Kirjoittaja Aihe: Mitä kuuluu?  (Luettu 138818 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Figuuri

  • Viestejä: 3095
Vs: Mitä kuuluu?
« Vastaus #860 : 20.12.2019, 20.43.53 »
Carvajal on koko uransa pelannut oikeastaan parhaat ajanjaksonsa juuri silloin, kun avauksenpaikka on ollut uhattuna, joten terve kilpailutilanne oikean pakin tontille saattaisi pistää Daninkin esittämään jälleen parastaan. Hakimissa ainakin hyvä puoli on se, ettei kaveri maksa mitään ja sopeutuminen Madridiin lienee melko mutkatonta. Lisäksi monikäyttöisyytensä ansiosta varsin arvokas pelaaja valmentajalle.

Tätä olen itsekkin pohtinut. Odriozola haastoi aluksi, mutta kilpailu jäi lopulta hyvin laihaksi. Oikean laidan pelaamisessa on ollut puutteita hyökkäyssuuntaan jo vuosia, mutta jostain niitä onnistumisia on silti vain tullut. Mielestäni juuri Balen ja Carvajalin yhteispelissä on paljon samaa mitä Ángelin ja Arbeloan välillä aikanaan. Se mitä haen takaa on pakin ja hyökkääjän yhteispelin saumattomuus. Hakimilla voisi olla hyvät valmiudet tukea hyökkäävää laitapelaajaa Carvajalia paremmin, joka voisi pidemmällä aikavälillä auttaa joukkuetta tehoissa. Kotiuttaminen on varmasti win win tilanne, mutta kiinnostaisi kovasti myös pystyisikö Hakimi syrjäyttämään Carvajalin.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

maheinon

  • Viestejä: 772
Vs: Mitä kuuluu?
« Vastaus #861 : 20.12.2019, 22.46.34 »
Hakimi pelannut Dorttemundissa vaspaa myöskin ja nyttemmin ilmeisesti joukkueen ykköspakki.
What do you think the next happen now.

Figuuri

  • Viestejä: 3095
Vs: Mitä kuuluu?
« Vastaus #862 : 21.12.2019, 11.07.44 »
Marcassa sopivasti Hakimista!  :D

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/12/21/5dfd073522601d26198b4594.html

Dortmund olisi halukas jatkamaan yhteistyötä Hakimin kanssa, ainakin seuran sporttipukumiehen Michael Zorcin mukaan. Uutisesta ei käy ilmi haluaako Dortmund jatkoa lainasopimukselle vai lunastaa pelaajan palvelut kokonaan itselleen, mutta veikkaisin ensimmäistä vaihtoehtoa. Vuodella jatkettu lainasopimus voisi olla ihan hyväkin vaihtoehto. Hakimi on vasta 21 vuotias ja hänellä olisi vielä hyvin aikaa kerätä kokemusta ja kehittyä pelaajana. Saksa ja Dortmund on varsin hyvä ympäristö tähän. Seurassa menee ilmeisesti varsin hyvin, etenkin jos huomioidaan seuran halukkuus pitää pelaaja. Mielellään näkisin marokkolaisen Madridissa, mutta samalla pelaajan itsensä kannalta vuoden jatkettu lainasopimus voisi olla huomattavasti parempi vaihtoehto.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Yläkulma

  • Viestejä: 79
Vs: Mitä kuuluu?
« Vastaus #863 : 21.12.2019, 13.53.08 »
Mielestäni Carvajal ja Odriozola eivät enää vakuuta. Ymmärrän mahdolliset tunnesiteet Carvajaliin, mutta mielestäni hänen pelaaminen on taantunut aika paljon. Carvajal on kuitenkin varsin pätevä ja käyttökelpoinen pelaaja.

Carvajalista…

LaLigassa
•   Realin neljänneksi paras rating (edellä vain Karim, Hazard ja Casemiro)
•   Man of the match kaksi kertaa, vain Karim on ollut useammin (7)
•   Toiseksi eniten syöttöjä yhdessä Lukan kanssa (4) ja vain yksi syöttö vähemmän kuin Karimilla
•   LaLigassa kaikkien joukkueiden tilastoissa LaLiga Best XI – kuukauden pelaaja omalla paikallaan marraskuussa sekä koko kaudella

Champions Leaguessa
•   Pelannut huonosti.

Lähteet: https://www.whoscored.com/Teams/52/Show/Spain-Real-Madrid
https://www.whoscored.com/Regions/206/Tournaments/4/Spain-LaLiga

Eli numeroiden perusteella Carvajal on ollut erittäin hyvä Laligassa sekä Realin että kaikkien joukkueiden vertailussa. Keskitykset ovat toki olleet heikkoja, eikä hyökkäyksissä voi edes keskittää kenelläkään muulle kuin Karimille.  Oikean puolen pelaaminen on ollut heikkoa erityisesti siksi, että Rodrygo on ollut ihan pihalla lukuunottamatta Champions Leaguen Gala ja Brugge -otteluita ja Bale loistaa vain maaotteluissa.  Minulle on suuri mysteeri miksei oikealla puolelle hankita oikeaa hyökkääjää. Ehkä kaikki toivo on Mbappessa ja tämä kausi nyt vain mennään vasemman kautta?

Mutta kilpailu pelipaikoista on aina tervettä ja mahdollisia loukkaantumisia ajatellen Carvajalille olisi hyvä olla mitat täyttävä vaihtoehto.