Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Jouluaatto 2013!

(1/1)

Figuuri:
Varaslähdöllä tällä kertaa. Hyvät joulut, viinat ja piparit kaikille! Meikällä todella askeettinen aatto tulossa, en jaksanut edes sianpersettä ostaa, fyrkat lahjoihin tuli tuhlattua sopivasti ennakkoon ja täten ei tarvitse lähteä kenellekkään kylään. Toivottavasti muilla on aatelisempi meininki.  :traktori:

Alpo:

--- Lainaus käyttäjältä: Tsisou - 23.12.2013, 21.19.37 ---Varaslähdöllä tällä kertaa. Hyvät joulut, viinat ja piparit kaikille! Meikällä todella askeettinen aatto tulossa, en jaksanut edes sianpersettä ostaa, fyrkat lahjoihin tuli tuhlattua sopivasti ennakkoon ja täten ei tarvitse lähteä kenellekkään kylään. Toivottavasti muilla on aatelisempi meininki.  :traktori:

--- Lainaus päättyy ---
Mulla helppo joulu (paitsi porukoilla olo). Kukaan ei odottanut multa lahjoja, mutta ostin kuitenkin koko perheelle ja bestikselle. Nyt känni päällä, joten jouluaatto menee enemmän tai vähemmän darrassa.

Äidille ostin kunnon lahjan, koska äidit parasta tässä maailmassa.  :sydän:

Figuuri:

--- Lainaus käyttäjältä: Alpo - 24.12.2013, 00.17.31 ---Äidille ostin kunnon lahjan, koska äidit parasta tässä maailmassa.  :sydän:

--- Lainaus päättyy ---

Ehdottomasti ja mutseille aina! :sydän: Meikän viimeisin lahja mutsille oli paistinpannu, vähän taisin suklaatakin ostaa samaan syssyyn. Olisin varmasti ostanut hienomman lahjan jos olisin tiennyt sen jäävän viimeiseksi. Tosin parempi kuin ei mitään.  :)

honni:
Jouluja, ja Voimia tsisoulle   :-[  Kyllä se niin vaan on että tärkeimmät asiat maailmassa on perhe ja sukulaiset, Äidille ja isille iso  :sydän:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta