Kirjoittaja Aihe: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2017  (Luettu 26831 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

#10

  • Viestejä: 890
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2017
« Vastaus #360 : 01.09.2017, 19.22.24 »
Nyt täytyy hieman ihmetellä tätä siirtoikkunan itkemistä. Ainakin vanhemmat foorumilaiset muistavat kuinka täällä on iät ajat toivottu jatkuvuutta joukkueeseen. Valmentajat ovat vaihtuneet tiuhaan ja joukkueeseen on tuotu isolla rahalla hetken tähdenlentoja vailla suurempaa menestystä. Nyt kun Zidane on saanut jäätävien näyttöjen jälkeen Perezin täyden luottamuksen ja sitä kautta isot valtuudet päättää pelaajasiirroista niin eiköhän nyt luoteta herran näkemykseen. Zidane jos joku on nähnyt läheltä mihin liiallinen vaihtelu on johtanut - joukkue ei ole ollut yhtenäinen. Nyt on.

Siete

  • Viestejä: 3011
  • Teemu Pukki baby
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2017
« Vastaus #361 : 01.09.2017, 22.56.29 »
Onnistuvat edes parantamaan viime kauteen nähden? Et ole tyytyväinen siis viime kauteen? Kun voitettiin vaan tsämppäri ja liigamestaruus. Mayoral ei korvannut Morataa vaan Marianon ja kärkeen on Cr ja Benzema. Vallejo on "ilmeisen loukkaantumisherkkä" kun hän sattuu juuri nyt olemaan loukkaantuneena? Erittäin lupaava, nuori oma kasvatti, mutta yhtä tyhjän kanssa kun loukkaantui?

Achrafista olen samaa mieltä, mutta silti ihmeellistä panikointia yhden tasapelin jälkeen. Näillä ukoilla voitettu 3 tsämppäriä 4 kauteen ja uusia nuoria kasvoja nousee koko ajan esiin taustalta. Mutta pakko saada uusia pelaajia kun vanhat naamat kyllästyttää ja kun tuli yksi tasapeli...  ::)
Viime kausi päättyi loistavasti tuplamestaruuteen, joka täytti kaikkien madridistojen ennakko-odotukset aivan varmasti. Uuden kauden käynnistyessä rima pitäisi kuitenkin asettaa vähintään samalle tasolle viime kauteen nähden, ellei jopa hieman korkeammalle. Keväällä tuplamestaruutta juhlinutta joukkuetta vahvistamalla se olisi ollut todennäköisempää, mutta nyt kesän siirtoikkunan sulkeutuessa joudun kylmästi toteamaan, että kokoonpanon muutoksien myötä menestysmahdollisuudet ovat pikemminkin pienentyneet.

Zidane ei halunnut rikkoa voittavaa joukkuetta, mutta kauden päätteeksi 21:stä kenttäpelaajasta peräti 6 vaihtoi maisemaa. Oli näiden pelaajien rooli mikä tahansa, niin he vastasivat noin neljäsosasta kaikista Real Madridin viime kaudella tekemistä maaleista. Lähtijöiden jättämän tyhjiön täyttämisessä riittäisi reilusti haastetta oikeanlaisilla korvaajilla, mutta näillä hankinnoilla se on lähes mahdotonta. Tarkastellaan hieman kesän siirtoja:

Coentrão ulos, Theo sisään. :peukku_ylos:
Marcelon kirittäjäksi kaavaillusta Coentrãosta ei ollut mitään hyötyä, vaan lusitaani oli pelkkä taakka joukkueelle. Pätevän kirittäjän löytäminen ei olisi ollut kovin vaikeaa, mutta lusitaanin tilalle onnistuttiin jopa hankkimaan yksi maailman lupaavimmista vasemmista laitapuolustajista. Erittäin hyvä vaihto.

Danilo ulos, Achraf sisään. :peukku_alas:
Danilolla oli omat hetkensä niin hyvässä kuin pahassa. Brassi oli suuressa roolissa kevätkauden lopulla, kun liigamestaruus ja UCL-finaalipaikka ratkaistiin. Castillasta tilalle nostettu Achraf on täysin eri kaliiberin pelimies, sillä marokkolainen on tähän mennessä pelannut lähinnä Segunda B:n otteluita. Potentiaalia varmasti löytyy, mutta sen lunastamiseen saattaa mennä vielä ties kuinka monta kautta.

Pepe ulos, Vallejo sisään. :-\
Tälle vaihdolle ei käytännössä voinut mitään, sillä yhden kauden jatkopahvi ei kelvannut Pepelle. Korvaajaksi nuori ja lupaava Vallejo, joka saadaan ehkä pikkuhiljaa ajettua sisään joukkueeseen nelostopparin roolissa. Tässäkin vaihdossa on yksi mutta. Vallejon pitäisi olla käytettävissä silloin, kun hänelle tarjoutuu mahdollisuus minuutteihin. Valencia-kotipelissä näin ei ollut, mikä maksoi heti kauden ensimmäisen pistemenetyksen. En laskisi kovin paljoa Vallejon varaan, sillä nuorukaisen loukkaantumishistoria on melko surullista luettavaa.

Kevät 2016 Real Zaragozan riveissä:


Kevät 2017 Frankfurtissa:


James ulos, Ceballos sisään. :-\
Nämä kaksi eivät mene aivan yksi yhteen pelipaikkojensa osalta, mutta allekirjoittaneen papereissa Casemiron korvaajan saavuttua Jamesista olisi tällä hetkellä enemmän hyötyä sekä alkavan kauden että parin seuraavan kauden pokaalijahdeissa. Ceballos on ilman muuta kova pelimies, mutta Jamesin taso siintää vielä kaukana horisontissa.

Mariano ulos, Mayoral sisään.
Kolmoskärjen statuksella operoinut Mariano ei ollut aivan täysin turha statisti, sillä hänen maalinsa auttoi kääntämään yhden maalin tappioaseman voitoksi Deportivoa vastaan. Tähänastisten näyttöjen perusteella Mayoral menee silti aika lailla yksi yhteen dominikaanin kanssa.

Morata ulos, Llorente sisään. :-\
Keskikentän pohjaa vahvistettiin ja hyökkäystä vastaavasti heikennettiin. Kyseessä ei siis ole minkään sortin vahvistus, vaan kokoonpanossa vallinnut ongelma vain siirtyi yhdeltä pelipaikalta toiselle.

Seurajohdossa selvästi katsotaan tulevaisuuteen, mutta mielestäni olisi tärkeämpää hyödyntää ensin nykyisen pelaajamateriaalin potentiaali vielä kun se on mahdollista ja vasta sen jälkeen hankkia nuoria lupauksia, joista sitten joskus ehkä saadaan vaatimukset täyttävä korvaaja. Näissä nuorissa kavereissa piilee aina se riski, että avauksen pelaajan loukkaannuttua taso ei vielä riitä kovemmissa peleissä tai sitä potentiaalia ei jostain syystä onnistuta lunastamaan missään vaiheessa.

Itse olisin ehdottomasti hankkinut kovemman luokan pelimiehen oikean laitapakin tontille ja lainannut Achrafin jonnekin muualle. Olisin myös lainannut tai myynyt Mayoralin pois osto-option kera ja hankkinut kovemman luokan pelimiehen Moratan lähtöä paikkaamaan. Muiden siirtojen kanssa pystyn elämään aivan hyvin.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2017, 23.15.45 kirjoittanut Siete »
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★