RealMadridFIN::foorum

Vapaa keskustelu => Vapaa keskustelu => Aiheen aloitti: RONALDO - 21.01.2006, 21.38.18

Otsikko: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 21.01.2006, 21.38.18
Niin kun Hattrickille perustettiin oma topic niin aattelin et tänne vois pistää otteluraportteja ne jokka pelaa hattrickkiä.
Ite voin pistää huomena raportin, tällä hetkellä omaa otteluani on pelattu 7min ja pelitilanne on 0-0.No jaa 9min ja Team ahma fff johtaa 0-1  :(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 21.01.2006, 23.19.58 
   fc separit - fc mustangs  4 - 0   


 
 

Katso ottelu:  HT Live
Päivämäärä:  21.1.2006 kello 20.30
MatchID:  62726529
Stadion:  SantiagoBernabeu
Yleisöä:  2685
   

Pilvisessä ja sateettomassa säässä ottelua seurasi SantiagoBernabeu -stadionilla 2685 katsojaa. separit lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Gyula - Vilpas, Burlutskiy, Kaila, Svanborg - Metsämäki, Kotiranta, Riittinen, Nordflod, Riiheläinen - Førland.

mustangs aloitti 4-4-2-kokoonpanolla. Kokoonpanoon oli valittu: Jouttimäki - Valovaara, Uttertorp, Jimmink, Onnela - Jurvanen, Tikander, Merikallio, Näykki - Yrjänä, Ojaniittu.

Oli selvää, että separit yritti hyökätä laidoilta. mustangs olisi voinut siirtyä maalin johtoon, kun peli oli edennyt 9. minuutille. Erno Yrjänä pääsi läpiajoon, jonka Kristóf Gyula kylläkin torjui. Maalivahti nappasi pallon jaloista käärmemäisellä nopeudella. separit yritti jatkuvasti murtaa puolustuslinjan keskeltä, mutta vieraiden puolustus kesti. Hienosti sommiteltu yhdistelmä oli johtaa maaliin, mutta Rami Kotiranta epäonnistui viimeistelyssä, ja laukaus meni ohi. Pelikello näytti 22 minuuttia. Kauniisti pelatut tilanteet vasemmalla laidalla johtivat siihen, että lopulta separit siirtyi 1 - 0 -johtoon. Peliä oli pelattu 31 minuuttia, ja maalinteossa onnistui Kristian Nordflod. 34 pelattuna, ja Kristian Nordflod olisi voinut varmistaa voiton, mutta separit joutuu vielä jännittämään. Hänen kierteinen laukauksensa meni hieman maalin yli. Ottelun 35. minuutilla separit:n Kari Riiheläinen kaatui dramaattisesti juuri rangaistusalueen ulkopuolella. Kari Riiheläinen sai kuitenkin varoituksen sukeltamisesta. Tilanne oli tauolle mentäessä 1 - 0. Puoliaikaa hallitsi separit: joukkue piti palloa hallussaan 72 prosenttia peliajasta.

Stadionin tulostaululla kello näytti 60 minuuttia, kun Kari Riiheläinen näki pelaajan vapaana rangaistusalueen sisällä. Sen jälkeen pallolla oli vain yksi osoite, eli Veli-Markus Metsämäki ja vielä tarkemmin hänen päänsä. Hänellä ei ollut vaikeuksia puskea 2 - 0 -maalia niin loistavasta keskityksestä. separit sai hyvän tilaisuuden 61. minuutilla, kun Rami Kotiranta pelattiin läpi. Hänen laukauksensa meni kuitenkin metrikaupalla ohi! Muutama nopea ja onnistunut harhautus, joita seurasi laukaus rangaistusalueen ulkopuolelta 67. minuutilla olisivat voineet johtaa maaliin, mutta jälleen separit joutui toteamaan, että Mauri Jouttimäki on mies paikallaan. Tuomari näytti mustangs-joukkueen pelaajalle keltaista korttia. Atte Jurvanen sai varoituksen erittäin ruman taklauksen jälkeen. Mikael Kaila laukoi 68. minuutilla vapaapotkun 30 metristä sisään. 3 - 0 kotijoukkueelle. Hieman myöhemmin separit esitti keskellä mahtavan yhdistelmän, josta seurasi näyttävä maali. Kristian Nordflod merkittiin 4 - 0 -maalin tekijäksi. separit hallitsi peliä selvällä 77 prosentin pallonhallinnalla.

separit-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Herbjørn Førland. Toisaalta Matti Vilpas pelasi surkean ottelun. mustangs-joukkueen paras pelaaja oli Jere Näykki. Toisaalta Mauri Jouttimäki pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 4 - 0. 

****
Eli ihan hyvä voitto tuli tän kauden ensimmäinen nyt mulla on 3 pelin jälkeen 3 pistettä. Toivottavast nyt peli paranee ku nyt on erinomainen kokemus 4-5-1:sella.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 22.01.2006, 01.37.43
HannuTouruXI - Olympique Nyykaabi  2 - 2

Päivämäärä:    21.1.2006 kello 20.30   
MatchID:    62749408   
Stadion:    HannuTouru Arena   
Yleisöä:    2373   
    

2373 katsojaa saapui HannuTouru Arena -stadionille, jossa sääolosuhteet olivat aika hyvät jalkapalloilulle. HannuTouruXI lähti peliin strategisesti 4-4-2-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Urho - Luhta, Korpisalo, Hiltula, Eteläaho - Tuhkalainen, Lampola, Kukkola, Davitsainen - Rantasalmi, Hietikko.

Olympique lähti peliin strategisesti 4-4-2-kokoonpanolla. Kokoonpano: Staribacher - Lovén, Håkans, Alppi, Paulsson - Tiironkoski, Huhtamaa, Virpi, Kütt - Hännikäinen, González.

Kulmapotku aiheutti kaaoksen rangaistusalueella, mutta lopulta Olympique onnistui maalinteossa. Maalintekijä oli Anders 'Millan' Paulsson. 0 - 1. Kalle-Matti Huhtamaa lisäsi vieraiden johtoa laukomalla oikealta tulleen keskityksen volleylla sisään. 0 - 2. HannuTouruXI oli erittäin lähellä onnistumista, kun Jaakko Hietikko laukoi korkean keskityksen suoraan ilmasta kohti maalia. Danckleff Staribacher saa kiittää hyviä refleksejään. HannuTouruXI viimeisteli 1 - 2 -maalin pilkulta. Pekka Lampola sijoitti pallon vastuttamattomasti vasempaan alakulmaan. Olympique hallitsi vasenta laitaa täydellisesti. 40 minuuttia oli pelattu, kun he jälleen loivat sieltä tilanteen. Ihme kyllä maalia ei syntynyt. HannuTouruXI sai vapaapotkun aivan rangaistusalueen rajalta, kun 42. minuutilla heidän pelaajaansa rikottiin. Pekka Lampola tasoitti tilanteeksi 2 - 2. Tilanne oli tauolle mentäessä 2 - 2. Olympique nosti pallonhallinnan 54 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Tuomari näytti Olympique-joukkueen pelaajalle keltaista korttia. Pasi Virpi sai varoituksen erittäin ruman taklauksen jälkeen. Vierailla oli hyvä jakso pelissä ja heillä oli useita tilaisuuksia siirtyä johtoon. Kalle-Matti Huhtamaa lipsahti puolustajien näpeistä ja pääsi vastatusten maalivahdin kanssa. Topi Urho esitteli salamannopeita refleksejään ja torjui näyttävästi. Olympique sai hyvän tilanteen johtomaaliin. Topi Urho torjui kuitenkin näyttävästi, vaikka Markus Tiironkoski sai suunnattua puskunsa aivan maalin yläkulmaan. Olympique hallitsi peliä selvällä 63 prosentin pallonhallinnalla.

HannuTouruXI-joukkueen paras pelaaja oli Topi Urho. Antti Korpisalo esitti erittäin huonoja otteita. Joukkueen Olympique tärkein pelaaja oli Kalle-Matti Huhtamaa. Toisaalta Osmo Hännikäinen pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 2 - 2.
--------------------------------------
Mun joukkue on umpisurkea ilman mun veskaria, nyt jo viides(=kaikki) peli kun se oli mun paras pelaaja. Ja pallonhallinta oli taas selvästi vastustajalla vaikka oon alusta asti harjoitellut intensiivisesti syöttämistä. Pitänee kokeilla jotain muuta pelisysteemiä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 22.01.2006, 14.44.31
 :traktori:
 
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 22.01.2006, 20.03.11
Päivämäärä:  21.1.2006 kello 20.10
MatchID:  62551075
Stadion:  YläPaapat Arena
Yleisöä:  12720
   

12720 katsojaa saapui YläPaapat Arena -stadionille, jossa sääolosuhteet olivat aika hyvät jalkapalloilulle. YläPaapat lähti peliin strategisesti 3-5-2-kokoonpanolla. Kokoonpano: Jozepsons - Fu, Sainela, Jonsson - Falch, Jacobsson, Rosenberg, Winther, Antikainen - Fjeling, Romero.

PoHu lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Pedersen - Merenti, Vuorma, Uustalo, Vaittinen - Alapassi, Aguirre, Irjala, Igelfeldt, Stål - Jääskeläinen.

Oli selvää, että YläPaapat yritti hyökätä laidoilta. PoHu käytti taktiikkanaan luovaa peliä. PoHu sai monta paikkaa, joista he olisivat voineet siirtyä johtoon. Yksi parhaista tilanteista syntyi, kun oli pelattu 11 minuuttia ja Jarno Vuorma pääsi yksin maalivahtia vastaan. Jānis Jozepsons veti kuitenkin pidemmän korren. PoHu oli siirtyä johtoon, kun joukkue sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Pallo ei kuitenkaan mennyt muurin läpi, joten tuomarin ei tarvinnut tehdä merkintöjä. 23 minuuttia tuomarin kellossa. PoHu siirtyi 0 - 1 -johtoon, kun taisto oli edennyt 32. minuutille. Claudio Aguirre sijoitti pallon kotijoukkueen maalivahdin ulottumattomiin vasemmalta tulleen hyökkäyksen päätteeksi. Joukkueet vetäytyivät puoliajalle tilanteessa 0 - 1. PoHu nosti pallonhallinnan 65 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Lauri Irjala oli lähellä lisätä joukkueensa johtoa. 47 minuuttia oli pelattu, kun hän sai syöksymällä puskettua pallon hienosti kohti alakulmaa. Jānis Jozepsons venyi kuitenkin puskuakin upeampaan torjuntaan. Lauri Irjala olisi voinut kasvattaa joukkueensa maalisaldoa, mutta vasemmalta tullut hyökkäys päättyi tolppalaukaukseen. Aika: 51 minuuttia. PoHu pääsi vasemmalta maalintekoon. 53 minuuttia pelattu ja tilanne on 0 - 2. Stefan Igelfeldt merkittiin maalintekijäksi. Anders Jonsson sai keltaisen kortin, kun ottelua oli pelattu 74 minuuttia. YläPaapat-pelaajan varoituksen syy: epäurheilijamainen käytös. Anders Jonsson tuli toisen kerran tilanteeseen jalkapohjat edellä, kun ottelua oli pelattu 76 minuuttia. Tuomari oli pakotettu antamaan YläPaapat-joukkueen pelaajalle toisen varoituksen. Vieraiden Kurt Jääskeläinen käytti hyväkseen kotijoukkueen puolustuksen ja maalivahdin välillä sattuneen väärinkäsityksen. PoHu sai tilanteen ihan ilmaiseksi. 79 minuuttia ja 0 - 3. Pelin asetelmat alkoivat muuttua, kun PoHu päätti vetäytyä puolustukseen ja ottaa vastustajan vastaan omalla puolustusalueellaan. PoHu nosti pallonhallinnan 73 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

YläPaapat-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Luis Romero. Toisaalta Kristian Winther pelasi surkean ottelun. PoHu-joukkueen paras pelaaja oli Niko Merenti. Jarno Vuorma esitti erittäin huonoja otteita. Ottelu päättyi 0 - 3.

YläPaapat
------------------------------------------------
Keskikenttä: heikko (vanha)
Oikea puolustus: kelvollinen (vanha)
Keskuspuolustus: kelvollinen (vanha)
Vasen puolustus: kelvollinen (vanha)
Oikea hyökkäys: loistava (vanha)
Keskushyökkäys: heikko (vanha)
Vasen hyökkäys: mahtava (vanha)

FC PoHu
-------------------------------------------------
Keskikenttä: kelvollinen (vanha)
Oikea puolustus: loistava (vanha)
Keskuspuolustus: häikäisevä (vanha)
Vasen puolustus: erinomainen (vanha)
Oikea hyökkäys: kelvollinen (vanha)
Keskushyökkäys: välttävä (vanha)
Vasen hyökkäys: kelvollinen (vanha)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 23.01.2006, 16.58.18
Pitänee kokeilla jotain muuta pelisysteemiä...
Mikä sulla nyt on ?
Koita 4-5-1 . Laitapakeille käskyt hyökkäävä, Keskikentän laiturit hyökkääviks ja joku 3 hyökkäävä ja 2 keskikenttää normaali. Itse koitin tolla hyökkäävä järjestelmällä ekan pelin. Ensin saattaa mennä pari peliä hukkaan kunnes kokemus 4-5-1:sellä on erinomainen. Mulla on ainakin kulkenut nyt ihan hyvin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 23.01.2006, 19.46.31
Pitänee kokeilla jotain muuta pelisysteemiä...
Mikä sulla nyt on ?
No ihan perus 4-4-2 ilman mitään hienouksia on ollut käytössä, mutta juuri tuon 4-5-1 ajattelin pistää seuraavaan matsiin...  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Kärsä - 23.01.2006, 19.53.54
3-5-2 on paras systeemi aluksi.. Ite pelaan nykyisin 4-3-3 ja treenaan kärkiä..  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Petri P - 23.01.2006, 20.07.36
3-5-2 on paras systeemi aluksi.. Ite pelaan nykyisin 4-3-3 ja treenaan kärkiä..  :peukku_ylos:

Hyökkääjätreenarin kannattaisi ennemminkin käyttää 3-4-3 -taktiikkaa. Sillä saat jo paremman keskikentän, kunhan sijoittelet pelurit siten että siellä on vain yksi laituri ja kolme inneriä (toinen laituri lisähyökkääjäksi ja yksi puolustaja lisäkeskikenttäpelaajaksi)... IMHO 4-3-3 on vähän tuommoinen välimallin ratkaisu, varsinki jos käyttää molempia laitureita... terveisin noin kolme ja puoli kautta maalintekoa treenannut :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 24.01.2006, 21.57.47
Kellä kaikilla on tänään ystävyysottelu? Mulla on ja just kun avasin Hattrickin niin sielähän oli peli käynnissä eka puoliaika on nyt pelattu ja peli 0-0, palloa olen hallinnut 70prosenttisesti.

Niin ja niillä joilla on peli tänään niin raporttia kehiin vaan  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 24.01.2006, 22.00.59
Peli on käynnissä, on puoliaika.
93 katsojaa oli saapunut seuraamaan ottelua FC peippola Arena -stadionille tänä pilvisenä päivänä. peippola lähti peliin strategisesti 3-4-3-kokoonpanolla. Kokoonpano: Roland - Puuska, Carlsson, Skotti - Engström, Pekonen, Fredgaard, Pirhonen - Jēziņš, Vrotsos, Gripenblad.

separit lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Gyula - Vilpas, Burlutskiy, Kaila, Svanborg - Førland, Kotiranta, Riittinen, Nordflod, Riiheläinen - van der Kooij.

peippola alkoi heti painostaa vastustajaansa. separit näki mahdollisuutensa hyökkäyksiin laidoilla suuremmaksi kuin keskellä ja pyrki sen vuoksi pelaamaan laitojen kautta. Nopea jalkatyöskentely vasemmalla laidalla 4. minuutilla johti siihen, että Oleg Burlutskiy pääsi vapaasti maalintekoon. Vierasjoukkue separit johtaa 0 - 1. separit pääsi vasemmalta maalintekoon. 6 minuuttia pelattu ja tilanne on 0 - 2. Rami Kotiranta merkittiin maalintekijäksi. Ottelun 9. minuutilla peippola:n Daniel Fredgaard kaatui dramaattisesti juuri rangaistusalueen ulkopuolella. Daniel Fredgaard sai kuitenkin varoituksen sukeltamisesta. peippola oli selkeästi vaikeuksissa ihmeellisen taktiikan vuoksi. Sekaannuksen jälkeen järjestys oli kelvollinen. Tässä vaiheessa ottelua peippola painosti hyvin vastustajaansa. peippola kärsi selkeästi sekaannuksesta joukkueen kokoonpanon suhteen. Joukkueen tasapaino oli kehno. Vieraiden Antti Riittinen käytti kotijoukkueen oikean puolustuksen virheen hyödykseen ja teki 29. minuutilla maalin. separit lisäsi johdoksi jo 0 - 3. Herbjørn Førland sai keltaisen kortin usean paidasta repimisen jälkeen. Koko separit-joukkuetta kehoitettiin rauhoittamaan otteita. Kimmo Svanborg sai keltaisen kortin, kun ottelua oli pelattu 39 minuuttia. separit-pelaajan varoituksen syy: epäurheilijamainen käytös. Joukkueet vetäytyivät puoliajalle tilanteessa 0 - 3. separit hallitsi peliä selvällä 87 prosentin pallonhallinnalla.
  *****
Kaverin kaa siis peli käynnissä. RONALDO pelaa sit ens viikol mun kaa ;)  :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 24.01.2006, 22.04.39
Kaverin kaa siis peli käynnissä. RONALDO pelaa sit ens viikol mun kaa ;)  :tuoppi:

Juu kyllähän se käy ;) pelataanko mun stadionilla vai sun ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 24.01.2006, 22.11.50
Pystyykö kesken pelin vaihtaan pelaajia? Ja jos pystyy niin miten menee tohon mun yhteen pelaajaan nimittäin hermot  :keskari:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 24.01.2006, 22.20.17
Pelataa mun stadionil ja ei pysty vaihtaa miten niin? johan muutes 4-0.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 24.01.2006, 22.47.31
 :traktori:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 24.01.2006, 22.51.51
Voitin 6-0 lopuksi vielä tämmönen pelaaja :
 
Felix van der Kooij (73024670)
19-vuotias, välttävä kunto, terve 
Hän on miellyttävä heppu, joka on levollinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on heikko johtaja.


Erikoisuus: Pääpeli

Kansallisuus:  Nederland 
Total Skill Index (TSI):   270
Palkka:  744 €/viikko  Sisältää 20% Bonuksen 
Omistaja:  fc separit 
Varoitukset:  0 
Loukkaantumiset:  Terve 


Kestävyys:    heikko   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    kehno   Syöttäminen:    kehno   
Laituri:    kurja   Puolustus:    kurja   
Maalinteko:    hyvä   Erikoistilanteet:    titaaninen   
 
 Teki 2 maalia yhen vaparista yhen rankkarista. 87- prossaa hallitsin palloo, mut pelaajat pelasivat huonosti ( tähtien perusteella.) Pelasin kuitenkin alempaa divaritasoa edustavaa vastaan joten ei hirveästi ilonaiheita. Vielä mun paras pakki ( mulla on puolustaja pula) loukkaantui 4 viikoksi :( En tiedä myisikö sitten hänet jollee tai jtn  ja ostais uuden paremman.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 24.01.2006, 22.54.44
Vielä mun paras pakki ( mulla on puolustaja pula) loukkaantui 4 viikoksi :( En tiedä myisikö sitten hänet jollee tai jtn  ja ostais uuden paremman.

Kävin kattoon mainoksia niin sielä on ilmanen pakki myynnissä ;) en tiedä onko täys susimuttai ilmanen se on.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Petri P - 25.01.2006, 00.29.09
Pystyykö kesken pelin vaihtaan pelaajia? Ja jos pystyy niin miten menee tohon mun yhteen pelaajaan nimittäin hermot  :keskari:

No tietenkään ei voi, paitsi jos avauskokoonpanon heppu loukkaantuu...

Mitäs pahaa tuo pelaaja on oikein tehnyt? ???
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 25.01.2006, 08.16.17
 FC PoHu - HannuTouruXI  4 - 0 
   
Päivämäärä:    24.1.2006 kello 20.00   
MatchID:    67417834   
Stadion:    Pallokenttä arena   
Yleisöä:    452   
    

452 kannattajaa saapui Pallokenttä arena -stadionille tänään. Heitä tervehdittiin kovilla sadekuuroilla. PoHu lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Kokoonpano: Pedersen - Merenti, Vuorma, Uustalo, Vaittinen - Alapassi, Aguirre, Irjala, Igelfeldt, Stål - Jääskeläinen.

HannuTouruXI aloitti 4-4-2-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Urho - Luhta, Korpisalo, Hiltula, Eteläaho - Tuhkalainen, Lampola, Kukkola, Davitsainen - Rantasalmi, Hietikko.

PoHu oli siirtyä maalin johtoon 6. minuutilla. Lauri Irjala pääsi yksin läpi mutta ei keskittynyt ratkaisuunsa tarpeeksi ja laukoi ohi. Hienosti sommiteltu yhdistelmä oli johtaa maaliin, mutta Lauri Irjala epäonnistui viimeistelyssä, ja laukaus meni ohi. Pelikello näytti 7 minuuttia. Vesa Luhta sai kuulla kunniansa kämmäiltyään 14. minuutilla - luultavasti kokemuksen puutteen vuoksi. Vastustaja oli päästä rokottamaan virheestä. PoHu:n Lauri Irjala siirsi kotijoukkueen 1 - 0 -johtoon oikealta tulleen hyökkäyksen päätteeksi. Palloa oli silloin potkittu 17 minuuttia. Yksi useista hyvistä syötöistä, joita PoHu-laituri Kennet Alapassi lähetti laidaltaan meni perille ja Kurt Jääskeläinen teki näyttävän haltuunoton jälkeen 2 - 0 -maalin. Kun ottelusta oli kulunut 37 minuuttia, PoHu:n Lauri Irjala loukkasi hieman jalkaansa mutta pystyi jatkamaan ottelua. Lauri Irjala onnistui melkein tekemään lisämaalin, mutta PoHu joutui kuitenkin pettymään. Maalivahti torjui hänen puskunsa kulmaksi. Tilanne oli tauolle mentäessä 2 - 0. PoHu nosti pallonhallinnan 72 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Claudio Aguirre olisi voinut 57. minuutilla viimeistellä hienon yhdistelmän, mutta hyökkäys päättyi tolppalaukaukseen. Kurt Jääskeläinen murtautui läpi oikealta jättäen koko puolustuslinjan taakseen. PoHu siirtyi tilanteesta syntyneellä maalilla 3 - 0 -johtoon. Tämän jälkeen PoHu laski tempoa keskittyäkseen enemmän puolustamiseen. Kurt Jääskeläinen murtautui läpi oikealta jättäen koko puolustuslinjan taakseen. PoHu siirtyi tilanteesta syntyneellä maalilla 4 - 0 -johtoon. Kurt Jääskeläinen teki kolmannen maalinsa - hattutemppu! PoHu hallitsi peliä selvällä 81 prosentin pallonhallinnalla.

PoHu-joukkueen paras pelaaja oli Niko Merenti. Jarno Vuorma esitti erittäin huonoja otteita. HannuTouruXI-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Topi Urho. Toisaalta Antti Korpisalo pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 4 - 0.
----------------------------------------------
Odotettu tappio tuli, enkä ollut edes sitä pelisysteemiä ehtinyt vaihtamaan...   Tavoitteena vois olla tulevaisuudessa, että joku muu pelaaja kuin Topi Urho olis joskus mun paras pelaaja.

Hmm...   pallonhallinta 81-19...  ;D :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 25.01.2006, 08.26.15
 :traktori:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Petri P - 25.01.2006, 09.30.38
Mitäs pahaa tuo pelaaja on oikein tehnyt? ???

Ei muutaku se sössi vaan pri tilannetta aika pahasti :peukku_alas: pistän sen tyypin myyntiin tai sitten en anna enään peliaikaa.  >:D

Siis maalipaikkoja on sössinyt? Ei varsinaisesti ole pelaajan vika, koska nuo raporttiin tulevat maalipaikan saaja arvotaan... Vaan kyllähän tuo sinun käytössäsi oleva valmisrosteri on melko luokaton. Yhden treenattavan olet näköjään kuitenkin hommannut. Hyvä juttu, siitä se joukkueen kehittäminen lähtee :)

4-4-2 kahdella varsinaisella keskikenttäpelaajalla ei ehkä ole pitkässä juoksussa avain onneen ja glooriaan ;) Suosittelen käyttämään kolmen keskuskeskikenttäpelaajan taktiikoita...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 26.01.2006, 16.04.11
FC PoHu - HannuTouruXI  4 - 0 
   
----------------------------------------------
Odotettu tappio tuli, enkä ollut edes sitä pelisysteemiä ehtinyt vaihtamaan...

Hmm...   pallonhallinta 81-19...  ;D :peukku_alas:
no voin lohduttaa että en mäkään ollut kerenny vaihtaa pelaajia, eli pelasin ton 1. kokoonpanolla. Onneks kukaan ei kuitenkaa loukkaantunu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 26.01.2006, 17.25.34
No mulla loukkaantu yks kuukaudeks :( Mielestäni paras pakki sitten ostin tämmösen 17 vuotiaan 60 000 sanokaa onko hyvä hinta ?
Kestävyys:    välttävä   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    välttävä   Syöttäminen:    heikko   
Laituri:    välttävä   Puolustus:    kelvollinen   
Maalinteko:    kurja   Erikoistilanteet:    tuhoisa   

Ja kelvollinen kunto. Mul ois 2 kysymyst kokeneemmille käyttäjille
Vaikuttaako kunto ja kestävyys pelaajan hintaan ja jos on muut vaikka heikkoi / kehnoi ja kestävyys erinomainen nii onko pelaajast hyötyy. Sitten 3. ( oho siis 3 ) Kehittyyko joku 17 vuotias 3 vuodessa paljon jos on joka pelissä mukana. Voiko hän olla esim 20v sillee että puolustus on erinomainen ja pelinrakennus, laituri ja kestävyys on hyviä  ? ?? ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 26.01.2006, 18.13.49
No mulla loukkaantu yks kuukaudeks :( Mielestäni paras pakki sitten ostin tämmösen 17 vuotiaan 60 000 sanokaa onko hyvä hinta ?
Kestävyys:    välttävä   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    välttävä   Syöttäminen:    heikko   
Laituri:    välttävä   Puolustus:    kelvollinen   
Maalinteko:    kurja   Erikoistilanteet:    tuhoisa 

Ja kelvollinen kunto. Mul ois 2 kysymyst kokeneemmille käyttäjille
Vaikuttaako kunto ja kestävyys pelaajan hintaan ja jos on muut vaikka heikkoi / kehnoi ja kestävyys erinomainen nii onko pelaajast hyötyy.
 Sitten 3. ( oho siis 3 ) Kehittyyko joku 17 vuotias 3 vuodessa paljon jos on joka pelissä mukana. Voiko hän olla esim 20v sillee että puolustus on erinomainen ja pelinrakennus, laituri ja kestävyys on hyviä  ? ?? ?

1. sanoisin että hyvä ostos, siis jos harjottelet puolustusta. ite harjottelin jonku 1-1½ vuotta 18 vuotiaita pakkeja jotka alussa olivat muistaakseni kelvollisia. nyt ovat mulla laitapakkeina ja molempien puolustus mahtava.

2.tuskinpa. ite en koskaan hanki tuollaisia pelaajia, silloin voi tietysti pyytää/saada vähän enemmän rahaa jos myy pelaajia joilla on vaikkapa erinomainen kunto. luulen kuitenkin että pelaaja jolla on erinomainen kunto jaksaa paremmin etenkin jos peli sää on sateinen.


3.hmm, kehittyy ainakin sillä osaalueella mitä harjoittelet jos hän pelaa sitä paikka mitä harjoittelet kehittyy hän sitä nopeammin. riippuu myös siitä mitkä pelaajan taidot ovat kun saat hänet joukkueeseesi.

4.noihin kaikkiin luulisi löytyvän vastaus hattrickin säännöistä!!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 26.01.2006, 18.26.07
Voisinko vielä selventää :
Jos harjottelen maalintekoa niin kehittyykö puolustus ?
Mut kiitti pälle kaikesta  :peukku_ylos:  :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juhana - 26.01.2006, 20.55.37
Älkääs laittako koko otteluraportteja tänne, pistäkää mieluummin linkki ja sitten vaikka joitakin otteita siitä. Vievät turkasen paljon "turhaa" tilaa ja käsittääkseni sivutilani on jo muutenkin loppumaisillaan.

Ei muuta, jatkakaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 28.01.2006, 21.13.53
Tänää on sitte peli sarjataulukon 1. vastaan. Oikeastaan pistetavoitteita ei ole, mutta maali ja " vain" 3 maalin häviö tavoitteena. Multa kusetettiin 250 000 hattrickissä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 28.01.2006, 22.30.08
Ekan puoliajan jälkeen tilanne 1-3 sain sentään ekan maalini tehtyä  8) :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 28.01.2006, 22.53.12
64 minuutin jälkeen oon häviöllä 3-1 :D  Felix van der Kooij teki mun maalin vaparista.
Ei ollenkaan huono suoritus 19 vuotiaalta 2 pelissä 3 maalia vaparista. :D  :peukku_ylos:
Uuh 4-1 :(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 28.01.2006, 22.56.39
Uuh 4-1 :(


Mulla sama  :(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 28.01.2006, 23.19.16
1-5 siinä takkiin tuli, en ala ny tapahtumia sen kummemmin raportoimaan.Vastustaja piti palloa 62 prosenttisesti  :-\
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 28.01.2006, 23.31.09
Mun vastustaja piti 53 prossaa ja peli oli kuulemma tasanen. yms ja jne, mut takkiin tuli 4-1. Kuitenkin mahtava suoritus mult neljästä 1.syystä kuudella alle 20 vuotiaalla pelasin.
2. Taktiikkataito erinomainen.
3. Se mun 19 vuotias jonka nimee en uskalla kirjottaa on kyl mahtava pelaaja ja viel sain 140 000. Titaaninen erikoistilanteis siis.
4. Divarin 1. ja tasaista peliä pelattiin, vaik aika pahast turpaa sain. JA ennen kaikkia mun tavote toteutu maali tuli ja " vain" kolmen maalin tappio.
Tästä on hyvä lähteä jatkamaan nuorilla pelaajilla. 2 vanhusta myynnisä toinen on tod. hyvä ja sen tilalle ostan jonkun hyvän alle 20v.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 29.01.2006, 00.13.38
5-0 pataan, kotona. Niin että ei siitä sen enempää  :(

Jaa no sen voisi sanoa, että ekaa kertaa joku muu oli paras pelaaja kuin mun veska. Ja sitä pelisysteemiäkään en kerennyt vaihtamaan. Tai itseasiassa en vaan osannut...  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 29.01.2006, 00.15.19
Tai itseasiassa en vaan osannut...  ;D

Mulla on kanssa sama homma että mää en osaa vaihtaa sitä pelisysteemiä :D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 29.01.2006, 00.18.10
Tai itseasiassa en vaan osannut...  ;D

Mulla on kanssa sama homma että mää en osaa vaihtaa sitä pelisysteemiä :D
Kaipa se löytys säännöt osiosta, ei nyt vaan oo jaksanu... ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 29.01.2006, 00.19.28
Siis millä tavalla ette osaa ? vaihtaa vaikka 3-5-2:seen vai miten ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 29.01.2006, 00.20.51
Kaipa se löytys säännöt osiosta, ei nyt vaan oo jaksanu... ;D
Lainaus

Sama :tuoppi: ;D, harvemmin tulee käytyä noilla sivuilla.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 31.01.2006, 20.51.47
Tänään sitten ronaldo_90:n joukkuetta vastaan harkkapeli turpiin tulee varmasti mutta kattotaan miten käy  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 01.02.2006, 15.56.03
3-0 ai ai :D  :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 01.02.2006, 16.15.46
taktiikan vaihtohan on aivan helppoa:
pelaajan alapuolella on toinen ruutu, jossa lukee normaali, sitä voi vaihtaa aivan samalla tavalla kun pelaajaa jollekkin pelipaikalle. jos siirrätte esimerkiksi puolustajan keskikentälle vaihdatte 4-4-2 taktiikan 3-5-2 taktiikkaan. itse pelasin ensimmäisellä kaudella 4-4-2, jonka taktiikkataito on siis aina erinomainen. Jos/kun teillä on hyviä keskikenttä pelaajia kannattaa siirtyä 5 keskikenttä pelaajaan, etenkin jos on varmaa että teillä on parempi keskikenttä kuin vastustajalla. Itse lähden aina siitä että puolustus kivikovaksi (tukena hyvä maalivahti)-->keskikenttä haltuun ja vasta viimeiseksi hyökkääjät.
Ainakin minulla toiminut hyvin, nykyään pelaan siis 4-5-1 taktiikalla. 1 puolustava kk 1 normaali kk ja hyökkäävä kk ja 2 linkkiä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 07.02.2006, 13.34.43
Voitin viime pelin 6-3 .. Haluisko joku pelaa harkka pelin ?? Siis täl viikol.
RONALDO??
Haastoin jo sut RONALDO..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 07.02.2006, 19.16.36
Nyt haastoin tourun. Sori et tuli 2 viestii putkee. Nyt vois viel hyväksyy ken haluaa pelata. Mul ei oo paljoo aikaa koneel.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 07.02.2006, 19.55.31
Sori ronaldo_90 en ollu koneella juuri silloin kun olit juuri haastanut mut, mut ens viikolla ehkä??
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 07.02.2006, 19.57.30
Ens viikol on sovittu ton nimimerkki Realm^^ kaa. 2 viikon pääst.
e.Oho nyt Touru hyväksy. Pitäs ottaa revanssi  :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 07.02.2006, 20.02.35
Hyväksytty on. Tiukka taistelu tiedossa...   8)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 07.02.2006, 20.16.53
Huhuhuh sainkun sainkin ottelun järkätyyä täks illaks, pääseen testaan uutta laituriani toivotan kaikille foorumisteille hyvää onnea jotka siis hattrickkiä jynssää  ;)

Hmmm peli 1-0 hyvin menee taas kerran  :peukku_alas: oijoi mun molari torju rankun  :peukku_ylos: vastustaja hallinnu armotta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 07.02.2006, 21.35.29
On kyllä mulla maalivahti pitäny joukkuetta pystyssä(toistaiseksi) mites Tourun ja ronaldo_90:n pelissä on menny ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 07.02.2006, 21.44.47
On kyllä mulla maalivahti pitäny joukkuetta pystyssä(toistaiseksi) mites Tourun ja ronaldo_90:n pelissä on menny ?
Heikosti...  ;D :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 07.02.2006, 21.53.48
Ei oo ku hyvin.  :peukku_ylos:  ::)
Viime peleis oon voittan parempiakin 3 maalin erolla. ( esim. Meijän sarjan 4.) Mut tourusta otan hyvän revanssin.
Puoliajal 2-0
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 07.02.2006, 22.46.44
Varsin hyvä peli 4-0  ;D pistän pojaat reenaan pikkasen puolustusta maalivahdilleni iso  :tuoppi: hän pelasi hyvän ottelun  :peukku_ylos:

Sain 2uutta pelaajaa toivottavasti ne onnistuu tili miinuksella 184 euroo 

e.400 viesti  :peukku_ylos: :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.02.2006, 14.51.36
Touru, haastoin sun joukkueen et jos kiinnosta ni hyväksy haaste  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 08.02.2006, 18.43.20
Jep, hyväksytty on  :peukku_ylos:

Joukkueeni on päästänyt viimeisessä neljässä matsissa 17 omiin...  :D :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.02.2006, 20.51.38
Kumma juttu mutta mulla ei näy että mulla olis sua vastaan peli :-\ ehkäpä se ilmestyy sinne jossain vaiheessa  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 08.02.2006, 23.28.51
krhöm, voin olla "osa"syyllinen asiaan. touru on nimittäin hyväksynyt mun haasteen. pahoittelen, etten ole lukenut teidän keskustelujanne täällä tänään.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 09.02.2006, 15.29.28
Nyt on kyl pelit menny hyvin, mut lauantain tulee viimeistää häviö. Oon tehny muutes 25 maalii 6 pelin aikan ??? ;d laskinkohan väärin :o Paljon muuten voin saada 17 vuotiaast välttäväst molarist jonka nostin junnu joukkueest ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.02.2006, 10.49.08
Kivba että jolain menee hyvin  ;) itselläni saldo neljästä viime ottelusta 2tehtyä maalia ja 15 päästettyä ja neljä tappioo  :D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.02.2006, 22.11.10
Voi jummi oon 0-5 häviöllä  :D :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.02.2006, 22.20.49
Voi juma johan 1-0 puoliajal  :peukku_ylos: Mulhan on mahikset tasapelii. Pallonhallinta 52-48 eli aika hyvin. Oon saannu 2 varotusta sukeltamisesta.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.02.2006, 23.19.58
2-1 voitto  :peukku_ylos:
Joukkue Ottelut Maalit Pisteet
1. Laurio FC 6      29 - 5     18
2. Down deep rattli`n  6       21 - 10    12
 
3. x-Ac.Milan-x 6         16 - 9        12
4. Kaamiot 6          18 - 12           12
5. fc separit 6              14 - 17         9
6. Munalan mullistus 6     17 - 18     6
 
7. Suklaa patukka 6        6 - 24     3
8. Fc Charme 6          5 - 31         0
Voitin siis ac milanin.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.02.2006, 23.22.55
hävisin 0-6 puolustus ja maalivahti oli ihan pihalla, 1pakki loukkaantu mutta uusi hankintani on ollut kyllä hyvä ja toinen hankintani olikin sitten huono  ;D
Ensi viikon harjoitusottelussa kokeilen huvikseni hyökkäävää taktiikkaa eli pistin pakit ja keskikentät hyökkäviksi pelaajiksi  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.02.2006, 23.25.28
Kannattaa pistää laiturit hyäkkääviks siis kaikki 4 ja jos pelaat 5 keskikentällä niin 1 hyökkäävä keskimmäisistä ja 2 normaalii.. Tai aineski mie teen sillee.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.02.2006, 23.28.29
 :traktori:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 14.02.2006, 21.49.48
Ihme on tapahtunut! peli on 1-1 ekan puoliajan jälkeen  :o
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 14.02.2006, 22.51.50
Noh, takkiin tuli 2-1 hyvä peli pojilta ja hyökkäävä taktiikka tuntu toimivan koitetaan samaa strategiaa viikonlopun liigapelissä  :peukku_ylos:

Mites muitten peleissä meni?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 15.02.2006, 20.48.09
Huh 6-0 voitto, mut selväst heikompaa vastaa. Itse odotin enemmän.. Viikonloppuna helppo peli tiedossa  :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 16.02.2006, 19.35.33
ronaldo_90 haastoin sut ystävyysotteluun käykö?  
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 16.02.2006, 20.32.12
Joo hyväksyn itseasias sen nyt.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 18.02.2006, 14.49.28
Tänään sit peli sarjan kolmosta vastaan mielenkiintoinen peli luultavasti  ::)

Loistavaa, sain kaikki haasteet läpäistyä tänään  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.03.2006, 21.10.37
Vois nostella tätä taas ylös, voitin eilen ensimmäisen otteluni Hattrickissä,2-1 oli loppunumerot tosin harjoitusottelussa mutta kumminkin  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 10.03.2006, 23.48.27
Huomen peli heikompaa vastaan. Voitto jos tulee se on mun 6 peräkkäinen sarjapeleissä ja nousen 2. tai 3. Miten noustaan ylemmälle divarille? 1. menee suoraan ja 2. karsintojen kautta vai? Itse en haluis mennä viel ens kaudel 7. divarii ku en pärjäis siel.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.03.2006, 00.31.23
Huomen peli heikompaa vastaan. Voitto jos tulee se on mun 6 peräkkäinen sarjapeleissä ja nousen 2. tai 3. Miten noustaan ylemmälle divarille? 1. menee suoraan ja 2. karsintojen kautta vai? Itse en haluis mennä viel ens kaudel 7. divarii ku en pärjäis siel.

Ykkönen ja kakkonen nousee suoraan, ainakin tossa 8divarissa, itellä huomenna peli mun sarjan kutosta vastaan, jos turpiin tulee niin voi alkaa jo hyvästeemään 8divaria  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.03.2006, 22.24.28
Kellä kaikilla näkyy pelin tilanteet? Mulla ei ikävä kyllä näy  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 11.03.2006, 23.10.31
Kellä kaikilla näkyy pelin tilanteet? Mulla ei ikävä kyllä näy  :peukku_alas:
HT:n sivulta:
5.3.2006  Pahoja teknisiä ongelmia lauantaina
Hattrickillä oli pahoja teknisiä ongelmia lauantai-iltapäivän ja -illan aikana. Nämä hidastivat sivuston toimintaa ja viivästyttivät useita otteluita ja siirtoja. Olemme hyvin pahoillamme ongelmien aiheuttamasta haitasta. Ongelmaa oli hyvin vaikea jäljittää, eikä sitä ilmene kuin silloin, kun sivuston rasitusaste on korkea. Luulemme nyt löytäneemme ongelman lähteen tai ainakin osan siitä, viallisen web-palvelimen, joka ylikuormitti päätietokantaamme. Olemme kytkeneet tuon web-palvelimen irti verkosta, ja toistaiseksi ongelmaa ei ole esiintynyt uudelleen. Toivomme tämän tarkoittavan, että ongelma on saatu ratkaistua, joskaan emme tiedä sitä ennen huomisia otteluita. Mitä tahansa sitten tapahtuukin, pidämme teidät ajan tasalla. Pyydämme vielä kerran anteeksi.
----------------------
Itellä kusee kyllä pahasti mun joukkueen kanssa. Kaksi viimeistä ystävyysottelua olen voittanut mutta taisi olla kummatkin vastustajat amatöörejä. Sarjapelin voittoa saa sitten oikein ruveta etsimäänja tuskin sitä nopeasti löytää. Täällä hetkellä tunaroin kasi-divarissa lohkoni viimeisenä  :peukku_alas: :'( Pitää ruveta nyt vähän aktiivisemmin hoitamaan joukkuetta, jotta saisin ensi kaudelle jopa mahdollisuuksia nousuun..
Ykkönen ja kakkonen nousee suoraan, ainakin tossa 8divarissa, itellä huomenna peli mun sarjan kutosta vastaan, jos turpiin tulee niin voi alkaa jo hyvästeemään 8divaria :peukku_alas:
Älä huoli, kyllä sä vielä siellä kasi-divarissa pysyt, nimittäin alin sarjataso....
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.03.2006, 23.13.12
Mää en edes tiedä paljon mun peli on kun en edes nää sitä  :peukku_alas: :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 11.03.2006, 23.16.27
Mää en edes tiedä paljon mun peli on kun en edes nää sitä  :peukku_alas: :peukku_alas:
En mäkään, eikä luultavasti moni muukaan.  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.03.2006, 23.23.50
Mää en edes tiedä paljon mun peli on kun en edes nää sitä  :peukku_alas: :peukku_alas:
En mäkään, eikä luultavasti moni muukaan.  ;)

Haa, sain oman otteluni tuloksen selville, pelasin tasan 1-1  :peukku_ylos: maalintekijästä vain ei ole tietoa  :D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 12.03.2006, 01.10.26
9 divari on kyl alin. Hävisin oman pelin jollee paskalle 4-1 ? ? ? Toivottavasti tekninen ongelma :(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 12.03.2006, 09.40.32
Mulla on lähteny selvästi peli paraneen, neljässä viime pelissä tehtyjä maaleja 7 puolustuskin on alkanu vähän toimimaan  ;).Tosin tiistaina harkkapeli 6divarin joukkuetta vastaan, pistän parhaimmiston kentälle ja katotaan millatteen selkäsaunan saan  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 12.03.2006, 19.12.25
HannuTouru, haastoin sut. Uskallatko ottaa haasteen vastaan?   :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 12.03.2006, 20.26.09
Ei muuta kuin pallo keskelle  :pallo: :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 19.03.2006, 10.36.28
Hävisin eilen vain 3-1 oman sarjan kolmoselle, eli ihan kelpo peli  :pallo: :traktori:
Mites muilla meni?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Sami - 19.03.2006, 11.02.56
Voitin sarjaykkösen 5-1.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 19.03.2006, 20.58.47
4-1 annoin sarja 3 turpii ja nyt oon itte 3.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 21.03.2006, 22.46.52
Koitin tänää uutta taktiikkaa ekan kerran ( 3-5-2) ihme kyllä se toimi. Tuli kyllä heikosta vastuksesta 10-0 voitto.Eihän tuo oikees jalikses tehois.
Ens viikol tarkotus haastaa joku 7 divarin  keskitason joukkue, että vois testaa voimia kunnolla. Kellään joukkuetta 7 divaris?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 22.03.2006, 08.31.37
Ite hävisin eilen 0-3 4-3-3 oli taktiikkana, tosin surkea peli oli
Ajattelin kanssa koittaa 3-5-2 taktiikkaa vikkonlopun liiga matsissa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 24.03.2006, 21.22.05
Sain sovittua ystävyysottelun ulkomaalaistajoukkuetta vastaan  :peukku_ylos: eli ens keskiviikkona on siis matsi Sveitsissä jotain 11divarin joukkuetta vastaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 30.03.2006, 22.13.19
Touru, haastoin sut harkkapeliin hyväksykkö?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.04.2006, 00.05.56
Joku sai Bännii... :(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 08.04.2006, 01.01.33
Touru, haastoin sut harkkapeliin hyväksykkö?
Sori, tää viesti oli menny multa jotenkin kokonaan ohi kun huomasin vasta tänään. Pahoittelut siis siitä, että tuota ottelua ei ikinä saatu pelattua...

Enkä huomannut tuolta hattrickin sivultakaan haasteista, koska en ole viime aikoina paljoa jaksanut joukkueen tilannetta seurailla...  :traktori:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.04.2006, 13.56.57
Joku sai Bännii... :(

Mää en tiiä oonko saanu bännii mutta mua ei hyväksytä enään sisälle ja sähköpostiin ei oo tullu mitään gamemasterilta ja salasanan muistan hyvin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.04.2006, 15.16.07
Mulla vaa luki "virheellinen" ku yritin kirjautuu sisään. Sit katoin sähköpostin ja siel se paisto.
RONALDO jos sun koneelt on kirjautunu joku toinen joukkue ( niinkun mun tapaukses) nii se on varma bänni. Syynä 2 joukkueen omistaminen. Se on ihan perseest se ht systeemi. Aivan perseestä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.04.2006, 15.30.52
Mulla vaa luki "virheellinen" ku yritin kirjautuu sisään. Sit katoin sähköpostin ja siel se paisto.
RONALDO jos sun koneelt on kirjautunu joku toinen joukkue ( niinkun mun tapaukses) nii se on varma bänni. Syynä 2 joukkueen omistaminen. Se on ihan perseest se ht systeemi. Aivan perseestä.

Joo, mulla kävi sama juttu se on ihan paska sääntö, kuuden viiikon päästä sitten vaan hakemaan uutta joukkuetta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.04.2006, 15.33.54
Mut hitto, että palo hermot. Olin sarjassa jo 1 pisteen päässä 2. sijasta. ja nyt saan jonkuu 9 divarin paska joukkueen ja ei oo enää intoa pelaa. Kaikist hauskint on , että mun kaverikin sai bännii..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Sami - 08.04.2006, 17.03.00
RONALDO jos sun koneelt on kirjautunu joku toinen joukkue ( niinkun mun tapaukses) nii se on varma bänni. Syynä 2 joukkueen omistaminen. Se on ihan perseest se ht systeemi. Aivan perseestä.

Öö. Mun koneelta käytetään kahta joukkuetta säännöllisesti, joten tuo on ilmeisesti tapauskohtainen juttu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Joni - 08.04.2006, 17.36.55
Öö. Mun koneelta käytetään kahta joukkuetta säännöllisesti, joten tuo on ilmeisesti tapauskohtainen juttu.

Sama. Kahta joukkuetta käytetään säännöllisesti ja välillä joku tuttukin loggautuu. Tuskinpa noita banneja pelkän kirjautumisen vuoksi annetaan tai emt. Melko varmat bannit tulee jos pelaajakauppaa suoritetaan joukkueiden välillä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.04.2006, 19.31.16
En oo käyny kyllä pelaajakauppaa sen joukkueen kaa joka on tällä mun koneella käyny hattrickissä, mulle ei mittän oo sähköpostilla ilmotettu että mulle bänniä olis annettu.Voi olla että salasanan olen unohtanut  ::)

Voisiko joku käydä katsomaan joukkueeni viimeisemmät kirjautumiset? Kävin itse viimeksi hatrikissä torstain 30päivä sen jälkeen en ole käynyt ja aina kun olen yrittänyt kirjautua sinne niin on tullut että virheellinen, epäilen että joukkeeni salasana on ehkä arvattu.Kiitos jo etukäteen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 08.04.2006, 20.20.07
Eihän sitä bannia tule vaikka samalta koneelta kirjautuisi sata eri HT joukkuetta, mutta jos sama käyttäjä käyttää kahta joukkuetta niin silloin rapsahtaa bannia. Eli samalla käyttäjällä ei saa olla kahta joukkuetta....
Pastettu HT:n sääntösivuilta:
"Ota huomioon myös, että vain yksi joukkue pelaajaa kohden on sallittu. On kiellettyä ohjata muita joukkueita kaverin nimellä. Joukkueen omistajan tulee myös ohjata sitä. Muista, että henkilön, joka loggautuu joukkueen sivulle sisään, tulee olla sen ohjaaja. Tämä tarkoittaa sitä, että et saa antaa ystävän tai perheenjäsenen kirjautua joukkueesi sivuille; joukkue on yksityinen. On myös kiellettyä ostaa ystävältä pelaajia ylihinnoilla, vaikka yritätkin olla vain mukava kaveri! Ja viimeiseksi ei ole sallittua antaa joukkuetta toiselle henkilölle, koska se on epäreilua joukkuetta jonottavia ihmisiä kohtaan."
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.04.2006, 20.47.01
On myös kiellettyä ostaa ystävältä pelaajia ylihinnoilla, vaikka yritätkin olla vain mukava kaveri!
:-\ Mun kohal toi juttu..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 18.04.2006, 16.10.05
Kävipä oudosti....olin sarjan viimeinen ja putosin alempaan divariin ja menetin samalla 10% kannattajista. Tänään sitten olen hnoussut takaisin samaan divariin mistä putosin ja sain 1% kannattajia lisää.  ::) Kävikö joillain muilla samalla tavalla?  ???
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 06.05.2006, 19.53.55
tänään Hattrickissä 2. kierros tällä kaudella. ensimmäinen ottelu päättyi PoHun 2-1 kotivoittoon reilun 27000 katsojan riemuksi. tänään kova vierasottelu spy:ta vastaan joka hävisi ensimmäisen kierroksen ottelunsa 3-1. spy sai kuitenkin 44½ * ja PoHu 34! PoHu lähteekin hakemaan tasapeliä vieraista ja hyvä joukkuepuolustus on tämän päivän avainsana!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 21.05.2006, 00.20.13
HannuTouru, haastoin sut jälleen, kun ei näyttänyt muualta olleen ystävyysottelua tulossa. Mennyt mun joukkueella hyvin tällä kaudella. Johdan sarjaa, neljästä ottelusta tullut 9 pistettä ja maalipörssin johtaja on myös minun joukkueestani... :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: HannuTouru - 21.05.2006, 00.26.34
Oli kaks haastetta tullut, toivottavasti hyväksyin oikean. Mut jos hyväksyin, tulee STRIKER saamaan helpon voiton. Veikkaan 8-0 turpaan jos hyvin käy.  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 21.05.2006, 09.41.52
Mä saan lähipäivin jo joukkueen.  :peukku_ylos: Bännit loppu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 24.05.2006, 23.01.37
Sain joukkueen haastakaa minut joku... ...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 25.05.2006, 00.25.44
Sain joukkueen haastakaa minut joku... ...
Haastan jos kerrot joukkueesi nimen...?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 25.05.2006, 09.42.58
Cf Koff IIII
e. mutta sain jo vastustajan..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 25.05.2006, 09.46.37
Jep, mullakin on taas joukkue  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: El Real - 25.05.2006, 12.25.28
Jep, mullakin on taas joukkue ;)
      Ja nimi on?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 26.05.2006, 13.27.46
Jep, mullakin on taas joukkue ;)
      Ja nimi on?

FC Veskan Pato
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: sirkerkko - 26.05.2006, 15.43.57
Sirkerkko manageroi Rypäleentallaajia.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Puuportti - 27.05.2006, 13.23.59
miten saa oman joukkueensa poistettua tuolta?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: sirkerkko - 27.05.2006, 14.28.15
miten saa oman joukkueensa poistettua tuolta?

Jos et loggaudu sisään seitsemään viikkoon joukkue poistetaan. Toinen vaihtoehtoi on joutua yli 0,5 M€ miinukselle ja ja ajautua hiljalleen konkurssiin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 28.05.2006, 14.15.30
Ja turpaan tuli vieraissa 2-1. Seuraavasta ottelusta PoHun on otettava kotivoitto, koska vastassa on FC Duddeli, joka on sarjan toiseksi viimeisenä yhdellä pisteellä. Sen jälkeen onkin kaksi todella kovaa ottelua sarjajohtajaa Vuosaaren Wildeja vastaan, joka on voittanut kaikki ottelunsa maalierolla 26-3. Pohun vastaava on 9-9.
5.  FC PoHu         5     9  -  9      6
7.  FC Duddeli     5     5  -  13     1
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 28.05.2006, 14.16.47
Oma urakka alko ihan hyvin 2-0 voitto, ensi viikolla sarjakolmosta vastaan peli  :traktori:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 30.05.2006, 14.16.11
Itse olen sarja kolmonen. Voitin ensimmäisen pelin uudella joukkueella 3-0.
Tänään harkkapeli 6 divarin äijää vastaan. Toivottavast se älyy pistää 2. miehet kentälle :)
Haasteita otetaan vastaan millon vaa. :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 30.05.2006, 15.14.08

Hankin äsken uuden pelaajan josta maksoin 207 000 19 vuotias.
Kestävyys:    kehno   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    kelvollinen   Syöttäminen:    hyvä   
Laituri:    kelvollinen   Puolustus:    kehno   
Maalinteko:    kelvollinen   Erikoistilanteet:    kehno   
 
Maksoinko liikaa?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 30.05.2006, 16.35.03
ronaldo_90 jos haastan sut tän illan pelin jälkeen niin hyväksytkö? Ei tarvitsisi sitten enempää etsiä vastusta...
Itse oon sarjajohdossa ja jo tässä vaiheessa kautta sarjan voitto näyttää todennäköiseltä. Vielä ei ole kovin pahaa vastusta tarjonnut vastustajat, kiitos uusien hankintojen tämän ja viime kauden välillä.

Maksoinko liikaa?
Et minun mielestäni. Erittäin hyvä pelaaja, joka on vasta 19- vuotias ja tulee vielä kehittymäänkin.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 30.05.2006, 21.08.51
joo haasta vaa.. Pelaatko 8 divaris ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 30.05.2006, 21.37.28

Hankin äsken uuden pelaajan josta maksoin 207 000 19 vuotias.
Kestävyys:    kehno   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    kelvollinen   Syöttäminen:    hyvä   
Laituri:    kelvollinen   Puolustus:    kehno   
Maalinteko:    kelvollinen   Erikoistilanteet:    kehno   
missä mahdat peluuttaa?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 30.05.2006, 21.43.38
Nyt laitoin sen hyökkääväks laituriks... En oikein tiedä..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 30.05.2006, 21.48.17
Eka puoliaika päätty, mun ykkösmolari loukkaantu(hommasin tosin jo uuden joten ei haittaa hirveästi).
Vastustaja pisti oikein maalikarkelot tossa puoliajan lopussa, johtaa mua 3-0 mutta tää on vaan harjotuspeli joten se ei  haittaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 31.05.2006, 15.11.02
joo haasta vaa.. Pelaatko 8 divaris ?
Noin nyt on haastettu. Pelaan kasia, mutta toivottavasti ens kaudella seiskassa!  8)  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: El Real - 31.05.2006, 15.27.11
Turpaan tuli 8-1,no se oli eka kokeilu 3-5-2 sytseemillä. Laitoin mun avauksen hyökkääjän keskikentälle,ja laitoin vaihdosta hyökkääjän kentälle. Ko. vaihtomies oli mun paras pelaaja!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 02.06.2006, 22.57.14
HannuTouru haastettu..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 04.06.2006, 11.14.51
1-4 vierasvoitto tuli, ikävä sivumaku tosin jäi kun 3pelaajaani loukkaantui ja yksi ajettiin pihalle.
Tiistaina harjotusottelu jotain Italialaista tiimiä vastaan, peluutan vähän vaihtopelaajia tuossa matsissa kun ensi viikolla on oman sarjani kärkikamppailu.
Hyvä asia oli myös että nuori 17vuotias pelaajani teki 2maalia  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: sirkerkko - 04.06.2006, 11.17.23
4-2 kotivoitto paukahti. Hyvältä näyttää loppukautta ajatellen. Sarjapaikan uusiminen näyttää varmalta. ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 04.06.2006, 11.51.02
5-0 voitto tuli.  :peukku_ylos:
Eipä mikään ihmeellisempi peli ollut.. Seuraavat 2 sarjapeliä on sitten ykköstä vastaan.. Ja niissä ratkeaa pystynkö taistelemaan ykkös paikasta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 05.06.2006, 00.27.52
voitin 3-0 rennolal pelillä sarjan toiseksiviimeisen. seuraavat kaksi ottelua sarjakärkeä vastaan saavat osoittaa että PoHu kuuluu VI divariin!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 06.06.2006, 21.57.57
2-0 Takkiin tuli heikko peli mutta nyt katseet on jo käännetty kahteen seuraavaan peliin jotka on sarjaykköstä vastaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 06.06.2006, 23.44.08
Tappio tuli jälleen ystävyysottelusta. Sarjassa FC mixture on johdossa, mutta nämä ystävyysottelut sujuvat huonommin. Cf Koff IIII otti kahden viimeisen minuutin aikana kirin ja tuli 2-0 tappioasemasta 2-3 voittoon... :-\
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 07.06.2006, 09.32.31
Nii maalit synty 88.,90 ja 90 minuuteilla.Kävi tuuri, mutta ihan tasainen ottelu  :peukku_ylos:
Tuli ystävyys otteluksi aika paljon katsojiakin.. Minkälaista joukkuetta vastaan pitäs muutes pelaa, että tulis katsojia paljon?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 07.06.2006, 13.16.05
Nii maalit synty 88.,90 ja 90 minuuteilla.Kävi tuuri, mutta ihan tasainen ottelu  :peukku_ylos:
Tuli ystävyys otteluksi aika paljon katsojiakin.. Minkälaista joukkuetta vastaan pitäs muutes pelaa, että tulis katsojia paljon?

Kansainvälisissä ystävyysotteluissa! Eilen pelasin Italialaista joukkuetta vastaan joka pelaa 6divarissa ja katsojia oli melkein 2000.Lipputuloista tuli vähän reilu 7000 joten se matka ei maksanut mitään  :P
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 07.06.2006, 13.23.30
Paljos se matka maksaa muuten?`eihän vissii mitn.. Noh jos matkaa nii ulkomaalaiset saa tulla mun vieraaks.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 07.06.2006, 17.13.25
Paljos se matka maksaa muuten?`eihän vissii mitn.. Noh jos matkaa nii ulkomaalaiset saa tulla mun vieraaks.
Tais olla 6000 se matkan maksu ulkomaille. Pelaajat saa myös enemmän kokemusta ja harjoitus parantuu jos vierailee joskus rajan toisella puolella.
Ottaako joku matsin ens viikolla? Haasteita otetaan vastaan....
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 07.06.2006, 19.17.16
Paljos se matka maksaa muuten?`eihän vissii mitn.. Noh jos matkaa nii ulkomaalaiset saa tulla mun vieraaks.
Tais olla 6000 se matkan maksu ulkomaille. Pelaajat saa myös enemmän kokemusta ja harjoitus parantuu jos vierailee joskus rajan toisella puolella.
Ottaako joku matsin ens viikolla? Haasteita otetaan vastaan....

Mää voisin pelata mutta saan vasta hyväksyä otteluita huomenna vasta klo 8 jälkeen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.06.2006, 10.29.29
Strikerille lähetetty haaste ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.06.2006, 10.38.25
Meitsin pitäs haastaa joku joukkue.. Joku Espanjalainen
e.Haastoin Sveitsiläisen.. 8 divaris pelaavan.. Ens viikol meen sit Espanjaa  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 08.06.2006, 22.22.47
Strikerille lähetetty haaste ;)
Haaste hyväksytty!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.06.2006, 22.34.25
Tulipa myytyä se pelaaja josta pistin aijemmin tietoa tänne ja ostettua 2 tilalle.. 200 000 sen ostin ja nyt möin 350 000 tilalle tuli:
 
Rubén Blanco Valdés (117074365)
18-vuotias, kelvollinen kunto, terve 
Hän on kiistelty henkilö, joka on levollinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on kurja johtaja.

Kansallisuus:  España 
Total Skill Index (TSI):   480
Palkka:  768 €/viikko  Sisältää 20% Bonuksen 
Omistaja:  Cf Koff IIII 
Varoitukset:  0 
Loukkaantumiset:  Terve 


Kestävyys:    kehno   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    kehno   Syöttäminen:    heikko   
Laituri:    heikko   Puolustus:    kehno   
Maalinteko:    hyvä   Erikoistilanteet:    välttävä   
 Maksoin 27 000
ja
 
Friedrich Silvers (116209564)
19-vuotias, välttävä kunto, terve 
Hän on kiistelty henkilö, joka on temperamenttinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on heikko johtaja.

Kansallisuus:  Deutschland 
Total Skill Index (TSI):   1 900
Palkka:  1 032 €/viikko  Sisältää 20% Bonuksen 
Omistaja:  Cf Koff IIII 
Varoitukset:  0 
Loukkaantumiset:  Terve 


Kestävyys:    kelvollinen   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    erinomainen   Syöttäminen:    välttävä   
Laituri:    heikko   Puolustus:    kehno   
Maalinteko:    välttävä   Erikoistilanteet:    heikko   
 Maksoin 223 000..
Eli ostat yhteensä 250 000 nyt oon miinuksel n. 140 000 ja kun katsoja tuloista saa rahaa voisi ostaa hyvän puolustajan keskelle, kun laidoissa on kelv. puolustus ja kelv. laituri nii vois hankkii keskelle paremman..
e. Tulipas nyt se puolustaja hankittua.. 60 000

TSI = 850, 18-vuotias, kelvollinen kunto
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on kurja johtaja

Kestävyys:   kelvollinen     Maalivahti:   tuhoisa
Pelinrakennus:   heikko     Syöttäminen:   kehno
Laituri:   kehno     Puolustus:   hyvä
Maalinteko:   heikko     Erikoist.:   välttävä
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 09.06.2006, 23.19.06
Tulipahan tässä vain mieleen että mahtaako oman sarjan voitosta saada rahaa, ja paljonko siitä saa jos sa ;) ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 09.06.2006, 23.54.42
Sarjataso                 1              2               3          4
Ylin divisioona 750 000 € 495 000 € 375 000 € 188 000 €

Toinen divisioona 550 000 € 360 000 € 270 000 € 135 000 €

Kolmas divisioona 375 000 € 240 000 € 180 000 € 90 000 €

Neljäs divisioona 240 000 € 150 000 € 120 000 € 60 000 €

Viides divisioona 150 000 € 90 000 € 75 000 € 38 000 €

Kuudes divisioona 90 000 € 60 000 € 45 000 € 23 000 €

Muut divisioonat 60 000 € 45 000 € 30 000 € 15 000 €

Eli saa... Mä todennäköisemmin saan ton 45 000
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.06.2006, 00.13.25
Komea 3-0 voitto sitten napsahti :peukku_ylos:Yleisöäkin oli ihan mukavasti paikalla  :pallo:. Nousin siinä samassa sarjakärkeen ja ensi viikolla olisi sitten uusinta tästä kyseisestä pelistä...Tiistain harjoitusotteluun lähen kyllä aika lailla reservipainotteisesti että saan kaikki parhaat pelaajani taas mukaan liigapeliin.
Tässä oman sarjani sarjataulukko...

1.     FC Veskan Pato     7     15  -  3     19
2.    Manu1    7    19 - 7    18
3.    FC Takku    7    12 - 10    9
4.    FC Springsteen    7    14 - 13    9
5.    korvenkerä    7    14 - 18    7
6.    FC Kakarat    7    9 - 13    7
7.    pölhöt palloilijat    7    3 - 12    5
8.    PyhtäänPallo    7    9  - 19    4

Vielä yksi kysymys, vanheneeko pelaaja yhdessä kaudessa vai vuodessa?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.06.2006, 09.40.56
RONALDO älä anna ManU fanin voittaa  :traktori:
Itse voitin sarja1. eilen ja tulosta huipentaa se, että 9. peliminuutilla mun valmentaja astui kentälle ;D
3-1 siis peli päätty  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 11.06.2006, 23.01.26
Vielä yksi kysymys, vanheneeko pelaaja yhdessä kaudessa vai vuodessa?
Riippuu varmaan siitä minä päivänä sillä on syntymäpäivät  ;)
Itellä menee hyvin tällä kaudella, johdan saaarjaa kuudella pisteellä. Loukkaantumiset vaan vituttaa kun parhaimpia pelaajia mennyt viime peleissä sairastuvalle...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.06.2006, 23.02.51
Riippuu varmaan siitä minä päivänä sillä on syntymäpäivät  ;)

Niinpä tietenkin  :D en tullut kyllä yhtään ajatelleeksi  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 14.06.2006, 10.58.57
Niinhän siinä kävi että FC Mixture vei 4-0 huono peli meiltä mutta ei voi mitään...nää ystävyysottelut on menny kyllä melkosen heikosti  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 14.06.2006, 19.01.06
Meikäläinen voitti 6-1 ja vastustajalla oli suunillee sama ranking.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 14.06.2006, 20.23.00
FC PoHu haastettu...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 18.06.2006, 00.05.16
RONALDO älä anna ManU fanin voittaa  :traktori:

En antanut  ;D Otin murskavoiton 0-6! Ensi viikolla sarjanelosta vastaan matsi.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 25.06.2006, 19.07.12
4-0 kotivoitto tuli...Puolustajani teki jo kolmannessa peräkkäisessä liigapelissä maalin  :o
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 25.06.2006, 20.14.52
3-1 voitto
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 29.06.2006, 19.22.52
Ronaldo_90:n joukkue haastettu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 29.06.2006, 19.23.39
Haaste hyväksytään n 19.25 ;D
e. Hyväksyin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 02.07.2006, 00.40.46
1-2 vierasvoitto, sarjajohto kasvo nyt 7pisteeseen, hiukan jäi kaivelemaan kun paras pelaajani loukkaantui 2viikoksi, ja myös hyökkääjäni loukkaantui, joten ajattelin muuttaa taktiikaksi 3-4-3.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 02.07.2006, 12.22.57
2-6 voitto tuli.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 02.07.2006, 12.24.01
2-6 voitto tuli.
Mulla on hirvee tilanne loukkaantumisten kanssa paras hyökkääjä paras puolustaja ja kk pewlaaja ovat loukkaantuneita. valmentajakin pelaa..  Pysyn sentäs 3.:tena..
e. Kone vissiin vähä jumis sori kahdesta viestistä  :-\
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 02.07.2006, 13.50.54
Voitto tuli. Ottaisko joku ystävyysottelun?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 09.07.2006, 14.07.29
5-1 voitto ja samalla varmistu oman sarjan voitto  :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 09.07.2006, 23.11.52
3-2 voitto ja taas yks loukkaantuminen.  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.07.2006, 19.48.25
Vielä joku haluaa pelata ht pelin?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 12.07.2006, 11.35.38
Joo kyllä sitä vois aina ystävyysottelun pelata
Voin haasta sit ku toi mun ulkomaan reissu päättyy... tulossa aika rumasti turpaan romaniassa(38 min ja 5-0) ;D , mut onki vaan kakkos kokoonpano. Älä Ronaldo_90 sovi muuta ystävyysmatsia.
Mun jengin nimi Los Royal Galacticos  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 16.07.2006, 21.29.12
Helpohko 0-4 voitto tuli, ensi viikolla sitten kärkikamppailu vaikka siinä ei kylläkään omalta osalta panosta ole  :P
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 17.07.2006, 08.49.01
Haaste lähetetty Ronaldo_90:n joukkueelle.
Kesti hetken lähettää ku oli aikalailla pitkä tuo alasajo, eikä himassa toimi netti ;D Pitää hoitaa kaikki setit duunissa ;) . Vähän kyllä pisti ketuttaa toi alasajo ku oli 2 uutta ostettua pelaajaa vaan hävinny, tosin ei ollu menny niistä rahojakaan, mut silti. Ei ollu sarjapelissä ihan kokoonpano kyseisten katoamisten jälkeen kohallaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 23.07.2006, 00.33.55
Perhana ku menee tiukalle toi nousu 7. divariin. Fc Mixture on tasoissa Fc Vosut joukkueen kanssa 30. pisteessä ja yksi ottelu jäljellä. Pelaan siis juuri tuota Fc Vosut joukkuetta vastaan, joten viimeinen peli tulee ratkaisemaan nousun. Vuode tärkeimmäksi peliksi laitettu ja parasta toivotaan...
No ainakin maalipörssin voitan, ellei kolmantena oleva pelaaja tee 7 maalia ja omani ei yhtään...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 23.07.2006, 00.37.03
4-0 voitin, mut 3. pysyn :( oli yhes vaihees kaikki mahikset seiska divariin, mutta sitten tuli hemmetin loukkaantumiset  :-[
Kun ei oikein 15 pelaajalla hirveästi loukkaantumisia toivoisi :( Noh ens kaudel sit  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 23.07.2006, 11.43.48
Takkiin tuli 2-5, harmi sinällänsä että tuli eka tappio, tosin ei se nyt hirveesti haittaa kun sarjavoitto on varmistunu.
Saa nähä voitanko maalipörssin, tiukka kamppailu tulee vikalle kierrokselle.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 29.07.2006, 23.26.02
Jaahas, nyt tuli sitten turpiin 5-1, huono peli oli ja sitä rataa, nyt tässä odotellaankin sitten ensi kauden lohkoa ja sarjavoiton myötä tulevia rahoja  8)
Vähän kyllä arveluttaa tuo nousu, pari viimestä matsia
meni tosi heikosti ja varsinkin tästä viimeisestä pelistä olisi pitänyt kyllä voitto tulla  :(
Katos, huomasinkin vasta nyt että tuli vielä jaettu maalipörssin voitto  8) :peukku_ylos:

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 29.07.2006, 23.27.12
Ei tullut nousua!  :peukku_alas: Peli päättyi juuri 3-2 Vosut joukkueen voittoon ja Vosut saa kunnian nousta 7- divariin. Maalipörssin voitto tuli ja tuleehan tota bonusrahaa kai hieman myös kakkossijasta...
Ensi kaudelle sitten pari uutta pelaaja hankintaa ja vain sarjanousu tavoitteena.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 30.07.2006, 21.12.14
Itselläni meni tämä kausi aivan sika huonosti, mutta nyt tein melkein täydellisen muutoksen joukkueessa, Olin kolmas sarja kakkoseen 5 pistettä, ja tuli sitten voitto sarjakakkosesta 8-0. Veikkaan että hän pelasi kakkos miehistöllä. 27.5 tähtee tuli, ensi kaudelle varma nousu sitten  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.08.2006, 23.04.39
Alkaakos muuten kausi 30 ensi viikolla vai sitä seuraavalla?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 12.08.2006, 20.26.35
Fc PoHua on hieman uudistettu. Joukkueesta ovat saaneet lähteä 20-vuotias Juuso Kotila sekä 19-vuotias Perttu Raikkola. Lisäksi 3 pelaajaa on myynnissä ja lisää pelaajia saattaa olla lähdössä.
PoHu hankki joukkueeseen englantilaisen 24-vuotiaan laiturin, jota joukkue kipeästi kaipasi, sillä joukkueella oli vain 2 varteenotettavaa laituria. Nytkin vain 3. Viime kaudella avauskokoonpanoon noussut Joonas Stål (laituri) on kehittynyt kaudessa valtavasti ja nuoreen lupaukseen on asetettu suuria odotuksia.

PoHu tunnetaan hyvänä kasvattajaseurana. Nuoria pelaajia onkin lähtenyt maailmalle kohtuullisen paljon.

Joukkue on nuori, etenkin puolustus, joka on kuitenkin se vahvin alue. Puolustuslinjan keski-ikä on 20,75. Keskikenttä on kokenut ja sen täytyy toimia ensi kaudella, jotta kärkisijat olisivat mahdolliset. Joukkueen maalinteko on suuri ? PoHu pelaa yhdellä kärjellä ja tulevalla kaudella verkkojen heiluttamisen päävastuu  on espanjalaisella Leonardo Tososilla. Maalia vartioi totuttuun tapaan tanskalainen Peter Ove Pedersen.
PoHun ensikauden tavoite on selvä. 3 parhaan joukkoon on tunkeuduttava!
--
lisäksi joukkue aikoo pelata kauden aikana muutaman ottelun ulkomailla kokemusta kerätäkseen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 12.08.2006, 21.27.38
Fc PoHua on hieman uudistettu. Joukkueesta ovat saaneet lähteä 20-vuotias Juuso Kotila sekä 19-vuotias Perttu Raikkola. Lisäksi 3 pelaajaa on myynnissä ja lisää pelaajia saattaa olla lähdössä.
PoHu hankki joukkueeseen englantilaisen 24-vuotiaan laiturin, jota joukkue kipeästi kaipasi, sillä joukkueella oli vain 2 varteenotettavaa laituria. Nytkin vain 3. Viime kaudella avauskokoonpanoon noussut Joonas Stål (laituri) on kehittynyt kaudessa valtavasti ja nuoreen lupaukseen on asetettu suuria odotuksia.

PoHu tunnetaan hyvänä kasvattajaseurana. Nuoria pelaajia onkin lähtenyt maailmalle kohtuullisen paljon.

Joukkue on nuori, etenkin puolustus, joka on kuitenkin se vahvin alue. Puolustuslinjan keski-ikä on 20,75. Keskikenttä on kokenut ja sen täytyy toimia ensi kaudella, jotta kärkisijat olisivat mahdolliset. Joukkueen maalinteko on suuri ? PoHu pelaa yhdellä kärjellä ja tulevalla kaudella verkkojen heiluttamisen päävastuu  on espanjalaisella Leonardo Tososilla. Maalia vartioi totuttuun tapaan tanskalainen Peter Ove Pedersen.
PoHun ensikauden tavoite on selvä. 3 parhaan joukkoon on tunkeuduttava!
--
lisäksi joukkue aikoo pelata kauden aikana muutaman ottelun ulkomailla kokemusta kerätäkseen.

 :peukku_ylos: onnea vain Fc PoHullekkin ensi kauteen.
Tääläkin päin aijotaan tehdä vielä hankintoja, tällä hetkellä rahatilanne on todella heikko joten pelaajia ei osteta ennen kauden alkua.
Maalivahti tilanne on hyvässä kuosissa, ostin hyvän 18vuotiaan maalivahdin ja lisäksi minulla on vaihtopenkiltä heittää vielä kelvollinen molari.
Keskuspuolustus on kunnossa joten sen suhteen ei tarvitse hankintoja tehdä, laitapuolustaja pitäisi vielä ostaa, minulla on vain 1kelvollinen laitapakki joten 1 pitäisi vielä ostaa, tosin ainakin 2-3 peliä joudutaan luultavasti menemään nyt nykyisillä.
Laituri tilanne on melko hyvä, mulla on erinomainen ja hyvä laituri(molemmat 17v. ja lisäksi 2 kelvollista 17 vuotias joka on treenissä ja 22vuotias penkinlämmittäjä, joten laituriosasto on kunnossa, keskikenttä on niin ikään melko hyvässä hapessa.
Hyökkäykseen minulla on heittää kaksi hyvää maalintekijää mutta kummallakaan ei ole oikein mikään muu  kuin maalinteko kohdillaan, näin ollen ostan vähintään yhden uuden hyökkääjän(luultavasti 2)

Cupissa vastaan asettuu 6divarin joukkue Real Demons joka on juuri noussut 6 divariin, tappio luultavasti tulossa sillä materiaali mun joukkueeseen nähden on aika ylivoimainen.
Tavoite ensi kaudelle on säilyttää sarjapaikka joka voi olla vaikea tehtävä, joka tapuksessa joukketta aijotaan uudistaa vielä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 13.08.2006, 23.10.11
Nyt näyttää PoHun ensi kausi hyvältä!! Joukkue sai uuden kärkipelaajan. Uutinen tuli omistajalle itsellekkin yllätyksenä ;). Kärkipelaajan nimi on Antti Sanajärvi, joka luokitellaan häikäiseväksi maalitekijäksi. PoHun valmentaja uskoo 19-vuotiaan paukuttelevan paljon maaleja, mutta vahvistaa että nuori lupaus ei tule saamaan erityiskohtelua. Pelaaja lentää Norjasta Suomeen heti seuraavalla lennolla. Hänen uskotaan sopivan joukkueeseen, joka rakentaa peliä eikä lähde hötkyilemään. PoHu maksoi Saarijärvestä 918 000€. Joukkueen budjetin huhutaan menneen miinukselle. Joukkueen omistaja tenunena sanoo, että talous lähtee taas nousuun kun kausi pyörähtää käyntiin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 15.08.2006, 16.09.47
Hattuvakio alkaa jälleen näin kauden tauon jälkeen :traktori:
Veikataan siis hattrick otteluiden tuloksia. voittajalle palkinto, ilmeisesti ilmanen kk supporterina.
oma nimimerkkini on siis tenunena
ainiin, osote jos joku ei tiedä: www.hattuvakio.htfc.org
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 15.08.2006, 23.23.32
1-3 tappio mutta liigaavaus tulee olemaan vaikea, nimittäin toinen hyökkääjäni loukkaantui ja toinen sai punaisen kortin, mulla on vain 1kelvollinen hyökkäjä varalla eli Suomeksi sanottuna, kusessa ollaan mikäli en nyt saa hyökkääjää hommattua.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 19.08.2006, 23.09.02
"voi perseen suti Jarkki".
PoHu kärsi nöyryyttävän 4-1 vierastappion Viialan Vedolle. PoHu joutui otteluun ilman vasenta pakkiaan, Miika Vaittista, joka on loukkantuneena vielä n. viikon. Niinpä vasemalle piti laittaa Håkan Fräntilä, entinen kärkipelaaja. Fräntilän ja Joonas Stålin laidalta. Valmentaajan mokahan tässä oli kyse. Scouttaus ei ollut onnistunut ja Stålille oli annettu käsky hyökätä. Vastustajalla oli tälle laidalle loistava pelaaja, Paul Willatzen. Tältä laidalta tuli 3 maalia!!  :o
PoHu kuitenkin teki ottelun ensimmäisen maalin. Toppari J-P Uustalo pääsi tekemään keskeltä 0-1.  Tässä vaiheessa näytti vielä hyvältä. Loput maalit tuli laidoilta, yksi jopa oikean puolustajan Niko Merentin laidalta.
Tappiosta huolimatta PoHu teki *ennätyksenä. 35. (muistaakseni ei oo tullu koskaa enempää)

"Orivedellä on naistentanssit. Menen tyrkylle" toimittaja Mauno Ahonen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 19.08.2006, 23.11.56
Joo sarja alkoi just niinkun osasin odottaa, eli tappiolla tosin lukemat olivat kyllä nöyryyttävät 6-0.
Ostin juuri ottelun jälkeen uuden valmentajan(tili meni miinuksen puolelle mutta ei vielä hirveän pahasti ), kertokaapa minulle joku kokenut hattrick pelaaja että pitääkö mun erottaa mun vanha valmentaja vai katoaako se mun pelaajalistalta sitten itsekseen??
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 19.08.2006, 23.42.01
ite oon ainakin erottanu. mites se muka sielt ite häipyis?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 20.08.2006, 10.10.29
ite oon ainakin erottanu. mites se muka sielt ite häipyis?

Kiitti tiedosta, ei tosta hattrickistä aina tiedä ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 22.08.2006, 13.16.29
Mahtavaa .. Cup ja eka sarjapeli kusi, ku en asettanu kokoonpanoja ja lähin Latviaa  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: sirkerkko - 22.08.2006, 16.56.43
Cupissa odotettu 0-7 vierasvoitto. Sarja-avauksessa oetettiin takkiin 2-0. Ei voi mitään. Cuppiin panostetaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 26.08.2006, 13.42.05
Tänään siten alkaa 13 sarjapelin voittoputki, avauskierroksen 5-0 tappion ( ei pelaajia kentällä) jälkeen on pakko voittaa lähes jokainen peli, vastustaja näyttää ennakkoon erittäin helpolta ( viime pelissä 15 tähteä, kun minä taas saan about 27), eli melko varma vierasvoitto mulle.
Joku tahtoo pelata harjoitusottelun ? Tarkotuksena ois koittaa mun uusia varamiehiä mitä sain ostetuksi.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 26.08.2006, 19.11.08
Joku tahtoo pelata harjoitusottelun ? Tarkotuksena ois koittaa mun uusia varamiehiä mitä sain ostetuksi.
Kyllä. Haastoin sut, jos siis joukkueesi on cf koff IIII...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 02.09.2006, 12.12.38
Osaa sitä ihminen olla tyhmä.  :-\ Menin tossa eilen erottamaan joukkueeni parhaan puolustajan ja yhden parhaimmista pelaajista. Tarkoitus ei tietenkään ollut erottaa häntä, mutta tuli painettua väärän pelaajan kohdalta. Myymällä hänet olisin saanut n. 100 000 rahaa...  :keskari:
Muuten tuleva kausi näyttää ihan hyvältä, sarjaa johdetaan ja siellä on tarkoitus myös pysyä. Talous on plussalla, tosin ei kauaa , kun hankintaan menee uusi toppari. Ja nuorisojoukkuekin on tasoltaan hyvä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 02.09.2006, 20.14.20
Kausi on lähtenyt todella heikosti käyntiin, tappiot on tullut molemmista peleistä selvin lukemin  :peukku_alas: tippuminen kasiin on jo todella varmaa, uusia hankintoja en pysty ainakaan vielä hankkimaan sillä talous on aika huonossa kuosissa.
Jotain positiivistakin on tapahtunut, toinen laituri on noussut erinomaiseen ja toinen hyvään  :peukku_ylos:
Tänään sitten peli sarjakolmosta vastaan, peliin pääsen lähtemään parhaimmistolla mutta vastustajalla on kyllä selvästi kovempi materiaali, tasapeliin on todella pieni sauma.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 02.09.2006, 23.36.53
10-0 tuli takkiin  ;D :traktori:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 02.09.2006, 23.50.44
1-4 voitto tuli tänään. Joukkueeni kärki Qasem Naser Shariff esitti kuulemma erittäin huonoja otteita, mutta teki silti kaksi maalia... :D  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 03.09.2006, 00.04.45
prkl! 0-5 tappio kotikentällä ja kannattajat ravoisia. aivan umpisurkea peli! ei paikan paikkaa!! vastustajan keskikenttä tiedettiin todella kovaksi mutta ois näköjään pitänyt lähteä 4-5-1 taktiikalla eikä 4-4-1-1. Nyt on voitettava kaikki ottelut. täytyy näköjän hommata uus maalivahti, taitaa olal tällä hetkellä mun heikoin lenkki. onneksi on harjotusottelu ruotsissa niin pääsee pelaajat rauhottumaan. täytyy siis laittaa pientä kokeilua, mutta ykkösmiehistöllä menään.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: sirkerkko - 03.09.2006, 16.52.39
Vastustajalla oli vain kolme pelaajaa, joten ilmainen 0-5 luovutusvoitto vieraissa napsahti.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: E-spel - 03.09.2006, 19.50.32
Aloitetaan nyt itsekin tänne kirjoittelemaan. Tärkeä 3-4 vierasvoitto tuli eilen ja sillä nousin sarjan kärkeen. Joukkueen nimi on siis Riihimäen Lions.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 04.09.2006, 18.56.08
4-1 voitto piccaamalla ja näin kolmas voitto putkeen, seuraavaksi tulee kolmen pahan ottelun putki jonkä jälkeen näkee minne rahkeet riittävät, tällä hetkellä mennään sarjassa kolmantena.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Joni - 04.09.2006, 20.22.57
Kirjoitellaapa sitten itsekin tänne. Joukkueen nimi on FC Chirdboys ja noin kymmenen kautta on hattrickissä takana ja kolmas kausi V-divisioonassa on käynnissä. Viime kierroksella tuli karvas 2 - 2 kotitasapeli vastahyökkäyksillä pelannutta "heikompaa" joukkuetta vastaan.

Sarjasijoitus on tällä hetkellä kolmas ja pisteitä on kasassa viisi (1-2-0 7-5). Sarjassa on vähimmäistavoitteena olla neljän parhaan joukossa kauden päätyttyä, muttei sarjavoittokaan ole poissuljettu, kunhan vaan keskikenttäpelaajien kunnot nousisivat.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 04.09.2006, 20.58.16
Dodiin, alkaa taas porukka kirjoittelemaan tänne  :) :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Sami - 04.09.2006, 21.32.40
Oma joukkue AFC Academic Football Club ja tuolla seiskassa tahkonut jo pidemmän aikaa...  ::) Joskos sitä jo tällä kaudella nousisi pykälän.
Maalintekijöitä kouluttelen minä ja tällä hetkellä kaksi mahtavaa ja kolme erinomaista ringissä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 06.09.2006, 18.33.52
Ei haluis kukaan ystävyysmatsia? Joukkue siis Los Royal Galacticos.
Nyt ois ihan jees mahikset nousta ku on kaikki alkukauden matist voitettu, +9 maaliero ja kahen pisteen karkumatka ;)  Tosin on vielä tota kutosesta tippunutta joukkuetta vastaan peli. Nyt reenaan pelinrakennusta ja nyt on yks mahtava ja 3 erinomaista ja 1 hyvä pelinrakentaja ja vielä 4 kelvollista, joista kohta osa tulee myyntiin(ainaki kaikki jotka kehittyy nopeesti paremmaks, paitsi se mahtava sitä tarviin ;) ) että sais sit pari vähän parempaa ku ei just oikein tuo keskikenttä pärjää.
Haastoin muuten Samin jengin.
e. Kannatas muuten Samin hankkia hyvä valmentaja jos vaan rahat riittää. On nimittäin ihan sairaan hidasta kehittää jotain mahtavia tai erinomasia pelaajia kelvollisella valmentajalla.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Sami - 06.09.2006, 19.22.29
Jooh, ei oo vielä varaa tuohon valmentajaan, mutta eiköhän jossakin vaiheessa. Jos vaikka myisi muutaman noista maalitykeistä. Ja haaste otettu vastaan.  :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 09.09.2006, 17.06.23
Tänään sitten taas peli.Sarjakutonen asettuu vastaan, mitään tavotteita ei ole laitettu sillä voitto tai edes tasapeli on hyvin epätodennäköinen.Tosin mahdollisuus saada tästä pelistä pisteitä on huomattavasti parempi kun viime viikonlopun matsista.
Hyökkäyspäätä on vihdoinkin saatu vahvistettua, ja tuorein vahvistukseni pelaakin heti tämän päivän ottelussa.Lisäksi pistin palkkasyömärin myyntilistalle.
Kirjotellaan illemmalla/huomena lisää  ;)
Kappas, laituri kehittynyt hyväksi ja laitapakki kelvolliseksi   8)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 09.09.2006, 22.51.03
2-2 tasapeli vieraskentällä joukuetta vastaan jolla oli mun lisäks 0 pistettä. olis pitänyt tulla voitto, mutta 2 avauskokoonpanon keskikenttäpelaajaa loukkaantuneina enkä kerennyt laittaa käskyjä haluamani laiseksi.
ens viikolla on sarjajumboa vastaan kotona ja pakkovoitto, toivottovasti toinen keskikenttäpelaaja kuntoutuu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 09.09.2006, 22.59.08
0-3 Päättyi.Hallitsin palloa enemmän mutta surkeaan viimeistelyyn homma taas kaatui.
Lisäksi paras topparini loukkaantui ja sekin aiheuttaa harmaita hiuksia, seuraavista peleistä tuskin on pisteitä tulossa.
Dodiin, nyt tuli vahvistettua puolustusta, tili on jo miinuksella yhdeksänkymmentä tonnia mutta se nyt ei ole päälimmäinen murhe  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 09.09.2006, 23.29.09
1-1. Loukkaantuneita jälleen lisää ja nyt jo kolme avauksen miestä ja yksi vaihtomies sairaalassa. Harmittaa tuo voitto kun ensimmäistä puoliaikaa hallitsin72% ja toista 86%, mutta maaleja en enempää tehnyt. Sama ongelma siis kuin RONALDOlla.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 10.09.2006, 12.25.51
Selkee 6-0 vieras voitto oli kotiin tuotavana, vaikka yks avauksen kk ajettiin ulos jo 44 minuutin kohdalla. Sarja johto on kolme pistettä maalierolla +15. Onneks ei vielä seuraavalla kierroksella oo mikään huippu vaikee matsi varsinki ku ajettiin tuo yks kk ulos. Mut sitten saattaa seuraavat neljä peliä olla aika kuoleman matseja, ku on kahesti kutosesta tippunutta vastaan ja kahesti sellasta joukkuetta, joka repii jotain 10 tähtee enemmän pelissä, että tiukkaa tulee olee.
e. Sit tosta viikon harkkapelistä on odotettavissa niin selkä sauna että alta pois. Kokoonpanossa ei yhtään norm. avauksen pelaajaa  ;D ja sit ku toi AFC Academic Football näyttää aika kovalta
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Sami - 10.09.2006, 13.15.51
10-0 vierasvoitto.  :peukku_ylos: Tosin jumboa vastaan, mutta ainakin maalinteko näyttää olevan kunnossa.

Ja harkkapelistä, kakkoskokoonpano on tulossa kentälle.  :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 10.09.2006, 16.09.48
2-7 tärkeä vieras voitto ja näin ollen siirryttiin sarjan johtoon maalieron turvin, tosin seuraavissa peleissä on vastaan tulossa sarjan kolmas ja toinen joten tiukkaa tulee olemaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 10.09.2006, 22.35.03
2-1 voitto  :peukku_ylos: Peli vaikutti melko heikolta, mutta tästä on hyvä jatkaa.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.09.2006, 21.30.51
Joku pelais pelin ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 12.09.2006, 15.31.48
huomenna matkaottelu Romaniassa cup-säännöillä=kaikki paskat kentälle, ketään ei oo enää varaa menettää!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 16.09.2006, 23.03.51
5-1 tuli takkiin.Tärkeää oli tosin tehdä pitkästä aikaa maali.Ensi liiga matsissa luultavasti käytän vähän hyökkäävämpää strategiaa, sillä yritän enään vain kasvattaa maali määrää(koska sarjassa pysyminen on hyvin epä todennäköistä  ;D)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 16.09.2006, 23.05.36
Paskasti menee, pistin koko joukkueen myyntiin ja en ehtinyt ostaa kahta keskikenttäpelaajaa.  :peukku_alas: Tekosyitä kokoajan tulee, mutta silti. 74 minsaa pelattu ja häviöllä 0-1...
e.vissiin 4 tai 5 tilannetta melkee maaliin....  :peukku_alas:
e2. 0-2  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 17.09.2006, 09.08.00
5 - 1 voitto kotona pahimmasta vastustajasta, alkaa tuntua että nousu kutoseen lähestyy vaikken sitä itse vielä haluaisi.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 17.09.2006, 11.00.11
kauden eka voitto kotona 2-1 sarjan viimestä vastaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 17.09.2006, 13.45.07
Kauden ensimmäinen häviö, 0-3. Hallitsin peliä kummallakin puoliajalla, mutta viimeistelyä pitää ruveta harjoittelemaan. Tosin kolme avauksen miestä oli loukkaantuneina. Olen jaetulla ensimmäisellä sijalla kahden muun joukkueen kanssa kymmenessä pisteessä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: sirkerkko - 17.09.2006, 14.21.35
3-0 kotivoitto. Olikin korkea aika palata voittojen tielle, koska edellisen tappion jälkeen fanimäärä väheni ensimmäistä kertaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 18.09.2006, 22.25.07
Keskiviikkona oli harjotusottelu Romaniassa -selvä 0-4 vierasvoitto ja tuleva maalitykki teki maalin.
Lauantain hegemoniaottelussa (Helsingin paikalliskamppailu) Pallokenttä Arenalla tuli selvä 5-0 kotivoitto sarjajumboa vastaan. Laituri Joonas Stål alkaa ottaa vastuuta jota on häneltä odotettukin. Upeat syötöt keskiviikkona ja tänään toivat paikkoja, joista myös maaleja syntyi. Kapteeni Kennet Alapassi iski molemmissa otteluissa maalin ja pelasi omalla hyvällä tasollaan. Keskikentälle kaivataan edelleen sairastupalaisia. Mutta vanha konkari, joukkeen kovin duunari Mikko Tainio oli myöskin hyvällä pelipäällä ja paikkasi keskikentällä mallikaasti. Vain maalit jäivät puuttumaan, vaikka paikkoja oli. Lauri Irjala iski pari maalia viikon otteluissa, toinen hienosti vaparista.

Toivottavasti tälläkin viikolla tulee hyviä voittoja, joista voi kirjottaa positiivisesti.
Ja harjotusottelu on Hrvatska nimisessä maassa  :o
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.09.2006, 15.52.32
Ottaako joku tänään harkkamatsin?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 19.09.2006, 15.53.49
Ja harjotusottelu on Hrvatska nimisessä maassa  :o

Niin, se on Kroatia.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.09.2006, 21.06.54
Jeesh, sain n. 13 sekuntia ennen pelin alkua sovittua tuon pelin.  ;D :peukku_ylos: Kokoonpanoa siinä ei paljoa ehtinyt laittaa, pitää vain toivoa, että kukaan ei loukkaannu.  :-\
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 22.09.2006, 22.03.42
haasteita kiitos, joukkue Fc Pohu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 22.09.2006, 23.58.08
haasteita kiitos, joukkue Fc Pohu
Haastettu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 23.09.2006, 23.19.36
5-1 tappio.Paras topparini loukkaantui jälleen, tällä kertaa viideksi viikoksi.
Jotain hyvääkin tapahtui sillä joukkeeni johti 32 minuuttia peliä ennenkuin vastustaja tasoitti, eteenpäin on menty ja niin edelleen  :D ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 24.09.2006, 00.23.35
Ei ollut taaskaan kokoonpanoa asennettuna joten taas 5-0 tappio. Joukkueeni taso on suht hyvä taistelemaan kärkisijoista, mutta nyt pitää jo taitella, etten joudu jumbosijalle.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 24.09.2006, 01.00.00
vuoden tärkein peli- asenne tuotti tulosta ja 2-3 vierasvoitto sarjataulkossa 5. olevalta joukkueelta. Ite oon 6. nyt enää maalieron vuoksi. Jätin ykköskärjen pois ja laitoin kakkoskärjen tilalle. tuotti tulosta vaikka ei maalia tehnytkään, mutta toi voimakkuutta kärkeen. Voitto oli joukkueen voitto. Kaikki pelasivat hyvin (paitsi kärki) ja maalivahti nappas pilkun! Ens lauantaina on sitten kovenmpi ottelu sarja 2. vastaan. Luultavasti tulee turpiin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 24.09.2006, 15.59.22
1-3 vierasvoitto sarja kolmosesta ja näin olleen jatketaan puhtaalla pelillä. Oli kolme pahin vastustajaa peräjälkeen jotka hoidettiin maalierolla 15-4 joten kovin suurta hätää ei ole ;D Yhtään loukkaantumista ei ole kauden aikana vielä sattunut mikä on erittäin hyvä uutinen koska ainakaan puolustuspää ei kovin montaa loukkaantumista kestä. Mutta tästä on hyvä jatkaa kohti nousu juhlia :D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 24.09.2006, 16.46.08
Mutta tästä on hyvä jatkaa kohti nousu juhlia :D
Mikä sarjataso ja minkä niminen joukkue?

Omassa pelissä tuli 3-3 vieras tasapeli sarja kakkosta vaastaan ja samalla kauden eka pistemenetys, eikä ollu asnne ku normaali(vuoden tärkein säästetään koti matsiin). Tosin ootin että ois tullu turpaan ku vastustaja sai kuitenki 7 tähtee enemmän ku meikäläisen jengi  ::)
Sarja johto säily 3 pisteessä ja ku kaks joukkuetta nousee ni näyttää tällä hetkellä aika hyvältä. Varsinki ku sarja kolmonen tuli voitettua jo aiemmin 5-2
Nyt vaan harmittavasti loukkaantu yks keskikenttä pelaaja, onneks vaan viikoks a onneks löytyy samantasonen korvaaja. Eikä mee enää ku muutama viikko ni on joukkueessa yks loistava ja 3 mahtavaa kk pelaajaa sit vielä yks erinomainen, joka tosin lähtee samantien myynttin ku kehittyy. Ja varmaan lähtee yks mahtavaki ja sit vois ostaa yhen paremman ja sit vielä mahtavan pakin ni näyttäis tuo joukkue vielä vahvemmalta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 24.09.2006, 18.07.56
Mikä sarjataso ja minkä niminen joukkue?

Joukkue on Mahtimelat FC (781424) ja sarjataso on VII.12 (68731)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 27.09.2006, 21.52.28
näin sitten tuli vierasvoitto mixturesta 0-3. Perseen suti! Tärkeä keskikenttämies Claudio Aguirre loukkaantu  3 viikoks, kiitti vaan.. viikonloppuna sitten uudet laiturit saa pelata ja hakea kokemusta kun pelaan rennon pelin 2. vastaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.09.2006, 09.10.33
Perseen suti! Tärkeä keskikenttämies Claudio Aguirre loukkaantu  3 viikoks, kiitti vaan..
Olkaa hyvä! ....sorry, mut paha vaikuttaa miten pelissä tulee käymään.  ;)  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 28.09.2006, 14.25.06
Haluaisko muuten joku pelata tiistaina harkkapelin?
FC Mixturelle lähti haaste  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 28.09.2006, 18.04.02
Perseen suti! Tärkeä keskikenttämies Claudio Aguirre loukkaantu  3 viikoks, kiitti vaan..
Olkaa hyvä! ....sorry, mut paha vaikuttaa miten pelissä tulee käymään.  ;)  :pallo:
laita vähemmän temperamenttiset pelaajat kentälle ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.09.2006, 23.20.43
Haluaisko muuten joku pelata tiistaina harkkapelin?
FC Mixturelle lähti haaste  ;)
Sori, mut pistin mainoksen ystävyysottelusta ja sain melkein parikymmentä haastetta. Päätin lähteä Argentiinaan, sillä en huomannut haastettasi. Mutta sitten ensi viikolla!  :peukku_ylos: :pallo:
Perseen suti! Tärkeä keskikenttämies Claudio Aguirre loukkaantu 3 viikoks, kiitti vaan..
Olkaa hyvä! ....sorry, mut paha vaikuttaa miten pelissä tulee käymään. ;) :pallo:
laita vähemmän temperamenttiset pelaajat kentälle ::)
No ei niitä pelaajia löydy niin hirveästi, että voisin miettiä kuinka tempperamenttisia pelaajia laitan kentälle. Vaihtomiehistö pelaa ystävyysotteluissa ja paremmat sitten liigapeleissä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 29.09.2006, 14.35.39
Tänään nousi yhen keskikenttä miehen pelinrakennus loistavaan ja toisen mahtavaan :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 29.09.2006, 18.36.31
Kestävyydet noussut nyt lähes kaikilla, joten voikin palata takaisin laituri treeniin.
Huomenna peli sarja seiskaa vastaan ja jos takkiin tulee(mikä on erittäin todennäköistä ::))niin seiskassa pelaaminen loppuu siihen.Keskikenttä pelaajani ja paras topparini ovat molemmat poissa, joten koitetaan tulla toimeen ilman heitä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 30.09.2006, 22.58.24
Eipä paljoa naurata.0-5 tappio ja ykkös molari loukkaantui  :peukku_alas: nyt on sitten paras molari, keskikenttä pelaaja ja toppari loukkaantuneina, ja tilikin aika pahasti miinuksilla.
Hyvin menee!  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 01.10.2006, 00.19.30
odotettu 0-7 tappio sarja 2. tosin ei sillätavalla odotettu 0-7 tappio, ottelu ei ollut järjestetty! ;D
rennolla pelillä otteluun lähdin ja muutama pelaaja sai pelikokemusta. kiitokseksi sain loukkaantumishuolia lisää, kun jämerä keskuspakki nyrjäytti nilkkansa ja on 3 viikkoa pois. -loppu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 01.10.2006, 00.20.42
Meikälaineki otti turpaan 0-7. Tuhoisalla KK:lla ei hirveesti juhlita :D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 01.10.2006, 12.28.05
helpohko 5-0 kotivoitto piccaamalla sarja kutosesta, ei kummempia. Hyökkääjäni johtaa maalipörssiä 7maalin erolla seuraavaan ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 08.10.2006, 14.12.13
Fc Pohu haastettu...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.10.2006, 14.22.34
Voisin pelata harkkaottelun..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 08.10.2006, 16.15.39
0-7 vieras voitto piccaamalla. pallonhallinta oli 11% - 89% ja 4% - 96%
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.10.2006, 17.36.17
8-0 tuli takkiin.Onneksi ykkös maalivahtini kuntoutuu ensi viikon otteluun.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 11.10.2006, 19.48.37
Fc mixturelle lähti haaste.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 11.10.2006, 21.42.53
Hitto tuli eka tappio koko sarjassa ja vielä sarja neloselle, ite oon sarja ykkönen ??? Saatto ehkä vaikuttaa että hyökkääjä otti punasen jo 16 minuutin kohalla >:(  Nyt on sitten tuo kk vähän parempi ku on kaks loistavaa, yks mahtava ja kaks erinomaista, jotka kohta kehittyy mahtaviks. Sit niistä muutama myyntiin ja sit vahintään mahtava pakki remmiin ni johan näyttää mukavalta. Mahdollisesti vielä joku pikku vahvistus tai kehitettävä nuori. Talous on nyt vaan 170 tonnia miinuksella, mut vaan tilapäisesti ku on kotipeli ja siitä tulee joku 120 tonnia ainaki ku on kärkikamppailu, ja on noita pelaajia kohta lähössä myyntiin.

Ja haasteita harjotusotteluihin otetaan vastaan. Los royal galacticos
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 14.10.2006, 23.10.11
perseen suti tuli 0-4 turpiin kotikentällä vaikka mulla oli aseenteena vuoden tärkein peli. huomaa että 4-4-2 taktiikalla ei pärjää mutta kun perse soikoon kaks tärkeetä keskikenttää on sairastuvalla ja luultavasti toisesta ei tuu enää mitää! :keskari: ps. haasteita otetaan vastaan
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 15.10.2006, 13.25.36
6-2 kotivoitto sarja kolmosesta, ensiviikolla liiga kakkonen vieraissa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 16.10.2006, 17.03.35
Nyt tuli enemmän ku tärkee kotivoitto sarja kolmosesta joka edelleen vetää keskiarvolla 3-5 tähteä enemmän per peli ku meikäläisen jegi. Nyt on sarja kakkosen kans tasa pisteet mut maalieron turvin ykköstila hallussa ja seuraava joukkue 5 pisteen päässä. Paska juttu oli vaan se et taidollisesti paras maalintekijä loukkaantu ainoastaan viideks viikoks ja sit yks mun pakeista sai varotustilin täyteen. Ja kun vaihto puolustaja on sit vain kelvollinen ni ei hyvältä näytä
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 21.10.2006, 23.19.43
0-5 voitto jumboa vastaan. rento peli, yks tän kauden parhaista tähtituloksista ellei paras. nousin 6.. ens viikolla 7. vastaan kotona. pakkovoitto ja olo on helpottunut.. toivottavasti viikon päästä myös. tosin ei oo kovin hyvä asia että puolustajat tekee kaikki maalit. täytyy ilmeisesti siirtyä täsät 4-5-1:stä 3-5-2 tai 3-4-3 taktiikkaan. ja ostaa parempia hyökkääjiä!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 21.10.2006, 23.29.07
0-3 tuli pataan sarja kakkoselta.Ensi viikolla tavote on tasapeli sarja seiskaa vastaan pelattavassa matsissa.Viime pelissä jo hallitsin ottelutapahtumia, mutta maalinteko tökki.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 22.10.2006, 12.50.28
0-7 voitto sarja kakkosesta motsaamalla. loput pelit onkin sitten vaan pelailua.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 22.10.2006, 23.06.32
4-0 voitto sarjakakkosesta ja sarjajohto on nyt kahdeksan pistettä. Alkaa nousu näyttää jo lähes varmalta hommalta, talouskin on lähes 200 000 plussalla... :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 25.10.2006, 13.58.47
Strikerin joukkue haastettu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 25.10.2006, 15.16.45
Strikerin joukkue haastettu
Joukkueeni on tällä hetkellä Portugalin matkalla, illalla 21.45 alkaa peli vihreitä banaaneja vastaan(bananas verdes). ELi en voi ennen sen ottelun päättymistä hyväksyä tai tehdä haasteita. Huomenna sitten hoidetaan ottelu toisiamme vastaan...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 25.10.2006, 21.31.32
Strikerin joukkue haastettu
Joukkueeni on tällä hetkellä Portugalin matkalla, illalla 21.45 alkaa peli vihreitä banaaneja vastaan(bananas verdes). ELi en voi ennen sen ottelun päättymistä hyväksyä tai tehdä haasteita. Huomenna sitten hoidetaan ottelu toisiamme vastaan...

Joo meni haaste näköjään sit Ronaldo_90 joukkueelle  ;D mikäs se sun joukkue nyt sit olikaan, vois nimittäin ens viikolla ottaa matsin
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 27.10.2006, 00.15.38
Strikerin joukkue haastettu
Joukkueeni on tällä hetkellä Portugalin matkalla, illalla 21.45 alkaa peli vihreitä banaaneja vastaan(bananas verdes). ELi en voi ennen sen ottelun päättymistä hyväksyä tai tehdä haasteita. Huomenna sitten hoidetaan ottelu toisiamme vastaan...

Joo meni haaste näköjään sit Ronaldo_90 joukkueelle  ;D mikäs se sun joukkue nyt sit olikaan, vois nimittäin ens viikolla ottaa matsin
Fc Mixture.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 27.10.2006, 11.38.53
Asia selvä :D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 28.10.2006, 15.16.43
Fc PoHu matkaa ensi viikolla Sveitsiin harjoitusotteluun. Tänään on kuitenkin tärkeä ottelu ja matkaa mietitään vasta sen jälkeen. PoHu on 6. sarjassa maalierolla 17-32. Takana kuitenkin vaanii tämän päiväinen vastustaja FC KIVITASKUT maalierolla 17-30. PoHulla on hyvä taktiikka illan otteluun ja kokoonpanoon on tullut keskikentälle paljon muutoksia. Sairastuvalta parantuneet Claudio Aguirre ja Stefan Igelfelt palaavat kokoonpanoon ja Igelfelt jopa avaukseen. Laidoille vaihdetaan nuori Antti Savi, joka saa luvan käyttää nopeuttaan vastustajan heikolta vaikuttavaa oikeaa puolustusta vastaan ja Carl Bejai oikeaksi linkiksi kokeneen kapteenin Kennet Alapassin paikalle.
---------
Jos illan ottelusta ei tuu komeaa voittoa niin kiroan joukkueeni syvimpään helvettiin ja syön litran minttujäätelöä!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 28.10.2006, 23.39.55
6. sija on milteinpä varmistettu kun PoHu otti komean 4-0 kotivoiton. Taktiikka puri hyvin ja laiturina kokeiltu nopea Antti Savi teki maalin ja saa varmasti lisää peliaikaa, vaikka juuri laiturit ovat PoHun kovin ja tasaisin osaalue. Vasta 17 vuotias Savi on PoHun tulevaisuuden lupauksista suurin ja tulee varmasti nousemaan PoHun ykköslaituriksi 21-vuotiaan Joonas Stålin ohella sekä kantamaan PoHun kovaa junioritasoa yllä. Seuraava tavoite PoHulla on kerätä mahdollisimman monta pistettä seuraavasta 3 ottelun kovasta rypsityksestä sarjan parhaita joukkueita vastaan ja koittaa nousta 5.
-----
tää on hyvä kun voi tänne kirjottaa vähä kuin supprtterit tonne hattrickkii tällasii tiedotteita :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 28.10.2006, 23.44.31
Hallitsin peliä täydellisesti, mutta vastustajan puolustus oli sen verran kova, että maalit jäivät tekemättä  :peukku_alas:
Noh eipä jääty pisteittä seiska divarista.Peli päättyi siis 0-0.
Maanantaina on mielenkiintoista nähdä saanko myytyä  laiturilupaustani.Ikää on 18 ja mies on tasolla mahtava, hintapyyntö 300 000€.Toivottavasti saisin myytyä, sillä rahatilanne on tällä hetkellä todella heikko.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 29.10.2006, 12.02.30
Sarjajohto 9 pistettä ja kolme peliä jäljellä, joten sarjanousua voi pitää jo varmana. Eilisen pelin voitin 2-7 ja kaksi hattutemppua olivat Timo Norosen ja Jani Vuorivirran käsialaa. Kaksoisjohto parhaissa maalintekijöissä tuo myös rahaa seuran tilille kauden päätyttyä...
Ottaako joku ystävyysottelun tiistaina?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 29.10.2006, 12.11.51
voitin 4-0 kotona.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 29.10.2006, 19.42.58
Tyylikäs 4-0 kotivoitto tuli sarjan toisiks viimestä vastaan, mut tuli kyllä pari enemmän ku pahaa menetystä seuraavan viikon kärkimatsia silmällä pitäen. Paras laitapuolustaja loukkaantu 5 viikoks, joka tuottaa vaikeuksia jo ennestään melko heikkoon puolustukseen. Sit ku on paras maalintekijä vielä 2 viikkoo sivussa parinviikon takaisen tällin jäljiltä ni ei sekään hyvältä näytä, ja kun vielä paras laituri sai korttitilin täyteen on peluuttaminen melkosen vaikeeta. Pitää laittaa toinen laituri kärkeen ja kylmästi nostaa kaks nuorta laituria avaukseen. Ja puolustukseen tuore 18-vuotias hankinta, jonka oli tarkotus nousta avaukseen vasta aikaisintaan ensi kaudella. Onneks ei tappiokaan mikään mahdoton vahinko olis sillä kakkospaikka riittää nousuun ja kolmantena oleva joukkue on 5 pojoo perässä, mut olishan se kiva ottaa sarja voitto ni sais vähän enemmän tota rahaakin noususta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 29.10.2006, 21.06.29
4-4 tasapeli sarja kutosta vastaan piccaamalla. ensimmäinen pistemenetys tällä kaudella, noh eipä tuo hirvestä haittaa ero seuraavaan on 7pistettä kun kolme ottelua pelamatta. 22maalia tälläkaudella viimeistellyt hyökkääjäni jäi tällä kertaa ilman maaleja.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 01.11.2006, 14.48.44
Turpaan tuli harkkapelissä Ronaldo_90 vastaan, tosin kakkoskokoonpanolla mentiin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Strikerille lähetetty haaste.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 01.11.2006, 20.37.33
Turpaan tuli harkkapelissä Ronaldo_90 vastaan, tosin kakkoskokoonpanolla mentiin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Strikerille lähetetty haaste.
Älä hirveest ota päähän mul oli 1. kokoonpano kentäl
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 02.11.2006, 16.50.41
Turpaan tuli harkkapelissä Ronaldo_90 vastaan, tosin kakkoskokoonpanolla mentiin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Strikerille lähetetty haaste.
Älä hirveest ota päähän mul oli 1. kokoonpano kentäl

Joo ei tässä mitenkään päähän oo toi ottanu  ;D ei ollu nimittäin mitään väliä tolla matsilla, kuhan vaan saa reenissä olevat keskikentällä pelaavat pelaajat peliaikaa että kehittyvät, että voi sitten myydä niistä osan. Sit kyllä olis ottanu päähän jos ykkökokoonpanolla oisin hävinny, mut en kyllä usko et se ois mahollista  ;)

Nyt vaan täytyy toivoo että mun taidoiltaan paras hyökkääjä (ei oo nimittäin tehny ku 3 maalia) kuntoutus sellaseen kuntoon että vois pelata. Ei tarttis peluuttaa vasta nuoriso joukkueesta nostettua laituria ja laittaa normi avauksen laituri hyökkääjäks niinku nyt näyttäs. Tosin tämä samainen laituri on tehnyt eniten maaleja tällä kaudella,(7),tosin lähes kaikki erikoistilanteista. Sit vähän huolettaa tuo puolustus mut siitä taisin jo itekeäkin muutama viesti takaperin. Lauantain kärkikammpailua odotellessa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 02.11.2006, 18.36.56
Sain myytyä laiturin ja näin ollen rahatilanne on taas kunnossa  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 05.11.2006, 21.05.59
niukka 2-1 vieras tappio sarja 3. ei kuitenkaan haittaa kovin. sarja 6. ollaan edelleen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 06.11.2006, 14.18.29
Ja turpaan tuli sarjakakkosta, nykyistä sarjaykköstä, vastaan viis-muna. No silti on nousu vielä omissa käsissä. Mutta kyllä pitää kohta hankkia joku hyökkääjä joka osaa tehä maaleja, nyt nimittäin mun kaks hyökkääjää on tehny 12 pelissä yhteensä 7 maalia. Ei hyvä. Ja sit ku ei oikein oo sellasta kolmatta hyökkääjä ees vaihossa, mitä vois kierrättää aina välillä
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 07.11.2006, 23.23.33
3-4 vieras voitto piccaamalla, samalla varmisin sarja voiton ja nousun kutoseen :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 08.11.2006, 07.31.07
Raul#7, sori mun pienoinen moka, tuossa treenipelissä. Omien kiireiden takia oli kaikki parhaat pelaajat kentällä, eikä sitä vaihtokokoonpanoa, kuten yleensä.
Sarjavoitto on nyt varmistunut ja tällä kaudella onkin tullut vasta yksi tappio. Talouskin on erittäin mukavasti plussan puolella, niin kiva kattoa miten menee ylemmässä divarissa...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 08.11.2006, 15.03.34
Siis joo ei mitään. Kato eihän noilla ystävyysotteluilla oo mitään merkitystä, ei vaikuta kannattajiin, ittseluottamukseen tai vastaaviin. Kunhan vaan saa reenattavat pelaajat harjotusta, eikä haittaa vaikka loukkantukin yks pelaaja, oli ihan hukka pelaaja ja ei loukkaantunu ku viikoks. Mut vois tässä sit ku kausi loppuu ni ottaa ihan kunnon pelin sit kunnon kokoonpanoilla.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 19.11.2006, 15.04.53
VOI PRKL!!!!!!!!!
Ennen viimestä peliä johan sarjaa ja sit meen viimesessä pelissä pelaamaan TASAN jonku hiton sarja vitosen kanssa ja sit jään sarjassa kolmanneks ja sinne meni se nousu kutos divariin. Sit vielä sain siinä pelissä 34 tähtee vaikka yks äijä lens pihalle, ja vastustaja sai kaikki pelaajat laskettuna 27 tähtee??? En voi tajuta miten se peli pysty päättyy tasan. Sarja voittoon ois riittäny ees se maalin voitto, mutta ei ni ei.
Ens vuonna pitäis nousun olla enemmän ku varma, joukkueen vielä ennen kauden alkua parantuessa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 19.11.2006, 17.20.40
Sain tehtyä vikassa pelissä kaksi maalia  :peukku_ylos: Iloinen olen siitä, että kausi on vihdoin ohi, sen verran tuskaista on ollut seiskassa.
Ensi kaudelle tavoitteet on asetettu sijoille 2-4. Sarjanousua voi vasta sitten harkita, kun on talouks kunnolla plussan puolella.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Sami - 19.11.2006, 17.44.50
Nousu kutoseen ja maalikuninkuus.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.11.2006, 21.19.20
Nousu seiskaan ja maalikuninkuus. Talous erittäin hyvässä kunnossa ja pelaajia tulee vielä ostettua ennen ensi kautta...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 19.11.2006, 22.22.40
Nousu kutoseen ja maalikuninkuus.  :peukku_ylos:

sama :peukku_ylos: :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 22.11.2006, 21.38.14
Nuorisojoukkuejärjestelmä on yksi harvoista muuttumattomana vuodesta 1997 säilyneistä asioista Hattrickissä. Vaikka järjestelmä on suunniteltu yksinkertaisesti eivätkä juniorinostot edellytä oikeita taitoja, monien käyttäjien mielestä juniorinosto on viikon paras hetki. Loppujen lopuksi kyse on arvonnasta, ja juuri lottoamisen riemu on syynä, että ominaisuus on säilynyt muuttumattomana näin pitkään. Se pysyy edelleen muuttumattomana niille, jotka eivät voi elää ilman jokaviikkoista junnulottoa. Ensi kauden jälkeisellä kaudella (maaliskuun lopussa) kuitenkin otetaan käyttöön kokonaan uusi nuorisojoukkuejärjestelmä niille käyttäjille, jotka kaipaavat jotain muuta.

Nuorisojoukkuejärjestelmän kehittämistä on toivottu kauan aikaa, ja myös me HT:t olemme keskustelleet asiasta hyvin paljon. Nyt on ilo päästä kertomaan, että uusi järjestelmä näkee pian päivänvalon. Uusi järjestelmä on sekoitus yhteisön esittämiä ajatuksia, meidän näkemyksiämme sekä myös asioita, jotka ovat mielestämme puuttuneet pelistä. Uuden järjestelmän voi kuvata perustuvan neljään ydinasiaan:

1. Sen tulisi edelleen perustua jossain määrin arpaan, sillä lottoamisen jännitystä on vaikea ylittää.
2. Sen tulisi tarjota enemmän haasteita ja valintoja kuin nykyinen järjestelmä ja luoda kiinteämpi side nuorisojoukkueen pelaajiisi.
3. Pelaajien kehittymisen ja taitotasojen edistymisen tulisi olla vähemmän ennalta arvattavaa kuin nykyään.
4. Sen tulisi tarjota mahdollisuus pelata nuorisojoukkueen otteluita koska tahansa ja mahdollistaa pelin sisäiset turnaukset tai sarjat ystävien kesken.

Lyhyesti esitettynä järjestelmä toimii näin:
Löytääksesi pelaajia sinun tulee palkata kykyjenetsijöitä, joita voi nimittää rajoitetun määrän. Voit kertoa heille, millaisia pelaajia haluat etsiä (puolustajia, keskikenttäpelaajia jne.). Joka viikko jokainen kykyjenetsijä esittelee pelaajaa, yksi kykyjenetsijä/esittely kerrallaan. Voit valita ainoastaan yhden nuorisojoukkueen pelaajan viikkoa kohden. Jos hyväksyt ensimmäisenä esitellyn pelaajan, et näe muita tarjouksia, mutta jos hylkäät ensimmäisen tarjouksen, et voi enää hyväksyä sitä myöhemmin. On myös huomioitavaa, että kykyjenetsijän todennäköisyydet huippulupauksen löytämiseen ovat pienemmät, jos komennat häntä etsimään jonkin tietyn tyyppisiä pelaajia.

Nuorisojoukkueeseesi saapuva pelaaja on iältään 15-16-vuotias, mutta pelaajaa ei voi nostaa aikuisjoukkueeseen ennen tiettyä ikärajaa. Nuorisojoukkueelle tulee olemaan asetettuna myös raja pelaajien määrälle sekä maksimi-iälle.
Nuorisojoukkueen pelaajien taidot eivät ole pysyviä, vaan ne voivat vaihdella ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee seurata pelaajiesi kehitystä ja tutkailla heidän pelisuorituksiaan löytääksesi pelaajien parhaat pelipaikat. Mitä enemmän harjoitutat pelaajia ja tutkailet heidän ottelusuorituksiaan, sitä tarkempia taidot ovat. Lopullisesti taidot paljastuvat kuitenkin vasta, kun nostat juniorin pelaamaan aikuisten joukkueeseen. Normaalien taitojen lisäksi nuorisojoukkueen pelaajat arvotetaan myös potentiaalin ja luonteen perusteella.

Junioripelaajasi muodostavat nuorisojoukkueen, joka pelaa omia otteluitaan. Voit luoda omia sarjoja, ja voit määrittää viikoittaiset otteluajat itse. Sarjoissa pidetään säännöllisesti taukoja, joiden aikana voit pelata mitä tahansa nuorisojoukkuetta vastaan haluat.

Nuorisojoukkueen otteluiden pelimoottori tulee olemaan samanlainen kuin normaaleissa otteluissakin, mutta jotkut asiat ovat hieman toisin. Harjoittelu perustuu harjoittelutyyppiin ja pelaajan pelipaikkaan ottelussa kuten normaalistikin, mutta saat lisäpisteitä riippuen edellisen viikon tekemisistä ja myös aikuisjoukkueen esityksistä. Näitä pisteitä voi käyttää lisäharjoitteluun. Kaikkia pisteitä ei voi kuitenkaan käyttää yhteen ja samaan asiaan.

Nuorisojoukkueen pelaajilla tulee edelleen olemaan maksimirajoja yksittäisten taitojen kehittymisessä. Jatkossa käytössä on kaksi rinnakkaista järjestelmää (vanha junnulotto ja uusi järjestelmä), eikä olisi reilua, jos toinen järjestelmä tuottaisi parempia pelaajia kuin toinen. Uusi järjestelmä mahdollistaa kuitenkin paremmin rakentaa pelaajia tietyntyyppisiksi ja harjoituttaa aputaitoja. Jos sinulla on esimerkiksi hyökkääjä, jonka maalintekotaito tuskin enää voi kehittyä, sinun on mahdollista harjoituttaa hänen syöttötaitoaan kehittääksesi häntä hyökkääjänä. Toisin sanoen uusi järjestelmä suosii monitaitoista harjoittelua ja monipuolisia pelaajia, ja todennäköisesti uusi järjestelmä tuottaa parempia pelaajia (samanlaiset päätaidot mutta paremmat aputaidot).

Tässä järjestelmä pääpiirteissään. Ensi kauden lopussa esitämme tarkemmin tämän Hattrickin suurimman uudistuksen pitkään aikaan. Odotan uudistusta itse innolla ja toivottavasti odotatte tekin.
------
Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta  :peukku_ylos: tosin myös monimutkaiselta
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 23.11.2006, 10.34.29
Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta  :peukku_ylos: tosin myös monimutkaiselta
Sama.  :peukku_ylos: Tosin uskon, että tuo on yksinkertaisempi kuin miltä kuulostaa...
E. Haasteita?!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 23.11.2006, 16.20.50
E. Haasteita?!
haastettu!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 27.11.2006, 15.13.53
Missäs lukemissa muiden foorumilaisten HT- kannattajamäärät ovat? Minulla nyt 1084 kannattajaa ja huomasin juuri, että stadion on jokaisessa kotiottelussa täysi. Pitää ruveta laajentamaan stadionia, kunhan vähän aikaa kerään rahaa. Muutenkin Fc Mixturen ensi kausi näyttää hyvältä, muutamat pelaajaostot tehty ja uudessa (ylemmässä) sarjassa on kiva katsoa miten pärjää... :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 28.11.2006, 21.07.05
Kannattajia löytyy 1462 . Ja nyt on osa ens kauden joukkueesta jo selvillä. Keskientällä on vielä muutaman viikon harjottelun jälkeen 2 häikäsevää ja yks loistava pelinrakentaja, mut sit vaihto pelaajaa ei oikein ole. Loistava hyökkääjä ostettu ja mahtava myynnissä, sit vielä yks nuori reenataan kohta mahtavaks ja samalla loistava häikäseväks. Ainut huolenaihe on se pirun puolustus jossa on vaan ne kolme erinomaista ja ne ei oikein enää pysy mukana muun joukkueen tasossa. Laiturit nyt on ihan ok. Omalle stadionille mahtuu 18050 ja seki täyttyy useimmiten eli Striker jos seiskassa pelaat ni kannattaa tosiaan laajentaa stadionia kunhan raha vaan riittää. Se kun vielä maksaa ittensä takasin melko nopeesti. Eikä ehkä kannata jättää mihinkään 1000-2000 paikan lisäämiseen ku se nyt ei loppujen lopuks tuo mitään isoa eroa, mut se on tietysti aina rahallinen ongelma. jos enemmän meinaa laajentaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 01.12.2006, 20.30.49
Cupissa vastaan asettu Warriors of Hepakka. Hepakka sijoittui viime kaudella neljänneksi vii.divarissa.
Vastustajam materiaali ei näytä niin kovalta(lukuunottamatta yhtä pelaajaa), joten mahdollisuudet yllätykseen on.
Liigassa tavoitteet onkin asetettu sijoille 1-4. Aikaisemmin sanoin, että sarjanousua en halua, mutta en kyllä nyt pahasti hanttiin pistäisi jos nousu tapahtuisi.
Mitään kovia hankintoja en aijo hankkia, joten näillä mennään.
Tämä kausi mennään vielä laituri-treenissä ja ensi kaudella vaihdetaankin sitten jo uusi harjoitustyyppi. Kärsivällisyys on kannattanut sillä neljässä kuukaudessa yksi laitureistani on kehittynyt kelvollisesta erinomaiseen, toinen erinomaisesta mahtavaan ja kolmannen(jonka jo laitoin lihoiksi) kehittyi hyvästä mahtavaksi. Rahaa sain 250 000.
No tulipas sittenkin hankittua melko kova pelaaja  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 05.12.2006, 18.25.57
No tulipas sittenkin hankittua melko kova pelaaja  ;D

Mille paikalle, minkä ikäinen ja kuinka kova??  ;D

Itellä on nyt hankinnat hiukan jäissä kun rahatilanne näyttää lähes 150 tuhatta miinusta  :-[
Pitäis vielä melkeinpä hankkia erinomainen maalivahti, sillä hyvä nyt on loppujen lopuks aika huono.
Alakerran remontti käynnistyy luultavasti vasta kun kausi on jo täydessä käynnissä, sillä viime kaudella yskinyt hyökkäys on nyt päähuolenaiheena ja vielä ennen puolustuksen reenin aloittamista olis hyvä opettaa joukkue myös syöttämään, sillä on huomattu että kyseinen taito on melkoisen tärkeä. Niin ja hetken laituri reenaus vielä tulee siihen väliin eli toisin sanoen puolustuksen remontti alkaa mitä toden näköisemmin vasta ensi kauteen valmistuaduttaessa.

Niin ja Cupin vastustajaksi leivottiin Fc Jylkynkangas. Nousi viime kauden jälkeen kasista seiskaan, mutta edellisten otteluiden kokoonpanojen ja esitysten perusteella aika tasainen peli mahdollisesti tulossa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 05.12.2006, 18.48.03
Mille paikalle, minkä ikäinen ja kuinka kova??  ;D
Erinomainen hyökkääjä, 22 vuotias. Oikeastaan senhän näkee vasta myöhemmin, että kuinka kova se sitten on ;) Näin etukäteen odotan mieheltä paljon.
Eipä se minunkaan rahatilanne mikään ruusuisa ole, tili miinuksella 190 tonnia  ;D Onneksi on sentään tuo cup-peli niin tulee vähän helpotusta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 06.12.2006, 00.16.05
SUomencup jatkuu vielä FC mixturen osalta. Tuli 2-1 voitto FC Alppila joukkueesta. FC Alppila pelaa kutosessa ja mixture seiskassa niin ihan hyvä voitto. Tosin vastustajalla tuskin oli ykköskokoonpanoa kentällä, kun mixturen ykköskokoonpanosta puuttui vain yksi pelaaja. Perättäisiä voittoja mixturella on nyt 10. Tilikin plussalla 180 tonnia, mutta sille on käyttöä. Lauantaina sitten alkaa sarja!  :pallo: :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 06.12.2006, 15.21.10
No eipä siitä nyt kovin tasanen kamppailu sit tullukaan. Turpaan tuli kuus-muna. Ehkä oli vähän ylimielistä lähtee rento peli-asenteella vieraspeliin, vaikka kyllä ykköskokoonpano oli ja enemmän tähtiäkin tuli ku vastustajalla. Mut eipä tolla nyt kovin suurta väliä ollu. Tietysti taloudellisesti nuo olis kyllä kannattavampia nuo Cupin pelit ku perus ystävyysottelut.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 09.12.2006, 15.49.14
Seuraavaksi Cupissa asettuu vastaan vitosdivarista Fc Takapotku ja mahdollisuuksiahan minulla ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla, vaikka itse menisin ykköskokoonpanolla ja vastustaja vaihtomiehillä. Rahaa sieltä kuitenkin tulee hieman ja vaihtomiehet saavat peliaikaa....
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 10.12.2006, 12.52.08
No tulipas sittenkin hankittua melko kova pelaaja  ;D
Joka on ollut hirveä pettymys. Mies on pelannut nyt kahdessa pelissä ja ottanut molemmissa vain 2 tähteä.
Maaleja ei ole syntynyt yhtään. Annan nyt armoa vielä vähän, mutta kohta alkaa ovi käydä.
Niin eilen alkoikin liiga ja oma alku oli huono. Turpiin tuli 2-5, ensi viikolla on pakko voittaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 10.12.2006, 15.32.06
Ensimmäinen ottelu kutosessa ja 3-1 voitto tuli, tosin kotona toista nuosijaa vastaan, mutta tuosta on hyvä lähteä. Lohkon erot joukkueiden välillä on tosin erittäin suuret jotan tällä kaudella voi pataan tullu jossain vaiheessa pahastikkin.
Edit. niin ja cup jatkuu ainakin toistaiseksi, vastaan tulee toinen kutosen joukkue katsotaan mihin saakka rahkeet riittävät.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 10.12.2006, 15.33.04
Oma sarjataival käynnistyi iloisesti 4-1 kotivoitolla. Uusi hykökkäjä hankinta ampui heti maalin, mutta otti siihen kaupan päälle myös punaisen kortin  :( Ja koko viimekauden ajan vahvistettu keskikenttä oli melkeinpä loistava kolme kk:ta saalistivat yhteensä 12.5 tähteä(5, 4 ja 3.5) ja yksi niistä kehittyy luultavasti jo ensiviikolla mahtavasta loistavaksi(toi 3.5 tähteä saanut). Ja koko joukkue keräsi 10:llä miehellä mukavat 34.5 tähteä. Ensi viikolla vastaan asettuu erittäin heikolta vaikuttava sarjanousija Kangasalan kisa, tosin vieraspeleihin ei koskaan kannta lähteä takki auki.

No tulipas sittenkin hankittua melko kova pelaaja  ;D
Joka on ollut hirveä pettymys. Mies on pelannut nyt kahdessa pelissä ja ottanut molemmissa vain 2 tähteä.
Maaleja ei ole syntynyt yhtään. Annan nyt armoa vielä vähän, mutta kohta alkaa ovi käydä.
Niin eilen alkoikin liiga ja oma alku oli huono. Turpiin tuli 2-5, ensi viikolla on pakko voittaa.
On tosiaan vaan aika huonossa kunnossa(heikko) toi sun hyökkääjä että kannattaa antaa vaan aikaa siihen että kunto nousee ni alkaa tähdetki nousee ja maaleja syntymään  ;D

Edit. millä perusteella nuo Cupin vastustajat muuten jaetaan. Kattelin tossa ketä oman sarjani kanssa pelurit oli saanu vastaansa ja jotain 8 divarin joukkueita ja yhellä tais vastassa olla jopa botti joukkue ku itellä vastaan asettu sitten seiska divarin joukkue. Ja joka vuosi oon tainnu tippua ekalla kierroksella ku tullu aina joku astetta kovempi jengi vastaan. Alkaa vaan ärsyttää ku joukkuettani huomattavasti paskemmat jengit on jatkossa ja ite tipuu ekalla kiekalla mikä ei ole taloudellisesti hyvä asia.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 10.12.2006, 17.42.47
On tosiaan vaan aika huonossa kunnossa(heikko) toi sun hyökkääjä että kannattaa antaa vaan aikaa siihen että kunto nousee ni alkaa tähdetki nousee ja maaleja syntymään  ;D
Jep. Hyvää kannattaa odottaa  ;)
Aika monella muullakin pelaajat kunnot romahtanut, sitä kestävyystreeni teettää.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 15.12.2006, 13.51.03
On tosiaan vaan aika huonossa kunnossa(heikko) toi sun hyökkääjä että kannattaa antaa vaan aikaa siihen että kunto nousee ni alkaa tähdetki nousee ja maaleja syntymään  ;D
Ja nyt se putosi jo kehnoon  ;D :peukku_alas: Muutenkin tuppaa nuo kunnot  olevan aika alhaalla, mutta ei viitsisi yleiskuntoakaan treenata, kun on laituritreeni käynnissä. Tänään yksi laitureistani nousi mahtavasta loistavaksi  :peukku_ylos: :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 15.12.2006, 18.36.55
On tosiaan vaan aika huonossa kunnossa(heikko) toi sun hyökkääjä että kannattaa antaa vaan aikaa siihen että kunto nousee ni alkaa tähdetki nousee ja maaleja syntymään  ;D
Ja nyt se putosi jo kehnoon  ;D :peukku_alas: Muutenkin tuppaa nuo kunnot  olevan aika alhaalla, mutta ei viitsisi yleiskuntoakaan treenata, kun on laituritreeni käynnissä. Tänään yksi laitureistani nousi mahtavasta loistavaksi  :peukku_ylos: :tuoppi:

 ;D nuo on nuo kunto jutut aika mukavia.

Vielä joutuu ainakin nyt sen viikon, luultavasti kaks, reenaa pelinrakennusta ku ei vielä kehittyny tuo mun yks keskikenttä loistavaks ja sit ostin sellasen tulevan rahastus pelaajan ku se on 18 v, ja sillä kelvollinen pelinrakennus ja kelvollinen syöttäminen. Kehittyy kohta hyväks pelinrakentajaks ja sit kohta alan reenaa syöttämistä ja sit ku sillä on hyvä pelinrakennus ja hyvä syöttäminen niin siitä saa jo aika mukavasti rahaa...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 16.12.2006, 23.30.16
Ja nyt se putosi jo kehnoon  ;D :peukku_alas:
Mutta eipä tuo miehen vauhtia hidastanut. Erittäin tärkeä 0-4 voitto tuli ja tuo kyseinen heppu teki kaksi maalia  :peukku_ylos: Tästä se lähtee.
Nyt sain sitten ostettua vara laitapakin, joten jos loukkaantumisia ei tule niin joukkue on tässä  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 16.12.2006, 23.42.35
2 tappiota jo tullut. nyt kun on milli kasassa tän viikon jälkeen ni vois jo ostella pelaajan tai kaks. Onhan tässä yritetty hankkia mutta joku dorka aina menny viemää nenän edestä. keskikentän keskusta kaipaa pelaajaa sillä 33 ja 32 vuotiaat konkarit eivät pysy enää hurjassa 6 divari vauhdissa :(
niin ja Suomen Cupia lähdetään tänäkin vuonna voittamaan kuten edellis vuosinakin. oon nimittäin todella laiska ettimään harkkavastustajaa, että pitää yrittää pyristellä. ens kierroksella on vastassa 5 divari joukkue, tosin se on viime kauden sarja nousija eli on tässä chäännsit yllättää. jos vaik laittas seuran ikonit kentälle nostalgisoimaan!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 18.12.2006, 09.53.19
Ottaako joku harjoitusmatsin? Haasteita tulemaan Fc mixturelle... :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: E-spel - 18.12.2006, 13.05.13
Ottaako joku harjoitusmatsin? Haasteita tulemaan Fc mixturelle... :pallo:
Viikon päästä voisi Riihimäen Lions-niminen apinalauma haastaa. Huomenna on meinaan meikäläisen joukkueen päätöspysäkki cup-junassa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: E-spel - 20.12.2006, 13.33.13
Jaa, eipä tullutkaan cup-juna vielä päätepysäkilleen. Onnistuin peittoamaan nelosdivarin kärkiporukan kotonan 1-0 oltuani ehkä hieman alakynnessä koko pelin ajan. Senverran makeaa luettavaa on tää otteluraportti, että pakko postata:

Riihimäen Lions - Takapíhan Yritys  1 - 0
   
Päivämäärä:    19.12.2006 kello 20.00
MatchID:    109321870
Stadion:    Riihimäen Lions Arena
Yleisöä:    22900
   
Riihimäen Lions Arena -stadionille saapui 22900 katsojaa. Uhkaavista pilvistä huolimatta sadetta ei saatu. Riihimäen lähti peliin strategisesti 4-4-2-kokoonpanolla. Kokoonpanoon oli valittu: Cagigal - Rouko, Christensen, Carvalhal, Alanko - Häkkänen, Virjonen, Fausto, Zaplana - Söderström, Miliszewski.

Taky aloitti 3-4-3-kokoonpanolla. Kokoonpanoon oli valittu: Ohaka - Syväranta, Pylkkönen, Pohjanvirta - Benjamin, Eerola, Jutikkala, Conejeros - Tiala, Posio, Savikko.

Taky pyrki selkeästi rakentamaan hyökkäykset keskeltä. Maali ei ollut kaunis, mutta jollain tavalla 2. minuutilla annettu vapaapotku meni maaliin asti. Henrique Fausto maalintekijänä otti vastaan Riihimäen-joukkuetovereiden onnitteluja johtomaalin tehtyään. 1 - 0! Katsomossa monet pitivät tuomaria hellämielisenä, kun Riihimäen-pelaaja Paavo Virjonen sai ainoastaan varoituksen. Hän ajoitti taklauksensa aivan päin honkia ja kaatoi vastapuolen pelaajan törkeästi takaapäin, kun ottelua oli pelattu 14 minuuttia. 15. minuutilla Sami-Pekka Syväranta leikkasi sisään oikealta laidalta ja oli jo hienossa maalintekopaikassa, mutta Taky-hyökkäys tyrehtyi sittenkin vastustajan puolustajiin. Teemu Häkkänen sai keltaisen kortin usean paidasta repimisen jälkeen. Koko Riihimäen-joukkuetta kehoitettiin rauhoittamaan otteita. 31 minuutin pelin jälkeen Teemu Häkkänen joutui jättämään kentän polvivamman vuoksi. Valmentajan käskystä kentälle ryntäsi Sifiye Gulwa. Vierailijat eivät hellittäneet tasoituksen haussaan, kun Glenn Pohjanvirta havaitsi yhtäkkiä olevansa kasvokkain maalivahdin kanssa päästyään keskeltä läpi 33. minuutilla. Víctor Cagigal selviytyi kuitenkin tilanteesta mainiolla torjunnallaan. Tatu Posio sai varoituksen pelattuaan palloa vielä vihellyksen jälkeen. Tilanne oli tauolle mentäessä 1 - 0. Taky nosti pallonhallinnan 85 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

53. minuutilla vierasjoukkueen Kristjan Ohaka lähes tasoitti ottelun. Valitettavasti Taky-joukkueen kannalta kotijoukkueen maalivahti venyi uskomattomaan torjuntaan. Taky teki melkein tasoituksen, kun Kuisma Jutikkala laukoi kierteisen tykin kohti takakulmaa. Víctor Cagigal torjui kuitenkin pallon kulmaksi. 59 minuuttia. Taky-pelaaja Kuisma Jutikkala sai katsella keltaista korttia 78 minuutin pelin jälkeen. Syynä varoitukseen oli varomaton taklaus. Taky teki melkein tasoituksen, kun Jyrki Tiala laukoi kierteisen tykin kohti takakulmaa. Víctor Cagigal torjui kuitenkin pallon kulmaksi. 82 minuuttia. Taky-pelaaja Alipio Conejeros sai katsella keltaista korttia 88 minuutin pelin jälkeen. Syynä varoitukseen oli varomaton taklaus. Joona Weide otettiin kentälle vaihtopenkiltä, kun Riihimäen-pelaaja Víctor Cagigal loukkaantui ilkeässä yhteentörmäyksessä 89. minuutilla. Taky ohjasi peliä tällä puoliajalla. Joukkue kontrolloi palloa 90 prosenttia ajasta.

Riihimäen-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Valdisnei Carvalhal. Joona Weide esitti erittäin huonoja otteita. Joukkueen Taky tärkein pelaaja oli Kuisma Jutikkala. Tosin Jaakko Savikko oli peliotteissaan surullisen epäonnistunut. Ottelu päättyi 1 - 0. 

Edit. Seuraavaksi vastassa sellainen rupusakki kuin Southern Stars FC, joka potkii mestaruussarjassa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 20.12.2006, 22.45.09
Tätä fraasia en ikinä uskonut käyttäväni ainakaan julkisesti, mutta ylempään ei voi sanoa kun että LOL... :-[
Eihän tuo nyt oo ees mahollista että seiskan joukkue voittaa nelosdivarin kärkijengin. Tähdetki oli ottelussa suht tasaset, vastustajalla vaan se 15 tähtee enemmän  ;D

E. Fc Mixture haastettu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 21.12.2006, 14.36.24
E. Fc Mixture haastettu
Hyväksytty.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 13.01.2007, 13.32.33
Mahtimelat FC (781424) haastetta?!

Oli muuten tiukka peli Fc mixturea vastaan viimeksi :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 13.01.2007, 21.34.35
Ja Ht kiinni  :peukku_alas: Ehdin sentään kokoonpanon laittaa  :peukku_ylos:
e. Nyt toimii  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 13.01.2007, 23.19.15
Kahden tappion jälkeen palattiin takaisin voittokantaan. 5-0 voitto irtosi sarja seiskasta. Otin 31,5 tähteä ja tuo onkin henk.kohtainen ennätys  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 14.01.2007, 18.07.32
4-2 kotivoitto oli saaliina lauantai-illan ottelusta ja näin ollen voittoputki venyy jo kuuteen otteluun. Joukkueeseen maaleja mättämään ostettu loistava hyökkääjä alkoi vihdoin viimein lunastaa odotuksia tehdessään hattutempun eikä vastuskaan ollut sarjan heikoimpia, mutta rennolla asenteella silti rutiini voitto. Ainut asia mikä huolettaa on puolustuspään pelaajat. Repivät jatkuvasti 2,5-3,5 tähteä per peli ja se on valitettavan vähän. Sama ongelma hyökkääjillä, mutta maalinteko tuntuu sujuvan joten ei syytä huoleen. Oma pää vaan tuppaa välillä vuotamaan tuon puolustus linjan heikkouden takia... Ensi viikolla luvassa tiukka vieras kamppailu sarja kolmosta vastaan ja ainakin tähtien ja menestyksen perusteella joukkue on viime kaudesta parantunut ja huomattavasti...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 19.01.2007, 21.41.29
Laituri nousi erinomaisesta mahtavaan  :peukku_ylos: Tosin kunto kyllä laski heikkoon. Parilla tärkeällä pelaajalla nousi kunnot  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 20.01.2007, 21.40.56
Mulla nyt kehitty yks pelaaja sillen et kun ostin sen sillä oli kelvollinen syöttäminen ja kelvollinen pelinrakennus, nyt molemmat hyviä. 18v ja annan vielä vähän aikaa olla ku reenaan tota syöttämistä vielä jonkun aikaa, niin jos vaikka kehittys. ja sit vielä 18 vuotiaana myyntiin niin siitä saa aika huolella voittoo. ostin makso 70 tonttua nyt siirtovertailussa keskihinta oli jotain reilu 300 tonnia ja suurin hinta oli yli puol milliä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 21.01.2007, 16.29.32
Eilen tärkeä 0-1 vierasvoitto ennakkoon paljon kovemmasta vastustajasta. Tällä hetkellä ollaan sijalla 6. ja säilyminen näyttää taas hieman varmemmalta. :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 21.01.2007, 16.31.37
Helppo 1-6 voitto eilen. Sarjassa edelleen neljäntenä. Tavoite olisi kolmanneksi nousta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 21.01.2007, 21.37.39
Pitkästä aikaa tärkeä voitto, kun manageri palasi pitkäksi venyneeltä taktiikoiden suunnittelu reissulta. 37 tähteä taitaa olla uus ennätys. 1-0 voitto vto-taktiikalla sarja 3:ta :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 22.01.2007, 16.38.41
PRKL tuli eka tappio!!! sarja kolmosta vastaan ku oli unohtanu käydä laittaa taktiikat. oli kyllä ykkös kokoonpano mut ku kaikki pelaajat aika lailla laitaan suuntautuneita pelaajia ja olin unohtanu laittaa hyökkäys laidoilta niin huonostihan siinä kävi. Ens viikolla sit uusinta matsi mut nyt koti kentällä. pakko voiton paikka. Nyt jaetulla ykköstilalla, tai oikeestaan kakkosena maalieron perusteella. Kuitenkin kakkostila aika selvällä viiden pisteen erolla kolmoseen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 23.01.2007, 13.42.18
Nyt on myös HT:ssä pelattu tasan puolet kaudesta.  :pallo: Kaksi voittoa tällä kaudella ja siinä ne tämän kauden pisteet sitten ovatkin, tähän mennessä. Tavoite on pysyä sarjassa ja tällä hetkellä se olisi toteutumassa, kun olen pari pistettä putoamisviivasta. Tosin tässähän ehtii hävitä vielä monta peliä. Mutta eiköhän tuolla pysytä ja ensi kaudeksi sitten paljon paremmalla joukkueella liikkeelle...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 23.01.2007, 19.25.07
Perhana. Nyt kun on pitkästä aikaa harjotusmatsi ni ettii muitakin kun niitä tuttuja 1. kokoonpanon pelaajia. Nyt kun etti noita paskempia pelaajia ni sieltähän löyty 5-6 kehitys kelposta puolustajaa. Ja toi mun 1. kokoonpanon puolustuslinjanhan, joka on mun paras osaalue, oon ite kehittäny omista junnuistani. Olen sangen ylpeä itsestäni :)!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 23.01.2007, 23.09.26
Huomenna kansainvälinen ystävyysottelu länsi naapurimaassa Ruotsissa Los Bluffos nimistä joukkuetta vastaan. Taas lähdetään kakkoskokoonpanolla riehumaan eli turpa reissu tulossa. Toisaalta olis ihan kätevä pelata ykköselläkin ni saisisvat kokemusta, mut ku joukkue ei oikein kestäis loukkaantumisia ni on pakko olla ottamatta risekjä. Tällä viikolla pitää alkaa taas hieman remontoimaan joukkuetta ja huomenna lähtee ainakin nyt alustavasti (vain) yks pelaaja myynttin. Tavoitteena ois saada joku reilu 400 tonnia ja sit viikonlopun pelistä se 100 tonnia niin olis talous plussalla joku reilu 600 tonttua. Sit olis tarkotus hankkia joku kehitys kelponen, mutta kuitenkin jo nyt joku mahtava/loistava pelaaja puolustus päähän. Mutta saa nyt nähä ku en kuitenkaan ihan vielä aio alkaa reenaa puolustusta mut sitä ois vaan pakko vahvistaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 28.01.2007, 12.32.25
Nyt tuli sit koti tasuri ja sarjakärki nyt kahen pisteen päässä, mut silti ollaan nousijan paikalla 5 pistettä kolmosta edellä. Eikä sit tullu kuitenkaan myytyä sitä pelaajaa vaikka tossa äsken sitä uumoilin. Nyt on varaa sit vielä vaikka hävitä yks peli ja mahdollisesti toinen tai sit tasuri ja sit loput voittaa ni olis sarjapaikka kutosessa selviö. Mutta pallo on pyöreä ja pakko se on loppuun asti kattoo ennen kun menee mitään hehkuttaa...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 28.01.2007, 18.28.13
fc mixture haastettu!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 28.01.2007, 19.53.57
Helppo 7-0 voitto tuli. Sarjassa edelleen neljäntenä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 28.01.2007, 21.01.33
kuonoon tuli 5-2. tähtiennätys tais kylläkin tulla
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 04.02.2007, 11.45.35
Huhuh... palattiinhan sitä nyt vihdoin voittojen tielle kahden voitottoman pelin jälkeen ja komea 2-5 vierasvoitto oli saaliina. Samalla myös kai tähti ennätys 38.5. Keskikentän pelaajat kahmivat ihhan mukavat tähdet ku yks sai 5 toinen 4.5 ja kolmas 3.5 tähtee, mut silti keskikenttä oli arvostelussa kehno, siis joukkueen heikoin osa-alue?? Oikeasti ainakin taitojen ja tähtien perusteella ylivoimaisesti paras.
Ens viikolla sit toinen perättäinen vieraspeli ja vastus lienee hieman kovempi ainakin tähtien perusteella, mutta oli viime viikolla pelannut eilen voittamani joukkueen kanssa tasan kotonaan eli en sit tiedä onko kuitenkaan vahvempi. Saa nähdä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 04.02.2007, 12.19.39
1-2 vieras voitto, neljäs tappioton ottelu putkeen. Ensi viikolla on vielä yksi pakkovoiton paikka säilymisen kannalta silloin vastaan asettuu sarjan seitsemäs johon eroa on nyt 5pistettä, itse olen sarjan neljäntenä. Ensi viikolla voitto ja sarjassa säilyminen on perjaatteessa varmaa!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 04.02.2007, 12.28.20
Helppo 0-5 voitto. Hyökkääjäni on tehnyt komessa viime pelissä 8 maalia. Vastustajat nyt on ollut mitä ollut mutta kuitenkin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 04.02.2007, 14.00.02
tasapeli kotona prk 2pts edellä olevaa vastaan. Ite oon 6. 9 pisteellä. Kolmos sijaan on vielä periaatteessa mahdollisuudet mutta se ei oo enää itestä kiinni, kuitenkin 3 paikalle vaan 6pts! Ja nyt vaan haastetta Fc PoHu:lle jos ei vielä harkkamatsia oo!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 12.02.2007, 20.44.53
Tuli se voitto nyt sit vieraissa viim pelistäkin numeroin 1-3. Pallonhallinnallisesti ja muutenkin vaikutti olleen melko selvä peli vaikka 1-0 tappiolla alussa oltiinkin. Tän viikonlopun peli on sit mestaruustaistelun kannalta melko merkityksetön sillä, voiton pitäisi olla selviö. Tietysti merkityksellinen jos tappio tulee. Mutta vasta ens viikon peli on sarja ykköstä vastaan. Tällä hetkellä tasa pisteet, mutta toisella parempi maali ero ja sen takia oon kakkosena.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 12.02.2007, 21.44.47
6-1 voitto. Seuraava peli sarja ykköstä vastaan ja MOTS on luultavasti kova sana tuossa ottelussa. Turpiin jos tulee niin sarjan voitto voidaan jo hyvästellä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 16.02.2007, 14.55.02
Laituri kehittyi häikäiseväksi  :peukku_ylos:  Kunto tosin laski kelvolliseksi  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 18.02.2007, 15.09.14
3-1 voitto sateisessa kelissä. Jätin ykköshyökkääjän penkille, vara hyökkääjä oli loukkaantuneena. oli siis aika päästää irti 18-vuotias, voimakas, uusi kyky. ja jätkähän onnistui heti. keskikentältä jätin myös pois koko joukkueen parhaan pelaajani, sateen vuoksi, hän kun sattuu olemaan nopea. ja tilalle uusi hankintani englantilainen vähän reilu 20. hän olikin paras pelaajani. nousin sarjataulukossa 5. ainut huonopuoli viikonlopussa oli että 1. molari loukkaantu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 18.02.2007, 15.43.28
6-0 tappio. Nousu haaveet tuhoutui, mutta toinen sija on vielä mahdollinen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 18.02.2007, 18.42.04
Helppo 5-0 kotivoitto tuli sarajan toiseks viimesestä ja sarjajohtajan yllättävän tappion myötä sarjan johtopaikka siirtyi meikäläisen haltuun. Ens viikon kamppailu onkin sitten juuri kyseistä "kakkosta" vastaan ja sillon ratkastaan sarjan voittaja, ja tasapeli riittäisi pitämään sarjajohdon 3 pisteessä ja ykkössija varmistuisi. Ja tuli vielä uusi puolustaja ostettua 736500:lla ... Loistava pakki, erinomainen kestävyys, erinomainen syöttäminen ja kelvollinen pelinrakennus. Tosin on heikossa kunnossa joten saa nähdä uskaltaako riskeerata ratkasu peliin uudella kokoonpanolla. Mutta kaikki satsataan viimeseen matsiin ja tappio ei ole missään nimessä hyväksyttävä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 27.02.2007, 13.02.10
Niin ja voittohan sieltä tuli tosta sarjan ratkasu ottelusta...Voitto oli hieno siinä mielessä, että oli vieras peli ja jo 66 minuutin kohalla jäi joukkue vajaa miehiseksi tappelunujakan jälkeen yhden puolustajani saadessa   rojan. sarjajohto nyt 6 pistettä ja seuraava matsi on sarjajumboo vastaan kotona, eli käytännössä nousu on jo varma, sillä tasapelikin riittää. Siihen ei tosin tyydytä vaan lähetään hakee murska voittoa jos vaikka voittais sen maalikuninkuuden siinä sivussa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Rizzie - 11.03.2007, 01.40.00
viimeisessä pelissä tuli vieraissa kuokkaan 3-0 mutta, sarjassa säilyttiin mikä on pääasia. lopullinen sijoitus oli lopulta kuudes. Ensi kautta varten pitää puolustus parantaa, mitään suurta remonttia ei kumminkaan ole tiedossa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: E-spel - 11.03.2007, 14.16.18
Viimesestä sarjapelistä 1-3 vierasvoitto ja nousu kutoseen on tosiasia. Tiedä sitten onko se millään tapaa hyvä asia rupusakilleni.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 11.03.2007, 22.37.09
Tasuri vikasta pelistä ja sarjapaikka pysyi. En vielä ensi kaudella lähde nousua hakemaan, mutta ehkä sitten sen jälkeen...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 12.03.2007, 13.42.40
Sarjavoittohan oli jo varmistunut, mutta vikasta matsistakin tuli 3-5 vierasvoitto, maalikuninkuuten asti se ei kuitenkaan riittänyt vaikka paras maalintekijäni viimeistelikin hattrickin. Nousu kutoseen saavutettiin siis vihdoin parin viime kauden vika kierrosten hölmöilyjen jälkeen. Nyt ois sit vähän aikaa tarkotus taistella kutosessa ja vakiinnuttaa se sarjapaikka siellä ennen kuin toden teolla voi sarjanoususta haaveilla. Ensin pitäis saada alotettua se jo täksi kaudeksi uumoiltu puolustuksen remontti ;D  Ja jonku ajan päästä alkavassa Cupissa ois parempi päästä ees siltä ekalta kierrokselta jatkoon...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 29.03.2007, 15.22.52
Nyt kun uusi kausi on käynnistymässä, niin tuo junioriakatemiakin on lähtenyt käyntiin. Itse ajattelin perustaa tuon juniorijoukkueen ihan mielenkiinnon takia. Mitenkäs muut, oletteko perustamassa tuota? Ja lähtiskö porukka mukaan jos perustettaisiin oma foorumin sisäinen liiga noille juniorijoukkueille?  :pallo:
Ensi kauden tavoitteena pysyä sarjassa ja saavuttaa parempi sijoitus kuin viime kaudella. Nousua en halua, sillä taso ei vielä riitä seuraavaan liigaan...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 30.03.2007, 11.11.24
Voishan tota ton junioriakatemian perustaa, tulee yleensä nimittäin sellasta kuraa tosta nykysestä junnujoukkueesta että jos sieltä sais jotain parempaa. Ja oisin kyllä messissä tossa sarjassa jos vaan saadaan tarpeeks jengiä...
Ja omat tavoitteet kans on pysyä sarjassa muutama seuraava kausi viime kauden nousun jälkeen. Ainaki noiden otteluarvosteluiden perusteella on tulossa melko vaikeeta ja saa nähdä riittääkö rahkeet tosiaan edes sarjassa pysymiseen.

E. Onko muuten kukaan vielä perustanut sellasta liigaa ku vois käydä sellasen pystyttämässä.
E2. Jaa no mitenköhän sellanen sit pystytetään... ;D
E3. No nyt on tuo joukkue kasassa mut en jostain syystä pystyny perustaa yksityistä liigaa, mut ootellaan nyt vielä sit niitä mahdollisia mukaan tulijoita. Ilmotelkaa mahd. pian
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 30.03.2007, 16.33.34
Onko kukaan foorumin jäsenistä supporter nyt alkavalla kaudella? Eli jos tuo junioriliiga aloitetaan ja tehdään foorumin sisäinen liiga niin liigan perustajan pitäisi olla supporter. Liigan voi perustaa muutenkin, mutta silloin siitä ei saa yksityistä eli kuka vain voi liittyä siihen. Jos joltain foorumin supporterilta löytyy mielenkiintoa, niin perustakaa iihmeessä liiga niin saa junioripelitkin käyntiin...  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 30.03.2007, 23.02.38
Voishan sitä periaatteessa laittaa ihan sellasen kaikille käyvän liigan pystyyn ja sit vaan sellasella nimellä et periaattees vaan forumistit tietää sen ni ei tarvii kenenkään olla supporter, mut jos löytyy supportereita ni aina parempi.
Ja ketä nyt ois mukana???
E-spel, RONALDO, pälle, Rizzie... onko kiinnostusta? ja jos kaikki näistäki tulis onko silti tarpeeks liigaa varten. Pitäis saada mun mielestä vähintään se 8 joukkuetta. Eikä kovin moni täältä ainakaan tänne kirjottele kovinkaan aktiivisesti että saa nyt nähä miten tää onnistuu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 30.03.2007, 23.42.51
Cupissa mentiin komeasti toiselle kierrokselle kaatamalla kutosdivarin joukkue, rennolla pelillä kaiken lisäksi  :peukku_ylos: Tiistaina vastaan asettuukin sitten joku nelosen porukka ja kakkosmiehistö laitetaan kentälle.
Kauden tavoitteet on kolmen joukkoon pääsy(mielellään jo nousu seiskaan) + talouden pitäminen plussan puolella. Jälkimmäinen tulee toteutumaan melko varmasti, sillä laitan kauden jälkeen myyntiin laiturini.
Ja ketä nyt ois mukana???
E-spel, RONALDO, pälle, Rizzie... onko kiinnostusta? ja jos kaikki näistäki tulis onko silti tarpeeks liigaa varten. Pitäis saada mun mielestä vähintään se 8 joukkuetta. Eikä kovin moni täältä ainakaan tänne kirjottele kovinkaan aktiivisesti että saa nyt nähä miten tää onnistuu
Perkele, mukana olisin ollut mielelläni, mutta menin sitten liittymään jatkoajan ( ??? :keskari:) liigaan.
Mielenkiintoiselta tämä uusi systeemi kyllä vaikuttaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 31.03.2007, 00.32.58
Eli käytännössä vois itekin liittyä kavereiden perustamaan sarjaan. Sori STRIKER, idea oli hyvä, mut tais nyt jäädä toteuttamatta
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 31.03.2007, 00.46.49
Kävin sittenki perustaa ite uuden liigan. Eli nimi on El Segunda  ;D ja siihen saa liittyä ken tahtoo
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 31.03.2007, 08.59.45
Huomasinkin vasta nyt, että liigasta pystyy poistumaan, joten tulen tuohon el segunda liigaan  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 31.03.2007, 11.10.36
Minäkin taidan liittyä tuohon junnuliigaan jos vielä mahtuu.

Onko muuten ideaa antaa rahaa nuorisojoukkueelle, jos on junnujoukkue?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 31.03.2007, 14.20.28
meitsi tulee kans heti mukaa. mut nyt en pääse kirjautuu hattrickkiii.. prkl
E. nyt toimii kuhan toi aktivoituu ni ilmottaudun sit
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 31.03.2007, 23.20.10
Kausi korkattiin tärkeällä 0-4 voitolla. Uusi tähtiennätyskin tuli (35,5)  :peukku_ylos:
Vielä 1 paikka vapaana junnuliigassa!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 01.04.2007, 08.06.21
Tiimini taival ylemmässä sarjassa alkoi nöyryyttävällä 3-0 tappiolla ja vielä pakki loukkaantui pahasti.  >:(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 01.04.2007, 12.22.03
Ensimmäinen ottelu kutosessa ja voitto tuli lukemion 5-2. Tosin oli sitä toista nousija joukkuetta vastaan et piti sieltä voitto tullakin. Pari pelaajaa sai kolhuja, onneks nyt eivät loukkaantuneet, mut sit paras laiturini otti punasen kahden keltasen takia... siitä huolimatta ihan hyvät tähdet tuli ku jos oikein nyt krapulassa laskin ni 35,5 tähtee tuli ja tosiaan se yks pelaaja ajettiin pihalle.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 02.04.2007, 16.08.11
3mas kausi seiskassa ja tavoitteet on nyt ylempänä kuin 2den viime kauden 6sijoissa ja sarjassa juuri ja juuri pysymisessä.

Kausi alkoi hyvin 3-4 vieras voitolla. Positiivista etenkin se että ekassa pelissä joukkue teki noinkin paljon maaleja, viime kaudella kun saatiin pallo vastustajan maaliin liigassa vain säälittävät 12 kertaa ja niistäkin 7 rankkarista tai vaparista. Keskikentän uudistaminen tuntui auttavan aika helvetisti.

Pelaajat kunhan saavat nyt kunnot kohdilleen (tällä hetkellä aika paljon heikkoa ja välttävää.) niin pitäisi olla mahdollisuus hastaa kaikki muut joukkueet paitsi ehkä 2 ensimmäistä.

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 02.04.2007, 19.01.00
HATTUVAKIO vielä kerran!
osoitteessa http://www.hattuvakio.htfc.org/ voi käydä veikkaamassa esille laitettuja kohteita (ekaks tietty rekeiströidyt). voittajalle luvassa 3kk supporter ilmaiseksi! viime kaudella ei wörkkinyt. tällä kaudella hattuvakio toimii viimeistä kertaa!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 05.04.2007, 11.16.02
Cupissa on menty jo kolmannelle kierrokselle, mikä on ollut erittäin positiivista, mutta nyt on päädytty siihen, että on aika pudota ???. Vastaan asettuu näet sarjaporrasta ylempänä majaileva porukka joka näytti melkoisen ylivoimaiselta otteluarvostelujen ja tähtien perusteella. Niinpä ottelussa saavat luvan esiintyä viime viikkoina erittäin vähälle peliajalle jääneet kakkosmiehistön pojat, ja tämä käytännössä varmistaa putoamisen. Tämä on kuitenkin itse asiassa positiivinen asia sillä, näin ei tarvitse enää peluuttaa ykkös kokoonpanon pelaajia joka pelissä lisäten näin loukkantumis riskejä ja näin voi aloittaa järjestelmällisen harjoittelun koko joukkueen osalta, sillä vaikka kuinka haluaisi, eivät pelaamatta jääneet pelaajat kehity. Ja tällä hetkellä näitä kehitettäviä kakkosmiehistön, mahdollisesti tulevia ykkösen, pelaajia on paljon ja jos ei muuta niin hetken päästä heistä saa ainakin paremmat rahat siirtomarkkinoilla. Jotka muuten omalta osaltani käyvät kuumana, sillä sarja nousun myötä on joitain osa-alueita vahvistettava pikemmiten.
Tuorein hankinta on juuri kehitettäväksi ostettu 19-vuotias erinomainen puolustaja, joka ainakin psicoTSI-toolin mukaan olisi lähellä kehittyä mahtavaksi. Kun kehitys tapahtuu kuuluisi hän tämän hetkisen puolustuksen avaukseen, mutta kohta(vihdoin) alkavan puolustusharjoittelun seurauksena joutuu hän mitä luultavimmin samantien myyntiin auttaen näin rahallisesti uutta, parempaa, kehitettävää, mutta jo valmiiksi avaukseen mahtuvaa, pelaajaa etsittäessä.
Ja samanlaista nuorien pelaajien "nopea kehitys-->myyntiin"-politiikkaa on luvassa myös monille muille pelaajille.

Tämähän alkaa itseasiassa kuulostaa aivan Real Madridin omien junioreiden kohtelu politiikalta... hyi kuinka julmaa   >:(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 06.04.2007, 13.52.17
Ja nyt on saatu junioriliigan ensimmäinen kierros pelattua. Itse hävisin Galcitcos Castillalle maalein 5-2. Otteluraporttia lukiessani repesin kahteen ensimmäiseen lauseeseen. " Häikäisevän aurinkoinen päivä oli houkutellut paikalle paljon väkeä. Seura ilmoitti viralliseksi yleisömääräksi 19."
Eivät olleet kaikki pelaajien vanhemmatkaan päässeet paikalle.  ;D
Hannes Tuhkala on selvästi oma seuraava superaikuistähteni, kaksi maalia pilkulta ja yksi tähti kertovat hänen olevan suurlupaus!
----------------
Galcticos Castilla - Fc mixture jr.       5 - 2
Fc PoHu juniors - kiupa juniorit    1 - 1
Real Koski Castilla - the orginal junior    1 - 7
FC Veskan Pato - fc e junnut    1 - 4
-----------------

Tässä ensimmäisen kierroksen tulokset...

Jos jollain ei vielä ole ystävyysottelua tai cupin peliä vielä sovittu niin pistäkää haasteita...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Zizou10 - 06.04.2007, 14.01.40
Junnuliigan eka peli ny pelattu ja voitin 8-1 paras pelaaja pelas 2 tähtee
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 06.04.2007, 15.34.06
Tosiaan Strikerin junnujengi tuli piestyä 5-2, mut pelin hallinta oli silti selvästi Mixturen junnujen hallussa...
Itellä oli pari aika lupaava pakkia: 2,5 tähtee ja 2 tähtee, mut sit oli myös pari niitä 0 tähden pelaajia ;D
Ite aattelin sillä tavalla löytää pelipaikat et nyt pelaan viidellä pakilla ja asetan pakit paikalleen, sit taas keskikenttä seuraavaks jne... maalivahti vaan olis kans löydettävä oli nimittäin yks niistä 0 tähden kavereista.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 06.04.2007, 17.51.20
Ite aattelin sillä tavalla löytää pelipaikat et nyt pelaan viidellä pakilla ja asetan pakit paikalleen, sit taas keskikenttä seuraavaks jne... maalivahti vaan olis kans löydettävä oli nimittäin yks niistä 0 tähden kavereista.
Hei hellurei, toihan hyvä tyyli. Vois itekin kokeilla jjotain ton tapasta...  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 06.04.2007, 19.27.27
PoHu juniors pelas 1-1 tasapelin kiupan junioreita vastaan. lisää laitapakkeja prkl. oikee pakki sai 3 tähteä ja vasen 2½. PYH niillä paikoilla kun on jo joukkueen parhaat pelaajat.
E. valmentajan vaihdoin. löyty omasta takaa
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 08.04.2007, 12.53.50
Ja paska taival jatkuu nousija joukkueella. Tuli 0-6 tappio kotikentällä  :peukku_alas:

Tosin junnujoukkueesta löytyi 2,5 tähden laituri.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 08.04.2007, 13.56.40
Sarja jatkuin hyvin koti ottelulla 6sesta pudonnutta jengiä vastaan 4-2 voitto tästä ottelusta.  :peukku_ylos:

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 08.04.2007, 18.24.32
Hannes Tuhkala on selvästi oma seuraava superaikuistähteni, kaksi maalia pilkulta ja yksi tähti kertovat hänen olevan suurlupaus!
:o Maajoukkueeseen! Itselläni paras pelaaja otti 1,5 tähteä, mutta paremmalla kunnolla varmasti ottaisi varmasti enemmän tähtiä.
Saakos pelaajat muuten treenin vaikka vastustaja luovuttaisi pelin? Ensi viikolla peli joukkuetta vastaan jolla ei ole yhtään pelaajaa ":peukku_ylos:"
Eilen tuli 2-0 voitto ja kahden kierroksen jälkeen porskutellaan sarjajohdossa. Tällä hetkellä joukkueeni vaikuttaa suht ylivoimaiselta, ja tiedä vaikka kauden jälkeen juhlittaisiin sarjanousua.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Zizou10 - 08.04.2007, 19.07.26
Toinen peli ja 0-7 voitto.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 08.04.2007, 22.24.03
Tuli ihan kunnolla tukkaan vieraskentällä, mutta eipä tuo nyt niin suuri ylltys kyllä ollut. Taival kutosessa voi tällä kaudella olla pitkä ja kivinen. Srajapaikka pitäisi vain saada varmistettua ja se riittäisi. Mutta nyt pitäisi todella saada hankittua huomattavasti parempi maalivahti kuin hyvä, se ei vaan yksinkertaisesti riitä enää näissä kekkereissä. Sama homma puolustuksen kanssa, sitä pitää parantaa, mutta tämä onkin jo työn alla. Nyt on käytännössä kolme kotiottelua putkeen (cup peli välissä, myös kotona) joten talous nousee näistä tulevien lipputulojen myötä ja näin sitä rahaa löytyy sitten siirtoihin. Ja hieman yllätti tuo uusi juniori systeemi, sillä vaikken sieltä ketään loppujenlopuksi joukkueeseen ottanut ei vanhasta systeemistä voinut enää junioria nostaa... osataanpahan sitten ensi kerralla toimia paremmin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 12.04.2007, 21.24.14
Junioriliigassa voitin kiupa juniorssit lukemin 2-3. Hyökkääjäni otti 2,5 tähteä ja on vain heikossa kunnossa, suurlupaus!  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 12.04.2007, 22.08.58
Junnujengin pelin voitin 4-2. Kaikki muut osa alueet hyökkäystä lukuun ottamatta ovat aika rapaa.....

hyökkääjäni saivat 2 ja 3 tähteä. Etenkin toi 3 tähden jätkä vaikuttaa todella kovalta lupaukselta. Näitä ja yhtä 1½ tähden laituria lukuun ottamatta suoritukset olivat 0-1 tähti.....


Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 13.04.2007, 15.15.58
Junnut otti 0-3 voiton ja nyt on sellaiset pojut joukkueessa että perkele! Laituri 3,5 tähteä ja toppari 5 tähteä!  ;D :tuoppi:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 15.04.2007, 17.51.00
YKkösjengi voitti taas pelin. Kaikki 3 ekaa ottelua on siis nyt voitettu, on ehkä vähä turha unelmoida 6seen noususta, mutta sekin on jopa mahdollista.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 15.04.2007, 19.14.25
Oma joukkue sai yllättäen tehtyä jopa maalin kun käytiin häviämässä vieraissa 3-1.
Aina ei voi voittaa  :keskari:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Zizou10 - 15.04.2007, 21.24.10
Sarja jatku kolmannella kierroksella ja  voitto tuli 0-5  :peukku_ylos:  junnujoukkoeen toka peli ja voitto siitäkin  1-8
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 16.04.2007, 12.30.47
Niin, oma ykkösjoukkueen matsi päättyi riemastuttavaan 5-4 koti voittoon. Ainoa asia mistä olisi syytä olla huolissaan oli ottelussa tapahtunut "Capellomainen" notkahdus. 4-1 tilanteessa joukkue alkoi liikaa keskittyä puolustamaan ja niinhän se vastustaja nousi tasoihin asti, kunnes juuri ennen viimestä kymppiä saatiin ratkaisu aikaiseksi. Sen jälkeen tulikin sitten lisää vaikeuksia kuumapäisen espanjalais laiturini ottaessa suoran punaisen, mutta onneksi loppu selvittiin takaiskuitta. Sarja on erittäin tiukka ja neljä joukkuetta porskuttaa samoissa pisteissä (6p sijat 2-5) ainoana erottavana tekijänä maaliero ja ykkönen on ainut joka on saavuttanut täydet 9 pistettä, 6. sijaa pitävällä joukkueella on kasassa 3 kun kaksi jumboa on vielä nollissa. Omassa maalierossa löytyy sekä positiivisa että negatiivisia puolia. Ensinnäkin joukkue on tehnyt kolmanneksi eniten maaleja, mutta toisekseen päästänyt samoin kolmanneksi eniten ja maalero onkin 12-12. Tästä hyökkäykselle kaikki kunnia, mutta jo pitkän aikaa valiteltua puolustusta on saatava huomattavasti vahvemmaksi.

Kohta alkaa olla talous sellasessa reilassa että on aika hankkia vahvistusta ensin maalivahti osastolle ja sen jälkeen pari täsmä ostosta, yksi hyökkäyspäähän ja muutama puolustukseen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 17.04.2007, 21.46.30
helpotti huomattavasti, kuten pitikin. viikonloppuna tuli 7-0 voitto sarjajumbosta. nousi 4. kolmella pisteellä. Maaliero 7-7. Uusi valmentaja on vanha tuttu joukkueelle. Entinen pelaaja Kimmo Rautanen tuli valmentajaksi edellisen (myös vanhan pelaajan) Leonardo Bajon tilalle. Samalla vaihtui taktiikka 4-5-1:stä 3-5-2, joka toimi joukkueen alkuaikoina hyvin.. kaikkihan lähtee meitsin jalkapallofilosofiassa siitä että keskikenttä on saatava haltuun... puolutuskin on toiminut (ainakin aiemmin) hyvin, omat kasvatit siellä tälläkin hetkellä on ja vaihtopenkillä 8 potentiaalista kaveria joista osan kyllä joutuu heittämään menemään. vielä kun muistaa että Juniorijoukkueestakin löytyy pari hyvää laitapakkia niin ahdasta tulee olemaan. Keskikentälle oon tottunu tekemään täsmäostoksia, kärkeen samoin. Ero on siinä että keskikenttäostokset ovat hyviä, kärjet eivät. No joku aika sit nous nuorisotiimist yks joka saa nyt peliaikaa kun siirryin 2 kärjen taktiikkaan, on muuten pelannut tosi hyvin. ELI onko ongelmakohdakseni vaihtunut maalivahti puoli. sen näkee muutaman ottelun kuluttua.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 17.04.2007, 22.26.38
Tuo maalivahti kysymys on oikeesti aika kinkkinen. Ku ei kuitenkaan ihan kauheesti viittis siihen "tuhlata" rahaa, mut se on sit kuitenki ihan pirun tärkee osa-alue sitä peliä. Ite aion ainaki kohta hankkia maalivahdin, sillä se osa on kuitenki kaikesta eniten muuta joukkuetta jäljessä sen ollessa vain hyvä ja se on huomattu että se ei enää riitä, varsinkaan viimekauden sarjanousun myötä ja kun vastustajien hyökkääjät(uskoisin) ovat vähintään loistavia tai jotain sellasia.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 22.04.2007, 12.17.07
Eilen tuli takkiin 4-3. Paras toppari loukkaantui kolmeksi iikoksi, mutta onneksi on kelvollinen korvaaja.
Sarjani on tällä hetkellä erittäin tasainen. Neljällä joukkueella 9 pistettä! Itse olen toisena maalieron turvin.
Junnuliigassa takkiin tuli 1-4. Pidän kuitenkin pelaajienkehittymistä voittoja tärkeämpänä.
Hyökkääjäni ja laitapakkini otti 3 tähteä. Eilen scouttini teki parhaan tarjouksen toistaiseksi, maalinteko harjoittelulla poikasesta piäisi kehittyä hyvä maalintekijä, ja tällä hetkellä mulla on maalinteko treeni päällä  :peukku_ylos: Lisäksi pojalla on vasta 15v ikää.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 22.04.2007, 12.22.03
Fanit huutaa murhaa kun hävittiin kotona 1-4  :keskari:
Ens peliin tehdään niin radikaaleja muutoksia että jonkin on pakko toimia.

Junnuilla taas menee hyvin. 7-0 voitto ja loistavia pelaajia senkun löytyy.
Toppari 6 tähteä, Laituri 3,5 ja hyökkääjä 3,5.

Hieman junnuissa huvitti se, että toinen hyökkääjistä iski kolme maalia, mutta sai vain puolikkaan tähden ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 22.04.2007, 13.39.13
No huhhuh. Fanit vaativat niin päätä vadille ku tli kotona tukkaan 0-6!!! Ja oli vielä vuoden tärkein peli asenteella että ei hyvää päivää. No tulokseen vaikutti varmasti se että paras topparini loukkaantui 29 minuutin kohdalla ja sen jälkeen alkoikin ropista omissa, kun ilmeisesti en sitten ollut laittanut käskyissä vaihto puolustajaa ja erittäin paska vaihto keskikenttäpelaajani tuli sitten topparin paikalle  :peukku_ylos:
Mutta eipä tossa nyt hirveitä mahkuja ois ollu muutenkaan ku omat tähdet ovat yleensä jotain 36-38 (nyt 34,5 loukkantumisen takia) ja vastustaja otti vaivaiset 49 tähteä niin olaan tyytyväisiä ettei mennyt kymppi rikki omassa päässä.

Ja Raulistilla näyttää todella onnistaneen tuon junnuakatemian kanssa sillä nuohan ovat aivan järjettömiä  tähtiä. Varsinkin tuo 6 ku, mulla ei saa ees aikuisten joukkueessa kukaan kuutta tähteä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 22.04.2007, 19.03.43
Ykkös jengille ensimmäinen piste menetys tällä kaudella 3-3 tasuri vieraissa. Alkaa olla aika selvää että puolustus on se osa-alué jossa joukkueella on pahimmat onglemat, onneksi hyvä hyökkäys ja keskikenttä kompensoi näitä ongelmia.


Junnu jengissä itselläkin löytyy tällä hetkellä 2 todella huippu lupausta. paras höykkääjäni sai nyt 4,5 ja yksi toppareista 5.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 26.04.2007, 21.33.52
Junnutiimi otti 5-1 turpiin. Tuorein hyökkääjäni otti 5 tähteä ja jo ennestään tuttu 3,5 tähteä. Lisäksi laituri ja laitapakki otti kolme tähteä. Suurin ongelma junnujoukkueessa on maalivahti. Yhdessäkään pelaamassani ottelussa yksikään molari ei ole ottanut yhtään tähteä.

Sarjataulukko neljän pelatun kierroksen jälkeen...

1. the orginal junior 21-5   12
   
2. Real Koski Castilla 17-9   9
   
3. fc e junnut 11-9   9
   
4. Galcticos Castilla 11-8   6
   
5. Fc PoHu juniors  7-13  4

6. FC Veskan Pato  6-15   3
   
7. kiupa juniorit   6-9   2
   
8. Fc mixture jr.  4-15  1

Neljännen ottelukierroksen tulokset:
Fc mixture jr. - kiupa juniorit    1 - 1
Galcticos Castilla - FC Veskan Pato    5 - 1
the orginal junior - fc e junnut    5 - 1
Real Koski Castilla - Fc PoHu juniors    6 - 2

Orginal juniorssit meinaa karata. Noh kohta aloitan loppukauden pituisen voittoputken ja voitan koko liigan  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 26.04.2007, 22.52.14
Omalla junnujoukkueella on tuo sama ongelma et maalivahtia ei tahdo löytyä... Ja serkku pojan joukkue tosiaan porskuttaa aika lailla kovaa vauhtia sarjan kärjessä ;D
Oma viimeviikon nosto sai parhaat tähdet hyökkääjistäni ja nekin vaivaiset kolme tähteä. Omassa joukkueessa ongelma, tuon maalivahdin lisäksi, on keskikenttä ja laiturit. Puolustuksessa on neljä kolmen tähden pelaajaa ja kärjessä kolmen sekä kahden ja puolen tähden pelaajat. Eli siis ei mitään suuria superlupauksia ole mutta aika tasainen jengi... Ja puolustusta reenaan eli eiköhän sieltä hetken päästä joku ihan kohtalainen pelaaja niistä jostain kolmen tähden pelaajista tule. Kakkos reeninä on sitten hyökkäys.

Miten muuten onko kovin moni jättänyt vanhaa juniori joukkuetta pystyyn??? ite ainaki niin tein ja akatemian perustamisen jälkeen on tullut, itse asiassa kaikki sen jälkeen nostamani pelaajat(nostan vuoro viikoin), ihan kelpo pelaajia. Tosin myyntiinhän nuo kaikki menevät. Scoutteja on siis ehkä liikaa, tuo maksimi  kolme, tuon vanhan junnu joukkueen maksaessa edelleen sen 20 tonttua. Mutta onpahan sit varaa kattoo jos löytyy joku huippu lupaus. Se vaan tuli yllätyksenä, että ku olin kaikki scouttini tarjoukset hylänny(ekalla kertaa ku scouteille soittelin) ni ei voinu enää nostaa vanhaa junnu joukkueen pelaajaa. Eli siltä viikolta jäi sit pelaaja nostamatta...

Mut joo, viikonlopun tärkeää matsia odotellaan, hiukan epävarmoin fiiliksin, kun paras puolustaja loukkaantui ja ikänsä(28) takia ei taida kovin nopeasti parantua ja viime viikolla menin yhden pakin myymään, ei nyt oikein ole kunnon tuuraajaa. Mutta katellaan nyt miten käy.

Ja hyi hitto miten pitkä soperrus...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 28.04.2007, 23.08.16
hieno 4-0 voitto kotona aurinkoisessa säässä. tällä viikolla siis jotain hyvääkin. aiemmin viikolla kävi huonosti kun paras (?) puolustajani loukkaantui, 5 viikkoa vielä sairastuvalla. onneksi siirryin juuri 3-5-2 taktiikkaan joten puolustajia riittää. ja vielä huippupuolustajia! mutta keskikentän ankkurin loukkaantuminen tänään oli huono uutinen. no kyllähän sinnekkin korvaaja löytyy. on pelaajamateriaali aika laaja: 34 pelaajaa. parhaimmillaan ollut 40.

junnujoukkueella ei oikeen onnistu. taas tuli pataan. ainoat pelipaikat mitkä on toiminu on ollu laitapakit.  koko keskikenttä ja maalivahti pitäs löytää.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.04.2007, 23.09.32
Tänään tuli 4-1 voitto.  :peukku_ylos: Ja tämän kauden sijoituksen uskallan jo nyt olevan siinä 3-5 välillä. Juniorijoukkuetta en ole jaksanut paljoa seurata, valitettavasti. Haastetia tiistaiseen ystävyysotteluun?!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 29.04.2007, 09.13.02
Minun viikko alkoi keskiviikkona lupaavissa merkeissä kun tiimi kävi Bosniassa voittamassa ystävyysottelun 1-5. Mutta Suomeen palattuaan tiimi palasi normaaliin tappioputkeensa, hävittyään 7-0 vieraissa. Ottelu olisi voinut olla vähempi maalisempi, mutta tekemäni taktiset kokeilut menivät päin persettä :keskari:
Maaleja tiimi on tehnyt huimaavat 2 ja päästettyjä on vain 23.
Seuraavan pelin jälkeen vastaan tulee liigajumbo jolloin luulen joukkueen ottavan ensimmäiset pisteet.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Zizou10 - 29.04.2007, 12.19.12
Viime pelissä tuli voitettua 1-6 ja sarjassa olen ekana 13 pisteellä junnutiimissä ei mitään suurlupauksia muutama 3 tähden pelaaja uskon jo että sarjanousu on varmistettu sillä sarjassani ei ole edes yhtään joukkoetta jolla olisi yhtään 4tähden pelaajaa paitsi minulla niiitä on taitaapi olla 4 ja muut niitä 3,5 tähden pelaajia
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 29.04.2007, 19.27.21
Turpaan tuli taas, tällä kertaa vieraissa 5-1  >:(
Ja tappio ei todellakaan ollut odotettu. Vastassa ollut joukkue oli samoissa pisteissä ja saanut huonompia tähtiä sekä arvosteluja otteluista ja muutenkin joukkue vaikutti hieman omaani heikommalta. Sain vielä ottelussa uuden tähti ennätyksen 39.5 tähteä vaikka paras puolustajani olikin loukkaantunut ja hänen tuuraaja sai vain 2,5 tähteä kun tämä normaali avauksen kaveri sai heikossa kunnossa 4. Myös uusi maalvahtini oli onnistunut ottelussa ainakin tähtien valossa (4,5), mutta viisi päästettyä maalia vain vähän ihmetyttävät.
Ensi viikon ottelusta on sitten tultava voitto ja erittäin suurin numeroin. Vastaan asettuu nimittäin sarjajumbo ja joukkue on umpisurkea.
Ja viikonlopulla (tai viimeistään sitten seuraavana) odotetaan kahden, mahdollisesti jopa kolmen, laiturin kehittyvän. Näistä sitten kaksi laitetaan myyntiin ja sen lisäksi vielä yksi ei lähellä kehitystä oleva laituri myyntiin ja näillä rahoilla ostetaan korvaaja ja laitetaan toivottavasti tuleva ylijäämä säästöön hyökkääjää varten.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 04.05.2007, 17.58.06
Junnujoukkue otti niukan 2-3 voiton vieraissa ja on toisena Segundassa, mikä on ihme katsottuna oikean joukkueen otteisiin. Toppari repii jo seitsemää tähteä, mutta muilla paikoilla ei ollut suuria muutoksia.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 04.05.2007, 22.44.29
Omassa junnujoukkueen pelissä olin unohtanu laittaa käskyy ja näin ollen meni yksi ottelu hukkaan etsittäessä jokaiselle vielä paikkaansa. Kohta on kuitenkin kaikkia käytetty melkein kaikkialla, paitsi maalissa, ja alkaa hahmottua että isoja tähtiä ei ole, mutta sellasia semihyviä(kolmee tähtee) on muutama.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 08.05.2007, 13.06.18
Niin ja viikonlopun pelissä tuli nyt sitten parin viikon tauon jälkeen voitto, 4-3 kotona. Ja samaisessa ottelussa tuli myös uusi tähti ennätys ja päästiin jo 40 puolelle. Niin siis 40 tähteä sain  ;) Ja jälleen yksi pelaaja loukkaantui ja tällä kertaa kyseinen pelaaja oli paras laiturini.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 11.05.2007, 09.16.13
Eilinen junnupeli päättyi tylsästi 0-0 ja yksi edes kohtalainen pelaaja löytyi tällä kertaa. Laituri sai 2,5 tähteä. Mut ehkäpä jopa lupaavin puolustaja sitten loukkaantu vaivaseks viideks viikoks ?? Mut joo, viikonlopun peliin lähetään parantaa joukkuehenkee joka on tällä hetkellä ärtynyt, eli rennolla asenteella mennään, mikä taas tarkottaa käytännössä sitä että turpaan tulee ja itseluottamus huononee  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 12.05.2007, 10.05.40
Normiviikko Hattrickissä eli isot hävis ja junnut voitti. Yllättäen tiimi hävisi vain 2-1 ja ensi pelistä odotan voittoa kun vastaan tulee liigajumbo.
Junnut jyräsivät tuttuun tapaansa 7-4 ja toppari otti tuttuun tapaansa seitsemän tähteä ja laituri 3,5. Valmentajakin julistaa uutta pelaajaa hoimattomaksi timantiksi kun sai neljä tähteä hyökkääjänä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 13.05.2007, 01.04.51
Ja tänään, siis eilen, tuli 6-0 turpaan vieraskentällä, mutta ei mitenkään yllättänyt ku rennolla meiningillä oltiin menossa mukana. Toisaalta sinänsä yllätti ku vastustajalla huonommat tähdet ja muutenkin huonommat arvostelut.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 13.05.2007, 01.09.02
junnuissa mukava 9-0 voitto. aikuisilla meni huonommin. 0-3 tappio kotona. ens viikolle pitäs sit saada sairastuvalta ykköskärki ja todella tärkeä keskikentän ankkuri. joukkuehenki on murhanhimoinen :-\
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 13.05.2007, 12.14.35
IHME ON TAPAHTUNUT! Joukkue voitti 4-0 ja sai ensimmäiset pisteet.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 19.05.2007, 22.59.25
6-0 turpaan vieraissa. rento peli oli taktiikka ja se tuotti 39½ tähteä. keskikenttä pelaajan sain takas. enää puuttuu ykköspakki. pitäs saada se ens viikolla.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 19.05.2007, 23.08.31
Joukkue otti huiman 0-7 voiton :peukku_ylos:

Junnut voitti 0-3 ja johtavat sarjaa. Muita huippuja ei ollut kuin pakki, 7 tähteä ja hyökkääjä 5 tähteä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 19.05.2007, 23.41.05
1-6 rutiinivoitto. Ensi viikolla sitten sarjaykköstä vastaan peli. Mikäli tulee takkiin, niin voi sarjan voitto haaveet unohtaa. Vielä pitää miettiä pitäisikö tuo peli Motsata.
Junnuissa tuli 2-1 voitto.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Masatti - 20.05.2007, 12.21.13
FC Cougars - Lbandy  8 - 0
   
Katso ottelu:    HT Live
Päivämäärä:    19.5.2007 kello 20.30
MatchID:    118328893
Stadion:    Cougar Stadion
Yleisöä:    2597
   

Cougar Stadion -stadionille saapui 2597 katsojaa. Uhkaavista pilvistä huolimatta sadetta ei saatu. Cougars päätti aloittaa ottelun 4-4-2-muodostelmalla. Kokoonpano: Rantalahti - Tihinen, Suopanki, Pehkonen, Yrjänäinen - Mosserberg, Laamanen, Simensen, Tvedsborg - Havi, La Torre.

Lbandy näytti aloittavan taktisesti 4-4-2-yhdistelmällä. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Sarkia - Rieppola, Salmén, Engholt, Pekuri - Sääski, Sirviö, Gondaks, Tervoja - Harmaala, van Laren.

12. minuutilla tuomari vihelsi rangaistuspotkun merkiksi. Cougars-pelaaja Ville Havi sijoitti sen viileästi alanurkkaan siirtäen joukkueensa 1 - 0 -johtoon. Olli Pehkonen antoi Cougars-faneille lisää hurraamisen aihetta, kun hän kasvatti kotijoukkueen johdon lukemiin 2 - 0. Tilanne syntyi oikean laidan hienon syöttökuvion päätteeksi, kun pelikello näytti 31 minuuttia. Vierasjoukkue ei kyennyt puuttumaan asiaan millään tavoin. Ville Havi laukoi 32. minuutilla vapaapotkun 30 metristä sisään. 3 - 0 kotijoukkueelle. Cougars käynnisti nopean hyökkäyksen kentän vasemmalta laidalta. Hyökkäyksen jälkeen taululla komeilivat luvut 4 - 0. Juha Laamanen viimeisteli maalin vastustamattomasti pienestä kulmasta. Joukkueet saivat astua tauolle tilanteessa 4 - 0. Cougars nosti pallonhallinnan 67 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Cougars käynnisti nopean hyökkäyksen kentän vasemmalta laidalta. Hyökkäyksen jälkeen taululla komeilivat luvut 5 - 0. Hannu Tihinen viimeisteli maalin vastustamattomasti pienestä kulmasta. Itsevarmana johtonsa pitämisestä Cougars siirtyi pelaamaan puolustusvoittoisemmin. Ajassa 59 minuuttia Cougars teki 6 - 0 -johtoon oikeuttavan maalin. Maalintekijä oli Jari Yrjänäinen. Hän nousi puskutilanteessa korkeimmalle ja puski oikealta tulleen keskityksen verkkoon. Tejs Tvedsborg sai keltaisen kortin, kun ottelua oli pelattu 65 minuuttia. Cougars-pelaajan varoituksen syy: epäurheilijamainen käytös. Kyseenalainen vihellys 68. minuutilla antoi vieraille vapaapotkun juuri kotijoukkueen rangaistusalueen ulkopuolelta. Lbandy sai hyvän paikan kavennukseen, mutta veto meni ohi maalin. Markus Tervoja joutui seuraamaan lopun ottelua kentän laidalla nyrjäytettyään nilkkansa 80. minuutilla. Lbandy teki vaihdon, ja Jari Kiviranta tuli tilalle. 82 minuuttia pelattu, ja Cougars sai rangaistuspotkun, jonka Ville Havi siirsi sisään ilman suurempia ongelmia. 7 - 0. Ville Havi teki kolmannen maalinsa - hattutemppu! Ottelun 83. minuutilla vieraiden keskuspuolustajat pystyivät vain seuraamaan katseellaan, kun Ville Havi rynni läpi ja teki maalin. Cougars-fanit juhlivat 8 - 0 -osumaa. Cougars nosti pallonhallinnan 63 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Joukkueen Cougars tärkein pelaaja oli Lassi Rantalahti. Olli Pehkonen esitti erittäin huonoja otteita. Jukka Pekuri esitti kunnioitettavia otteita Lbandy-paidassa. Toisaalta Nyyrikki Sarkia pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 8 - 0. 
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: E-spel - 20.05.2007, 14.12.09
Kuruntien Oilers - Riihimäen Lions  0 - 1   


 
 

Katso ottelu:  HT Live
Päivämäärä:  19.5.2007 kello 20.00
MatchID:  118224454
Stadion:  Niskoksen Urheilukenttä
Yleisöä:  45637
   

Pimeä taivas sai Niskoksen Urheilukenttä-stadionin 45637-päisen yleisön hermostuneeksi, mutta sateelta kuitenkin vältyttiin. Kuruntien lähti peliin strategisesti 3-5-2-kokoonpanolla. Kokoonpano: Ibn-Bilal - Pavlović, Valli, Myrstedt - Marvits, Valdemarín, Andrei, Waldacker, Moisiolahti - Gadziała, Gullund.

Riihimäen päätti aloittaa ottelun 4-4-2-muodostelmalla. Kokoonpano: Cagigal - Rouko, Carvalhal, Jarry, Ingerslev - Häkkänen, Virjonen, Fausto, Machuca - Söderström, Miliszewski.

Riihimäen oli selkeästi päättänyt lähteä vastahyökkäykseen aina tilaisuuden tullen. Riihimäen joutuu tulemaan toimeen ilman yhtä pelaajaa. Tonni Ingerslev loukkasi jalkansa pahasti. Vaihdosta kentälle tuli Bjarne Christensen. Alejandro Machuca lähetti kulman, johon Henrique Fausto puski terävästi ohittaen maalivahdin puskullaan. 0 - 1! Riihimäen sai mainion paikan hyödyntää vastahyökkäyksiään 39. minuutilla, mutta Paavo Virjonen epäonnistui viimeistelyssä surkeasti. Lesław Gadziała oli vain hiuskarvan päässä tasoituksesta. Kuruntien joutui kuitenkin hautaamaan haaveet maalista, kun Víctor Cagigal onnistui ohjaamaan laukauksen kulmaksi. Tilanne oli tauolle mentäessä 0 - 1. Kuruntien nosti pallonhallinnan 87 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

59 minuuttia oli temmelletty, kun Lesław Gadziała oli erittäin lähellä tasoittaa ottelun kaukolaukauksella. Veto suuntautui kuitenkin hieman yli riman. Johan Gullund tälläsi mahtavasti maalille, kun kello näytti 70 minuuttia pelatun. Kaukaa ammuttu laukaus oli menossa maaliin, mutta yksi vieraiden puolustajista sai jalkansa väliin, ja tuloksena oli vain kulmapotku. Riihimäen oli pienessä ahdingossa, mutta sai purettua tilanteen. Purkupallo käynnisti vastahyökkäyksen, minkä seurauksena Pekka Söderström pääsi vapaasti vastustajan rangaistusalueelle. Laukaus kimposi kuitenkin ylärimasta katsomoon. Kuruntien nosti pallonhallinnan 90 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Joukkueen Kuruntien tärkein pelaaja oli Jerónimo Valdemarín. Toisaalta Lesław Gadziała pelasi surkean ottelun. Richard Jarry esitti kunnioitettavia otteita Riihimäen-paidassa. Toisaalta Paavo Virjonen pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 0 - 1. 
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 21.05.2007, 23.27.10
jos en ihan vääräin muista niin olikos joku sopimus ettei laiteta noita koko otteluraportteja? ::)

Älkääs laittako koko otteluraportteja tänne, pistäkää mieluummin linkki ja sitten vaikka joitakin otteita siitä. Vievät turkasen paljon "turhaa" tilaa ja käsittääkseni sivutilani on jo muutenkin loppumaisillaan.

Ei muuta, jatkakaa.
kyllä, muistin oikein
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 22.05.2007, 19.27.50
Niin, viikonlopun pelissä tuli tärkeä voitto kotona 4-3 sarjassa ylempänä ollutta joukkuetta vastaan ja tämänhetkinen sijoitus onkin sitten viides. Huolestuttavaa ottelussa oli se että johto oli jo 4-0, mutta 10 minuutissa vastustaja iski kolme häkkiä ja nousivat jo maalin päähän, mutta johto kesti kuitenkin loppuun asti. Uusi tähti ennätys tuli jo kai kolmannessa ottelussa peräkkäin, 42.5 tähteä. Alkaa jo hermo mennä kun en vieläkään oo päässyt reenaamaan sitä puolustusta joka piti aloittaa jo viime kaudella... Laiturit vaan eivät millään meinaa kehittyä. Nyt uskon että viimeistään kolmen viikon päästä pääsen sen aloittamaan, tai sitten en...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 26.05.2007, 23.10.22
3-6 tappio tuli. Jarkin perseensudille on taas käyttöä. 1-3 tappiost noustii viel tasoihi mut vastustajal oli joku hypervaparispesialisti, joka pisti ainaki 2 sisää. nyt sit taistellaa loppukaus vaikkei toho 5. paikkaan näytä juuri mahkui olevan ku just hävisin sille :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 26.05.2007, 23.19.12
Tärkeä 2-0 voitto tuli ja  putoamiskamppailu helpottaa nyt hieman. Tavoitteena saada ainakin 9 pistettä viidestä viimeisestä pelistä ja silloin nousisi sijoituskin hieman.  Nyt on talous kasvanut niin hyvin, että ensi kaudeksi muutama täsmähankinta ja joukkue on ensi kaudella taas hieman parempi... :pallo:
Haasteita, pälle?!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 26.05.2007, 23.33.36
Nousuhaaveet voi melkein jo kuopata, sillä ero sarjani ykköseen veähti kuuteen pisteeseen  :peukku_alas:     Takkiin tuli 1-4. Loppukauden tavoite on olla sarjassa kolmas ja maalipörssin voitto. Kauden jälkeen tulossa paljon rahaa ja ensi kaudella olisi jo pakko nousta.
Junnuissa 0-6 voitto, ja nousu on aloitettu. Hyökkääjät ottivat 6 ja 5 tähteä ja maalivahti 3,5. Keskikentälle kun saisi vielä toisen hyvän pelaajan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 26.05.2007, 23.46.35
Haasteita, pälle?!
mul on jo matsi :-\ paitsi jos haastat siin junnujoukkueis
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 27.05.2007, 09.25.40
Putoaminen takaisin kasiin näyttää entistä selvemmältä kun joukkue hävisi 0-4 kotona. Junnuilla taas menee hyvin ja 2-0 voitto kotona pitää heidät sarjan kärjessä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 27.05.2007, 16.22.58
Jep... Junnuissa tuli turpaan 4-1, mutta seniorit otti tyylikkään 1-4 vierasvoiton, tosin sarjajumboa vastaan ois ehkä saanu upottaa muutaman enemmän. Paha uutinen ottlussa oli että laiturin paikalla pelaava paras maalintekijäni, pääasiassa erikoistilanteista, loukkaantui pariksi viikoksi... Tähdet alkavat nyt näköjään pysymään tuolla 40 paremmalla puolen, sillä näin on ollut kolmessa viimeisessä ottelussa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Masatti - 27.05.2007, 17.06.31
Oma seura alkaa suistua konkurssin partaalla ja tippuminen ysiinkin on liian lähellä. Häviö eilen sijaa takanapäin olevaa sarjajumboa vastaan tasottaa peräpään pistetilannetta melkosesti. Pudotusviivan alta pääsis pois jos edellä oleva häviäs ja mä voittaisin, mutta siltikin vastustajille menis maalierot.  :( synkältä näyttää
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: riq - 27.05.2007, 17.42.58
Eka peli hattrickissä päättyi 0-5. Uusi hankintani Evgeny Aprelikov oli joukkueeni huonoin pelaaja.
Tästä on hyvä jatkaa.  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raulisti - 31.05.2007, 21.08.32
Junnut tykitti 0-6 voiton vieraissa ja pitävät sarjakärkeä :peukku_ylos:
Ihmetyttää millä perusteella tähdet tulee, kun hyökki teki kolme maalia ja sai puolikkaan tähden ???
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 31.05.2007, 21.59.47
Junnut nappasi murskavoiton 9-1! Junnut jo 3 ottelun voittoputkessa. Paketti nyt vihdoin kasassa. Molari otti 4 tähteä ja keskikenttämies 3,5.
Ihmetyttää millä perusteella tähdet tulee, kun hyökki teki kolme maalia ja sai puolikkaan tähden ???
Eikös kunto vaikuta aika paljon noihin tähtien määriin  ???
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 31.05.2007, 22.48.02
fc mixture haastettu..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 01.06.2007, 13.22.46
fc mixture haastettu..
Hyväksytty.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: E-spel - 11.06.2007, 15.31.17
Jos joku haluaa harkkamatsin huomiseks ni haastakaa joukkue nimeltänsä Riihimäen Lions.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Juanito - 12.06.2007, 02.25.23
ykkös jengi voitti kotona 4-3 oltiin jo 0-3 tappiolla yhdessä vaiheessa. Tuntuu pojat ottaneet oppia Realilta näistä comebackeistä.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 15.06.2007, 13.18.23
Viikonlopun matsissa tuli turpaan sarjajohtajalta, mutta odotettua vähemmän, 4-1. Sillä kyseessä oli kuitenkin vieraspeli ja kotimatsissakin tuli tukkaan 0-6... Sarjapaikka on jo varma ja sehän olikin kauden tavoitteena joten tyytyväisiä voidaan olla. Ensi kaudelle tulee joukkueessa tapahtumaan paljon muutoksia, sillä tuo pitkäääääääääääään uumoiltu puolustuksen remontti odottaa lähtölaukaustaan tai on itseasiassa jo osittain alkanutkin.

Ja junnut otti sitten sitäkin rankemmin kuokkaansa, nimittäin 7-0, mutta nyt löytyi ensimmäinen mahdollinen lupaus, sillä tuorein hankinta otti keskuspuolustajan tontilla 5,5 tähtee.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 17.06.2007, 01.34.44
Sarjassa varmistettiin kolmas sija 6-0 voitolla. Laitapakkini teki hattutempun  :peukku_ylos:
Laituri kehittyi perjantaina unohtumattomaan, kauden jälkeen lähtee myyntiin. Toinen laituri saattaa kehittyä vielä armoitetuksi, joten rahahuolia ei ensi kautta ajatellen ole  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 01.07.2007, 15.24.48
Kausi päättyi 2-0 voittoon. Sarjassa olin kolmas ja hyökkääjä voitti maalipörssin. Ensi kaudella tavoitteena nousta seiskaan(kunhan saan pari vahvistusta)
Junnujoukkueeseen panostamisen lopetan todennäköisesti heti, kunhan saan nostettua sieltä pari lupaavan oloista hyökkääjää.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 24.10.2007, 20.25.39
Pitääpä tännekin pitkästä aikaa jotain raapustaa...
Niin perkele sentään menin ja tipuin kutosesta seiskaan enkä oilein käsitä miten se oli mahdollista, sillä joukkueeni ei millään mittarilla ollut sarjan toiseksi huonoin. Sekä tähdillä, että muulla otteluarvosteluilla mitattuna olisi oiekutettu sijoitus ollu vähintään viides, mutta aina ei mee tasan nallekarkit. Mut ens kaudella voi olla aikamoista ylivoimaa seiskassa kun joukkuetta on jo nyt vahvistettu parilla unohtumaton-tasoisella pelaajalla ja muutoksia on vielä luvassa lisää. Joten ensi kaudesta on tulossa vain pakollinen takaisin kutoseen nousuun käytettävä väli kausi ja sitten lähdetään taas tosissaan taistelemaan kutosessa hieman korkeimmista sijoista
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 24.10.2007, 20.51.53
Vihdosta viimein nousin seiskaan. Tavoitteena vain säilyttää paikka seiskassa ja kerätä mahdollisimman paljon rahaa. Hyökkäykseen hankin mahtavan maalintekijän. Janarilla on myös unohtumaton erikoistilannetaito sekä kelvollinen syöttö. Hyökkäys ja keskikenttä on kyllä kuosissa, pakkipää kaipaisi kyllä vahvistusta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 24.10.2007, 21.07.40
laitoin joukkueen hankintaan, kun vanha poistu ollessani pois netstä kesäkuusta saakka. uus joukkue on HPS Kannelmäki. mihis divariin sitä nykyään alotetaan? sillon kun alotin ni oli viel VI divari
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 25.10.2007, 19.43.22
fc mixture haastettu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 25.10.2007, 20.26.14
fc mixture haastettu
Haaste hyväksyttty.  :pallo:
Itsellä oli tuo viime kausi aika turha. Kerran parissa viikossa kävin tarkastamassa tilanteen ja laittamassa kokoonpanot. Sijoitus sarjassa kolmas. Rahaa kuitenkin kertynyt niin paljon, että parin ostoksen jälkeen nousu pitäisi olla varma ensi kaudeksi.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 26.10.2007, 20.06.15
vieläkä junioreiden el segunda pyörii? pääseekö jotenkin mukaan?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 27.10.2007, 13.59.52
vieläkä junioreiden el segunda pyörii? pääseekö jotenkin mukaan?
En tiedä pyöriikö, sillä ite tein sen liigan ja tossa juuri laitoin telakalle tuon oman juniori akatemian, ei nimittäin yhtään hyödyllistä pelaaja ole tuolta sen kahden kauden aikana tullut joten ainakin meikäläiselle riitti.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 06.11.2007, 15.16.36
Lopetin kanssa tuon junnuliigan. Idea kuulosti aluksi ihan hyvältä, mutta ei tuota vain jaksa. Rahaa menee hukkaan ja hyviä pelaajia nousee harvoin. Yhden hyvän hyökkäjään nostin ja tällä hetkellä myynnissä. 120k Pyydän tuosta, saas nähdä paljonko tulee  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 08.11.2007, 23.38.01
fc mixture haastettu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.11.2007, 22.16.53
HPS kannelmäki haastettu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 19.11.2007, 22.43.02
HPS kannelmäki haastettu.
miten mahollista kun mulla on jo peli? ??? ens viikol kyllä käy..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.11.2007, 22.49.48
HPS kannelmäki haastettu.
miten mahollista kun mulla on jo peli? ??? ens viikol kyllä käy..
No voi herranjessus sentään  ;D Pitää ens kerralla muistaa (yrittää) haastaa ennen ku kirjottaa tän viestin.  ;D ;D
Mut juu ens viikol...  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 23.11.2007, 21.51.41
nyt on fc mixture haastettu. Kannelmäen wembly on kauteen nähden huippukunnossa  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 03.12.2007, 19.53.40
fc mixture haastettu, etkö viimeks uskaltanu ottaa haastetta vastaan  ;)
e. no eipä kauaa kestäny :o
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 03.12.2007, 20.02.30
fc mixture haastettu, etkö viimeks uskaltanu ottaa haastetta vastaan  ;)
Hyväksytty.
Hah, anyday, anytime...  ;)
Toissaviikon sunnuntaista lähtien olin Barcelonassa lomailemassa, niin jäi HT:ssä käymättä.
Kävin muuten vierailemassa Camp Noulla ja täytyy sanoa, että erittäin hienon ja suuren stadionin ovat sinne Barcelonaankin saaneet. Lisäksi Barcan ja Madridin sieniliigapelit tuli katseltua baarissa. Hienoa jalkapallokulttuuria Espanjassa, vaikka piskuisessa kuppilassa ne katsoinkin. Tosin Madridin pelissä tyydyin hiljaiseen katseluun, kuppilan ollessa täynnä Barcelonalaisia ja Saksalaisia...  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 13.01.2008, 17.59.36
fc mixture haastettu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 13.01.2008, 23.59.13
Itse sain joukkueen pari päivää sitten. 4 peliä jäljellä ja pitäisi 6 pistettä ottaa kiinni, ettei tipu ysiin huoh  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 15.01.2008, 22.01.22
Itellä on tää kausi ollu ihan täyttä kuraa! Tipuin viime kaudella kutosesta ja tää seiska on ihan liian helppo sarja. Jokainen peli tähän mennessä voitettu ja ei varmaan oo juuri tappioita tulossa. Toisaalta ihan siisti voittaa joku 14 peliä putkeen mut ei tossa juuri haastetta oo. Silleen ihan hyvä ni voi vaan pelaajia kehittää ja sit on ens kaudella huomattavasti valmiimpi joukkue kutoseen jossa ois tarkotus taistella sijotusta sinne neljän joukkoon.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 25.01.2008, 23.14.31
Fc Mixture haastettu taas kerran.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 26.01.2008, 18.28.18
Fc Mixture haastettu taas kerran.
:peukku_ylos: Hyvä että hoituu nuo ystävyysottelut suoraan täältä, kun muuten helposti unohtuu ja jää pelaamatta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 17.02.2008, 17.09.01
Fc Mixture haastettu
Nousu 8. divariin. jee.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 23.02.2008, 20.16.09
Kausi päättyi odotetusti sarjan voittoon ja takas ollaan kutosessa. Sarja näyttääkin sitten aivan järkyttävän kovalta kun pikaisella vilkaisulla ainoastaan kahden joukkueen tähdet ja joukkueen kokonais TSI jäävät alle oman joukkueen. Säilyminen on ainoana tavoitteena.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 02.03.2008, 00.09.26
Tuli hieman yllättäen tämä sarjan alku enkä älynnyt laittaa kokoonpanoja. Muutenkin on jäänyt hattrickin seurailu viime aikoina. Tänään kuitenkin 8 divarissa eka ottelu ja tuli yllättäen voitto vieraissa :o. Pitäisi kuitenkin hommata uusia pelaajia, sillä tuolla materiaalilla ei tod. näk. pitkälle pötkitä.

Mikä kumma se muuten on kun joukkueeni ei oo Suomen Cupissa ??? :keskari: siinäkin ois saanu hyviä harjotusotteluita ja nyt ei oo olleskaa harjotusotteluita.

Kävin muuten kattomassa vanhan joukkueeni FC PoHun vanhoja pelaajia ja muistelinpa aikoja jolloin nousi Pohulla 6. divarista 5seen. Muutamia pelaajiakin löytyi valmentajina. Yksi huippu kärkeni Niilo Perkki jopa pelaa vielä Brasiliassa 38 vuotiaana :'( :peukku_ylos: oi niitä aikoja
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 02.03.2008, 09.47.05
Jos et oo kerinny laittaa niitä kokoonpanoja ni oot saattanu jo pudota Cupista... itelllä ainaki on joskus käyny niin et sitä hävittyä ottelua ei ihan hetkeen näy niissä pelatuissa matseissa. Kutonen alko itellä ihan aurinkoisesti ku kotona noustiin 0-3 tappiolta huikeaan 4-3 voittoon ykköshyökkääjäni iskiessä hattutempun ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 02.03.2008, 10.39.13
3-0 Tappio ja superjunnuni loukkaantui 6 viikoksi  :peukku_alas:. Tämä on toinen kauteni seiskassa, ja tavoite on vain päästä neljän joukkoon.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Edu - 02.03.2008, 11.04.31
Yllättävä 1-2 vierasvoitto tuli, vaikka vastustajalla 12 hatstatsia kovempi keskikenttä. Laituri puuttuu, mutta eiköhän tuolla reilun 2 miljoonan tilillä joku laitapelaaja saada :)

Joukkue on siis AC Linnuntie, divarina VI.183
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 02.03.2008, 19.31.56
Mun urakka uudella joukkueella alkoi ihan hyvin, 0-5 voitto tuli jotain bottia vastaan.
Ensi kaudella sitten kasissa taistelemaan 1-2 sijoituksista. Nyt pitäis eka sielt ysistä nousta  :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 03.03.2008, 21.26.58
Haluisko joku kehitellä realmadridfin foorumille jonkunlaisen cupin? Itse en jaksa, mutta tulipahan mieleen niin ainaski sais harjotusotteluita.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 03.03.2008, 23.49.36
Haluisko joku kehitellä realmadridfin foorumille jonkunlaisen cupin? Itse en jaksa, mutta tulipahan mieleen niin ainaski sais harjotusotteluita.
Miten tuo tehtäisiin? En ole huomannut tuollaista cuppien teko mahdollisuutta HT:ssä, vai tarkoitatko että täällä tehdään ilmoittautumiset, ottelujärjestys ja sitten pelataan ystävyysottelut aina omana rmfin cuppina? Voisihan tuollaisen tehdä, itse kun putoan huomenna cupista.  :traktori:
Itse olen siis valmis tuohon ja kertokaa muutkin jos teille tuo kiinnostaa...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 04.03.2008, 16.09.14
vai tarkoitatko että täällä tehdään ilmoittautumiset, ottelujärjestys ja sitten pelataan ystävyysottelut aina omana rmfin cuppina? Voisihan tuollaisen tehdä, itse kun putoan huomenna cupista.  :traktori:
Itse olen siis valmis tuohon ja kertokaa muutkin jos teille tuo kiinnostaa...
Ei taida olla ei, eli jotenkin noin kuten mainitsit.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 08.03.2008, 23.28.47
Tänään tuli voitto kotona sarja 2 vastaan ja nousin itse toiseksi :o

1-0 voitto oli yllättävä, mutta harmillinen mieli jäi sillä kaksi pelaaja loukkaantui. Joukkue pelasi kokonaisuutena vahvasti ja puolustus näytti sujuvan mallikkaasti. Tämä tuo uskoa itsellekkin, sillä olen aina pitänyt joukkueen puolustusta tärkeimpänä osa-alueena.

Realmadridfin cup--- löytyykö osallistujia?

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 10.03.2008, 15.16.16
Vois vaikka osallistua.

Joukkue on FC Real Madrid 06
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 10.03.2008, 19.56.49
Selasin pari sivua taaksepäin ja vilkaisin keillä on ainakin joskus ollut joukkue HT:ssä.
Nyt jo mukaan ilmoittautuneita siis olisi:                                       
pälle ja PUMPULI

Lisäksi näiltä kaivataan ilmoittautumista (ja tietenkin kaikilta muiltakin, joilla HT:ssä on joukkue):                                       

Raul # 7
RONALDO
Ronaldo_90
E-spel
Juanito
Raulisti
Masatti
riq

Jos teillä siis on jo joukkue, ettekä ole cupissa enää mukana, niin ilmoittautukaapa turnaukseen. Järjestelen jonkunlaisen turnauskaavion, kun /jos ilmoittautuneita on sen verran, että turnaus on järkevä järjestää. Teidän hommaksi jää siis vain sopia ystävyysottelu pelaajan kanssa, jonka olen sille kertaa teitä vastaan järjestänyt. Voin sitten aina päivitellä jotain sarjataulukkoa tänne pelien jälkeen.
Idea olisi että kaikki pelaa yhden pelin kaikkia vastaan, että turnaus ei kestä biljoonaa vuotta. Arvon kotijoukkueen jokaiseen peliin erikseen.          :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.03.2008, 14.10.22
Ronaldo_90

Mukana ollaan, tosin heittopussina ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 11.03.2008, 16.27.41
Ronaldo_90

Mukana ollaan, tosin heittopussina ;)
Tällähän ei ole periaatteessa väliä, sillä kaikki joukkueen pelaajat saavat silti yhtä paljon kokemusta. Kannattajien tai joukkueen mieliala ei muutu lainkaan vierasotteluiden tuloksista, joten tulokset eivät vaikuta mitenkään negatiivisesti joukkueeseesi. Lisäksi noissa treenipeleissä kannattaa kokeilla erilaisia systeemejä, että joukkue ei sitten ole aivan pihalla kun on vain kolme puolustajaa terveenä.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 11.03.2008, 19.27.14
Ronaldo_90

Mukana ollaan, tosin heittopussina ;)
Tällähän ei ole periaatteessa väliä, sillä kaikki joukkueen pelaajat saavat silti yhtä paljon kokemusta. Kannattajien tai joukkueen mieliala ei muutu lainkaan vierasotteluiden tuloksista, joten tulokset eivät vaikuta mitenkään negatiivisesti joukkueeseesi. Lisäksi noissa treenipeleissä kannattaa kokeilla erilaisia systeemejä, että joukkue ei sitten ole aivan pihalla kun on vain kolme puolustajaa terveenä.  :peukku_ylos:

Ja kunnotkin pysyy kohtuullisena.

Edit: ei toi omakaan kakkostiimi kovin hyvä ole (paitsi että siellä pelaa Raul ;D )
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.03.2008, 19.40.16
Vieläkö kerkee järjestää jonkun kaa harkkamatsin ?
Id on 785804
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 11.03.2008, 20.16.44
Vieläkö kerkee järjestää jonkun kaa harkkamatsin ?
Id on 785804
Lähetin haasteen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 11.03.2008, 22.22.39
Turpaan tulossa jo 3-0. Paljon pitää parantaa jos meinaan ensi kaudella taistella noususta seiskaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 11.03.2008, 23.01.48
Paljon pitää parantaa jos meinaan ensi kaudella taistella noususta seiskaan.
Itselläni tuo nousu pitäisi olla täysin itsestäänselvyys. Kahden ensimmäisen sarjapelin maaliero on 16-0, eikä tuossa lohkossani pitäisi olla joukkueita joille häviän. Vielä kun on rahaa muutamaan ostokseen, niin seiskassakin pitäisi pärjätä jo ihan mukavasti.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 14.03.2008, 14.55.44
-
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 15.03.2008, 23.22.20
 :o HPS Kannelmäki voitti 1-4 vieraissa ja siirtyi sarjakärkeen, vaikka 2 avauskokoonpanon pelaajaa ovat vielä sairastuvalla. Fc Mixture haastettu. Mites on tällä hetkellä osallistujien määrä?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 16.03.2008, 02.30.30
Mites on tällä hetkellä osallistujien määrä?
Pitkän laskennan tuloksena sain osallistujien määräksi viisi. Eli sovitaan vaikka seuraavaan ystävyysotteluun asti aikaa ilmoittautua ja sitten teen pelijärjestykset.
Ilmoittautuneet:   :pallo:
pälle
PUMPULI
RONALDO
ronaldo_90
STRIKER 
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Edu - 16.03.2008, 11.12.15
Voisihan sitä itsekin osallistua, eli AC Linnuntie (560393) on mukana.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 16.03.2008, 12.45.51
Striker mikäs olis se ihanteellinen osallistujamäärä, 8 ?
Itse voitin viime pelin 1-6 ja vieläpä pelasin vajaalla joku 30 minuuttia. Maaliero 16-1, en taida kuitenkaan kuulua ysidivariin  :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 16.03.2008, 16.09.05
Striker mikäs olis se ihanteellinen osallistujamäärä, 8 ?
No kuudella joukkueella saa jo ihan kivan cupin aikaiseksi. Eli silloin kaikille tulisi 5 ottelua ja mahdollinen finaali ja taistelu kolmannesta sijasta, jos joukkueita tulee samoille pisteluvuille. Tietenkin voittajan voisi ratkaista myös maalieron avulla, mutta mielestäni parempi jos ratkaistaan voittaja sitten finaalilla samaan pistemäärään päädyytäessä.

Periaatteessa aikaa ilmoittautumiseen on vielä reilu viikko, mutta seuraavan ystävyysottelun jälkeen (18.3) teen nuo pelijärjestykset, joten mielellään sitä ennen ilmoittautumiset.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 16.03.2008, 23.51.18
Finaali kaksiosainen?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 17.03.2008, 16.19.08
Finaali kaksiosainen?
Joo. Tuolla voi myös pelata otteluita puolueettomalla stadionilla, mutta en ole ikinä sitä kokeillut. Kaikista ihanteellisin tilannehan olisi jos kaikki pelit pelattaisiin puolueettomilla stadioneilla, joten jos jollain on tietoa miten tuollainen peli järjestetään, niin kertokaa ihmeessä.

Tällä hetkellä siis mennään niin, että arvon jokaiseen peliin koti- ja vierasjoukkueen, mutta finaali on kaksiosainen ja pelataan kummankin kotistadionilla.   :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 17.03.2008, 19.20.18
HT:ssa lukee tämmöistä

"Voit haastaa minkä tahansa joukkueen mistä tahansa maasta (Tietysti vain jos he eivät ole enää mukana cupissa tai sopineet ystävyysottelusta). Voit haastaa heidät pelaamaan kummalle tahansa kotistadionille tai puolueettomalle kentälle. Kun haastat joukkuetta pelaamaan "puolueettomalla" stadionilla, huomaathan että alueet ovat silti voimassa - siis jos pelaatte stadionilla, joka sijaitsee omalla alueellasi, saat kotiedun vaikka joukkueesi olisikin otteluohjelman mukaan vierasjoukkue. Missä sitten pelaattekin, mikä tahansa ulkomaista joukkuetta vastaan pelattu ottelu lasketaan kansainväliseksi ystävyysotteluksi."

"Puolueettomalla kentällä pelatut ystävyysottelut eivät tuota stadionin omistajalle rahaa. Huomioithan myös, ettei kumpikaan joukkue saa puolueettomalla kentällä pelatuista otteluista lippua lippukokoelmaan, ellei ottelua käydä kotijoukkueen maassa mutta eri stadionilla. Tässä tapauksessa vierasjoukkue saa lipun."

Eli Mennään jonkun stadionille ja sanotaan että me tullaan pelaamaan tänne :D Mutta ei makseta stadionin käytöstä ;D
Mutta kuten tuossa lukee se saa kotiedun kumman alueella matsi pelataan ???
Järjestäminenhän on helppoa, kun on haastamassa valikossa on "Koti", "Vieras" ja "Muu"

Kai se on parempi arpoa kotijoukkue :peukku_ylos:

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 17.03.2008, 20.31.40
Vieläkö kerkee järjestää jonkun kaa harkkamatsin ?
Id on 785804
Olisi taas ajankohtainen.  Nykyää ei kukaa kaveri tunnu tätä pelaavan niin vaikea saada harkkamatseja.
e. Ei tarvikkaa.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 18.03.2008, 22.42.48
Realmadridfin.netin Hattrick- turnaukseen osallistuvat joukkueet:


Fc mixture   (STRIKER)
HPS Kannelmäki   (pälle)
Fc Real Madrid 06  (PUMPULI)
Fc Veskan Pato  (RONALDO)
Los BLancos III   (ronaldo_90)
Ac Linnuntie   (Edu)Ottelujärjestys:

1. kierros
Ac Linnuntie - Fc mixture
Fc Real Madrid 06 - Los Blancos III
Fc Veskan Pato - HPS Kannelmäki

2. kierros
Fc Real Madrid 06 - Fc mixture
HPS Kannelmäki - Los Blancos III
Ac Linnuntie - Fc Veskan Pato

3. kierros
Fc mixture - HPS Kannelmäki
Fc Real Madrid 06 - Ac Linnuntie
Fc Veskan Pato - Los Blancos III

4. kierros
Los Blancos III - Fc mixture
Fc Veskan Pato - Fc Real Madrid 06
HPS Kannelmäki - Ac Linnuntie

5. kierros
Fc mixture - Fc Veskan Pato
HPS Kannelmäki - Fc Real Madrid 06
Los Blancos III - Ac LinnuntieTurnaus aloitetaan 25.3 ja ottelut pelataan jokaisena tiistaina. Ensimmäinen otteluparissa mainittu joukkue on kotijoukkue. Kun kaikki 5 kierrosta on pelattu, vilkaistaan sarjataulukosta voittaja. Jos kaksi joukkuetta ovat päässeet samoille pisteille, pelataan kaksi osainen finaali, joten kummatkin saavat pelata finaalin toisen osan omalla kotistadionillaan. Jos kolme joukkuetta tai enemmän ovat sarjan päätyttyä tasapisteissä, lasketaan eniten maaleja tehneet kaksi joukkuetta, ja näin he pelaavat kaksiosaisen finaalin.

Edit. Ottelut pelataan normaaleilla ystävyysottelusäännöillä, paitsi mahdollinen kaksiosainen finaali, jossa ottelut pelataan kunnes voittaja on ratkennut. Jos kumpikin joukkue voittaa yhden ottelun finaaliparissa lasketaan varsinaisella peliajalla tehdyt maalit ja enemmän maaleja tehnyt joukkue on voittaja. Jos päädytään jälleen tasatulokseen, katsotaan voittaja varsinaisen peliajan maalieron avulla. Ja jos vieläkin päädytään tasatilanteeseen, ratkaistaan voittaja sen perusteella kumpi on hallinnut pelejä enemmän.


Fc mixture toivottaa kaikille turnaukseen osallistujille onnea ja maalirikasta turnausta.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 18.03.2008, 22.56.29
Pelataanko ottelut normaaleilla vai cup-säännöillä?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 18.03.2008, 23.09.51
Pelataanko ottelut normaaleilla vai cup-säännöillä?
Vastaus löytyy edellisestä viestistäni. Hyvä että huomautit. Vielä lisää kysyttävää tai kommentoitavaa?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 18.03.2008, 23.14.03
hmm mietin
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 18.03.2008, 23.15.37
4. kierros
Fc Veskan Pato - Fc mixture
HPS Kannelmäki - Fc Real Madrid 06
Los Blancos III - Ac Linnuntie

5. kierros
Fc mixture - Fc Veskan Pato
HPS Kannelmäki - Fc Real Madrid 06
Los Blancos III - Ac Linnuntie
-----> pelaan 2 kertaa fc real madrid 06 vastaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 18.03.2008, 23.20.05
Asia korjattu, kyseessä oli vain ajatusvirhe. Stna tähän aikaan mitään näin monimutkaisia juttuja enää pitäisi tehdä  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 19.03.2008, 10.37.33
Pitää paiskata haasteella kun pojat palaavat kansainvälisestä ystävyysottelusta huomenna.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 19.03.2008, 15.57.06
Voi perkele ku en oo tätä topckia seurannu!!  :keskari: itselleni
Olisin nimittäin ilman muuta mukana tuossa turnauksessa jos olisin sen huomannut ja jos nyt vielä voi ilmoittatua niin mukana oon mutta näyttäs vähän siltä ku ois lian myöhästä  :'(
Niin ja joukkue nyt vielä varmuuden vuoks: Los Royal Galacticos
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.03.2008, 19.47.37
Niin ja joukkue nyt vielä varmuuden vuoks: Los Royal Galacticos
Muuten mielellään ottaisi mukaan Los Royal Galacticos joukkueenkin, mutta siinä tapauksessa turnauksessa olisi 7 joukkuetta, ja se tarkoittaisi sitä että jokaisella kierroksella olisi aina yksi ylimääräinen joukkue. Tämä tietäisi myös kierrosmäärän kasvua. Jos joukkueita olisi 8, niin silloin tuon uuden ottelujärjestyksen tekisi helposti uudestaan, mutta 7:llä joukkueella se menee melko monimutkaiseksi...  :peukku_alas:

Mutta mutta, jos ei tällä kertaa niin ensi kerralla sitten.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 20.03.2008, 09.16.38
Joo no ensi kerralla tullaan sitten kovempana kuin koskaan ja viedään se turnaus kotia...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 20.03.2008, 16.13.19
Pitää paiskata haasteella kun pojat palaavat kansainvälisestä ystävyysottelusta huomenna.
Hyväksytty  :pallo:
Turpaa tulee, eipä oo se pääasia kuitenkaa  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 23.03.2008, 00.34.04
7-0 voitto. Sarjajohto 3pts. Täydet 12 pistettä napattu. Lievästi sanottuna olen yllättynyt, mutta totta kai mielissäni. Näyttää siltä että täksi kaudeksi nostan tavotteeksi nousun ja talouden kohentamisen, sekä tietenkin realmadridfin cupin voiton!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 23.03.2008, 00.55.55
Itselläni tuo nousu pitäisi olla täysin itsestäänselvyys. Kahden ensimmäisen sarjapelin maaliero on 16-0, eikä tuossa lohkossani pitäisi olla joukkueita joille häviän. Vielä kun on rahaa muutamaan ostokseen, niin seiskassakin pitäisi pärjätä jo ihan mukavasti.
Jahas, joudun perumaan puheeni, sillä en tällä kaudella tule millään nousemaan. Alku näytti niin hyvältä, mutta kahden edellisen pelin maaliero on 2-8, ja pisteitä tullut pyöreät nolla.  :peukku_alas: Puolustusta kuitenkin juuri olen vahvistanut ja vielä yksi vahvistus on joukkueeseen tulossa, niin ensi kaudella sitten.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 23.03.2008, 10.03.59
Oma hattrick kausi on lähtenyt käyntiin varsin positiivisissa merkeissä sillä neljästä pelistä on tullut 3 voittoa ja sarjan kakkos paikka on tällä hetkellä plakkarissa. Kauden tavoitteena on kuitenkin vain pysyä sarjassa ihan sama millä sijoituksella, mutta tottakai korkea sijoitus kelpaisi. Nousussa ei kuitenkaan olisi mitään järkeä sillä materiaali ei millään riittäisi vitoseen. Tässä tuli juuri ostettua pari pelaajaa, ei niinkään vahvistuksiksi vaan kehitettäväksi ja sitten myyntiin isommalla rahalla jonka jälkeen on sitten tulossa pari kovan luokan vahvistusta...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 23.03.2008, 13.14.24
Oho meinas eilen käydä huonosti kun en asettanu kokoonpanoon hyökkääjiä. Onneksi ysin taso on mitä on, niin tuli niukka 2-1 voitto :)
12 pojoo ja 18-2 maaliero aika varmalta alkaa näyttämään.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 25.03.2008, 22.24.12
Katos perkele unohin asettaa kokoonpanon. Pelaaja loukkaantui ja näin ollen pelaan alivoimalla.  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 25.03.2008, 22.36.20
Perkele 2-0 tulossa pataan! >:(
e. 2-1 tuli pataan. Hyökkääjäni keräs 4½ tähteä :o
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 25.03.2008, 23.21.37
Ja näin on foorumin ensimmäisen Hattrick- turnauksen ensimmäinen kierros saatu päätökseen.  :pallo:

Tulokset:

AC Linnuntie 4 - 1 FC Mixture
FC Veskan Pato 2 - 1 HPS Kannelmäki
FC Real Madrid 06 4 - 0 Los Blancos III

Kaikki otteluparit päättyivät kotivoittoon. Otteluissa oli havaittavissa selvästi turnaushenkisyyttä, sillä kolmessa pelissä tuli yhteensä neljä loukkaantumista ja 8 keltaista korttia jaettiin.  :traktori:

Sarjataulukkoa en vielä viitsi tähän laittaa, kun jokainen varmaan näkee tuloksista missä mennään. Jatkossa päivitän sitten aina sarjataulukon myös.

Seuraava kierros:
1.4 klo 21.05

Fc Real Madrid 06 - Fc mixture
HPS Kannelmäki - Los Blancos III
Ac Linnuntie - Fc Veskan Pato
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 26.03.2008, 21.24.23
^Meitsin tiimi vetäs kolme keltaista :o jopa Raul otti kortin ??? vaikka on miellyttävä heppu, tasapainonen ja suoraselkäinen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 29.03.2008, 22.05.00
Katos taas menee bottii vastaa tiukalle, unohin asettaa (taas) kokoonpanon ja lähdin 2-5-2 muodostelmalla.  :P
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 29.03.2008, 22.20.04
Ekan puoliajan jälkeen 0-2 vierasjohdossa. Muistin pitkästä aikaa muuttaa kokoonpanoa ja vaihtaa umpisurkean keskikenttäpelaajan parempaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 29.03.2008, 23.09.24
Muu joukkue pelasi sitten melko hyvin. ( jopa hemmetin surkea maalivahti sai 1.5 tähteä  :o ) Joten 1-3 vierasvoitto sieltä tuli ilman toppariakin  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 29.03.2008, 23.27.21
0-7 vierasvoitto. Tosin pahimmat vastustajatkin ottivat 6-0 ja 8-0 voitot. Edelleen kuitenkin kärjessä 3pts ero seuraaviin.
+ Los Blancos III haastettu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Robben - 30.03.2008, 00.05.45
Loistovoitto 5-1 tänään. Eilen laajensin stadionia ja ostin kolme uutta pelaajaa, miljoona meni. Kasidivari.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 30.03.2008, 00.15.29
0-7 vierasvoitto. Tosin pahimmat vastustajatkin ottivat 6-0 ja 8-0 voitot. Edelleen kuitenkin kärjessä 3pts ero seuraaviin.
+ Los Blancos III haastettu
Hyväksytty, toivottavasti joukkueesi on hps kannelmäki  :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 02.04.2008, 01.37.43
Turnauksen toinen kierros on pelattu. Jälleen päädyttiin pelkkiin kotivoittoihin.
2. kierroksen tulokset

FC Real Madrid 06  6 - 1  FC mixture
HPS Kannelmäki  3 - 2  Los Blancos
Ac Linnuntie  5 - 1  FC Veskan PatoSeuraava kierros:

Fc mixture - HPS Kannelmäki
Fc Real Madrid 06 - Ac Linnuntie
Fc Veskan Pato - Los Blancos IIISarjataulukko:

FC Real Madrid 06   6  (10-1)
Ac Linnuntie            6  (9-2)
HPS Kannelmäki     3  (4-4)
FC Veskan Pato      3   (3-6)
Los Blancos III       0   (2-7)
FC mixture               0   (2-10)  :(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 02.04.2008, 12.50.54
Oho. Nousin 0-2 tappio asemasta 3-2 voittoon :o Vielä täältä noustaan >:D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 02.04.2008, 12.56.38
Oho. Nousin 0-2 tappio asemasta 3-2 voittoon :o Vielä täältä noustaan >:D
:-[ Luulin jo voittavani.. Tulipa puun takaa ku tänää katoin, et jaahas 3-2..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 05.04.2008, 14.24.46
Tänään vastassa sarjassa toiseksi viimeisenä majaileva joukkue, vierasottelu. Kaksi edellistä ottelua on päättynyt 7-0 voittoon ja tästäkin odotetaan maalijuhlaa. Itseluottamus on selvästi liioiteltu, joten hieman jännittää aliarvioidaanko vastustaja, mutta eiköhän 3 pistettä matkaa taas Helsinkiin.

E! 600. viesti :) :o :peukku_alas:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 05.04.2008, 23.42.02
0-3 vierasvoitto. Tyytyväinen olen. Mixturen haaste hyväksytty.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 07.04.2008, 14.25.47
Hyvät pelit jatkuvat mikä edelleen jaksaa yllättää  :o Eihän tuo tietenkään yhtään haittaa että noita pisteitä nyt on ropissut, sillä niitä tarvitaan. Sarja on nimittäin ykköstä lukuunottamatta erittäin tasainen. Itse olen kakkosena 12 pisteellä ja kuudentena majailevalla jengillä on koossa 9 pistettä.  Eikä sinne ykköspaikkaankaan nyt mikään mahdoton johto ole, 4 pistettä, mutta jengi on sen verran kova et eipä pitäis jakoja olla...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.04.2008, 18.31.20
Voitto tuli viikonloppuna ja tänään RONALDOA vastaan jatkuu hyvä putki  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 08.04.2008, 23.08.25
Mitäs tollanen laastarin kuva käytännössä meinaa ? Kaikilla kolmella laiturilla sellanen nyt. 1-5 voittohan sieltä tuli.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 08.04.2008, 23.45.10
Mitäs tollanen laastarin kuva käytännössä meinaa ? Kaikilla kolmella laiturilla sellanen nyt.
Pikkuvamma. Pystyy pelaamaan, mutta riski loukkaantua on suurempi kuin ilman sitä.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 09.04.2008, 00.00.53
Ja näin on taas yksi kierros RMFIN- cuppia pelattu. Maaleja nähtiin tällä kierroksella paljon, sillä kolmessa ottelussa maaleja tehtiin 16!  :peukku_ylos: Ac Linnuntie jatkaa vahvoja otteitaan ottamalla jälleen voiton ja siirtyen yksinäiseen sarjajohtoon.

3. kierroksen tulokset

FC mixture  3 - 1  HPS Kannelmäki
FC Real Madrid 06  1 - 5  Ac Linnuntie
FC Veskan Pato  1 - 5  Los Blanco IIISeuraava kierros:

4. kierros
Los Blancos III - Fc mixture
Fc Veskan Pato - Fc Real Madrid 06
HPS Kannelmäki - Ac Linnuntie
Sarjataulukko:

Ac Linnuntie            9  (14-3)
FC Real Madrid 06   6  (11-6)
Los Blancos III        3   (7-8)
HPS Kannelmäki      3  (5-7)
FC mixture               3   (5-11)
FC Veskan Pato       3   (4-11)


Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Edu - 09.04.2008, 16.34.56
Oho, oli kyllä vähän epäoikeudenmukainen ottelu PUMPULIa kohtaan. Olimme vain 13 hatstatsia edellä, ja tärkein osa, eli keskikenttä, meni kolmella arvosanalla kaverille, mutta maaliero venähti jopa neljäksi. Näitä sattuu, pitänee tasoittaa tilannetta pelaamalla vielä varamiehisemmällä joukkueella :).
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 12.04.2008, 23.31.31
Sarjakakkosta vastaan tuli kotona 3-1 voitto! :pallo: Ens viikolla samaa joukkuetta, nyk. sarja3 vastaan vieraissa. Talouskin kohenemassa päälle 200 000€. Ac Linnutie haastettu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 14.04.2008, 12.03.47
Tuli vkonlopun sarjapelistä kuokkaan vieraissa 4-2 ja sijoitus vaihtui toisesta viidenteen, mutta eroa putoamis viivaan on silti riittävästi... tässä vielä ainakin kausi loppuun kk reeniä ja sit alkaa niiltä osin näyttää aika hyvältä. Nyt on 4 kk pelaajaa joista 1 unohtumaton, 1 armoitettu ja 2 häikäisevää joista kaikki ovat suht lähellä kehitystä. Kehittymisten jälkeen 2 myyntiin ja 1 vielä parempi tilalle  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 15.04.2008, 23.50.42
Ja taas yksi kierros RMFIN- cuppia on saatu päätökseen...

4. kierroksen tulokset:
Los Blancos III  4 - 3  Fc mixture
Fc Veskan Pato  0 - 6  Fc Real Madrid 06
HPS Kannelmäki  1 - 0  Ac LinnuntieSeuraava kierros:
5. kierros
Fc mixture - Fc Veskan Pato
HPS Kannelmäki - Fc Real Madrid 06
Los Blancos III - Ac Linnuntie
Sarjataulukko:

Ac Linnuntie            9  (14-3)
FC Real Madrid 06   9  (17-6)
Los Blancos III        6   (11-11)
HPS Kannelmäki      6  (6-7)
FC mixture               3   (8-15)
FC Veskan Pato       3   (4-17)


Tulossa hyvin jännittävä viimeinen kierros.  :peukku_ylos:  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 15.04.2008, 23.56.03
Sain erinomaisesta maalintekijästä 18v 470k ( Jotain 430k vissiin omaan kassaan siitä). Nyt en kyllä älyä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 20.04.2008, 00.04.50
1-2 voitto sarja 3. vastaan vieraskentällä :peukku_ylos: Ensi kierroksella vastassa 7. sarjassa oleva joukkue, odotan maali-iloittelua.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 23.04.2008, 00.16.54
Ja näin on saatu ensimmäinen RMFIN- cup päätökseen.  :pallo:
Tässä viimeisen kierroksen tulokset:

FC mixture  9 - 1  FC Veskan Pato
Los BLancos III  0 - 7  Ac Linnuntie
HPS Kannelmäki  3 - 1  FC Real Madrid 06Lopullinen sarjataulukko:

Ac Linnuntie            12  (21-3)
FC Real Madrid 06   9  (18-9)
HPS Kannelmäki      9  (9-8)
FC mixture               6   (17-16)
Los Blancos III        6   (11-18)
FC Veskan Pato       3   (5-28)

Sarjan voittoon selvisi AC Linnuntie, joka voitti neljä viidestä ottelustaan ja selvisi koko urakasta päästämällä vain kolme maalia. AC Linnuntie teki myös eniten maaleja turnauksessa.
Suuret onnittelut koko AC Linnuntie joukkueelle ja joukkueen managerille Edulle.  :tuoppi:

Kiitokset kaikille osallistujille!  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 23.04.2008, 15.28.06
Ainoana voitin Ac Linnuntien :peukku_ylos: tosin ainoana hävisin Veskan Padolle :peukku_alas: :D
Onneksi olkooon voittajalle! :pallo: ja kiitos organisoijalle :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Edu - 23.04.2008, 16.57.34
Kiitos kiitos, ainahan voitto maistuu  :).

Sarjassa olemme tällähetkellä maalieron turvin johdossa, mutta jäljellä on vieraspelimatka tasapisteissä olevan kanssa, joten hankalaa. Ja ei vitosessa pelaamisesta tulisi mitään, joten lähes toivottavasti ohi tullaan :).

Ja tosiaankin, olisihan se jopa epäreilua jos me sinne vitosen karsintaan pääsisimme. Tässä liigan arvosanoja: http://alltid.org/league/31251/topteamratings/
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 23.04.2008, 17.18.57
Millos uus cuppi ???
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 23.04.2008, 19.39.46
Tavoite toteutui, elikkä en ollut viimeinen  :peukku_ylos:
Itse toki osallistun seuraavaankin cuppiin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 23.04.2008, 19.49.46
Seuraavan cupin voi aloittaa vaikka ensi tiistaina, itse lupaudun taas keksimään noita ottelukaavioita ym. Tai jos joku tuon homman haluaa hoitaa, niin siitä vaan. Ja jos jollain on joitain ehdotuksia/muutoksia seuraavaa cuppia ajatellen, niin heittäkääpä ideanne seuraavaan viestiin.

Ilmoittautumisia sitten vain seuraavaan...
Nyt mukaan ovat ilmeisesti jo ilmoittautuneet:

STRIKER
ronaldo_90
PUMPULI
Raul # 7
pälle
RONALDO
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 23.04.2008, 20.24.28
Hep!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 23.04.2008, 21.24.42
Voin tulla pisteautomaatiksi  ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 24.04.2008, 17.02.39
Hyvä, hyvä :)

Mukana ollaan, ois hyvä jos ehtis ens tiistaiks :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 25.04.2008, 10.36.10
Joo mukana ollaan ja seuraavan viikon harkkapelien haasteet peruttu ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 26.04.2008, 00.44.29
Onkos Edu ja hallitseva mestari AC Linnuntie mukana taas uudessa cupissa?  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Edu - 26.04.2008, 16.55.31
Onkos Edu ja hallitseva mestari AC Linnuntie mukana taas uudessa cupissa?  :pallo:

Jos jätän tämän cupin välistä :).
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 26.04.2008, 21.25.40
Syystä että ??? Etkö enää uskalla vai onko loppukevät liian kiireistä aikaa ettei kerkeä koneella käydä hyväksymässä matseja ;)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 28.04.2008, 11.38.48
Mites on, alotetaanko siis jo tossa huomenna vai kannattaako haastaa jotain muita kavereita??
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.04.2008, 16.53.03
Mites on, alotetaanko siis jo tossa huomenna vai kannattaako haastaa jotain muita kavereita??
Eiköhän huomenna aloiteta. Pistän illemmalla pelijärjestykset ym.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.04.2008, 21.44.07
                                                            RMFIN- HATTRICK CUP 2


Turnaus aloitetaan 29.4 ja ottelut pelataan jokaisena tiistaina. Ensimmäinen otteluparissa mainittu joukkue on kotijoukkue. Kun kaikki 5 kierrosta on pelattu, vilkaistaan sarjataulukosta voittaja. Jos kaksi joukkuetta ovat päässeet samoille pisteille, pelataan kaksi osainen finaali, joten kummatkin saavat pelata finaalin toisen osan omalla kotistadionillaan. Jos kolme joukkuetta tai enemmän ovat sarjan päätyttyä tasapisteissä, lasketaan eniten maaleja tehneet kaksi joukkuetta, ja näin he pelaavat kaksiosaisen finaalin.

Ottelut pelataan normaaleilla ystävyysottelusäännöillä, paitsi mahdollinen kaksiosainen finaali, jossa ottelut pelataan cup- säännöillä. Jos kumpikin joukkue voittaa yhden ottelun finaaliparissa lasketaan varsinaisella peliajalla tehdyt maalit ja enemmän maaleja tehnyt joukkue on voittaja. Jos päädytään jälleen tasatulokseen, katsotaan voittaja varsinaisen peliajan maalieron avulla. Ja jos vieläkin päädytään tasatilanteeseen, ratkaistaan voittaja sen perusteella kumpi on hallinnut pelejä enemmän.   Pelijärjestys:

1. kierros

Los Blancos III - FC mixture
Los Royal Galacticos - FC Real Madrid 06
HPS Kannelmäki - FC Veskan Pato


2. kierros

Los Royal Galacticos - FC Mixture
FC Real Madrid 06 - FC Veskan Pato
Los Blancos III - HPS Kannelmäki


3. kierros

FC mixture - FC Veskan Pato
Los Blancos III - Los Royal Galacticos
HPS Kannelmäki - FC Real Madrid 06


4. kierros

FC Real Madrid 06 - FC mixture
Los ROyal Galacticos - HPS Kannelmäki
FC Veskan Pato - Los Blancos III


5. kierros

FC mixture - HPS Kannelmäki
FC Veskan Pato - Los Royal Galcticos
Los Blancos III - FC Real Madrid 06


Maalirikasta turnausta kaikille.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 29.04.2008, 11.56.55
Joo tuli haaste hyväksyttyä ja turnaus nyt pelataan kuitenkin täysin 2. kokoonpanolla alusta loppuun asti sillä tällä hetkellä pelaajien kehitys on sellaisessa tilanteessa että kohta voi niitä myyntiin lyödä
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 29.04.2008, 14.17.18
Joo tuli haaste hyväksyttyä ja turnaus nyt pelataan kuitenkin täysin 2. kokoonpanolla alusta loppuun asti sillä tällä hetkellä pelaajien kehitys on sellaisessa tilanteessa että kohta voi niitä myyntiin lyödä
Itse taidan pelata muutaman pelin ''ykkösjoukkeella'', sillä mahdollisuudet nousuun on olemassa. Joukkueeni olisi aivan liian huono kutoseen.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 30.04.2008, 00.11.45
No niin, UCL:ssä pelattiin välierä tänään, mutta on niitä kiinnostaviakin pelejä pelattu tänään RMFIN HT Cupin muodossa. Kaikissa otteluissa löydettiin voittaja ja sarjaa johtaa ensimmäisen kierroksen jälkeen FC Real Madrid 06.

Ensimmäisen kierroksen tulokset:

Los Blancos III  1 - 2  FC mixture
Los Royal Galacticos  1 - 3  FC Real Madrid 06
HPS Kannelmäki  3 - 2 FC Veskan Pato 


Seuraava kierros:

Los Royal Galacticos - FC Mixture
FC Real Madrid 06 - FC Veskan Pato
Los Blancos III - HPS Kannelmäki


:pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 30.04.2008, 10.54.45
Raul teki kaksi maalia 8)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 30.04.2008, 15.07.28
FC Veskan Pato  2 - 3  HPS Kannelmäki[/b]
Oli mun kotiottelu :-[ :-*
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 30.04.2008, 18.53.18
FC Veskan Pato  2 - 3  HPS Kannelmäki[/b]
Oli mun kotiottelu :-[ :-*
Aah, aivan. Asia korjattu...  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 04.05.2008, 11.11.41
Ostin 17v hyvän hyökkäähän 200k toivottavasti tulee erinomainen ennen ku täyttää 18 :) Kannelmäen haaste hyväksytty.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 07.05.2008, 02.46.37
2. kierros pelattu...


Los Royal Galacticos  2 - 1  FC Mixture
FC Real Madrid 06  6 - 1  FC Veskan Pato
Los Blancos III  1 - 3  HPS Kannelmäki


Ja seuraava kierros näyttää tältä:

3. kierros

FC mixture - FC Veskan Pato
Los Blancos III - Los Royal Galacticos
HPS Kannelmäki - FC Real Madrid 06Sarjataulukko:

FC Real Madrid 06       6 (9-2)
HPS Kannelmäki          6 (6-3)
Los Royal Galacticos   3 (3-4)
FC mixture                    3 (3-3)
FC Veskan Pato           0 (3-9)
Los Blancos III            0 (2-5)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 07.05.2008, 09.06.40
Whoot?? Voitin siis jonku pelin?? No eihän siinä  :o
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 14.05.2008, 00.58.22
3. kierros on saatu päätökseen. HPS Kannelmäki on siirtynyt cupin johtoon, kun kaksi kierrosta pelaamatta.   :pallo:


FC mixture  3 - 1  FC Veskan Pato
Los Blancos III  2 - 3  Los Royal Galacticos
HPS Kannelmäki  5 - 2  FC Real Madrid 06


Seuraavan kierroksen otteluparit:

4. kierros

FC Real Madrid 06 - FC mixture
Los Royal Galacticos - HPS Kannelmäki
FC Veskan Pato - Los Blancos III


Sarjataulukko:

HPS Kannelmäki          9 (11-5)
FC Real Madrid 06       6 (11-7)
FC mixture                    6 (6-4)
Los Royal Galacticos   6 (6-5)
Los Blancos III            0 (4-8)
FC Veskan Pato           0 (4-10)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 17.05.2008, 21.21.16
Los Blancos III haastettu!

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 17.05.2008, 23.23.32
Sarjajohto säilyi kolmessa pisteessä niukalla 1-0 kotivoitolla.
Los Royal Galacticos haastettu
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 20.05.2008, 16.02.31
Milloinkohan FC Mixture vastaa haasteeseen ??? Tulee kohta kiirus :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 20.05.2008, 23.51.14
Pärkkele tuli tappio
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 21.05.2008, 00.20.06
4. kierros on finito. Sarjataulukon kärkeen kiilasi FC Real Madrid 06, mutta samoissa pisteissä roikkuvat HPS Kannelmäki ja Los Royal Galacticos. Tässä siis 4. kierroksen tulokset:

FC Real Madrid 06  5 - 1  FC mixture
Los Royal Galacticos  2 - 1  HPS Kannelmäki
FC Veskan Pato  1 - 5  Los Blancos IIIJa viimeisen kierroksen tuliset kamppailut tullaan käymään viikon päästä tuttuna pelipäivänä, tiistaina. Ensi tiistaina siis ratkeaa Cupin voittaja. 5. kierroksen otteluparit:
FC mixture - HPS Kannelmäki
FC Veskan Pato - Los Royal Galcticos
Los Blancos III - FC Real Madrid 06


Sarjataulukko:

FC Real Madrid 06       9 (16-8)
HPS Kannelmäki          9 (12-7)
Los Royal Galacticos   9 (8-6)
FC mixture                    6 (7-9)
Los Blancos III            3 (9-9)
FC Veskan Pato           0 (5-15)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 26.05.2008, 19.43.25
Fc Mixture haastettu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 27.05.2008, 23.55.29
5. kierros on ohi, mutta turnaus ei ole vielä päättynyt. Sekä FC Real Madrid 06 ja Los Royal Galacticos päätyivät samaan pistemäärään ja tarkastuksen jälkeen säännöissä lukee, että tässä tilanteessa pelataan kaksiosainen finaali. Kummatkin joukkueet saavat pelata yhden ottelun omalla stadionillaan. FC Real Madrid 06:n maaliero oli parempi, joten joukkueen manageri PUMPULI saa päättää, missä ensimmäinen ottelu pelataan.
Tällä hetkellä Cupin maalipörssiä johtaa FC Real Madrid 06:n Brent Miller 5 maalillaan, toisena on Los Royal Galacticosin Karri Friberg neljällä maalilla, joten maalipörssin voittokin on vielä täysin avoin.

Viimeisen ja viidennen kierroksen tulokset:

FC mixture  5 - 1  HPS Kannelmäki
FC Veskan Pato  0 - 3  Los Royal Galcticos
Los Blancos III  0 - 4  FC Real Madrid 06

Sarjataulukko:

FC Real Madrid 06       12 (20-8)
Los Royal Galacticos   12 (11-6)
HPS Kannelmäki          9 (13-12)
FC mixture                    9 (12-10)
Los Blancos III            3 (9-13)
FC Veskan Pato           0 (5-18)


---------------------------------------------------------------

Se että tämä menee kahden joukkueen jatkopeleihin tarkoittaa sitä, että muilla joukkueilla on nyt siis turnausvapaata aikaa, jos joku olisi ensi viikolle halunnut uuden turneen aloittaa. Tästä tuli kyllä aika Jenkki/jääkiekko tyylinen loppuratkaisu, mutta näin tuonne sääntöihin olen tainnut kirjoittaa...  :-X
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 28.05.2008, 00.21.03
Los Royal Galacticosin maaliero oli parempi
:o ??? ::)

Lainaus
joten joukkueen manageri PUMPULI saa päättää, missä ensimmäinen ottelu pelataan.

Pittääpi käydä haastamassa, kun täältä töistä pääsee pois.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.05.2008, 00.30.33
Los Royal Galacticosin maaliero oli parempi
:o ??? ::)
Oho, korjattu.

Pittääpi käydä haastamassa, kun täältä töistä pääsee pois.
Työllesi jossa vietät aikaa mukavasti jalkapallon parissa foorumilla.  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 28.05.2008, 09.12.47
Eli finaali odottaa... Jos vaan PUMPULIlle sopii niin voidaan mun puolesta vaikka pelata sun kotikentällä yks finaali, CUP säännöillä. Saatais näin nopeemmin uus käyntiin. Onko ok??
Vaikka kyllä vähän nuo ´06:n ultrat vähän pelottaakin ni oon valmis vieras haasteeseen ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.05.2008, 13.20.36
Eli finaali odottaa... Jos vaan PUMPULIlle sopii niin voidaan mun puolesta vaikka pelata sun kotikentällä yks finaali, CUP säännöillä. Saatais näin nopeemmin uus käyntiin. Onko ok??
Vaikka kyllä vähän nuo ´06:n ultrat vähän pelottaakin ni oon valmis vieras haasteeseen ;D
Itseasiassa tehdäänpä näin:

Pelaatte yhden ottelun puolueettomalla stadionilla cup- säännöillä. Jos nyt vaikka PUMPULI haastaa Raul # 7:n, niin painat pelipaikaksi "muu", jonka jälkeen siinä pyydetään stadion ID:tä. Pistä siihen 257800  - tämä on FC mixture arena, jonka kapasiteetti on 23 000 ja joka ei sijaitse kummankaan teidän joukkueen allueella, joten kotietua eivät saa kumpikaan joukkue. Näin yksi ottelu riittää.
Tämä varmaan sopii kummallekin?  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 28.05.2008, 15.11.35
^Haastettu ylläolevien ohjeiden mukaan.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 28.05.2008, 15.16.21
Työllesi jossa vietät aikaa mukavasti jalkapallon parissa foorumilla.  :peukku_ylos:

Joo :D esim. Sunnuntainakin tuli katottua suorana formulat työajalla ;D


Tosin huono homma kun töistä ei pääse kaikille nettisivuille, esim. hattrickiin >:(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 28.05.2008, 16.07.12
Rahatilanne on aika heikko(lue nollaluokkaa) joten tässä pitäisi toivoa, etten joudu mihinkään kovimpaan kasidivariin. Eri kasidivareillakin on niin paljon tasoeroa. Oikeastaan mitään vahvistuksia en kaipaa mitä nyt pitäisi löytää tauon aikana joku oikea ryhmitys, nyt on ollut vähän hakusessa. Joku kelvollinen valmentaja tekisi kyllä aika hyvää kun nyt on heikko ja hyökkääjien koulutus on hidasta. Tänään ostin peruspaskan 17v hyvän hyökkääjän ja nyt on 2 hyvää ja 3 kelvollista ( joista yksi loukkaantui eilen muutamaks viikoks) hyökkääjää. Kaikki 17vee.

Parantaako suoritusta se, kun kehitän maalintekoa jos pelaa kolmen hyökkääjän taktiikkaa? Olen pohtinut vaihtaa, mutta toisaalta pitäs tehdä aika paljon muutoksia sitten joukkueeseen ja en tiedä, että jos on esim. 3 keskikenttää niin pitääkö kahen niistä olla laitureita vai ihan normaali keskikenttiä ?

Mielestäni tämä 3-5-2 on oikein hyvä taktiikka, mutta jos tämä maalinteon harjoitus vaikuttaa jotenkin positiivisesti peliesityksiin jos on 3 hyökkääjää niin voisi vaihtaa ja pelaajiakin kehittyisi enemmän kerrallaan. Ei vain pakosti rahat taida vielä riittää.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 31.05.2008, 15.27.36
Kauden viimeinen kierros tänään. Jos pisteenkin saadaan niin noustaan 1. paikka on varma. Paha vaan että johtava puolustaja ja samalla joukkueen toiseksi paras maalintekijä on loukkaantuneena ja joukkueen toinen järki on pelikiellossa... Tänään taistellaan!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 01.06.2008, 07.16.54
joukkueen toinen järki on pelikiellossa

 ;D ;D ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 01.06.2008, 14.29.53
^ :D

Voitto tuli reilulla 6-1 lukemilla Voitin sarjan vaikka en ollut maalisuhteeltani läheskään paras joukkue. JEE! Tästä HPS Kannelmäki jatkaa nousuaan 7 divariin. Uu jea.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 03.06.2008, 20.24.13
Voi olla siis niin että samalla stadionilla pelataan kaksi ottelua samaa aikaa... :P
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 03.06.2008, 23.55.04
Tänään oli siis turnauksen viimeinen ottelu ja voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Voiton nappasi Los Royal Galacticos, joka voitti finaalissa vastaan asettuneen FC Real Madrid 06:n jopa 0-8. Turnauksen maalikuninkuuden voitti Brent Miller FC Real Madrid 06 joukkueesta 5:llä osumallaan Onnittelut turnauksen voitosta Los Royal Galacticosille ja Raul # 7:lle, joukkueen managerille.

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 04.06.2008, 19.08.17
Hää, Los Royal Galacticossilla näytti olevan ykkösmiehistö ;D

Uusi cup alkaen ens viikosta???
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 05.06.2008, 17.37.16
Onko lauantaina mitn pelejä Ht:ssä ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RONALDO - 05.06.2008, 18.12.52
Onko lauantaina mitn pelejä Ht:ssä ?
Ainoastaan karsintamatsit on lauantaina. Voisi kyllä tauon aikana olla vaikka 2 harjoitusottelua.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 08.06.2008, 13.13.06
Hää, Los Royal Galacticossilla näytti olevan ykkösmiehistö ;D

Joo ja tää oli täysin vahinko, lähin nimittäin tiistaina aamupäivästä Roomaan ja jäi näköjään kokoonpanot laittamatta. Oli kyllä aika paska vahinko ku niitä nuoria on aika lähellä kehittyä, mut pitää yrittää peluuttaa niitä sit harkkapeleissä...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 10.06.2008, 18.03.30
Ystävyysottelua tänään  ???  :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 11.06.2008, 07.35.13
En tos hokannu aikaisemmin että siellähän alkaa "oikee" cup ens viikolla
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 25.06.2008, 19.20.39
No, mites lähti muilla kausi liikkeelle?
Itse aloitin 3-2 häviöllä, mutta eipä tuo juuri haittaa. Olin unohtanut tehdä kokoonpanoon pari säätöä ja viime kauden perusteella olen tuota häviämääni joukkuetta parempi. Erittäin tärkeä peli osaltani pelataankin kahden viikon päästä, kun viime kauden sarjakakkonen (itse olin 3.) tulee vastaan, sitä ennen on helppo, rento peli bottia vastaan.
Ainoana tavoitteen sarjavoitto ja nousu yhtä sarjaporrasta ylemmäs.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 26.06.2008, 00.03.43
2-0 kotivoitto tuli kasidivarissa ja nousua tavoitellaan. Vähän laiskasti olen pelannut kun ei ystävyysotteluitakaan pariin viikkoon ole tullut sovittua, ensi  viikolla monellakin cup ? Ajattelin jonkinlaisen pienen turnauksen pelata jos STRIKER järjestäisi... :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 26.06.2008, 14.52.49
Ajattelin jonkinlaisen pienen turnauksen pelata jos STRIKER järjestäisi... :)
Voin järjestää, jos halukkaita löytyy. Ilmoittautumisia vaan, niin ensi tiistaina voidaan mahdollisesti aloittaa...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 26.06.2008, 15.17.48
En oo enää mukana cupissa mut oon jo sopinu ystävyysmatsin... Oisko ens viikolla??
Mut tota Cupista putoomista en oiekin tajuu, vastustaja oli alemmassa divarissa ja sai melkein 10 tähtee vähemmän?? Mut kai se rento peli ja vieraissa pelaaminen vaikuttaa niin paljo
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 29.06.2008, 15.31.51
Voi perkule. Unohin asettaa kokoonpanon  :peukku_alas: 5-0 nokkii ku ei ollu tarpeeks pelaajii.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 29.06.2008, 16.46.19
Olipahan hauska käydä kattoo pelin lopputulos, ku olin vaan kattonu et sarjajumboo vastaan peli ja laittanu muuten aikalailla ykköset pelaa mut rento peli asenteeks. Sitten ottelu päätty 10-0 niin vähä aloin ihmettelee et miten voi olla ni sit kävi ilmi et joukkue on botti  ??? Sitä siinä vaan ihmettelen että kutosdivaria jauhan, ni voi jollain onnekkaalla olla ihan mukava ku alottaa HT:n pelaamisen kutosesta ni ei varmaan kovin herkut mielikuvat jää ekasta kaudesta jos nyt saa sen joukkueen ku kuokkaan tulee ihan joka pelissä ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 30.06.2008, 06.51.40
Sitä siinä vaan ihmettelen että kutosdivaria jauhan, ni voi jollain onnekkaalla olla ihan mukava ku alottaa HT:n pelaamisen kutosesta ni ei varmaan kovin herkut mielikuvat jää ekasta kaudesta jos nyt saa sen joukkueen ku kuokkaan tulee ihan joka pelissä ;D
Olisihan tuo melko hauskaa (ikävää) jollekin, mutta tietääkseni on niin, että botit pysyvät botteina, kunnes ovat pudonneet kasidivariin, jolloin joukkue saa sitten uuden managerin.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 02.07.2008, 10.04.30
Ajattelin jonkinlaisen pienen turnauksen pelata jos STRIKER järjestäisi... :)
Voin järjestää, jos halukkaita löytyy. Ilmoittautumisia vaan, niin ensi tiistaina voidaan mahdollisesti aloittaa...

Mukana!!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 06.07.2008, 13.00.38
Voi perkule. Unohin asettaa kokoonpanon  :peukku_alas: 5-0 nokkii ku ei ollu tarpeeks pelaajii.
Ei jumankauta. Taas. :D :D :D Nyt pitää voittaa varmaan jokainen ottelu jotta nousisin seiskaa...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 09.07.2008, 09.45.19
Joko alkais ens viikolla RM cuppi 8)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 09.07.2008, 12.43.21
Hep! Mukana jos ollaan alottamassa...
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 12.07.2008, 20.08.00
Tänää ottelu ykköstä vastaan ja pakko voittaa ku kolmessa matsissa olen kerännyt vasta kolme pistettä oman hölmöyteni ansiosta. Tänään myös selviää onko mun joukkueesta nousemaan vielä seiskaan..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 12.07.2008, 23.42.56
Kakkosta vastaan tuli moty-vtp taktiikalla 0-5 turpiin. En oo osallistumassa kun lähen landelle ens viikol.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 13.07.2008, 21.07.48
Eli alkaako ens viikolla uus cup ?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 13.07.2008, 22.55.21
Eli alkaako ens viikolla uus cup ?
Joo voisihan se alkaa. Ilmoittautuneita on siis yhteensä neljä, itseni mukaan luettuna. Eli:

PUMPULI
ronaldo_90
Raul # 7
STRIKER

Pistän huomenna otteluohjelman ja muut jutut tänne.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 14.07.2008, 19.06.36
                                                                    Copa del RMFIN

Turnaus aloitetaan 15.7 ja ottelut pelataan jokaisena tiistaina. Ensimmäinen otteluparissa mainittu joukkue on kotijoukkue. Kaikki joukkueet pelaavat yhteensä kuusi ottelua, sekä kotona että vieraissa jokaista vastustajaa vastaan. Jos kaksi joukkuetta päätyvät samoille pisteille, pelataan finaali puolueettomalla stadionilla.
Ottelut pelataan normaaleilla ystävyysottelusäännöillä, paitsi mahdollinen finaali, joka pelataan cup- säännöillä.

Osallistuvien joukkueet:

ronaldo_90 - Los Blancos III
STRIKER - Fc mixture
Raul # 7 - Los Royal Galacticos
PUMPULI - Fc Real Madrid 06

Ottelujärjestys:


Los Blancos III - Fc mixture
Los Royal Galacticos - Fc Real Madrid 06

Los Royal Galacticos - Los Blancos III
Fc mixture - Fc Real Madrid 06

Los Blancos III - Fc Real Madrid 06
Fc mixture - Los Royal Galacticos

Fc mixture - Los Blancos III
Fc Real Madrid 06 - Los Royal Galacticos

Los Blancos III - Los Royal Galacticos
Fc Real Madrid 06- Fc mixture

Fc Real Madrid 06 - Los Blancos III
Los Royal Galacticos - Fc mixture

E. ei tämä kyllä kovin cup- muotoinen turnaus ole, mutta ihan miten vaan.  ::)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 14.07.2008, 20.35.15
Fc Mixture haastettu.
Tän kauden ainoa tavote on kerätä rahaa jos nyt sitte ensi kaudella pääsisi tavoittelemaan nousua seiskaa.  :peukku_alas:  :peukku_ylos:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 14.07.2008, 22.34.44
No voi video... oli kerinny serkkupoika näköjään hyväskyä harkkapelin et en ainakaan ekalle kiekalle voi osallistua. Näin ollen PUMPULIN joukkue saa ilmaiset kolme pistettä 3-0 luovutusvoitlla  :(
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 15.07.2008, 22.35.25
Tästä lähtien asetan kyllä kokoonpanot viikon etuajassa  ;D  ;D
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 15.07.2008, 23.04.46
Nyt oli kyllä melko haastavat pelit kummallakin voittaneella joukkueella. Kaksi luovutusvoittoa.  ;D

Los Blancos III  0 - 5  Fc mixture
Los Royal Galacticos  0 - 5 Fc Real Madrid 06

Vielä loppuun huutonaurua.  ;D ;D

Seuraava kierros:

Los Royal Galacticos - Los Blancos III
Fc mixture - Fc Real Madrid 06
  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 23.07.2008, 00.04.58
 ::)

Noniin, eiköhän ensi tiistaina tehdä niin, että aloitetaan turnaus alusta.

Uusia ilmoittautumisia uuteen turnaukseen voi antaa vielä tämän viikon sunnuntaihin asti, jos lisää halukkaita löytyy. Muussa tapauksessa mennään näillä joukkueilla, ja otetaan ensimmäisestä kierroksesta lähtien alusta. Ei nimittäin kovin hyvä ole, jos ensimmäisellä kierroksella kaikki pelit päättyvät luovutusvoittoon, seuraavalla kierroksella toista peliä ei pelata, ja aavistelisin että tuossa toisessakin pelissä ei kaikki ihan kohdillaan ollut...

--------------------------------------------------------------

Näin turnauksen järjestäneenä pahoittelen tapahtunutta.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 28.07.2008, 09.29.09
Pelataanko samat matsit mitä on tuossa aikaisemmassa viestissä?
Eli:
Los Blancos III - Fc mixture
Los Royal Galacticos - Fc Real Madrid 06


Ei vissiin tule lisää ilmoittautumisia?!?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 28.07.2008, 15.51.36
Ja ensimmäinen kierros saatu pelattua...

Los Blancos III  2 - 7  Fc mixture
Los Royal Galacticos  2 - 4  Fc Real Madrid 06


Pidänpä päivitystä myös maalintekijöistä...

Maalintekijät:
3 Erkka Siven
2 Miku Räim
2 Raul Jänes
Procopio Pereyra
Erkki Tuomainen    
Mikko Haimi       
Tom Behm
Petar Radić 
Sijbrand Witsen    
Elmeri Suonvieri
Joona Poikolainen


Seuraava kierros:

Los Royal Galacticos - Los Blancos III
Fc mixture - Fc Real Madrid 06
----------------------------------------------------------

Haaste lähetetty.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 28.07.2008, 18.03.36

Kyllä pelataan. Los Blancos III haastettu, muistapa ronaldo_90 laittaa kokoonpano.  ;)
Nyt laitoin. Ei kyllä kovin hyvin tämä kausi oo menny. Itseluottamus jne. ihan päin hemmettiä mun sähläysten ansiosta ja tällä menolla tipun ysiin :D Noh onneksi on aikaa skarpata..
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 28.07.2008, 19.56.45
Haaste heitetty!
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 01.08.2008, 17.45.00
Onko 933 034€ tätä nykyä Hattrickissä summa vai mikään?
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 01.08.2008, 18.55.42
^Eihän tuo kovin paljoa ole........
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 01.08.2008, 19.09.11
Ensi viikon harkkamatsin pystyn pelaamaan, jos tänää sovittais, mutta siitä eteenpäin 2 viikkoa olen lomalla ja ei ole varmuutta onko mahdollisuuksia koneelle. Eli yksi harkkamatsi saattaa jäädä pelaamatta. Luovutusvoitto ?
e. Los Royal Galacticos haastettu.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 01.08.2008, 19.19.47
Nuorisojoukkueen taso noussut erinomaiseen :peukku_ylos: ja viime lauantaina 7-0 voitto ja pistetilin avaus.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 03.08.2008, 16.17.50
Luovutusvoitto ?
Nää, ei jaksa näitä luovutusvoittoja. Ensi pelinne, jonka pelaatte vastakkain (viimeinen kierros) on kuuden pisteen ottelu. Se ottelu tullaan pelaamaan puolueettomalla kentällä, joka voisi olla vaikka minun kotistadionini eli FC mixture Arena.
Tässä vielä päivitetty versio jäljellä olevista peleistä:

Los Royal Galacticos - Los Blancos III
Fc mixture - Fc Real Madrid 06

Fc mixture - Los Royal Galacticos

Fc mixture - Los Blancos III
Fc Real Madrid 06 - Los Royal Galacticos

Los Blancos III - Los Royal Galacticos
Fc Real Madrid 06- Fc mixture

Fc Real Madrid 06 - Los Blancos III (6 pisteen ottelu FC mixture Arenalla 257800)
Los Royal Galacticos - Fc mixture
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 06.08.2008, 00.17.32
Kazuum ja kakkoskierros pelattu...


Los Royal Galacticos  2 - 2  Los Blancos III
Fc mixture  2 - 5  Fc Real Madrid 06Maalintekijät:
4  Raul Jänes
3  Erkka Siven
2  Miku Räim
2  Sijbrand Witsen 
2   Petri Vanninen
2   Joona Poikolainen
Procopio Pereyra
Erkki Tuomainen   
Mikko Haimi       
Tom Behm
Petar Radić   
Elmeri Suonvieri
Torquato Buttafuoco
Juhana Pehkonen
John Hanson
Ivan Dudić
Ostap Katsman

Seuraava kierros:

Fc mixture - Los Royal Galacticos

Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 09.08.2008, 01.04.35
Los Royal Galacticos haastettu.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 14.08.2008, 19.46.17
Yhden ottelun kolmas kierros pelattiin siis tuossa muutama kymmen tunti sitten... Fc Mixtureeni otti pahasti turpaan Los Royal Galacticosilta.


Fc mixture  1 - 6  Los Royal Galacticos


Seuraava kierros:

Fc mixture - Los Blancos III
Fc Real Madrid 06 - Los Royal Galacticos


Sarjataulukko:
Fc Real Madrid 06  (2  9-4)    6
Los Royal Galacticos  (3  10-6)  4
Fc Mixture  (3  10-13)      3
Los BLancos III  (2  4-9)    1

Suluissa pelatut ottelut ja maaliero.

Maalintekijät:
4  Raul Jänes
3  Erkka Siven
2  Miku Räim
2  Sijbrand Witsen 
2   Petri Vanninen
2   Joona Poikolainen
2    José María Camargo
2   Tijs van den Bogaard
Tage Fridbeck
Procopio Pereyra
Erkki Tuomainen   
Mikko Haimi       
Tom Behm
Petar Radić   
Elmeri Suonvieri
Torquato Buttafuoco
Juhana Pehkonen
John Hanson
Ivan Dudić
Ostap Katsman
Ilmo Laaksonen
Jean-Pierre Quenot
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.08.2008, 00.34.59
Toivotaan, että ronaldo_90 löytää huomenna (tänään) foorumille hyväksymään haasteeni.  :pallo:
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 19.08.2008, 18.25.45
Löysin.  :)
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 19.08.2008, 23.52.27
Löysin.  :)
Hyvä.  :peukku_ylos: Olin duunissa illan, joten pelin jouduin pelaamaan ykkösmiehillä.  :-X


Fc mixture  4 - 1  Los Blancos III
Fc Real Madrid 06  6 - 0  Los Royal GalacticosMaalintekijät:
6  Raul Jänes
3  Erkka Siven
3  Miku Räim
2  Sijbrand Witsen
2   Petri Vanninen
2   Joona Poikolainen
2    José María Camargo
2   Tijs van den Bogaard


Sarjataulukko:
Fc Real Madrid 06  (3  15-4)    9
Los Royal Galacticos  (4  10-12)  4
Fc Mixture  (4  14-14)      6
Los BLancos III  (3  5-13)    1Seuraava kierros:

Los Blancos III - Los Royal Galacticos
Fc Real Madrid 06- Fc mixture

--------------------------------------------------------
Jotta maalintekijälistasta ei tulisi liian pitkää, niin laitan sinne pelaajna vasta jos hän on tehnyt kaksi maalia.
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 27.08.2008, 22.54.33
...

Los Blancos III - Los Royal Galacticos  ???

Fc Real Madrid 06  7 - 0  Fc mixtureMaalintekijät:
7  Raul Jänes
3  Erkka Siven
3  Miku Räim
2  Sijbrand Witsen
2   Petri Vanninen
2   Joona Poikolainen
2    José María Camargo
2   Tijs van den Bogaard
2 Brent Miller
2 Petar Radić 
2 Vladimirs Värtnieks


Sarjataulukko:
Fc Real Madrid 06  (4  22-4)    12
Los Royal Galacticos  (4  10-12)  4
Fc Mixture  (5  14-21)      6
Los Blancos III  (3  5-13)    1


Seuraava kierros:

Fc Real Madrid 06 - Los Blancos III (6 pisteen ottelu FC mixture Arenalla 257800)
Los Royal Galacticos - Fc mixture
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 28.08.2008, 00.37.40
Nyt kyllä pitää parantaa tapani....
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 30.08.2008, 08.50.31
^Muistahan käydä vastaamassa haasteeseen
Otsikko: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Raul # 7 - 01.09.2008, 17.36.43
Vaadin 3 ilmaista pistettä, sillä haaste oli heitetty!! Ja Fc mixture haastettu
Otsikko: Vs: Re: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 02.09.2008, 00.03.30
Vaadin 3 ilmaista pistettä, sillä haaste oli heitetty!! Ja Fc mixture haastettu
Asia meni liiton käsittelyyn ja äänestyksen jälkeen tultiin siihen tulokseen että, vaatimus hyväksyttiin. Maaliero kuitenkin pysyy joukkueella samana. Näin LRG nousee Fc Mixturen ohi toiseksi viiden pisteen päähän kärkipaikkaa pitävästä Fc Real Madrid 06:sta ja yhden pisteen Fc Mixturen edelle.

Sarjataulukko:
Fc Real Madrid 06  (4  22-4)    12
Los Royal Galacticos  (5  10-12)  7
Fc Mixture  (5  14-21)      6
Los Blancos III  (4  5-13)    1Haaste hyväksytty.
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 03.09.2008, 01.09.04
Ja näin on viimeinen, vähämaalinen kierros saatu pelattua. Turnauksen voitti ylivoimaiseen tapaan jokaisen ottelun voittanu Fc Real Madrid 06. Onnittelut joukkueelle sekä sen managerille PUMPULIlle.  :tuoppi:


Fc Real Madrid 06  1 - 0  Los Blancos III (6 pisteen ottelu FC mixture Arenalla 257800)
Los Royal Galacticos  0 - 2  Fc mixture


Sarjataulukko:
Fc Real Madrid 06  (5  23-4)    18
Fc Mixture  (5  16-21)      9
Los Royal Galacticos  (5  10-14)  7
Los Blancos III  (4  5-14)    1Maalintekijät:
7  Raul Jänes


3  Erkka Siven
3  Miku Räim


Maalikuninkuus meni myös Fc Real Madrid 06:n joukkueeseen. Raul Jänes kunnostautui 7 maalillaan selvään voittoon ´pichichi´ taistossa.
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 03.09.2008, 10.41.35
 :pallo:^Kiitos :pallo:
Pitäisköhän voiton kunniaksi ottaa viikonloppuna pari "kuohujuomaa"  ;D :tuoppi:

Raulikin loukkaantui viimeisessä ottelussa :( 3 viikkoa >:(
Onnistui maalinteossa kaikissa otteluissa! (paitsi vikassa ei ehtiny kun loukkaantui).

Millois uutta cuppia?
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 29.09.2008, 13.49.30
Huomiseksi ystävyysmatsia ?
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 11.10.2008, 01.06.06
Muutama pelaaja on heitetty menemään ja 27-vuotias latino hommattiin laituriks! :peukku_ylos: vaikuttaa kovalta pelimieheltä. Vielä vois harkit valmentajavaihdosta tai uutta maalivahtia. Junnuista tuli näköjään kehitettävää laatua oleva pakki.

Suomen cupissa pääsin yllättäen ekalta kierrokselt jatkoon 1-0 kotivoitolla.

Tuleva kausi 8. divarissa ois tarkotus nousta ja sen takas 7. Toinen vaihtoehto on kehittää joukkuetta/hommata kunnollinen joukkue. Tällä hetkellä on nimiyyäin aika kurasakki. :(

Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 15.10.2008, 06.29.22
Cupista tuli lähtö laulukuoroon, millois jatketaan tätä RM cuppia?
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 15.10.2008, 09.38.55
Cupista tuli lähtö laulukuoroon, millois jatketaan tätä RM cuppia?
Itse ainakin mukana. Kausi lähti voitolla käyntiin, mutta nyt jo 4 suht tärkeää pelaajaa sairastuvalla. Onneksi jokainen vain yhden viikon.
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 20.10.2008, 21.53.30
Haastakaa: Los blancos III jos ootte harkkamatsin tarpees :)
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 09.11.2008, 13.58.16
Haastakaa: Los blancos III jos ootte harkkamatsin tarpees :)
Los blancos III haastettu. vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei millonkaa.

HPS Kannelmäki haki eilen 0-4 vierasvoiton, ja joukkueen tappioton putki on 4 ottelua.
Alku kausi on tuonot 3 voittoa ja 2 tasapeliä, joilla joukkue majailee sarjassa sijalla 3 vain kaksi pistettä kärkeä jäljessä. Joukkueeseen on tullut pieniä muutoksia. Puolustaja sai mennä ja nuori laitettiin kehittymään. Kärkeen ja vasemmalle laidalle on hommattu vahvistukset ulkomailta. Toivottavasti tulos näkyy myös nousun myötä.

Tulevaisuuden tavoitteita on valmentajan vaihdos, maalivahdin vaihdos sekä uuden stadionin rakentaminen. Pitää vaan jotenkin saada priorisoitua...
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: STRIKER - 09.11.2008, 14.14.21
Voinpa tässä sanoa, että itse jätän Hattrickin pois elämästäni. Aika ja mielenkiinto eivät tällä hetkellä riitä. Turha pitää sitä joukkuetta pystyssä vain käymällä siellä kerran viikossa, joten nyt kävi näin.
Ehkä myöhemmin vielä palaan HT:n pariin.  :pallo:
Onnea tuleviin kausiin muille madridistojen joukkueille.  :traktori:
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: ronaldo_90 - 09.11.2008, 16.02.20
Los blancos III haastettu. vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei millonkaa.
Matsi sovittu  :pallo:  :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 11.01.2009, 22.27.53
Voitto! Voitin viimeisellä kierroksella sarjakärjen ja voitin sarjani... Taitaa olla edessä nousu 7. divariin  ;D :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 04.02.2009, 00.08.10
Ekassa 7. divari matsissa tuli pataan. Sijoitus sarjassa 6. Suomen Cupista tipuin tänään 5 divarijoukkueelle luvuuin 0-7 :/
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 15.03.2009, 01.24.45
Noniin, edelleen porskutan tätä hienoa peliä, jonka muut ovat tainneet jo hylätä. Joukkue sijalla 6. tämän päivän komealla 6-0 voitolla kotona. Ensi viikolla vastassa sama joukkue ja pisteitä tarkoitus ottaa täydet 3.

Talous näyttää tällä hetkellä paremmalta kuin koskaan aiemmin: yli 2M!
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 21.03.2009, 00.03.09
Ei olla hylätty :D

Ite nousin nousin vahingossa kutoseen viime kauden päätteksi(vikan pelin voitolla nousin toiseksi :o ).
Kyyti on ollut kylmää! osaksi johtui siitä kun joutu myymään parhaita pelaajia kun alkoi äijillä ikä painaa.
Ens kaudella uus valmentaja ja uudet junnut sitten seiskassa!
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 15.05.2009, 00.01.55
HPS Kannelmäki hankki uuden valmentajan. Pekka Suurnäkki sai väistyä ja valmennusvastuun ottaa espanjalainen Arnau Mexía. Hän on aiemmin valmentanut puoli vuotta puolalaista Lubuscy Wojownicy:a ja espanjalaista Metrostars Unitedia 9 kuukautta.

Hyökkäystä on vahvistettava.
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 16.11.2009, 14.53.29
Kauden ensimmäinen tappio 8. divarissa tuli sarjakakkosta vastaan ja nyt HPS Kannelmäki on ykkösenä vain paremman maalieron turvin, joka sekin on äärimmäisen niukka.

Suoraa nousua havittelevan HPS:n onkin nyt pidettävä maalinsa yhtä puhtaana kuin aiemmissakin matseissa ja keskityttävä olemaan letaali maalinedessä. Joukkue vaihtoi juuri harjoittelun laitapelaamisesta erikoistilanteisiin. Joukkuetta valmentaa edelleen espanjalainen Arnau Mexía. Miehelle on luvattu jatkopahvia jos nousu saavutetaan.

Ensi kaudelle joukkue harkitsee vakavasti nuorennusleikkausta.
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Robben - 12.12.2009, 20.24.04
Peli aloitettu noin kuukausi sitten, kasissa porskutetaan ja ajattelin myydä parhaan pelaajan ja laittaa junnuja kentälle ihan kokeillakseni että miten peli luonnistuu jos kokoonpano on suurimmalta osin junnuista. Pitkä rojekti tulossa..
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 12.12.2009, 20.35.59
Uuh. Tänään ratkeaa nousenko takaisin 7. divarii, jonne ehdottomasti kuulun. Olen ykkösenä ennen tämän illan viimeistä kierrosta. Tosin ainoastaan maalieron turvin ja sekin on edukseni vain 2 maalia. Jännittää!!
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 13.12.2009, 01.39.51
VOI VITUN VITTU. Se on potkut valmentajalle ja vittu kiinnostaa taas vitusti höntsätä ens kaus 8. divarissa. Voitin otteluni sarjakolmosta vastaan 0-1 vieraissa, mutta ei riittänyt, kun sarja kakkonen otti 0-5 voiton ja meni ohi sarjataulukossa kahdella maalilla  :keskari: :keskari: :keskari:
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: Robben - 19.12.2009, 12.17.04
Heitä pälle ID niin otetaan harkkamatsi.
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 21.03.2010, 13.01.39
2 kierrosta jäljellä 7. divaria. HPS Kannelmäki on sarjassa kolmantena. Eilen illalla miehet hakivat niukan 1-2 voiton sarjanelosesta. Ero kakkoseen on kaksi pistettä. Tavoite on kuroa ero umpeen ja painaa ohi, jolloin 6. divari kutsuisi...
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 02.04.2012, 12.12.23
HPS Kannelmäki on ajautunut hissijoukkueeksi 6. ja 7. divarin välille. Tällä hetkellä ollaan 6. divarissa, mutta sarjan viimeisenä. Joukkue on sangen kokenut ja ns. viimeisiä kausia viedään monella vanhalla sotaratsulla. Joukkueeseen hankittiin viime vuoden puolella kaksi hyökkääjää, mutta silti meno kutosessa on takellellut. Eilen joukkueen johto päätti olla panttaamatta rahavarojaan ja ostivat sarjan tasoon nähden 2 tähtipelaajaa.

Tanskalainen Frederik Håkansson maksoi 3 200 000 € ja miehen TSI on 65 850.
Ranskalainen Wassim Chammari maksoi 4 049 000 € ja miehen TSI on 90 400.

Miehillä on erittäin kova palkka, joten heiltä odotetaan seuran profiilin nostoa. Uudet tähdet ovat nuoria 24-vuotiaita tulevaisuuden profiilipelaajia. Heidän lisäksi junnujoukkueesta nostettiin uutta verta ja nuori puolustaja 17-vuotias Kari Ihalainen saa mahdollisuutensa miesten edustuksessa!

Joukkuetta johtaa lempeän diktaattorin ottein edelleen espanjalainen Arnau Mexia.
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: RMA - 15.09.2013, 17.03.09
Sarjan alkuhetkillä jätetty vastustajat nollille hienosti kahdessa ensinmäisessä ottelussa. :peukku_ylos:
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: pälle - 16.03.2016, 14.51.47
Homma jatkuu täällä edelleen. Ajoittain meno on hiljaisempaa, mutta eipä ole joukkuetta savustettu missään vaiheessa ulos. Tällä hetkellä HPS Kannelmäki pelaa 6. divarissa tiputtuaan viime kauden päätteeksi vitosesta. Valmentajana pitkään toiminut Fredrik Håkansson sai lähteä ja paikalle koulutettiin pitkään vuoroaan odottanut Nicolas Smidt. Tulokset ovat olleet lupaavia. Kaksi uutta pelaajaa ostettiin laituriksi ja hyökkääjäksi. Tuloksia toivotaan heiltäkin mahd. pian. Profiilipelaajina joukkueessa toimii kuitenkin muut.

Aiemmassa viesitissäni Kari Ihalainen oli 17-vuotias. Nyt 30-vuotias konkari-puolustaja on joukkueen kantavia voimia.
Tavoitteena Kannelmäellä on:
- nousta takaisin vitoseen
- laajentaa stadionia
- pari uutta nuorta junnuista tarvitaan pian, joukkue vanhenee ja tällä hetkellä sieltä tulee vain paskaa
Otsikko: Vs: Hattrickin otteluraportit
Kirjoitti: PUMPULI - 20.03.2016, 17.13.16
Meitsikin vielä messissä! 8)

On tullut heiluttua 5 ja 6 divareissa. :D