Kirjoittaja Aihe: Jornada Malaga-Real Madrid  (Luettu 666 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jukka_jo

  • Viestejä: 184
Jornada Malaga-Real Madrid
« : 17.05.2010, 16.57.34 »
La Liga Malaga-Real Madrid
16.5.2010, Estadio La Rosaleda,Malaga

1-0 Duda 9'
1-1 Van der Vaart 48'


-------Ronaldo---Higuain-------
-----Granero----Van der Vaart--
---------Alonso---Gago--------
Marcelo--Garay--Albiol----Ramos
-----------Casillas--------------

penkillä: Dudek,Metzelder,Drenthe,M.Diarra,Lass,Guti,Benzema

vaihdot:
Gago--> Guti 60'
Granero--> Benzema 72'
Van der Vaart--> Drenthe 81'

Kauden viimeinen ottelu Real Madridilla oli putoamiskamppailussa olevaa Malagaa vastaan. Mestaruus ei ollut siis Realin omissa käsissä vaan he tarvitsivat Valladolidin apua, jos Valladolid saisi etes pelattua tasan Barcelonan kotona niin Realin voitto tarkottaisi Realin mestaruutta. Mahdollisuudet olivat siis hyvin pienet.

Ottelu alkoi kuten monet muutkin viime aikoina olleet Realin pelit, uskomattomilla puolustusvirheillä. Tällä kertaa Duda rokotti tähtisikermän puolustajia oikein urakalla. Caicedon kantapää syöttö löysi Dudan Realin puolustajien välistä ja hän pääsi kunniakujaa pitkin tekemään Malagan avausmaalin, Sergio Ramos ja Gago katsovat hölmistyneenä Dudan maalia avopaikalta. Ronaldo sai 26.minuutin jälkeen erinomaisen maalintekotilanteen kun Ramos keskitti ja Ronaldo pääsi puskemaan, mutta maalivahti Munua torjuu erinomaisesti yläkulmasta. Real sai muutaman erinomaisen maalipaikan aikaan mutta mikään ei näyttänyt menevän tänään sisään. Kun kuuluttaja kertoi reilun puolen tunnin jälkeen, että Barcelona oli mennyt Camp Noulla jo 2-0 johtoon loppui myös Real Madridin pelaaminen siihen paikkaan. Ainoastaan Realin penkillä oli kova tunnelma, sillä Guti otti itselleen kortin kun ei sulattanut tuomarin tuomioita ja kävi myös siinä samalla haukkumassa linjatuomarin. Puoliajalle siis mentiin kuitenkin Malagan johtaessa 1-0 ja sarjapaikka näytti säilyvän Malagalle.

Toiselle puoliajalle Real oli saanut hiukan lisää pelihaluja ja se tuotti tulosta heti toisen jakson alussa kun Van der Vaart teki melkoisen soolomaalin lähes nurmikentän pinnasta. Runsas tunti oltiin pelattu kun Realin taistelutahtoa jälleen koeteltiin, Barcelona oli mennyt 3-0 ja mestaruus oli selvä. Tämän jälkeen ei Realin pelaajilta löytynyt kovinkaan suuresti pelata peliä loppuun ja loppu olikin aikalailla pelailua. Muutama hieno suoritus nähtiin mutta niistä ei paljon jaksa kirjoitella.
Kausi päättyi lopulta tasapeliin ja samalla Malaga säilytti sarjapaikkansa.

Kausi päättyi siis toisena vuonna peräkkäin pokaalittomaan kauteen ja se oli suuri pettymys Florentino Perezin tähtiryhmälle. Kaudesta jäi kuitenkin jotain hyvääkin sillä Real Madrid pelasi erittäin yleisöön menevää jalkapalloa ja teki myös paljon maaleja. Nämä kriteerit ovat erittäin tärkeät madridistoille, vain pokaalit puuttuivat.


Ottelun tähdet:

***Van der Vaart, Pitkästä aikaa avauksessa. Todisti jälleen, että on erinomainen pelaaja. Yksi harvoja jotka olivat tänään pelipäällä.
**Marcelo, Hyviä nousuja hyökkäyksiä tukemaan. Hyvä kauden päätös.
*Xabi Alonso, Uurasti keskikentällä kohtuu hyvin ja pisteli hyviä avauksia. Perus suoritus riitti tänään tähtiin.

Highlights: http://www.youtube.com/watch?v=OH7k01JujN8

Tässä pitäis kehitellä Real Madridin kaudesta tiivistelmä...eli sitä odotellessa.
Ronaldo on edelleen kone!