Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Fifa 16

(1/2) > >>

A.Di Maria:
Jose Bachin kanssa olen pelannut häntä vastaan monta friendly seasonssia ja tasaisia ovat olleet matsit. Nyt aloitettiin co op seasons ja noustiin jo muutaman pelin jälkeen divisioona neloseen  :peukku_ylos: Tietty realilla pelataan kaikki matsit ja vastaan on sattunut jo pari rage quittaajaa  :D Mahtavaa nautintoa, kun kummatkin pelaa realin pelaajilla äärirajoille ja otetaan kaiket hyödyt heidän osaamisesta.

Sakho:
FIFA 17:ssa mukana Veikkausliiga? :D

Jose_Bach:
Joo toi on kyllä kivaa vaihteluu normaaliin seasonsiin, ja kun on vielä semmoinen kaveri joka osaa pelata :)

Älysin muuten juuri äsken vasta että tässä pelissä on sellainenkin ominaisuus että pallon ollessa hallussa painamalla LB ja napauttamalla vasenta tattia kohden jotakin pelaajaa niin se tekee juoksun jonne sitten voi pelata vaikka läpisyötön. Kyllä tässä jotakin pientä opittavaa riittää aina vaikka aika lailla on kaikki osa-alueet hyvin hallussa. Tossa kuukausi sitten kun oli vähän tylsää niin opettelin ulkoa kaikki n. 80 tuuletusta :D

Joo ois ihan kiva pelata vaikka jollain ilveksellä  ;D

A.Di Maria:
Samoten kaveri, joka osaa lähes kaiken mahollisen kikkailun ja omaa vastustajan lukemisen. Harva vastustaja selviää ilman varoitusta/punaista kun me vähän kikkaillaan. Hyvää yhteistyötä joka tekee co opin mielenkiintoseks. Kiitos jälleen kerran neuvosta, tosin itsellä on sen verran hakusessa lähes kaikki yhtä-aikaa napin painamiset ettei tule hyvin onnistumaan. En vain tajua noita tattien napautus ohjeita tuuletuksiinkin perustuen. Lt&RT pohjassa kikkailun sentään opin jotenkuten ja siitä voi kiittää vaan itse maestroa josea.

A.Di Maria:
Pelattiin Co-opissa maailmansijoituslistalla 14. olevia tyyppejä vastaan ja melkeen voitettiin jopa he. Peli vaan menetettiin tuomarin takia joka antoi pilkun heille. Kovaa vauhtia ollaan menossa top 100 listalle jose bachin kanssa!  :peukku_ylos: Niin ja divari 1. ollaan :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta