Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Omien pelien tuloksia.

<< < (2/12) > >>

Tomí:
Tuli nostalginen olo, kun kävin kattoo noita sivuja. Joskus pikkupoikana, ku asuttiin Kiteellä, tais olla viides tai kuudes luokka, niin meidän koulusta (Hutsin ala-aste silloin) muodostettiin joukkue siihen koulusarjaan. Käytiin sit pelailee jossain Tohmajärvellä ja Nurmeksessa muistaakseni. Kuitenkin ekoissa peleissä lämmittelyssä tärähti rintalasta, ku heitin ponneekkaasti saksipotkun hiekkakentällä. Pelasin kyllä ne pelit, mutta kärsin vieläkin luutuneesta rintalastasta. Meillä oli silloin hyvä tiimi. Melkein kaikki K-KT:n junnut oli siitä koulusta. :)

Tomí:
No huomenna sunnuntaina pääsee speelaa futsalia. Helsingin piirin futsal-harrastelijasarjassa. Viime kerralla en päässy ku oli pari päivää ennen poistettu pari viisaudenhammasta. Toivottavasti pysyn messissä.  ;)

Petri:
Pistäs tuloksia sitten ;)

Tomí:
 :D Aika jännä laji tuo futsal. No mutta turpiin tuli taas. En jaksanu laskee maaleja, mutta meidän tiimi ei tehny yhtään. Toisaalta oli vissiin kolmas peli, ja pelaajat ei oikein tuntenu laisinkaan toisiaan. Mä en esimerkiksi tuntenu ketään sieltä. Siinä joukkueessa on jotku vakituiset pelaajat, ja sit on vaan pyydetty lisää tyyppejä, jotka haluais pelata, mukaan joukkueen peleihin. Ite olin ekaa kertaa mukana, viime kerta jäi väliin. Veikkaisin lonkalta, että hävittiin noin kymmenen nolla.  :)

Petri P:
Itelläni on taas nilkat kipeinä, kun pääsivät eilen futsal-vuorolla mokomat muljahtelemaan pariin otteeseen... nooh! Ice Powerilla siitä selvisi taas ilman pahempia turpoamisia :)

Kyseessä oli oman joukkueen talvitreenit, eli tuommoista "mini-futsaalia" yhden ala-asteen liikuntasalissa, 3-vs-3 ja sählymaaleihin. Nopeaa touhua noin pienessä tilassa. Haemme parhaillaan toista vuoroa paremmasta liikuntasalista, joten toivottavasti jossain vaiheessa saamme paremmat pelit aikaiseksi...

Muutoin talven treenaaminen jääkin tuohon, kun Oulun futiskartan uudistusten vuoksi alasarjojen joukkueet jäivät vaille hallivuoroja... onneksi firman futisvuoro alkaa pyörimään perjantaiaamuna!

... ja nilkat tykkää :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta