Kirjoittaja Aihe: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4 & 2. osa 30.4  (Luettu 19336 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Raul_7

 • Viestejä: 228
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #140 : 25.04.2013, 01.28.47 »
Vaikka Dortmund voittikin 4-1 ei kannata vielä luovutta ei se peli ole vielä menetetty. Kotona täytyy tosin pelin kulkea kunnolla ja kaikista paikoista pitää laittaa sisään. Ensi kautta silmällä pitäen hyökkääjälle on kyllä tarvetta, ties kuinka monet kerrat real on ollut ronaldon varassa, tarvitaan uusia ratkaisijoita.
Toki moulle hattua että taitaa mediapelin hyvin
"Raul, tuo Castilian Jeesus, kävelee vaikka vetten päällä"

Huoltra

 • Viestejä: 1030
Re: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #141 : 25.04.2013, 08.14.14 »
Se on kuule ihan paskahailee osaako media peliä vai ei jos pelit on tätä luokkaa..Mouhan voi laittaa hynttyyt yhteen Berlusconin kanssa kun mediasta niin pitävät..saatana..edes nukuttu yö ei ole mun raivoa viilentänyt..

Figuuri

 • Viestejä: 3131
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #142 : 25.04.2013, 09.23.11 »
Noh noh Huoltra voit ottaa ihan rauhassa, itsehän olen jo itkupotkuraivari vaiheessa. Olen täysin suunniltani vaikka tapahtuneesta on jo lähes puol vuorkautta, kakkonen kipeänä vielä vappuna, semmoinen väkisimaakaaminen oli, hüh hüh.

Kävin kahtelemassa futisvoorumilta avautumisia, vmp kertaa 4000.  :D
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

 • Viestejä: 648
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #143 : 25.04.2013, 09.34.34 »
Jaksamisia sinne, Huoltra! Itsellä nukuttu yö nollasi lähes kaiken. Eilen ajattelin että seuran johto on varmasti myymässä puolet aloituksen pelaajista pois ja ne loputkin etsii aktiivisesti uutta työnantajaa.

Mutta, tämähän on kovin yksinkertaista. Otteluparin jälkimmäinen ottelu on joka tapauksessa pelattava ja yhtään mitään hävittävää ei enää ole, joten TOTTA KAI PELATAAN VOITOSTA! Jos ei saada riittävää maalieroa aikaiseksi, hyvä on, parempi joukkue jatkoon. Ja jos saadaan maaliero kohdilleen, niin silloinkin parempi joukkue jatkaa finaaliin, silloin se vain ei ole Dortmund.

Yleensähän vain pokaalit lasketaan, mutta kyllä minä arvostan myös sitä että Moun aikana ollaan aina oltu CL-välierissä. Marginaalit on pieniä ja voi sanoa että sattumakin arpoo jatkoon meneviä joukkueita. Kolmessa vuodessa Jose saalisti pari pokaalia, otti Barcan kiinni ja meni kai ohikin ja pelasi eurooppalaisella huipputasolla olematta kertaakaan se paras huippujoukkue. Pettymys? Kyllä, jonkinmoinen tällä joukkueella, mutta sitä sattuu.

Olipahan Espanjan jäteillä alkuviikko: 1-8 -tulos kahdesta ottelusta Saksanmaalla? Mikähän kerroin tuolle olisi ollut ennen otteluita?

Huoltra

 • Viestejä: 1030
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #144 : 25.04.2013, 09.47.12 »
Mou on saanut Barcan kiinni ei siitä ole epäilystäkään mutta kun Mou tuli Realiin oli miehen asenne aivan erilainen.. ukko kävi lämpöisenä kun hellankoukku, kävi lähes dumarien kimppuun ja näytti sitä paloa mitä pitikin olla.. nyt tämä sama harmaahapsinen itseään täynnä oleva pönttö lepertelee ennen ottelua kuinka arvostaa Kloppia jne.. ja pelin jälkeen lepertely jatkuu kuinka ehdottomasti parempi voitti ja että kuinka ei oltu omalla tasolla..

Kovan, hyvän ja joukkueellen voittoja haluavan valmentajan pitää ennen peliä sanoa että tämä peli tullaan voittamaan hinnalla millä hyvänsä vaikka arvostaisikin vastustajaa.. ja jos tulos on niin kuin nyt oli niin lehdistön edessä pitää sanoa suoraan että olimme aivan paskoja! eikä mitää lässytyksiä.. Huomaa Josen eleistäkin että tämän joukkueen eteen ei jaksa töitä tehdä.. muistetaan ne aikaisemmat tuuletukset yms.. missä ne nyt on? vaikka voitettaisiin niin niitä ei tule.. :keskari:

Klopp on valmentaja joka elää joukkueelleen.. siitä ei ole epäilystäkään.. sanoo suoraan mitä ajattelee ja reagoi aisoihin nopeasti.

Jose on ilmeisesti saanut jo liikaa pyttyjä. .siksi peräsimeen pitäisi varmaan valita (vitsi) Wenger joka ei muuta haluakkaan kuin pokaaleja! :)

Chris

 • Viestejä: 4279
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #145 : 25.04.2013, 11.14.55 »
Kännistä selvitty, joten hyvä purkaa nukutun yön jälkeen ajatuksia.

Aamulla vitutti vieläkin, varsinkin kun näin unta että Ronaldo oli tehnyt viimeisen vitosen aikana kaksi maalia peli olis päättynyt 3-3. No todellisuus kasvoille ja 4-1 edelleen taululla.

Eilenhän ekat 45min oli ihan mukiinmenevää, harhasyöttöjä toki yms mutta 1-1 oli otteluparin kannalta hyvä tulos. Mutta mitä vittua toisella jaksolla tapahtui? 20min ja pallo kolmesti Realin häkissa, ja joka kerta #9.

2-1 maali kuvasti hyvin tyypillisesti eilistä Realin peliä "HEEEI TUOMARI, MIKSET VIHELLÄ?? EKS NÄÄ MUL ON KÄDET LEVÄLLÄÄ JA LOPETIN JO PELAAMISEN"  EI VITTU tämän tason peleissä lopeteta KOSKAAN peliä kesken, ennenkuin se pilli viheltää. Polakki pelasi loppuun asti, pisti pallon reppuun. Tilanne ei ollut paitsio, joten lisää paskakuormaa alakerran piikkiin.

3-1. Ja puolustus. Mitään Lewandowskilta pois ottamatta, surkeaa puolustamista jos kukaan ei saa palloa pois. Muistini mukaan oli ainakin 5 ukkoa boxissa ja lähellä Lewaa, mutta kaikki katsoo Hoo Moilasena miten pallo pistetään sisään. Toivonmukaan Ppita ja Pensemaa otti tästä jotain opikseen.

4-1. Kömpelöä pelaamista Alonsolta ja pilkku. Ihan aiheellinen vihellys, vaikkakin suht kova tuomio näihin peleihin. Viimeistelyssä ei sitten mitään epäselvää.

ja 1-1 maali nyt Pepen piikkiin.

Lisäkseen Özil meni n. 65-70min täysin hukkaan kentällä, joten annettiin myös hyökkäyspäässä tasoitusta. Siihen vielä tuhnu-kärki niin eipä sitä paljoa olettaa voinut.

Sitten katseet tiistaille:

Real on kyllä sellainen joukkue että se pystyy takomaan kotonaan vaikka nelivitosen aikana tuon 3 häkkiä ja se riittää jatkopaikkaan. Taidot ei oo hävinnyt mihinkään, nyt on tärkeä kumpi nollaa tuon eilisen paremmin ja pystyy latautumaan seuraavaan. Dortmundilla voi puntti tutista, vastaavasti meidän pitää uskoa tekemiseen ja pelattava omaa hyökkäävää peliä. Meni syteen tai saveen, olen enemmän pettynyt jos sarja menee housuunpaskomisella 1-5 kuin että taistellaan edes kotona ja hävitään vaikka 3-4. Yksi maali alkuun, BVB:n alakertaan painetta ja pari lisää. Jos tässä joku luovuttaa jo nyt, voi pistää tikarilla Los Blancos sydämeensä. Taistelu on auki ja sitten ku 2.osa on paketissa, nähdään kumpi finaalissa on.

Jos pitäisi jo kokoonpanoa miettiä niin lähtisin: Maalivahti; Arbeloa/Essien - Varane - Ramos - Coentrao; Khedira - Alonso; Di Maria - Özil - Ronaldo; Benzema.

Modric vittuun sieltä jos pitää vaeltaa 80m säteellä. Kärkeen se nyt on ihan sama, lähtisin Karimilla.

Tiistaina mennään taas!
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

pälle

 • Viestejä: 2359
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #146 : 25.04.2013, 11.29.22 »
Koitin soittaa Pekka Saurille, ei vittu vastannut, nyt on asiat huonosti...  :'(
:D
Onneksi pahimmasta on selvitty. Tiistaina tietysti kaikki likoon. Jos puoliajalla ei ole vielä maaleja tullut tai vain yksi niin rohkeasti vain jotain vitumoista hyökkisettii kärkee. Ja Ramos - Varane toppareiks, ei tost Pepest ollu mihkään. Maalivahdin valinta on paha. Lopez on nyt tottunut pelaamaan tuon toppariparin kanssa ja se puoltaisi häntä maaliin. Casillasin laittaminen toisaalta voisi antaa yhden lisäbuustin lisää joukkueelle. Vaihtoon: Veska, Albiol, Essien, Modric, Kaka, Morata, Higuain (jos Benz alottaa tai toistepäi) Pepe hyllytetään koska häntä ei tässä otteluparissa tarvita.

Pelaajille pitäis laittaa säännöt, ettei loppukesästä saa tehä muksuja, ettei tuu mitään turhia synnytksiä tärkeimpien pelien aikaan!!
"Kun synnyin, taivaalta osoitettiin minua ja sanottiin: Tuo on se kaveri." - Romario

Petriensio

 • Viestejä: 267
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #147 : 25.04.2013, 12.38.17 »
Real on kyllä sellainen joukkue että se pystyy takomaan kotonaan vaikka nelivitosen aikana tuon 3 häkkiä

Juurikin näin!! Toivoo on vielä, vaikka 2. osa tulee olemaan vaikea!

Jos pitäisi jo kokoonpanoa miettiä niin lähtisin: Maalivahti; Arbeloa/Essien - Varane - Ramos - Coentrao; Khedira - Alonso; Di Maria - Özil - Ronaldo; Benzema.

Meillä kun on kaks tuhnua kärkeä, siitä nyt lienee kaikki samaa mieltä. Ni miks niitä molempia ei laiteta sinne kärkeen, ku tilanne on mikä on? miinus miinus on plus :D näin oon koulussa joskus oppinu. Joskus se tilastotappio on noillekin tultava :D

ite lähtisin jotakuinki tän tyyppisella asetelmalla:

--------------------MV---------------------
Arbeloa---Varane---Ramos---Coentrao
-----------------Khedira-------------------
-------------------Özil----------------------
Di Maria--------------------------Ronaldo
------------Higuain---Benz---------------

Arbeloa ihan sen takia että kaveri on onnistunu tuolla paikalla parhaiten/Ramosta tarvitaan keskellä. Özilillä ois tossa nyt iso työ jota toinen kärki vois helpottaa tippumalla ajoittain hakemaan palloja.

Maaleja on tehtävä, hävittävää ei oo, miks ei siis yltiöhyökkäävä taktiikka?

Huoltra

 • Viestejä: 1030
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #148 : 25.04.2013, 14.06.37 »
Olen täysin samaa mieltä tästä että nyt pitää lähteä todella hyökkäys voittoisesti seuraavaan peliin..  Petriension kokoonpanoa itse ainakin kannatan!! vaihtoehtoisesti laittaisin Pipitan penkille ja nostaisin Ronaldon piikkiin ja ronaldon tilalle Özilin ja keskelle nälkäisen Kakan..

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6090
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #149 : 25.04.2013, 16.25.27 »
Maaleja on tehtävä, hävittävää ei oo, miks ei siis yltiöhyökkäävä taktiikka?
Voi tämän ajatella niinkin, että yksikin Dortmundin vierasmaali luultavasti tappaa koko pelin. Itse ehkä lähtisin Modric-Xabi (Sami penkillä) keskikentällä ja katsoa että miten lähtee kulkemaan. Näin ei Dortmund voi vain pelata Alonsoa ulos, vaan heidän on myös keskityttävä kroatiin. Jos ei mitään tapahdu, pitää tehdä tarvittavat muutokset. Siis reagointia pelin sisällä.

Uskon, että Madrid pystyy tekemään kolme maalia kotonaan. Ongelma on, että 0-pelin todennäköisyys on todella surkea Madridin näkökulmasta.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Figuuri

 • Viestejä: 3131
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #150 : 25.04.2013, 16.31.32 »
Ihmiset ihan fiiliksissä, toki äänestäneiden joukossa katalaanipalvojia sekä muita hörhöjä, kerrassaan huikeaa! http://www.marca.com/debate/2013/04/3434/pinta-votaciones3434.html

Eilinen hatuttaa vieläkin!  :(

Uskon, että Madrid pystyy tekemään kolme maalia kotonaan. Ongelma on, että 0-pelin todennäköisyys on todella surkea Madridin näkökulmasta.

Kyllä näin on! Ei kolmeen maalin paljoa tarvita, Cristianolta hyvä päivä ja vaparimaali, kärki osuu edes yhdestä ja nuudeli filmaa pilkun. Toisaalta kuten todettua, meidän täytyy puskea päälle maalien toivossa ja keltamustat voi ottaa relaa ja iskeä vastaan kun siltä tuntuu. Sen verran hyvin käyttävät paikkansa ettei heidän vierasmaaliin montaa yritystä tarvita, paskalla puolustamisella vielä vähemmän (kuten eilen).  :traktori:
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

RMadrid

 • Viestejä: 545
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #151 : 25.04.2013, 22.34.42 »
Uskon, että Madrid pystyy tekemään kolme maalia kotonaan. Ongelma on, että 0-pelin todennäköisyys on todella surkea Madridin näkökulmasta.
Juurikin tätä pidän itsekki suurimpana huolenaiheena, 3 maalia kotona? No problem. Mutta nollien pitäminen on se itse haaste.
I drink wine and I know things

 • Viestejä: 648
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #152 : 30.04.2013, 20.37.43 »
Tunti jälkimmäiseen osaotteluun! Hiljaista on foorumilla ... Enpä voi väittää että uskoisin jatkoonmenoon vaikka sitä toki toivonkin. Toivottavasti peli kulkee joka tapauksessa paljon paremmin kuin keskiviikkona ja jos ei muuta niin toivottavasti matsi on edes hyvää jalkapalloviihdettä. Pian mennään miten mennään!  :traktori:

Edit: Ja avauskokoonpano: Diego López, Varane, Ramos, Coentrão, Xabi Alonso, Essien, Modric, Cristiano Ronaldo, Özil, Higuaín, Di María.

Khedira siis penkillä ja hyökkäävämpi Modric tilalla. Ja Pepe onneksi penkillä myös.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2013, 20.55.27 kirjoittanut MÖ »

Heltsu

 • Viestejä: 1092
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #153 : 30.04.2013, 20.53.37 »
Tuskinpa jatkoon pääsyyn uskoo tosiaan monikaan mutta hyvää viihdettä toivottavasti näin vapun kunniaksi.

Real Madrid tänään: Diego López, Essien, Varane, Ramos, Coentrão, Xabi Alonso, Modric, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María, Higuaín

Banquillo del Real Madrid: Casillas, Pepe, Khedira, Kaká, Benzema, Albiol y Morata

Figuuri

 • Viestejä: 3131
Vs: UCL, välierät: Borussia Dortmund - Real Madrid, 1.osa 24.4
« Vastaus #154 : 30.04.2013, 20.57.32 »
No hyvää iltaa. Ei tässä oikeen ole futistunnelmissa, vieläkin hatuttaa se 4-1, nahkahousut saatana! Onneksi sentään kunnon väkisinmakaaminen, ei jää jossiteltavaa putoamiselle ja voi rauhassa odotella ensi kertaa, mahdollisesti kera uuden valmentajan.  :traktori:
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Redondo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 4198
Oikein tuli aavisteltua avaus tuon Derbyn jälkeen. Jatkoomeno melkein vaatisi nopean maalin Dortmundin ulosajon kera...

P.S. muutin otsikon koskemaan myös tätä ottelua...
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

 • Viestejä: 648
P.S. muutin otsikon koskemaan myös tätä ottelua...

Ohoh, jäi huomaamatta että tämä tosiaankin oli alunperin vain ensimmäiseen osaotteluun.  :-[

edit: Kas, kas, Litmasella ollut tällainenkin ennätys. Ei ole enää.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2013, 21.21.46 kirjoittanut MÖ »

chevycama

 • Viestejä: 980
NYT JUMALAUTA KUNNON PELI :peukku_ylos: :peukku_ylos:

Taistelkaa perkele :peukku_ylos: :tuoppi: :pallo:

Redondo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 4198
UCL-Pipita on jälleen kentällä... :peukku_alas:
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

chevycama

 • Viestejä: 980
voi saatanan pipita noista pitää tehä perkeleeeeeeeee :keskari: