Kirjoittaja Aihe: Yleiskeskustelua Real Madridista  (Luettu 147646 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #340 : 09.10.2013, 22.45.25 »
Eipä Lorenzo Sanz nyt ihan katettua pöytää Perezille jättänyt, koska Florentinon vaalilupaukset olivat 1) Laittaa seuran talous kuntoon ja 2) hankkia Luis Figo. Jos seuran talous olisi ollut kunnossa, niin eiköhän 3 Champions League pystiä kolmeen vuoteen olisi riittänyt Lorenzo Sanzin uudelleenvalintaan. Ja lähde kuin lähde kertoo sen, että vasta Perezin tultua Real Madridin johtoon Real Madrid on noussut johtavaksi talousmahdiksi jalkapallomaailmassa.
Ei Perez perinytkään Lorenzo Sanzilta mitään taloudellisesti johtavaa jalkapallojoukkuetta, mutta Sanz lyhensi kaudellaan Realin aikaisempaa massiivista velkaa noin puolella ja käänsi seuran taloudellisen kehityksen taas positiiviseksi. Perez puolestaan ikään kuin jatkoi Sanzin aloittamaa kehitystä. Perez lukee mielellään omiin ansioihinsa Realin talouden nostamisen uuteen nousuun, mutta totuudessa Perez vain jatkoi Sanzin jo aloittamaa työtä.

Mitä noihin vaaleihin taas tulee, niin kuten sanoit Perez lupasi Figon ja taloudellista kehitystä, ja ne lupaukset hän toteuttikin aikanaan. Toisaalta Perezin oli aika helppo arvostella Realin taloutta, kun velkaa oli tuolloin yhä huomattava summa ja monet jäsenet ilmeisesti sivuuttivat vaaleissa sen seikan, että Sanz oli kuitenkin erinomaisella tahdilla vähentänyt tuota velkaa. Lisäksi, kuten mainitsit, Sanzin aikana Real saavutti myös varsin hyvää urheilullista menestystä ( tosin pieni korjaus tuohon kirjoittamaasi niitä Champions League pystejä Real voitti Sanzin aikana kaksi, ei kolmea ja ne tulivat siis tietenkin kausilla 1997-1998 ja 1999-2000. Tuo 2001-2002 kauden Mestarien liiga voittohan tuli Perezin aikana). Mutta ilmeisesti nämä saavutukset eivät joillekin äänestäjille riittäneet ja 1999-2000 kauden Mestarien liiga voiton jälkeen seuranneissa kesän presidentinvaaleissa Sanz tylysti syrjäytettiin ja alkoi Perezin aikakausi. Tämä on seuran yksi kummallisimmista päätöksistä sen historiassa ja vieläkään niin Sanz kuin moni muukaan ei ole täysin päässyt perille miksi vaalit päättyivät kyseiseen tulokseen.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2013, 22.48.24 kirjoittanut Direct football »

RMadrid

 • Viestejä: 542
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #341 : 09.10.2013, 23.23.26 »
http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-1288607749767.html  kun kerran talousasioista puhutaan niin...En nyt liity tähän teidän sotaan mutta ajattelin että tähän on hyvä linkittää kyseinen lehtijuttu, hauskaa miten koko lehtijutussa ei mainita Barcelonan taikka Munchenin velkoja, ainoastaan Madridin  8)
I drink wine and I know things

Madridista #7

 • Viestejä: 881
 • el Águila de Móstoles
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #342 : 10.10.2013, 09.13.21 »
Iltapaskat jälleen vauhdissa.

Lainaus
Maailman rikkain jalkapalloseura on silti yhä Real Madrid, joka tuotti toisena kautena peräkkäin yli 500 miljoonaa euroa voittoa.

Jos tämä olisi totta, niin 540 miljoonan velat eivät tuntuisi missään. Oikeasti siis liikevaihto (vai tulot?) oli sen ~520M€, mikä on täysin eri asia kuin voitto. Nettovoittoa taisi olla ~37M€.

Suomalaislehdistön ammattimaisuudelle ":peukku_ylos:"
« Viimeksi muokattu: 10.10.2013, 09.15.07 kirjoittanut Madridista #7 »
”Jalkapallo on yksinkertainen peli, jossa 22 miestä juoksee pallon perässä 90 minuutin ajan, ja lopuksi Saksa voittaa.”
- Gary Lineker

Losblancos

 • Viestejä: 2306
 • Hala Madrid!
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #343 : 12.10.2013, 20.17.24 »
En nyt tiedä menikö itseltäsi jotenkin ohi, mutta Mendoza selvästi luettelee mistä kaikesta Realin velka muodostuu; mm. velat pelaajille, tavarantoimittajille ja muille seuroille. Nämä kaikki ovat sitä "normaalin ihmisen ymmärtämää velkaa". Ja liikevaihdolla ei hirveästi ole tekemistä taloudellisen tuloksen kanssa, vaan sillä kuinka paljon voittoa tuosta liikevaihdosta syntyy.
No ei kyllä luettele. The Swiss Ramble:  ''This (Total liabilities) includes what might be described as operational debt, such as: (a) trade creditors (payables) for amounts outstanding on bills for products or services received, e.g. rent, electricity; (b) money owed to staff, e.g. wages earned by staff paid at the end of the month, bonus payments; (c) other accrued expenses (accruals), which are the same as payables except no invoice has yet been received; (d) provisions, which are an estimate of probable future losses, e.g. legal claims; (e) and, most bizarrely, deferred income for payments received for services not yet provided, e.g. season ticket revenue for matches to be played in the future.That last one highlights one danger of using liabilities as a definition for debt, as season ticket money received in advance is clearly not a bad thing, as UEFA explain: “It is recorded as a liability, as accountants consider the cash received as not yet being fully earned until the matches take place. This is a liability, but not a debt that will have to be paid back.”

Eli tuo 540 M ei todellakaan ole mikään ''todellinen velka'', mutta sitä tietenkin käyttävät kaikki sellaiset tahot, jonka agendaa palvelee korostaa muka jotain Madridin ''kauheita velkoja''. Ja se, että tehdään voittoa on toki erittäin tärkeää, ja niinhän sitä on tehtykin Perezin neljänä vuotena yht. n. 140 M €.  Ja lisätään tähän nyt vielä Swiss Ramblen paljon puhuva taulukko (1,5 vuoden takaa), neljän suuren europpalaisseuran veloista UEFAn määritelmien mukaan:


Jos tuohon ei usko, niin väittää Uefaa valehtelijaksi.

Tuo Realin suuri velkahan lisääntyi aikanaan Perezin ensimmäisen presidenttikauden alussa, kun rahaa käytettiin holtittomasti Galacticojen hankintaan.
Käytettiin holtittomasti millä perusteella? Yhtään ainoata tappiollista vuotta ei sen jälkeen ole ollut, mukaan lukien kyseinen kausi ja voittoa on tosiaan tehty se n. 140 M ja velkaa on itse asiassa vähemmän tällä hetkellä kuin mitä Perezin tultua ruoriin. Ja samaan aikaan liikevaihto on noussut rakettimaisesti ylöspäin, osaltaan myös näiden sijoitusten ansiosta. Holtittomuudesta ei todellakaan ole kyse, Perez tietää mitä tekee.

Ja ei, mitään hätää Realilla ei varmastikaan ole, enkä usko, että seuran velan määrä olisi lähelläkään 500 miljoonaa, mutta en sokeasti usko myöskään Perezin ilmoittamiin lukuihin.
Nuo ''Perezin ilmoittavat luvut'' ovat seuran virallisista taloudellisista laskelmista, eikä mitään Perezin päästään heittämiä juttuja. Vrt. Mendozan ''Musta tuntuu että seuran talous ei välttämättä ole ihan kunnossa ehkä''. Jos väität että Perez valehtelee , niin se tarkoittaisi yhtä kuin että puolen miljardin liikevaihtoa pyörittävä yritys valehtelisi taloudellisen tuloksensa eli aika helvetin iso juttu. Eli faktat vs Mutu. Noihin faktoihin voi halutessaan tutustua täällä: http://www.realmadrid.com/StaticFiles/RealMadrid/img/pdf/M_Rm_InfomeAnual_1213_eng_260913.pdf

Urheiluseurassa rahankäyttö ja urheilulliset asiat kulkevat aikalailla käsikädessä, joten on oikeutettua kritisoida sellaisia urheilullisia päätöksiä, kuten jonkun pelaajan hankkiminen 100 miljoonnalla, jos pelaajan todellinen arvo on kaukana 100 miljoonasta. Myös Perezin ylituhlailevaa pelaajapolitiikkaa on oikeutettua arvostella urheilullisen menestyksen perusteella, koska Perez on näillä toimillaan tähdännyt nimenomaan urheilulliseen menestykseen eikä niinkään rahantekoon.
Yksittäistä hankintaa voi toki arvostella, että maksettiin liikaa. Mutta jos arvostelee yleisesti seuran taloudenpitoa, niin pitäisi vähän olla jotain faktojakin tiedossa. Ja niin kuin jo totesin, on aivan typerää sanoa, että ''Menestystä ei ole tullut, kun on käytetty liikaa rahaa pelaajiin''. Pelaaja voi urheilullisesti olla huono hankinta jos hän ei tee joukkueesta parempaa kentällä syystä tai toisesta pidemmällä aikavälillä. Hintalappu ei vaikuta tähän asiaan mitenkään. Eli se että hankitaanko pelkästään kalliita pelaajia tai pelkästään halpoja pelaajia ei vielä mitenkään määritä sitä menestyykö joukkue, vaan se että parantavatko nämä hankinnat joukkuetta urheilullisesti.
mutta kuitenkin hänen oma toimintansa on hyvin sulkeutunutta ja salailevaa ja usein hän väistää vaikeat kysymykset vain hehkuttamalla miten kaikki on niin loistavasti seurassa. Toki oma perse tulee turvata seuraavia presidentinvaaleja silmällä pitäen, mutta ei tuollainen diktaattorimainen toiminta ja kaikkien kritisoijien hiljentämisen yrittäminen kovin hyvää kuvaa anna. Lisäksi on vielä tuo lähinnä myötähäpeää aiheuttava ylitsevuotava propaganda, mitä Perez mediassa tuputtaa. Jokainen voikin kysyä itseltään tarvitaanko nykyajan jalkapalloseurassa yhden miehen showta.

Sulkeutunutta ja salailevaa? Mitä Perez on salaillut? Tuputtaa ylitsevuotavaa propagandaa? Perezistä ei kyllä mitään tuputtajaa saa tekemälläkään, jos vertaa esim. Barcelonan presidentteihin jotka änkeävät mielipidettänsä joka asiaan. Tuosta viimeisestä lauseesta olen sinänsä ihan samaa mieltä, että Perezillä tuntuisi olevan vähän liikaa valtaa urheilullistenkin päätösten suhteen, josta en kyllä itsekään tykkää yhtään.
« Viimeksi muokattu: 12.10.2013, 20.19.39 kirjoittanut Losblancos »

Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #344 : 12.10.2013, 22.28.10 »
Käytettiin holtittomasti millä perusteella? Yhtään ainoata tappiollista vuotta ei sen jälkeen ole ollut, mukaan lukien kyseinen kausi ja voittoa on tosiaan tehty se n. 140 M ja velkaa on itse asiassa vähemmän tällä hetkellä kuin mitä Perezin tultua ruoriin. Ja samaan aikaan liikevaihto on noussut rakettimaisesti ylöspäin, osaltaan myös näiden sijoitusten ansiosta. Holtittomuudesta ei todellakaan ole kyse, Perez tietää mitä tekee.
En epäile hetkeäkään, etteikö Realin velka olisi nykyisin vähemmän kuin Perezin astuessa Realin peräsimeen jolloin sitä oli seuralla vielä päälle 200 miljoonaa euroa. Pitää myös paikkansa, että Realin liikevaihto ja tulot ovat nousseet osaksi Perezin harjoittaman tähtipelaajien hankinta politiikan ansiosta, mutta ylivoimaisesti eniten tuloja Real saa mainossopimusten ja seuran nimellä varustettujen tuotteiden myynnistä. Perez ei ikinä olisi pystynyt hyödyntämään näitä massiivisia tulonlähteitä ellei Lorenzo Sanz olisi aikanaan ostanut aiemmin pois myytyjä seuran "image"-oikeuksia takaisin.

Kyllä kyse on Perezin hankintojen kanssa liian usein holtittomuudesta; isoja nimiä ostetaan isolla rahalla ilman joukkueeseen sopivuutta miettien ja toivotaan sormet ristissä, että nämä "superstarat" sopeutuvat muuhun joukkueeseen ja tuovat menestystä. Ei jokaisen hankinnan kanssa voi elää siinä toivossa, että pelkät paitamyynnit toisivat sijoitetun rahan takaisin, koska näin ei käy todellakaan aina.

Vai tietää Perez mitä tekee? Perez on kieltämättä taitava mies talousasioissa, mutta vähän pistää mietityttämään kun Perezin johtama iso rakennusyritys, jonka menestystä täälläkin on käytetty esimerkkinä Perezin johtamistaidoista, on todellisuudessa nykyisin useamman miljardin veloissa ja enemmän kuin lähellä mennä konkurssiin. Puhumattakaan Perezin lähes olemattomasta käsityksestä siihen miten seuraa pitäisi johtaa urheilullisessa mielessä.

Nuo ''Perezin ilmoittavat luvut'' ovat seuran virallisista taloudellisista laskelmista, eikä mitään Perezin päästään heittämiä juttuja. Vrt. Mendozan ''Musta tuntuu että seuran talous ei välttämättä ole ihan kunnossa ehkä''. Jos väität että Perez valehtelee , niin se tarkoittaisi yhtä kuin että puolen miljardin liikevaihtoa pyörittävä yritys valehtelisi taloudellisen tuloksensa eli aika helvetin iso juttu.
Joo, niin ovat; Perezin tiimin tekemiä "virallisia laskelmia". Perez voi heittää mitä huvittaa omiin laskelmiinsa kunhan ne hyväksytetään seuran jäsenten äänestyksen kautta jolloin niistä tulee "virallisia". Virallinen ja totuus eivät aina kuitenkaan näissä jutuissa kohtaa. Olihan Calderoninkin aikana seuran velat mukamas luokkaa nolla, tai näin ainakin väitettiin ja totuus oli ihan toinen.

Sulkeutunutta ja salailevaa? Mitä Perez on salaillut? Tuputtaa ylitsevuotavaa propagandaa? Perezistä ei kyllä mitään tuputtajaa saa tekemälläkään, jos vertaa esim. Barcelonan presidentteihin jotka änkeävät mielipidettänsä joka asiaan. 
Salailulla tarkoitan sitä, että aina kun joku kyseenalaistaa Perezin toimet ja vaatii vastauksia kysymyksiä herättäviin seikkoihin, niin Perez ei halua/pysty näihin vastaamaan vaan yrittää hiljentää arvostelijat jauhamalla miten rikottiin taas jotain ennätyksiä, kuten nähtiin Mendozan puheenvuoron aikana viimesimmässä seuran jäsenten kokouksessa.

Propagandalla taas vittaan siihen miten seura ilmoittaa siihen liityvistä asioista julkisuuteen mikä näkyy erityisesti Realin kotisivuilla; kaikki on niin ihanaa ja huononkin pelin jälkeen kehdataan väittää, että joukkue tasiteli loppuun asti ja olisi ansainnut ottelusta enemmän, vaikka todellisuus on toinen. Myöskin jokainen Perezin rikkoma ennätys ilmoitetaan joka kerta isoilla otsikoilla. En nyt väitä, että pitäisi haukkua omaa joukkuetta tai sanoa negatiivisia asioita seurasta, mutta kun joku asia menee huonosti, niin pitäisi mielummin olla hiljaa tai vaatimattomasti eikä väittää että asiat ovat paremmin kuin ne todellisuudessa ovat.

Ja tuosta nyt varmaan kaikki ovat kanssasi samaa mieltä, että Barcelonan puolella tuo presidenttien touhu nyt on jo ihan luokattoman puolella.Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #345 : 25.10.2013, 23.00.41 »
Perez hakemassa rahoitusta stadionhankkeelle Bill Gatesilta: http://yle.fi/urheilu/expressen_bill_gates_rientamassa_real_madridin_pelastajaksi/6902461

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5281
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #346 : 26.10.2013, 00.28.16 »
Perez hakemassa rahoitusta stadionhankkeelle Bill Gatesilta: http://yle.fi/urheilu/expressen_bill_gates_rientamassa_real_madridin_pelastajaksi/6902461
Ruotsin 7päivää lehti kertoo... Voi olla tottakin, mutta aika heikko veto YLEltä lähteä näitä "uutisoimaan". Itse odotan jotain oikeaa lähdettä ennen kuin uskon sanaakaan..

e. Lähteenä alkuperin onkin El Confideltal, joten Espanjan seiska.
« Viimeksi muokattu: 26.10.2013, 00.30.46 kirjoittanut Alpo »
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Heltsu

 • Viestejä: 1092
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #347 : 28.10.2013, 17.11.06 »
http://as.com/diarioas/2013/10/28/english/1382971889_026214.html

Sieltä voi tulla Ramosille jotain jälkiseuraamuksia näistä kommenteista pelin jälkeen. Eipä tuommoiset kommentit olleet kauhean fiksua toimintaa joukkueen kapteenistoon kuuluvalta pelaajalta.

Figuuri

 • Viestejä: 3119
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #348 : 06.11.2013, 19.31.08 »
Marca uutisoi Real Madridin bisneksistä.  :traktori:

Ancelotti on liigan parhaiten palkattu päävalmentaja, tilipussiin ropisee 7.5 miljoonaa euroa. Linkki

Microsoftin toimia Espanjassa ajava pukumies pukunainen María Garaña on kertonut Antena 3:lle antamassaan haastattelussa, että joitain keskusteluja on käyty Real Madridin kanssa. Linkki
« Viimeksi muokattu: 06.11.2013, 23.09.16 kirjoittanut Tsisou »
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5281
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #349 : 06.11.2013, 22.39.55 »
Microsoftin toimia Espanjassa ajava pukumies Mary Garaña on kertonut Antena 3:lle antamassaan haastattelussa, että joitain keskusteluja on käyty Real Madridin kanssa. Linkki
Ja sama uutinen iltapulusta; http://www.iltalehti.fi/mestarienliiga/2013110617693179_mz.shtml

Kyllä varmasti kiinnostaa mitä tahansa firmaa saada Bernabeun nimioikeudet.

Minuakin kiinnostaisi panna yhtä tyttöä työpaikaltani, mutta se ei tarkoita, että me oltaisiin pantu tai oltaisiin panemassa ihan lähiaikoina (kovasta yrityksestäni huolimatta).
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

RMadrid

 • Viestejä: 542
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #350 : 06.11.2013, 22.49.56 »

Minuakin kiinnostaisi panna yhtä tyttöä työpaikaltani, mutta se ei tarkoita, että me oltaisiin pantu tai oltaisiin panemassa ihan lähiaikoina (kovasta yrityksestäni huolimatta).
:laugh: :laugh: :peukku_ylos:
I drink wine and I know things

Figuuri

 • Viestejä: 3119
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #351 : 06.11.2013, 23.08.26 »
Ei helvetti, raa'asti vain kopioin tuon nimen ja oletin pukumieheksi, jopa etunimi meni mönkään samassa syssyssä. Kyseessä siis joku koluttu milffi, María Garaña. Minulle  :peukku_alas:
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

#10

 • Viestejä: 911
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #352 : 08.11.2013, 01.21.00 »
Ehkäpä ensi kaudella seuraamme Valkoisten pelejä Blue Screen areenalla... :-[

Heltsu

 • Viestejä: 1092
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #353 : 08.11.2013, 07.27.50 »
Ehkäpä ensi kaudella seuraamme Valkoisten pelejä Blue Screen areenalla... :-[

Nimi muutoshan tulee tapahtumaan vasta stadionin remontin yhteydessä ja tulee olemaan muotoa Microsoft Estadio Santiago Bernabeu. Tässä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä kun nykypäivän trendi on että kaikesta mahdollisesta otetaan rahat pois. Ja tämä nimen etuliitteen myynti mahdollistaa sen että Bernabeu saa kaipaamansa remontin ilman huikeata velanottoa.

Siete

 • Viestejä: 3109
 • Teemu Pukki baby
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #354 : 08.11.2013, 07.47.03 »
Ei tuo Microsoft Estadio Santiago Bernabeu nyt niin pahalta kuulosta kuin median viljelemät Emirates Bernabeu tai Microsoft Bernabeu.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #355 : 08.11.2013, 12.44.37 »
Nimi muutoshan tulee tapahtumaan vasta stadionin remontin yhteydessä ja tulee olemaan muotoa Microsoft Estadio Santiago Bernabeu. Tässä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä kun nykypäivän trendi on että kaikesta mahdollisesta otetaan rahat pois. Ja tämä nimen etuliitteen myynti mahdollistaa sen että Bernabeu saa kaipaamansa remontin ilman huikeata velanottoa.
Juu trendi on kyllä ollut tämän suuntainen, mutta pelkkää rahahuoraustahan tuo on; ei siitä pääse yli eikä ympäri. Bernabeun remontoinnin tarpeellisuudesta voidaankin olla sitten montaa mieltä; todellisuudessa kapasiteetti on riittävä ja puitteet melko hyvässä kunnossa joten mitään paniikkia ei ole uusia stadionia vähään aikaan. Ainoa syy miksi näin sitten tehdään löytyy yllätys, yllätys tuosta sikariportaan mahtimiehestä Perezistä; kun on jo aikaisemmin luvannut uudistaa stadionia vaalilupauksissaan niin ei kai siitä lupauksesta nyt lipsuta vaikkei hankkeen hyödyllisyys olisikaan sieltä kärkipäästä ::) Lisäksi Perezillä on hänen aikanaan saavutettujen vähäisten pokaalimäärien takia pakkomielle kompensoida puutteitaan jollain muulla osa-alueella, jotta voi sitten muille seuroille rehvastella, että kattokaas pistettiin juuri 400 miljoonaa stadioniin, kyllä tätä rahaa täällä riittää :peukku_alas:

Kyseessä on niin iso projekti, että se pitäisi toteuttaa vasta kun siihen on oikeasti aihetta eli ei vielä useampaan vuoteen. Muutenkaan en näe mitään arvokkuuta pyhän nimen myymisessä, vaikka kuinka olisi joidenkin mielestä kyse vain "muotoseikasta" niin joihinkin asioihin ei vaan kosketa. Voisi Perez lopettaa 90 miljoonien siirtosummien maksamisen niin ehkä sitä rahaa riittäisi omastakin takaa näihin projekteihin eikä tarvitsisi käsi ojossa mennä muualta sitä kerjäämään :peukku_alas:

RMadrid

 • Viestejä: 542
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #356 : 08.11.2013, 13.37.37 »
Lisäksi Perezillä on hänen aikanaan saavutettujen vähäisten pokaalimäärien takia pakkomielle kompensoida puutteitaan jollain muulla osa-alueella, jotta voi sitten muille seuroille rehvastella, että kattokaas pistettiin juuri 400 miljoonaa stadioniin, kyllä tätä rahaa täällä riittää :peukku_alas:

Voisi Perez lopettaa 90 miljoonien siirtosummien maksamisen niin ehkä sitä rahaa riittäisi omastakin takaa näihin projekteihin eikä tarvitsisi käsi ojossa mennä muualta sitä kerjäämään :peukku_alas:
Täysin samaa mieltä!
I drink wine and I know things

Redondo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 4174
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #357 : 08.11.2013, 15.28.50 »
Voisi Perez lopettaa 90 miljoonien siirtosummien maksamisen niin ehkä sitä rahaa riittäisi omastakin takaa näihin projekteihin eikä tarvitsisi käsi ojossa mennä muualta sitä kerjäämään :peukku_alas:
Kyllä! Cristiano Ronaldon hankinta oli täyttä järjettömyyttä! Ilmankin pärjätään!
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #358 : 08.11.2013, 15.39.40 »
Kyllä! Cristiano Ronaldon hankinta oli täyttä järjettömyyttä! Ilmankin pärjätään!
Ontuvaa sarkasmia. Väärinymmärsit tai sitten vain halusit väärinymmärtää kommenttini ::) Ketään pelaaja en kiellä hankkimasta, vaan kritisoin ylihinnoiteltuja siirtosummia joita Perez makselee hankinnoistaan. Ei kai kukaan nyt tosissaan väitä, etteikö Perez olisi Ronaldoa tai Balea voinut saada halvemmalla. Perez on yksi huonoimmista neuvottelijoista siirtosummissa; aina maksetaan helvetisti ylihintaa kun hankitaan joku pelaaja ja kun puolestaan joku myydään yleensä saadaan vain lantteja.

Figuuri

 • Viestejä: 3119
Vs: Yleiskeskustelua Real Madridista
« Vastaus #359 : 08.11.2013, 17.40.21 »
On normaalia olla kiinnostunut suosikkiseuransa taloudellisista asioista jne, mutta mielestäni on aivan turhaa nostattaa verenpainetta tiheään tahtiin asioista, joihin ei pysty suoranaisesti vaikuttamaan. Cristiano on galáctico isolla g:llä, olisi mahdollisesti irronnut halvemmalla, mutta kuinka paljon halvemmalla ja olisiko sillä pitkässä juoksussa mitään merkitystä? Ehkä jollekkin Hjalliksen kirjanpitäjälle, mutta ei ainakaan minulle saakutti sentäs. Case Balesta en osaa vielä sanoa, toivottavasti hänestä muodostuu Cristianon kaltainen superpelimies.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.