RealMadridFIN::foorum

Sivusto => Sivuston palaute => Aiheen aloitti: Siete - 03.06.2013, 17.26.44

Otsikko: Videoiden upottaminen
Kirjoitti: Siete - 03.06.2013, 17.26.44
En keksinyt mihin muuallekkaan tästä voisi kyselyä laittaa. Yritin jossain topikissa saada youtube-videoita upotettua samaan viestiin, ettei olisi tarvinnut useampia linkkejä klikata ja sulkea erikseen. Huomasin kuitenkin, että tämä ei onnistunut ja etsin apua googlen kautta, mutta sieltäkään ei löytynyt mitään hyödyllistä. Onko videoiden upottaminen estetty tällä foorumilla? Jos ei ole niin kertokaahan minullekkin miten se hoituu.  :angel:
Otsikko: Vs: Videoiden upottaminen
Kirjoitti: Figuuri - 04.06.2013, 12.20.11
Ilmeisesti pitäisi asentaa joku flash lisäosa foorumiin ja sitten laittaa se vielä päälle ennen kuin toimii. Ei muuta kuin laitat viestin Juhanalle. Jos Redondo jaksaa katsoa onko mahdollista niin sekin plussaa.  :traktori:

Tuommoiset upotetut youtube videot olisi ihan hyviä ettei aina tarvitsisi suunnistaa youtuben sivulle.
Otsikko: Vs: Videoiden upottaminen
Kirjoitti: Redondo - 04.06.2013, 17.11.39
Allekirjoittaneella ei kyllä tuohon riitä valtuudet ja taidotkin ovat siinä ja siinä.  :) Pitäisi tosiaan jonkin sortin lisäosa asentaa foorumisoftaan, että toimisi.

Juhanalta voisi kysellä, että riittäisikö hällä aika/kiinnostus lisätä ko. ominaisuutta.
Otsikko: Vs: Videoiden upottaminen
Kirjoitti: Figuuri - 04.06.2013, 18.13.51
Kiitoksia kuitenkin kun kahtelit onnistuuko.  :peukku_ylos:

Eihän nuo videot mikään välttämättömyys ole, mutta ihan kiva lisä kuitenkin ja tuskin hidastavat näillä päivillä sivun latausta. Tuossa etsin hieman informaatiota miten homma toimii jne, aikas paljon löytyy kun vähän kattelee. Esimerkiksi youtube on pullollaan kaiken maailman tutorial videoita. Pitää pommittaa Juhanaa jos löytyy aikaa moiseen.  :traktori:

Ps. Samaan syssyyn menisi ulkoasun päivitys, tämä lookki alkaa olemaan todella outdated!  :D
Otsikko: Re: Videoiden upottaminen
Kirjoitti: Juhana - 09.07.2013, 09.33.47
Kyllähän tuo videoupotus on ihan simppeli ominaisuus, taitaa vaan pitää laittaa päälle. Yksi mahdollinen ongelma on sitten vaan se, että tuleeko noita videoita sitten kaikki ketjut täyteen jne. Eli tuohon voisi vaikka miettiä sitten jotain rajoitusta tyyliin 1-2 videota per viesti ja sitten vaikka erillinen topikki pellille videoilla tai jotain vastaavaa.

Koitan muistaa tänään katsella tuota, miten tuo olisi toteutettavissa.

Mitä taas tulee ulkoasun muuttamiseen, niin sekin toki onnistuu, jos löydätte jonkun mieluisan teeman tai teette uuden mieluisan teeman itse. Se on kaltaiselleni graafisesti lahjattomalle sen verran aikaa vielä nakki, etten itse sellaista pysty tekemään.