RealMadridFIN::foorum

Real Madrid => Otteluseurannat => Aiheen aloitti: Siete - 01.09.2019, 01.00.53

Otsikko: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 01.00.53
(https://i.imgur.com/LrKb3cG.png)
Estadio de la Cerámica
1. syyskuuta 2019
klo 22:00

Sunnuntai-ilta ja La Liga. Tuo taivaassa syntynyt yhdistelmä saa vihdoinkin puuttuvan palasensa kun yhtälöön lisätään vielä Real Madrid. Mestaruusjahti on vasta alkutekijöissään ja kaikki on yhä mahdollista. Nautitaan nyt, sillä jos kahden edellisestä kaudesta on opittu jotain niin se, ettei tämä tilanne välttämättä kestä edes tammikuun puolelle. Seuraava rasti löytyy Espanjan itärannikolta Vila-realin kaupungista, jossa Villarreal on valmiina isännöimään valkopaitaisia vieraitaan. Joukkueiden kahdessa edellisessä kohtaamisessa Estadio de la Cerámicalla pisteet tasattiin luvuin 2-2, joten tiukkaa vääntöä saattaa olla luvassa myös tällä kertaa. Ottelun tuomarina toimii Jesús Gil Manzano ja VAR-huoneessa tilanteiden tarkistamisesta vastaa José Luis González González.

(https://i.imgur.com/mTJBtIh.jpg)

Keltainen sukellusvene hipoi viime kaudella aivan pohjamutia, eikä tämäkään sesonki ole saanut kovin hääppöistä alkua. Villarreal on nimittäin ansainnut kahdesta ensimmäisestä pelistään Granadaa ja Levantea vastaan ainoastaan yhden pisteen eli ainakin alun perusteella sarjataulukkosukellus näyttää pysyvän keskeisenä teemana tälläkin kaudella. Se ei oikeastaan edes ole mikään ihme, sillä joukkue menetti avauskokoonpanon pelaajistaan Pablo Fornalsin, Alfonso Pedrazan ja Álvaro Gonzálezin lisäksi Jaume Costan sekä Víctor Ruizin, jotka ovat olleet Villarrealin menestyksen kannalta keskeisiä pelaajia tällä vuosikymmenellä. Uusista hankinnoista Raúl Albiol ja Alberto Moreno ovat kaikkein nimekkäimpiä, mutta kokonaisuutta arvioidessa on vaikea väittää Villarrealin ainakaan vahvistuneen.

Keltapaidoilta saisi odottaa paljon parempaa, sillä seura on totuttu näkemään joka kaudella vähintään Eurooppa-liigassa. Toisaalta on ihan realistista pohtia, onko kärkikastiin palaaminen ylipäätään mahdollista nykyisen valmentajan johdolla. Javi Calleja sai jo viime kaudella potkut Villarrealista ja syystäkin, mutta seurajohto päätti palkata hänet uudelleen korvaajan suoriuduttua vielä huonommin. Callejan suurin ongelma tuntuu olevan se, ettei hän saa pelaajistaan kaikkea irti, vaan lähestulkoon koko joukkue alisuorittaa jatkuvasti. Kokoonpanosta kyllä löytyy esimerkiksi Santi Cazorlan, Gerard Morenon ja Samuel Chukwuezen, mutta europelisijoille palatakseen nykyisten pelaajien pitäisi nostaa tasoaan selvästi - siis muitakin kuin Real Madridia ja Barcelonaa vastaan. Otteluun lähdettäessä Villarrealilla ei ole muita loukkaantuneita kuin joukkueen kapteeni Bruno Soriano, mutta hän nyt ei ole pelannut otteluakaan viimeiseen kahteen ja puoleen vuoteen.

(https://i.imgur.com/PMbGdqG.png)

Viime lauantaina Real Valladolidia vastaan kärsitty 1-1 tasapeli oli suuri pettymys - ei vain pistemenetyksen takia, vaan korkeiden odotusten ja myös sen takia millä tavalla se tuli. Maalintekoyrityksiä oli vaikka muille jakaa, eikä pallo meinannut milläänn mennä edes maalia kohti, mutta kun se avausmaali lopulta tuli Benzeman jalasta 82. minuutin kohdalla niin puolustus petti viimeisten minuuttien aikana. Valitettavan tuttu kaava viime kaudelta vähän niin kuin Villarrealin kohdalla. Los blancos sai vielä poikkeuksellisen helpon kalenterin alkukaudelle kotiotteluiden osalta (Real Valladolid, Levante, Osasuna, Granada ja Leganés), mutta sekään ei estänyt vanhoja kummituksia palaamasta. Nyt joukkueella on edessään entistäkin suurempi työ, mikäli se mielii palauttaa positiivisen ilmapiirin omien kannattajiensa keskuuteen.

Hazardin paluu olisi varmasti yksi askel oikeaan suuntaan sen suhteen varsinkin nyt, kun sairastuvalla alkaa olla enemmänkin ruuhkaa. James ja Isco liittyivät viimeisimpinä Brahimin, Rodrygon ja Asension seuraksi sairastuvalle. Mendy sentään taitaa olla kuntoutunut ja valmistautunut riittävästi tekemään debyyttinsä. Hazard ja Brahim taitavat olla kaikkein lähimpänä paluuta pelikentille, mutta heidän pelikuntonsa on yhä kysymysmerkki sillä kokoonpanoa ei ole vieläkään julkistettu. Kumpikaan tuskin nousee suoraan avaukseen, joten Zidanen täytyy valita Viníciuksen ja Lucasin väliltä täydentääkseen hyökkäyskolmikkonsa. Avauskierroksella Balen ja Benzeman seuraksi pääsi Vinícius, mutta toisaalta brassi pelasi hyvin huonosti viime viikonloppuna. Siksi Zidane saattaa kallistua Lucasin puoleen, joka pystyisi ainakin auttamaan pahasti vuotaneen oikean laidan puolustamisessa.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 09.50.58
Sairastuvan täyttyminen harmittaa, tilanne on huonompi kuin viikko sitten ja penkiltä löytyy yhä vähemmän ratkaisuvoimaa. Villarrealin maali tarkoittaisi hyvin todennäköistä pistemenetystä. Tästä pääsemmekin paljon parjattuun Real Madridin puolustamiseen. Riittääkö viikko ihmeisiin, en usko. Yksilötasolla puolustusorientoituneet pelaajat pelasivat ihan hyvin ja voivat tehdä sen tänään aivan yhtä hyvin, mutta rakenteelliset ongelmat piilevät vielä taustalla ja Valladolidia vastaan nähdyt muutamat mustat hetket saattavat toistua aivan koska hyvänsä.

Vaikea ja kireä ottelu edessä, pisteitä pitäisi tulla heikoista lähtökohdista huolimatta. Sexofutbolia emme varmasti tule näkemään ja persfiilis sanoo ettei tänään tule seisomaan muutenkaan. Todennäköiselle kärsimykselle ja vitutukselle jo etukäteen.  :peukku_alas:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 14.04.21
Sexofutbolia emme varmasti tule näkemään ja persfiilis sanoo ettei tänään tule seisomaan muutenkaan. Todennäköiselle kärsimykselle ja vitutukselle jo etukäteen.  :peukku_alas:

Sama.

Villarreal vieraissa on kauden varmoja vitutuspelejä ja pistemenetyksiä, enkä usko, että tämä ilta toisi siihen poikkeusta. Villarreal on tarponut paskassa yli vuoden, mutta niin vain Madrid ja muut isot sytyttävät sen aina parhaimpaansa etenkin kotinurmella. Celta ja Valladolid -pelien perusteella tänään voisi periaatteessa voittoakin olettaa, mutta silti jonkin verran kysymysmerkkejä siellä vaan ilmassa on ja todennäköisesti se realisoituu tänään pistemenetyksenä. Puolustuksen haavoittuvuus on vaan niin vahvasti edelleen framilla, etten usko kotijoukkueen jäävän maaleitta. Toki ainahan Real voi sen kolme tehdä ja sillä jo saattaisi voitto irrotakin.. Villarreal on päästänyt tällä kaudella jo kuusi maalia, mutta huomioitavaa, että niistä peräti kolme on tullut pilkulta. No, ei silti ihan mairittelevin luku kahden kierroksen jälkeen.

La Ligan mestaruustaistosta nyt on todella aikaista puhua, mutta siinä missä Barcelona on saanut vain neljä pistettä kolmeen peliin, niin alkukaudesta oltaisiin Madridille tarjoamassa pientä mahdollisuutta napata kaulaa ja etenkin, kun syyskuussa on vielä vierailut Sanchez Pizjuanille ja Metropolitanolle, josta nyt ei hyvänä päivänäkään voi odottaa pistettä enempää tulevan. Näin ollen nämä Valla ja Vrreal -pelit on vain niitä, mistä ne 3p on kairattava jotta mestaruustaistossa pidetään jonkinlaista asemaa. Toki Atleti taitaa painaa koko kauden 1-0 voitoilla ja päättää kauden reiluun 100 pisteeseen maalierolla 40:0.

Pessimisti ei pety, mutta kyllähän tämä vaan niin tuskaiselta sunnuntai-illalta vaikuttaa. Draamaa tuskin sen sijaan tulee puuttumaan.  :peukku_ylos:
Otsikko: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Cristiano7 - 01.09.2019, 14.41.25
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190901/20659547db74b272cc955aa73a132330.jpg)
Oi olisipa edes Valverde avauksessa... keep dreaming jne
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 14.46.48
Nacho on jätetty pois kokoonpanosta. Onko silläkin jotain (lihas)vaivaa?

Ei siinä, kyllähän 3 topparia ja 4 laitapakkkia riittänee. Jokin kutina, että tänään saatetaan nähdä 5 alakerta.

Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 14.48.36
Nacho on jätetty pois kokoonpanosta. Onko silläkin jotain (lihas)vaivaa?
Eiköhän kyse ole ihan teknisestä päätöksestä. Oikealle ja vasemmalle on kaksi vaihtoehtoa, nyt kun Mendykin palaa ja tällä kertaa nokkimisjärjestyksessä Eder ajoi Nachon ohi topparin paikalla.

Tuolle keskikentän kapeudelle kyllä itkevää huutonaurua.  :peukku_alas:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: TAMI - 01.09.2019, 16.28.50
Tuolle keskikentän kapeudelle kyllä itkevää huutonaurua.  :peukku_alas:

Ei voi joo kuin nauraa ja pyörittää päätä tuolle.

Neljä pelaajaa kolmelle pelipaikalle. Yritä siinä nyt sitten varioida peliä ja paikkailla tulevia loukkaantumisia, ei saatana. :peukku_alas:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 20.54.20
Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Lucas, Casemiro, Kroos, Bale; Jovic & Benzema
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Redondo - 01.09.2019, 20.55.28
13. Courtois
2. Carvajal
4. Ramos
5. Varane
8. Kroos
9. Benzema
11. Bale
14. Casemiro
17. Lucas Vázquez
18. Jović
23. Mendy.

Suplentes:
1. Keylor Navas
3. Militão
10. Modric
12. Marcelo
15. Valverde
19. Odriozola
28. Vinicius Jr.

Olisiko tämä 4-4-2? Mendy debytoi ja Jovic avauksessa. Ja tottakai siellä on myös LUCAS!
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 20.59.02
ZZ haluaa tilkitä vuotavia laitoja ja 4-4-2 Mendyllä varustettuna. Jovicille  :peukku_ylos: Maali per hyökkääjä tänään tavoite.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Redondo - 01.09.2019, 21.05.02
Laidoilla kohtalaisen keskitysherkkiä pelaajia, kärjessä kaksi kaveria ja Zizou koutsina...

40+ keskitystä tänään?
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: tanu - 01.09.2019, 21.09.09
4-4-2, jossa laidoilla jalkaa molempiin suuntiin ja pakit ehkä sellaisia että osaavat puolustaa. Hyvä ratkaisu, kun muistaa että muuan Santi jakelee palloa nopeille laitureille vastustajan puolella.  :peukku_ylos:

Laidoilla kohtalaisen keskitysherkkiä pelaajia, kärjessä kaksi kaveria ja Zizou koutsina...

40+ keskitystä tänään?

Varmaankin näin, mutta pitkästä aikaa siellä on pelotetta boksissa ihan kunnolla.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 21.18.02
4-4-2, jossa laidoilla jalkaa molempiin suuntiin ja pakit ehkä sellaisia että osaavat puolustaa. Hyvä ratkaisu, kun muistaa että muuan Santi jakelee palloa nopeille laitureille vastustajan puolella.  :peukku_ylos:

Varmaankin näin, mutta pitkästä aikaa siellä on pelotetta boksissa ihan kunnolla.
Mendyyn kyllä löytyy luottoa ainakin toistaiseksi, mutta Carvajalista en olisi niin varma.

(https://pbs.twimg.com/media/ECzX7dLW4AAnPZ7?format=jpg&name=medium)
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: tanu - 01.09.2019, 21.22.25
Mendyyn kyllä löytyy luottoa ainakin toistaiseksi, mutta Carvajalista en olisi niin varma.

Valladolid -peliä en nähnytkään itse kokonaan, mutta oletin että Odriozolan sekoiluista oltaisiin menty edes vähän parempaa suuntaan. Siksi oli vahva ehkä.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 22.12.29
PALLO ON MAALISSA!  :pallo:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: TAMI - 01.09.2019, 22.13.01
Maalihan se lopulta on. Jumalauta mitä sekoilua Ramosilta.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Redondo - 01.09.2019, 22.13.10
Sergio Ramos...
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 22.14.18
Taas mennään... Ramos antoi mielummin maalin kuin että olisi ottanut vaan varoituksen.

Odotetun vaikea ilta realisoitui heti 10min kohdalla.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 22.18.07
Jos jotain positiivista tästä mierdasta pitää hakea, niin Mendy näyttää oikealta urheilijalta.  :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: maheinon - 01.09.2019, 22.19.23
Ramos menettää jonka jälkeen Varane ja Carvajal pelaavat itsensä ulos tilanteesta. Kumpikaan ei merkannut omaa miestään ja lopulta Varanen mies teki maalin.

Töppi Ramosilta ja amatöörimäistä pelaamista Varanelta ja Carvajalilta.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 22.23.45
Balen vaparissa oli kyllä ihan ideaa. Vähän kauempaa kun olisi päässyt vetämään, niin tasoitus olisi ollut siinä.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 22.25.16
Keltainen sukellusvene pitää jo aivan pilkkanaan. Myötähäpeän määrä on kovassa nousussa, ei saatanan jumalauta tätä paskaa. :(
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Mágico Madrid - 01.09.2019, 22.26.47
Kuinka paskasti voidaan pelata?

Siitä kredittiä, että Real Madrid on uskaltanut palata kivikaudelle lajissa jalkapallo.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: TAMI - 01.09.2019, 22.31.56
Semmoinen olo tässä on, että avaukseen olisi kiva saada 11 uutta ukkoa sisään. :peukku_alas:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 22.36.07
Semmoinen olo tässä on, että avaukseen olisi kiva saada 11 uutta ukkoa sisään. :peukku_alas:

10 riittää jos Mendyn jättää. Noin muuten 9 riittää, Mendy ja James voi jäädä.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 22.37.20
Jollain ihmeellä paikoille on päästy kuitenkin.. Balen vapari hieman yli, Ramosin pusku, Casemiro hukkaa tyhjän maalin ja viimeisin Lucasin silmät kiinni pommi.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: maheinon - 01.09.2019, 22.42.14
Villarreal on kyllä ollut hyvä. Tolla juoksemisella ei millään jaksa 90min .
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 22.46.16
Villarreal on kyllä ollut hyvä. Tolla juoksemisella ei millään jaksa 90min .

Ei tarvitsekkaan. Villarreal on tehnyt jo yhden maalin ja se tuskin jää viimeiseksi. Toisella puoliskolla kotijoukkue voi keskittyä puolustamiseen ja tehdä sen todennäköisesti kaikessa rauhassa, Real Madrid kun saapui vierailulle rauhanomaisesti ilman pyssyjä. Zidanepallolla ei seiso, eikä ole penkilläkään ratkaisijoita. Ai että tämä on ihanaa!  >:(
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 22.47.10
Bale!! :pallo: :pallo:

Aika nätti pari syöttöä :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: TAMI - 01.09.2019, 22.47.18
Ja sitten todella upea maali. :D

Carvajal, Jovic, Carva, Golf! :pallo:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 22.47.24
Ai vittu mietin vielä enterin painamisen jälkeen, että varmasti Real Madrid tekee maalin kun pääsen manaamasta. Kelpaa!  ;D
Otsikko: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Cristiano7 - 01.09.2019, 22.47.39
GOOOOOOOOOOLLLLLL SUOHIRVIÖ

Jovic <3
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 22.48.13
HERRANEN AIKA mikä Gooool!

Sexoa!
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 22.48.30
VITTU JES :pallo: :D Jovicilta nöyrä tarjoilu eikä tuossa hyökkäyksessä nyt ylipäätään ollut mitään moittimista. :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: tanu - 01.09.2019, 22.50.38
Aika kriittistä tekstiä yllä. Viimeiset 20min oli kuitenkin lähes koko ajan paine päällä ja oltiin pallossa. Mendy ollut kyllä miehekäs debyytissään!
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 22.51.37
Ei tuolla kyllä tunnu kukaan muu Bentson ja Kroosin lisäksi tietävän mitä tehdä pallon kanssa sen saatuaan.

Kertonee siis pelisuunnitelman puutteesta. Noh tämän kauden jälkeen päästään ehkä myös Perezistä eroon.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: maheinon - 01.09.2019, 22.56.43
Ukkoja on boxissa ja sinne toimitetaan palloa. Toimii ihan ok. Muitakin tapoja hyökätä löytyy kuten maalista nähtiin.

Ihan hyvältä tämä näyttää. Muutamia juttuja hiotaan vielä kuntoon ja saadaan sairastuvalta vähän leveyttä rinkiin.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 23.07.00
Aletaan menemään sinne diibadaaba tasolle. Villarreal piti Real Madridia täysin pilkkanaan. Keltapaitojen prässi oli todella aggressiivinen ja keskialueen kombinaatiopelaaminen oli valovuoden edellä. Köyhät futarit pani palloa miljoonamiesten puikoista vähän väliä jne. Zidanen porukka oli koko puoliskon ajan suurissa vaikeuksissa, vaikka sinne joku pieni hallintajakso mahtuikin. Tasoitusmaali oli positiivinen yllätys, mutta tuossakin tilanteessa taisi kotijoukkueella olla jo tauko mielessä, klassinen viimehetken maali.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 23.11.57
Voisi Lucasin vaihtaa vaikka Viniciuseen.

Anna VAR meille maali.

e. Ei sentään.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 23.19.52
Klassinen zidanenpallo tekee paluuta, keskitystä keskitystä ja keskitystä. No vaarallisemmalta sentään näyttää ja kun ei maata pitkin onnistu niin miksi ei. Noiden keskityksistä ja niiden jälkitilanteista voikin syntyä jotain vaarallista, kuin myös erikoistilanteista.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 23.21.04
Niukka paitsio estää Karimin maalin. Vrreal vetäytynyt kuoreensa ja tarjoaa Valkoisille avaimia johtomaaliin juuri nyt...
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 23.25.41
Modric sisään ja Jovic pois.

Ja viimein Lucas pois ja Vinicius sisään :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 23.32.20
Ja mitä helvettiä siellä taas tapahtuu?
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 23.33.14
Käsittämätöntä.

Vittu että on tämä vaan niin vitun HMV...
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 23.39.40
On tämä taas vaan niin helvetin saamatonta koko touhu. Villarreal siirtelee palloa kaikessa rauhassa ympäri kenttää ja valkopaidat seuraavat käytännössä pelkällä katseella, sillä tuo prässi on sen verran näennäistä ettei sitä oikein kehtaa edes prässiksi kutsua.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: maheinon - 01.09.2019, 23.41.01
Taas homma kaatuu huonoon puolustamiseen.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Mágico Madrid - 01.09.2019, 23.41.26
Kroosin syöttö% 77. Huh huh
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 23.41.35
Valverde, Kroosin tilalle viimeiseksi 10 minuutiksi. Tänään oli Kroosin syöttöprosentti vain 77.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Alpo - 01.09.2019, 23.43.23
Bale!! :pallo: :pallo:

Reilu 5min aikaa vielä.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 23.43.41
GOLFMIES JA PALLO ON MAALISSA!  :pallo:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: TAMI - 01.09.2019, 23.44.10
Bale! Vieläkö tullaan?
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Chris - 01.09.2019, 23.44.40
GARETH!

Ihan mukavassa iskussa seurasta ulos potkittu golfmies!
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 23.45.43
Virkkunen ehti jo jinxata koko homman ja eikös vaan Bale muisti yhtäkkiä, miten toimittikaan sitä palloa maalipuiden väliin silloin joskus vanhoina hyvinä aikoina. :pallo:
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: TAMI - 01.09.2019, 23.51.42
Golfmies punaisella ulos.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 23.54.49
Draamaa tuskin sen sijaan tulee puuttumaan.  :peukku_ylos:

Tämä. :D

FT 2-2 Oletetun vaikea ottelu keltaista sukellusvenettä vastaan. Pistemenetys on tietysti hyvin ikävä asia, mutta tulos kelpaa siihen nähden, että Villarreal kuitenkin johti ottelua kahteen kertaan. Balen punainen kruunasi illan, sillä ensi kierroksen pelissä on sairastuvan mahdollisesti tyhjenemisestä huolimatta vähemmän tulivoimaa. Por favor!
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Siete - 01.09.2019, 23.55.30
Golfmies punaisella ulos.
Eipä tuolla nyt ole mitään väliä, kun seuraavassa matsissa kuitenkin lepuutetaan ukkoja PSG-peliä varten. Tällä pistetahdilla voidaan pian muutenkin keskittyä pelkkiin cup-kilpailuihin.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: tanu - 01.09.2019, 23.57.17
Surkea tulos, ei voi mitään. Jännityksellä odotan että mitä kaniineja tai "pommeja" siirtoikkunasta vielä taiotaan sisään.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Figuuri - 01.09.2019, 23.58.10
Eipä tuolla nyt ole mitään väliä, kun seuraavassa matsissa kuitenkin lepuutetaan ukkoja PSG-peliä varten.

No jos kuitenkin katsoisit ensin sarjataulukkoa ja miettisit sen jälkeen uudestaan. Ei tässä tarvitse sentään mitään laupias samarialaista esittää ja antaa huumorilla tasoitusta, ihan kuin ei tekisi tiukkaa jo entuudestaan.
Otsikko: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Cristiano7 - 02.09.2019, 08.57.21
Eipä tuolla nyt ole mitään väliä, kun seuraavassa matsissa kuitenkin lepuutetaan ukkoja PSG-peliä varten. Tällä pistetahdilla voidaan pian muutenkin keskittyä pelkkiin cup-kilpailuihin.
63 (.3) pisteen tahdilla ei voida todellakaan keskittyä Mestarien liigaan, vaan täytyy keskittyä La Ligaan, jotta edes ensi vuonna päästään muualle kuin Eurooppa-Liigaan. Viimeisen viiden kauden aikana tällä pistetahdilla on päässyt vain kerran Mestarien liigaan, joten Real Madrid ei voi todellakaan hölliä ja antaa yhtään tasoitusta muille joukkueille, vaikka kuinka Mestarien liiga onkin suurin ja mahtavin kilpailu. Ja ketä muka voisi lepuuttaa? Courtoisia? Bale voisi vaikka ottaa sen punaisen kortin Walesin paidassa jos huilia haluaa*.

Bale :peukku_ylos: :peukku_alas:

*lue haluaa pelata golfia.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Redondo - 02.09.2019, 10.12.02
Levante-peli on lauantain päiväpeli ja PSG-peli on vasta keskiviikkona eli mitään tarvetta ei ole lepuutuksille...
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: TAMI - 02.09.2019, 12.52.07
Voittojen raapiminen on vaikeaa, kun puolustus pelaa tuolla tasolla. Jokaiseen otteluun tuntuu mahtuvan useita sysimustia hetkiä, jolloin vastustaja purjehtii läpi ihan miten tahtoo. Uskon tässä olevan osasyynä myös Kurtun puutteellisen pelinohjaamisen takalinjoilta sekä pallottomien pelaajien staattisuuden esim. ekaan maaliin johtaneessa tilanteessa.

Jovic ei vielä ole päässyt joukkueeseen sisään, eikä sitä kyllä ole helpoksi tehty, kun formaatiot ja äijät ympärillä vaihtuu koko ajan. Karim edelleenkin pelasi loistavan viime kauden, mutta näitä varjojen mailla vaelteluja sattuu kuitenkin usein. Bale pelasi hyvä pelin lopun hölmöilyihin asti.

Vinicius jatkoi samaa rataa, eli kaikki joga bonito on pois miehen pelistä ja tilalle on tullut väkisin runttaamista ja mielikuvituksettomuutta. Edelleen uskon, että kurssi voi kääntyä hyvinkin nopealla aikavälillä. Kuitenkin juuri tällä hetkellä kehitys näyttää kääntyneen laskuun ja tilanne alkaa olla huolestuttava.

Kokonaisuutena taas sai katsoa kentällä joukkuetta, jonka parasta ennen -päiväys meni 3-4 vuotta sitten. Ei auta kuin toivoa, että mm. Hazard saa tuotua ison piristysruiskeen tuohon harmauteen.
Otsikko: Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
Kirjoitti: Yläkulma - 02.09.2019, 21.13.49
Onhan tämä nyt ihan vitun masentavaa. Jos vastustaja pääsee keskiviivan yli niin se luo aina vaarallisen hyökkäyksen.
 
On ymmärrettävää, että CR7 ei voi suoraan korvata hyökkäyksessä, vaan koko joukkueen pelitapaa pitää näiltä osin muuttaa. Kukaan ei vain tunnu tietävän miten.

Jovic ei tiedä kumpaan suuntaan hyökätään. Bale lienee maailman monipuolisin pelaaja.
Hänelle käy kaikki pelipaikat ja tehot ovat kohdallaan. Bale onkin Zidanen valmennusmetodin tehokkain ilmentymä :)

Vinicius seuraa Asension viitoittamaa tietä, eli valtavasta lupauksesta näkyy kentällä enää paidan varjo.

Kun huippuyksilöt eivät pelaa joukkueena, niin on kyllä suuri vaara että sama musta aukko nielee myös Valioliigan top 3 & Eurooppa-liigan parhaimman pelaajan Hazardin.

Onneksi La Ligan neljäskin pääsee Mestareiden liigaan...