Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Fifa 16

<< < (2/2)

Jose_Bach:
Ei nyt ihan heti olla top 100, meidän tilastoja ei jostain syystä näy ollenkaan maailmanlistalla, veikkaisin että ollaan jossain 5000-8000 sijoilla. Mutta yhteispeli on kulkenut kyllä ihan hyvin, ykkösessä vaan kun ollaan niin heti kun osuu lähellä maailman kärkeä oleva vastus niin paikat pitäisi käyttää 100 %. Muutaman kerran tosiaan on top100-vastustaja osunut vastaan ja ihan voitettavissa ovat olleet, vaikka hävittiinkin.

A.Di Maria:
Huhuh, sain tänään ilmaispackistä Keylor Navasin in formina 84 rating. Harmi vain kun ei voi myydä ollenkaan :D

Jose_Bach:
Keyloria ei saa myydä  >:(  :police: ;D

A.Di Maria:

--- Lainaus käyttäjältä: Jose_Bach - 24.03.2016, 22.19.51 ---Keyloria ei saa myydä  >:(  :police: ;D

--- Lainaus päättyy ---

Se vaan, kun nykyään keskityn kokonaan pelaamaan Fut Draftia ja omalla joukkueella ei niinkään ole väliä. Otteluita idlailen näillä ilmaispelaajilla divisioona kympissä, että saan vähän ylimääräistä. Muuten käsittääkseni fut draftiin voi invata toisenkin pelaajan samaan tiimiin pelaamaan, joten voitais sitä jose kokeilla jos vain haluat mua auttaa draftin voittamisessa :)

Siete:

--- Lainaus käyttäjältä: A.Di Maria - 25.03.2016, 00.38.35 ---Se vaan, kun nykyään keskityn kokonaan pelaamaan Fut Draftia ja omalla joukkueella ei niinkään ole väliä. Otteluita idlailen näillä ilmaispelaajilla divisioona kympissä, että saan vähän ylimääräistä. Muuten käsittääkseni fut draftiin voi invata toisenkin pelaajan samaan tiimiin pelaamaan, joten voitais sitä jose kokeilla jos vain haluat mua auttaa draftin voittamisessa :)

--- Lainaus päättyy ---
Olen ymmärtänyt niin, että Draftia voi pelata toisen kanssa vain paikan päällä samalla konsolilla. Eli verkon välityksellä ei toinen pelaaja pystyisi auttamaan. Ei ole kuitenkaan mitään varmaa tietoa, kun en käytä virtuaalirahojani Draftiin vaan CR7:n sainaamiseen :D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta