Vapaa keskustelu > Vapaa keskustelu

Vedonlyönti

(1/72) > >>

Finale:
Pitänyt jo vähän aikaa perustaa tämä otsikko. Itse tulee näin viikonloppuna pelattua suhteellisen paljon, tosin pienillä panoksilla veikkauksen pelejä, lähinnä pitkävetoa ja monivetoa.

Asiaan, tänne voi laittaa vetovihjeitä. Ja jos mahdollista niin koitetaan pitää taso sellaisena, että tästä voisi joku vaikka hyötyä jonkun rahan verran. Eli aina kun jonkun vihjeen laittaa niin perustelut tai lähde perään. Jos kaikki laittaa vihjeitä sillä perusteella, että miltä itsestä tuntuu, niin ymmärrätte varmaan, että täällä on kohta 200 sivua vihjeitä.

Itse sain tänään Jorma Vuoksenmaalta eli tältä Suomen johtavalta veikkausgurulta ilmaiset pitkävetovihjeet ja huomenna tulee vielä supermonivetovihjeet. Tämän päivän ´´tipsit´´.

14=1 Bayern Munchen
15=1 Hertha Berlin
35=x Fulham-Arsenal
64=1 Liverpool
110=1 Mönchengladbach

HannuTouru:

--- Lainaus käyttäjältä: Finale - 04.03.2006, 11.26.13 ---Pitänyt jo vähän aikaa perustaa tämä otsikko.

--- Lainaus päättyy ---
Täsmälleen sama.

Ja sitten itse asiaan...

Viikonlopun parhaita kohteita taisi olla kohde 12(eilen vielä 132)  Frölunda - Hv71 merkki 1 kertoimella
1,90. Tämä siis eilisistä ESBC:n vihjeistä. Siinä mielessä vähän myöhäistä, että tuo kerroin onkin näköjään tipahtanut lukemiin 1,70. Itse sain pelattua tuota eilen ennen kertoimen tipahtamista, ja kaveriksi otin Arsenalin vierasvoiton Fulhamista kohteesta 35 kertoimella 2,10, eli yhteiskerroin on 3,99 ja panosta 10€. Perustelut Arsenalin voitolle ovat tilastoiden valossa todella vähässä, sillä Fulham on loistava kotijoukkue, kun taas Arsenal on ollut tällä kaudella vieraissa umpisurkea. Syy miksi luotan Arsenaliin löytyy kuitenkin pelityyleistä, sillä Arsenal on eniten vaikeuksissa tiukkoja ja fyysisiä puolustuksia (vertaa Blackburn, Everton jne...) vastaan, mutta Fulhamin puolustus antaa yleensä vastustajalle enemmän pelitilaa, joka siis sopii Arsenalille loistavasti.

Tuo siis eilen, ja varmaankin tänään tulee joku veto vielä pistettyä, mutta mikä, se on vielä harkinnassa. Ehkä jotain noiden Jorman vihjeiden pohjalta, ja iso kiitos muuten Finalelle, että pistit nuo näkyviin  :peukku_ylos: :tuoppi:

Itsekin pelailen ihan huvin ja lisäjännityksen vuoksi melko pienillä panoksilla lähinnä pitkävetoa, ja tietysti silloin tällöin tulee muitakin pelejä(esim. tulos- ja monivetoa) kokeiltua...
 
edit. no perkules, sekä Arsenal että Frölunda olisi ollut pelattavana Singlenäkin, en vain näemmä ollut huomannut...  :P

Raul:
Omat pelivalinnat:

FPS-Jokipojat 1 1,95

Jokipoikien kurssi on ollut laskeva ja viimeksi se otti TuTo:lta kuokkaan tylysti 6-0. Jotain kuvaa ottelusta saa kun katsoo maalivahtien torjuntoja:
Tuto Juha Kuokkanen 18 torjuntaa
Jokipojat Ari Reunanen 66 torjuntaa  ;D  :o

Lisäksi Jokipojilta on poissa pari tärkeää kaveria loukkaantumisten takia, joten tässä FPS:llä hyvä paikka ottaa ensimmäinen voitto Jokipojista tällä kaudella.

Lille-Le Mans 1 1,70

Kovana kotijoukkueena tunnettu Lille saa tässä vastaansa melko kehnon vierasjoukkueen Le Mansin. Kotivoittoa puoltaa vielä Le Mansin loukkaantumishuolet.

Nice-Lens 1 2,05

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat vastakkaisiin suuntiin. Kotietu on ranskassa tunnetusti kova ja se painaa tässäkin. Lens ei ole kummoinen vierasjoukkue. Kotivoitto!


      

Puuportti:
Tais Finale kosahtaa heti jo tohon Bayernin peliin ;)

Finale:

--- Lainaus käyttäjältä: Puuportti - 04.03.2006, 18.30.18 ---Tais Finale kosahtaa heti jo tohon Bayernin peliin ;)

--- Lainaus päättyy ---

Joo, kolme ensimmäistä noista Vuoksenmaan vihjeistä meni heti ruvelle :keskari: Näin se yleensä menee, kun otat vihjeet Jorman sivuilta niin kaikki kohteet menee jollain kolmella maalilla väärin ja sitten kun et ota vaan aattelet itse olevasi todellinen urheilu tietäjä niin saat lukea seuraavan viikon IS Veikkaajasta kuinka Jorse on rikkonut kaikki maailman kerroin ennätykset :'(

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta