Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Oscarit 2016

(1/2) > >>

Alpo:
Eli tänne keskustelut tulevasta Oscar-gaalasta. Saa toki laittaa juttua myös edeltävistä elokuvafestivaaleista.

Tulen listaamaan tänne myös oman arvaukseni pääpalkinnoista. En jaksanut aloittaa blogia enkä viitsi täyttää leffatopickia, joten laitan ne tänne.

pälle:
Saako hassutella. Suomen ehdokas on http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/presidentti-muisti-15-vuotiasta-marjanpoimijaa-hs-se-oli-tosi-uskomaton-fiilis/5634336

--- Lainaus ---Saarijärveläinen Oscar Taipale sai tämän vuoden uudenvuodenpäivänä unohtumattoman maininnan. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö nimittäin muisti häntä uudenvuodenpuheessaan.
--- Lainaus päättyy ---

Ja


Anteeksi, olen herännyt liian aikaisin :(
Suomen ehdokas on siis Miekkailija. Vieläkö on menossa jatkoon?

Alpo:
Parhaan elokuvan Oscar menee tai ainakin pitäisi mennä tähän osoitteeseen, Room www.imdb.com/title/tt3170832/.

En muista milloin olisin viimeksi kyynelehtinyt näin paljon elokuvaa katsoessa, välillä ilosta, välillä surusta. Kaunis, upea, vaikuttava elokuva.

Reverant ei aivan yllä Roomin tasolle, eikä Spotlight niin hieno ollutkaan. Ja Martian on vain hienon näköinen, kuten Mad Max (uusin). Uskallan jo katsomatta sanoa, ettei Bridge of Spies, eikä Brooklyn uhkaa Roomin voittoa.

Alpo:
Nyt kun olen kaikki parhaan elokuvan tittelistä kisaavat katsonut: Bridge of Spies www.imdb.com/title/tt3682448/, Brooklyn www.imdb.com/title/tt2381111/, Mad Max: Fury Road www.imdb.com/title/tt1392190/, Room www.imdb.com/title/tt3170832/, Spotlight www.imdb.com/title/tt1895587/,  The Big Short www.imdb.com/title/tt1596363/, The Martian www.imdb.com/title/tt3659388/, The Reverant www.imdb.com/title/tt1663202/


Pidän The Reverantia vahvimpana voittojasuosikkina. Diktaattorina julistaisin tosin voittajaksi yhä Roomin. Pienen mahdollisuuden jätän Spotlightille.

Alpo:
Miespääosa on helppo.
Leonardo Dicaprio (The Reverant). Nyt on Leonardon vuoro voittaa ensimmäinen Oscar. Aiemmin ollut 4 kertaa ehdolla. Ei tässä ole oikeastaan edes kilpailua, jos ei Leonardo käy panemassa jokaisen Oscar-komitealaisen puolisoa.

Naispääosaa taas ei ole niin helppo arvata.
Brie Larson (Room) on oma suosikkini ja taitaa olla suurin ennakkosuosikki. Tässä mustaksi hevoseksi nostan Charlotte Ramplingin (45 Years ja TV:n puolella Broadchurch). Viime vuosina myös sarjoissa loistaminen on nostanut pisteitä Oscar jahdissa (Matthew McConaughey, True Detective).

Mahdolliseksi yllättäjäksi voi nostaa myös Saoirse Ronanin (Brooklyn). Brooklyn on kriitikoiden rakastama ja se saattaa tässä painaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta