RealMadridFIN::foorum

Vapaa keskustelu => Äänestysalue => Aiheen aloitti: Chris - 29.05.2018, 02.41.54

Otsikko: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Chris - 29.05.2018, 02.41.54
Hieman huhuketjussa tätä jo alustin, mutta mieltä forumistit on walesilaisen kohtalosta? Kutsuuko myyntilappu kylkeen vai vieläkö Balella on aikaa Madridissa?
Otsikko: Vs: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Redondo - 29.05.2018, 15.13.17
Enpä osannut vastata, koska pitäisi tietää tulijat ensin. Neymar / Salah sisään, niin olisin valmis luopumaan...
Otsikko: Vs: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Siete - 29.05.2018, 15.25.13
Olen miettinyt tätä kauden aikana useaan kertaan ja päätynyt aina samaan lopputulokseen.

Pidetään...

Enpä osannut vastata, koska pitäisi tietää tulijat ensin. Neymar / Salah sisään, niin olisin valmis luopumaan...

...koska en usko hetkeäkään, että kesällä on tulossa mitään Neymaria, Salahia, Mbappéa tai vastaavaa.

Laitapelaajista on tällä hetkellä kaikkein vähiten varaa luopua, koska ikääntynyttä Cristianoakaan ei voi enää täysin laskea sellaiseksi.
Otsikko: Vs: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Losblancos - 30.05.2018, 11.16.46
...koska en usko hetkeäkään, että kesällä on tulossa mitään Neymaria, Salahia, Mbappéa tai vastaavaa.

Miksi? ???
Otsikko: Vs: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Siete - 30.05.2018, 21.10.36
Miksi? ???
Kloppin valmennuksessa Salah on kehittynyt lyhyessä ajassa niin valtavasti, että tällä tuskin on vielä kiire yhtään mihinkään. Varsinkaan kun siirtyi Liverpooliin vasta alle vuosi sitten. Mestarien liigan pelit jatkuvat myös ensi kaudella ja isolla rahalla hankittujen uusien pelikavereiden avulla seura pystyy oikeasti taistelemaan kaikkien kilpailujen voitoista ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Egyptiläisen kannalta olosuhteet ovat ihanteelliset ja hän saa loistaa joukkueen kirkkaimpana tähtenä, vaikka ympäriltä löytyykin muita hyviä pelaajia.

Mbappé olisi voinut siirtyä Realiin viime kesänä, mutta junnu valitsi ennemmin PSG:n. Monacon varapuheenjohtaja kertoi haastattelussa aivan suoraan, että Real tarjosi Mbappésta 180 miljoonaa eli saman verran kuin PSG. Nuoresta iästään huolimatta Mbappé tuskin on muuttanut mielipidettään vajaan vuoden aikana ja vaikka olisikin, niin hinta olisi entistä kovempi.

Neymar on näistä kolmesta ehkä jopa se todennäköisimmin saatavilla oleva vaihtoehto ja se kertookin kaiken oleellisen. Brassi ei ole sopeutunut Pariisiin, mutta hänkin on viettänyt seurassa vasta 10 kuukautta (joista pari kuukautta loukkaantuneena Brasiliassa). Hintalappu olisi vaan jotain päälle 300 miljoonaa, mitä Real nyt ei tule ikinä maksamaan. Toisaalta Neymarin antamat kommentit eivät myöskään puolla siirtoa. Viime viikolla asiasta kysyttäessä Neymar vastasi, että ihmiset "sanovat monia typeriä asioita" ja että tämän kaltaiset kysymykset "eivät ole edes vastaamisen arvoisia".

Käytännössä uuden galácticon saapuminen tarkoittaisi Balen tai Benzeman lähtöä, enkä jaksa uskoa kummankaan lähtöön. Uskon sen sijaan, että tänä kesänä rahat käytetään siihen, missä viime kesänä epäonnistuttiin eli kunnollisten varamiesten hankkimiseen. Ihmettelisin jos edes puolet Mayoral, Ceballos, Llorente, Theo, Vallejo, Achraf -kuusikosta jatkaisi seurassa vielä ensi kaudella. Uusien huippulupauksien hankintaan vaaditaan paljon rahaa ja Real tarvitsee useamman sellaisen. Esimerkiksi pelkkä oikean pakin paikalle huhuttu Odriozola maksaisi sen 40 miljoonaa, mutta sen lisäksi pitäisi ehkä saada hankittua vielä vahvistuksia hyökkäykseen, keskikentälle, puolustuksen keskustaan ja jopa maalivahdin paikalle. Siksi uusi 200 miljoonan tähtihankinta ei kuulosta kovin realistiselta. Olihan siellä vielä Santiago Bernabéun remontointikin, josta lähti rahoitus kokonaan alta.
Otsikko: Vs: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Alpo - 30.05.2018, 22.32.18
Samat Sieten kanssa. Toki toivon Salahia, Kanea tai Neymaria joukkueeseen, mutta nyt näyttää huonolta.
Otsikko: Vs: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Figuuri - 06.06.2018, 19.58.58
Rahoiksi saatana
Otsikko: Vs: Bale myyntiin vai ei?
Kirjoitti: Figuuri - 07.06.2018, 22.22.01
Muokkaus on huonolla itsetunnolla varustetuille heteromiehille, joilla on koffin lippis ja salihousut. Siksi spämmään uuden viestin alle, liittyen Balen myyntiin tietysti. :D

Itse lähtisin liikkeelle walesilaisen kauppaamisella syystä että, loukkaantumishistoria on vain todella surullista seurattavaa ja herra ei vain ole millään tasolla tasainen suorittaja. En väitä tai hauku Balea huonoksi pelaajaksi, joskin olen käyttänyt ilmaisua paska-bale joskus aikanaan. Mielestäni walesilaiseen sijoitetut satamilliä on maksanut itsensä takaisin, on kunnossa ollessaan pelannut enimmäkseen hyvin ja ollut samalla ratkaisevassa roolissa isommissa otteluissa. En kuitenkaan koe hänen olevan ehdottoman tärkeä palanen joukkueessa, muutoin kuin rotaatiomiehenä ja herra itse on ollut hieman tuohtunut tästä asiasta. Loukkaantumishistoria huomioiden, sekä mahdolliset motivaatiotekijät ovat mielestäni ihan järkiperusteluja sille, että kannattaako walesilaisen palveluksiin turvautua jatkossa vai olisiko kenties järkevämpää onkia hyvät rahat kesän siirtoikkunassa, etenkin kun se on vielä hyvinkin mahdollista. Nyt jos koskaan olisi hyvä hetki laittaa tunteet sivuun ja kylmästi realisoida voitot.