Real Madrid > Keskustelua Real Madridista

Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020

(1/14) > >>

Siete:

Zidanen palattua Real Madridin päävalmentajaksi hän ilmoitti ensi töikseen, että joukkueeseen tullaan tekemään muutoksia. Tuolloin elettiin vielä maaliskuun alkua. Nyt aika tarkalleen puoli vuotta myöhemmin voi todeta näiden suurien puheiden jääneen lähinnä pelkäksi sanahelinäksi. Uusia pelaajia tuotiin sisään yli 300 miljoonalla eurolla, mutta ainoastaan 100 miljoonalla eurolla hankittu Hazard tuli vahvistamaan avauskokoonpanoa. Suurin osa rahoista upposi nuoriin huippulupauksiin eli toisin sanottuna rotaatiomiehiin, joiden osaksi jää tyytyä odottamaan kentälle pääsyä vaihtopenkin tai katsomon puolella.

Viisi edellistä kesää
15/16: -69,85 miljoonaa
16/17: +7,50 miljoonaa
17/18: +88,00 miljoonaa
18/19: -12,25 miljoonaa
19/20: -177,50 miljoonaa
Yhteensä: -164,1 miljoonaa

Kokonaisuutta arvioiden kesän siirtoikkuna jätti paljon toivomisen varaa, sillä niin keskikenttä kuin oikea laita jäivät ilman toivottuja vahvistuksia. Manchester Unitedin Paul Pogba oli Zidanen ykköstoive, mutta jättisiirto jäi pelkäksi haaveeksi Punaisten paholaisten kieltäydyttyä neuvottelemasta. Lopulta myös oikea laita pysyi entisellään ja useampi myynti jäi tekemättä, minkä seurauksena Los blancos kirjautti seurahistoriansa suurimmat tappiot yhden siirtoikkunan osalta.


Pelaajien myyntiä täytyy jatkaa viimeistään ensi kesänä, sillä joillakin pelipaikoilla kuten kymppipaikalla, vasemmalla laidalla ja kärjessä on jo nyt melko ruuhkaista. Lainapelaajien palatessa sama ongelma tulee olemaan oikeastaan jokaisella pelipaikalla keskikentän pohjaa lukuun ottamatta. Kauppatavaraa riittää vaikka muille jakaa, joten kaikkien siirtokorvauksien myötä rahaa löytyy varmasti myös uusiin tai niihin tekemättä jääneisiin hankintoihin. Tiliä pitää pystyä takomaan erityisesti siinä tapauksessa, jos Mbappé aiotaan hankkia, sillä se kauppa takuulla vaatisi kaikkien aikojen suurinta siirtosummaa.

Muiden seuraan huhuttujen pelaajien osalta Pogba taitaa olla ainoa käytännössä varma saapuja, ellei Zidane saa kenkää tämän kauden aikana. Ranskalaispelaajan sopimus umpeutuu vuonna 2021, joten Unitedin on pakko myydä alennushinnalla mikäli se haluaa saada pelaajastaan minkäänlaista korvausta. Van de Beek oli myös erittäin vahvasti tapetilla tänä kesänä, joten hän tulee niin ikään olemaan hankintalistan kärkipäässä keskikenttää vahvistettaessa. Eriksen ja Bruno Fernandes ovat vähemmän todennäköisiä vaihtoehtoja vaihtoehtoja, sillä kumpi tahansa olisi Van de Beekin tavoin ollut saatavilla jo tänä kesänä ihan siedettävillä hinnoilla. Hollantilainen on kuitenkin ikänsä puolesta selvässä etulyöntiasemassa. Huhumyllyyn tulee varmasti lisää mielenkiintoisia nimiä kauden edetessä, mutta tälläisellä kattauksella lähdetään nyt liikkeelle.

maheinon:
Pogballa taitaa olla sopimuksessaan optiovuosi joten ensi kesänä pojalla on käytännössä 2v sopimusta vielä jäljellä.

maheinon:
Nyt kun Florentinon toimiston urheilujohtamista on arvosteltu, niin piirsin kentälle minkälaisia nimiä sieltä löytyy. Ja onhan tuo vakuuttavan näköinen. Ei varmasti yhdeltäkään muulta joukkueelta löydy edes lähelle vastaavaa nuorta kaartia. 18-24 vuotiaita.

Figuuri:
Ei niitä pelejä iällä voiteta! Kannattaa varmaan laskea Real Madridin viime vuosien tsämppispokaalien voittaneiden kokoonpanojen keski-ikä.  ::)

maheinon:

--- Lainaus käyttäjältä: Figuuri - 30.09.2019, 18.06.42 ---Ei niitä pelejä iällä voiteta! Kannattaa varmaan laskea Real Madridin viime vuosien tsämppispokaalien voittaneiden kokoonpanojen keski-ikä.  ::)

--- Lainaus päättyy ---

Missasit ehkä pointin, joka oli, että miten hyvin rautaisen avauskokoonpanon takana kehitetään joukkuetta tulevaisuutta silmällä pitäen. Ehkä vajaa puolet noista vakiinnuttaa paikkansa avauksessa ja loput toimivat rotaatiopelaajina ja ovat hyvää bisnestä, kun heidät myydään. Toki tuohonkin poppooseen on euroja jokunen sata miljoonaa uponnut, mutta tavoite on saada terävin kärki ja se maksaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta