Kirjoittaja Aihe: Real Madrid C ja muut juniorijoukkueet  (Luettu 66654 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Mágico Madrid

  • Viestejä: 6138
  • La Saeta Rubia 1926–2014
    • Los Blancos
Vs: Real Madrid C ja muut juniorijoukkueet
« Vastaus #320 : 20.05.2015, 18.04.55 »
Itseasiassa aika outo tilanne Madridin akatemian maalivahtien osalta. Ei ole vähään aikaan ollut näin hiljaista. Pachecon jälkeen ei ole oikein yhtään veskaria nostettu jalustalle. Nyt Luca on päässyt otsikoihin pariin otteeseen. Ennen häntä hieman nostettiin esille C-joukkueen belgiveskari Aléx (Belgian U-19). C-joukkueessa torjuntavastuu on kuitenkin jaettu aika tasaisesti kolmen kesken, joten ehkei sieltä löydy selvää ykköstä.

Castillan kohdalla oli puhetta, etteivät Herrero tai Yanez oikein ole varmoja aloittajia tulevalla kaudella. Riverin ja Argentiinan U21 maalivahti Batalla on kovasti tulossa ensi kaudeksi Castillaan. Tilastojen mukaan Yanez on pelannut ihan hyvän kauden.

Mayoral muuten valittiin Espanjan U19 maajoukkueeseen.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Redondo

  • Viestejä: 4198
Vs: Real Madrid C ja muut juniorijoukkueet
« Vastaus #321 : 29.05.2015, 21.57.05 »
Marcan mukaan Real Madrid C lopetetaan kesällä. Tarkoituksena olisi luonnollisesti helpottaa pelaajien polkua Canterasta edustusjoukkueeseen.

http://www.marca.com/2015/05/29/futbol/equipos/real_madrid/1432891747.html

Ei nyt kuulosta mitenkään huonolta ratkaisulta. Ei Espanjassa taida oikein millään muulla seuralla olla kahta reservijoukkuetta miesten sarjoissa. Ei ainakaan sillä seuralla johon kaikkien maailman seurojen juniorityötä aina verrataan eli Barcelonalla.

Juvenil A on käytännössä U-19 joukkue, joten kyllä tulevien tähtien pitäisi sieltä yhden reservijoukkueen kautta nousta edustukseen, jos pelaajan rahkeet vaan riittävät. Tämän lakkauttamispäätöksen myötä Castilla varmaan nuorenee, jota en pidä lainkaan huonona asiana. Itse näen, että Castillan kuuluisi olla kasvualusta sellaisille parikymppisille kavereille. Siinä 22-23 vuoden tienoilla ei pitäisi enää pelata Espanjan 2. tai 3. korkeimmalla sarjatasolla. Tässä vaiheessa viimeistään joko kasvamaan korkoa jonkun maan pääsarjaan tai sitten pelkkä kaunis kiitos, jos rahkeet eivät tunnu edustusjoukkueeseen asti riittävän...
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson

zzziii

  • Viestejä: 626
Vs: Real Madrid C ja muut juniorijoukkueet
« Vastaus #322 : 05.06.2015, 14.08.51 »
Näyttäisi vahvalta myös se, että Juvenil C tullaan lakkauttamaan. Ensi kaudeksi olisi sitten ainoastaan kaksi Juvenil-joukkuetta, Juvenil A ja Juvenil B. Cadete A:sta noustaan suoraan Juvenil A:han tai B:hen. Tarkoituksena on tiivistää lahjakkaimmat kahteen eri joukkueeseen ja lisätä kilpailua. Cadete A:n rooli tulee tässä  kasvamaan. Muutoksen myötä molemmat Juvenil-joukkueet tulevat ainakin nuorentumaan jonkin verran. Mielenkiintoisia aikoja kuitenkin canteran osalta elellään.

Joka tapauksessa moni pelaaja joutuu etsimään tämän kauden jälkeen uuden osoitteen Valdebebasin sijaan. Juvenil C:n rooli ei ole ollut niin merkittävä kuin Real Madrid C:n, vaikka monet Castillan viimeaikaisista runkopelaajista ovat pelanneet Juvenil C:ssä, mm. Álvaro Morata ja José Rodríguez.