi mysteeri. Huhutopiciin reilu viikko sitten kirjoittamani "voi olla kaikkea pukukopin riitauttavan flopin ja menestyvän maaliruiskun väliltä" pitää edelleen paikkaansa.

Lewandowski taas olisi yksi vanha sotaratsu lisää tähän muutenkin ikääntyvään miehistöön, eikä enää se piristysruiske, jota tämä porukka vaatii. Polskin kohdalla juna meni omasta mielestäni viimeistään viime kesänä. Toki tässä luultavasti olisi pariksi vuodeksi se 20 liigamaalin takuumies, jos vain joukkue muutoin saadaan taas pelaamaan.

Marianon olisin pitänyt kakkoskärkenä täksi kaudeksi, Zidane ajatteli toisin. Rahkeet ei riitä vielä ensi kaudellakaan ykköseksi.

Mieluiten ehkä ottaisin tarvittavan riskin Kanen kanssa, mutta ongelmaton ratkaisu se ei ole. Harrilla mennään siis.