Kirjoittaja Aihe: Hattrickin otteluraportit  (Luettu 109271 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Hattrickin otteluraportit
« : 21.01.2006, 21.38.18 »
Niin kun Hattrickille perustettiin oma topic niin aattelin et tänne vois pistää otteluraportteja ne jokka pelaa hattrickkiä.
Ite voin pistää huomena raportin, tällä hetkellä omaa otteluani on pelattu 7min ja pelitilanne on 0-0.No jaa 9min ja Team ahma fff johtaa 0-1  :(
« Viimeksi muokattu: 21.01.2006, 21.41.01 kirjoittanut RONALDO »

ronaldo_90

 • Viestejä: 2050
 • ! Merci Zizou i
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #1 : 21.01.2006, 23.19.58 » 
   fc separit - fc mustangs  4 - 0   


 
 

Katso ottelu:  HT Live
Päivämäärä:  21.1.2006 kello 20.30
MatchID:  62726529
Stadion:  SantiagoBernabeu
Yleisöä:  2685
   

Pilvisessä ja sateettomassa säässä ottelua seurasi SantiagoBernabeu -stadionilla 2685 katsojaa. separit lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Gyula - Vilpas, Burlutskiy, Kaila, Svanborg - Metsämäki, Kotiranta, Riittinen, Nordflod, Riiheläinen - Førland.

mustangs aloitti 4-4-2-kokoonpanolla. Kokoonpanoon oli valittu: Jouttimäki - Valovaara, Uttertorp, Jimmink, Onnela - Jurvanen, Tikander, Merikallio, Näykki - Yrjänä, Ojaniittu.

Oli selvää, että separit yritti hyökätä laidoilta. mustangs olisi voinut siirtyä maalin johtoon, kun peli oli edennyt 9. minuutille. Erno Yrjänä pääsi läpiajoon, jonka Kristóf Gyula kylläkin torjui. Maalivahti nappasi pallon jaloista käärmemäisellä nopeudella. separit yritti jatkuvasti murtaa puolustuslinjan keskeltä, mutta vieraiden puolustus kesti. Hienosti sommiteltu yhdistelmä oli johtaa maaliin, mutta Rami Kotiranta epäonnistui viimeistelyssä, ja laukaus meni ohi. Pelikello näytti 22 minuuttia. Kauniisti pelatut tilanteet vasemmalla laidalla johtivat siihen, että lopulta separit siirtyi 1 - 0 -johtoon. Peliä oli pelattu 31 minuuttia, ja maalinteossa onnistui Kristian Nordflod. 34 pelattuna, ja Kristian Nordflod olisi voinut varmistaa voiton, mutta separit joutuu vielä jännittämään. Hänen kierteinen laukauksensa meni hieman maalin yli. Ottelun 35. minuutilla separit:n Kari Riiheläinen kaatui dramaattisesti juuri rangaistusalueen ulkopuolella. Kari Riiheläinen sai kuitenkin varoituksen sukeltamisesta. Tilanne oli tauolle mentäessä 1 - 0. Puoliaikaa hallitsi separit: joukkue piti palloa hallussaan 72 prosenttia peliajasta.

Stadionin tulostaululla kello näytti 60 minuuttia, kun Kari Riiheläinen näki pelaajan vapaana rangaistusalueen sisällä. Sen jälkeen pallolla oli vain yksi osoite, eli Veli-Markus Metsämäki ja vielä tarkemmin hänen päänsä. Hänellä ei ollut vaikeuksia puskea 2 - 0 -maalia niin loistavasta keskityksestä. separit sai hyvän tilaisuuden 61. minuutilla, kun Rami Kotiranta pelattiin läpi. Hänen laukauksensa meni kuitenkin metrikaupalla ohi! Muutama nopea ja onnistunut harhautus, joita seurasi laukaus rangaistusalueen ulkopuolelta 67. minuutilla olisivat voineet johtaa maaliin, mutta jälleen separit joutui toteamaan, että Mauri Jouttimäki on mies paikallaan. Tuomari näytti mustangs-joukkueen pelaajalle keltaista korttia. Atte Jurvanen sai varoituksen erittäin ruman taklauksen jälkeen. Mikael Kaila laukoi 68. minuutilla vapaapotkun 30 metristä sisään. 3 - 0 kotijoukkueelle. Hieman myöhemmin separit esitti keskellä mahtavan yhdistelmän, josta seurasi näyttävä maali. Kristian Nordflod merkittiin 4 - 0 -maalin tekijäksi. separit hallitsi peliä selvällä 77 prosentin pallonhallinnalla.

separit-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Herbjørn Førland. Toisaalta Matti Vilpas pelasi surkean ottelun. mustangs-joukkueen paras pelaaja oli Jere Näykki. Toisaalta Mauri Jouttimäki pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 4 - 0. 

****
Eli ihan hyvä voitto tuli tän kauden ensimmäinen nyt mulla on 3 pelin jälkeen 3 pistettä. Toivottavast nyt peli paranee ku nyt on erinomainen kokemus 4-5-1:sella.  :peukku_ylos:
i Hala Madrid !

HannuTouru

 • Viestejä: 2160
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #2 : 22.01.2006, 01.37.43 »
HannuTouruXI - Olympique Nyykaabi  2 - 2

Päivämäärä:    21.1.2006 kello 20.30   
MatchID:    62749408   
Stadion:    HannuTouru Arena   
Yleisöä:    2373   
    

2373 katsojaa saapui HannuTouru Arena -stadionille, jossa sääolosuhteet olivat aika hyvät jalkapalloilulle. HannuTouruXI lähti peliin strategisesti 4-4-2-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Urho - Luhta, Korpisalo, Hiltula, Eteläaho - Tuhkalainen, Lampola, Kukkola, Davitsainen - Rantasalmi, Hietikko.

Olympique lähti peliin strategisesti 4-4-2-kokoonpanolla. Kokoonpano: Staribacher - Lovén, Håkans, Alppi, Paulsson - Tiironkoski, Huhtamaa, Virpi, Kütt - Hännikäinen, González.

Kulmapotku aiheutti kaaoksen rangaistusalueella, mutta lopulta Olympique onnistui maalinteossa. Maalintekijä oli Anders 'Millan' Paulsson. 0 - 1. Kalle-Matti Huhtamaa lisäsi vieraiden johtoa laukomalla oikealta tulleen keskityksen volleylla sisään. 0 - 2. HannuTouruXI oli erittäin lähellä onnistumista, kun Jaakko Hietikko laukoi korkean keskityksen suoraan ilmasta kohti maalia. Danckleff Staribacher saa kiittää hyviä refleksejään. HannuTouruXI viimeisteli 1 - 2 -maalin pilkulta. Pekka Lampola sijoitti pallon vastuttamattomasti vasempaan alakulmaan. Olympique hallitsi vasenta laitaa täydellisesti. 40 minuuttia oli pelattu, kun he jälleen loivat sieltä tilanteen. Ihme kyllä maalia ei syntynyt. HannuTouruXI sai vapaapotkun aivan rangaistusalueen rajalta, kun 42. minuutilla heidän pelaajaansa rikottiin. Pekka Lampola tasoitti tilanteeksi 2 - 2. Tilanne oli tauolle mentäessä 2 - 2. Olympique nosti pallonhallinnan 54 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Tuomari näytti Olympique-joukkueen pelaajalle keltaista korttia. Pasi Virpi sai varoituksen erittäin ruman taklauksen jälkeen. Vierailla oli hyvä jakso pelissä ja heillä oli useita tilaisuuksia siirtyä johtoon. Kalle-Matti Huhtamaa lipsahti puolustajien näpeistä ja pääsi vastatusten maalivahdin kanssa. Topi Urho esitteli salamannopeita refleksejään ja torjui näyttävästi. Olympique sai hyvän tilanteen johtomaaliin. Topi Urho torjui kuitenkin näyttävästi, vaikka Markus Tiironkoski sai suunnattua puskunsa aivan maalin yläkulmaan. Olympique hallitsi peliä selvällä 63 prosentin pallonhallinnalla.

HannuTouruXI-joukkueen paras pelaaja oli Topi Urho. Antti Korpisalo esitti erittäin huonoja otteita. Joukkueen Olympique tärkein pelaaja oli Kalle-Matti Huhtamaa. Toisaalta Osmo Hännikäinen pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 2 - 2.
--------------------------------------
Mun joukkue on umpisurkea ilman mun veskaria, nyt jo viides(=kaikki) peli kun se oli mun paras pelaaja. Ja pallonhallinta oli taas selvästi vastustajalla vaikka oon alusta asti harjoitellut intensiivisesti syöttämistä. Pitänee kokeilla jotain muuta pelisysteemiä...
"Ganar queremos todos, pero sólo los mediocres no aspiran a la belleza."

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #3 : 22.01.2006, 14.44.31 »
 :traktori:
 
« Viimeksi muokattu: 21.09.2014, 13.23.05 kirjoittanut RONALDO »

pälle

 • Viestejä: 2359
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #4 : 22.01.2006, 20.03.11 »
Päivämäärä:  21.1.2006 kello 20.10
MatchID:  62551075
Stadion:  YläPaapat Arena
Yleisöä:  12720
   

12720 katsojaa saapui YläPaapat Arena -stadionille, jossa sääolosuhteet olivat aika hyvät jalkapalloilulle. YläPaapat lähti peliin strategisesti 3-5-2-kokoonpanolla. Kokoonpano: Jozepsons - Fu, Sainela, Jonsson - Falch, Jacobsson, Rosenberg, Winther, Antikainen - Fjeling, Romero.

PoHu lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Pedersen - Merenti, Vuorma, Uustalo, Vaittinen - Alapassi, Aguirre, Irjala, Igelfeldt, Stål - Jääskeläinen.

Oli selvää, että YläPaapat yritti hyökätä laidoilta. PoHu käytti taktiikkanaan luovaa peliä. PoHu sai monta paikkaa, joista he olisivat voineet siirtyä johtoon. Yksi parhaista tilanteista syntyi, kun oli pelattu 11 minuuttia ja Jarno Vuorma pääsi yksin maalivahtia vastaan. Jānis Jozepsons veti kuitenkin pidemmän korren. PoHu oli siirtyä johtoon, kun joukkue sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Pallo ei kuitenkaan mennyt muurin läpi, joten tuomarin ei tarvinnut tehdä merkintöjä. 23 minuuttia tuomarin kellossa. PoHu siirtyi 0 - 1 -johtoon, kun taisto oli edennyt 32. minuutille. Claudio Aguirre sijoitti pallon kotijoukkueen maalivahdin ulottumattomiin vasemmalta tulleen hyökkäyksen päätteeksi. Joukkueet vetäytyivät puoliajalle tilanteessa 0 - 1. PoHu nosti pallonhallinnan 65 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Lauri Irjala oli lähellä lisätä joukkueensa johtoa. 47 minuuttia oli pelattu, kun hän sai syöksymällä puskettua pallon hienosti kohti alakulmaa. Jānis Jozepsons venyi kuitenkin puskuakin upeampaan torjuntaan. Lauri Irjala olisi voinut kasvattaa joukkueensa maalisaldoa, mutta vasemmalta tullut hyökkäys päättyi tolppalaukaukseen. Aika: 51 minuuttia. PoHu pääsi vasemmalta maalintekoon. 53 minuuttia pelattu ja tilanne on 0 - 2. Stefan Igelfeldt merkittiin maalintekijäksi. Anders Jonsson sai keltaisen kortin, kun ottelua oli pelattu 74 minuuttia. YläPaapat-pelaajan varoituksen syy: epäurheilijamainen käytös. Anders Jonsson tuli toisen kerran tilanteeseen jalkapohjat edellä, kun ottelua oli pelattu 76 minuuttia. Tuomari oli pakotettu antamaan YläPaapat-joukkueen pelaajalle toisen varoituksen. Vieraiden Kurt Jääskeläinen käytti hyväkseen kotijoukkueen puolustuksen ja maalivahdin välillä sattuneen väärinkäsityksen. PoHu sai tilanteen ihan ilmaiseksi. 79 minuuttia ja 0 - 3. Pelin asetelmat alkoivat muuttua, kun PoHu päätti vetäytyä puolustukseen ja ottaa vastustajan vastaan omalla puolustusalueellaan. PoHu nosti pallonhallinnan 73 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

YläPaapat-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Luis Romero. Toisaalta Kristian Winther pelasi surkean ottelun. PoHu-joukkueen paras pelaaja oli Niko Merenti. Jarno Vuorma esitti erittäin huonoja otteita. Ottelu päättyi 0 - 3.

YläPaapat
------------------------------------------------
Keskikenttä: heikko (vanha)
Oikea puolustus: kelvollinen (vanha)
Keskuspuolustus: kelvollinen (vanha)
Vasen puolustus: kelvollinen (vanha)
Oikea hyökkäys: loistava (vanha)
Keskushyökkäys: heikko (vanha)
Vasen hyökkäys: mahtava (vanha)

FC PoHu
-------------------------------------------------
Keskikenttä: kelvollinen (vanha)
Oikea puolustus: loistava (vanha)
Keskuspuolustus: häikäisevä (vanha)
Vasen puolustus: erinomainen (vanha)
Oikea hyökkäys: kelvollinen (vanha)
Keskushyökkäys: välttävä (vanha)
Vasen hyökkäys: kelvollinen (vanha)
"Kun synnyin, taivaalta osoitettiin minua ja sanottiin: Tuo on se kaveri." - Romario

ronaldo_90

 • Viestejä: 2050
 • ! Merci Zizou i
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #5 : 23.01.2006, 16.58.18 »
Pitänee kokeilla jotain muuta pelisysteemiä...
Mikä sulla nyt on ?
Koita 4-5-1 . Laitapakeille käskyt hyökkäävä, Keskikentän laiturit hyökkääviks ja joku 3 hyökkäävä ja 2 keskikenttää normaali. Itse koitin tolla hyökkäävä järjestelmällä ekan pelin. Ensin saattaa mennä pari peliä hukkaan kunnes kokemus 4-5-1:sellä on erinomainen. Mulla on ainakin kulkenut nyt ihan hyvin.
i Hala Madrid !

HannuTouru

 • Viestejä: 2160
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #6 : 23.01.2006, 19.46.31 »
Pitänee kokeilla jotain muuta pelisysteemiä...
Mikä sulla nyt on ?
No ihan perus 4-4-2 ilman mitään hienouksia on ollut käytössä, mutta juuri tuon 4-5-1 ajattelin pistää seuraavaan matsiin...  :peukku_ylos:
"Ganar queremos todos, pero sólo los mediocres no aspiran a la belleza."

Kärsä

 • Viestejä: 794
 • Oma teksti
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #7 : 23.01.2006, 19.53.54 »
3-5-2 on paras systeemi aluksi.. Ite pelaan nykyisin 4-3-3 ja treenaan kärkiä..  :peukku_ylos:
"Mä en mene siihen lankaan että alkaisin haalimaan jotain omaisuutta."

Petri P

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 1113
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #8 : 23.01.2006, 20.07.36 »
3-5-2 on paras systeemi aluksi.. Ite pelaan nykyisin 4-3-3 ja treenaan kärkiä..  :peukku_ylos:

Hyökkääjätreenarin kannattaisi ennemminkin käyttää 3-4-3 -taktiikkaa. Sillä saat jo paremman keskikentän, kunhan sijoittelet pelurit siten että siellä on vain yksi laituri ja kolme inneriä (toinen laituri lisähyökkääjäksi ja yksi puolustaja lisäkeskikenttäpelaajaksi)... IMHO 4-3-3 on vähän tuommoinen välimallin ratkaisu, varsinki jos käyttää molempia laitureita... terveisin noin kolme ja puoli kautta maalintekoa treenannut :)

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #9 : 24.01.2006, 21.57.47 »
Kellä kaikilla on tänään ystävyysottelu? Mulla on ja just kun avasin Hattrickin niin sielähän oli peli käynnissä eka puoliaika on nyt pelattu ja peli 0-0, palloa olen hallinnut 70prosenttisesti.

Niin ja niillä joilla on peli tänään niin raporttia kehiin vaan  ;)

ronaldo_90

 • Viestejä: 2050
 • ! Merci Zizou i
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #10 : 24.01.2006, 22.00.59 »
Peli on käynnissä, on puoliaika.
93 katsojaa oli saapunut seuraamaan ottelua FC peippola Arena -stadionille tänä pilvisenä päivänä. peippola lähti peliin strategisesti 3-4-3-kokoonpanolla. Kokoonpano: Roland - Puuska, Carlsson, Skotti - Engström, Pekonen, Fredgaard, Pirhonen - Jēziņš, Vrotsos, Gripenblad.

separit lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Gyula - Vilpas, Burlutskiy, Kaila, Svanborg - Førland, Kotiranta, Riittinen, Nordflod, Riiheläinen - van der Kooij.

peippola alkoi heti painostaa vastustajaansa. separit näki mahdollisuutensa hyökkäyksiin laidoilla suuremmaksi kuin keskellä ja pyrki sen vuoksi pelaamaan laitojen kautta. Nopea jalkatyöskentely vasemmalla laidalla 4. minuutilla johti siihen, että Oleg Burlutskiy pääsi vapaasti maalintekoon. Vierasjoukkue separit johtaa 0 - 1. separit pääsi vasemmalta maalintekoon. 6 minuuttia pelattu ja tilanne on 0 - 2. Rami Kotiranta merkittiin maalintekijäksi. Ottelun 9. minuutilla peippola:n Daniel Fredgaard kaatui dramaattisesti juuri rangaistusalueen ulkopuolella. Daniel Fredgaard sai kuitenkin varoituksen sukeltamisesta. peippola oli selkeästi vaikeuksissa ihmeellisen taktiikan vuoksi. Sekaannuksen jälkeen järjestys oli kelvollinen. Tässä vaiheessa ottelua peippola painosti hyvin vastustajaansa. peippola kärsi selkeästi sekaannuksesta joukkueen kokoonpanon suhteen. Joukkueen tasapaino oli kehno. Vieraiden Antti Riittinen käytti kotijoukkueen oikean puolustuksen virheen hyödykseen ja teki 29. minuutilla maalin. separit lisäsi johdoksi jo 0 - 3. Herbjørn Førland sai keltaisen kortin usean paidasta repimisen jälkeen. Koko separit-joukkuetta kehoitettiin rauhoittamaan otteita. Kimmo Svanborg sai keltaisen kortin, kun ottelua oli pelattu 39 minuuttia. separit-pelaajan varoituksen syy: epäurheilijamainen käytös. Joukkueet vetäytyivät puoliajalle tilanteessa 0 - 3. separit hallitsi peliä selvällä 87 prosentin pallonhallinnalla.
  *****
Kaverin kaa siis peli käynnissä. RONALDO pelaa sit ens viikol mun kaa ;)  :tuoppi:
i Hala Madrid !

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #11 : 24.01.2006, 22.04.39 »
Kaverin kaa siis peli käynnissä. RONALDO pelaa sit ens viikol mun kaa ;)  :tuoppi:

Juu kyllähän se käy ;) pelataanko mun stadionilla vai sun ?

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #12 : 24.01.2006, 22.11.50 »
Pystyykö kesken pelin vaihtaan pelaajia? Ja jos pystyy niin miten menee tohon mun yhteen pelaajaan nimittäin hermot  :keskari:
« Viimeksi muokattu: 24.01.2006, 22.15.34 kirjoittanut RONALDO »

ronaldo_90

 • Viestejä: 2050
 • ! Merci Zizou i
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #13 : 24.01.2006, 22.20.17 »
Pelataa mun stadionil ja ei pysty vaihtaa miten niin? johan muutes 4-0.
i Hala Madrid !

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #14 : 24.01.2006, 22.47.31 »
 :traktori:
« Viimeksi muokattu: 21.09.2014, 13.26.37 kirjoittanut RONALDO »

ronaldo_90

 • Viestejä: 2050
 • ! Merci Zizou i
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #15 : 24.01.2006, 22.51.51 »
Voitin 6-0 lopuksi vielä tämmönen pelaaja :
 
Felix van der Kooij (73024670)
19-vuotias, välttävä kunto, terve 
Hän on miellyttävä heppu, joka on levollinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on heikko johtaja.


Erikoisuus: Pääpeli

Kansallisuus:  Nederland 
Total Skill Index (TSI):   270
Palkka:  744 €/viikko  Sisältää 20% Bonuksen 
Omistaja:  fc separit 
Varoitukset:  0 
Loukkaantumiset:  Terve 


Kestävyys:    heikko   Maalivahti:    tuhoisa   
Pelinrakennus:    kehno   Syöttäminen:    kehno   
Laituri:    kurja   Puolustus:    kurja   
Maalinteko:    hyvä   Erikoistilanteet:    titaaninen   
 
 Teki 2 maalia yhen vaparista yhen rankkarista. 87- prossaa hallitsin palloo, mut pelaajat pelasivat huonosti ( tähtien perusteella.) Pelasin kuitenkin alempaa divaritasoa edustavaa vastaan joten ei hirveästi ilonaiheita. Vielä mun paras pakki ( mulla on puolustaja pula) loukkaantui 4 viikoksi :( En tiedä myisikö sitten hänet jollee tai jtn  ja ostais uuden paremman.
i Hala Madrid !

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #16 : 24.01.2006, 22.54.44 »
Vielä mun paras pakki ( mulla on puolustaja pula) loukkaantui 4 viikoksi :( En tiedä myisikö sitten hänet jollee tai jtn  ja ostais uuden paremman.

Kävin kattoon mainoksia niin sielä on ilmanen pakki myynnissä ;) en tiedä onko täys susimuttai ilmanen se on.

Petri P

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 1113
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #17 : 25.01.2006, 00.29.09 »
Pystyykö kesken pelin vaihtaan pelaajia? Ja jos pystyy niin miten menee tohon mun yhteen pelaajaan nimittäin hermot  :keskari:

No tietenkään ei voi, paitsi jos avauskokoonpanon heppu loukkaantuu...

Mitäs pahaa tuo pelaaja on oikein tehnyt? ???

HannuTouru

 • Viestejä: 2160
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #18 : 25.01.2006, 08.16.17 »
 FC PoHu - HannuTouruXI  4 - 0 
   
Päivämäärä:    24.1.2006 kello 20.00   
MatchID:    67417834   
Stadion:    Pallokenttä arena   
Yleisöä:    452   
    

452 kannattajaa saapui Pallokenttä arena -stadionille tänään. Heitä tervehdittiin kovilla sadekuuroilla. PoHu lähti peliin strategisesti 4-5-1-kokoonpanolla. Kokoonpano: Pedersen - Merenti, Vuorma, Uustalo, Vaittinen - Alapassi, Aguirre, Irjala, Igelfeldt, Stål - Jääskeläinen.

HannuTouruXI aloitti 4-4-2-kokoonpanolla. Seuraavat pelaajat oli valittu kokoonpanoon: Urho - Luhta, Korpisalo, Hiltula, Eteläaho - Tuhkalainen, Lampola, Kukkola, Davitsainen - Rantasalmi, Hietikko.

PoHu oli siirtyä maalin johtoon 6. minuutilla. Lauri Irjala pääsi yksin läpi mutta ei keskittynyt ratkaisuunsa tarpeeksi ja laukoi ohi. Hienosti sommiteltu yhdistelmä oli johtaa maaliin, mutta Lauri Irjala epäonnistui viimeistelyssä, ja laukaus meni ohi. Pelikello näytti 7 minuuttia. Vesa Luhta sai kuulla kunniansa kämmäiltyään 14. minuutilla - luultavasti kokemuksen puutteen vuoksi. Vastustaja oli päästä rokottamaan virheestä. PoHu:n Lauri Irjala siirsi kotijoukkueen 1 - 0 -johtoon oikealta tulleen hyökkäyksen päätteeksi. Palloa oli silloin potkittu 17 minuuttia. Yksi useista hyvistä syötöistä, joita PoHu-laituri Kennet Alapassi lähetti laidaltaan meni perille ja Kurt Jääskeläinen teki näyttävän haltuunoton jälkeen 2 - 0 -maalin. Kun ottelusta oli kulunut 37 minuuttia, PoHu:n Lauri Irjala loukkasi hieman jalkaansa mutta pystyi jatkamaan ottelua. Lauri Irjala onnistui melkein tekemään lisämaalin, mutta PoHu joutui kuitenkin pettymään. Maalivahti torjui hänen puskunsa kulmaksi. Tilanne oli tauolle mentäessä 2 - 0. PoHu nosti pallonhallinnan 72 prosenttiin ja hallitsi ottelua.

Claudio Aguirre olisi voinut 57. minuutilla viimeistellä hienon yhdistelmän, mutta hyökkäys päättyi tolppalaukaukseen. Kurt Jääskeläinen murtautui läpi oikealta jättäen koko puolustuslinjan taakseen. PoHu siirtyi tilanteesta syntyneellä maalilla 3 - 0 -johtoon. Tämän jälkeen PoHu laski tempoa keskittyäkseen enemmän puolustamiseen. Kurt Jääskeläinen murtautui läpi oikealta jättäen koko puolustuslinjan taakseen. PoHu siirtyi tilanteesta syntyneellä maalilla 4 - 0 -johtoon. Kurt Jääskeläinen teki kolmannen maalinsa - hattutemppu! PoHu hallitsi peliä selvällä 81 prosentin pallonhallinnalla.

PoHu-joukkueen paras pelaaja oli Niko Merenti. Jarno Vuorma esitti erittäin huonoja otteita. HannuTouruXI-joukkueen dominoivin pelaaja oli epäilemättä Topi Urho. Toisaalta Antti Korpisalo pelasi surkean ottelun. Ottelu päättyi 4 - 0.
----------------------------------------------
Odotettu tappio tuli, enkä ollut edes sitä pelisysteemiä ehtinyt vaihtamaan...   Tavoitteena vois olla tulevaisuudessa, että joku muu pelaaja kuin Topi Urho olis joskus mun paras pelaaja.

Hmm...   pallonhallinta 81-19...  ;D :peukku_alas:
"Ganar queremos todos, pero sólo los mediocres no aspiran a la belleza."

RONALDO

 • Viestejä: 2904
Re: Hattrickin otteluraportit
« Vastaus #19 : 25.01.2006, 08.26.15 »
 :traktori:
« Viimeksi muokattu: 21.09.2014, 13.27.00 kirjoittanut RONALDO »