Kirjoittaja Aihe: Aika Ancelottin jälkeen...  (Luettu 7987 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

maheinon

 • Viestejä: 1846
Vs: Aika Ancelottin jälkeen...
« Vastaus #60 : 15.10.2023, 10.40.38 »
Xabi Alonso on herranmies kuin suoraan Madridin ohjekirjasta. Menestystä valmentajana on osattu odottaa, kun mies jo pelaajaurallaan ilmaissut kiinnostuksensa valmentamista kohtaan.

Itselle on jäänyt mieleen miten Perez 9 vuotta sitten päästi la Deciman jälkeen Xabin lähtemään Bayerniin. Xabi halusi päästä oppimaan Pepiltä joka jo siihen aikaan oli yksi arvostetuimmista valmentajista. Perez ja Xabi ovat luultavasti jo silloin sopineet, että vastalahjaksi Xabi palaa Madridiin valmentajana, jos kutsu käy.

Xabi on saanut pelata uransa melkoisten seppien alaisuudessa. Nopeasti katsoin, että listalta löytyy mm. tohtori Benitez, The special one- Jose Mourinho, Don Carlo Ancelotti sekä Pep Guardiola.

------

Noh, mikä tässä nyt vielä voisi mennä pieleen?
-Xabin Leverkusen alkaa yllättäen kyntämään kuin Sami Hyypiällä konsanaan.
-Ancelotin joukkueiden perinteinen puolivälin vaikea jakso on tällä kertaa extra vaikea käännettäväksi ja joukkue päätyy ajanjaksolla häviämään tärkeitä pelejä Barcelonaa vastaan tai putoamaan Sieniliigasta, jolloin seurajohto on julkisen paineen alla pakotettu vaihtamaan Carlo Rauliin. Raulin aura on niin suuri, että häntä olisi vaikea vaihtaa kauden päätteeksi Xabiin.

Saattaa myös olla, että seura haluaa nähdä Raul-kortin ja toivoo Xabin odottavan Kusenissa vuoteen 2025, jotta nähdään mihin Raul kykenee.
What do you think the next happen now.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6612
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Aika Ancelottin jälkeen...
« Vastaus #61 : 15.10.2023, 22.32.28 »
Ei olisi Madrid antanut Raulin keskustella Villarrealin kanssa, jos seura näkisi hänen olevan valmis edustukseen. Tuskin myöskään Raul olisi aktiivisesti tahtonut pois seurasta.

Ite uskon, että Carlo vetää kauden loppuun kävi miten kävi. Perez tietää itsekkin, että italialainen vetää täysin vajaalla korttipakalla materiaalin suhteen (verrattuna muihin isoihin). Mikäli potkut tulee niin onhan siellä seuraan palannut Solari valmiina ottamaan pätkäpestin ennen seuraavaa päävalmentajajaa.

En viskaisi Zidanen nimeä roskakoriin kun puhutaan ehdokkaista. Zizou olisi palailemassa töihin ja vain sopiva seura puuttuu. Marseillesta on paljon puhuttu, mutta Mbappe+Zidane saattaa olla Perezin kuningasajatus.

Xabi toki trendaa tällä hetkellä. On pelaajataustaa ja myös valmentanut Madridin junioreita. Häntä on valmentanut Benitez, Mourinho, Ancelotti ja Guardiola. Aika nobrainer, kun edes hetken ajatusta pyörittelee :D Ihan siis tarinan tasolla.

Ite odottelen Marcelo Gallardon Euroopan valloituksen aloitusta. Madrid 2024 tulee liian nopeasti.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Aika Ancelottin jälkeen...
« Vastaus #62 : 29.03.2024, 13.30.51 »
BREAKING: Xabi Alonso, set to stay at Bayer Leverkusen with announcement to follow in public.

Decision made and confirmed for Xabi who’s staying for one more season.

ℹ️ Release clause in 2025 will be active.

Liverpool and Bayern are both informed of Xabi’s decision.

Eli Xabi jatkaa vuoden Kusenissa, Pool ja Bayern on pakotettuja hakemaan ratkaisua muualta. Samaan aikaan Carletton kohtalo vuoden päästä voi olla Madridissa auki, riippuen ensi kauden menestyksestä. Hakeeko Pool ja Bayern "välikausikoutsia" jonka jälkeen all in Xabiin? Vuoden päästä voi olla Real apajilla myös, eli odotteleeko Xabi kenties, että Carletto väistyisi vuoden päästä ja siirtyisikin Realiin? :D mielenkiintoista, mihin Xabi lopulta päätyy, mutta itse olen ihan mielissäni, että yhden huippukauden jälkeen voi jatkaa samassa seurassa, eikä ole heti pakko hypätä isompaan seuraan. 
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5077
Vs: Aika Ancelottin jälkeen...
« Vastaus #63 : 29.03.2024, 13.58.05 »
Eiköhän tuossa ole edelleenkin vain rahasta kyse. Jos joku tarjoaa tarpeeksi, niin liikahtaa jo tänä kesänä.

Varmaan myös kauden lopputuloksella on merkitystä.

Chris

 • Viestejä: 5714
Vs: Aika Ancelottin jälkeen...
« Vastaus #64 : 29.03.2024, 15.43.48 »
Eiköhän tuossa ole edelleenkin vain rahasta kyse. Jos joku tarjoaa tarpeeksi, niin liikahtaa jo tänä kesänä.

Varmaan myös kauden lopputuloksella on merkitystä.

Xabi Alonso: “I had a good meeting with Bayer Leverkusen and I informed them that I will STAY and continue at the club”.

“After lot of talks about my future, I used the break to reflect and make my decision”.

Kyllä nuo lausunnot päivän pressistä viittaa siihen, ettei ole kiire isompaan seuraan tänä kesänä, vaan baski haluaa tosissaan rakentaa maltilla uraa, eikä tehdä hätiköityjä päätöksiä ja liian suuria liikkeitä. Ikää vasta 43 ja tämä on käytännössä uran debyyttikausi tuolla tasolla. Aikaa on.
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

maheinon

 • Viestejä: 1846
Vs: Aika Ancelottin jälkeen...
« Vastaus #65 : 29.03.2024, 19.33.53 »
Xabilla loistava joukkue kasassa, kun tasan Bayernissa ja Poolissa aika erilainen joukkue kasassa. Poolissa sukupolvenvaihdos menossa ja Bayern nuukailee omien pelaajien kanssa sekä makselee maltaita erikoisille ostoille.

Vuosi pari Kusenissa ja sen jälkeen ihan eri uskottavuudella näihin epävarmoihin paikkoihin. Samalla ovi Madridiin pysyy raollaan.  :peukku_ylos:
What do you think the next happen now.

Nathorr

 • Viestejä: 508
 • ¡Hala Madrid!
Vs: Aika Ancelottin jälkeen...
« Vastaus #66 : 29.05.2024, 13.08.14 »
Fabrizio twiitannut:

Carlo Ancelotti: “I will retire as Real Madrid manager. My career will finish at Real Madrid”, told Repubblica.

“As long as Real Madrid want me to stay, I will be here available for the club”.

Ei taida brassien maajoukkue sittenkään kiinnostaa.
"They prayed for miracles and miracles arrived. Real Madrid, the team of dreams."