Kirjoittaja Aihe: Copa del Rey, Octavos de final (ida): Atlético de Madrid vs Real Madrid  (Luettu 4704 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

brass

  • Viestejä: 381
Maalit tuli pilkusta ja kulmapotkusta. Pelitilanne puolustaminen oli perusvarmaa, mutta kulmat ja Ramoksen tyhmä painiminen...
Helposti päästiin sinne 30 metriin, mutta siitä eteenpäin oli seinä vastassa. Jotenkin mielikuvituksetonta pyörittämistä ja keskitysten laittamista jotka jäivät ensimmäiseen mieheen.
Marcelolta tuli hyviä keskityksiä muutama, joista olisi voinut joku pallon maaliin tuikata.
Balesta en jaksa edes enää avautua tänä iltana, mutta jos joku on valmis maksamaan 140miljoonaa hänestä niin ilomielin ottaisin rahat.
Atletico menetti tärkeimpiä pelaajiaan viime kauden lopuksi, mutta silti joukkue näytti taas tänään miksi se tulee taistelemaan pokaaleista tänäkin vuonna. Se jonka reitille Atletico sattuu cupissa ja Uclssa, joutuu tekemään täyden työn pästäkseen jatkoon. Seuraavaan osaan on pakko lähteä hyökkäämään ja katsotaan laittaako Ancelotti 433 jossa keskikentällä on James Kroos Isco.
Itse toivoisin 442 jossa Isco-Kroos-Sami-James ja piikissä Ronaldo ja Benzema. Balen peliä en jaksaisi katsoa enää 90 minuuttia jos ei mtn saa aikaan.

Tsisou

  • Viestejä: 2904
Olin katsovinani, että Atleti nosti ja laski prässiä vähän vaihtelevasti ja jotenkin valkoisilla meni sormi suuhun siinä touhussa. Samalla Real Madridin pelihuumori oli kateissa, välillä pääsivät Atletin maalille, mutta niitä tilaisuuksia ei koskaan viety loppuun asti. Tilanteet kuivuivat huonoihin syöttöihin ja passiiviseen pallottomaan peliin. Bale veteli kärjessä ihan hoo moilasena, ei enää ikinä kiitos.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.