Kirjoittaja Aihe: Keylor Navas & Thibaut Courtois  (Luettu 5420 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Alpo

  • Ylläpitäjä
  • *
  • Viestejä: 5553
Vs: Keylor Navas & Thibaut Courtois
« Vastaus #40 : 04.10.2019, 18.05.20 »
Gastroenteritis on suomeksi suolistotulehdus.
Ehkä tämä kertoo mitä mahdollisuuksia Thibaultilla on Realissa onnistua, kun tuomitaan mielisairaaksi jos jätät ottelun kesken.
Ei sitten tuntunut mitään outoa aiemmin päivällä tai vaikkapa alkulämmitelyn aikana. Ihan vaan yhtä äkkiä alkoi koskea mahaan ja huimata.

Suolistotulehdus on käytännössä ripuli.

Voi toki olla, että Kurttu on lärsinyt ripulista ennen matsia ja yrittänyt puolikuntoisena pelata, mutta tuolloin olisi valehdellut olevansa pelikunnossa tai jos on kertonut niin miksi ihmeessä Zidane laittoi miehen maalille.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2019, 18.42.10 kirjoittanut Alpo »
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

Alpo

  • Ylläpitäjä
  • *
  • Viestejä: 5553
Vs: Keylor Navas & Thibaut Courtois
« Vastaus #41 : 07.10.2019, 14.34.55 »
Tästähän tämä on kiinni. Eli Courtois ei vaan ole sopiva maalivahti Real Madridiin. Kansa haluaa huipputorjuntoja, ei mitään tasaisesti suorittavaa maalivahtia. Areola vaan näyttää ja tuntuu sopivammalta.

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/opinion/2019/10/07/5d9afee5268e3e2c0a8b45c5.html
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

maheinon

  • Viestejä: 1051
Vs: Keylor Navas & Thibaut Courtois
« Vastaus #42 : 07.10.2019, 18.00.57 »
Jeps. Maaliin tarvittaisiin kunnon päällikkö joka ei anteeksi pyytele vaan katkoo sääriluita.
What do you think the next happen now.

RONALDO

  • Viestejä: 2854
Vs: Keylor Navas & Thibaut Courtois
« Vastaus #43 : 02.03.2020, 16.57.57 »
Courtoista tuli ensimmäinen veskari 45 vuoteen, joka nollaa Barcelonan kahdesti saman kauden aikana liigassa. Tämä on vasta neljäs kausi seuran historiassa, kun vastaavaa tapahtuu. Tällä hetkellä Courtois myös johtaa Zamora trofeota, joka annetaan maalivahdille, jonka päästettyjen maalien keskiarvo on liigan pienin. Palkinnon voittaakseen toki täytyy pelata vähintään 60 minuuttia ainakin 28 eri ottelussa. Iker voitti kyseisen pystin kauden 07-08 päätteeksi, mikä olikin Casillasin ainoa ja samalla myös Real Madridin toistaiseksi viimeisin voitettu Zamora. Courtoishan tuon nappasi jo pari kertaa Atleticossa pelatessaan.

Ihan ok menee belgialaisella, vaikka sääriluita ei ole katkonutkaan.

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2020/03/02/5e5c4d6aca474118748b4594.html

Chris

  • Viestejä: 4438
  • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Keylor Navas & Thibaut Courtois
« Vastaus #44 : 02.03.2020, 19.36.59 »
Ainakin huutolaatikkoon olen joskus todennut tilanteesta, mutta toteanpa uudelleen.

Courtois oli ja on edelleenkin selkeä valinta joukkueen ykkösmaalivahdiksi ensi kaudesta alkaen. Valmistautuminen oli kaikkea muuta kuin helppo; pitkälle edenneet MM-kisat raskaan kauden jälkeen, lyhyt pretemporada rasituksineen ja siirtoikkuna, jolloin jos kukakin toimittaja on oven takana kyselemässä mahdollisen siirron perään. Painetta tuli ulkopuolelta ihan riittävästi, eikä sitä taatusti helpottanut siirtyminen ex-seuran pahimpaan kilpakumppanin leiriin. Realin (alku)kausi oli yhtä lailla todella murheellinen ja pitää muistaa, että myös Courtois joutui uuden pelitavan kohteeksi, sillä Chelseassa ei viime kaudella ollut valmentamassa Sarria, joka olisi peluuttanut yhtä pallonhallintaan perustuvaa peliä, mitä muuan Lopeteguikin yritti. Lähtökohdat olivat vaikeat, joten odottiko joku heti jotain sensaatiomaista kautta surkeasti puolustuslinjan takana pelanneelta belgialaiselta?

Kuten koko joukkue, myös Courtois, saa ensi kesänä pitkät lomat sekä rauhallisemman valmistautumisen uuteen kauteen. Uusi valmentaja on selvillä, ei MM-kisojen tuomaa rasitusta tai päivittäistä siirtohälinää. Uskon vahvasti, että taso tulee olemaan ensi kaudesta Courtoisin oma taso, kunhan tässä ei tehdä mitään hätiköityä ratkaisuja. Olen itse molempien maalivahtien "kannattaja" yhtä lailla, mutta niin paljon kuin Navas onkin meille antanut, niin myös maalivahtitilanteen suhteen on aika laittaa silmät kohti tulevaisuutta ja laittaa luotto belgin harteille. Navas on erittäin hieno mies, mutta myös hänen taso on laskenut eikä hänestä saataisi enää kovinkaan pitkäkestoista ykkösmaalivahtia.

Asiantuntijapiireissä Courtoisin ylösnousemus ei ollut niin kova pommi kuin jotkut väittivät. Kuten aikoinaan todettua, niin viime kautta on vaikea pitää minään tasonmittauksena, niin sekaisin Madrid viime vuonna oli. Tottakai koko puolustus on parantanut, mutta silti tekopaikkoja on Madrid antanut aivan tarpeeksi ja hyvän osan belgialainen on kopannut. Barcelonaa vastaan olisi aivan hyvin voinut paskemmalla veskaripelillä soida pariin otteeseen omissa. Jälkikäteen tarkasteltuna ei Madrid huonoa bisnestä tehnyt, vaikka Navas monen suosikki olikin. Nyt ykkösveskarin tontti on naulattu Tboon nimiin ainakin viideksi vuodeksi  :peukku_ylos:
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"