Kirjoittaja Aihe: UEFA Champions League, Group Stage: CSKA Moskova - Real Madrid C.F. 2.10.2018  (Luettu 1285 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

tanu

 • Viestejä: 247
Tätä katsellessa tulee ihan mieleen Venäjän ja Espanjan välinen MM-neljännesvälierä parin kuukauden takaa. Pelipaikkakin on sama.

Kävi kyllä itsellä ihan sama mielessä. Ja mitähän Akinfeev mahtoi sanoa dumarille.. noh, tulipahan vähän lisädraamaa loppuun.

Losblancos

 • Viestejä: 2306
 • Hala Madrid!
Real Madridin pelaajat ovat kaikki mystisesti menettäneet potkutekniikkansa. Kukaan ei osaa laukoa ja edes Kroos ei osaa syöttää.   

Alkukaudesta näytettiin ihan hyvältä sentään näitä heikompia jengejä vastaan, mut nyt ollaan kyllä ihan umpisolmussa.

Chris

 • Viestejä: 4215
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hohhoijjaa...

Se olkoon analyysini tästä viikosta.
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

TAMI

 • Viestejä: 3027
Asensio ja Benzema penkille.

Mielellään. Ongelmana vain, että korvaajia ei oikein ole.

Vazquez ei saa mitään aikaan, Viniciuksen sisäänajossa on menty rankasti metsään ja Marianokin on pelannut todella vähän.

Mariano tosin näytti eilen olevan ainoa maalinteosta kiinnostunut pelaaja kentällä. Puhtaat paperit hänelle yrittämisestä. :peukku_ylos:

Kolme. Peliä. Maaleitta.

RONALDO

 • Viestejä: 2785


Kolme. Peliä. Maaleitta.
Capellon toisella etapilla (06-07) oli myös kolmen ottelun maaliton jakso, eli liigamestaruushan sieltä on siis Realille tulossa.  :traktori:

Siete

 • Viestejä: 3043
 • Teemu Pukki baby
Mitä Lopetegui viestitti pelaajilleen jättäessään Sergio Ramosin kokoonpanon ulkopuolelle ja Modrićin vaihtopenkille? Vastaus löytyy katsomalla Kroosin karmivaa syöttöhassia, joka johti CSKA:n voittomaaliin. Luvassa piti olla helppo iltapuhde. Se ei kuitenkaan olisi saanut missään nimessä näkyä pelaamisessa tuolla tavalla. En voisi kuvitella Kroosin jakavan vastaavanlaisia syöttöjä esimerkiksi PSG:tä tai Bayernia vastaan ottelussa, jossa on ns. tosi kyseessä. Motivaation puute siis ajoi jälleen joukkueen tappioasemaan.

Tilanteen kääntämiseen oli käytännössä koko ottelu aikaa. Kaikki kunnioitus CSKA:n pelaajia kohtaan, mutta Lopeteguin ryhmältä ei edes vaadittu sen eteen mitään ihmeellistä. Onhan joukkueiden välillä aivan käsittämättömän suuri tasoero. Moskovalaisilla on hyvin nuori ja kokematon joukkue, joka ei ole ensimmäisenä, toisena tai kolmantena, vaan neljäntenä Venäjän Valioliigassa. Goncharenkon mukaan edes jotkut CSKA:n pelaajat eivät voineet uskoa tauolla, että he johtivat 1-0 kolminkertaista hallitsevaa mestaria vastaan ja se kertoo aika paljon.

Siitä päästäänkin kätevästi tutun ongelman ytimeen. Real Madrid kirjautti kiitettävät 26 laukausta, mutta niistä vain 3 suuntautui maalia kohti. Häpeällisen pieni määrä, eikä tämä ole ensimmäinen kerta. Ei siis mikään ihme, että neljässä ottelussa on onnistuttu tekemään vain yksi maali. Lopetegui asetti avauskokoonpanon ylimmälle oksalle Lucasin, Benzeman ja Asension. Kenen näistä kolmesta oli tarkoitus iskeä maaleja, kun tähän mennessä on jo käynyt harvinaisen selväksi, ettei kukaan heistä pysty siihen? Suunnitelma syntyi kuolleena, koska Benzema ei ole maalintekijä yhtään sen enempää kuin Lucas tai Asensiokaan. Kun kentällä on pelkkiä syöttelijöitä, niin lopputulos on nähdyn kaltainen. Jos olen tämän ottelun jälkeen varma jostain asiasta niin siitä, etten halua nähdä tätä hyökkäyskolmikkoa avauksessa enää ikinä.

Lopeteguin elekielen perusteella on aika helppo huomata, että nykytilanne alkaa pikkuhiljaa käydä sietämättömäksi. Viilipyttymäisen Lopeteguin tilalle on tullut Lopetegui, joka huutaa vihaisena, valittaa tuomareille, jauhaa purukumia raivoissaan, polvistuu maahan hukatun maalipaikan jälkeen ja ylipäätään vaikuttaa kärsivän valtavasti. Omaksi onnekseen baskivalmentajalla on kuitenkin pelaajien tuki puolellaan, sillä muussa tapauksessa lähtölaskenta olisi jo todennäköisesti alkanut.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Redondo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 4049
Mitä Lopetegui viestitti pelaajilleen jättäessään Sergio Ramosin kokoonpanon ulkopuolelle ja Modrićin vaihtopenkille?
Paljosta voi Lopeteguitakin syyttää, mutta rotaatiota en laskisi niistä yhdeksi. Varsinkaan kun kyseisen kaksikon korvasi kaksi Espanjan maajoukkuepelaajaa. Jos jossain matsissa rotaatiota piti harrastaa, niin se oli nimenomaan tämä. Lisäksi kun Ramos ja Modric eivät varsinaisesti ole säkenöineet alkukaudesta, niin huili tuli varmasti ihan tarpeeseen.

Tuo mainitsemasi Asensio-Benzema-Vazquez -kolmikon valinta avaukseen on ehdottomasti kritiikin paikka. Tuon kolmikon toimimiseen tuskin moni uskoi ennen peliä ja ei peli sitä asiaa muuttanut. Muutenkaan en päässyt mitenkään jyvälle tästä taktiikasta. Lucas hengaili oikeassa laidassa kunnes välillä teki jonkun päättömän juoksun keskustaan. Asensio ja Benzema juoksivat vuoronperään keskikentältä hakemaan palloa ilman, että toiseen suuntaan oli mitään liikettä. Tämä johti siihen, että Realin kaksi ylintä pelaajaa hakivat paikkaan kahdeksan CSKA:n pelaajan keskeltä.

Onko Gareth Bale (ja ehkä Mariano) tällä hetkellä ainoa kaveri joka osaa tehdä pystyjuoksuja syvyyteen?
"Give me Zidane and 10 pieces of wood, and I will win you the champions league" - Sir Alex Ferguson