Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Hattrickin otteluraportit

(1/124) > >>

RONALDO:
Niin kun Hattrickille perustettiin oma topic niin aattelin et tänne vois pistää otteluraportteja ne jokka pelaa hattrickkiä.
Ite voin pistää huomena raportin, tällä hetkellä omaa otteluani on pelattu 7min ja pelitilanne on 0-0.No jaa 9min ja Team ahma fff johtaa 0-1  :(

ronaldo_90: 
   fc separit - fc mustangs  4 - 0   


 
 

Katso ottelu:  HT Live
Päivämäärä:  21.1.2006 kello 20.30
MatchID:  62726529
Stadion:  SantiagoBernabeu
Yleisöä:  2685
   

Pilvisessä ja sateettomassa säässä ottelua seurasi SantiagoBernabeu -stadionilla 2685 katsojaa. separit lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Gyula - Vilpas, Burlutskiy, Kaila, Svanborg - Metsämäki, Kotiranta, Riittinen, Nordflod, Riiheläinen - Førland.

mustangs aloitti 4-4-2-kokoonpanolla. Kokoonpanoon oli valittu: Jouttimäki - Valovaara, Uttertorp, Jimmink, Onnela - Jurvanen, Tikander, Merikallio, Näykki - Yrjänä, Ojaniittu.

Oli selvää, että separit yritti hyökätä laidoilta. mustangs olisi voinut siirtyä maalin johtoon, kun peli oli edennyt 9. minuutille. Erno Yrjänä pääsi läpiajoon, jonka Kristóf Gyula kylläkin torjui. Maalivahti nappasi pallon jaloista käärmemäisellä nopeudella. separit yritti jatkuvasti murtaa puolustuslinjan keskeltä, mutta vieraiden puolustus kesti. Hienosti sommiteltu yhdistelmä oli johtaa maaliin, mutta Rami Kotiranta epäonnistui viimeistelyssä, ja laukaus meni ohi. Pelikello näytti 22 minuuttia. Kauniisti pelatut tilanteet vasemmalla laidalla johtivat siihen, että lopulta separit siirtyi 1 - 0 -johtoon. Peliä oli pelattu 31 minuuttia, ja maalinteossa onnistui Kristian Nordflod. 34 pelattuna, ja Kristian Nordflod olisi voinut varmistaa voiton, mutta separit joutuu vielä jännittämään. Hänen kierteinen laukauksensa meni hieman maalin yli. Ottelun 35. minuutilla separit:n Kari Riiheläinen kaatui dramaattisesti juuri rangaistusalueen ulkopuolella. Kari Riiheläinen sai kuitenkin varoituksen sukeltamisesta. Tilanne oli tauolle mentäessä 1 - 0. Puoliaikaa hallitsi separit: joukkue piti palloa hallussaan 72 prosenttia peliajasta.

Stadionin tulostaululla kello näytti 60 minuuttia, kun Kari Riiheläinen näki pelaajan vapaana rangaistusalueen sisällä. Sen jälkeen pallolla oli vain yksi osoite, eli Veli-Markus Metsämäki ja vielä tarkemmin hänen päänsä. Hänellä ei ollut vaikeuksia puskea 2 - 0 -maalia niin loistavasta keskityksestä. separit sai hyvän tilaisuuden 61. minuutilla, kun Rami Kotiranta pelattiin läpi. Hänen laukauksensa meni kuitenkin metrikaupalla ohi! Muutama nopea ja onnistunut harhautus, joita seurasi laukaus rangaistusalueen ulkopuolelta 67. minuutilla olisivat voineet johtaa maaliin, mutta jälleen separit joutui toteamaan, että Mauri Jouttimäki on mies paikallaan. Tuomari näytti mustangs-joukkueen pelaajalle keltaista korttia. Atte Jurvanen sai varoituksen erittäin ruman taklauksen jälkeen. Mikael Kaila laukoi 68. minuutilla vapaapotkun 30 metristä sisään. 3 - 0 kotijoukkueelle. Hieman myöhemmin separit esitti keskellä mahtavan yhdistelmän, josta seurasi näyttävä maali. Kristian Nordflod merkittiin 4 - 0 -maalin tekijäksi. separit hallitsi peliä selvällä 77 prosentin pallonhallinnalla.

separit-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Herbjørn Førland. Toisaalta Matti Vilpas pelasi surkean ottelun. mustangs-joukkueen paras pelaaja oli Jere Näykki. Toisaalta Mauri Jouttimäki pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 4 - 0. 

****
Eli ihan hyvä voitto tuli tän kauden ensimmäinen nyt mulla on 3 pelin jälkeen 3 pistettä. Toivottavast nyt peli paranee ku nyt on erinomainen kokemus 4-5-1:sella.  :peukku_ylos:

HannuTouru:
HannuTouruXI - Olympique Nyykaabi  2 - 2

Päivämäärä:    21.1.2006 kello 20.30   
MatchID:    62749408   
Stadion:    HannuTouru Arena   
Yleisöä:    2373   
    

2373 katsojaa saapui HannuTouru Arena -stadionille, jossa sääolosuhteet olivat aika hyvät jalkapalloilulle. HannuTouruXI lähti peliin strategisesti 4-4-2-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Urho - Luhta, Korpisalo, Hiltula, Eteläaho - Tuhkalainen, Lampola, Kukkola, Davitsainen - Rantasalmi, Hietikko.

Olympique lähti peliin strategisesti 4-4-2-kokoonpanolla. Kokoonpano: Staribacher - Lovén, Håkans, Alppi, Paulsson - Tiironkoski, Huhtamaa, Virpi, Kütt - Hännikäinen, González.

Kulmapotku aiheutti kaaoksen rangaistusalueella, mutta lopulta Olympique onnistui maalinteossa. Maalintekijä oli Anders 'Millan' Paulsson. 0 - 1. Kalle-Matti Huhtamaa lisäsi vieraiden johtoa laukomalla oikealta tulleen keskityksen volleylla sisään. 0 - 2. HannuTouruXI oli erittäin lähellä onnistumista, kun Jaakko Hietikko laukoi korkean keskityksen suoraan ilmasta kohti maalia. Danckleff Staribacher saa kiittää hyviä refleksejään. HannuTouruXI viimeisteli 1 - 2 -maalin pilkulta. Pekka Lampola sijoitti pallon vastuttamattomasti vasempaan alakulmaan. Olympique hallitsi vasenta laitaa täydellisesti. 40 minuuttia oli pelattu, kun he jälleen loivat sieltä tilanteen. Ihme kyllä maalia ei syntynyt. HannuTouruXI sai vapaapotkun aivan rangaistusalueen rajalta, kun 42. minuutilla heidän pelaajaansa rikottiin. Pekka Lampola tasoitti tilanteeksi 2 - 2. Tilanne oli tauolle mentäessä 2 - 2. Olympique nosti pallonhallinnan 54 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Tuomari näytti Olympique-joukkueen pelaajalle keltaista korttia. Pasi Virpi sai varoituksen erittäin ruman taklauksen jälkeen. Vierailla oli hyvä jakso pelissä ja heillä oli useita tilaisuuksia siirtyä johtoon. Kalle-Matti Huhtamaa lipsahti puolustajien näpeistä ja pääsi vastatusten maalivahdin kanssa. Topi Urho esitteli salamannopeita refleksejään ja torjui näyttävästi. Olympique sai hyvän tilanteen johtomaaliin. Topi Urho torjui kuitenkin näyttävästi, vaikka Markus Tiironkoski sai suunnattua puskunsa aivan maalin yläkulmaan. Olympique hallitsi peliä selvällä 63 prosentin pallonhallinnalla.

HannuTouruXI-joukkueen paras pelaaja oli Topi Urho. Antti Korpisalo esitti erittäin huonoja otteita. Joukkueen Olympique tärkein pelaaja oli Kalle-Matti Huhtamaa. Toisaalta Osmo Hännikäinen pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 2 - 2.
--------------------------------------
Mun joukkue on umpisurkea ilman mun veskaria, nyt jo viides(=kaikki) peli kun se oli mun paras pelaaja. Ja pallonhallinta oli taas selvästi vastustajalla vaikka oon alusta asti harjoitellut intensiivisesti syöttämistä. Pitänee kokeilla jotain muuta pelisysteemiä...

RONALDO:
 :traktori:
 

pälle:
Päivämäärä:  21.1.2006 kello 20.10
MatchID:  62551075
Stadion:  YläPaapat Arena
Yleisöä:  12720
   

12720 katsojaa saapui YläPaapat Arena -stadionille, jossa sääolosuhteet olivat aika hyvät jalkapalloilulle. YläPaapat lähti peliin strategisesti 3-5-2-kokoonpanolla. Kokoonpano: Jozepsons - Fu, Sainela, Jonsson - Falch, Jacobsson, Rosenberg, Winther, Antikainen - Fjeling, Romero.

PoHu lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Pedersen - Merenti, Vuorma, Uustalo, Vaittinen - Alapassi, Aguirre, Irjala, Igelfeldt, Stål - Jääskeläinen.

Oli selvää, että YläPaapat yritti hyökätä laidoilta. PoHu käytti taktiikkanaan luovaa peliä. PoHu sai monta paikkaa, joista he olisivat voineet siirtyä johtoon. Yksi parhaista tilanteista syntyi, kun oli pelattu 11 minuuttia ja Jarno Vuorma pääsi yksin maalivahtia vastaan. Jānis Jozepsons veti kuitenkin pidemmän korren. PoHu oli siirtyä johtoon, kun joukkue sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Pallo ei kuitenkaan mennyt muurin läpi, joten tuomarin ei tarvinnut tehdä merkintöjä. 23 minuuttia tuomarin kellossa. PoHu siirtyi 0 - 1 -johtoon, kun taisto oli edennyt 32. minuutille. Claudio Aguirre sijoitti pallon kotijoukkueen maalivahdin ulottumattomiin vasemmalta tulleen hyökkäyksen päätteeksi. Joukkueet vetäytyivät puoliajalle tilanteessa 0 - 1. PoHu nosti pallonhallinnan 65 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Lauri Irjala oli lähellä lisätä joukkueensa johtoa. 47 minuuttia oli pelattu, kun hän sai syöksymällä puskettua pallon hienosti kohti alakulmaa. Jānis Jozepsons venyi kuitenkin puskuakin upeampaan torjuntaan. Lauri Irjala olisi voinut kasvattaa joukkueensa maalisaldoa, mutta vasemmalta tullut hyökkäys päättyi tolppalaukaukseen. Aika: 51 minuuttia. PoHu pääsi vasemmalta maalintekoon. 53 minuuttia pelattu ja tilanne on 0 - 2. Stefan Igelfeldt merkittiin maalintekijäksi. Anders Jonsson sai keltaisen kortin, kun ottelua oli pelattu 74 minuuttia. YläPaapat-pelaajan varoituksen syy: epäurheilijamainen käytös. Anders Jonsson tuli toisen kerran tilanteeseen jalkapohjat edellä, kun ottelua oli pelattu 76 minuuttia. Tuomari oli pakotettu antamaan YläPaapat-joukkueen pelaajalle toisen varoituksen. Vieraiden Kurt Jääskeläinen käytti hyväkseen kotijoukkueen puolustuksen ja maalivahdin välillä sattuneen väärinkäsityksen. PoHu sai tilanteen ihan ilmaiseksi. 79 minuuttia ja 0 - 3. Pelin asetelmat alkoivat muuttua, kun PoHu päätti vetäytyä puolustukseen ja ottaa vastustajan vastaan omalla puolustusalueellaan. PoHu nosti pallonhallinnan 73 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

YläPaapat-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Luis Romero. Toisaalta Kristian Winther pelasi surkean ottelun. PoHu-joukkueen paras pelaaja oli Niko Merenti. Jarno Vuorma esitti erittäin huonoja otteita. Ottelu päättyi 0 - 3.

YläPaapat
------------------------------------------------
Keskikenttä: heikko (vanha)
Oikea puolustus: kelvollinen (vanha)
Keskuspuolustus: kelvollinen (vanha)
Vasen puolustus: kelvollinen (vanha)
Oikea hyökkäys: loistava (vanha)
Keskushyökkäys: heikko (vanha)
Vasen hyökkäys: mahtava (vanha)

FC PoHu
-------------------------------------------------
Keskikenttä: kelvollinen (vanha)
Oikea puolustus: loistava (vanha)
Keskuspuolustus: häikäisevä (vanha)
Vasen puolustus: erinomainen (vanha)
Oikea hyökkäys: kelvollinen (vanha)
Keskushyökkäys: välttävä (vanha)
Vasen hyökkäys: kelvollinen (vanha)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta