RealMadridFIN::foorum

Real Madrid => Otteluseurannat => Aiheen aloitti: Chris - 31.01.2020, 11.28.00

Otsikko: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Chris - 31.01.2020, 11.28.00
(https://cache.desktopnexus.com/thumbseg/2534/2534398-bigthumbnail.jpg)


Jornada 22
el Derbi Madrileño
Real Madrid C.F. - Atlético Madrid
Estadio Santiago Bernabeu
01/01/2020
Klo: 17.00


Helmikuu pyörähtää käyntiin mitä erinomaisimmalla tavalla, kun Santiago Bernabeulla pelataan kauden kolmas kilpailullinen Madridin paikallistaisto. Aina tunteita ja draamaa herättävä paikallinen pyörähtää käyntiin klo 17 Suomen aikaa ja mestaruuden kannalta kyseessä on äärettömän isot pisteet. 22.sarjakierrokselle lähdetään Real Madridin ollessa sarjakärkenä ensimmäisen kerran yli 100 päivään. Barcelona jäi viime viikonloppuna pisteitä Valenciassa ja Los Blancos kiitti tämän hakemalla voiton Valladolidista. Jos Realille lauantain ottelu on mestaruuden kannalta tärkeä, sitä se on myös Atletille. Simeonen ryhmä on kärjestä jo 10 pisteen päässä ja mikäli se ei lauantaina hae täyttä pottia mukaansa, sen voi aivan viimeistään laskea ulos mestaruustaistosta mitä siitä jäljellä enää edes oli ja jättää keskittymisen UCL-sijan tavoitteluun.


Real Madrid

Kotijoukkue lähtee lauantaihin siis varsin hyvissä asetelmissa, ei pelkästään kolmen pisteen sarjajohdon vuoksi, vaan myös sen takia että pelillisesti tekeminen on ollut vakaata viime aikoina. Välttämättä kauneinta se ei ole koko aikaa ollut, mutta riittävän tehokasta - puolustuksellisesti - että voittoja on naarattu ja edellisestä tappiosta on aikaa yli kolme kuukautta. Hyökkäystehojen puutteesta on puhuttu jokaisessa ottelu- ja kausitopicissa, joten niistä lienee sen turhempi tässä kohdin jauhaa, mutta mainittakoot sen verran, että neljä maalia keskiviikkona Copassa saattoi hyvinkin avata gorillan painosta jumiutuneita hartioita. Eritoten hyökkäyspään pelaajien Lucasin, Viniciuksen ja Benzeman osumat lämmittävät mieltä, sillä edellinen maali hyökkääjältä oli tullut Valenciaa vastaan joulukuussa (Unionistas -höpöpeli jätettiin pois laskuista) Tuo kertoo siitä, että ratkaisuvoimaa on löytynyt muualta, mutta loputtomiin Casemiron, Modricin ja Varanen maalien varassa ei kannata olla.

Puolustuksellisesti Zidanen ryhmä pelaa historiallisestikin jo yhtä hurjinta kautta, sillä omassa pömpelissä on kolissut 21 sarjapelissä ainoastaan 13 kertaa, mikä tekee keskimääräisesti vain n. 0,6 ottelua kohden. Tuollaisella luvulla täytyy La Liga pystyä tällä kaudella voittamaan. Lauantai on kuitenkin iso testi hyökkäykselle, sillä illan vastustaja Atleti on tullut viime vuosina tutuksi niinikään laadukkaasta defensiivisestä tekemisestä.

Kokoonpanon osalta tilanne on paranemaan päin, sillä Hazard ja Asensio lähestyvät koko ajan pelikuntoa ja belgialainen osallistui torstaina jo tavallisiin joukkueharjoituksiin. Lauantain el Derbi jää kuitenkin vielä väliin, sillä yli kaksi kuukautta sivussa ollutta Hazardia ei taatusti riskeerata tässä kohdin kautta. Gareth Bale, Mariano ja Brahim lienevät sivussa pikkuvaivojen tai teknisen päätöksen vuoksi.


Mahdollinen avaus:

-------------- Courtois ------------
Carvajal- Varane - Ramos - Mendy
------------- Casemiro ------------
----   Valverde ----- Kroos ------
- Modric -------------------- Isco -
--------------Benzema ------------

Tämä avaus on täysin mutuilua omasta päästä, mutta en laske tätä vaihtoehtoa täysin alas. Zizou peluutti tätä Valenciaa ja Atletia vastaan Super copassa. Molemmat pelit voitettiin, mutta etenkin Atletia vastaan päästiin varsin hyvin paikoille ja ottelu olisi pitänyt voittaa jo ennen rangaistuspotkukilpailua. Laituriosasto on tällä hetkellä jokseenkin kapea, sillä Rodrygo ei ole vakuuttanut, Lucasilla ei pitäisi riittää avaukseen el Derbissä ja kelpo vireessä oleva Vinicius saattaa jäädä pieneksi Atletin rakkikoirien puristuksessa. Mahdollisesti ZZ luottaa tuttuun 4-3-3 pienellä twistillä, mutta itse tykkäisin tällä kertaa nähdä kaikki viisi keskikenttämiestä kentällä Benzemalla höystettynä.

(https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2020/01/13/15789232456891.jpg)

Keskikenttänelikko on ollut tällä kaudella pelkkää kultaa ja koko nelikko saatetaan hyvinkin nähdä lauantaina yhtä aikaa avauksessa


Atlético Madrid

Kuten alkukappaleessa jo tuli todettua, on Atleti lauantaina ison testin edessä. Se on tällä kaudella ollut varjo aikaisemmista kausista ja jäänyt jo 10 pisteen päähän sarjakärjestä, vaikka kesällä ennusmerkit antoivat olettaa parempaa sesonkia. Käytännössä Rojiblancos on jo potkittu ulos mestaruustaistosta, mutta voitto lauantaina saattaisi herättää sen vielä yhteen iskuun loppukautta ajatellen. Vaikeaa se tulee kuitenkin olemaan, etenkin kun joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut tehotonta eikä mikään viittaa siihen, että se loppukaudesta pystyisi kuromaan 10 pisteen etumatkan kiinni. Paikallispeliin se tulee kuitenkin taatusti sytytettynä ja haluaa laittaa oman vaikutuksensa Realin mestaruushaaveille.

Jos Real on kärsinyt tehottomuudesta, sama pätee Atletiin potenssiin 10. Tehtyjen maalien keskiarvo on suurinpiirtein yksi per peli ja vaikka puolustus onkin ollut Valkoisten jälken sarjan toiseksi parasta, ei sarjan 5.sija ole tuolla tehtyjen maalien määrällä kovin iso yllätys. Diego Costa on ollut suurimman osan kaudesta sivussa ja maalinteon vastuu on jäänyt Alvaro Moratan harteille, kuka onkin iskenyt kolmanneksen tämän sarjakauden osumista. Siirtorajalla joukkueen kannattajat ovat lisää tulivoimaa hyökkäykseen toivoneet, mutta ilmeisesti vain vanha tuttu Yannick Ferreira Carrasco on saapumassa Patjantekijöiden plantillaan. Copasta lähtö tuli jo viime kierroksella Cultural Leonesaa vastaan ja UCL:ssakin neljännesvälierävastus on Liverpool, joten tällä hetkellä kovin suurta toivoa pokaalista ei ole. Ei pelkästään pokaaliton kausi, mutta myös peliotteet ovat kyseenalaistamassa vahvasti Cholo Simeonen jatkoa ensi kaudelle, sillä huolimatta siitä hienosta työstä jonka mies on Punavalkoisten eteen valmentajana saanut aikaan, on hänenkin koneesta mahdollisesti suurin bensa ja liekki loppumassa.

Simeone joutuu lähtemään Bernabeulle ilman jo mainittua Diego Costaa, mutta myös toinen hyökkäyspään palanen Joao Felix on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Josema Gimenezin, Santiago Ariaksen, Kieran Trippierin, Koken ja Thomas Lemarin pelikunto on vielä arvoitus.

Mahdollinen avaus:

-------------- Oblak -------------
- Vrsaljko- Felipe - Savic- Lodi -
- Koke - Herrera - Thomas - Saul -
-------- Correa -- Morata ------


(https://images.cdn.fourfourtwo.com/sites/fourfourtwo.com/files/styles/image_landscape/public/morata-442.jpg?itok=49D8JD7A)

Griezmannin lähdön ja Costan loukkaantumisen jälkeen Atletin maalintekovastuu on jäänyt täysin Moratan harteille. Seitsemän maalia tällä kaudella ja lauantaina ex -Realin maali ei jättiyllätys olisi siinä mielessä, että aina omilla koirilla on tapana purra..
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Redondo - 31.01.2020, 13.26.20
Tuli jo huutolaatikossa veikattua tämä ottelu historian todennäköisimmäksi 0-0 -peliksi  :D

Vaikea nähdä, että kumpikaan jengi pystyy todella harvoja yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta luomaan hyviä maalitilanteita muuten kuin pitkillä keskityksillä tai erikoistilanteilla.

Suuri harmi, ettei Cavanin siirto Atleticoon onnistunut. Olisi ollut hieno piristysruiske, ei pelkästään tällä ottelulle, vaan koko La Ligalle. Carrasco tuskin parin vuoden Kiinan höntsyjen jälkeen on sateentekijäksi muuttunut.


Ihan mielenkiintoisena tilastohuomiona: Understatin xG-lukujen perusteella simuloidussa sarjataulukossa joukkueet olisivat tasapisteissä: Real 42,75 vs. Atletico 42,51.

Real on ollut maaliodottamaa huonompi maalipaikoissa(43,02xG vs. 39G), mutta taas omassa päässä Realilla on mennyt maaliodottamaa paremmin(19,52xGA vs 16GA).

Atleticon hyökkäyspäässä on ollut paikkojen luonnin lisäksi tuskaista myös niiden hyödyntäminen. Siellä ollaan jo melkein 13 maalia perässä odottamaa(34,64xG vs 22G). Omassa päässä ollaan melko tasoissa(16,08xGA vs 14GA).
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: maheinon - 31.01.2020, 23.50.26
Veikataan nyt sitten 3-1 kun se näyttää olevan kierroksen juttu.

Joulukuusi vai Vini ja Lucas laidoilla, siinä odotettavaa. Benzema olisi mukava nähdä Ronaldon roolissa vasemmalla.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Alpo - 01.02.2020, 13.24.05
En kyllä tykkää vieläkään näistä päivämatseista.

Real vie tämän 2-1. 8)
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: TAMI - 01.02.2020, 15.42.13
Real Madrid XI: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Valverde, Casemiro, Kroos, Isco, Modric, Benzema.

Perinteinen väärä epävirallinen avaus joka kohta muuttuu?

Jos tällä mennään, niin ennakoitu keskikentän invaasio on tosiasia.

Näyttää olevan oikein.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Cristiano7 - 01.02.2020, 15.54.10
En kyllä tykkää vieläkään näistä päivämatseista. Real vie tämän 2-1. 8)
23:00, paras aika. ;) Vielä kun näkisi sen jostain. Baarit kiinni, VPN pätkii ja 爱奇艺 on paskaa.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: TAMI - 01.02.2020, 16.36.15
Atletico: Oblak; Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi; Thomas, Llorente, Correa, Saúl; Vitolo y Morata.

Tämäkö on se päivä, kun Llorente näyttää epäilijöilleen? Pienillä minuuteilla on pelannut tähän asti ja tänään on varmasti aikamoiset näyttöhalut.

Se niistä uhkakuvista, kyllähän tähän melko luottavaisin mielin voi taas lähteä kaiken muun paitsi maalinteon osalta.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Siete - 01.02.2020, 17.01.06
Olisin valinnut saman kokoonpanon kuin millä lähdetään pelaamaan. Saudi-Arabiassa homma toimi Jovicia lukuun ottamatta ja nyt pitäisi olla lupa odottaa vielä parempaa Benzeman paluun myötä. Silti vähän huolettaa kun törmäsin tilastoon jonka mukaan ranskalainen on tehnyt tasan 2 maalia Atleticoa vastaan viimeisessä 20 kohtaamisessa.

Zidanenkaan saldo naapureita vastaan ei ole sieltä parhaimmasta päästä, vaan sieltä on tullut lähinnä tasureita. Voitto tässä olisi kuitenkin tarkoitus hakea.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Alpo - 01.02.2020, 17.35.11
Modric on ihan paska.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: TAMI - 01.02.2020, 17.48.30
0-0.

Vini ja Lucas sisään. Kroos ja Isco pois. Vauhtia verkkaisuuden tilalle.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Alpo - 01.02.2020, 18.05.30
Kroosille loukki?

Vinicius  :sydan:

Isco ulos Lucas sisään.  :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: tanu - 01.02.2020, 18.05.38
Zizou näyttää cojonesia ja ottaa tuplavaihdon puoliajalla. Ryhmitys muuttuu 4-3-3  :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Siete - 01.02.2020, 18.06.16
Mitä helvettiä Zidane oikein meinaa? Vinícius ja Lucas sisään Kroosin ja Iscon tilalle. Ei voi ymmärtää.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: TAMI - 01.02.2020, 18.11.21
Mitä helvettiä Zidane oikein meinaa? Vinícius ja Lucas sisään Kroosin ja Iscon tilalle. Ei voi ymmärtää.

Otti hierojat pois ja laittoi laidoille pelaajat, joilta mahdollisesti voi odottaakin jotain?

Olisin tosin ottanut Modricin enkä Kroosin, mutta ihan ok näinkin.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Cristiano7 - 01.02.2020, 18.13.20
Mitä helvettiä Zidane oikein meinaa? Vinícius ja Lucas sisään Kroosin ja Iscon tilalle. Ei voi ymmärtää.
Niin varmaan se haluaa kokeilla jotain erilaista. Jotain mitä Simeone ei välttämättä odottaisi. Onko tämmöinen uusi kokeilu paha?
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: TAMI - 01.02.2020, 18.15.48
KARIM! Hieno esityö Viniciukselta ja Mendyltä. :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Alpo - 01.02.2020, 18.16.34
Vinicius kerroin.

Bentso! :pallo: :pallo:
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Chris - 01.02.2020, 18.18.52
BENZEMA!!  :pallo: :pallo:
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Siete - 01.02.2020, 18.19.04
Mendyltä nappikeskitys ja Benzema kuittaa. Vinikin mukana rakentelemassa tilannetta :pallo:

Kaipa Zidane laski, että Atleticolta puuttuu eväitä mihin tahansa muuhun kuin oman maalin edessä maksamiseen ja tällöin kentälle ei tarvita viittä pallonhierojan, jotta se peliväline saadaan toimitettua punavalkoisten kenttäpuoliskolle ja myös pidettyä siellä.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: TAMI - 01.02.2020, 18.52.56
Isot kolme pistettä. Nollapeli jälleen, Thibaut ei taida enää muita pelatakaan. :peukku_ylos:

Viniltä hienoa duunia sekä ylös että alaspäin, mutta vedot olivat jälleen tasoa ”pikkutyttö”.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: maheinon - 01.02.2020, 18.55.26
Olisin tosin ottanut Modricin enkä Kroosin, mutta ihan ok näinkin.

Kroosilla oli huono päivä. Ei jaksanut juosta lainkaan. Alibi hölkkää veti alaspäin 10m pallon yläpuolella.

Onneksi Zidane näkee nämä ja rankaisee.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Chris - 01.02.2020, 20.09.16
Iso, iso voitto. Hämmentävää, että nyky-Madrid voittaa suurimman osan peleistä, kunhan se vain kykenee osumaan itse edes kerran. Viime vuosina kun joka pelissä on ainakin se yksi pitänyt päästää omiin.

1.jakso oli heikohkoa ja ZZ myönsikin pressissä, että ihan sen vuoksi vaihdot tehtiin, jotta saatiin laidoille lisää hyökkäysvoimaa ja keskikentältä pari sopankeittäjää pois. Atleti pääsi helpolla avausjaksolla ja pääsi itse paremmille paikoille, mutta ei tolppaa lähemmäs. Toiselle jaksolle tehdyt vaihdot avittivat Realin sitten täyteen dominointiin ja hienon laitapelaamisen jälkeen Benzema iski vapauttauvan osuman. Mendyltä Madrid -uran paras keskitys ja välittömästi verkko heilahti. Puolustuksellisesti ei 2.jaksolla kovin suurta hätää ollut, paketti pysyi kasassa eikä vierailijoiden maali ollut käytännössä edes lähelläkään. Mestaruuden kannalta ei voi näiden pisteiden arvoa väheksyä, painetta entisestään Barcan suuntaan, kun Zizoun laiva purjehtii kohti mestaruutta. Pitkä on matka, mutta tällä hetkellä meno aiheuttaa suunnatonta luottamusta.

Seuraavaksi edessä Osasuna ja Levante vieraissa, niiden välissä Celta Vigo kotona. Normaalisti Osasuna ja Levante eivät aiheuttaisi pelontunteita, mutta siinä on kaksi sen verran ikävää paikkaa vierailla, ettei takki auki sovi lähteä. Kunhan tuo rykelmä selvitetään kolhuitta, päästään hyvistä asetelmista El Clasicoon, joka on hyvinkin merkittävä mestaruuden kannalta.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: tanu - 02.02.2020, 08.35.33
Täytyy edelleen fiilistellä Zidanen ratkaisua reagoida puoliajalla noin isosti ja formaation muutoksen vuoksi vaihtaa sekä Kroos että Isco pois. Varsinkin Kroos on ollut lähes koskematon aiemmin, mutta tässä ottelussa kaivattiin enemmän dynaamisuutta ja juoksuvoimaa, joten Modric & Valverde perustelu valinta.

Itsekin olen täällä joskus kritisoinut Zidanea, että hänellä on vain yksi pelisuunnittelma eikä ottelun sisällä reagoida tarpeeksi nopeasti ongelmiin. Usein vaihdot ovat tulleet aikaisintaan joskus 70min ja silloinkin vaihdettu laitahyökkääjää toisen tilalle.

Erittäin positiivista jos Zidane alkaa näyttää enemmän osaamista myös taktisella puolella. Pukukopin hallinnassa mies taitaa olla maailman parhaita, jos ei paras. Toki rumia penkityksiäkin (tune: Ceballos) on nähty, mutta yleisesti ottaen pelaajat haluaa jäädä Zizoun jengiin ja rotaatio toimii tasaisesti.

Itseä ehkä tällä kaudella ihmettänyt ainoastaan Militaon vähäiset minuutit mutta Zidane tuntuu noudattavan 50/50 tilanteissa sitä logiikka, että valitsee ensisijaisesti seurassa pidempään olleen pelaajan (esim. Nacho tai Vazquez). Eli noudattaa siinä tiettyä nokkimisjärjestystä, mikä helppo perustella "junnuille".
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Yläkulma - 02.02.2020, 17.23.48
Täytyy edelleen fiilistellä Zidanen ratkaisua reagoida puoliajalla noin isosti ja formaation muutoksen vuoksi vaihtaa sekä Kroos että Isco pois. Varsinkin Kroos on ollut lähes koskematon aiemmin, mutta tässä ottelussa kaivattiin enemmän dynaamisuutta ja juoksuvoimaa, joten Modric & Valverde perustelu valinta.

Itsekin olen täällä joskus kritisoinut Zidanea, että hänellä on vain yksi pelisuunnittelma eikä ottelun sisällä reagoida tarpeeksi nopeasti ongelmiin. Usein vaihdot ovat tulleet aikaisintaan joskus 70min ja silloinkin vaihdettu laitahyökkääjää toisen tilalle.

Erittäin positiivista jos Zidane alkaa näyttää enemmän osaamista myös taktisella puolella. Pukukopin hallinnassa mies taitaa olla maailman parhaita, jos ei paras. Toki rumia penkityksiäkin (tune: Ceballos) on nähty, mutta yleisesti ottaen pelaajat haluaa jäädä Zizoun jengiin ja rotaatio toimii tasaisesti.

Itseä ehkä tällä kaudella ihmettänyt ainoastaan Militaon vähäiset minuutit mutta Zidane tuntuu noudattavan 50/50 tilanteissa sitä logiikka, että valitsee ensisijaisesti seurassa pidempään olleen pelaajan (esim. Nacho tai Vazquez). Eli noudattaa siinä tiettyä nokkimisjärjestystä, mikä helppo perustella "junnuille".

Joo, samaa mieltä.
Oma top 3 -lista eiliseltä:

1. Kolme pistettä
2. Riittävän ajoissa tehdyt vaihdot + pelitavan muutos. Ensimmäisellä puoliajalla näytti siltä, että kentällä oli kaksi Ticoa.
Numeroiden perusteella Kroos ja Isco olivat eilen aloituksen heikoimmat. Vaikea sitten sanoa, johtuiko ensimmäisen puoliajan kankeus heidän huonosta päivästä vai systeemistä yleisesti. Joka tapauksessa onhan siihen syynsä miksi joukkueessa on myös hyökkääjäpelaajia. Pelaajia ja valmentajia on ylipäätään melko turha arvioida binäärisesti joko parhaiksi tai ihan surkeiksi, kun kaikki sijoittuvat eri näkökulmista asteikkomuuttujan eri kohtiin. Itseäni hämmensi nimenomaan Zidanen aikainen reagointi, joka onneksi tuotti tulosta niin uskaltaa yrittää muutoksia myös jatkossa.
3. Hieno maali. Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä Vini antoi erittäin tyylikkään syötön Mendylle, joka vastoin kaikkia todennäköisyyksiä antoi erittäin tyylikkään syötön Karimille, joka nyt sitten vain teki hommansa. Tilastoihin jäi lopulta xG:t 1.05-0.44.
+ Bonuksena Hazardin paluu harjoituksiin. Huhut kertovat että mukana ei ollut luontaista mieslaukkua, eli kaveri voisi olla urheilijan mitoissa heti paluuottelussa, vaikka pelituntuma lieneekin hakusessa.

Onhan tässä aina sekin mahdollisuus että hyvin käy :)

Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: Chris - 03.02.2020, 17.31.18
Itseä ehkä tällä kaudella ihmettänyt ainoastaan Militaon vähäiset minuutit mutta Zidane tuntuu noudattavan 50/50 tilanteissa sitä logiikka, että valitsee ensisijaisesti seurassa pidempään olleen pelaajan (esim. Nacho tai Vazquez). Eli noudattaa siinä tiettyä nokkimisjärjestystä, mikä helppo perustella "junnuille".

Tämä nyt ei kyllä täysin paikkansa pidä, sillä Militao on pelannut 250 minuuttia Nachoa enemmän, eli noin kolme peliä enemmän. Tosin Nacholla siellä on se yksi loukkaantuminen myös rasitteena, mutta kyllähän Militao on joukkueen kolmostoppariksi noussut ja selkeästi ZZ ajattelee hänen kohdallaan tulevaisuutta ja peluuttanut miestä aivan sopivassa määrän. Ei noilla minuuteilla tietenkään kilpailla Varanea ja Ramosia vastaan, jotka ovat kellottaneet noin 2400 minuuttia tähän sesonkiin, mutta eipä heidän penkitykselle tällä hetkellä yhtään validia perustetta edes ole. Mitä noin muutoin Militaoon tulee, niin aika paljon ilmeisesti esim. Cmoren huumoristudio on häntä lytännyt, mutta asiantuntijapiireissä forumilla ja Espanjassa brassi on kyllä kehunsa saanut - ja ansaitusti.  Omissa papereissa hyvä debyyttikausi ja kaikki merkit viittaa siihen, että hänestä saadaan monivuotinen tukipilari keskuspuolustukseen, kun Ramosin aika jonkun kauden päästä on ohi.
Otsikko: Vs: Jornada 22: Real Madrid C.F. - Atlético Madrid 01/01/2020
Kirjoitti: tanu - 03.02.2020, 21.42.39
Niin en suoraan verrannut että Nacho olisi Militaota edellä topparin tontilla vaan oli tuossa enemmän yleisesti esimerkkinä. Viime aikoina Nacho päässyt mukavasti pelaamaan ja valittu laitapakiksi stunttaamaan.

Kyllä mun mielestä Militaota olisi voinut saada viime aikoina enemmän minuutteja cupeissa, mutta toisaalta just aiemmassa viestissä kehuin tuota Zidanen osaamista pitää suurin osa rosterista tyytyväisenä roolinsa suhteen.