Kirjoittaja Aihe: UEFA Champions League, Round of 16: Manchester City - Real Madrid 7.8.2020  (Luettu 933 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3464
Olinkin jo autuaasti unohtanut, kuinka Zidane päätti olla peluuttamatta Kroosia kokonaan ekassa osassa.

Nyt Hazard avauksessa ja nämä aivan väärät vaihdot aivan liian myöhään, joten isosti Zidanen piikkiin tämä ottelupari.

Varanen virheet olivat surullisia, eivätkä ne kuulu näihin peleihin. Halvalla lähti nyt jatkopaikka, oltaisiinpa pelattu ilman kahta tuon luokan lahjaa.

tanu

 • Viestejä: 405
Samoilla linjoilla. Olisin odottanut Marcelo ja/tai Viniciusta sisään takaa-ajotilanteessa - varsinkin Marceloa kun vaihdettiin lopussa 3-5-2:seen.

Aivan liian myöhään reagointia muutenkin Zidanelta.

Surkea peli ja parempi meni jatkoon..
« Viimeksi muokattu: 07.08.2020, 23.56.21 kirjoittanut tanu »

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3464
Parempi meni jatkoon, kyllä. Tämän kauden City on parempi kuin tämän kauden Real. On se myönnettävä. Tilanteet ja voimasuhteet elää.

maheinon

 • Viestejä: 979
Zidanen hyökkäyspeli oli ihan lapsen kengissä verrattuna Guardiolan hyökkäyspeliin. Oikein harmittaa katsella vielä tuleva kausi tuollaista organisoimattomuutta.
What do you think the next happen now.

Redondo

 • Viestejä: 4198
Etukäteen kun mietti peliä, niin missä oli Realin mahdollisuudet jatkoon:
1) Totutun tiivis puolustus ja Courtois ottaa siihen päälle tarvittavat game saverit
2) Hyökkäyspäässä pystytään olemaan tehokkaita vähissä maalipaikoissa
3) Erikoistilanteet

Jälkiviisaana:
1) Organisoituna puolustus oli jälleen tiivis. Ei tule mieleen kun Sterlingin läpiajo laidalta, missä City loi itse hyvän maalipaikan. Ainakin 3 isoa maalipaikaa, joista kahdesta maali, tuli Varanen ja Casemiron hölmöilyistä.
2) Karim iski sen maalin, mutta olisi pöljänä päivänä voinut tehdä pari lisää. Pelitilanteissa Real oli jopa hitusen parempi kuin uskalsin odottaa.
3) Suuri pettymys. Vaikka Ramos oli poissa, niin Varane, Militao, Casemiro ja Benz on sen verran kovia jätkiä, että parempaan olisi pitänyt pystyä City melko pientä ja ei niin fyysistä jengiä vastaan.

Eilisen xG:

Varanen kaksi virhettä pois, niin xG olisi mennyt lähes tasan. Mut eipä ole Realilla erikoistilanteista paikan paikkaa, ainakaan rangaistusalueelta.

Otteluparin xG:

Todella karuhan tämä on ja ei sinällään jätä mitään epäselvyyttä.


Vielä loppuun case-Hazard. Paljon on foorumilla ollut puhetta belgin kaudesta. Oma mielipide: Valtava pettymys. Omasta mielestä eilinen kuvasti hyvin koko kautta. Siinä tuli ehkä minuutin sisään hyvä tarjoilu Benzille maalipaikkaan ja heti perään terävä laukaus boxin ulkopuolelta. Loput 82 minuuttia oli täysin mitäänsanomatonta. Piti tilastoista varmistaa vielä se mistä melko varma olin muutenkin eli dribbles = 0. Ei Hazard edes yrittänyt kenestäkään ohi. Virkkuselta oli aika osuva kommentti Edenistä: "Hazard väläyttelee, mutta tämäntasoisella jampalla sen lampun pitäisi palaa kokoajan".
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3464
Ei kai kukaan ole eri mieltä siitä, että Hazardin kausi on valtava pettymys.

Eriävät mielipiteet liittyy loukkaantumisten vaikutukseen ja siihen, voidaanko niiden taakse mennä ja miten paljon. Henkilökohtaisesti en usko, että valtavaan pettymykseen olisi päädytty, jos loukkaantumisten suhteen olisi ollut edes pientä myötätuulta eikä jatkuvaa tornadoa.

Eilenkin oli jääpussi jalassa pelin jälkeen ja pelituntuma kateissa, kun edellisestä pelistä oli kolme viikkoa. Edellinen 90 minuutin peli on marraskuulta. Ihan järkyttävän katkonaista tuo on ollut, ja tällä tasolla ei olisi varaa hakea tuntumaa joka kerta uudelleen ja uudelleen.

Zidanelta oli virhe laittaa Hazard avaukseen eilen.

Samaa mieltä siitä, että yllättävän vähän sai City eilen maalipaikkoja luotua. Sanoisin oikeastaan, että Cityn pitäisi pystyä paljon parempaankin, ainoastaan De Bruyne esiintyi edukseen. Sterling oli myös pirteä, mutta vähän jäi silti piippuun.

Toivottavasti Varane saa kasattua itsensä henkisellä tasolla. Uskon että saa.

Ramosin puuttuminen isoissa peleissä on aivan hirveää. Esimerkkejä löytyy lähiajoilta monia, mm. eilen, PSG:tä, Ajaxia ym. vastaan. Lista varmaan jatkuisi loputtomiin, jos alkaisi tonkia historiaa.

Militao oli ihan hyvä ja selvisi välillä täpärästi tilanteista. Ei kuitenkaan herätä juuri minkäänlaista luottamusta ja tekeminen on edelleen niin tärisevää, että usein hirvittää katsoa. Potentiaali on nousta Realin tasoiseksi toppariksi, mutta ihan vielä ei sitä ole.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2020, 13.39.34 kirjoittanut TAMI »

Yläkulma

 • Viestejä: 223
Pelin avaaminen oli eilen yllättävän tahmeaa. Cityn prässi oli luokkaa "pari askelta ja vihainen katse", eikä kukaan oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä. Ehkä CMK:n olisi pitänyt noissa tilanteissa tiputtaa hieman alemmas tueksi?

Omalla tasollaan oli lähinnä Karim, Kurttu ja ehkä Rodrygo, muilta melko vaatimaton ilta. Esimerkiksi Casemiro - yksi omista suosikeistani ja pelipaikallaan maailman paras - pelasi muiden lailla eilen aika vaatimattoman pelin. Sen vuoksi esim. KDB sai aivan liikaa tilaa tehdä taikojaan. Militao yllätti sijoittumisella ja peliluvulla, kun taas pallollinen tekeminen oli edelleen heikkoa. Varanella huono päivä, mutta maaleistahan tämä jäi kiinni eikä se vain riitä, jos kaikki on Karimin varassa. Vaihdot tulivat ihan liian myöhään ja Marcelo oli pitänyt laittaa kentälle, vaikkei Mendy ollut huono.

Eipä tuo paljon harmita. Hyökkäys ei olisi riittänyt tässä kilpailussa päätyyn asti ja La ligan mestaruus oli erinomainen saavutus viime kauden konttaamisen jälkeen.  Cityn mestaruuteen eilisen kaltaisella pelillä en usko hetkeäkään.

Ensi kausi lienee tästä kopio. Barca on edelleen sekaisin kuin seinäkello ja kun El Cholo pelkää voittamista yhtä paljon kuin häviötä, on Real suosikki La ligan mestariksi. Mestareiden liigassa taso ei riitä, mutta ei kai se sitten voi aina riittää.