Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

FIFA 13 & PES 2013

(1/8) > >>

Sakho:
Kumpaas odotatte? Ite ehkä enemmän Pessiä. Nintendo 3D:selle meinasin hankkia Pessin mut voi olla et PS3-versiokin kiinnostaa.

FIFA 11 oli tosi hyvä mut 12 ei uponnu muhun niin paljon. Mun mielestä pallo pysy vastustajal turhan hyvin hallussa.

PES 2012 PS3-versio oli aika kuraa, Top Player-taso oli liian vaikee. Nintendo 3DS:llä peli on toki yhä taattua PES-laatua!

Nathorr:
En odota kumpaakaan, PES6 + Phoenix Patch ruokkii virtuaalijalkapallon tarvettani paremmin kuin mikään muu.

Sakho:

--- Lainaus käyttäjältä: Nathorr - 01.09.2012, 14.13.53 ---En odota kumpaakaan, PES6 + Phoenix Patch ruokkii virtuaalijalkapallon tarvettani paremmin kuin mikään muu.

--- Lainaus päättyy ---

No Pes 6 onki yhä pelien eliittiä!

A.Di Maria:
Fifa 12 löytyy hyllystä, ei malta odottaa enempää, joten laitoin kolmentoista tilaukseen. Toivottavasti on ostamisen arvoinen peli, tai no ainahan ne ovat, mutta eroa aikaisempaan ei tällä kertaa tietääksen niin paljoa ole. Ulkoasu muutettu, pelaajat mutta itse pelaaminen enemmänkin vain hiottua Fifa 12 pelaamista, mutta parempaa.

Jose_Bach:
Hyvät pelit oli di marian kanssa FIFAssa! Kahessa ekassa tein heti kärkeen kolme maalia, ekassa adm pääsi maalin päähän, tokassa 1-3:een. Kolmas 1-1 ja vikan di maria vei 2-1. Pari kertaa pääsin kyllä Ronaldolla viemään sua ihan täysin ;) mut kahden ekan pelin jälkeen oli kyllä tosi tasasta.. tai no olihan se ekakin periaatteessa aika tasainen, luulin kun peli oli 20 minuutissa 3-0, niin vien 6-0, mutta niin vain pääsit melkein tasoihin :)

Noi on muuten tosi hauskoja käyttää noi erilaiset skill movesit. Elävöittää peliä mukavasti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta