Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Parhaaksi nähdyt Stream sivustot

(1/2) > >>

Huoltra:
En tiedä oliko kyseistä topiccia jo olemassa mutta kun aina pelin alkaessa jengi kyselee parhaita streamejä ja miltä sivuilta niitä löytää niin ajattelin tämän aiheen nostaa esiin. Eli tänne voi jokainen lykätä itse parhaaksi näkemänsä sivuston joka jakaa streamejä.

Tässä nyt alkuun omasta mielestä paras:

http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=football   :peukku_ylos:

ja toinen:

http://www.livefootballol.tv/live-streaming.html

Redondo:
Itse tulee paljon käytetttyä Rojadirectaa: http://www.rojadirecta.me/

Esimerkiksi Castillan peleihin tuolta löytyy (tai on ainakin löytynyt) parhaiten striimejä.

Rootface:
Ite kattelen tämän palvelimen takaa: http://www.sportlemon.tv/

Figuuri:
Ennen kahtelin melko paljon http://www.livetv.ru kautta kaiken maailman urheilua, myös maalit ja highlightsit on helppo kattoa myöhemmin, sijaan youtube random haut ja jäätävät paskamainos videot. Nykyään myös edellämainittu Rojadirecta on vakiokalustoa. Jahka opin miten Sopcast toimii niin voisin sitäkin koittaa.  :)

snooker:
http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html

Kyseessä siis ilmainen sivusto, jolta löytyy käytännössä kaikki televisioidut ottelut. Jossain se raja kuitenkin menee, esim veikkausliigaa ei löydy.
Tuolta tulee kuitenkin kaikki Realin pelit ja muut euroliigojen pelit katsottua (jos kotona katson). hyvä puoli on se, että aina löytyy myös englannin kielisellä selostuksella. suurin osa Castillan peleistäkin löytyy, ainakin kotipelit.

E: huom. jokaisella ottelulla on siis aina monta eri stream-linkkiä ja suurin osa tulee näkyviin vasta juuri ennen pelin alkua, eli esim. varttia ennen peliä ei vielä kannata luovuttaa jos ei sopivaa streamiä löydy.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta