Kirjoittaja Aihe: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2  (Luettu 5602 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

maheinon

  • Viestejä: 816
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #100 : 11.02.2020, 16.47.00 »
Viime kauden loppu näytti hyvin millainen Zidane on valmentajana. Hän ei tullut Solarin tilalle ja laittanut joukkuetta taktisella pelillä jiiriin.

Zidane laittoi joukkuetta pikkuhiljaa kuntoon raa'alla työnteolla. Joukkue alkoi olla jiirissä vasta maajoukkuetaukojen jälkeen marraskuussa.

What do you think the next happen now.

Alpo

  • Yli-Valvoja
  • *
  • Viestejä: 5182
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #101 : 22.02.2020, 23.55.42 »
Seuraavat 4 peliä määrittää ensi kauden valmentajan. Vaikea kuvitella, että Zizou jatkaisi, jos tästäkin kaudesta jää paska maku suuhun. Mulla vielä usko, että tästä vedetään uusi 10 ottelun spurtti ja ollaankin 4 parhaan joukossa chämppärissä ja johdetaan la Ligaa.
« Viimeksi muokattu: 22.02.2020, 23.59.08 kirjoittanut Alpo »
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Redondo

  • Yli-Valvoja
  • *
  • Viestejä: 4067
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #102 : eilen kello 00:11:05 »
Mulla on se fiilis, että Zidane saa jatkaa uudelleenrakennusta vaikka tästä kaudesta jäisi luu käteen. Allekirjoittaneen mielipide on jo varmaan liian monta kertaa tuotu esiin, että onko Zidane oikea kaveri tähän uudelleenrakennukseen.
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

Figuuri

  • Viestejä: 3098
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #103 : eilen kello 02:14:57 »
Mulla on se fiilis, että Zidane saa jatkaa uudelleenrakennusta vaikka tästä kaudesta jäisi luu käteen. Allekirjoittaneen mielipide on jo varmaan liian monta kertaa tuotu esiin, että onko Zidane oikea kaveri tähän uudelleenrakennukseen.

Vähemmän yllättäen tähän täysin sama. Erityisesti ensimmäisen lause sementoi sanonnan pessimisti ei pety. :D

Forkan miekkailuareenalla eli thsätissä käytiin perjantaina poikkeuksellisen sivistynyttä ja urheilijamaista keskustelua seurasta ja joukkueesta, sekä spekuloitiin hieman kummankin tulevaisuutta. Seuran hankinnat ovat olleet hieman ristiriitaiset. Viime kesänä lehdissä kirjotettiin Zidanella olevan aikaisempaa enemmän vapauksia siirtomarkkinoilla. Tästä ei voi olla kuitenkaan täysin varma, mutta edellisen mahdollisuuden alla Zidanen hankinnat ovat jossain määrin epäonnistuneet. Oli siirtojen takana sitten kuka tahansa, käytetyt resurssit eivät ole realisoituneet käytännössä ollenkaan. Kyseessä voi niin ikään olla monien sattumien suma, eikä tilanteessa kannata etsiä yksittäistä syntipukkia. Haluaisin kuitenkin uskoa joukkueen materiaalin olevan huomattavasti kilpailukykyisempi kauden esityksiin ja tuloksiin nähden. Tässä asiassa suhtaudun kriittisesti Zidanen valmennukseen. Kausi on ollut erittäin rosoinen kokonaisuudessaan, myös muita primeran joukkueita myöten. Vielä on vähän pelattavaa, mutta tässä alkaa ajatus pikku hiljaa karata kesälomille ja kohti uutta kautta.

Mikäli tästä kaudesta jäisi se luu käteen ja pitäisi punnita tulevaisuuden vaihtoehtoja. En ainakaan toistaiseksi osaa sanoa olisiko parempi jatkaa pahasti keskeneräistä projektia Zidanen kanssa vai viheltää peli poikki. Kuten todettua, joukkueen runko alkaa olemaan tiensä päässä ja ensi kaudeksi joukkuetta tulisi uudistaa tuntuvasti. Kasvukipuja tulee olemaan edessä, oli valmentajana sitten Zidane tai ihan tahansa kuka muu. Siksi koen aiheelliseksi pohtia mahdollisen valmentajavaihdoksen prioriteettia. Pahoin pelkään että hätäisillä päätöksillä historia toistaa itseään ja näemme Rafan ja Julenin kohtalot uudemman kerran, sitten mennään taas jollain hätäratkaisulla ja kaaoksen ohessa kuluu taas roppakaupalla resursseja.

Huolimatta kriittisistä kirjoituksistani seuraa ja Zidanea kohtaan, on toistaiseksi liian aikaista sanoa mikä on seuran parhaaksi ja miten tulisi toimia. Toisaalta jätetään kuitenkin optio erään vapaan agentin varalle, jos joukkue sattuu vetämään täysin vihkoon nuo Alpon mainitsemat neljä ottelua. Tässä tapauksessa saisi hyvän etumatkan kaudelle 2020/2021.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

maheinon

  • Viestejä: 816
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #104 : eilen kello 15:19:41 »
Zidanella on kaksi ongelmaa.

Ensinnäkin hän ei osaa organisoida hyökkäyspelaamista. Hän luottaa, että yksilöt tekevät oikeita ratkaisuja kentällä. Ronaldon aikana tämä vielä osittain toimi, kun Benzema yrittää tehdä itsensä pelattavaksi ja Ronaldo yritti päästä paikkaan josta voi tehdä maalin. Nyt Benzema tekee yhä samaa, mutta kukaan ei enää juokse takatolpalle tms mistä voisi tehdä sen maalin. Peli siis näennäisesti pyörii, mutta ei yritetä tehdä maalia. Hauska verrata esim Haalandin ja Benzeman liikkeitä.

Toisekseen Zidanen hankinnat eivät ole juurikaan keränneet minuutteja tai olleet ratkaisevassa roolissa, vaikka maksoivat 210 miljoonaa. Eli siis Hazard, Mendy ja Jovic.
What do you think the next happen now.