Kirjoittaja Aihe: Mourinho Era  (Luettu 64458 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pelinrakentaja

 • Viestejä: 262
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #200 : 30.04.2013, 23.52.31 »
Mourinho Era= kaiken järjen mukaan ohi, mitä sitä muuta lisäämään.

Heltsu

 • Viestejä: 1092
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #201 : 01.05.2013, 00.26.32 »
BBC Sport ‏@BBCSport
Jose Mourinho was asked if he'd be in the Champs League with Real Madrid next season: "Maybe not. I want to be where people love me to be"

Eiköhän se ole jo tullut kaikille selväksi että Mou tekee comebackin Stamford Bridgelle.

Odotan jo kauhulla Florentinon suosikin Ancelottin astuvan puikkoihin. 1-0 ja 0-0 voin antaa jo tulosveto vinkkejä ensi kaudeksi.

Figuuri

 • Viestejä: 3190
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #202 : 01.05.2013, 00.44.57 »
Mourinhon osilta Copa del Rey on vähän kuin loppusota ja sen jälkeen edessä varusteiden palatus sekä lomailua. Madrid ura saattaa jäädä osittain kutkuttamaan sillä aineksia parempaan oli todellakin olemassa. Pelkän tsämppis menestyksen puitteissa ei voi Mourinhoa syyttää, katalaanitappio oli karvainen, nahkahousuille pilkuilla joista kolme veti vituiksi, sekä sitten toisille huonolla vieraspelillä mukaanlukien Pepen fantastinen ilta. Jos pelaajat mokailevat tuolla tavalla niin on täysin turha syyttää koutsia. Olisihan kaikki voinut mennä huonomminkin.  :traktori:

Tulisipa joku Jürgenin kaltainen mies peräsimeen, joku ei vanha pieru jolla on myös tuoreita ideoita.  ::)
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Losblancos

 • Viestejä: 2306
 • Hala Madrid!
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #203 : 01.05.2013, 01.03.00 »
BBC Sport ‏@BBCSport
Jose Mourinho was asked if he'd be in the Champs League with Real Madrid next season: "Maybe not. I want to be where people love me to be"

Eiköhän se ole jo tullut kaikille selväksi että Mou tekee comebackin Stamford Bridgelle.

Odotan jo kauhulla Florentinon suosikin Ancelottin astuvan puikkoihin. 1-0 ja 0-0 voin antaa jo tulosveto vinkkejä ensi kaudeksi.
Tässä vielä kyseinen haastattelu.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/massive-fail-itv-cut-off-jose-mourinho-after-real-madrid-crashes-out-the-champions-league/

Josen aika oli sitten siinä. Pettynyt olen ollut tähän kauteen ja ennen kaikkea joukkueen pelilliseen ilmeeseen suurimman osan kautta, joten eipä kyllä haittaa Josen lähtö. Nyt alkaakin sitten toden teolla spekulointi seuraajasta, oma suosikkini on eräs viiksekäs herrasmies espanjasta....

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5042
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #204 : 01.05.2013, 13.34.14 »
Olen kyllä itse pettynyt siihen, mitä tämä Mourinhon joukkue lopulta oli. Ei missään nimessä yltänyt siihen, mihin oli mielestäni potentiaalia. Isoissa peleissä toistuvasti aivan liian pelokas joukko pelaajia, jotka välillä hoitivat tuloksen ja välillä eivät. Mitään taivaallista dominointia ei nähty. Toivottavasti saadaan nyt edes se Copa, piristää se varmaan jonkin verran.

Ensi kaudella aloitetaan taas alusta. Toivotaan, että homma lähtisi kulkemaan uudella raikkaalla ilmapiirillä.

Olo vielä sellainen, että jätän tämän analyysin tähän.

Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #205 : 01.05.2013, 16.15.07 »
Josen aika oli sitten siinä. Pettynyt olen ollut tähän kauteen ja ennen kaikkea joukkueen pelilliseen ilmeeseen suurimman osan kautta, joten eipä kyllä haittaa Josen lähtö.
Mitäpä tähän lisäämään. Mourinho floppasi joukkueensa kanssa pahemman kerran tällä kaudella. Josen suhteen kortit on nyt katsottu loppuun ja on aika siirtyä eteenpäin, uuteen aikakauteen. Toivottavasti seuraajaksi löytyisi nyt joku joka pystyy johdattamaan Valkoiset euromenestykseen ja jalkapallomaailman totaaliseen dominanssiin, takaisin kiistattomaksi jalkapallon kuninkaaksi :peukku_ylos:

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6603
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #206 : 01.05.2013, 21.32.47 »
Nyt alkaakin sitten toden teolla spekulointi seuraajasta, oma suosikkini on eräs viiksekäs herrasmies espanjasta....
Ei ole tulossa. Valmennusura päättyy ensi vuoden kisojen jälkeen.

Ancelotti on 95% todennäköisyydellä ensi kaudella Madridin luotsi.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Madridista #7

 • Viestejä: 881
 • el Águila de Móstoles
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #207 : 02.05.2013, 15.34.19 »
Jäähyväishalaukset jo nyt?
”Jalkapallo on yksinkertainen peli, jossa 22 miestä juoksee pallon perässä 90 minuutin ajan, ja lopuksi Saksa voittaa.”
- Gary Lineker

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6705
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #208 : 06.05.2013, 13.24.27 »
           Casillas, syypää Real Madridin tuhoon.

Miten voi olla, että kaikkien entisten pelaajien ylistämä valmentaja ei tule toimeen fanien rakastaman, päällepäin unelmavävyltä vaikuttavan huippu maalinvahdin kanssa? Myöskin Ramosilla oli ongelmia tulla toimeen Mourinhon kanssa.

Tähän on suurimpana syynä, pitkään jatkunut sairas tilanne, jossa valmentajat olivat vain johtavien pelaajien ja seuran johtokunnan sätkynukkeja. On tullut ja mennyt valmentajia, kun kukaan ei ole saanut tarvittavaa työtilaa, eikä näin ole pystynyt tekemään työtään kunnolla. Ja, jos on yrittänyt tehdäkin niin on tullut ensimmäisen kauden jälkeen kenkää.

Viimeisen vajaan 3 kauden aikana on Valkoisessa talossa puhaltanut muutoksen tuulet. Valmentaja on saanut vaikuttaa pelaajaostoihin ja muutenkin joukkueen toimintaan, tästä eivät Realin aikaisemmat valmentajat uskaltaneet edes unelmoida.

Sitten takaisin tapaus Casillakseen. Mitä ilmeisemmin Casillaksen ja Mourinhon huonot välit johtuvat ainostaan siitä, ettei Casillas ole valmis luopumaan vallastaan ja sen mukana tuomasta erikoiskohtelusta. Ja tämä on jotain niin sairasta, etten edes yritä ymmärtää sitä. Luultavasti myös espanjalais-portugalilais klikin taustalla olikin vain se, että uudet (pitkälti portugalilais) pelaajat menivät Mourinhon taakse ja Xabi, Arbeloa sekä Ramos taasen tukivat Casillasta.

Yksi on aika pitkälti varma, Casillas tai Mourinho lähtee kesällä, todennäköisesti Mourinho. Oma toivomus Real Madridin kannalta olisi Casillaksen lähtö, muuten palataan taas aikaan, jolloin valmentajat vaihtuvat, eikä mitään pitkäjänteistä tule tapahtumaan.

Tässä vielä Karankan kommentit aiheeseen, lukekaa rivien välistä.
http://www.marca.com/2013/05/05/en/football/real_madrid/1367772136.html
« Viimeksi muokattu: 06.05.2013, 13.26.50 kirjoittanut Alpo »
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

Heinämies

 • Viestejä: 341
 • Calma
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #209 : 06.05.2013, 14.48.36 »
Rohkeaa tekstiä.

Ja olen melkolailla samaa mieltä. Mou on Realin näköinen valmentaja, harmi kun osa pelaajista ja suurin osa mediasta ei näe sitä.  :sydän:
Tuomas Virkkunen, Real - Juve 23.10.2013
"Ethän sä voi. Ethän sä Arturo rakas voi näyttää Illarramendia rikkeen tekijäksi tuon jälkeen"

http://www.mtv.fi/sport/futis/mestarienliiga/uutiset.shtml/2013/10/1823264/video-mestarien-liigan-surkuhupaisin-filmaus

Huoltra

 • Viestejä: 1030
Re: Mourinho Era
« Vastaus #210 : 06.05.2013, 15.23.07 »
On harmillisen hankala tilanne..Mou on kiistatta maailman paras valmentaja.. mitä saavutuksiin tulee niin johan ne kaksi ensimmäistä mies täytti ja kolmas on vielä täyttämättä..eli la liga pytty kotiin ja barcan dominoinnin loppu..ucl pytty jäi haaveeksi..jotenkin toivon että Mou jatkaisi vielä kauden ja näyttäisi samalla ettei alistu median myllytykseen tai pelaajien vaatimuksiin mikäli niitä on..jos potkut saa niin se onkin eri juttu.. Casillasin ego on samalla tasolla kuin Moun jolloin tule väkisinkin erimielisyyksiä..ammattilainen ei vain näin niitä hoida..
Toiveeni: Moulle kausi, muutama moun valitsema uusi pelaaja..kerta vielä..

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6603
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #211 : 06.05.2013, 18.18.29 »
Olin alunperinkin tietyllä tapaa Moun puolella tässä Iker-casessa. En kuitenkaan tahdo dumata Casillasia syvimpään maanrakoon, koska onhan hän parhaimpia maalivahteja ja on tehnyt hienon uran (lähinnä surkeiden puolustuksien takana ;) ) Kuitenkaan en suvaitse mitään erikoiskohteluita joukkueen sisällä. On tietenkin hyväksyttävää, että kokeneilla ja mahdollisesti kapteenistolla on jotain pieniä etuisuuksia. Harjoitteluun ja peliesityksiin ne eivät saa vaikuttaa.

Ramoshan taisi loppuen lopuksi antaa periksi, ja nöyrtyä valmentajalle. Urheilu Sanomien juttu Sergiosta antaa myös sen kuvan, ettei hän ole aivan helpoimmasta päästä valmentajalle. Ei siis tuittupää, mutta sanavalmis. Kuten aiemmin toisessa topicissa kirjoitin, sevillalainen saisi hiota omaa pelityyliään.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

RMadrid

 • Viestejä: 942
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #212 : 06.05.2013, 18.56.10 »
Kuitenkaan en suvaitse mitään erikoiskohteluita joukkueen sisällä. On tietenkin hyväksyttävää, että kokeneilla ja mahdollisesti kapteenistolla on jotain pieniä etuisuuksia. Harjoitteluun ja peliesityksiin ne eivät saa vaikuttaa.
Ramoshan taisi loppuen lopuksi antaa periksi, ja nöyrtyä valmentajalle. Urheilu Sanomien juttu Sergiosta antaa myös sen kuvan, ettei hän ole aivan helpoimmasta päästä valmentajalle. Ei siis tuittupää, mutta sanavalmis.
Juuri näin! Ramos ja Iker ovat kauan edustaneet tätä seuraa ja eivät ole lähellekkään barcelonan tyylisiä pelaajia jotka tottelesivat valmentajaa hyppäämään vaikka mereen paino sidottuna jalkaan. Mutta tämä on myös joissain asioissa huono piirre kuten tässäkin asiassa, itse pitäisin Mourinhon mielelläni koska hän on rohkea koutsi joka tekee sen mikä on menestykselle hyväksi. Hän haluaa voittaa, ei nuolla persettä!
Mutta kuitenkin Iker vai Mou? Pidän Ikerin, en pystyisi katsella sellaista seura-ikonia jonkun muun seuran paidassa ja sama pätee Ramosissa, ennemmin päästän Ronaldon menemään kun nuo 2 henkilöä.
I drink wine and I know things

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5042
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #213 : 07.05.2013, 11.12.22 »
Odotetaan nyt rauhassa, tuleeko se Copa ja mitkä ovat sen jälkeen Moun ja muiden fiilikset. Olisihan se tietyllä tapaa upeaa antaa "one more year" ja juhlia ensi keväänä CL-voittoa, mutta kun se vain on niin kovin vaikeaa.

Kevennyksenä kaikkeen tähän synkkyyteen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eLkyLCQ9nnI

Edittinä vähän kovempaa tekstiä:

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2013/05/07/3960711/mourinho-pepe-has-a-problem?source=breakingnews&ICID=HP_BN_1

Pepen puolusteltua Casillasia heitti Mourinho, että Pepellä on ongelma, jonka nimi on Raphael Varane.

Mourinho myös pitää Lopezia sopivampana maalivahtina joukkueelleen kuin Ikeriä.
« Viimeksi muokattu: 07.05.2013, 14.52.49 kirjoittanut TAMI »

Redondo

 • Vieras
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #214 : 07.05.2013, 17.22.28 »
Mitä enemmän aihetta miettii, niin en näe kyllä hirveästi edellytyksiä Mourinhon jatkamiselle. 3 vuotta menty Mourinhon komennossa ja ainoastaan 1 isompi pytty tuotuna. Ongelmaa olisi huomattavasti pienempi, jos suunta olisi ollut nousujohteinen. Viime kaudesta Real Madrid on mennyt pelottavan paljon taaksepäin. La Liga hävittiin jo ennen joulua ja vaikka Champions Leaguessa päädyttiin välieriin saakka ei sekään varsinaista näytöstä ollut. Väittäisin, että onnella oli melkoisen suuri osuus tuolla matkalla, kun otetaan huomioon Nanin punainen kortti sekä lottovoitto puolivälieräarvonnoissa.

Eniten ehkä huolestuttaa tällä hetkellä pelaajiston tilanne: Benzema, Higuain, Di Maria, Marcelo, Pepe, Callejon ja Arbeloa ovat tulleet tasossa roimasti alaspäin. Xabin, Khedira, Özilin, Coentraon ja kumppaneiden taso on pysynyt maksimissaan samana, osalla jopa laskenut. Oikeastaan ainoa valopilkku tällä kaudella on ollut eräs 19-vuotias ranskalainen. Tähän kun vielä lisätään kaikki ristiriidat mitä mediassa uutisoidaan (en kylläkään kaikkea sulata, mutta varmasti siellä kaikennäköistä on), niin valmennuksen vaihto on mielestäni paikallaan. En millään jaksa uskoa, että Mourinho saa enää tätä palettia kasaan...

A.Di Maria

 • Viestejä: 1194
 • You dont know man, if you weren't here!
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #215 : 07.05.2013, 17.32.32 »
Mitä enemmän aihetta miettii, niin en näe kyllä hirveästi edellytyksiä Mourinhon jatkamiselle. 3 vuotta menty Mourinhon komennossa ja ainoastaan 1 isompi pytty tuotuna. Ongelmaa olisi huomattavasti pienempi, jos suunta olisi ollut nousujohteinen. Viime kaudesta Real Madrid on mennyt pelottavan paljon taaksepäin. La Liga hävittiin jo ennen joulua ja vaikka Champions Leaguessa päädyttiin välieriin saakka ei sekään varsinaista näytöstä ollut. Väittäisin, että onnella oli melkoisen suuri osuus tuolla matkalla, kun otetaan huomioon Nanin punainen kortti sekä lottovoitto puolivälieräarvonnoissa.

Eniten ehkä huolestuttaa tällä hetkellä pelaajiston tilanne: Benzema, Higuain, Di Maria, Marcelo, Pepe, Callejon ja Arbeloa ovat tulleet tasossa roimasti alaspäin. Xabin, Khedira, Özilin, Coentraon ja kumppaneiden taso on pysynyt maksimissaan samana, osalla jopa laskenut. Oikeastaan ainoa valopilkku tällä kaudella on ollut eräs 19-vuotias ranskalainen. Tähän kun vielä lisätään kaikki ristiriidat mitä mediassa uutisoidaan (en kylläkään kaikkea sulata, mutta varmasti siellä kaikennäköistä on), niin valmennuksen vaihto on mielestäni paikallaan. En millään jaksa uskoa, että Mourinho saa enää tätä palettia kasaan...

Hyviä huomioita. Itse olisin ehdottomasti sillä fiiliksillä, että voitais vielä kerran kokeilla, mutta pakko on silti jotain tehdä, jotta joukkueen kokonaiskunto paranee.
ps. Varane on nykyään 20 vuotias   :D

Madridista #7

 • Viestejä: 881
 • el Águila de Móstoles
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #216 : 07.05.2013, 18.02.25 »
Tähän asti olen tukenut Special Onea, mutta kyllä Mourinho on ajanut itsensä siihen tilanteeseen, että lähteminen on ainoa vaihtoehto. Jos ette ole vielä lukeneet tämän päivän Josen pressitilaisuutta, niin suosittelen lukemaan. Mielestäni siitä paistaa läpi aivan selvästi, ettei pukukopissa ole asiat tosiaankaan kovin mallikkaasti.
”Jalkapallo on yksinkertainen peli, jossa 22 miestä juoksee pallon perässä 90 minuutin ajan, ja lopuksi Saksa voittaa.”
- Gary Lineker

Figuuri

 • Viestejä: 3190
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #217 : 07.05.2013, 18.48.06 »
Laitetaan niitä linkkejä sitten saakutti sentäs! Mistä tähän hätään nopeasti lähden kaivelemaan Mourinhon pressitilaisuuksia perskatti.  :traktori:

e: Ei tuosta Marcan uutisesta ainakaan mitään sen suurempaa käsitystä saa, kunhan piikittelee Pepeä ja toteaa samalla miksi Varane ja Nacho ovat pelanneet enemmän kuluneen kauden aikana. Ei edes tarttunut turhan kovasti Iniestan kommentteihin tms. Peruskamaa tuo uutisointi. http://www.marca.com/2013/05/07/futbol/equipos/real_madrid/1367923208.html

Niin ja Pepe nyt saattaa lähteä puolustelemaan Ikeriä tässä vaiheessa kautta kun on mennyt kusemaan useaan otteeseen ja ohella Varane on suorastaan loistanut. Vielä kun miettii kannattajien kommentteja ja äänestyksiä ensi kauden pelaajamateriaalista niin kyllähän Pepe oli siellä ulostettavien listalla. Lyhyesti ja ytimekkäästi, herralla on oma lehmä ojassa ja koittaa pelastaa oman persuksensa antamalla sympatiaa.  :traktori:
« Viimeksi muokattu: 07.05.2013, 19.00.02 kirjoittanut Tsisou »
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6603
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #218 : 07.05.2013, 18.55.17 »
Laitetaan niitä linkkejä sitten saakutti sentäs! Mistä tähän hätään nopeasti lähden kaivelemaan Mourinhon pressitilaisuuksia perskatti.  :traktori:
Marca ja seuran omat sivut. Seuran omilla sivuilla sensuroidut versiot  ;)

Rui Fariaa viedään Porton peräsimeen.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Figuuri

 • Viestejä: 3190
Vs: Mourinho Era
« Vastaus #219 : 07.05.2013, 19.01.09 »
No kyllähän minä tiesin mistä moiset löytää, teki vain mieli avautua kun toinen laiskuuttaan ei jaksa linkkiä liittää toteamuksiensa perään saakutti sentäs.  >:D
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.