Kirjoittaja Aihe: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?  (Luettu 15709 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Chris

 • Viestejä: 4991
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆


Kausi 2018-2019 ei jättänyt madridistoille käytännön tasolla mitään käteen. Vaikea lähtökohdat kauteen realisoituivat jo syksyllä, kun Cristiano depencia oli suurempi, mitä pahimmissa painajaisissa pelättiin eikä Julen Lopetegui saanut tarpeeksi aikaa iskostaa pelitapaansa joukkueeseen. La Ligassa mestaruus oli karannut jälleen kerran syyskaudella ja viimeisenä niittinä Lopeteguin Real -uralle oli Camp Noulla kärsitty 5-1 selkäsauna. Tuon tappion jälkeen alkoikin lopulinen mahalasku ja kärsimättömimmät Los Blancos -kannattajat odottelivat kauden loppumista ennen kuin edes ensilumi oli laskeutunut maahan. Santiago Solarin kokeiltua onneaan aina maaliskuulle asti, Perez painoi uudelleen paniikkinappulan pohjaan ja alkoi samalla katsoa tulevaisuuteen. Kolmeen UCL-mestaruuteen joukkueen luotsannut Zinedine Zidane palasi uudelleen päävalmentajaksi kolmevuotisella sopimuksella. Nyt ranskalainen joutuu todistamaan, että aiempi visiitti ei ollut vain Mustaa Magiaa, vaan hänen alaisuudessaan madridismo kukkii jälleen parhaimpaan loistoonsa.

Kauden 18/19 pelaaja-arviot:
(oma viesti muutaman viikon takaa)

Thibaut Courtois: Saapui kuin saapuikin syksyllä Madridiin. Belgialaisesta kaavailtiin seuraavaa monivuotista ykkösveskaria, mutta debyyttikausi ei vakuuttanut. Pitkälle venyneet MM-kisat, lyhyt pretemporada, siirtosaaga ja epävarma joukkue edessä ei helpottanut urakkaa. Ensi kaudella puhdas harjoituskausi alle ja toiveissa huomattavasti vakuuttavampi kausi.

Keylor Navas: Jäi kakkosvahdiksi, mutta sai silti minuutteja alle. Selkeästi parempi tällä kaudella kuin Courtois, mutta kenenkään valmentajan luotto ei riittänyt nostamaan costaricalaista joukkueen ykköseksi. Kolmesti Champparin Madridissa voittaneen Navasin aika mitä ilmeisemmin ohi tämän sesongin jälkeen.

Luca Zidane: Kolmosveskari ja mikä pahinta, nousemassa ohi Luninin ensi kauden kakkosveskariksi.

Dani Carvajal: Edelleen joukkueen ykkösvaihtoehto oikean pakin tontille. Kaukana parhaastaan tällä kaudella muutamia yksittäisiä otteluita lukuunottamatta. Peliaikaa yli 3000 minuuttia ja kendotehot vaatimattomat 1+3. Ensi kaudella selkeä tasonnoston paikka.

Alvaro Odriozola: Debyyttikausi baskille pääkaupungissa. Sai vastuuta vajaan 1900 minuutin verran ja suoriutui kokonaisuutena siedettävästi.  Ylöspäin jatkuvasti vaarallinen, josta kertoo myös yhdeksän maalisyöttöä. Puolustuspelaamiseen tarvitaan kuitenkin parannusta, mutta haastanee ensi kaudella Carvajalia yhä enemmän ja enemmän.

Sergio Ramos: Kapteeni oli joukkueen "isoista" nimistä toinen selkeä onnistuja. Ei nyt mitään häikäisevää ja ramosmaisia virheitä tapahtui yhä siellä sun täällä, mutta piti puolustuslinjaa edes jotenkin tällä kaudella pystyssä. Nousi joukkueen rankkarinvetäjäksi ja kirjautti reilussa 3600 minuutissa 11 osumaa.

Raphael Varane: Surkea kauden avauspuolisko. MM-kisakrapula venyi pahasti syksyyn ja pelasi kenties uransa huonoimman kauden Madridissa. Loppukautta kohti edes pientä parannusta, mutta ensi kaudelle tarvitaan jälleen tutumpi ranskalaistoppari. Oli kauden aikana lähtöhuhujen kohteena, mutta on onneksi jäämässä ensi kaudeksi.

Nacho: Samat sanat kuin Varaneen. Heikko kausi joukkueen kolmostopparilta. Virheitä ja epävarmuutta viime vuosina joukkueen yhdeltä tasaisimmista suorittajista. Jatkanee ensi kaudella Ederin saapumisesta huolimatta.

Jesus Vallejo: Loukkaantuneena tuttuun tapaansa likimain koko kauden ja sai vyölleen vain noin 500 minuuttia kauden aikana. Kehitystä ei tapahtunut tälläkään kaudella ja todennäköisemmin tie vie ainakin lainalle seuraavaksi vuodeksi tai kahdeksi.

Marcelo: Ihan hirvittävä fiasko. Riittänee brassin kohdalle.

Sergio Reguilón: Nousi puskista Solarin aikana joukkueen ykkösvaspaksi, mutta palasi maanpinnalle Zizoun tultua joukkueen puikkoihin. Kauden suurin yllättäjä. Zizoun saapumisen myötä ura jatkunee loistavasta kaudesta huolimatta lainalla.

Casemiro: Pitkälle listalle, jotka epäonnistuivat tällä kaudella. Epätasaista ja laiskaa menoa suurimman osan aikaa kaudesta. Parhaimmillaan kuitenkin maailman eliittiä omalla pelipaikallaan, mutta monen muun tavoin tarvitsee motivaationsa takaisin. Ura jatkunee Madridissa.

Toni Kroos: Heikoin kausi myös Kroosilta Madrid -urallaan. Ei saanut missään vaiheessa parastaan irti ja joutui myös ensimmäistä kertaa Madrid -uransa aikana kritiikkivyöryn keskelle. Kankean oloinen pitkin kautta, mutta ei epäilystä etteikö se paras Kroos vielä saataisi irti. Tehojen puolesta jäi myös piippuun, vain 1+6 43 otteluun.

Luka Modric: Ballon d'Or -voittajalta floppikausi niinikään, vaikka olikin ajoittain keskikenttäpelaajista se paras suorittaja. Pitkät MM-kisat vesittivät alkukauden ja loppukaudesta kroatialaista ei käytännössä kiinnostanut enää tippaakaan. Ollut lähtöhuhuissa, mutta tällä hetkellä jäämässä Madridiin.

Dani Ceballos: Alkukaudesta näytti, että Lopeteguin alaisuudessa Ceballos pääsee vihdoin irti ja vastuuta tulee. Piippuun jäi muutamia hyviä hetkiä lukuunottamatta ja vahvasti näyttää, ettei Ceballosin ura koskaan tule Madridissa nousemaan kukkaan. Lainalle tai myyntiin.

Marcos Llorente: Koirankopista joukkueen suurimpien yllättäjien joukkoon Solarin aikakaudella. Osoitti, että hänen varaansa pystyy laskemaan jopa isoimmissakin peleissä. Zizoun paluu kuitenkin vesittänee nuo haaveet ja Llorenten matka jatkunee lainalle tai myyntiin. Atletico vahvasti Llorenten kintereillä.

Fede Valverde: Niinikään yllättäjien joukkoon tällä kaudella. Sai vastuuta pitkin kautta, vaikkakin vain reilun 1100 minuutin verran. Zizou halunnee pitää urugualaisen joukkueessa myös ensi kaudella.

Isco: Iso pettymys. Lopeteguin alaisuudessa piti olla niitä kavereita, jotka vihdoin ottavat sen seuraavan ison askeleen, mutta heikoksi jäi. Kannattajat syystäkin turhautuneita ja aika moni olisi valmis päästämään miehestä irti. Jatkanee kuitenkin, vaikka avauskokoonpanon paikka tulee olemaan kiven alla.

Marco Asensio: Samaan listaan Iscon kanssa. Ronaldon lähdön piti olla se ikkuna Asensiolle, jolloin alkaa lunastus, mutta aivan karmaisevan surkea kausi mallorcalaiselta. Edelleenkin parhaimmillaan vaihtopelaajana, mutta ei ole yksi tai kaksi iltaa, kun Asension otteisiin sai kauden aikana turhautua. 44 ottelua, yli 2300 minuuttia ja tehot 6+7. La Ligassa tasan yksi maali. Ulos ja äkkiä.

Gareth Bale: Sama kuin Asension kohdalla. Se tilaisuus nousta legendojen joukkoon, mutta vaatimattomaksi jäi. Loppukausi kannattajien pihdeissä. La Ligassa vaatimattomasti vain kahdeksan maalia ja peliminuuteissa maali joka 224. minuutti. Ei se ihan lähtenyt ja ura todennäköisesti päätökseensä Madridissa.

Lucas: Joka valmentajan luottoheppa. Step over, kohti päätyrajaa ja keskitys. Siinäpä se Lucasin tämäkin kausi pähkinänkuoressa. Joukkuepelaajana edelleen eliittiä, mutta taitojensa puolesta ei kuuluisi seurassa pelata. La Ligassa Asension tavoin yksi maali ja kolme syöttöä. Hieno mies, mutta jokohan olisi aika päästää irti..

Karim Benzema: Se joukkueen toinen onnistuja Ramosin ohella isoista nimistä. 30 maalin kausi ja joukkueen ylivoimainen minuuttirohmu (4300 min) Oli hyökkäyspään pelaajista ainoa, kuka pystyi kantamaan oman kortensa kekoon paikatessa CR:n jättämää tyhjiötä. Onnistunut kausi, jatkanee ensi kaudella Jovicista huolimatta.

Mariano: Neljä maalia, ei ihan se mitä odotettiin. Vastuu jäi pieneksi Benzeman kerätessä suurimmat minuutit. Marianolle vain reilu 700min. Paljon loukkaantumisia ja muuta riesaa. "Nuevo Siete" ei ihan ollut entisen seiskan veroinen. Ura jatkuu jossain, mutta tuskinpa Madridissa.

Vinicius: Brassi nousi vastoin odotuksia joukkueen parhaimmistoon. Oli monena iltana ainoa syy katsoa joukkueen pelejä. Todellinen superlupaus ja jahka saa vielä viimeisiin ratkaisuihin lisää terävyyttä, vain taivas rajana.

Brahim: Loppukaudesta vastuuta ja muutama todella pirteä esitys. Ura jatkunee lainalla, mutta tulevaisuus on Madridissa.


2019 -2020

Uuteen kauteen Madridissa lähdetään odottavin tunnelmin. Osa on optimisteja ja toivoo Zizoun vievän joukkueen uusien tähtivahvistusten kera menestykseen asti. Toinen puoli on ihan oikeutetustikin varpaisillaan, mitä tuleman pitää. Onko Zidanesta samaan, mitä hän teki ensimmäisellä visiitillään? Mitä jos kaikki floppaa jälleen lokakuuhun mennessä? Oikeutettuja kysymyksiä, mutta nyt Madridissa on saatu rakentaa joukkuetta hyvissä ajoin keväästä asti, jolloin harjoituskaudelle päästään vähintäänkin kelvollisista asemista.

Siirtomarkkinoilla on tapahtunut jo nyt paljon hyviä asioita, joka helpottaa niin joukkueeeen kuin pelaajienkin valmistautumista kauteen. Jo pelkästään imagollisista syistä joukkueen vahvistaminen nimekkäillä hankinnoilla oli ehdotonta. Viime kauden kaltaista fiaskoa ei kukaan halua toistaa, kun kotiotteluissa on paikalla noin 40 000 katsojaa ja joukkue ottaa kontilaan 0-2 turpaan joltain Gironalta. Jo pelkästään nimet Eden Hazard ja Luka Jovic täyttävät jälleen katsomot, mutta ennen kaikkea joukkue saa tähtiluokan pelaajia sekä sisäinen kilpailutilanne kiristyy. Pelaajamateriaalin puutteesta ei alkavalla kaudella homman pitäisi jäädä kiinni, jahka kesän aikana tehdään vielä riittävän älykkäitä siirtoja.Eden Hazard - jokaisen madridistan märkä päiväuni on vihdoin toteutunut.


Varmistuneet siirrot

-> Eden Hazard
-> Luka Jovic
-> Ferland Mendy
-> Rodrygo
-> Eder Militão
-> Takefusa Kubo

Ulospäin liikennettä ei ole vielä ollut, mutta saapuneiden pelaajien osalta tilanne on vähintäänkin hyvä. Hyökkäyspää on oikean laidan kysymysmerkkiä erinomainen. Hazard-Vinicius-Benzema-Jovic tarjoavat ihan mielettömän tulivoiman ja vaikka turhakkeita ovatkin, niin Asensio, Bale, Mariano, Isco ja Lucas aika monessa joukkueessa menisivät suoraan avaukseen. Näistä nimistä kuitenkin useampi vaihtanee vielä maisemaa.

Keskikentän osalta tilanne on vielä auki, sillä rotaatiomiehistä Ceballos ja Llorente ovat liipaisimella. Puolustus ja maalivahtiosasto on tässä vaiheessa kesää jo tarpeeksi laadukas, joten muutamasta turhakkeesta + (lainapelaajista) eroon ja ensi kauden kokoonpano näyttää varsin kilpailukykyiseltä.
Tyylikäs kotipaita kultaisilla raidoilla ja fontilla  :pallo:


Pre-temporada 2019

21.7 Real Madrid - Bayern Munchen (USA, klo 03.00)
24.7 Real Madrid - Arsenal (USA, klo 02.00)
27.7 Real Madrid - Atletico de Madrid (USA, klo 02.30)

30.7 Real Madrid - Tottenham (Munchen, klo 19.00)
31.7 Real Madrid - Bayern Munchen/Fenerbahce (Munchen)
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

maheinon

 • Viestejä: 1459
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #1 : 15.06.2019, 18.56.26 »
Nyt joutuu harkitsemaan jos hankkisi toisen virallisen paidan, on sen verran messevän näköinen. Ensimmäinen tietysti liiloilla raidoilla ja ilman nimeä.

What do you think the next happen now.

Figuuri

 • Viestejä: 3190
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #2 : 16.06.2019, 15.36.25 »
Vannoutuneelle kätyrille vai miten se titteli kuuluikaan.  :peukku_ylos:

Kesä lähti härskisti käyntiin, viime kerrasta onkin jo kymmenen vuotta. Joukkueen uudistaminen on yleensä positiivinen asia, mutta nyt seilataan melko syvillä vesillä, menojen ollessa suuret ja tuloistakaan ei ole täyttä takuuta. Olemme niin sanotusti jännän äärellä. Zidanen paluu tuo tähän sirkukseen vielä pienen jännitysbonuksen, usko seuralegendan tekemiseen ei ole tsämppispysteistä huolimatta kovinkaan vankka. Tästä päästäänkin minua osittain vaivanneeseen, kuin myös ärsyttäneeseen johtopäätökseen.

Seura tarvitsee tämän kesän hankinnoista huolimatta vielä muutaman pelaajan, mm. parille keskikenttäpelaajalle olisi käyttöä. Kilpailukykyisten pelaajien hankkiminen ei ole halpaa, suurella todennäköisyydellä seura joutuisi myynneistä huolimatta maksamaan lisää. Haluaisin muistuttaa seuran olevan tilanteessa, jossa se on pakotettu myymään pelaajia taloudellisen tilan tasapainottamiseksi. Mielestäni nykyisessä joukkueessa ei ole liikaa myyntikelpoisia pelaajia, joilla voisi oikeasti tehdä hyvät rahat. Tästä huolimatta myynnit tulisi tehdä, ensisijaisesti pelkästään urheilullisen puolen puolesta. Joukkuetta tulisi tuulettaa, luoden napakampi kilpailullinen tilanne pelaajien välille, sekä tietysti tähystää kohti tulevaisuutta. Pelaajat jotka myisin välittömästi pois, Isco, Asensio, Lucas ja Ceballos. Syyt näiden pelaajien luopumisesta on tuotu esiin aikaisemmin, moni varmasti pystyy myös päättelemään itse, miksi heistä voisi tai tulisi luopua. Edellä mainitut pelaajat tulisi tietysti korvata, kuten todettua, tämäkään hupi ei olisi täysin ilmaista. Minua ärsyttänyt asia on seuraava, Zidane ja hänen kykynsä "polttaa sillat" pelaajiin. Olen rehellisesti sitä mieltä, että Real Madrid on onnekkaassa tilanteessa, koska lainalla on mm. sellaiset pelaajat kuin Mateo ja James. Itsehän kotiuttaisin nämä pelaajat välittömästi, saaden kaksi kilpailukykyistä pelaajaa ilmaiseksi, sekä mahdollisuuden luopua kuormittavista pelaajista. Joku varmasti pohtii, miksei vain myydä näitä lainapelaaja ja pidetä nykyiset pelaajat, samalla tavalla heistä saisi rahaa ja ei tarvitsisi ostaa ketään. Se olisi ihan asiallinen kysymys, kuin myös täysin looginen huomioiden Zidanen suhde kahteen em. pelaajaan. Olemme ärsykkeen kulminaatiopisteessä. Iscon todellinen taso on todistettu jo monen kauden ajan, hän ei ole kehittynyt pelaajana oikeastaan yhtään, hän ei myöskään hyökkäysorientoituneena pelaaja pysty tarjoamaan tarvittavia tehoja. Asensio puolestaan tuntuu ylittävän aidan sen matalimmasta kohdasta. Lucas on parhaina päivinä kohtalainen liigajyrä vaihtopenkillä. Ceballosin tilanne on puolestaan vähän fifti sixti, potentiaalia olisi kasvaa kunnolliseksi pelimieheksi, mutta sitä on nakertanut siirto väärään seuraan, väärään aikaan ja vielä väärän päävalmentajan alaisuuteen. Edellinen huomioiden, ei taida hänenkään kemiat kohdata Zidanen kanssa sen kummemmin.

Onko olemassa mitään muuta vaihtoehtoa kuin seuraava, kaikki ukot pihalle nykyisiä lainamiehiä myöten ja pari isompaa kalaa isolla rahalla sisään? Riittääkö 500 miljoonaa tänä kesänä? Uhka vai mahdollisuus? Katsotaan tämä siirtoikkuna loppuun ja avaudutaan sitten lisää, joka tapauksessa tulevaisuus sisältää suuria uhkakuvia monella eri osa-alueella.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 4396
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #3 : 17.06.2019, 16.37.26 »
Vannoutuneelle kätyrille vai miten se titteli kuuluikaan.  :peukku_ylos:

Kesä lähti härskisti käyntiin, viime kerrasta onkin jo kymmenen vuotta. Joukkueen uudistaminen on yleensä positiivinen asia, mutta nyt seilataan melko syvillä vesillä, menojen ollessa suuret ja tuloistakaan ei ole täyttä takuuta. Olemme niin sanotusti jännän äärellä. Zidanen paluu tuo tähän sirkukseen vielä pienen jännitysbonuksen, usko seuralegendan tekemiseen ei ole tsämppispysteistä huolimatta kovinkaan vankka.

Edelleenkin haluaisin nostaa esille sen seikan, että todella moni Euroopan huippuseura ei myöskään ole missään ruusuisessa tilanteessa. Ainoastaan Cityn ja Liverpoolin näkisin lähtevän jokseenkin seesteisissä tunnelmissa ensi kauteen, muualla pakat ovat enemmän tai vähemmän sekaisin, ja kysymysmerkkejä riittää.

Tästä johtuen La Ligan ja CL:n voittoon ei edes vaadita mitään kaikkien aikojen onnistumista joukkueena. Viime kauden järkyttävä alisuorittaminen pitää toki välttää, mutta jos nämä miljonäärit saataisiin pelaamaan tasaisesti edes lähelle omaa tasoa, kamppailtaisiin jo kevyesti molemmista isoista pysteistä.

Tässä on suuri rooli valmennuksella, mutta myös pelaajistolla. Esimerkiksi Saksan keisari voisi ottaa muutaman juoksuaskeleen, hyökkäyspään pelaajat voisivat ajatella joskus myös maalintekoa ja Courtois on toivon mukaan huomattavasti varmaotteisempi.

Maaliskuussa 2020 voidaan heittää Zidane bussin alle, jos La Liga on menetetty ja CL:stä pudottu, mutta toistaiseksi on syytä uskoa tulevaan. Joukkueelle on tehty rajua tuuletusta - juuri sitä mitä kaivattiin - ja Zidanekin halunnee näyttää, että kaikki ei ollut pelkkää tuuria edellisellä pestillä.

Seura tarvitsee tämän kesän hankinnoista huolimatta vielä muutaman pelaajan, mm. parille keskikenttäpelaajalle olisi käyttöä. Kilpailukykyisten pelaajien hankkiminen ei ole halpaa, suurella todennäköisyydellä seura joutuisi myynneistä huolimatta maksamaan lisää. Haluaisin muistuttaa seuran olevan tilanteessa, jossa se on pakotettu myymään pelaajia taloudellisen tilan tasapainottamiseksi. Mielestäni nykyisessä joukkueessa ei ole liikaa myyntikelpoisia pelaajia, joilla voisi oikeasti tehdä hyvät rahat. Tästä huolimatta myynnit tulisi tehdä, ensisijaisesti pelkästään urheilullisen puolen puolesta. Joukkuetta tulisi tuulettaa, luoden napakampi kilpailullinen tilanne pelaajien välille, sekä tietysti tähystää kohti tulevaisuutta. Pelaajat jotka myisin välittömästi pois, Isco, Asensio, Lucas ja Ceballos.

Keskikenttää ei vielä ole tuuletettu yhtään ja CMK tarvitsee ehdottomasti ravistelua. Pogba olisi edelleen ykkösvalintani, Eriksenistä en syty kauheasti vieläkään. Ndombeleta en tunne tarpeeksi hyvin, mutta en lähtökohtaisesti tuomitsisi siirtoa.

Isco, Asensio, Lucas ja Ceballos joutaisivat minunkin mielestä muualle. Llorente ei ilmeisesti kuulu ollenkaan Zidanen pelikirjaan, vaikka ehkä ansaitsisi vielä mahdollisuuden. En minä tuonkaan perään kyllä suuresti jää itkemään, mutta silloin Casemirolle on saatava joku stuntti.


Olen rehellisesti sitä mieltä, että Real Madrid on onnekkaassa tilanteessa, koska lainalla on mm. sellaiset pelaajat kuin Mateo ja James. Itsehän kotiuttaisin nämä pelaajat välittömästi, saaden kaksi kilpailukykyistä pelaajaa ilmaiseksi, sekä mahdollisuuden luopua kuormittavista pelaajista.
 

Kovacic on niin turhauttava pelaaja, että saa etsiä joukkueen jostain muualta kuin Madridista. Häntä koskee ihan sama kuin Iscoa, kehitystä ei ole tullut yhtään viime vuosina ja ennen kaikkea tehot loistavat täysin poissaolollaan.

Jamesille haluaisin kovasti löytyvän roolin, mutta kyllä tuo on vaikeaa. Goal.com kirjoitti ihan hyvin Jamesista. Yhteenvetona: jos haluat tehdä maaleja, peluuta Jamesia. Jos haluat voittaa pelejä, älä peluuta Jamesia. Rajusti sanottu, mutta Jamesilla tuntuu olevan selvä vaikutus joukkueen peliin alaspäin. James tarvitsee niin vapaan roolin loistaakseen, että kokonaisuus kärsii.

On aika sääli, että noin taitavan pelaajan taidot menevät noin hukkaan, mutta minkäs teet.

Losblancos

 • Viestejä: 2306
 • Hala Madrid!
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #4 : 17.06.2019, 19.24.53 »
Mateo ja James

Ei Zidanea noista tapauksista voi kyllä syytellä oikein mitenkään. James on nyt kahdessa peräkkäisessä suurseurassa ajautunut valmennuksen epäsuosioon. Bayernissa kävi aivan samanlailla kuin Realissa. Jo Bayern-pestin aikana tuli huhuja, että sukset on ristissä Kovacikin kanssa. Jos 2 peräkkäisen suurseuran valmentajan kanssa on ongelmia, niin eiköhän ole todennäköisempää, että kyse on vaikealuonteisesta pelaajasta. Kyllähän sekin nyt kertoo jo ihan riittävästi, että Bayern päätti olla hankkimatta, vaikka olisivat saaneet hyvin sopuhintaan. Ei primadonnia Madridiin kiitos.

Mateon sen sijaan voisin itse ihan hyvin ottaakin ringin leventäjäksi. Ongelma on vaan se, että mies halusi itse lähteä, koska kyllästyi soittelemaan kakkosviulua. Hän ei kyennyt Madridissa murtautumaan avauskokoonpanoon ja siksi hän halusi siirtyä joukkueeseen, jossa hän on lähtökohtainen avauksen pelaaja. Mikään ei ole siinä suhteessa muuttunut, pikemminkin päinvastoin jos kk:lle tulee Pogba/Eriksen, jolloin Mateo olisi kk-pelaaja #5, hankinnan, Modricin, Kroosin ja Casen jälkeen. Eli on täysin Zidanesta riippumatonta, että hän ei ole Realiin palaamassa. Hän ei itse halua olla rotaatiopelaaja enää.

Kummankin näiden pelaajan kohdalla Zidanen syyttely on siis mielestäni perusteetonta. Tässä sen sijaan tapaus, josta Zidane ei varmaan ainakaan kehuja ansaitse:

https://www.laliiga.com/aihe/ceballos-dani/2019-06/lahtokuopissa-olevan-real-pelaajan-suorat-terveiset-zidanelle-en-minakaan-halunnut-sinun-kanssasi-toita-tehda/

Nuorten pelaajien kehittäminen ja käsitteleminen Zidanen kohdalla kyllä itseänikin huolestuttaa. Yhteistyö Ceballoksen kanssa ei selvästikään ole ollut kovin hedelmällistä. Ja jos nyt sattuu tulemaan tykkikausi, niin varmasti ei halua palata Madridiin Zidanen ollessa valmentajana, jos miehelle siis jonkinlainen buy-back-clause edes sorvataan.

Pogba/Eriksen, Isco, Asensio, Llorente.

Pogbasta ehkä vähän kaksipiippuiset fiilikset. Toisaalta tykkään hänen monipuolisuudestaan ja hän on käsittääkseni aika sellainen kk-pelaaja, jollaista tuonne kaivattaisiin mielestäni eli vähän sellainen box-to-box tyyppinen ukko, joka toisi myös maalivaarallisuutta keskikentältä, toisin kuin esim Kroos ja Modric. Toisi myös dynaamisuutta, jota edellämainitulta kaksikolta puuttuu (varsinkin Kroos on todella diesel).

Mutta sitten se asennepuoli, josta olen kuullut ettei todellakaan aina nappaa, alaspäin varsinkaan. Somessa pyöri vähän aikaa sitten tilasto, jossa verrattiin sitä, että kuinka paljon valioliigan keskikenttäpelaajat kävelevät/hölkkäävät/spurttaavat keskimäärin ottelun aikana prosentuaalisesti. Tämä tilasto paljasti, että Pogba kävelee suhteellisesti ottelun aikana enemmän kuin kukaan muu valioliigan kk-pelaaja.

Tuo on kyllä aika iso red flag mielestäni. Jos jollain pelipaikalla työmoraali on avainasemassa, niin keskikentällä. Koko joukkue kärsii siitä, jos primadonna tallustelee keskiympyrässä odottelemassa palloa. Olen siis vähän skeptinen Pogban suhteen. Kyllä Eriksen herättäisi enemmän luottamusta.

Kaikki riippuu tietysti ensi kauden taktiikasta, mutta en usko että Iscoa ja Asensiota voi molempia lähteä myymään. Tarvitaan rotaatioukkoja. Itse myisin näistä mieluummin Iscon. Iscoa en jaksaisi katsella enää yhtään, kun taas Asension kohdalla näen, että se läpilyönti ei edellenkään ole täysin mahdotonta, vaikken henkeä pidättelekään sitä odotellessa. Ymmärrän siis turhautumisen Asensioon ihan täysin, mutta itse valitsisin kuitenkin mieluummin hänet kuin Iscon.   

Llorenten kohdalla en käsitä Zidanea. Caselle kuitenkin tarvitaan se stuntti/haastaja ja mielestäni hän näytti kuitenkin viime kaudella olevansa pelimies. Ja jos mies myydään vielä Atleticoon, niin ei jestas sentään. Real kasvattaa ja Atletico korjaa hedelmät.  :peukku_alas: Toivoisin edelleen, että jäisi. Keskikenttä "hankinta", Modric, Kroos, Case, Valverde, Llorente kuulostaisi mielestäni jo ihan hyvältä.

- ja Zidanekin halunnee näyttää, että kaikki ei ollut pelkkää tuuria edellisellä pestillä.

On täysin käsittämätöntä, että tuollaisesta voi vakavalla naamalla kukaan edes keskustella.
   

Figuuri

 • Viestejä: 3190
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #5 : 17.06.2019, 21.37.22 »
Ei Zidanea noista tapauksista voi kyllä syytellä oikein mitenkään. James on nyt kahdessa peräkkäisessä suurseurassa ajautunut valmennuksen epäsuosioon. Bayernissa kävi aivan samanlailla kuin Realissa. Jo Bayern-pestin aikana tuli huhuja, että sukset on ristissä Kovacikin kanssa. Jos 2 peräkkäisen suurseuran valmentajan kanssa on ongelmia, niin eiköhän ole todennäköisempää, että kyse on vaikealuonteisesta pelaajasta. Kyllähän sekin nyt kertoo jo ihan riittävästi, että Bayern päätti olla hankkimatta, vaikka olisivat saaneet hyvin sopuhintaan. Ei primadonnia Madridiin kiitos.

Mielestäni voi syytellä. James aloitti Madridissa erittäin positiivisesti, Ancelottin alaisuudessa siis. Italialainen osasi käyttää pelaajaa hänen vahvuuksien mukaan, se poiki myös tuloksia. Zidanen aikana kärsittiin kyllä osittain myös materiaalin hurjasta leveydestä, kaikille ei vain ollut tilaa. Se mikä kokoonpano olisi ollut paras ja kauaskantoisin, jää osittain spekuloinnin varjoon. Zidanen tuplakaudella rotaatiopelaajilla oli erittäin suuri merkitys nimenomaan primeran voittamisessa, erityisesti Jamesin ja Moratan hyökkäyksellinen anti. Näiden pelaajien lähdettyä, seuraavan kauden liigasaldo kertoo karun totuuden. Tsämppismenestys tuli, mutta ei sekään tullut helpoimman kautta (joskin tsämppiksen voittamiseen tarvitaan nimenomaan myös tuuria). Sen verran tulen kuitenkin vastaan, että suurella todennäköisyydellä myös Jamesin päätös lähteä seurasta vaikuttaa tähän päivään ja mahdolliseen paluuseen. Harmillisesti hän ehti lähteä pois, ennen kuin Zidane teki timanttikokeiluja. Jamesin jäädessä tilanne voisi olla täysin toinen.

Bayernin reissua en vetäisi tähän mukaan, ihan siitä syystä, että siellä pelaajien ja Ancelottin kemiat eivät kohdanneet, jonka seurauksena sitten nähtiin valmentajavaihdos. Siellä varmaan lähdettiin ensin rauhoittamaan tilannetta, jonka seurauksena vanhoille ratsuille annettiin enemmän tilaa. Väkisinkin tuollainen vaikuttaa pelaajan otteisiin, vieras valmentaja jolta ei löydy yhtään luottamusta. Eipä saksalaisjätin kausikaan ollut mikään erikoinen. Toisen forkan puolella seuraa seuraavat tuntuivat olevan tyytyväisiä kolumbialaisen pelaamiseen, aina kun hän oli kentälle päässyt. Siksi koen edellisen väittämän ristiriitaiseksi.

Bayernin osto-option käyttämisen haluttomuus on myös täysin selvä. James on tuonut esiin haluttomuutensa jatkaa seurassa, seura ymmärtää urheilullisen riskin ja samalla kunnioittaa pelaajaa. Rummenigge antoi myös lausunnon, jonka mukaan Bayern ei tee ihmiskauppaa, eli eivät lunasta osto-optiota vain tehdäkseen tuottoa pelaajan kustannuksella. Tämä on mielestäni kunnioitettavaa.

Noin muuten kyllä samat Zidaneen nuorten pelaajien kehittäjänä, Pogbaan, kuin myös Isco vs Asensio asetteluun.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

maheinon

 • Viestejä: 1459
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #6 : 17.06.2019, 22.31.00 »
Nykyisellä rosterilla oma joukkueeni olisi tälläinen. Luultavaa on ettei Ceballos ja Llorente jatka Zidanen kanssa, joten jännä nähdä mistä mukiin menevät ukot keskikentälle saadaan haalittua. Isco ja Kovacic eivät oikein ole vakuuttaneet ainakaan 2 miehen keskustassa. Marcelon pyykkilauta vakuutti ja annoin paikan joukkueessani. :)

What do you think the next happen now.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6224
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #7 : 19.06.2019, 15.39.12 »
Tässä alkaa väkisin jo odottaa innolla ensi kautta ja varsinkin kolmikon, Hazard, Jovic ja Vinicius yhteispeliä. Hazardin ja Viniciuksen kyky luoda tilanteita ja Jovicin kyky tehdä maaleja. Ja ehkä Vinicius on toiveeni mukaisesti kehittänyt kesän potkuteknikkaansa ja osalistuu maalintekoon vähän useammin. Ainekset koviin tehoihin on. Vihdoin on jotain mitä odottaa. En silti odota yhtään titteliä ensi kaudella, koska isoja pelejä ei voiteta ilman kunnollista ja toimivaa pelisuunnitelmaa.

Mä en jotenkin ole Brahimiin lämmennyt, enkä oleta hänen olevan isossa roolissa ensi kaudella. Rodrigo ajaa jo ensi kaudella ohi ja Bale vie minuutit, jos jää nauttimaan elämästään Madridissa.

Sopisi toki sekin, että Bentso mättäisi yli 30 maalia ja Jovic saisi vielä pari vuotta odottaa avuksen paikkaa.
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

Redondo

 • Vieras
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #8 : 20.06.2019, 14.20.39 »
Llorenten siirtoo liittyen:
Lainaus käyttäjältä: Lucas Navarrete
Casemiro will get even more minutes now and I don't think that's what RM need. At all.
https://twitter.com/LucasNavarreteM/status/1141665651645456385

Siinäpä se oleellinen. Casemirolla alla (toki monen muun tapaan) aika kammottava kausi ja vastustajat ovat oppineet aika tehokkaasti hyödyntämään Casemiron pallollista rajallisuutta...

Figuuri

 • Viestejä: 3190
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #9 : 20.06.2019, 15.17.34 »
Aika fifti sixti siirto. Tavallaan tämän kokee hyväksi, sillä Llorente herättää kysymysmerkkejä tulevaisuuden pelaajana, lisäksi huhuttu siirtosumma on mielestäni hyvä. Vielä on hieman epäselvää, miten Zidane aikoo joukkuettaan peluuttaa ja kuinka joukkuepelaaminen lähtee käyntiin. Voihan sekin olla mahdollista, että Casemiron vastuu vähenee, näin ollen Llorentea ei nähty tarpeelliseksi pelaajaksi. Ymmärrän huolen Casemiron pallollisesta pelaamisesta, tuo pelipaikka on kuitenkin kriittinen osa-alue joukkueen pelitavassa. Edellisen nojalla olisi ihan aiheellista kysyä, miksei seura kaupannut Casemiroa ja pitänyt Llorentea? Casemiro on kiistatta hyvä pelimies ja ollut tärkeä palanen joukkueessa, sekä ollut yksi iso yksittäinen tekijä Real Madridin menestyksessä viime vuosien aikana. Ymmärrettävästi on helppo sivuuttaa koko idea hänen siirtymisestään muualle. Toisaalta kaikista ajaa aika ohi ja joskus on vain uudistuttava, sikäli olisi ollut myös ihan perusteltua uskaltaa ottaa askel kohti tulevaa ja tehdä samalla hyvä tili kuuden miljoonan härällä. Olisihan se tietysti haikeaa luopua Casemirosta, itse olen seurannut kyseistä pelaajaa sitten Castillan, sekä samalla todistanut hänen nousun yhdeksi nykyjoukkueen merkittävimmäksi pelaajaksi.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6224
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #10 : 20.06.2019, 15.42.27 »
Casemiron kauppaaminen on käynyt itsellänikin mielessä. Syynä se, etten usko Casemiron pystyvän parantamaan pallollista pelaamistaan. Aina ei voi olla Modric tai Kroos viiden metrin päässä. Tuntuu tosiaan kuin aika olisi ajanut Casemirosta ohi. Mutta, kuka tilalle? Pakko olisi silloinkin lähteä ostoksille, kun ei Llorente koko kautta kuitenkaan ehjänä olisi pysynyt.
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

tanu

 • Viestejä: 866
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #11 : 20.06.2019, 16.12.32 »
Casemiron kauppaaminen on käynyt itsellänikin mielessä. Syynä se, etten usko Casemiron pystyvän parantamaan pallollista pelaamistaan. Aina ei voi olla Modric tai Kroos viiden metrin päässä. Tuntuu tosiaan kuin aika olisi ajanut Casemirosta ohi. Mutta, kuka tilalle? Pakko olisi silloinkin lähteä ostoksille, kun ei Llorente koko kautta kuitenkaan ehjänä olisi pysynyt.

Koska Llorente lähti Ticoon, niin pakko lähteä ostoksille. Mutta voiko formaatio olla enemmän 4-2-3-1, jolloin Casemiron vierellä voisi peluuttaa "huoletta" Modricia, Kroosia tai sitten sitä Pogbaa? Tai Pogbaa jonkun muun kanssa heikkoja jengejä vastaan?

Mites Fede Valverde? Ei ole ainakaan ollut mitään huhuja että olisi lähdössä muualla ja ainakin teoriassa voisi stuntata tuossa kk kaksikossa.

Jos pitää hommata uusi kk pohjapelaaja, niin itsellä ei tule mitään halpaa hyvää ratkaisua mieleen. Jos taas Casemiro myytäisiin, niin sitten koko rahalla Kantea! Mutta ei tule tapahtumaan..

Chris

 • Viestejä: 4991
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #12 : 20.06.2019, 21.51.12 »
Harmittava kauppa tämä Llorente. Erittäin sympaattinen ja komea nuori mies, joka puhkesi kukkaan vaikka hetken näytti, ettei taso vaan Alavesia suurempiin seuroihin riitä. Harmittavaa etenkin siksi, että oikeasti nousi käyttökelpoiseksi pelaajaksi ja olisi ollut todella hyvä stuntti Casemirolle ja jopa taistellut ihan rehdeistä minuuteista (ainakin jos valmentajana olisi joku muu kuin ZZ)  Hyvät rahat toki saatiin, mutta olisin pitänyt ehdottomasti joukkueessa, mutta ymmärrettävää, että halusi lähteä isomman vastuun perässä muualle. Atletissa vastuuta ainakin pitäisi tulla, sillä niin Rodri kuin Thomaskin ovat mitä ilmeisemmin lähdössä.

Tarkoittaa ehdottomasti yhtä miestä keskikentälle, jopa kahta. Jos Ceballos lähtee, tarvitaanko peräti kolme? Tuo CDM paikka on siitä hieman haasteellinen, että maailmassa ei mitään maistuvia vaihtoehtoja sille paikalle ole ja nyt myytiin sitten oma poika pois. Ndombele tuolla positiolla kai jonkin verran on pelannut, vaikka taitaa olla enemmänkin 8-paikan pelaaja. Pogba ei ihan tuohon kaiketi taivu, hänestäkin paremmin saanee irti hieman ylempänä. Hankalaan paikkaan itsemme nyt ajettiin yhden kaupan myötä.  :peukku_alas:

Alkaa myös kohta näyttää siltä, että Isco jäänee. Jos jo ennen Llorenten poistumista oltaisin yksi mies keskikentälle tarvittu, niin nyt sinne tarvitaan melkeinpä kaksi. Ndombele, Eriksen ja Pogba kaippa ne realistisimmat hankinnat on ja voi olla, että ZZ käyttää kytköksiään Ranskaan ja hommaa Ndombelen ja/tai Pogban. 

Balen tilanne alkaa olemaan myös aika mielenkiintoinen. Mitään dramaattista kiinnostusta ei muilta seuroilta ole tullut johtuen korkeista kuluista ja herra Gareth alkaa olla puun ja kuoren välissä tulevaisuutensa suhteen.

Tästä päästäänkin siihen, että puutteista huolimatta kyseessä on parhaimmillaan todella kova pelimies. Oikeiden laitureiden tarjonta on tällä hetkellä hyvin rajallista niin Realin sisällä kuin siirtomarkkinoillakin. Voisin hyvin nähdä Balen parantavan otteitaan huomattavasti, jos ja kun joukkueenkin peli alkaa taas kulkea ja tästä golf-hirmusta voisi olla taas keväällä apua finaalien voittamisessa.

En ole sanomassa, että rukoilen Balen jäävän seuraan ja että rakastaisin häntä pelaajana yli kaiken, mutta tässä tilanteessa jääminen seuraan alkaa kuulostaa vähiten huonolta vaihtoehdolta. Hyviä korvaajia ei ole ja Bale voisi hyötyä paljonkin esim. Hazardin tarjoiluista. Onhan se kallis pitää joukkueessa, mutta tilanne on se mikä se on.

Tuo onkin yksi mielenkiintoisimmasta comme ci comme ca -tilanteista kesän aikana. Oikea laita on tosiaan muodostumassa tietyksi ongelmakiveksi, vaikka sinne onkin laittaa tällä hetkellä Bale, Lucas, Rodrygo, Asensio ja Brahim. Tarjontaa siis on, mutta kukaan ei oikein sytytä. Ulostaisin nyt ihan ensimmäisenä Lucasin ja sitten miettisin mitä tehdään Asensiolle ja Brahimille. Asensio myyntiin ja Brahim lainalle? Periaatteessa Bale-Rodrygo ei kenties kuulostaisi niin pahalta, jahka Bale saisi vaan edes jonkinlaisen forminsa takaisin, mutta silti luotto on niin mennyt walesilaiseen, etten tiedä toivoako hänen jäämistään. Suurin toive olisi, että Rodrygo löisi pre-temporadalla jo sellaiset näytöt tiskiin, että puheet Castillasta tai lainapestistä unohdettaisiin samantien ja saataisiin jo nyt hänestä potentiaalinen vaihtoehto oikealle.

Maalivahdit, puolustus, vasen laita ja hyökkäyskaksikko on tällä hetkellä kyllä todella hyvässä jamassa, mutta keskikenttä ja oikea puoli aiheuttaa vielä aika paljonkin kysymysmerkkejä, mitä niiden suhteen tullaan tekemään.

Mites Fede Valverde? Ei ole ainakaan ollut mitään huhuja että olisi lähdössä muualla ja ainakin teoriassa voisi stuntata tuossa kk kaksikossa.

Valverde on kyllä niitä pelaajia, kenet unohtaa aina kaikista spekulaatioista. Taisi jonkinlaisen suosikin aseman Zizoulta saada ja en yllättyisi, jos jatkaisi. Enempi hänkin tuolle 8-paikalle sopinee kuin pohjalle, mutta voisi periaatteessa pienempiä seuroja vastaan tuurailla Casemiroa pohjalla. ¨

Jos spekuloi, että keskikentällä olisi Casemiro, Modric, Kroos, Ndombele, Eriksen, Isco ja Fede niin kyllähän tuo nyt hyvinkin riittäisi..
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

maheinon

 • Viestejä: 1459
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #13 : 23.06.2019, 10.38.06 »
Kaikki merkit viittaavat siihen, että LaLigan  voittaminen on Madridin ja Zidanen päätavoite tulevalla kaudella.

Zidane saa lähes koko ydinmiehistönsä käyttöönsä heti pre-seasonin alusta lähtien. Vain Casemiro taitaa olla kisojen vuoksi pidempään lomalla. Penkkiveikoista toki myös Eder, Dani ja Jesus, mutta kenties vain ensin mainittu pelaa valkoisissa tulevan kauden ja hänkin sisäänajoroolissa.

Marco Asensio olisi voinut hakea itseluottamusta U21-kisoista, mutta katsoivat paremmaksi aloittaa pre-seasonin alusta alkaen ja yrittää istuttaa Marcolle sitä kautta sitä itseluottamusta ja avauksen paikkaa.

Madrid on usein häärinyt siirtoikkunan loppuhetkillä yrittäen hilata siirtosummaa mahdollisimman alas, mutta toisin kävi tänä vuonna. Oltiin valmiita maksamaan vähän ylimääräistä, jotta saatiin siirrot ajoissa maaliin ja uudet miehet pre-seasonin alusta lähtien mukaan. (On toki mahdollista, että haluttiin olla nopeita ja viimeistellä siirrot ennen kuin Valioliigan seurat heräävät tähän kesään. Siellä on käytetty vasta noin 200 miljoonaa, kun normaalin kesän aikana käytetään yli miljardi euroa.)

Mielenkiintoista nähdä, miten pre-seasonin harjoitusottelut laitetaan sopimaan tähän kuvioon. Toistaiseksi elokuulle ei ilmeisesti ole julkistettu vielä yhtään ottelua.

LaLigassa konttaaminen halutaan lopettaa.
« Viimeksi muokattu: 23.06.2019, 10.44.03 kirjoittanut maheinon »
What do you think the next happen now.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6429
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #14 : 02.07.2019, 22.47.18 »
En tiedä oliko jo puhetta, mutta Pintus ei jatka fysiikkavalmentajana. On kai menossa Conten alaiseksi Interiin.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6224
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #15 : 03.07.2019, 16.22.17 »
James ei ole 26 pelaajan joukossa, jotka matkaavat Kanadaan harjoitusleirille. Ryhmässä ei myöskään ole maajoukkueissa pelanneet, Fede Valverde ja Ceballos eikä yhä pelaavat, Casemiro ja Militao.

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2019/07/03/5d1c85dee2704ef4528b457a.html

e. kieliasu
« Viimeksi muokattu: 03.07.2019, 16.30.11 kirjoittanut Alpo »
Carlo Ancelotti: "Signing a superstar striker who scores 30 goals a season won't solve the goalscoring problem. To score goals you need a system. A tactical system that helps everyone in the team score goals."

Siete

 • Viestejä: 3223
 • Teemu Pukki baby
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #16 : 04.07.2019, 18.53.05 »
La Ligan otteluohjelma:

1) Celta ✈️ 18.8.
2) Valladolid 25.8.
3) Villarreal ✈️ 1.9.
4) Levante 15.9.
5) Sevilla ✈️ 22.9.
6) Osasuna 25.9.
7) Atlético ✈️ 29.9.
8 ) Granada 6.10.
9) Mallorca ✈️ 20.10.
10) Barcelona ✈️ 27.10.
11) Leganes 30.10.
12) Betis 3.11.
13) Eibar ✈️ 10.11.
14) Sociedad 24.11.
15) Alaves ✈️ 1.12.
16) Espanyol 8.12.
17) Valencia ✈️ 15.12.
18) Athletic 22.12.
19) Getafe ✈️ 5.1.
20) Sevilla 19.1.
21) Valladolid ✈️ 26.1.
22) Atletico 2.2.
23) Osasuna ✈️ 9.2.
24) Celta 16.2.
25) Levante ✈️ 23.2.
26) Barcelona 1.3.
27) Betis ✈️ 8.3.
28) Eibar 15.3.
29) Valencia 22.3.
30) Sociedad ✈️ 5.4.
31) Mallorca 12.4.
32) Espanyol ✈️ 22.4.
33) Getafe 26.4.
34) Athletic ✈️ 3.5.
35) Alaves 10.5.
36) Granada ✈️ 13.5.
37) Villarreal 17.5.
38) Leganes ✈️ 24.5.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6429
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #17 : 06.07.2019, 10.34.43 »
Gregory Dupont ottaa Pintukselta vapautuneen pääfysiikkavalmentajan roolin. Dupont kuului Deschampsin valmennusryhmään ja nyt siis pääsee Zidanen alaisuuteen. Herralla siis maailmanmestaruus takataskussa. Ennen maajoukkuehommia pidempi pätkä Lillessä ja yksi lyhyempi pesti Celticissä.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2019, 10.36.19 kirjoittanut Mágico Madrid »
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

maheinon

 • Viestejä: 1459
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #18 : 06.07.2019, 11.28.33 »
Tässä vielä kaverin profiili. Ilmeisen pidetty jamppa kun on kaksi melkein 10 vuoden stinttiä vetänyt Lillessä. Majussa onnistuminen kertoo, että ainakin matsiin valmistava jumppa on ollut toimivaa.

https://www.transfermarkt.co.uk/gregory-dupont/profil/trainer/3965
What do you think the next happen now.

maheinon

 • Viestejä: 1459
Vs: Real Madrid 2019 - 2020 ~ El Blanco Dinastia?
« Vastaus #19 : 08.07.2019, 22.47.11 »
Kauden ensimmäisestä päivästä julkaistu video. Balen hyviä välejä ja hymyä korostetaan. Ramos vihaisen näköinen.

https://www.realmadrid.com/noticias/2019/07/el-real-madrid-2019/20-arranca-con-los-reconocimientos-medicos-
What do you think the next happen now.