Kirjoittaja Aihe: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico  (Luettu 10828 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #20 : 02.12.2014, 23.56.45 »
James iski tänään ensimmäiset maalinsa Copa del Rey:ssä ja ehtihän Kolumbian oma ihmemies yhden loistavan maalisyötönkin antaa. Jamesin teki siis ensimmäisen ja kolmannen Valkoisten maaleista 5-0 voitossa Cornellasta. Kolumbialaisen ensimmäisen kauden huippuotteet sen kuin vain jatkuvat :peukku_ylos: :tuoppi:Jamesin 1. maali:
https://www.youtube.com/watch?v=hi4FO6lUZRM

Jamesin 2. maali:
https://www.youtube.com/watch?v=qugHW78Y1G8

Cristiano7

 • Viestejä: 1352
 • 芬兰国家足球队
James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #21 : 31.12.2014, 00.27.22 »
Laitetaans tänne vähän näkemyksiäni Herra Rodriguezin otteista Realin paidassa:

Itselleni Rodriguez on ollut lievä pettymys, valitettavasti. Alkukankeus menee vielä uuden kulttuurin ja uuden seuran piikkiin, mutta pitäisi kolmen/neljän kuukauden päästä peli rullata paremmin. Esimerkiksi Toni Kroos on pelannut paljon paremmalla tasolla kuin James. (Pidän molemmista pelaajista paljon, joten turha tulla mitään sanomaan Kroos rakkaudestani). Toki on väläytellyt silloin tällöin mutta esitykset eivät ole tasaisia.

Tehoja on tottakai tullut hyvin, mutta yleisilme, nopeus, ei ole vakuuttanut minua. Täällä oli jo aikaisemmin mainittu tuosta nopeudesta niin en ole kyllä yhtään parannusta nähnyt, kaukana ollut siitä James Rodriguezista joka nähtiin Brasiliassa.

En tiedä onko Ancelotin käyttämällä 4-4-2 tai 4-3-3 järjestelmällä paljoa Jamesin aneemisiin esityksiin merkitystä, mutta 70 miljoonan punnan miehen pitäisi pystyä sopeutumaan paremmin. Toki hänenkin peli oli sexiä Balen ollessa pois, mutta Balen tullessa takaisin on Rodriguez hiipunut, en tiedä minkä verran menee Balen ja 100milj€ piikkiin, mutta toivoisin Rodriguezilta parannusta peliin. Toki olisi kiva nähdä peli ilman Balea miten Rodriguez suoriutuu.

Eikä se nyt Modricin poissa ollessakaan mitään magiaa ole ollut vaikka onkin päässyt pelaamaan ns. 10 paikalla jossa hänen pitäisi olla parhaimmillaan..

Toivon kovasti että James Rodriguez parantaa jatkossa ja lunastaa 70milj punnan hintalappunsa. :traktori:
(Tiedostan hänen olleen loukkaantuneena vähän aikaa sitten. Avautumiseni on pitkän seurailun ja pohdiskelun tuote).
« Viimeksi muokattu: 14.03.2015, 22.41.58 kirjoittanut Cristiano7 »
21.07.2019, 18:30: jangsteri: ”Vitun paskan tärkee tulee tänne esittämään ja sanelemaan mitkä asiat tänne kuuluu ja mitkä ei. Pidä nyt vitun keravalainen paviaani se turpas kii äläkä esitä kaikkitietäväistä joka helvetin asiaan”

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5553
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #22 : 04.01.2015, 18.36.40 »
Toivottavasti Hamesin fyysinen preesenssi kasvaa franciscomaiseksi, Iscohan oli paljon pehmeämpi viime kaudella.
Pakkohan tuo on, kun Iscolla oli tullessaan kuitenkin tuo aivan älytön kettyryys, mikä yhä tekee miehen pelistä niin helpon näköistä. Muutenkin luulisi 60miljoonalla saavan taktisesti tai edes fyysisesti valmiin pelaajan..

Toki Ronaldokin oli aika yksipuolinen juoksu-ja maalikone Realiin tullessaan.

e. Jamesin henkinen lukko näkyy tänne Kuopioon asti.. Tuntuu kuin taitoteknisosaaminen olisi Veikkausliigapelaajien tsolla.

e2. Onko vaan Real Madrid Jamesille liian suuri seura, kuten oli eräälle saksalaiselle?
« Viimeksi muokattu: 04.01.2015, 19.09.46 kirjoittanut Alpo »
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

Figuuri

 • Viestejä: 3178
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #23 : 04.01.2015, 19.42.21 »
Viimeistään nyt on selvää, että Jamesista ei ole tuohon keskikentän kolmikkoon (sexossa toki toimii hyvin kun siinä keskellä on kaksi kaveria ja laidalla saa sitten pelata vapaammin). Kolumbialainen on aivan liian pehmeä ja samalla roolin sisäistämisen yrittäminen vie lopun terän kokonaan. Näin jossittelu spekulaationa tuohon "liian isoon seuraan" sen verran, että tässä on huolestuttavaa juuri siirtosumman tuottamat odotukset ja Jamesin pelaaminen eri pelipaikalla eri roolissa, jossa on toistaiseksi sujunut todella tuulisesti. On hyvin mahdollista, että tämän asian kanssa painiminen lisää painetta kolumbialaisen harteille ja mihin suuntaan se sitten tulevaisuudessa kallistuu, jäämme odottamaan.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

James

 • Viestejä: 75
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #24 : 06.01.2015, 15.08.20 »
e. Jamesin henkinen lukko näkyy tänne Kuopioon asti.. Tuntuu kuin taitoteknisosaaminen olisi Veikkausliigapelaajien tsolla.

e2. Onko vaan Real Madrid Jamesille liian suuri seura, kuten oli eräälle saksalaiselle?

Ilmeisesti tappion aiheuttama pettymys päässyt vaikuttamaan näihin lausuntoihin. James on hiljattain palannut loukkaantumisesta, joten ymmärrettävästi on vielä hieman hakemista. Tähän astisia suorituksia kun kuitenkin katsoo yleisellä tasolla ja tehojen puolesta, niin kolumbialaisen kohdalla voidaan puhua loisto hankinnasta. Ensimmäiseltä kaudelta ei voi oikein enempää vaatia. James on vasta 23-vuotias ja jo nyt tekee tasaisesti tehoja ja suorituksia joista suurin osa aivan huippupelaajistakin voi vain haaveilla. En epäile hetkeäkään, etteikö Realilla olisi käsissään tuleva Ballon d'Or -voittaja. James on Realin tulevaisuus yhdessä Iscon kanssa.

Viimeistään nyt on selvää, että Jamesista ei ole tuohon keskikentän kolmikkoon (sexossa toki toimii hyvin kun siinä keskellä on kaksi kaveria ja laidalla saa sitten pelata vapaammin). Kolumbialainen on aivan liian pehmeä ja samalla roolin sisäistämisen yrittäminen vie lopun terän kokonaan.

Tämä peluutus asia onkin mielenkiintoinen. En tiedä mitä jotkut täällä kuvittelevat, kun odottavat Jamesin pelaavan jotain pivotea tai alemman keskikentän peliä rakentavaa roolia. Mies on täysin hyökkäysvoittoinen pelaaja ja loistaa kymppipaikalla/laidassa. Ei ole Jamesin vika, jos Ancelotti ei osaa miestä peluuttaa oikein. Valencia-pelin kaltaista taktista virhettä en kyllä halua enää ikinä nähdä Ancelottilta; Carlo käskee Jamesia pelaamaan jotain ns. "Di Maria -roolia", mutta vain konservatiivisemmin. Jos sinulla on kentällä maailman parhaisiin hyökkääviin pelinrakentajiin lukeutuva kaveri, sinä et peluuta häntä jossain ylivarmistelevassa rikkovassa roolissa. James on ollut loistava, kun on pelannut Kroosin ja Iscon yläpuolella vapaammassa ja hyökkäävämmässä roolissa. Miksi muuttaa toimivaa?

Valencia-pelissä keskikentän ja hyökkäyksen välillä olikin aivan järkyttävä kuilu, kun ylemmällä keskikentällä ei ollut ketään, joka olisi palloja jakanut ylöspäin. Sitten peli menikin siihen jatkuvaan päätä seinään hakkaamiseen laitaa pitkin. Luovuus nolla, pelinrakentaminen nolla. Ancelottin vetäisi ilmeisesti italialaisesta pelikirjastaan esiin "puolustamalla voittoon" -tyyppisen sivun, jolla taktiikalla ei ollut edes mahdollisuutta ikimaailmassa onnistua Realin kaltaisella hyökkäysvoittoisella joukkueella. En ymmärrä miten joku Valencia voi aiheuttaa niin suurta pelkoa, että ajaudutaan vain varmistelemaan ja unohdetaan oma pelaaminen kokonaan. Real Madrid on tämän hetken maailman paras seura, pelaisivat sen mukaan. James oli huonojen taktisten valintojen uhri, ja Real sai maksaa tästä kalliilla tavalla.
« Viimeksi muokattu: 06.01.2015, 15.44.42 kirjoittanut James »

brass

 • Viestejä: 381
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #25 : 06.01.2015, 16.02.18 »
Itse en ole valmis ristiinnaulitsemaan Jamesia vaikka nyt peli ei kulkenutkaan. Ei hän yleisesti ottaen ole loistanut, mutta ihan mukiinmenevästi on pelannut, vaikkakin mukiinmenevä kausi ei riitä madridissa. Hän on ollut vasta noin puoli vuotta kuvioissa, joten antakaamme hänelle aikaa. Suurimmaksi osaksi James on ollut Ancelotin taktiikan uhri.

80 miljoonaa iso summa, mutta ei Jamesia voi huonoksi hankinnaksi sanoa. Joidenkin raporttien mukaan hänen pelipaitojaan olisi myyty 20miljoonan punnan edestä kahden ensimmäisen vuorokauden aikana. Tämä huhu on Adidaksen osalta kai kumottu, mutta huomattavasta määrästä pelipaitoja on kuitenkin kyse.
Antaa Jamesin ratkaista pari pokaalia Madridille keväällä ja kaikki unohtaa ei niin loisteliaan alkukauden  ;)

brass

 • Viestejä: 381
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #26 : 13.01.2015, 13.29.39 »
Kukaan ei ollut kerennyt vielä tänne spämmäämään, joten laitetaan linkki tänne. James voitti mm-kisojen maalillaan Puskàs Awardin. Onnea hänelle. :pallo: :pallo:
http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-award/index.html

James

 • Viestejä: 75
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #27 : 13.01.2015, 15.46.20 »
Kukaan ei ollut kerennyt vielä tänne spämmäämään, joten laitetaan linkki tänne. James voitti mm-kisojen maalillaan Puskàs Awardin. Onnea hänelle. :pallo: :pallo:
http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-award/index.html
Oikeaan osoitteeseen meni. Tämä maali on hyvä osoitus Jamesin loistavista otteista MM-kisoissa.  :tuoppi: :peukku_ylos:

Chris

 • Viestejä: 4438
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #28 : 27.04.2015, 01.29.48 »
Pistetääs pientä jorinaa Kolumbian ihmelapsesta. Pian on ensimmäinen kausi Madridissa takana; iso siirtosumma, iso siirtokohu, sopeutuminen uuteen maahan, sopeutuminen uuteen pelipaikkaan ja pelitapaan, isot odotukset aina vaativassa Madridissa, muutaman kuukauden loukkaantuminen.. Ei ihan paras lähtökohta, mutta aika huikeasti James on kyllä huutoon vastannut. Olin itse ainakin melko kriittinen siirron suhteen, varsinkin, kun liipaisimelle osui di Maria, mutta niin vain kolumbiaano on osoittanut kykynsä ja saanut kyllä varmasti kaikki vakuuttumaan lopullisesti siitä, että 80milj hinta kannatti maksaa.James on tällä kaudella pelannut 24 ottelua La Ligassa ja tehot puhuvat puolestaan. Kendotehoin lähes "piste per peli" ja maalejakin on jo mukavasti 11. Champparissa on kuudessa pelissä tullut maali ja syöttö, Copassa kahteen peliin kaksi maalia.Koko kauden tilastot 31 peliä ja 15 maalia, 11 syöttöä. Ei ihan paskasti..

Loukkaantumisen jälkeen ollut kyllä aivan huikealla tasolla ja tuntuu ettei mitään loukkaantumista olisi koskaan ollutkaan. Kevätkaudella etenkin ollut hyökkäyspelin ruumillistuma ja tekee pallon kanssa mitä tahtoo. Pieniä, puhkovia syöttöjä - helponnäköistä, mutta kaikkea muuta, kun tilaa ja aikaa on yleensä kohtalaisen vähän. Modricin ollessa poissa ja Kroosin joutuessa pelaamaan enempi 6-paikan tonttia, ja Balen kärsiessä toisen kauden jäätymisestä, on James ollut kyllä melkoista timanttia ja luo jatkuvasti uhan vastustajan maalille. Kuntopohja ja tietty terävyys oli syksyllä jokseenkin kysymysmerkkinä, mutta nyt tuntuu nuokin osa-alueet olevan melko hyvin kunnossa.

Huikea debyyttikausi ja millaiset ne tehot ja Realin vire olisivatkaan, jos James olisi koko kevään päässyt pelaamaan terveenä, niin suuri palanen on nuorukainen ollut tällä kaudella Realin hyökkäyspelaamista. Vielä on kuukausi aikaa näyttää, millainen taikuri mies onkaan ja tukkia viimeistenkin turvat siitä, että 80milj olisi liikaa ja James olisi täysi floppi Real Madridin kokoluokan seurassa.  :pallo:

Jamesille täältä kyllä avauskaudesta ehdoton  :peukku_ylos: :peukku_ylos: (oli hienoa, että todisti omat pienet epäilykseni täysin vääriksi ;) )
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

Ronaldon isä

 • Viestejä: 194
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #29 : 27.04.2015, 17.58.24 »
Itsekin olin hieman pessimistinen Jamesin vaihtamisesta DiMariaan. DiMaria kun oli pelannut niin hyvän kevään. Kesälläkin kuitenkin kun jätti tunteet syrjään niin DiMarian ailahtelevuus oli selkeä syy myydä hänet pois ja James oli nuori sekä taloudellisesti että pelillisesti perusteltu ostos. Nyt DiMaria istuu Manun penkillä ja James on Realin tärkein pelintekijä.

Jamesin työmoraali lämmittää erityisesti omaa sydäntäni.

Sebe13

 • Viestejä: 87
 • Oulun Matafaka
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #30 : 27.04.2015, 18.06.45 »
Hetikun Di Maria myytiin, sanoin että joku Ligue 1, yhden turnauksen ihme ei voi korvata Di Mariaa. Olin väärässä. Voisin sanoa, että Kroosin kanssa Realin tärkein pelaaja tällä hetkellä :peukku_ylos:

Peruna

 • Viestejä: 291
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #31 : 27.04.2015, 22.45.22 »
En alkuun ostanut entisen forumistin "tuleva Ballon D'or voittaja" -hehkutuksia, mutta kyllähän tuo ihan mahdollista on jos ja kun Messi ja Ronaldo tulevaisuudessa taantuvat. Varsinkin Ronaldon roolin pieneneminen siirtää maalintekovastuuta enemmän Jamesille, joka todistetusti senkin homman hallitsee.

Pelaajalistat on kivoja, joten tämän hetken 90-lukulaisista nostan neljä kandidaattia: Pogba, Hazard, James Rodriguez ja Neymar. Pykälää alempana on sitten isompi määrä nimiä(Götze, Isco, Thiago, Verratti jne.)
"I'm star-struck when I see Paul Scholes because you never see him. On the pitch you can't catch him. Off the pitch he disappears." - Luis Figo

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3671
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #32 : 28.04.2015, 18.57.31 »
Jamesissa hienointa on se, miten nykyiseen loistokkuuteen on tultu - mies tuntuu kestäneen huimat paineet todella hyvin.

Kun hän siirtyi Portosta Monacoon n. 45 miljoonalla eurolla, se hädintuskin noteerattiin mediassa. Kyseessä ei ollut mikään siirtoikkunan kuuma nimi ja juuri kukaan ei edes tiennyt kenestä on kyse.

Monaco-kauden aikana en itse ainakaan törmännyt yhteenkään siirtohuhuun - suurseurat eivät osoittaneet juuri mitään kiinnostusta. James pelaili ihan mukavilla tehoilla, mutta ei esittänyt mitään aivan erityistä, mikä olisi herättänyt Realin ja Barcan kaltaisia joukkueita. Ennen kesäkuuta missään päin Eurooppaa ei takahuoneissa mietitty, että tuo pelaaja täytyy saada ensi kaudeksi tänne.

Seurasi loistokkaat MM-kisat ja James-buumi oli valmis. Yhtäkkiä koko maailma puhui tästä pelaajasta ja hintalappu ~tuplaantui.

Tuli Real Madrid ja osti yksissä kisoissa loistaneen pelaajan lähes maailmanennätyshintaan.

Mitä aineksia tässä vielä puuttuu "varmasta" yksien kisojen ihmeestä ja tähdenlennosta? :D

Alkuun olikin Realin paidassa hieman vaikeuksia - James näytti hitaalta ja sopimattomalta joukkueeseen. Mutta niin se poika vaan parantaa otteitaan kuin sika juoksuaan ja kuten todettua, voidaan puhua jo yhdestä Valkoisten tärkeimmästä pelaajasta, jonka menettäminen näkyy selvästi joukkueen pelissä. Tämän lisäksi näytti Atleticoa vastaan todellista "big game qualitya", lähes jokainen ratkaisu pallollisena oli laadukas, peliä edistävä ja harkittu.

Ihailen suuresti.

Siete

 • Viestejä: 3201
 • Teemu Pukki baby
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #33 : 06.12.2016, 17.14.42 »
Herätetään tämä topic henkiin pitkästä aikaa.

Mitä veikkaatte Jamesin tehneen palattuaan Barcelonasta Madridiin 1-1 tasapeliin päättyneen intensiivisen El Clásicon jälkeen? Juhliko hän ystäviensä kanssa, rentoutuiko hän perheensä seurassa vai menikö hän yksinään Valdebebasille treenaamaan puoli yhdeltätoista illalla? Kyllä, hän vaihtoi treenikamppeet ylleen ja jäi treenaamaan typötyhjään harjoituskeskukseen muiden pelaajien lähtiessä juhlimaan.

Ancelottin saatua potkut Jamesin Madrid-ura on kääntynyt jyrkkään laskuun. Benítezin lyhyellä aikakaudella kolumbialainen kuului vielä joukkueen avainpelaajiin, mutta Zidanen noustua ykkösjoukkueen päävalmentajaksi James on vajonnut joukkueen sisäisessä nokkimisjärjestyksessä aina vain alemmas ja alemmas. Kolumbialaisen uran voisi jo kuvailla olevan suorastaan vapaapudotuksessa.

Nyt 75 miljoonan euron pelimies on todistetusti pudonnut pakan alimmaiseksi, eikä hänelle löydy enää mitään käyttöä täytepelaajan roolia lukuunottamatta. Balen, Kroosin ja Moratan loukkaantumisten lisäksi Benzema on suoraan sanottuna surkeassa formissa, mutta kolumbialaiselle ei siitä huolimatta löydy paikkaa kentällä. Zidanen alusta asti suosiman Iscon lisäksi nyt myös Kovačić, Lucas, Asensio ja Mariano näyttävät ohittaneen Jamesin joukkueen sisäisessä hierarkiassa, ainakin pari päivää sitten pelatun El Clásicon perusteella. James ei saanut minuuttiakaan peliaikaa, vaan Zidane luotti nuorempiin pelaajiin.

James on ollut käytettävissä lähes kaikissa alkukauden peleissä - tarkalleen ottaen 19 kertaa tämän kauden 22 pelissä. Hän on kuitenkin pelannut täydet minuutit vain kolmesti: koti- ja vierasottelut Cultural Leonesaa vastaan sekä kotipeli Villarrealia vastaan. Parissa muussa tapauksessa penkkikomennus on tullut viimeistään noin 60-70 minuutin tienoilla. Enimmäkseen James on kuitenkin lämmittänyt penkkiä tai kellottanut pelkkiä jämäminuutteja.

Jamesin suurena ongelmana on se, että hän on liian hidas pelatakseen laidalla ja liian hyökkäysorientoitunut pelatakseen keskikentän keskustassa. Kymppipaikkaa ei puolestaan löydy Zidanen 4-3-3:sta, ja pelisysteemin muututtua loukkaantumisten myötä 4-4-2:ksi on kymppipaikalla aloittanut Isco. Jo pitkän aikaa siirtohuhujen kohteena ollut kolumbialainen ei silti näytä haluavan päästää irti Real Madrid -urastaan. Osittain varmasti myös siksi, että siirtyminen nyky-Realista tarkoittaa väistämättä askelta taaksepäin minkä tahansa pelaajan kohdalla. Välillä jalkapalloilijan on otettava urallaan yksi askel taaksepäin päästäkseen kaksi askelta eteenpäin, ja Jamesin kohdalla alan jo hieman kallistua kohti tätä vaihtoehtoa. Lukisin mielelläni kanssafoorumistien ajatuksia Jamesin nykytilanteesta.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

RONALDO

 • Viestejä: 2854
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #34 : 18.12.2016, 18.29.41 »
James vihjaillut ottelun jälkeen maisemanvaihdolla. On kuulemma tyytyväinen Madridissa, mutta haluaa pelata enemmän. Tarjouksia on pöydällä ja miehellä on omien sanojensa mukaan seitsemän päivää aikaa miettiä niitä. Seura on aiemmin halunnut pitää kolumbialaisen ainakin kesään asti, mutta näiden kommentien myötä saattaa seurakin haluta Jamesista nopeammin eroon. Ramosiltakin tuli jo pieni kuitti, että olisi vähän paremman ajankohdan voinut valita avautumiselleen.

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2016/12/18/5856ae17268e3eef6b8b460f.html
« Viimeksi muokattu: 18.12.2016, 18.32.21 kirjoittanut RONALDO »

Figuuri

 • Viestejä: 3178
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #35 : 07.06.2018, 22.41.34 »
Olen pyöritellyt ideaa Jamesin paluusta Madridiin. Sen verran tiedän, että Bayernilla on optio, mutta oikeuttaako se lunastamaan kolumbialaisen palvelut Real Madridin omista tulevaisuuden mieltymyksistä huolimatta? Nyt sohitaan ampiaiaspesää! Iscosta on ollut puhetta ja pientä spekulaatiota on riittänyt jo pidemmän aikaa. Olen leikkinut ajatuksella, että Isco vaihtaisi maisemaa ja kolumbialainen tulisi tilalle tekemään taikuutta, etenkin kun kolmen kärki oli vähän vähemmässä käytössä kuluneella kaudella. Itse lämpeän ajatukselle erittäin paljon, koska James fanboy yms. ja onhan kolumbialaisen tarjoilu kieltämättä jumalaista tasoa. En siis tosiaan tiedä onko skenaario mahdollinen, mutta siinä säästäisi saatanasti rahaa ja mistään ei saa samaa laatua halvemmalla, eikä välttämättä edes sadalla miljoonalla. Ajatuksia?
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5553
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #36 : 08.06.2018, 01.58.20 »
Kaiketi koko homma riippuu siitä, mitä James itse haluaa. Osto-optio määrätyllä summalla tarkoittaa sitä, että lainaava seura voi hankkia pelaajan itselleen maksamalla määrätyn summan. Siinä ei tässä tapauksessa Realilla ole enää sanavaltaa. Toki James voi kieltäytyä Bayernin sopimuksesta ja palata vuoden päästä Realiin. Voi olla, että sopimukseen ja kirjattu joku lainanpurkupykälä ja summa millä Real voi lainan keskeyttää. En vaan usko Bayernin suostuneen sellaiseen, kun maksoi pelkästä lainasta 13milj.
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

Figuuri

 • Viestejä: 3178
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #37 : 08.06.2018, 07.27.21 »
Niin jäi toki lisäämättä, että kaikki tämä olisi ajankohtaista tosiaan vasta vuoden päästä. Kahden vuoden lainahan se muistaakseni oli. Tähän väliin tulee mahtumaan varmasti kaikenlaista ja itse näkisin kolumbialaisen paluun ihan mahdollisena. Molemmilla seuroilla vaihtuu päävalmentajat, paljon on kiinni vastuun saamisesta ja menestyksestä yms.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

maheinon

 • Viestejä: 1051
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #38 : 08.06.2018, 18.30.28 »
Voihan tosiaan käydä niin että tuleva valmentaja saisi houkuteltua Jamesin takaisin valkoisiin.

Huikea pelaaja ja tietynlaisessa roolissa ihan maailman parhaimmistoa.
What do you think the next happen now.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 3671
Vs: James Rodríguez - Kolumbian Galáctico
« Vastaus #39 : 12.10.2018, 13.05.28 »
https://youtu.be/948wsWm8oE4

Jamesilta kohtalainen maali Jenkkejä vastaan.

Tule takaisin!