Kirjoittaja Aihe: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2  (Luettu 8528 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

TAMI

  • Viestejä: 3224
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #120 : 17.07.2020, 00.00.34 »
2019 keväällä Realin veneestä oli airot katki, pohja täynnä reikiä ja kapteeni hukassa.

Ratkaisu: palkataan Zidane.

Tehtävä: tuo meille liigapytty.

Lopputulos: 34.

Valkoiset

  • Viestejä: 131
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #121 : 17.07.2020, 00.30.52 »
Hyvää työtä on taikuri Zidane tehnyt. Tähän ei moni pysty edes tuurillakaan, kuten eräät väittävät.

maheinon

  • Viestejä: 887
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #122 : 17.07.2020, 09.45.48 »
Loistava suoritus ottaen huomioon lähtökohdat ja materiaalin hyökkäyksessä. Kaksi ukkoa rosterissa jotka tienaavat enemmän kuin Valioliigassa kukaan eikä näistä ollut apua mestaruuden hankkimisessa.

Surettaa edelleen epäonnistunut pelaajapolitiikka. Ei myyty kesällä kalliita turhakkeita pois ja kuten arvata saattoi ei heillä ollut roolia joukkueessa. James, Bale, Isco, Lucas ja Mariano. Jos nämä oltaisiin myyty niin meillä olisi nyt noin 200 miljoonaa enemmän rahaa.
What do you think the next happen now.

#10

  • Viestejä: 912
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #123 : 17.07.2020, 10.23.16 »
Ihan kohtuullinen suoritus tuoda jonkin kokoinen pokaali kerran 19 ottelussa. ;D

https://www.suomifutis.com/2020/07/midaksen-kosketus-zinedine-zidanella-taysin-posketon-tilasto-real-madridin-perasimessa-seurapomo-ihmiset-voivat-sanoa-hanesta-mita-haluavat/

Terveisiä Valkoisille positiivareille! ;):tuoppi:

TAMI

  • Viestejä: 3224
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #124 : 17.07.2020, 13.51.21 »
Florentino Perez: “They showed me a tweet saying that he wins a title every 19 games. Zidane is a blessing from heaven and we will let people criticize him as much as they want, we will keep winning titles meanwhile.”

Sergio Ramos: "Zidane is key. We believe in him and his work. Each time he comes, everything he touches turns to gold. He's unique."

Toisin sanoen Zidane ei ole lähdössä vähään aikaan mihinkään. Haluttiin sitä täällä tai ei.

Tulevaisuus näyttää valoisalta, kunhan:

1) Mädät omenat ohjataan biojätteeseen. Ensimmäisenä Bale ja James ulos palkkalistoilta keinolla millä hyvänsä. Seuraavana jonossa ovat Jovic, Mariano, Isco ja Modric, joista yksi tai useampi olisi hyvä saada ulos. Modric pelasi vahvan loppukauden ja juuri nyt luopuminen tuntuisi pahalta, mutta joskus se on kuitenkin tehtävä.

2) Tarkka mietintä muiden suhteen - saako Brahim edelleenkään peliaikaa vai onko laina parempi vaihtoehto. Kubo tai Odegaard rohkeasti sisään, jos/kun Balen tilalle ei tule isompaa kalaa.

3) Hazard kuntoon.

Chris

  • Viestejä: 4278
  • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: El Regreso del Maestro - Zidane Era #2
« Vastaus #125 : 17.07.2020, 16.00.29 »
Maaliskuun 11.päivä tullaan kirjaamaan seuraavana uutena lukuna Los Blancosin historankirjoihin. Päivänä, jolloin seuralegenda ja kaikkien madridistojen rakastama Zinedine Zidane palaa Valkoisen joukkueen käskyttäjäksi.

Mitä Zidanen paluu tulee sitten tuomaan Bernabeulle? Se tulee tuomaan niin uhkakuvia, kuin myös mahdollisuuksia. Zidane on henkilöstöjohtajana vertaansa vailla. Zidane tietää mistä naruista repiä, saadakseen pelaajistosta kaiken mahdollisen irti. Onko Zidane sitten taktisesti paras ratkaisu, välttämättä ei.
Ja yli 12 kuukautta myöhemmin, Zidane on luotsannut Valkoisen ryhmän seurahistorian 34. mestaruuteen.

Lainaus on ketjun avausviestistä, joka on aloitettu kun ZZ palkattiin päävalmentajaksi keväällä 2019. Se mitä silloin uskalsin veikata, osui kohtalaisesti nappiin - Zidane toden totta sai joukkueen hitsattua yhdeksi nipuksi. Vanhojen sotaratsujen ajan piti olla ohi, mutta kumppanit Kroos, Modric, Ramos ja niin edelleen nousivat etujoukkoihin kuin uudesti syntyneenä.

Taktisesti joukkue muuttui jälleen kurinalaiseksi, mistä kertoo hämmästyttävät 23 päästettyä, 37 otteluun. Tuo lukema voi vielä yhdellä taikka kahdella kasvaa, joka tapauksessa puhutaan likimain sensaatiomaisen kovasta tempusta. Onko sattumaa, että hetkessä Real muuttui Euroopan parhaiten puolustavaksi joukkueeksi? En usko sattumaan, kun puhutaan melkein 40 ottelun otannalla. Tottakai tuokin on vielä pieni otanta, mutta kuitenkin tarpeeksi selkeä toteamaan sen, että Madrid ansaitsi mestaruutensa. Jos hyökkäys ei pysty tarjoamaan riittävästi uhkaa, Real piti huolen omasta pömpelistään, jolloin usein se yksikin maali riitti voittoon.

Pitkässä sarjassa yleensä paras joukkue voittaa ja niin tapahtui nytkin. Barcelonan leirissä voidaan hakea tekosyitä ties mistä, mutta fakta on se, että Real ansaitsi mestaruutensa. Ei välttämättä sillä, että se pelasi liigan seksikkäintä futista, mutta ainakin tehokkainta ja defensiivisesti riittävän laadukasta se oli.

Zidanen tilastot kertonevat riittävästi miehestä, joten nautitaan tästä ainakin hetki ja annetaan ranskalaiselle se arvostus, jonka hän ansaitsee.  :tuoppi:
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"