Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Tässä topiikissa lähdemme armeijaan.

<< < (64/64)

Siete:
Kahdeskymmenesneljäs päivä. Oppitunteja, oppitunteja, oppitunteja ja lisää oppitunteja. Kävimme varustevaihdossa, jota seurasi lisää oppitunteja. Tänään oli myös suht rento päivä, sillä ei tarvinnut tetsata tai muutenkaan harrastaa liikuntaa.

Jotain epätavallista tänään sentään sattui. Katselin nykyisen tupamme ikkunasta ulos, vaikka yleensä en niin tee tylsähkön metsämaiseman takia. Samaan aikaan metsästä vipelsi nuori kettu, joka kuljeskeli takapihalla sijaitsevien varusteiden seassa. Kettu löysi maasta sinne heitetyt banaaninkuoret ja alkoi kaikkien tupalaisten hämmästykseksi syödä niitä. Banaania mutusteleva kettu, miettikää sitä. Ei aivan jokapäiväinen nähtävyys.

Siete:
Kahdeskymmenesviides päivä. Vedimme karkeasti arvioituna 12-13 kilometrin pituisen marssin suurin piirtein 20kg painavat rinkat selässä ja täysi taisteluvarustus yllä. Alku tuntui leppoisalta, sillä aamulla oli vielä sopivan lämmin eikä rinkan kantaminen tuntunut vielä missään. Marssi kesti kaikkine taukoineen useita tunteja, sillä emme kulkeneet pelkkiä teitä pitkin vaan lähdimme kiipeilemään ties mitä kallioita. Täytyy sanoa, että täällä on poikkeuksellisen hienot maisemat.

Lämpötila nousi jatkuvasti aamupäivän edetessä, joten marssin loppuvaiheilla alkoi olla jo aika tukalat oltavat. Hartioiden ja olkapäiden muussautuminen lisäsi harjoituksen haastavuutta entisestään. Yhtä lukuun ottamatta kaikki kuitenkin marssivat kunnialla loppuun asti, mikä on mielestäni ihan hieno suoritus. Toki aamulla lähes neljäsosa joukkueesta oli paennut varuskuntasairaalaan, osa ihan aiheesta ja osa aiheetta.

Tetsaaminen jatkui vielä jonkin aikaa iltapäivällä, mutta kerrankin saimme nauttia kunnon vapaa-ajasta. Raskas palvelus palkittiin peräti neljän tunnin vapaa-ajalla, mikä on hyvinkin paljon tähän asti saatuihin 2-2,5 tunnin huumorivapaisiin.

Siete:
Yritä nyt tässä sitten levätä tulevaa leiriviikkoa varten, kun iltapalaa ei näkynyt eikä kuulunut, tuvassa tuntuu olevan helvetin korkea lämpötila, itikat piirittävät jatkuvasti ja viereisen punkan taistelija kuorsaa kuin viimeistä päivää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta