Kirjoittaja Aihe: Jordana 24 Tenerife(19)-Real Madrid(2)  (Luettu 653 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jukka_jo

  • Viestejä: 184
Jordana 24 Tenerife(19)-Real Madrid(2)
« : 03.03.2010, 12.36.41 »
La Liga Tenerife-Real Madrid
27.2.2010,Heliodoro Rodríguez López,Santa Cruz de Tenerife

0-1 Higuain 29'
0-2 Higuain 42'
1-2 Ayoze 46'
1-3 Kaka 48'
1-4 Ronaldo rp. 80'
1-5 Raul 90

vaihdot:
Granero-->Van der Vaart 75'
Higuain--> Raul 78'
Alonso--> M.Diarra 83'


------------Higuain------------
-Granero---Kaka------Ronaldo--
--------Alonso—Lass-----------
Marcelo--Garay--Albiol--Ramos
----------Casillas-------------

penkillä: Dudek,Metzelder,Gago,M.Diarra,Marcos Alonso,Van der Vaart,Raul

Ottelu analyysi tulee hieman myöhässä kiireitten vuoksi.

Ottelun lähtökohdat olivat selkeät. Real vie ja Tenerife vikisee.
Ottelun alku oli tosiaanki täysin käsikirjoituksen mukainen kun Real pyöritti ottelua suvereenisesti. Huomattavaa kuitenkin oli se, että maalipaikkoja Real ei saanut aikaan. Tenerife sumputti hyvin rangaistusalueen ja Realin tähdillä ei ollut lainkaan tilaa. Ottelun 23 minuutilla nähtiin ensimmäinen kortti kun Xabi Alonso rikkoi keskikentällä Tenerifen pelaajaa. Hetki tuon tilanteen jälkeen Alonso oli jälleen rikkeen tekijänä ja olisi mielestäni ansainnut jopa punaisen kortin kun tuli suoraan takaapäin jalkapohjat edellä Alfaroa. Tuomari ei kuitenkaan punaista korttia nostanut Alonson vaan antoi keltaisen kortin Tenerifen maalivahti Aragonesesille purnaamisesta. Hieman sekavien tilanteiden jälkeen Real painosti yhä enemmän hyökkäyksiin kun Sergio Ramos ja etenkin Marcelo teki nousuja jatkuvalla syötöllä, Alonson ja Lass Diarran paikatessa heitä. Marcelon hyvä nousi palkittiinkin puolen tunnin pelin jälkeen kun hän syötti Higuainin puolittaiseen läpiajoon. Higuain sijoitti pallon varmasti alanurkkaan, Real 0-1 johtoon. Jakson lopussa Real sai toisen hyvän maalipaikan kulmapotkun jälkitilanteesta. Garay syötti vapaana olevalle Higuainille joka potkaisi suoraan syötöstä 0-2 Realille. Oli hienoa nähdä, että maalinteko näytti helpolta Realille. Kaksi maalinteko paikkaa ja kaksi maalia. Hienoa

Toinen puoliaika sai yllättävän alun kun Tenerife pääsi kaventamaan 1-2 selvästä tuomarivirheestä. Nino keskitti oikealta laidalta maalille missä Casillas otti pallon haltuun, samassa Ayoze oli Casillasin rinnalla ja pukkasi päällään Casillasia käteen josta pallo pomppasi suoraan maaliin. Selkeä virhe tuomarilta, koska pallo oli selvästi Casillasin hallussa. Tuosta tilanteesta Real ei kuitenkaan halvaantunut vaan iski heti seuraavasta hyökkäyksestä taululle jo selvät 1-3 lukemat Kakan johdolla. Ottelun toinen puoliaika oli sen jälkeen aikalailla pelailua ja Realin selvää hallintaa. Real sai selvästi vaihdoistaan, Van der Vaartista ja Raulista lisää intoa peliin. Real sai rangaistuspotkun 80.minuutin kohdalla kun Van der Vaartin keskitys osui Lunan käteen. Ronaldo täräytti pallon suoraan keskelle maalia kun Aragoneses aavisti vedon lähtevän oikealle. Ottelun lopussa nähtiin hieno tilanne kun Raul teki Realille 1-5. Raul ei ollut tehnyt Realin paidassa La Ligassa maalia neljään kuukauteen. Ottelu sai siis hienon päätöksen kun Raulikin onnistui.

Ottelu oli loppujen lopuksi yllättävän tylsä. Tasoero oli suoraan sanottuna murskaava jälleen kerran. Real on paukuttanut viimeisessä kuudessa La Liga pelissä 22 maalia. Jos tälläinen meno jatkuu niin 100 maalia rikkoontuu.

Erikoista:
Presidenttiaitiossa ei nähty kuin yksi Presidentti, Tenerifen Miguel Concepción. Florentino Perez loisti poissaolollaan.

Ottelun tähdet:

***Marcelo, teki loistavia nousuja ja oli muutenkin todella hyvällä pelipäällä. Ei näkynyt väsymys juuri lainkaan vaikka juoksi reilusti yli 10 kilometriä ottelun aikana.
**Gonzalo Higuain, jälleen uskomattomalla tarkkuudella kaksi maalia. Taistelee tosissaan maalikuninkuudesta.
*Kaka, pelaa ottelu ottelulta paremmin ja paremmin. Ansaitsee jo täydet kehut. Viimeistelytaitokin rupeaa näkymään.
Ronaldo on edelleen kone!