Kirjoittaja Aihe: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020  (Luettu 15812 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Yläkulma

 • Viestejä: 256
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #80 : 03.03.2020, 13.36.20 »
Tiedän olevani tämän mielipiteen kanssa suuressa vähemmistössä, mutta sanon sen silti: Jos Real hankkisi Haalandin, niin flopiksi häntäkin pian kutsuttaisiin. Vain ja ainoastaan sen takia, että hirveän vaikea niitä maaleja on tehdä, jos sitä tarjoilua ei yksinkertaisesti ole.

Sen pohjalta mitä totalfootballanalysis.com kirjoitti Real – City ja Barca -peleistä, niin oma ratkaisuehdotukseni liittyy oikeaan laitahyökkääjään. Cityn hyökkäyksen yksi vahvuus oli se, että yksittäiset hyökkääjät tarjosivat omilla liikkeillään enemmän syöttövaihtoehtoja ja tekivät tilaa toisille. Jokainen teki siis myös toisista parempia. Tämä oli itseasiassa myös Vinin vahvuus Barca-pelissä. Toisin kuin joissain lehdissä kirjoitettiin, että Piqué jätti Vinin huomioimatta koska ei siitä kuitenkaan mitään tule, niin Vini itseasiassa sitoi itseensä useamman kuin yhden Barcan pelaajan.  Iscolla ja Karimilla oli sitten omat paikkansa, mutta eihän Iscokaan ole mikään maalilinko, vaikka joskus voi toki osua.

Oikea laitahyökkääjä tarjoaisi enemmän syöttövaihtoehtoja, sitoisi 1-2 puolustajaa ja tekisi kaikille enemmän tilaa & mahdollisuuksia. Samalla se tukisi tai mahdollistaisi esimerkiksi Haalandin tai Jovicin onnistumista. Nykymalli huutaa huippukuntoista Balea kentälle, mutta hänen varaan hommaa ei varmaan pysty enää rakentamaan.


Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #81 : 03.03.2020, 16.22.28 »
Näistä mielestäni "ison profiilin pelaajan" mitat täyttää ainoastaan Hazard. Muut ovat nimenomaan enemmän tai vähemmän lupauksia - satsauksia tulevaisuuteen eikä nykyhetkeen.
Kyllä itse pidän yli 20 "tehopistettä" Bundesliigassa iskenyttä ja 60M€ maksanutta kaveria satsauksena (myös) nykyhetkeen.


Rodrygon, Reinierin, Kubon ja Viniciuksen kohdalla ei vielä tässä vaiheessa voidakaan olettaa sateentekijän otteita. Kaikkien tilanne tulevaisuutta ajatellen näyttää tällä hetkellä ihan hyvältä, pieniä töyssyjä tulee matkan varrella väkisinkin.
Niin en omassa viestissäni näistä kavereista sateentekijöitä kaivannutkaan. Ihmettelin vaan, että miksi näitä kavereita hankitaan, jos ne uran ehtoopuolella olevat kaverit menevät lähes poikkeuksetta marssijärjestyksessä ohi. Vaikka siihen ei mitään pelillistä perustelua ole. Voi vain miettiä, että paljon Rodrygo ja Vinicius olisivat pelanneet jos Hazard ja Asensio olisivat pelanneet ehjän kauden.

Ja itse olen ainakin huolissani näidän kavereiden kehityksestä. Tasan vuosi sitten olin aivan vakuuttunut, että Vinicius on matkalla tähdeksi. Jos koko tämän kauden otteita katsotaan, niin onhan se kokonaisuudessaan ollut aika kammottavaa. Ei yksi tuurilla tehty maali Klassikossa muuta mitään. Rodrykokin pyörii Castillassa ottamassa tyhmiä punaisia kortteja ja istuu illasta toiseen Bernabeun lehtereillä. Onhan nämä kaverit nuoria vielä, mutta jos vaikka Viniä miettii, niin vuodessa kehitys ei ole ainoastaan pysähtynyt vaan lähtenyt alamäkeen.
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3554
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #82 : 03.03.2020, 17.19.27 »
Kyllä itse pidän yli 20 "tehopistettä" Bundesliigassa iskenyttä ja 60M€ maksanutta kaveria satsauksena (myös) nykyhetkeen.

Harmillinen tosiasia on, että nykyisin hyvään maalivireeseen päässyt (etenkin nuori) pelaaja on äkkiä +50 M€ arvoinen.

Jovicin kohdalla hyviä kausia on tasan yksi. Eintracht Frankfurt on seurana valovuoden päässä Realista vaatimustason ym. suhteen. Noin iso hyppy on harvalle helppo.

Valitettavasti näitä "kokeiluja" vain joutuu tekemään ja katsoa natsaako se isompien valojen alla, jos ei halua maksaa yli sataa miljoonaa maalintekijästä. Jovicilla oli hyviä ennusmerkkejä olemassa, mutta myös tummia pilviä mm. kulttuuriin ja uuteen maahan sopeutumisen kanssa.

Satsaus se oli nykyhetkeen, kyllä, mutta ei lähtökohtaisesti kuitenkaan mikään uhka Karimin avauskokoonpanopaikalle. Siksi näen silloisen 21-vuotiaan, nykyisen 22-vuotiaan Jovicin enemmän tulevaisuuden kuin nykyhetken satsauksena. Kukaan ei tietenkään väitä, että alku olisi mennyt lähellekään hyvin.

RMadrid

 • Viestejä: 572
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #83 : 03.03.2020, 17.34.06 »
Jos oletaan, että kun puhutaan "hyökkääjistä", niin tarkoitetaan Realin taktiikassa noita kolmea ylintä pelipaikkaa. Real on syytänyt markkinoilla näille pelipaikoille vajaassa parissa vuodessa 318M€ ja hankkinut Hazardin, Jovicin, Rodrygon, Reinierin, Kubon, Viniciuksen, Marianon ja Brahimin.

Valioliigan yksi parhaista pelaajista, Bundesliigaan yksi parhaista maalintekijöistä, Ligue 1:sen yksi parhaista maalintekijöistä, Etelä-Amerikan suurimmat lupaukset, yksi Valioliigan suurimmista lupauksista, Aasian suurin lupaus.

Miksi nämä ison profiilin pelaajat eivät onnistu Realissa? Miksi Real hankkii nuoria lupauksia, jos illasta toiseen Gareth Balet ja Lucas Vaszquezit menevät marssijärjestyksessä ohi? Jos yli 300M€:n tuhlauksen jälkeen ollaan edelleen tilanteessa "hyökkäyspäähän tarvitaan lisää hankintoja", niin miksi se tilanne olisi parempi 400M€:n tai 500M€:n jälkeen?

Tiedän olevani tämän mielipiteen kanssa suuressa vähemmistössä, mutta sanon sen silti: Jos Real hankkisi Haalandin, niin flopiksi häntäkin pian kutsuttaisiin. Vain ja ainoastaan sen takia, että hirveän vaikea niitä maaleja on tehdä, jos sitä tarjoilua ei yksinkertaisesti ole.
Olen täysin samaa mieltä. Tuntuu, että tällä hetkellä Real hankkii pelaajia ilman sen suurempaa suunnitelmaa tai ideaa, miten tästä pelaajasta saataisiin se kaikkein paras esille ja miten hän tulee auttamaan joukkuetta.

Esimerkkinä Klopp, tuntuu että herralla on selvä idea millaisen joukkueen haluaa itselleen ja tietää millaisia palasia tarvitsee sen joukkueen saadakseen.

Tosin tämä vaatii myös valmentajan, kenellä on selvä idea miten haluaa pelata mutta tällä hetkellä tuntuu että Real haluaa vain saada otsikkorikkaimmat pelaajat itselleen.
I drink wine and I know things

Figuuri

 • Viestejä: 3169
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #84 : 03.03.2020, 22.14.13 »
Yhtä kaikki, kyllä Realin pitää olla myös houkutteleva vaihtoehto. Jos CL:ssä tulee kolme välikautta ja liigassa pärjätään vain Barcan huonouden ansiosta, niin kyllä siinä voi nuorukainen miettiä erilaisia vaihtoehtoja.

Tästä tuli avauduttua joskus pari vuotta sitten. Sanoin seuran imagon kärsivän silloisella toiminnalla. Joukkuetta ei uudistettu järkevästi, valmennus takkusi ja sitä kautta myös peliesitykset. Noista ajoista rahaa on palanut muutama sata miljoonaa ja mitään konkreettista ei ole juuri tapahtunut. Samalla Zidanella on suuria haasteita pelaajien kehittämisessä. Tami mainitsi mm. Feden ja Mendyn, ensimmäinen lienee vain raaka lupaus ja jälkimmäisen ei paljoa tarvitse tehdä nokittaakseen huippuvireisen Marcelon. Kuinka monta pelaajalupausta on kärsinyt Zidanen nk. koirankopista? Kyllä näitä tylysti sivuun jätettyjä pelaajia on huomattavasti enemmän. Suurin osa heistä on nuoria pelaajia, mutta oikeastaan tämä sotii vielä enemmän seuraa itseään vastaan. Real Madrid on panostanut paljon nuorempiin pelaajiin ja moni heistä pelaa muualla ja nauttii pelaamisesta muualla. Mielestäni näiden pelaajien haastatteluissa on tullut ilmi heidän varovainen suhtautuminen omaan tulevaisuuteensa, esimerkiksi Hakimi mainitsi haluavansa jatkaa Dortmundissa, koska hän saa pelata ja ymmärrettävästi kokee itsensä merkitykselliseksi. Odegaard mainittiin täällä niin ikään, hänelläkään ei ole kiirettä tulla Real Madridiin. En usko Kubollakaan olevan kiireitä.

Yläkulma tietysti viittasi ranskalaiseen kultapoikaan, mutta varmasti hän kuin monet muutkin miettivät onko Real Madrid heille oikea seura.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #85 : 05.03.2020, 20.25.17 »
Real on tehnyt aivan saatanan hyviä ostoksia, koska markkinat ovat muuttuneet ja huiput maksavat 200 miljoonan luokkaa.

Özil ja Di Maria onnistuttiin myymään suoraan avauksesta, mutta sen jälkeen on mokattu Jamesin kanssa ja muutamasta tuhnusta ei vaan päästä eroon kun niillä on niin iso palkka ettei juuri kukaan vois sitä maksaa eikä meidän eko anna periksi myydä halvalla.

Kesällä olisi pitänyt antaa Bale ilmaiseksi Kiinaan ja myydä James Ticoon. Oltaisiin ensi kesänä noin 100 miljoonaa rikkaampia kuin tällä vauhdilla.
What do you think the next happen now.

RMadrid

 • Viestejä: 572
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #86 : 06.03.2020, 10.42.39 »
Eniten harmittaa tuo Jamesin tilanne. Oma ihastus ei tahdo lannistua häntä kohtaan millää ja yhä on sellainen olo, että ei saada kaikkea irti herrasta (toki miten se voisi olla mahdollistakaan penkiltä käsin)

Balen olemassaoloa ei aina välillä edes muista.
I drink wine and I know things

Yläkulma

 • Viestejä: 256
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #87 : 06.03.2020, 12.06.20 »
..., koska markkinat ovat muuttuneet ja huiput maksavat 200 miljoonan luokkaa.


Siirtosummien nousu lienee jossain suhteessa seurojen (yritysten) liikevaihdon kasvuun.

https://www2.deloitte.com/bg/en/pages/finance/articles/football-money-league-2020.html

Generating record revenue of €841m, Barcelona reach the top of the Money League for the first time, becoming the first club to break the €800m barrier. Overall, the 20 highest earning football clubs in the world generated a record €9.3bn (2018: €8.3bn) of combined revenue in 2018/19, an increase of 11% on the previous year.

Eli tuo n. 10 % (pitkään jatkunut) vuosikasvu selittänee sitä, miksi myös jatkossa siirtojen maailmanennätykset menevät uusiksi ja ihan vain hyvistäkin (nuorista)pelaajista maksetaan vuosi vuodelta enemmän.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5478
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #88 : 07.03.2020, 02.01.36 »
Nyt viedään Zidanea Juventuksen puikkoihin ensi kaudeksi. Mielenkiintoinen huhu, mutta en jaksa tähän uskoa. Uskon Zidanen valmentavan seuraavaksi Ranskan maajoukkuetta.

https://as.com/futbol/2020/03/06/primera/1583529608_527444.html
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #89 : 07.03.2020, 10.29.48 »
Hakimin paluuta ei ole pidetty itsestään selvänä, mutta itse näkisin hänet yhtenä parhaista vaihtoehdoista oikealle laidalle pelaamaan roolissa, jossa Zidane on niin usein peluuttanut Lucasia.

Oikea laita 2020:
- Lucas : ulos
- Bale : ulos
- Brahim : lainalle
- Rodrygo : edustaa
- Kubo : lainalle
- James : ulos
- Asensio : edustaa
- Hakimi : edustaa
- Modric : edustaa
- Valverde : edustaa
- Odegaard : edustaa

What do you think the next happen now.

#10

 • Viestejä: 963
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #90 : 07.03.2020, 12.47.32 »
Nyt viedään Zidanea Juventuksen puikkoihin ensi kaudeksi. Mielenkiintoinen huhu, mutta en jaksa tähän uskoa. Uskon Zidanen valmentavan seuraavaksi Ranskan maajoukkuetta.

Sama veikkaus. Itseasiassa arvelen että Zidane irtisanoutui keväällä 2018 osittain MM-kisoja silmällä pitäen, mikäli Les Bleus olisi kyykännyt niin ZZ ollut välittömästi käytettävissä. Kun Deschamps sitten huuhtoikin kultaa niin Zizoun agenda sai muutaman vuoden kiertolenkin.

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #91 : 07.03.2020, 13.47.18 »
Zidane valmentanee tulevaisuudessa Ranskan A-maajoukkuetta, Juventusta tai PSG:tä.

Nyt kuitenkin suurella todennäköisyydellä ainakin ensi vuosi menee valmentaessa Madridia.
What do you think the next happen now.

Figuuri

 • Viestejä: 3169
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #92 : 07.03.2020, 18.19.49 »
Hakimin paluuta ei ole pidetty itsestään selvänä, mutta itse näkisin hänet yhtenä parhaista vaihtoehdoista oikealle laidalle pelaamaan roolissa, jossa Zidane on niin usein peluuttanut Lucasia.

Oikea laita 2020:
- Lucas : ulos
- Bale : ulos
- Brahim : lainalle
- Rodrygo : edustaa
- Kubo : lainalle
- James : ulos
- Asensio : edustaa
- Hakimi : edustaa
- Modric : edustaa
- Valverde : edustaa
- Odegaard : edustaa

En näe tässä kannattamisen arvoista. Tarrataan ensin keskikenttäpelaajiin ja Zidanen kuvioihin. Mainitsit oikean laitapelaajan, joten oletuksena olisi siis 433 kuviot. Keskikentän muodostaisi melko varmasti Kroos, Casemiro ja Valverde, tai vaihtoehtoisesti Modric. Tuon jälkeen penkillä on vielä Isco, sen jälkeen vasta Martin. Norjalaisen kohdalla peliaika olisi varmasti niukassa, joka on juuri sitä mitä nuori pelimies tarvitsee saadakseen kehittyä. Tämä sektori ei ole varsinaisesti Zidanen alaa. Ongelmaa tehostaisi Asension jääminen, joka puolestaan poikisi hänen pelaavan laidassa, joka sekin puoltaisi 433 menemistä.

Hyökkäyksessä riittäisi materiaali, mutta se on täysin eri asia toimiiko se. Jossain määrin pakko toimia, sillä sehän maksoi aika paljon rahaa ja näillä miljoonilla on tehty joukkueelle surkuhupaisasti ainoastaan muutama maali.

Real on tehnyt aivan saatanan hyviä ostoksia, koska markkinat ovat muuttuneet ja huiput maksavat 200 miljoonan luokkaa.

Özil ja Di Maria onnistuttiin myymään suoraan avauksesta, mutta sen jälkeen on mokattu Jamesin kanssa ja muutamasta tuhnusta ei vaan päästä eroon kun niillä on niin iso palkka ettei juuri kukaan vois sitä maksaa eikä meidän eko anna periksi myydä halvalla.

Joidenkin pelaajien kohdalla Real Madrid on onnistunut erinomaisesti, joista kirkkaimpana tähtenä loistaa kukas muukaan kuin Cristiano Ronaldo. Varane, Casemiro ja Valverde ovat hyviä esimerkkejä. Myös omista kasvateista Nacho ja Dani ovat erinomaisia resursseja. Nykyään lainalla olevista pelaajista on toistaiseksi liian aikaista sanoa, sen lisäksi nuorista brasilialaisista seura maksoi kuitenkin aika paljon rahaa. Hazard ja Jovic näyttävät kummatkin aivan huumorisiirroilta, oli huonoa tuuria, loukkaantumisia tai mitä tahansa selityksiä tahansa. Asension edellinen terve kausi oli myös erittäin ailahteleva ja pitkä loukkaantuminen voi käynnistää surullisen Jey M kierteen. Hänenkin suhteen on mielestäni ihan perustelua puhua epävarmasta hankinnasta hintalapun maltillisuudesta huolimatta. Brahim, ei ole montaa kertaa kentällä käynyt ja täysi mysteeri.

Siitä olen samaa mieltä, että Jamesin kohdalla mokattiin. Laina Bayerniin taisi olla enemmän herrasmiehinen ele Kroosin siirron seurauksena, sen pystyy jotenkin ymmärtämään mutta suora diili jonnekkin olisi ollut taloudellisesti kannattavampaa. Samoin viime kesän mahdollisuus olla myymättä Atletille oli kyseenalainen ratkaisu siitä kesän höntsäpelistä huolimatta, etenkin kun katsotaan primeran tilannetta juuri nyt, mutta tätähän ei millään voinut tietää kauden alussa. Balen kohdalla Real Madrid on perseillyt aivan urakalla. On ollut muitakin kauppapotentiaalisia pelaajia, kuten mm. Asensio ja Isco joista molemmat olisivat voineet olla näitä Özil ja di Maria tason siirtoja. Ymmärrän ettei tälläkään foorumilla kaikki näe tärkeäksi Real Madridin ulospäin suuntautuvaa pelaajaliikennettä, mutta tässä seuralla olisi kaikesta huolimatta paljon petrattavaa. Pelaajamyynneistä koostuva tuotto voisi olla paremmallakin tasolla.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5478
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #93 : 11.03.2020, 02.55.20 »
Wolves olisi tämän jutun perusteella Jamesin perässä ja ottanut jo yhteyttä Jamesin agenttiin. Ihan huumoria kyllä tämä huhuttu siirtosumma, 80milj. Ehkä siirtosumma ja 4 kauden palkka yhteensä. Positiivista kuitenkin olisi, että James lähtisi, kun luottoa ei löydy.

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2020/03/10/5e681702ca4741e2208b45b1.html
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #94 : 21.03.2020, 13.28.34 »
Nyt lopetetaan pelleily. Kolmen uuden täsmähankinnan voimin homma laitetaan jiiriin. Pochettino, Haaland and you know the third one.

Vanhat sotaratsut kylmästi ulos:
-Benzema
-Bale
-James
-Isco
-Lucas

Tällä porukalla aloitetaan seurahistorian kolmas dominanssin aikakausi.

What do you think the next happen now.

maheinon

 • Viestejä: 994
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #95 : 22.03.2020, 10.30.35 »
https://www.laliiga.com/aihe/real-madrid/2020-03/sergio-ramos-odottaa-real-madridilta-poikkeuskohtelua-jatkosopimusneuvotteluissa/

Ramosin mielestä seuran pitäisi tarjota kerralla useamman vuoden sopimusta.
Ihmettelen, että mikä ongelma siinä on pelaajalle, jos sopimus on lyhyempi. Viimeinen sopimus on seuralle aina iso riski. Pelaaja varmasti motivoituneempi jos oma taso määrittelee seuraavan vuoden palkan.
What do you think the next happen now.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3554
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #96 : 22.03.2020, 12.58.22 »
Nyt lopetetaan pelleily. Kolmen uuden täsmähankinnan voimin homma laitetaan jiiriin. Pochettino, Haaland and you know the third one.

Vanhat sotaratsut kylmästi ulos:
-Benzema
-Bale
-James
-Isco
-Lucas

Pochettinoon ja Zidanen potkuihin en tässä vaiheessa käyttäisi rahaa. Turvaisin tulevaisuudessa lähinnä sen, että jalkeille saadaan iskukykyinen joukkue, joka kykenee maalintekoon.

Tuohon ulostettavien listaan voisin lisätä Modricin, joka alkaa mielestäni olemaan enemmän rasite kuin hyöty joukkueelle. Älä herranjumala laita enää herran vuonna 2020 CKM:ää ideaaliavaukseen. Sen aika on ohi, on ollut jo pitkään.

Lucasin ja/tai Iscon voisin vielä pitää joukkueessa sekä miettisin vielä Jamesin kohdalla uudestaan, löytyykö sitä vastuuta vai ei. Minäkin olisin valmis luopumaan jo Karimista ja Haaland olisi kieltämättä houkutteleva vaihtoehto. Kunhan pää pysyy kasassa niin aivan varmasti kylvää tuhoa.

Valverde ei ole parhaimmillaan pohjapelaajana, joten Casemirolle tarvittaisiin taas vaihteeksi joku vaihtomies. Mahtaako toteutua, kun ei ole toteutunut tähänkään asti?

Ceballosin siipien kantavuuteen en edelleenkään luota tippaakaan. Siksi "Pogba" tekisi ihan hyvää, vaikkakin Paulin kohdalla laatu ja hinta eivät tällä hetkellä kohtaa kovinkaan miellyttävästi.

Katsellaan nyt päästäänkö tätä kautta pelaamaan loppuun ja minkälainen mylly siirtokesästä oikein tulee. Kukaan ei tällä hetkellä tiedä.

Redondo

 • Viestejä: 4198
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #97 : 22.03.2020, 18.28.54 »
Tässä ollaan taas sen kysymyksen äärellä, että kenelle ja minkälaiseen pelityyliin joukkuetta rakennetaan? Maheinon oli tuomassa Pochettinoa ja laittamassa kentälle CMK-kolmikkoa. Fakta on se, että jokainen noista vaihtomiehistäsi(Ceballos, Odegaard, Valverde) olisi parempi Pochettinon prässiin perustuvassa pelityylissä verrattuna kaveriin joka tuossa grafiikassa on merkattu avaukseen.

Jos Perez päättää antaa Zidanen jatkaa, niin se mitä Zidane kaipaa on valmiita maailmahuippuja joilla on erityisominaisuuksia luoda maalipaikkoja ns. tyhjästä. Huhutuista nyt ainakin Mbappe ja Pogba ovat tätä kategoriaa. Ihan turha Realin on hankkia ketään lupaavia tai nousevia tähtiä, kun Zidane ei näihin kavereihin tunnu luottavan juuri ollenkaan.
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

#10

 • Viestejä: 963
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #98 : 23.03.2020, 15.22.22 »
Jos Perez päättää antaa Zidanen jatkaa, niin se mitä Zidane kaipaa on valmiita maailmahuippuja joilla on erityisominaisuuksia luoda maalipaikkoja ns. tyhjästä. Huhutuista nyt ainakin Mbappe ja Pogba ovat tätä kategoriaa. Ihan turha Realin on hankkia ketään lupaavia tai nousevia tähtiä, kun Zidane ei näihin kavereihin tunnu luottavan juuri ollenkaan.

Pogbaa sieltä ollaan taasen kärräämässä:

http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=3-2&ID=413537

Ja mikäli Perez on tähän suostuvainen niin eiköhän ZZ jatka myöskin.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5478
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2020
« Vastaus #99 : 25.03.2020, 11.30.38 »
Haland, Haland, Haland. Molemmat Madridin päälehdet kertovat samaa. Real on tosissaan ensi kesänä tavoittelemassa nuorta norjalaista. Nyt lienee enää kyse siitä, mitä Haland ja hänen tiiminsä haluaa. Dortmund kyllä myy, kun korona kurittaa kaikkia seuroja. Isot seurat luultavasti selviävät paremmin.

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2020/03/24/5e766ae2268e3e4c4e8b4625.html

https://as.com/futbol/2020/03/24/primera/1585066789_261624.html
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..