Kirjoittaja Aihe: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019  (Luettu 1099 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

TAMI

  • Viestejä: 3085
Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
« Vastaus #60 : 02.09.2019, 12.52.07 »
Voittojen raapiminen on vaikeaa, kun puolustus pelaa tuolla tasolla. Jokaiseen otteluun tuntuu mahtuvan useita sysimustia hetkiä, jolloin vastustaja purjehtii läpi ihan miten tahtoo. Uskon tässä olevan osasyynä myös Kurtun puutteellisen pelinohjaamisen takalinjoilta sekä pallottomien pelaajien staattisuuden esim. ekaan maaliin johtaneessa tilanteessa.

Jovic ei vielä ole päässyt joukkueeseen sisään, eikä sitä kyllä ole helpoksi tehty, kun formaatiot ja äijät ympärillä vaihtuu koko ajan. Karim edelleenkin pelasi loistavan viime kauden, mutta näitä varjojen mailla vaelteluja sattuu kuitenkin usein. Bale pelasi hyvä pelin lopun hölmöilyihin asti.

Vinicius jatkoi samaa rataa, eli kaikki joga bonito on pois miehen pelistä ja tilalle on tullut väkisin runttaamista ja mielikuvituksettomuutta. Edelleen uskon, että kurssi voi kääntyä hyvinkin nopealla aikavälillä. Kuitenkin juuri tällä hetkellä kehitys näyttää kääntyneen laskuun ja tilanne alkaa olla huolestuttava.

Kokonaisuutena taas sai katsoa kentällä joukkuetta, jonka parasta ennen -päiväys meni 3-4 vuotta sitten. Ei auta kuin toivoa, että mm. Hazard saa tuotua ison piristysruiskeen tuohon harmauteen.

Yläkulma

  • Viestejä: 125
Vs: Jornada 3: Villarreal CF - Real Madrid C.F. 1.9.2019
« Vastaus #61 : 02.09.2019, 21.13.49 »
Onhan tämä nyt ihan vitun masentavaa. Jos vastustaja pääsee keskiviivan yli niin se luo aina vaarallisen hyökkäyksen.
 
On ymmärrettävää, että CR7 ei voi suoraan korvata hyökkäyksessä, vaan koko joukkueen pelitapaa pitää näiltä osin muuttaa. Kukaan ei vain tunnu tietävän miten.

Jovic ei tiedä kumpaan suuntaan hyökätään. Bale lienee maailman monipuolisin pelaaja.
Hänelle käy kaikki pelipaikat ja tehot ovat kohdallaan. Bale onkin Zidanen valmennusmetodin tehokkain ilmentymä :)

Vinicius seuraa Asension viitoittamaa tietä, eli valtavasta lupauksesta näkyy kentällä enää paidan varjo.

Kun huippuyksilöt eivät pelaa joukkueena, niin on kyllä suuri vaara että sama musta aukko nielee myös Valioliigan top 3 & Eurooppa-liigan parhaimman pelaajan Hazardin.

Onneksi La Ligan neljäskin pääsee Mestareiden liigaan...