Kirjoittaja Aihe: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima  (Luettu 14038 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Redondo

 • Vieras
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #40 : 27.04.2017, 14.20.54 »
Paljon on verrattu Moratan ja Benzeman tehoja ja peliminuutteja. Huvikseni laskeskelin Realin hyökkäävimpien pelaajien tehokkuutta.

Minuutteja tehtyjen maalien välissä (pl. rangaistuspotkumaalit) kahdessa isossa kilpailussa (UCL + La Liga)
 • Morata: 82min (1308 peliminuuttia / 16 maalia)
 • CR7: 156min (3120 / 20)
 • Isco: 161min (1614 / 10)
 • Benz: 169min (2371 / 14)
 • James: 210min (1258 / 6)
 • Bale: 213min (1921 / 9)
 • Asensio: 222min (1109 / 5) 

Morata on täysin omassa kastissaan. Isco on tämänkin perusteella ollut aivan fantastinen, koska tästä porukasta Iscon rooli on selkeästi vähiten maalinteko. Benzeman ja Cristianon ero ei ihan hirveän paljoa ole. Käytännössä se on yksi maali. Ennen Bayern-pelejä Benzema oli ollut huomattavasti Cristianoa tehokkaampi...

Vale, emävale, tilasto...?  :)

Losblancos

 • Viestejä: 2306
 • Hala Madrid!
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #41 : 27.04.2017, 17.38.52 »
Meni sen verran yleiseksi paasaukseksi, että päätin siirtää tänne yleiselle puolelle. Edeltävä keskustelu siis otteluketjussa.

Hyviä kommentteja yllä (otteluketjussa) ja korostan että arvostan jokaisen mielipidettä tähän asiaan. Selvennän kuitenkin vielä omaa mielipidettäni.

Voidaan puhua yksittäisestä pelistä, voidaan puhua heikommasta vastustajasta, voidaan puhua ihan mistä vaan, niin fakta on se, että Milanon XI ei olisi mitenkään pystynyt eilisen kaltaiseen näytökseen. Milanon XI olisi luultavasti myös voittanut eilen, mutta makaamalla alhaalla ja iskemällä muutamista paikoista tarvittavat maalit. Mutta oltaisiinko nähty kuutta maalia? Ei. Oltaisiinko nähty ruletteja ja kantapääsyöttöjä? Ei. Oltaisiinko vielä tänäkin aamuna oltu innoissaan eilisestä esityksestä? Ei.
Ei olisi varmastikaan nähty noita asioita samaan malliin. Mutta ei olisi myöskään nähty eiliseltä jengiltä samanlaista peliä Bayernia, Barcaa tai Ticoa vastaan, ei olisi nähty ruletteja ja kantapääsyöttöjä yms., olen siitä aivan varma. Ei olisi ollut samanlailla aikaa ja tilaa leikitellä vastustajan kanssa. Ja puolet ajasta tai enemmänkin olisi mennyt puolustamiseen ja hyökätessäkin pitäisi olla valmiina puolustamaan seuraavassa hetkessä.

Kuten tuossa jo Virkkunenkin näitä poikia hehkutti, niin hieman rauhottaisin. Hyökkäyspäähän aivan mieletöntä menoa, mutta omissa oltaisiin kyllä kusessa vähääkään Deporia kovempaa jengiä vastaan. Se, että kentällä on tasan kaksi pelaajaa jotka osaavat puolustaa, niin ei ole ihme että tulee näitä 2-6, 2-3, 1-4 otteluita tällä miehistöllä.

Juuri näin. Helppoahan se on heikkoa vastustajaa pyöritellä kun kentällä on 8 hyökkäävää pelaajaa samaan aikaan, kukaan ei jää varmistamaan, laitapakit nousevat niin paljon kun huvittaa, minkäänlaista vastahyökkäysuhkaa ei ole, jne jne. Olihan sitä hienoa katsella, ei siitä mihinkään pääse, silti mielestäni tässä nyt vähän sekoitetaan omenoita appelsiineihin jos tästä nyt jotain suuria johtopäätöksiä isojen pelejen suhteen lähdetään vetämään. Enkä nyt tarkoita sitäkään etteikö eilisestä jotain asioita voisi yrittää oppia, esim. keskitysralleista eroon pääsemisen suhteen, niin että nähtäisiin enemmän eilisen kaltaista kombinaatiopelaamista vastustajan boksin tuntumassa. Enkä tarkoita sitä etteikö yksittäisi pelaajavaihdoksia voisi tehdä, kunhan kokonaisuus ja se taikasana ''tasapaino'' pysyy hanskassa. Ehdotin itsekin ekaan Bayern-peliin Iscoa keskikentälle Modricin tilalle ja Barca-peliin Asensiota Balen tilalle. Ja näkeehän sen nyt jokainen, että BBC ei ole ollut entisensä tällä kaudella. Bale on jatkuvasti sairastuvalla ja muutenkin hämmentävän vaisua menoa, Ronaldon taso on selkeästi laskenut ja peli yksipuolistunut ja Benzema vetää jotain ihme ohikautta syystä tuntemattomasta.

Ymmärrän pointtinne seuran historiasta ja valkoisesta baletista, mutta nämä asiat voivat olla myös taakka. Itse pelkään aina vähän sitä että seurassa se vanha toimintamalli nostaa taas päätään, joka varsinkin joskus 2000-luvun alkupuolella oli voimakkaana eli hyökkäämällä voittoon. Hankittiin vaan hyökkääviä pelaajia ja väheksyttiin puolustuksen merkitystä, ja tulokset sen mukaisia. Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen siihen, että viime vuosina on siirrytty pragmaattisempaan, kokonaisuuden huomioon ottavaan, puolustuspeliäkin arvostavaan suuntaan. Ja olen itse asiassa kyllä myös sitä mieltä että se on juuri se isoin syy, että sitä menestystä on alkanut tulemaan viime vuosina. Ja tästä syystä minulla nousee aina vähän karvat pystyyn, kun tälläisiä depori-pöllyytyksiä hehkutetaan. Ja unohdetaan kokonaan puolet siitä pelaamisesta eli puolustaminen.   

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #42 : 27.04.2017, 18.30.54 »
Voidaan puhua yksittäisestä pelistä, voidaan puhua heikommasta vastustajasta, voidaan puhua ihan mistä vaan, niin fakta on se, että Milanon XI ei olisi mitenkään pystynyt eilisen kaltaiseen näytökseen. Milanon XI olisi luultavasti myös voittanut eilen, mutta makaamalla alhaalla ja iskemällä muutamista paikoista tarvittavat maalit. Mutta oltaisiinko nähty kuutta maalia? Ei. Oltaisiinko nähty ruletteja ja kantapääsyöttöjä? Ei. Oltaisiinko vielä tänäkin aamuna oltu innoissaan eilisestä esityksestä? Ei.

Ei niin. Olisi nähty äärettömän turhauttava ottelu katkeran El Clasicon jälkeen.
¨
Omasta mielestä molemmissa ZZ:n kokoonpanoissa on puolensa ja puolensa. "Ykköset" pelaavat staattista ja varmasti ajoittain jopa tylsää futista, pääasiallisesti tehokasta se on ollut. Vastaavasti "kakkoset" tarjoavat karkkia koko rahan edestä joga bonitolla. Kaunista ja tehokasta ylöspäin, mutta ei sellaista, jolla nykyfutiksessa välttämättä pokaaleista taisteltaisiin. Yksittäisiin peleihin se on toki kiva, että nuoria ja nälkäisiä löytyy. Kyllä, itse tykkään paljon viihdyttävästä jalkapallosta, mutta vähän kuten elämässäkin: joskus se arjen tylsyys pitää vaan kestää, jotta voi välillä bilettää. Pelkkää juhlaa kun se arkikaan ei yleensä ole.

Se, mitä eniten tässä Zidanelta toivoisin, on se, että "yhdistetään" molemmista niitä hyviä puolia. Ykköskokoonpanosta puolustajat, kakkosista hyökkääjät - näin kärjistetysti. Keskikenttä jossain Atleti-pelissä James-Kovacic-Isco ei vain toimi, mutta esim Kroos-Casemiro-Isco voisi toimiakkin. BBC ei enää nykyisellään toimisi, mutta CR-Morata-Asensio olisi kiva nähdä. Kakkosten kokoonpano sisältää niin paljon juonikkuutta ja tätä pikkukikkailua, että jotenkin kun sen saisi tuotua "ykkösten" kliiniseen tulossuorittamiseen, voisi tulla hyväkin. Peli ei olisi enää pelkkien keskitysten varassa, vaan sielä olisi uhkaa laidoilta, keskeltä, kaukovedoilla jne.
 
Tällä hetkellä käy todella kovasti sääliksi näitä iscoja, moratoita ja jameseita, kun kentällä tuntuu kaikesta huolimatta olevan melko hauskaa pikku kantapääkikkoineen, paukutat vieraissa kuusi reppua ja silti katselet seuraavan pelin penkiltä - ihan vaan sen takia, että ZZ ei saa täyttä päätösvaltaa peluuttaa sen hetken kuuminta nippua, vaan Benzemat ja Balet pelaavat kaikesta huolimatta. Jossain kohtaa pitää aina luopua jostain ja olisiko oikeasti pikkuhiljaa aika unohtaa "BBC:t", Benzemat ja kumppanit, sillä Asensioita, Iscoja ja Moratoja ei vaan saa päästää muualle.. Ja tätä menoa niin käy, sillä näillä esityksillä pojat kyllä ihan maukkaita sopimustarjouksia saavat muualta.
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Figuuri

 • Viestejä: 3192
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #43 : 27.04.2017, 19.13.52 »
Foorumilla vihdoin herätty todellisuuteen? Kauan se kyllä otti, sillä bbc:n aiheuttamat ongelmat parista pokaalista huolimatta ovat olleet tiedossa vasta noin kaksi ja puoli vuotta.  :D :peukku_ylos:
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

sanaseppo

 • Viestejä: 404
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #44 : 27.04.2017, 19.57.32 »
En usko että kukaan foorumisti vähättelee puolustuksen merkitystä, ainakaan itse en näin tee. Mielestäni puolustuksen kautta tulisi aina pelata ja rakentaa ryhmitys, hyökkääminen kun yleisesti ottaen on helpompaa, koska yksilösuorituksilla on siellä isompi merkitys, kun taas puolustaminen on kollektiivista.

Otetaan tässä taktiikka- keskustelussa katsaus historiaan. Real Madrid oli maailman kiistatta paras seura kaudesta 96/97 aina kauteen 02/03. Mitä tässä aikavälissä sitten oli, joka liittyy tähän päivään ja tämänhetkiseen keskusteluun? Nostan muutaman nimen esille, jotka varmasti verestävät muistojanne: Hierro, Carlos, Redondo, Makelele, Raul, Morientes, McManaman, Zidane, Figo, Beckham, Solari... Miten nämä nimet ja legendat sitten liittyvät asiaan? Vuonna 96 muuan Fernando Redondo nousi Real Madridin avaukseen pysyvästi luoden keskikentän pohjalle ankkurin. Tänä vuonna Realin pokaalisade alkoi La Ligan muodossa, josta jatkoa seurasi ensi kaudella Champions Leaguen muodossa. Ennen vuoden -98 mestaruutta Real Madrid oli edellisen kerran voittanut turnauksen vuonna 1966, 32 vuotta aikaisemmin. Jatkoa Mestarien liigan mestaruuksille tuli kausina 99-00 ja 01-02, jonka jälkeen olimme taas monta vuotta ilman kyseisen turnauksen mestaruutta, kunnes tuli Jose Mourinho ja bussi. Noina menestyksen vuosina Realissa pelasi paljon isoja pelaajia, mutta huomionarvoista nykyaikaan on pari seikkaa. Keskikentän pohjalla pelasi luotettava ja vahva pelaaja eli Redondo ja Makelele(vrt. Alonso ja Casemiro). Puolustuksessa oli myös suuri johtaja, jota kaikki kunnioittivat Fernando Hierro(vrt. Ramos). Muuten joukkue koostui hyökkäävistä laitapakeista, kukaan keskikenttäpelaaja ei osannut puolustaa ja 3 kärkeä käytettiin usein ilman mitään puolustusvastuuta. Kuulostaako tutulta? Mitä sitten tapahtui vuonna 2003? Hierro ja Makelele poistuivat seurasta, seuraan alettiin haalimaan Graveseneja ja kumppaneita, johtajuus langettui muille pelaajille, eikä todellista johtajaa, reppuselkään ottajaa, löytynyt Raulista, Casillasista ja kumppaneista. Vaikka kaikki ihannoimme Raulia ja kumppaneita, niin voimme myöntää Ramosin ja Hierron olevan kuitenkin aivan eritasoisia johtajia ja johtavia pelaajia. Puolustus vuoti kriittisillä hetkillä ja pokaalisade lakkasi tasaisuuden puuttuessa Euroopassa. (tämä kappale koska seksiä voi olla vaikka puolustus ei vuotaisi)

Nyky Real Madridissa on paljon samaa tuon aikakauden kanssa. Taktiikka on yleensä sama 4-3-3, jossa laitapakeilla on vapaus hyökätä ja keskikentällä häärii pelaajia, joiden avut eivät todellakaan ole puolustussuuntaan. Poikkeuksena tähän tietysti puolustava keskikenttä, jonka rooli nykyjoukkueessa on valtava. Hyökkäyksessä pelaa nimimiehiä, jotka eivät puolusta kuin muutamassa pelissä kauden aikana. Tällaisella joukkueella ne pokaalit on ennenkin tullut ja on tullut nyttenkin.

Tulevaisuudessa kuitenkin voitaisiin panostaa juuri tähän pelin soljuvuuteen, kuitenkaan unohtamatta uskomatonta vastahyökkäyspeliä, johon joukkue on kykenevä. Isco, James ja Asensio ovat kaikki potentiaalisia korvaajia laidoille ja keskikentän keskustaan. Isco Modricin tilalle, Asensio Ronaldon ja James Balen, kuulostaa simppeliltä. Ja todellisuudessa nämä muutokset eivät tekisi joukkueesta hyökkäävämpää vaan ehkä jopa tasapainoisemman. James ja Asensio tunnetaan myös laiskoina pelaajina, mutta tekevät silti huomattavasti enemmän töitä nimenomaan pelinrakentamisvaiheessa ja vastaprässivaiheessa kuin BBC:n pojat.

(MINUN) Ihannekokoonpano loppukaudeksi ja ihannekokoonpano ensikaudeksi alla:

  Ronaldo-Benzema-Asensio                                    Asensio-Ronaldo-James
     Kroos-Casemiro-Isco                                            Kroos-Casemiro-Isco
Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal                           Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal
                  Navas                                                                     Navas

Moratan tuomista viimeisiin peleihin Ronaldon rinnalle en pidä fiksuna ratkaisuna. Ronaldon ja Benzeman yhteispeli on viime aikoina toiminut hyvin ja tällainen taktinen vaihto olisi turha riski kun 7-8 peliä kautta jäljellä. Iscon ja Asension nostamista avaukseen taas suosisin, Isco ottaisi Modricin paikan, joka on ollut kevätpuolikkaalla hieman huonompi kuin yleensä, mahdollisesti myös Kroosin voisi penkittää ja pelata kaksikolla Isco-Modric. Asension avauspaikka pitäisi olla itsestäänselvyys mikäli taktiikka pysyy 4-3-3. Balen loukkaannuttua, Marco on selkeä ykkösvaihtoehto ohi Lucasin ja Jamesin. Taktiikkaa voi myös muokata, mutta tätäkin pidän turhana riskinä. Isco 10-paikalla nimittäin ei ole oikein toiminut. Yksi vaihtoehto olisi pelata 4 keskikentällä muodossa Asensio-Kroos-Casemiro-Isco, mutta tämä taktiikka sotkisi taas keskustaa ja toisi Casemiroa ylös ankkurin paikalta, joten tähänkään en lähtisi.

Tulevaisuuden kokoonpanossa taas näkyy selkeästi Benzeman ja Balen myynti, mahdollisesti myös Moratan. Benzema tai Morata olisivat molemmat myös tervetulleita jäämään, mutta tuskin kumpikaan haluaa jäädä Cristianon kakkoseksi. James, Asensio ja Isco saisivat vihdoin avauksenpaikat, paitsi laiturikamppailuun tuotaisiin 1-2 uutta kaveria rehelliseen kilpailuasetelmaan poikien kanssa. Tulevaisuuden taktiikassa olisi kuitenkin sitä kauan kaivattua balettia höystettynä Ronaldolla, joka tuo fyysisen peloitteen ja vaaran läsnäksi puolustajille joka hetki. Tässä olisi mielestäni paras yhdistelmä a ja b miehistöjä.

Ensi kaudesta ja siirroista sitten enemmän siirtotopikissa.

Pahoittelut romatisoinnista. :-*
"With the greatest respect to women, football is the most beautiful thing in the world."- Slaven Bilic

Redondo

 • Vieras
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #45 : 28.04.2017, 22.17.11 »
Pari päivää kuluneena "B-joukkueen" näytöksestä ja olen päässyt itseni kanssa yksimielisyyteen loppukauden ideaaliavauksesta. Se menee näin:

Asensio-----Cristiano------Isco
--Kroos---Casemiro---Modric--
Marcelo-Ramos-Nacho-Carvajal
-----------Keylor---------------

Isco ja Asensio ovat vaan niin hyviä, että molemmat on pakko saada avaukseen. En kuitenkaan "rasittaisi" kumpaakaan liialla puolustusvastuulla vaan sijoittaisin ylemmäs. Morata ei ole avauksessa vain siksi, että kilpailijana on Cristiano Ronaldo. En halua molempia yhtäaikaa avaukseen. Iscon ja Asension rooli olkoon melko vapaa. Puolustuspelissä en koe, että ylimmästä kolmikosta kenellekkään tarvitsee antaa samanlaista puolustusvastuuta kuin Balelle Bayerniä vastaan. Ei Atleticolla, tai oikeastaan kenelläkään enää vastaantulevalla porukalla, ole sellaista laitapeliuhkaa mikä Bayernilla oli. Toki pelkkää alibi-puolustusta ei pidä suoda kenellekkään, mutta ei myöskään Iscon tai Asension kannata seistä aina vastustajan hyökätessä oman 16-alueen tuntumassa...

Alempana luotan tuttuun kolmikkoon. Kukaan näistä ei ehkä ole ollut parhaimmillaan, mutta ei ketään epäonnistujana voi pitää. Kovacic häviää vain siksi, että nämä kolme pesevät Mateon kokemuksella kovista peleistä ja sillä, että näiden kolmen yhteispeliä on hiottu viime keväästä saakka.

Alakerta menkööt tässä muodossa millä ovat suurimman osan tästä keväästä tahkonneet.


Zidanella taitaa lievää päänsärkyä olla huomisen kokoonpanon kanssa. Kolme pistettä pitäisi ottaa, mutta palautumisaikaa Atletico matsiin on vain kahden välipäivän ajan, joka tilastollisesti on vähän verrattuna kolmeen päivään. Toki sama tai jopa hieman pahempi tilanne on Atleticolla joka pelaa pari tuntia myöhemmin Las Palmasissa. Kuitenkin Simeone pohtii täysin samoja asioita ja vähintään yhtä raikkaalla tai jopa raikkaammalla jalalla olisi mukava lähteä iskemään tiistaina.

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #46 : 03.05.2017, 19.55.17 »
Sieltä se kauden loppu häämöttää.. Hiljanhan se oli toukokuu ja Milanossa nosteltiin seurahistorian 11:ttä UCL-pokaalia. Tällä hetkellä ollaan aika hyvää vauhtia menossa jopa tuplaa kohti ja näin ollen neljän pokaalin kautta Zizoun ensimmäisellä täydellä kaudella. Paljon on ranskalainen kritiikkiä saanut, mutta jotenkin se kone vaan puksuttaa eteenpäin.

Toukokuussa on jäljellä viisi ottelua, kesäkuussa mahdollisesti yksi.

Granada (v)
Atleti (v)
Sevilla (k)
Celta (v)
Malaga (v)

Kuten hitaampikin huomaa, Bernabeulla pelataan tällä kaudella enää kerran,  kun hurmiollisesta syksynyt tavalliseksi kuolevaiseksi muuttunut Sevilla tulee kylään. Loppukauden La Liga-peleistä riittää saldo 3w, 1d liigamestaruuteen, vaikka Barcelona voittaisi loput kolme otteluaan (Vrreal k, Las Palmas v, Eibar k) Todennäköisesti Blaugrana sen 9/9p näistä ottaakin.

Jos Realin otteluohjelmaa tarkastelee, niin Granadan pitäisi olla helppo iltapuhde, sillä kotijoukkue on jo sarjasta tippunut eikä motivaatiota ole varmasti edes vähää alusta. Sevilla on taas pahassa laskukierteessä ja viime vuosina ei joukkue ole Madridissa kummoista vastusta tarjonnut. Celta keskittyy Europeleihin,  La Ligassa ei ole mitään panosta ja kotimaan sarjassa formi on ollut heikkoa. Malagaa vastaan ollut viime kausina vaikeaa, mutta tällä hetkellä puikoissa oleva Michel ei varmasti (ex)-madridistana halua tulla Los Blancosin mestaruusparaatin tielle. Tärkein olisi, että päätösviikolle päästään siitä asetelmasta, että villi kortti-tasuri on edelleen käytettävissä. Huikea 1.osa UCL:ssa mahdollistaa sen, että La Liga-peleihinkin saadaan täysi focus. Huolissaan ei myöskään tarvitse olla kokoonpanosta, sillä laatua löytyy kakkosveskaria myöten.  :peukku_ylos: Kaikki avaimet on siis pedattu La Liga-mestaruudelle - vihdoin ja viimein.  Edellisestä on kulunut jo liian kauan, joten sanonta "nyt jos koskaan", pitänee aika hyvin paikkansa.

Mikäli Cardiffiin UCL-finaaliin mennään, tuo pelataan 3.kesäkuuta. Tuolloin on mahdollisesti käytössä jokainen terve ukko *koputtaa jo puuta*, mutta ennen kaikkea parin viikon lepo edellisestä pelistä. Mikäli esitys on kuin Atleticoa vastaan, voi aika luottavaisin mielin lähteä hakemaan kolmatta isokorvaista neljän kauden aikana. Seriously; kolmatta UCL-pokaalia neljän kauden aikana.

Kokoonpanosta on paljon spekuloitu, mutta eiköhän eilinen taas osoittanut parikin asiaa todeksi: Isco kuuluu avaukseen, CMK-keskikenttää ei tule rikkoa ja CR on parhaimmillaan "ysinä." Tosin Zidane ei halua edelleenkään Benzemaa pudottaa avauksesta, mutta josko se vire sieltä vielä löytyisi.. ::)

Kävi miten kävi, niin huikea kausi ollut jo tähän asti. Real-kannattajana sitä vaan täytyy aina voittaa ja nyt on kenties kaikkien aikojen mahdollisuus ottaa ne kaksi isointa pokaalia Bernabeun kaappiin. Kiitos tästä pitkälti Zizoulle, joka on peluuttanut tasaisesti jokaisesta miestä. Samalla rentous ja seesteisyys on palannut pääkaupunkiin kaikkien hullujen vuosien jälkeen. Tottakai tuurillakin on ollut osuutensa, mutta kolikon kääntöpuolena voisi todeta myös sen, että mikäli omissa ei olisi kolissut el Derbissä ja El Clasicossa loppuhetkillä, olisi sarjamestaruus jo käytännössä tapetoitu. Toki, näistäkin nyt voi osansa laittaa Zizoun piikkiin, mutta eiköhän nämäkin typerät virheet oteta tulevaisuudessa opiksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on ensimmäinen täysi kausi maailman suurimman seuran peräsimessä..

HASTA EL FINAL!
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Redondo

 • Vieras
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #47 : 03.05.2017, 20.59.01 »
Malagaa vastaan ollut viime kausina vaikeaa, mutta tällä hetkellä puikoissa oleva Michel ei varmasti (ex)-madridistana halua tulla Los Blancosin mestaruusparaatin tielle.
Malaga-matsiin "lisämausteen" tarjoaa Malagan Iscon siirtopaperiin aikoinaan ujuttama pykälä. Se sanoo, että Real joutuu maksamaan extraa 1M€ jokaisesta Realin liigamestaruudesta tulevan 5 kauden aikana(Maksimimäärä on rajoitettu 3M€:on). Eiköhän tuo rahasumma Malagalle kelpaa, jos asiaa viimeisellä kierroksella ratkotaan  :)

http://en.as.com/en/2016/05/13/football/1463138673_886065.html

RONALDO

 • Viestejä: 2911
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #48 : 07.05.2017, 15.06.56 »
Coentraon eilisen syöttöpisteen myötä kaikilla pelaajilla on nyt vähintään yksi "tehopiste" tehtynä tällä kaudella. Fabio on ainoa ykkösjoukkueen pelaaja, jolla ei vielä ole maalia tehtynä. Jotain tuosta kokoonpanon laajuudesta kertoo se, että Coentraota lukuun ottamatta kaikilla muilla pelaajilla on vähintään kolme merkintää.

CR 35+11
Morata 20+5
Benzema 17+6
James 11+12
Isco 10+7
Kroos 2+15
Vazquez 4+11
Asensio 9+4
Bale 9+4
Marcelo 3+10
Ramos 10+2
Carvajal 1+10
Casemiro 5+3
Mariano 5+2
Varane 4+1
Kovacic 2+3
Nacho 2+2
Danilo 1+3
Pepe 2+1
Modric 1+2
Enzo Zidane 1+0
Coentrao 0+1
Tejero 0+1

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #49 : 23.05.2017, 10.24.55 »
Tästä videosta sitten pitkälti tämän kauden kuva katseluun. Comebackkeja ja arvokkaita pisteitä viimeisen kympin aikana. Ja tuossahan on vaan La Liga-pelit, Eurokentiltä parhaiten jäänyt mieleen UEFA Super Cupin nousu ja UCL-avauksessa Sporting Lissabonia vastaan.

Sitkeä joukkue, voisi kuvitella, että ei tuo culejen näkökulmasta kovin hyvältä tunnu, kun jo hetken luulet, että Real vihdoin menettää pisteitä, mutta niin vaan Ramokset ja kumppanit käy jälleen lopussa nikkaamassa kolmen pisteen arvoisen maalin.  :traktori:
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Redondo

 • Vieras
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #50 : 23.05.2017, 21.35.16 »
James, Keylor, Danilo, Bale jne eivät välttämättä pääse koskaan juhlistamaan La Liga -mestaruutta nostamalla pyttyä, koska La Ligan päättäjä ovat jostain aivan käsittämättömästä syystä päättäneet antaa mestaruuspokaalin Realille vasta ensi kauden alussa. Tuntuu ihan uskomattomalta sekoilulta...

http://talksport.com/football/real-madrid-trophy-embarrassment-shows-premier-league-streets-ahead-laliga-170523240355?utm_source=t.co&utm_medium=referral

Redondo

 • Vieras
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #51 : 04.06.2017, 00.48.11 »
Tuossa juhlinnan jälkimainingeissa alkoi pohtimaan tätä kautta ja varsinkin tätä kevättä. Oli kyllä upea muodonmuutos Real Madridilta. Kun kevättä miettii, niin melkeimpä tuonne toukokuun kynnykselle Real pelasi tylsää, mielikuvituksetonta futista. Se näytti ajoittain jopa David Moyesin Manun aikaiselta menolta jatkuvine keskityksineen. Keylor haparoi, Cristiano oli aivan kuutamolla ja Zizou näytti vain kivalta tsempparilta. Tuloksia Real kuitenkin sai kairattua, vaikka sekaan mahtuikin tammikuun kolmen pelin voitoton putki sekä tyhmiä pistemenetyksiä, kuten Las Palmas -tasuri Bernabeulla.

Jotenkin tämä joukkue heräsi kukoistukseen B-joukkueen johdolla Riazorilla huhtikuun lopulla. Se oli jotain sellaista, mitä ei Real Madrid ollut esittänyt koko kautena. Valencia-peli oli vielä muutamaa päivää myöhemmin oli vielä nihkeää, mutta muutamaa päivää myöhemmin A-joukkue näytti miksi se on A-joukkue aivan fantastisella, melkeimpä koko kauden parhaalla esityksellä, Atleticoa vastaan UCL-välierien avausosassa. Sen jälkeen tätä joukkuetta ei pysäyttänyt mikään.


Siitä on alle 1,5 vuotta kun Benitezin johtamalle Realille naureskeltiin. Nyt, pari isokorvaista, La Liga -mestaruus ja pari muuta pyttyä myöhemmin, Real on se seura mitä jokainen muu seura kahdehtii...  <3

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #52 : 04.06.2017, 02.53.30 »
Incredible equipo  <3

Ja kun tulevaisuuskin näyttää niin ruusuiselta, voi tätä nyky-madridismon aikaa.  :tuoppi:Ja kaiken kaikkiaan putki on nyt 64:n ottelun mittainen. Järjetöntä. Näin pitkällä otannallakin sattuman pitäisi jo puuttua peliin, mutta mitä vielä.
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5077
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #53 : 04.06.2017, 11.50.39 »
Lainaus käyttäjältä: Lucas Navarrete
Real's plans to celebrate the title:

-19:45  ➡ Comunidad de Madrid
-20:30  ➡ City Hall
-21:15  ➡ Cibeles
-23:00  ➡ Bernabeu

Siinä alustava aikataulu tämän päivän juhlille. Sanomatttakin selvää, että katsomisen arvoiset pippalot tulossa.

Kellonajat muutin alkuperäisestä twiitistä vastaamaan Suomen aikaan.

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #54 : 05.06.2017, 10.12.09 »
Valdebebas sulkee ovensa kesäksi ja pelaajille yli kuukauden kesätauko - ansaitusti. Ainoastaan Cristiano joutuu rehkimään myös kesällä, sillä Portugali pelaa Confederations Cupissa 17.kesäkuuta alkaen Venäjällä.

Muu joukkue palaa harjoituskeskukseen 10.7, josta matka jatkuukin samantien Yhdysvaltoihin pre-seasonille.

Ansaittua lomaa, mutta muistakaahan pitää kropasta huolta myös kesän aikana ;)

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #55 : 30.01.2018, 15.45.58 »
Tänään palataan yli puolen vuoden takaisin tunnelmiin, kun ensi-iltansa saa tutuksi tullut elokuva Mestarien liigan voitosta. "En el corazón de La Duodécima" espanjankieliseltä Real Madrid TV:ltä klo 22.30 (Suomen aikaa 23.30)  Toivottavasti sielä on saatu heti kerrasta enkkusubit kuntoon, jotta saa täyden käsityksen sisällöstä. Toki eiköhän tuo englanniksikin tarjolle melko pian RMA TV:een tule.

link

Itse herkistelin muutama päivä sitten uudelleen Milanon tapahtumia, kun tuli tieto, että tämä Cardiffin pätkä tulee eetteriin tällä viikolla. Alla linkki 1,5v vanhaan teokseen, jos haluaa sitä fiilistellä!

La Undecima
« Viimeksi muokattu: 30.01.2018, 15.47.44 kirjoittanut Chris »
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Siete

 • Viestejä: 3223
 • Teemu Pukki baby
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #56 : 03.02.2018, 01.48.21 »
En el corazón de La Duodécima
Tänään sain vihdoin katsottua, kun Real Madrid TV näytti uusintana klo 22:25 alkaen. Valtavan hienoa kuvamateriaalia, mutta ottelun tapahtumien takia ei yhtä sykähdyttävä kuin kaksi edellistä. Ei ollut uskollisen pelaajan jäähyväisien kaltaisia lisämausteita, eikä tällä kertaa menty myöskään pelaajien hotellihuoneisiin asti. Toisen puoliajan ylivoima ratkaisi ottelun hyvissä ajoin ennen loppuvihellystä, mikä ymmärrettävästi teki filmistä vähemmän dramaattisen. Noin muuten kaava oli hyvin tuttu eli kuvamateriaalia oli tarjolla finaalipäivän lisäksi myös kolmesta sitä edeltäneestä päivästä sekä voiton jälkeisestä juhlapäivästä. Mainoksilla tätä ei onneksi oltu pilattu, vaikka loppuvaiheessa mestaruusbussin saapuessa Santiago Bernabéun edustalle iski 10-15 minuutin mainoskatko ja ehdin jo ihmetellä, että tähänkö tämä nyt päättyi. Onneksi joukkueen bussi pääsi lopulta perille, minkä jälkeen Bernabéun juhlallisuuksista kerätty kuvamateriaali pääsi oikeuksiinsa. Pakollisten fanivideofiilistelyiden jälkeen filmi sai arvoisensa päätöksen, kun Florentino asetti La Duodéciman omalle paikalleen palkintovitriiniin. Näitä tunnelmia kerratessa iski väkisin sellainen olo, että seuraavaa isokorvaista pitäisi päästä juhlimaan mahdollisimman pian.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Redondo

 • Vieras
Vs: Real Madrid C.F. 2016/2017 - A Por La Duodécima
« Vastaus #57 : 06.02.2018, 12.56.14 »
Uefa on tänään varmistanut, että Dani on pelikiellon vuoksi sivussa ensimmäisestä PSG-ottelusta. Eipä Realin tässä tilanteessa enää hirveästi tasoitusta tarvitsisi antaa.

http://www.marca.com/futbol/champions-league/2018/02/06/5a79771de5fdeaf8668b460e.html