Kirjoittaja Aihe: Real Madrid Cantera  (Luettu 116917 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

maheinon

 • Viestejä: 1016
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #600 : 07.08.2019, 11.00.21 »
Rodrygo ja Kubo eivät ole Zidanen mukana tänää ja lehdistö huhuilee, että saattavat pelata tänään Raulin joukkueessa.
What do you think the next happen now.

zzziii

 • Viestejä: 626
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #601 : 24.08.2019, 22.47.03 »
Itse ainakin pidän Raúlia potentiaalisena valmentajana. Vaikuttaa kentän laidalla olevan käytöksen perusteella tietävän miltä pelin pitäisi näyttää ja miten sitä tulisi parantaa, jos käytöstä vertaa vaikka edellisiin virkaveljiin Zidaneen ja Solariin, jotka lähinnä seisoskelivat kentän laidalla kädet lanteilla tietämättömän näköisinä.

Huomenna siis kauden avaus Las Rozasin vieraana. Harjoituskauden peleistä nyt ei mitään johtopäätöksiä voida tehdä, mutta viimeisessä kolmessa ottelussa yhdeksän päästettyä maalia eivät kyllä lupaa hyvää. Mielenkiintoista nähdä Raúlin ensimmäisen virallisen ottelun avauskokoonpano. Kesällä alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuden voittaneet pelaajat (Víctor Chust, Antonio Blanco, Moha, Miguel Gutiérrez) liittyivät harjoitusvahvuuteen myöhemmin.

Ainoastaan Víctor Chust on pelannut harjoitusotteluissa. Miguel Gutiérrez näyttää harjoitusotteluiden perusteella aloittavan kauden Juvenil A:n kanssa, mitä itse ainakin pidän pelaajan kehityksen kannalta virheenä. Pelaaja on kuitenkin jo puolitoista vuotta pelannut Juvenil A:ssa hyvällä tasolla, ja voisi mielestäni jättää viimeisen juniorivuoden väliin ja nousta suoraan Castillaan, kuten aikanaan Hakimin ja Carvajalin kanssa toimittiin. Kysymyksessä ei kuiteenkaan ole mikään peruslupaus vaan superlupaus, ja kun ottaa huomioon, että kesällä palannut Javi Hernández ei vielä ainakaan tähän mennessä ole vakuuttanut ja kun Fran García voisi tasonsa puolesta pelata muuta sarjaa, niin ihmeellinen päätös kaikkiaan.

Vaikuttaa siltä, että ollaan taas palaamassa vanhan kunnon Ramón Martínez- ikäluokka kerrallaan -meininkiin, jossa ylivoima ja paremmuus mitataan tuloksissa vastustajan tasosta riippumatta. En usko, että Luka Dončićsta olisi tullut nykyisen tason pelaaja pelaamalla joka vuosi oman ikäisiänsä vastaan. Koripallon puolella Canteraa johtaa ammattilainen, mutta jalkapallon puolella tuntuu, että tasosta ollaan puolet jäljessä. Alberto Angulo tuli tehtävään 2009, ja esimerkiksi  viimeisen kolmen vuoden aikana seura on voittanut Espanjan mestaruuden ikäluokissa Junior, Cadete ja Infantil, eikä Luka Dončić tule jäämään seuran viimeiseksi NBA -varaukseksi.

Jotain positiivista kuitenkin, että tänään Israel Salazar pelasi harjoitusottelun Juvenil A:n kanssa CD Lugoa vastaan ja teki ottelun voitto-osuman. Seuran nettisivujen mukaan pelaajan ensisijainen joukkue olisi kuitenkin Juvenil C. Saa nähdä missä sarjassa Sala lopulta pelaa, mutta Primera División Autonómica Juvenil olisi kyllä pelaajan tasolle liian helppo. Seuran nettisivujen mukaan viime vuoden Cadete A:n mestaruuden voittaneesta joukkueesta kukaan ei nousisi Juvenil B:hen, vaan kaikki aloittaisivat kautensa Juvenil C:ssä.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6130
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #602 : 25.08.2019, 00.56.25 »
Peli muuten huomenna jo klo13. Voisi tuota tsekkailla.

edit. On siellä ainakin Jordi ja Latasa Juvenil Asta
« Viimeksi muokattu: 25.08.2019, 13.01.03 kirjoittanut Mágico Madrid »
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

zzziii

 • Viestejä: 626
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #603 : 02.11.2019, 20.07.05 »
Aika epätasaista on ollut Raúlin alkukausi Castillan kanssa. Pelintaso vaihtelee otteluiden välillä mutta myös otteluiden sisällä. Peli on kuitenkin paljon avoimempaa ja viihdyttävämpää kuin Solarin aikana. Sarjasijoitus on seitsemäs kuuden pisteen päässä playoff-paikasta. Ensimmäinen vierasvoitto odottaa vielä itseään, mutta huomenna siihen olisi hyvä mahdollisuus Sportingin kakkosjoukkueen kustannuksella. César Gelabert, Martín Calderón ja Rodrigo Rodrigues palaavat loukkaantumisten jälkeen kokoonpanoon, ja Raúlilla on siten ensimmäistä kertaa käytettävissä "täysi" miehistö. Vieraista pitäisi voittoja myös napata, jos mielii sarjanoususta taistella. CD Atlético Baleares tuntuu tällä hetkellä menevän menojaan, mutta muuten on tasaista. 

Vaikuttaa siltä, että tässä on jälleen puolittaista yritystä luoda nousijajoukkue, kun Álvaro Fidalgo jatkoi vielä vuoden joukkueessa ja Javi Hernández tuli vahvistamaan joukkuetta, vaikka pelasikin sarjaporrasta ylempänä viime kaudella. Muuten taas mennään "formación" edellä, mitä Raúl edellisessä pressikonferenssissa korosti. Raúl on nostanut viime kauden Juvenil B:n luottopelaajansa "Jordin" Castillan mukaan ja antanut peliaikaa myös muille A-junnuikäisille. 

Álvaro Fidalgo teki muuten seuran kanssa uuden jatkosopimuksen. Mitään tarkempaa tietoa sopimuksen yksityiskohdista ei vielä ole saatavilla. Mahdollista on, että Fidalgo nostettaisiin ensi kaudeksi ykkösjoukkueeseen. 

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6130
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #604 : 10.11.2019, 20.29.49 »
Marca huutelee kriisiä Raulin Castilalle. Surulliseksi vetää kun B-joukkuekkin saa kriisiotsikoita osakseen. Antais poikien pelata ja kehittyä, katsotaan niitä nousu-unelmia kun ovat realistisia. Kovemmatkin Madridin poppoot jääny nousua vaille.

" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

zzziii

 • Viestejä: 626
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #605 : 24.01.2020, 22.17.04 »
Kausi vähän yli puolivälin ja sarjasijoitus on 12. neljä pistettä viimeiseen suoraan putoajaan. Viimeinen nousukarsintapaikka on kahdeksan pisteen päässä. Ei mahdoton tehtävä, mutta vaatisi kyllä pysyvää tasonnostoa koko joukkueelta ja valmennusjohdolta. Vaikuttaa aika vahvasti, että tämäkin kausi on ns. välikausi, jossa noususta sarjaporrasta ylemmäs ei tarvitse taistella. Seuran johdossa tulisi kyllä miettiä miten saataisiin pidettyä Castilla vuodesta toiseen kilpailukykyisenä ja miten ylipäätään Canteraa tulisi kehittää. Ehkä ainoana hyvänä puolena putoamisessa olisi potkut Ramón Martínezille, joka on työssään tähän mennessä saanut häärätä ilman tulosvastuuta. Ramón-sedän taitaa pelastaa Juni Calafat, joka on seuraan nuoria lupauksia muista maista ansiokkaasti hankkinut.

Mallia voisi mielestäni ottaa koripallopuolelta, jossa Real Madridilla on epäilemättä Euroopan paras Cantera. Taso on noussut huimasti Alberto Angulon tultua seuraan vuonna 2009. Seuralla on junioripuolella muihin seuroihin verrattuna muita vähemmän joukkueita, siis ainoastaan kuusi, mutta toisaalta vaatimustaso on korkeampi. Ja pelaajia kierrätetään joukkueista toisiin enemmän. Tätä kautta monet pääsevät pelaamaan vaativampia otteluita parempia ja jopa itseään parempia pelaajia vastaan. Viime viikonloppuna seuran Júnior-joukkue voitti Adidas Next Generation -alkuturnauksen ja pääsee puolustamaan viime vuoden Euroliigan mestaruuttaan ensi keväänä Kölnissä. Ja turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin cadete-ikäinen Juan Núñez, kaksi vuotta nuorempi kuin monet muut turnauksen pelaajat.

Tätä kierrätystä ei kyllä jalkapallon puolella käytännössä tapahdu ollenkaan, ellei taustalla ole  loukkaantumisia. Juvenil B:stä on tällä kaudella päässyt Juvenil A:n kanssa pelaamaan ainoastaan Óscar Aranda, Javi Rueda ja Rafa Marín, Juvenil C:stä ei ketään, ja ainoastaan Raúl Asencio on pelannut Juvenil B:ssä yhden ottelun, cadete-ikäisistä kukaan ole päässyt Juvenil-joukkueiden mukaan jne.

Hommahan toimii cadete-ikävaiheeseen asti, mutta mielestäni seura antaa tasoitusta tämän ikävaiheen jälkeen, sillä siinä missä Atléticon junnut pääsee haastamaan Valencian, Levanten ja Villarrealin junnuja, niin Madridin pojat "pelailee" kaupungin kaupunkiosajoukkueiden kanssa. Kaikki kunnia toki Unión Zona Nortelle ja kumppaneille, mutta mielestäni Madridin junnuilta tulisi vaatia enemmän. Nämä 7-0 -voitot eivät kyllä pitkässä juoksussa kehitä yhtään sen enempää, vaan saattavat antaa vääristävän kuvan omasta tasosta ja kehitettävistä ominaisuuksista. Tämä mielestäni näkyy sitten Castillassa, kun monet  ovat junnuissa tottuneet olemaan se "parempi" osapuoli ja vaatimustaso yllättäen onkin miesten peleissä korkeampi. Monilla menee siten se puolivuotta - vuosi totutellessa "aikuisten" peleihin. Atlético B taistelee muuten toista vuotta peräkkäin noususta Segundaan.
« Viimeksi muokattu: 24.01.2020, 22.57.45 kirjoittanut zzziii »

zzziii

 • Viestejä: 626
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #606 : 31.01.2020, 20.16.37 »
Pedrolla on todettu mm. vasemman polven eturistisiteen repeämä, mikä tarkoittaa sitä, että tältä kaudelta pelit on ainakin pelattu. Aiemmin rivistöstä tippui Rodrigo, jolla todettiin polven nivelkierukan repeämä. Pelit myös hänellä tältä kaudelta ohi. Näitä vakavia polvivammoja on nyt laskujeni mukaan canteranoille viimeisen puolentoista vuoden aikana sattunut kuusi kappaletta: Franchu, Alberto, Gelabert, Rodrigo, Pedro, Pau Russo.

Seura onneksi hankki uuden hyökkääjän Castillaan; Marc Gual. 23 vuotta vanha, edellinen joukkue Girona, jossa saldoksi puolen vuoden aikana tuli yhteensä 22 (LaLiga ja Copa) ottelua, joissa teki sen kuusi maalia. Kokemuksen perusteella joukkuetta vahvistava pelaaja. Puolen vuoden laina siis kyseessä, ja pelaajan oikeudet omistaa Sevilla. Toinen uusi hankinta on Iván Morante; syntymävuosi 2001, pelipaikka keskikenttä. Syntymävuotensa puolesta voisi pelata myös Juvenil A:ssa, mutta uutisoinnin mukaan alkuperäinen joukkue olisi Castilla. Keväällä varmasti mukana Uefa Youth Leaguen ratkaisupeleissä.

Viime viikolla Castilla otti tärkeän kotivoiton sarjanelosesta Peña Deportivasta. Toivottavasti tuon pelin intensiteetti ja taso siirtyisi myös vieraskentille, jossa voittoja on ainoastaan tullut yksi kappale.
« Viimeksi muokattu: 31.01.2020, 20.18.39 kirjoittanut zzziii »

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5516
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #607 : 07.03.2020, 23.47.41 »
Renier teki 2 maalia Castillan 4-0 kotivoitossa Coruxo vastaan. Voitto oli tärkeä nousukarsintoja silmällä pitäen, kun Coruxo yhden pisteen päässä ja viimeiseen nousukarsintapaikkaan on eroa 4 pistettä. Neljäntenä oleva Pena Deportiva on pelannut yhden pelin vähemmän, joten ero voi kasvaa 7 pisteeseen. 10 peliä jäljellä.

https://www.realmadrid.com/en/news/2020/03/07/4-0-castilla-claim-a-stellar-win-over-coruxo
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5516
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #608 : 30.05.2020, 12.25.02 »
Arbeloa aloittaa ensi kaudella valmentajana junnuissa. :traktori: :peukku_ylos:

Arbeloa on ehkä ammattimaisin pelaaja, joka Realissa koskaan pelannut. Aina kunnossa ja valmis pelaamaan, vaikka olisi puoli vuotta syönyt kynsiä penkillä.
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5516
« Viimeksi muokattu: 25.08.2020, 21.11.40 kirjoittanut Alpo »
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

RONALDO

 • Viestejä: 2843
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #610 : 02.05.2021, 22.52.35 »
« Viimeksi muokattu: 02.05.2021, 23.04.06 kirjoittanut RONALDO »