Kirjoittaja Aihe: Sivuston logon suunnittelukilpailu  (Luettu 2337 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juhana

  • Ylläpitäjä
  • *
  • Viestejä: 1173
  • ¡Hala Madrid!
Sivuston logon suunnittelukilpailu
« : 19.09.2004, 19.13.06 »
Noin. Tällaisia näkee aina sillointällöin erilaisilla sivustoilla ja tuntuvat olevan ihan menestyksekkäitäkin. Tosin yleensä käyttäjämäärät noilla sivustoilla on aika tavalla suuremmat ja siitä syystä mukaan sattuu paljon erilaisia grafiikan ammattilaisiakin... Mutta yrittänyttä ei laiteta ;)

Eli tarkoituksena olisi suunnitella tälle sivustolle jonkinlainen uusi logo, jonka mukaan ja värien pohjalta sitten pääsisi tekemään uutta ulkoasua ja lopulta myös sisältöä.

Asiahan on tällä hetkellä niin, että sivusto näyttää ulospäin aikalailla vanhentuneelta ja epäammattimaiselta. Ei, että täydellisen ammattimaista jälkeä edes tavoittelisin, mutta jotain uutta ja virkistävää olisi kuitenkin jo pikkuhiljaa saatava aikaan.

Logo-suunnittelukilpailussa on siis tarkoituksena luoda uusi logo ottamalla seuraavat vaatimukset huomioon:
- logosta on löydyttävä Real Madridin logo sellaisenaan
- logosta tulee käydä ilmi suomalaisuus ja espanjalaisuus, eli esimerkiksi molempien maiden liehuvat liput jotenkin yhdistettynä
- logossa olisi hyvä olla vaaleat värisävyt, ja sen tulisi ikäänkuin feidautua vaaleaan taustaan

Muita vaatimuksia nyt tähän hätään ei tullut mieleen, mutta noilla luulisi jo pääsevän alkuun. En odota tästä kilpailusta mitään osanottomenestystä, todennäköisesti mukaan ei saada yhtään osallistujaa  :D Mutta mielestäni tätäkin kannatti kuitenkin koittaa.

Mitään takeita en anna siitä, että mahdollisista kilpailutöistä joku lopulta sivuston logoksi pääsisi, mutta on kuitenkin mielenkiintoista nähdä, millainen taso osanottajilla tulee olemaan, jos töitä ylipäätään tulee.

Ainiin. Ja mitäkö palkinnoksi? Enpä suoralta kädeltä voi luvata kuin kasapäin kunniaa ja tietysti voittajalogon sivustolle näkyviin. Ja jonain päivänä ehkä tulevan kannattajakerhon logonakin. Ja tulevaisuudessa sitten palkinnoksi voisi antaa vielä jotain Real Madridin suomalaisen kannattajakerhon virallista kamaa, mutta tuokin on edelleen vain kaukainen haave.

Eli suuremmitta puheitta avaan logo-suunnittelukilpailun!
"Nosotros somos Real Madrid y no tememos miedo a nadie."

luisfigo

  • Viestejä: 1975
Re:Sivuston logon suunnittelukilpailu
« Vastaus #1 : 19.09.2004, 20.23.03 »
Logon mitat?
Trust me i know what i'm doing - Sledge Hammer

luisfigo

  • Viestejä: 1975
Re:Sivuston logon suunnittelukilpailu
« Vastaus #2 : 19.09.2004, 20.48.07 »
Yksi kuppanen raakile tuli tehtyä
Trust me i know what i'm doing - Sledge Hammer