Real Madrid > Keskustelua Real Madridista

Varmistuneet siirrot, Tammikuu 2020

(1/4) > >>

RM.Vantaa:
Reinierin siirto varmistui. Loppukauden pelaa varmaankin Castillassa ja treenaa osittain edustuksen mukana. Hyvä hankinta!

https://twitter.com/realmadrid/status/1219290031380213761

Siete:
En viitsinyt aloittaa uutta aihetta pelkästään tämän takia, mutta nyt kun sopiva otsikko löytyy niin laitetaan tänne. Eli vajaa viikko sitten Lunin siirtyi Segundassa pelaavan Real Oviedon riveihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Ukrainalaisvahdin aiempi lainadiili purettiin, koska Real Valladolidissa ei tullut peliaikaa kuin kahdessa Copan matsissa. Sinänsä ainoa oikea ratkaisu, kun jo koko viime kausi meni hukkaan Leganésin penkkiä lämmittäessä.

https://www.realmadrid.com/noticias/2020/01/15/comunicado-oficial

Redondo:
Odriozola siirtyy odotetusti lainalle Bayerniin loppukaudeksi.

https://www.realmadrid.com/en/news/2020/01/22/official-announcement-odriozola

Hyvä näin. Realissa asiat menivät kaikella lailla väärään suuntaan lupauksia herättäneen alun suhteen. Uuteen nousuun Bayernissä ja en pidä lainkaan mahdottomana Realiin paluuta, jos Bayernissä asiat loksahtavat paikoilleen. Kyllä Alvarossa potentiaalia on vaikka mihin.

maheinon:
Hyvä että saa peliaikaa. Olen fani ja pidän potentiaalisesti parempana kuin Carvajal.

TAMI:
Hyvä että saa peliaikaa. En ole fani enkä pidä potentiaalisesti parempana kuin Carvajal. :)

Pidän muutenkin Carvajalia yleisesti ottaen aliarvostettuna. Pelannut loistavan uran jo nyt Valkoisissa, ja varmasti miehestä on iloa vielä pitkään. Vaikea olisi kuvitella jonkun hoitavan tuota tonttia oleellisesti paremmin, kuin joukkueeseen täydellisesti sopeutunut Carvajal.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta