Kirjoittaja Aihe: Aika Zizoun jälkeen...  (Luettu 13329 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Siete

 • Viestejä: 3145
 • Teemu Pukki baby
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #20 : 01.06.2018, 16.23.01 »
Nostetaan pari uutta nimeä tilalle, koska Löw sulki itsensä pois tästä kisasta, eikä Wengeriä voi ottaa täysin tosissaan. AS:n mukaan Laudrup on käynyt keskusteluja Real Madridin kanssa ja Allegri olisi toinen uusista kandidaateista.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Chris

 • Viestejä: 4374
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #21 : 01.06.2018, 19.21.37 »
Älkääkä edes mainitko sanoja "uudelleenrakentaminen", "jälleenrakentaminen", "remontti" ..

Miksi ei?

Kyse on siitä, miten tuo uudelleenrakennus tehdään ja mitä sillä tarkoitetaan. Tuon termin pystyy karkeasti laittamaan kahteen kategoriaan:

A) Koko homma täysin uusiksi, 90% pelaajista hiuksista vittuun ja nuoria sisään ja toivoa, että hedelmät poimitaan viiden vuoden päästä.
B) Hidas uudelleenrakennus, jossa vanhimmista päästä pelaajia aletaan karsimaan ja tuodaan sisään uusia, nuorempia, mutta ennen kaikkea jo tasonsa osoittaneita pelaajia.

Real harrasti kohdan A jälkimmäistä lausetta jo tällä kaudella, mutta se epäonnistui, sillä nuoret pelaajat eivät pystyneet ainakaan debyyttikaudella nousemaan odotetulle tasolle. Samaan aikaan joukkueen runko on vuoden vanhempi ja pakostakin katseet on käännettävä kohtaan B. Toki voitaisin luottaa siihen, että ceballosit, theot ja kovacict tulevat nousemaan avauksen pelaajiksi muutaman kauden sisällä, mutta jos tuo epäonnistuisi, oltaisiin kusessa. Ja rehellisesti, uskooko joku, että nämä llorentet, ceballosit yms voisivat pelata 3-4 vuoden päästä Real Madridin ykkösavauksessa? Minä en usko.

Nykyjoukkueessa Ramos, Modric ja Ronaldo ovat jo muutaman vuoden päälle 30, Navas pian 32. Marcelo, Benzema ja Bale ovat 30v tai hilkulla 30. Missään nimessä ei puhuta vielä vanhoista pelaajista, mutta väistämättä heidänkin prime time on tulossa pikkuhiljaa tiensä päähän.


Siinä vaiheessa kun tällä kolmikolla alkaa peli sakkaamaan oikein kunnolla, niin kusessa ollaan, jos ei ole varauduttu. (

Mutta malttia kyllä sinänsä kannatan minäkin. Jokaisen hankinnan pitää olla laadullisesti tarpeeksi korkea ja pitkälle tulevaisuuteen katsova.

Allekirjoitan. Tämän takia etenkin tuon kolmikon varalle, mutta myös Benzeman, Balen ja Navasin varalle on tehtävä pian varotoimenpiteitä.

Realilla on nykyjoukkueessa jo nuorta osastoa, joka voi nousta tai olla nousematta huipulle, mutta tällä hetkellä on mielestäni ihan oikeutettua puhua siitä, miten näitä isoja nimiä aletaan korvata. Madrid ei tule luottamaan siihen, että ceballosit ja mayoralit nousevat isoihin otsikoihin parin vuoden päästä, vaan kyllä Modricit ja Ronaldot tulee korvata isoilla nimillä, jotka ovat tasonsa jo osoittaneet. Hintalappuhan on sitten tottakai iso, mutta niin kauan kun Real haluaa huipulla pysyä myös nykyrungon lopettamisen jälkeen, on euroja laitettava tiskiin.

Salahit, mbappet, eriksenit, alissonit ja kumppanit takaisivat sen, että tulevaisuus Realissa olisi pedattu myös paljon pidemmälle. Ja kuten Losblancos totesi, silloin kun nykyjoukkue alkaa sakkaamaan, korjausliike on myöhäistä tehdä.

Zidanen yllättävä lähtö ottaa koville, mutta katseet on käännettävä jo eteenpäin ja tuotava manageri, jolle annetaan ihan reilusti se vähintään kolme vuotta aikaa, saa tehdä hiljaittaista jälleenrakentamista ja hommata ne pelaajat, kenen taso riittää ja kenet uusi valmentaja kokee parhaaksi hankittavan.


Tykkään harrastaa "nimileikkejä" ja spekulaatioita tulevalla rosterilla, joten tehdäänpä sellaista. Jos Real aloittaisi mainitsemani B-kohdan mukaisen hiljattaisen re-buildingin, voisi materiaali näyttää tulevaan kauteen nähden esimerkiksi tältä:

Navas, Alisson (Olisi ihan mieletön tandemi ja Alissonista saataisiin pitkäaikainen ykkösveskari, sillä ikää vasta 25v)

Marcelo, Theo (tälle osastolle turha tehdä tässä hetkessä mitään, sillä Marcelon 30v huolimatta mies pelaa kuin 22v)
Ramos, Varane, Vallejo, Nacho (Ramosilla uraa varmaan se 3-4 vuotta ehkä jäljellä, joten tällekkään osastolle turha tehdä muutoksia ainakaan tämän tai 2019 kesän aikana ja varsinkin kun Vallejossa on potentiaalia nousta maailman ehdottomaan eliittiin)
Carvajal, Odriozola (Carvajal 26v ja nuoresta 22v Odriozolasta erinomainen back up, joka jatkaisi kehittymistään, mutta olisi kuitenkin jo osoittanut tasonsa, että pärjää La Ligassa)

Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Kovacic, Eriksen (Modric tippuu tästä nipusta ensimmäisenä, en usko että aikaa on enää kuin kaksi vuotta aivan huipulla. Kovacic on edelleen hieman arvoitus, vaikka potentiaali on. Eriksen olisi monipuolisuutensa ja ikänsä puolesta erinomainen signaus 6-7 vuodeksi eteenpäin, sillä ikää vasta 26v)

Llorente, Ceballos kaksikosta ainakin toinen lainalle.

Benzema, Kane, Ronaldo, Asensio, Mbappe, Lucas.  Hyökkäyksen osalta paljon riippuu nyt siitä, mite Bale tekee. Jos hän lähtee, iso nimi tulee varmasti kesällä. Jos jää, niin sitten voi olla, että ei tule. Vahvistusta tuo hyökkäys kuitenkin tarvitsee ja vaikka Asensio onkin jollain tapaa Ronaldon perijänä tulossa vasemmalle, niin lusitaanin tehoja hän ei pysty täyttämään. Sen takia ostoslistalle pitäisikin laittaa tehokas "ysi", joka huolehtii tulevat vuodet siitä, että maaleja syntyy kun Ronaldo lähtee tai ei ikääntymisen vuoksi pysty pelaamaan enää kuin sen tyyliin kerran viikossa tahtiin. Ja jos Bale lähtee, niin oikealle laidalle tarvitaan iso nimi, sillä Lucas erinomaisesta kaudesta huolimatta ei nyt ihan sitä roolia voi täyttää, joten nuori/nuorempi ja pidempiaikainen ratkaisu sisään, luokkaa Mbappe, Salah.

Isoja panostuksia on mielestäni aika tehdä hiljaisempien ikkunoiden jälkeen ja nimenomaan sen takia, että runko alkaa kuitenkin vanhenemaan ja se uudelleenrakennus on aloitettava pikkuhiljaa, hitaasti ja varmasti. Ei Madridin kokoinen seura pistä koko palettia uusiksi yhdessä kesässä, joten tulevaisuuteen on aloitettava katsomaan ja tuotava tiettyjä palasia sisään jo tämän kesän aikana.
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5405
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #22 : 01.06.2018, 21.33.37 »
Eriksenille en ihan lämpene, toki olen nähnyt tosi vähän Tottehamin pelejä. Muuten tuli jo pikkuhousut märäksi, kun luin Chrisin spekulaation.

Hintaa tuolle muutokselle ilman Erikseniä tulisi Mpabben tilanteesta* riippuen jotain 300 miljoonaa ja siis tuo pitää sisällään jo Balesta saatavan 90milj.

*PSG saattaa joutua myymään Mpabben jopa alle 120milj, kun Uefa painaa päälle ja ostajat eivät halua maksaa enempää, joka siis sekin on liikaa, mutta markkinat on markkinat.
« Viimeksi muokattu: 01.06.2018, 21.37.52 kirjoittanut Alpo »
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #23 : 03.06.2018, 11.02.28 »
Daniel Levy on huhujen mukaan pyytänyt Realilta 50M€ Mauricio Pochettinosta ja tämä on saanut Realin luopumaan argoluotsin havittelusta.

En ole oikein ikinä päässyt kartalle tässä valmentajamarkkinassa. Euroseurat ovat maksaneet enemmän kuin 50M€ sellaisista kavereista kuin Lacazette, Stones, Torres, Laporte, Morata, Bernadro Silva, Mangala. Sitten kun puhutaan joukkueen tärkeimmästä palasesta ja yhdestä maailman parhaista valmentajista niin 50M€ on liikaa?

https://www.managingmadrid.com/2018/6/3/17421942/tottenham-real-madrid-pochettino-news-2018-contract

"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3464
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #24 : 03.06.2018, 13.25.03 »
B) Hidas uudelleenrakennus, jossa vanhimmista päästä pelaajia aletaan karsimaan ja tuodaan sisään uusia, nuorempia, mutta ennen kaikkea jo tasonsa osoittaneita pelaajia.

Tätä totta kai on harrastettava, ettei joukkueessa pelaa yhtäkkiä 40-vuotiaita pelaajia. On hyvä ennakoida tulevaa, mutta ei kuitenkaan lähteä hätiköimään.

Tasoakaan ei välttämättä tarvitse olla osoitettuna minkään Ballon d'Orin muodossa, vaan pelaaja pitäisi etukäteen todeta sopivaksi tulevan kauden suunnitelmiin. Tätä voi sanoa viime kesän hankinnoista varauksin Theosta ja Vallejosta, jotka täyttivät roolinsa ihan ok. Vallejolla toki loukkaantumiset vaikuttivat ratkaisevasti kauteen, mutta tämäkin oli jollain tasolla ennakoitavissa, kun miehen loukkaantumishistoriaa katsoo.

Llorente, Mayoral, Ceballos ja Achraf sitten täysiä huteja ja aivan väärässä paikassa väärään aikaan. Ei voi olla niin, että neljä miestä otetaan joukkueeseen, joista kellään ei ollut kauden kulkuun käytännössä mitään vaikutusta. Sitten ihmetellään, kun pitkässä sarjassa ei tule tulosta tasaiseen tahtiin.

En Chrisin tavoin ole saanut tähän mennessä viitteitä siitä, että Llorente, Mayoral, Ceballos tai Achraf olisivat lähelläkään Realin ykkösavauksen tasoista pelaajaa. Paljon kehitystä on realisoitumatta, jotta oltaisiin siinä pisteessä. Varmaa on, että tämän kauden kaltaisilla jämäminuuteilla näin ei tule tapahtumaan. Siinä riittää uudella valmentajalla ratkaistavaa, miten näistä saataisiin tulevaisuudessa paras irti.

En ole oikein ikinä päässyt kartalle tässä valmentajamarkkinassa. Euroseurat ovat maksaneet enemmän kuin 50M€ sellaisista kavereista kuin Lacazette, Stones, Torres, Laporte, Morata, Bernadro Silva, Mangala. Sitten kun puhutaan joukkueen tärkeimmästä palasesta ja yhdestä maailman parhaista valmentajista niin 50M€ on liikaa?

Ihan kuin tuossa olisi joku seurojen välinen hiljainen sopimus, jossa ei haluta valmentajaruletista samanlaista sirkusta kuin pelaajamarkkinoista. En ymmärrä minäkään.

Vai eikö valmentajien kohdalla ole samalla tavalla nämä agentit nostamassa hintatasoja ylöspäin?

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #25 : 03.06.2018, 13.44.21 »
En Chrisin tavoin ole saanut tähän mennessä viitteitä siitä, että Llorente, Mayoral, Ceballos tai Achraf olisivat lähelläkään Realin ykkösavauksen tasoista pelaajaa. Paljon kehitystä on realisoitumatta, jotta oltaisiin siinä pisteessä. Varmaa on, että tämän kauden kaltaisilla jämäminuuteilla näin ei tule tapahtumaan. Siinä riittää uudella valmentajalla ratkaistavaa, miten näistä saataisiin tulevaisuudessa paras irti.
Minäpä väitän, että näistä kavereista saadaan moninkertaisesti enemmän irti jos valmentajaksi astelee kaveri joka
A) luottaa näihin kavereihin ja
B) opettaa heille peliä nimeltä jalkapallo.

Sitä en väitä, että nämä kaikki kehittyisivät Realin avauksen pelaajiksi. Potentiaalia kaikilla on vähintäänkin päteväksi rotaatiomieheksi Realiin.

Valmentajan luottamuksen merkityksestä kertoo erityisesti Lucas Vazquezin esimerkki. Kaveri joka alkukaudesta osasi ainoastaan tehdä epäonnistuneita haastoja oikealle jalalle oli loppukaudesta tärkeä palanen Realin joukkuetta ja matkaa nyt La Rojan mukana Venäjälle.
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Losblancos

 • Viestejä: 2306
 • Hala Madrid!
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #26 : 03.06.2018, 13.45.36 »
Daniel Levy on huhujen mukaan pyytänyt Realilta 50M€ Mauricio Pochettinosta ja tämä on saanut Realin luopumaan argoluotsin havittelusta.

En ole oikein ikinä päässyt kartalle tässä valmentajamarkkinassa. Euroseurat ovat maksaneet enemmän kuin 50M€ sellaisista kavereista kuin Lacazette, Stones, Torres, Laporte, Morata, Bernadro Silva, Mangala. Sitten kun puhutaan joukkueen tärkeimmästä palasesta ja yhdestä maailman parhaista valmentajista niin 50M€ on liikaa?

https://www.managingmadrid.com/2018/6/3/17421942/tottenham-real-madrid-pochettino-news-2018-contract

Pari perustelua tulee mieleen, jotka eivät välttämättä selitä ilmiötä kokonaisuudessaan, mutta kuitenkin:

- kun pelaaja hankitaan isolla rahalla, niin ideaalisestihan hänet hankitaan jopa koko loppu-uran ajaksi. Investoinnilla voi saada 10 vuodeksikin vastinetta. Valmentajat taas yleensä (tai oikeastaan aina nykyään) vaihtuvat muutaman vuoden välein. Niin kuin Zizoun esimerkkikin osoittaa, niin 2,5 vuottakin saattaa riittää valmentajalle itselleenkin. Pelaajilta harvemmin näkee burnoutteja. Ja onhan se potku-uhkakin vähän erilainen. Miettikääpä jos Real olisi maksanut reippaan summan vaikka Benitezistä.

- pelaajien arvo seuran markkinoinnille ja esimerkiksi fanituotemyynnille on merkittävä, valmentajan taas ei niinkään.

-pelaajalla yleensä on aika merkittävä jälleenmyyntiarvo. Valmentajasta taas tuskin saa omiansa takaisin, tai yhtään mitään. Esim Pochettinon tapauksessa on vähän vaikea kuvitella, että Real jossain vaiheessa kaupittelisi miestä eteenpäin.  :D

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #27 : 03.06.2018, 14.11.23 »
...
Ihan valideja pointteja ja varmasti selittävä tuota ilmiötä osaltaan. Kuitenkin väittäisin menestyvän koutsin tuovan välittömästi (palkintorahat) ja välillisesti (yleisömäärät, fanituotemyynti, pelaajien arvon kehittyminen jne) ison kasan rahaa seuran kirstuun. Mutta toki tuossa ne riskit ovat se, että ostaa nyt 50M€ (+liksat) koutsi ja antaa kenkää joulukuussa  :D
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Siete

 • Viestejä: 3145
 • Teemu Pukki baby
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #28 : 03.06.2018, 21.07.12 »
Miksi ei?

Kyse on siitä, miten tuo uudelleenrakennus tehdään ja mitä sillä tarkoitetaan.
Näistä uudelleenrakennuksista puhuttaessa on usein harrastettu juurikin tuota samaista nimileikkiä. Ongelma on siinä, että näiden kokoonpanojen laatijat saattavat hahmotella täysin epärealistisen hankintalistan yhteen siirtoikkunaan tai jättää määrittelemättä aikavälin, jonka aikana ne kaikkein radikaaleimmiltakin kuulostavat muutokset olisi tarkoitus toteuttaa. Lopputuloksena on välillä todella raskasta luettavaa, jonka seurauksena ainakin itse jään monesti miettimään lähinnä sitä, että luuleeko tuo (nimimerkki tähän) oikeasti Real Madridin myyvän kaikki joukkueensa suurimmat tähtipelaajat yhdessä siirtoikkunassa ja korvaavan heidät joillain väliaikaisilla muotinimillä.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #29 : 04.06.2018, 17.56.36 »
Massimiliano Allegrin nimi on ollut tänään kovasti pinnalla Realin uudeksi valmentajaksi. Tuttosport raportoi Realin olleen yhteydessä Allegriin.

https://www.managingmadrid.com/2018/6/4/17424446/real-madrid-allegri-coach-rumors-2018

Vähän pelottaa miten italialainen taktikko soveltuu Real Madridin peräsimeen, mutta silti on pakko ihailla tuota Allegrin CV:tä. Italiassa 4 tuplaa putkeen ja UCL:ssäkin Realin jälkeen lähes parhaiten menestynyt seura Allegrin aikana. Lisätään vielä se, että 4 vuodessa Allegri on menettänyt paljon ison profiilin pelaajia ja silti onnistunut menestymään. 4 vuoden aikana lähteneitä pelaajia ovat kuitenkin: Bonucci, Pirlo, Pogba, Evra, Vidal, Morata, Tevez, Coman, Llorente...

Ei Allegri allekirjoittaneen suosikki valmentajaksi ole, mutta lämmittäisi paljon enemmän kuin monet muut vaihtoehdot kuten Wenger tai Guti(vielä tässä vaiheessa)...
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

maheinon

 • Viestejä: 979
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #30 : 04.06.2018, 21.34.18 »
Allegri on tosiaan tuollainen matalan profiilin suorittaja. Ei ole myöskään kuulunut hänen joukkueestaan mitään isompia riitoja ja joukkueet ovat olleet yhtenäisiä.

On tosiaan aika vakuuttavaa jälkeä tehnyt.

Onko vapaana?
What do you think the next happen now.

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #31 : 05.06.2018, 10.00.04 »
Ei ole myöskään kuulunut hänen joukkueestaan mitään isompia riitoja ja joukkueet ovat olleet yhtenäisiä.
Viime vuoden UCL-finaalista kantautui huhuja joukkueen sisäisistä riidoista ottelu tauolla. Jotain siellä luultavasti oli, kun Allegri laittoi huhujen mukaan suurimman syyllisen eli Bonuccin ulos kesän siirtoikkunassa. Itse näen tuon ratkaisun pelkästään positiivisena, että jos jonkun pelaajan osalta homma ei toimi, niin etsiköön jatkoa uralleen muista jengeistä...


Onko vapaana?
Allegrilla on sopimus Juven kanssa kesään 2020 saakka. Huhujen mukaan Allegri ei ole halunnut enää tuota sopimusta pidentää ja joidenkin huhujen mukaan mies ajattelee Juve-saagansa olevan päätöksessä.

Jokatapauksessa miehen irroittaminen Juvesta tuntuu helpommalta kuin vaikkapa uuden sopimuksen Spursin kanssa tehneen Pochettinon.


e.
Gazzetta dello Sport huhuilee Allegrin vastanneen kieltävästi Realin uteluihin

https://as.com/futbol/2018/06/05/primera/1528177237_187777.html

Alkaa pian olla Realilla hätä kädessä uuden koutsin kanssa, kun kieltäytymisiä satelee...
« Viimeksi muokattu: 05.06.2018, 11.26.03 kirjoittanut Redondo »
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5405
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #32 : 07.06.2018, 12.46.42 »
Vedonlyöntitoimistoilla on tällä hetkellä 4 suosikkia Real Madridin tulevaksi valmentajaksi. Pochettino, Guti, Wenger ja Conte.
https://www.oddschecker.com/football/football-specials/real-madrid/next-permanent-manager

Itse alan olla melko varma, että seuraava koutsi on Guti. Nyt vaan enää rakennetaan valmennustiimiä.

e. Pikku muokkaus.
« Viimeksi muokattu: 07.06.2018, 13.10.10 kirjoittanut Alpo »
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #33 : 07.06.2018, 13.09.07 »
Itselle on tullut tässä huhuja lukiessa semmoinen fiilis, että Real etsii yhdeksi kaudeksi valmentajan, jonka avulla yritetään vielä kerran hakea maksimaalinen tulos hyvin pitkälti tällä samalla pelaajamateriaalilla. Looginen valinta olisi joku ex-pelaaja kuten Alpon mainitsema Guti tai ehkä vielä mieluummin Michel/Hierro/Laudrup ja säästää Gutin palkkaus tulevaisuuteen...

Samaan aikaan voisi valmistella sen ison nimen (Pochettino, Klopp...) hankintaa ensi kesäksi ja alkaa jo ajoissa suunnittelemaan siinä vaiheessa jo melkoisen vanhan rungon uudelleenrakennusta.

Tietty tämä "väliaikainen" manageri voi pilata kaikki suunnitelmat voittamalla ensi kaudella triplan  :D
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Siete

 • Viestejä: 3145
 • Teemu Pukki baby
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #34 : 07.06.2018, 16.25.39 »
AS kertoo seuraavaa:

Real Murcian presidenttinä toimiva Víctor Gálvez kertoi lehdistötilaisuudessa yrittäneensä palkata Gutin. Gálvez harmitteli sitä, ettei Zidane viivytellyt eroilmoituksensa julkistamista vielä kahta päivää kauemmin, sillä Gutin kanssa käydyt sopimusneuvottelut kaatuivat viime metreillä. Gálvezin mukaan joku henkilö Real Madridista olisi kertonut hänelle, että Gutista tulee Zidanen korvaaja. Gálvez kertoi vielä, että Guti oli soittanut hänelle henkilökohtaisesti ja kiittänyt Real Murcian osoittamasta kiinnostuksesta.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Sakho

 • Viestejä: 43
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #35 : 09.06.2018, 12.53.29 »
Mihis Zidane itse menee?

Ronaldo ja Balekin lähtevät??

Siete

 • Viestejä: 3145
 • Teemu Pukki baby
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #36 : 09.06.2018, 14.11.52 »
Mihis Zidane itse menee?
Kaikesta päätellen Zidanen takki on yksinkertaisesti tyhjä, koska hän ei aio valmentaa ensi kaudella mitään joukkuetta.

Ronaldo ja Balekin lähtevät??
Tuskinpa vaan. Molemmat herrasmiehet tietävät, että Real Madridista lähtiessä on vain yksi suunta ja se on alaspäin. Bale olisi voinut harkita maisemanvaihtoa, jos Zidane ei olisi pystynyt lupaamaan hänelle avauskokoonpanon paikkaa, mutta tuokin ongelma ratkesi ranskalaisen erottua. Uusi valmentaja, kuka hän nyt ikinä onkaan, ei varmasti ilmoita heti kättelyssä, että Cristiano tai Bale on myytävä. Cristianon tapauksessa on kyse vain Florentinon kanssa tulehtuneista väleistä, joten eiköhän tuokin onnistuta vielä sopimaan tässä kesän aikana.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5405
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #37 : 11.06.2018, 12.49.41 »
Vinicius jättänyt jo jäähyväiset Flamengon faneille. Odotan kyllä innolla näkeväni nuorukaisen pelaavan Valkoisessa paidassa.

https://as.com/videos/2018/06/11/en/1528703681_433693.html
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #38 : 11.06.2018, 13.39.41 »
Vedonlyöntitoimistoilla on tällä hetkellä 4 suosikkia Real Madridin tulevaksi valmentajaksi. Pochettino, Guti, Wenger ja Conte.
https://www.oddschecker.com/football/football-specials/real-madrid/next-permanent-manager
Gutin kertoimet ovat painuneet todella alas. Alin kerroin Gutin valinnalle on tällä hetkellä 1,2 ja yli kahden kertoimia ei tarjoa enää mikään bookkeri...
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5405
Vs: Aika Zizoun jälkeen...
« Vastaus #39 : 11.06.2018, 16.32.28 »
Marca ilmeisesti ei halua Gutia. :D Ei mitään mainintaa Gutista, vaikka tosiaan Gutin valinta jo aika ilmeinen.
http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2018/06/11/5b1d88d322601d4b1b8b4626.html
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..