Kirjoittaja Aihe: Champions League: Real Madrid - Inter Milan  (Luettu 577 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Chris

  • Viestejä: 4432
  • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Champions League: Real Madrid - Inter Milan
« Vastaus #40 : 03.11.2020, 23.51.12 »
Tupla tai kuitti on meininki.

Tupla tuli ja samalla 3 pinnaa lisää. Viihdyttävä ottelu ja voitto sieltä vain raavittiin. Lisää voittoja tarvitaan jotta tästä jatkoon mennään, mutta eipä voiton merkitystä voi turhaan korostaa.

¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

#10

  • Viestejä: 975
Vs: Champions League: Real Madrid - Inter Milan
« Vastaus #41 : 03.11.2020, 23.52.14 »
Huhhuh, kyllä oli pitkiä minuutteja lopussa mutta niin vain se kolme pistettä kaivettiin - värikäs ottelu ja tästä on hivenen mukavampi jatkaa. :pallo:

TAMI

  • Yli-Valvoja
  • *
  • Viestejä: 3627
Vs: Champions League: Real Madrid - Inter Milan
« Vastaus #42 : 04.11.2020, 08.55.24 »
Hazardilta heikompi peli tänään, mutta eipä tuo ihme ole. Kuntoa tässä haetaan. Asension kausaria avaukseen en vaan ymmärrä tämänkään illan jälkeen.

Toivottavasti Hazard kykenee parantamaan selvästi eilen nähdystä tasosta. Vielä ei syytä huoleen ja hyvä kun voittokin tuli vaisusta pelistä huolimatta. Miehen itsensä eleet ja kommentit ainakin luovat uskoa: jätti selvästi Huesca-maalin tuulettamatta, koska tietää olevansa seuralle ja faneille velkaa. Lisäksi sanoi, että häneltä luonnollisesti odotetaan suuria tekoja, koska hän on hyvä pelaaja. :peukku_ylos:

Asensio on aikalailla täysin ilman näyttöjä päässyt jostain syystä kausikortin kantaan kiinni. Liekö tämä jotain lohduttamista Zidanen suunnasta, kun viime kausi oli henkisesti todella rankka. Korkean tason uskotaan löytyvän, mutta toistaiseksi sitä tukemaan on kovin vähän näyttöjä.

Lähes aina kun Marco saa pallon, hänen liike hidastuu ja ajatteleminen alkaa vasta siinä hetkessä. Tämä johtaa yleensä siihen, että päättää kääntää suunnan kohti omaa maalia ja hakea helppoa syöttöä alaspäin. Tuolla tempolla ei ole syytäkään yrittää haastoa tai jalkaa vapaaksi, kun luottoa omiin kykyihin ei näytä löytyvän. Maali eilen siihen ottelun alkuun olisi voinut vapauttaa paljonkin, mutta sekin on pelkkää jossittelua.