Kirjoittaja Aihe: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö  (Luettu 6963 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Chris

 • Viestejä: 4374
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« : 17.12.2014, 18.14.18 »
Toni Kroos
4.1.1990, Greifswald (Itä-Saksa)Saksalainen siirtyi kesällä 2014 Real Madridiin Bayern Munchenistä. Saksalaisjättiä Kroos edusti vuodesta 2006; ensin junnujoukkueessa ja välillä käyden kahden kauden ajan lainalla Bayer Leverkusenissa. Kaudella 2010 hän kuitenkin nousi Saksan ykkösseuran pelaavan miehistöön, pelaten yhteensä 131 ottelua, joissa syntyi 24 osumaa. Bayern-uralla Kroos ehti voittaa kaiken mahdollisen ja kuin pisteenä iin päälle, oli yksi suurimmista avaintekijöistä Saksan juhliessa MM-kultaa Brasilian kisoissa. Nuoresta iästä huolimatta TK8 on siis voittanut jo lähestulkoon kaiken - vain Euroopan mestaruus puuttuu -  ja onhan maajoukkuepelejäkin takana jo komeat 57 (9)

Uudet haasteet ja jopa hieman epävarma pelillinen asema Guardiolan miehistössä saivat miehen vaihtamaan kuitenkin maisemaa. Ottajia olisi Kroosille löytynyt mm. Man Unitedista ja Barcelonasta, mutta kaikkien Los Blancos-kannattajien riemuksi yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista päätti tarttua Realin sopimuspaperiin. Sopimus allekirjoitettiin MM-kisojen jälkeen – kuusi vuotta ja 25 miljoonaa euroa. Nykystandardeilla mitattuna yksi suurimmista ryöstöistä, mitä on siirtomarkkinoilla viime vuosien aikana tapahtunut.


Kroos esiteltiin Bernabeulla heinäkuun puolivälissä


Ensimmäiset taikurimaiset kosketukset palloon uuden kotiyleisön edessä

Video - Toni Realin harjoituskeskuksessa 1.kerran

Jo puolen vuoden aikana Kroos on valloittanut peliotteillaan jokaisen madridistan sydämen. Fantastinen herramies niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, eikä menestys ole saanut nuoren kaverin päätä täyttymään ylimielisyydellä. Loistavasti joukkueen pelitapaan sitoutuva pelaaja, joka kykenee pelaamaan keskikentällä niin puolustavammassa, kuin hyökkäävämmässäkin roolissa. Ylieroottisen potkutekniikan omaava Toni onkin tullut tutuksi erityisesti huikeista crosseistaan ja erikoistilanteistaan. Näiden lisäksi syötöt napsuvat kavereille jalkaan illasta toiseen lähes 95-prosentin teholla, joka on käsittämättömän kova lukema. Vaikka olemukseltaan Kroos ei olekaan mikään Mike Tyson, taitaa hän kuitenkin erinomaisesti myös fyysisen pelin, eikä ole ensimmäisenä kaksinkamppailussa katollaan. Fyysisestä kunnosta kertoo myös se, että esimerkiksi vuoden 2014 aikana Kroos on pelannut 21 ottelua Bayernin riveissä, 7 ottelua MM-kisoissa, lukuisia muita maajoukkuepelejä, pari ottelua Espanjan SuperCupissa, Euroopan SuperCupin sekä Realin paidassa UCL+La Liga. Kovin suurta kesälomaa ei saksalainen siis viettää ehtinyt, vaan pelitahti on ollut todella hurja, mutta niin vain peliotteet kentällä pysyvät illasta toiseen erinomaisella tasolla.


Ensimmäisen pokaalinkin Kroos on jo ehtinyt Realissa ottamaan. Sevilla kaatui 2-0 Super Cupin finaalissa - ja kuinkas muuten, Toni oli yksi kentän parhaista pelaajista

Video - Tonin ensimmäinen maali Valkoisissa syntyi kauniilla laukauksella Rayon verkkoon

Maalin lisäksi Kroos on tarjoillut jo 10 maalin johtanutta syöttöä; tuolla lukemalla ollaan Realin sisäisen tilaston jaetulla kakkossijalla Jamesin kanssa.

Kuten jo todettua, vaikka vasta vajaa puoli vuotta on kulunut Valkoisessa paidassa, on Kroos jo nyt vakuuttanut kaikki. Nopea sopeutuminen uuteen maahan, ympäristöön ja pelitapaan ottaa monesti ison aikaa, mutta Kroos osoitti jo mm. Euroopan SuperCupin ottelussa Sevillaa vastaan huikeutensa, ollen yksi kentän parhaista. Tuon illan jälkeen taso ei ole laskenut, vaan päinvastoin - Kroos on ollut jokaisen euron arvoinen nousten Realin kivikovan miehistön keskikentän kapellimestariksi yhdessä Luka Modricin ohella.

Pokaaleita on tähän mennessä tullut yksi, mutta lisää on tulevien vuosien aikana tulossa. Keskikentän dynamo tuleekin mitä suuremmalla todennäköisyydellä pelaamaan huikean uran Realissa, ja samanlainen pokaalisade mihin mies sai tottua Bayernissa, tullee jatkumaan myös Espanjan maaperällä. Ja mikä parasta – parhaat ikävuodet komealla saksalaisella on vielä Valkoisissa edessä!

Tämä topic olkoonkin omistettu Real Madridin kultakimpaleelle, huikealle pelaajalle, Toni Kroosille.

« Viimeksi muokattu: 17.12.2014, 18.17.17 kirjoittanut Chris »
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

Peruna

 • Viestejä: 284
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #1 : 17.12.2014, 19.01.11 »
Tuota hintaa on kyllä pakko edelleen ihmetellä, kun samalla ties mitä daavidluizeja liikkuu puolet kalliimmalla. Real Madridilla on kyllä varsin onnistunut tuo Saksa-kytkös pelaajien ja valmentajien kanssa, vaikka jostain syystä eivät siellä ole historian saatossa mitenkään erikoisesti pelillisesti menestyneet.

Ottajia olisi Kroosille löytynyt mm. Man Unitedista ja Barcelonasta,

ManU:ssa ei ole muuten käsittääkseni koskaan pelannut saksalaista pelaajaa, joten ainakaan itse en hengitystäni pidätellyt..  :P
"I'm star-struck when I see Paul Scholes because you never see him. On the pitch you can't catch him. Off the pitch he disappears." - Luis Figo

Madridista #7

 • Viestejä: 881
 • el Águila de Móstoles
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #2 : 17.12.2014, 20.09.23 »
Topicille ja etenkin Tonille :peukku_ylos: :pallo: :tuoppi:

Kuten jo foorumin asiantuntijapiireissä tiedettiin ennakolta sanoa Kroosin siirron varmistuessa, tulee saksalainen olemaan huikean tärkeä palanen Valkoisessa palapelissä, ja niinhän tuo on ollutkin. Upea pelinlukutaito ja potkutekniikka niin vedoissa kuin syötöissä. Kentällä suurimmat ilotulitukset ovat muiden harteilla, kun Kroos hoitaa työnsä saksalaisella tarkkuudella. Mainittakoon vielä, että madridilaislehdistön mukaan Kroos johtaa yhdessä Benzeman kanssa Realin syöttöpörssiä. On se kova. Etenkin kun huomioidaan, ettei juuri minkäänlaista sopeutumisjaksoa ole tarvittu; merkki maailmanluokan pelaajasta.

Ei ole toista pelaajaa joka olisi voinut korvata Xabin keskikentällä paremmin kuin TK8.


Jos nyt vähän pilkkua nuss...viilataan, niin tuplasti kalliimmalla Luiz siirtyi, ei puolet ;)
Tuota hintaa on kyllä pakko edelleen ihmetellä, kun samalla ties mitä daavidluizeja liikkuu puolet kalliimmalla.
”Jalkapallo on yksinkertainen peli, jossa 22 miestä juoksee pallon perässä 90 minuutin ajan, ja lopuksi Saksa voittaa.”
- Gary Lineker

snooker

 • Viestejä: 321
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #3 : 17.12.2014, 22.05.59 »
Topicille valtaisa :peukku_ylos: Ja toki myös Tonille  :peukku_ylos:

Huikea on ollut kaverin otteita seurata. Nuo pitkät poikittais- ja diagonaalisyötöt lähtevät Tonilta aivan käsittämättömällä tarkkuudella ja varmuudella, erikoistilanteista nyt puhumattakaan. Täydellinen potkutekniikka, ei kai sitä muulla voi selittää. Toivottavasti jatkaa Realissa vielä pitkään, mies kun tulee olemaan todennäköisesti seuraavat viisi vuotta vähintään pelipaikkansa top3:ssa maailmassa :traktori:

Valkoinen baletti

 • Viestejä: 54
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #4 : 18.12.2014, 15.16.51 »
Kroosille tehdään omaa ketjua, mutta sitten se keskikentän todellinen maestro Modric on vailla ketjua  :peukku_alas:
Tim Riggins #33

Direct football

 • Viestejä: 1166
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #5 : 18.12.2014, 15.20.18 »
Kroosille tehdään omaa ketjua, mutta sitten se keskikentän todellinen maestro Modric on vailla ketjua  :peukku_alas:
Nämä on näitä foorumin mersuilla ja audeilla ajelijoita ;)

RONALDO

 • Viestejä: 2835
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #6 : 18.12.2014, 16.57.07 »
Onko joku estänyt tekemästä?

Cristiano7

 • Viestejä: 1344
 • 芬兰国家足球队
Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #7 : 18.12.2014, 20.25.58 »
Topicille suuri suuri :peukku_ylos: Chrishille :peukku_ylos: ja tottakai myös saksalaiselle unelmavävylle eli Toni Kroosille :peukku_ylos:

Vaikea olla keksimättä ylistyssanoja hänestä puhuttaessa, sen verran huikeasti on Toni Kroos pelannut. Kroos ei ehkä ole se näkyvin pelaaja siellä kentällä, mutta silti melkein jokaisessa ottelussa hän on antanut maalisyötön tai toisenkin, joskus tehnyt maalinkin.

Supertarkat syötöt, ja sexikkäät keskitykset, kuka ei voisi olla rakastamatta häntä? Ei kukaan, ei kukaan, joka tajuaa jalkapallosta edes vähän.

Sosiaalisessa medissa Toni Kroos on Twitterissä ja Facebookissa, sen lisäksi hänellä on omat nettisivut.
Twitter: https://twitter.com/tonikroos

Facebook: https://facebook.com/tonikroos?refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftonikroos

Nettisivu: http://www.toni-kroos.com/de

Ps. Peruna, Ron Robert Zieler on ollut Manchester Unitedin kirjoilla, ei tosin yhtään virallista peliä pelannut, vuosina 2008-2010 edustuksessa ja junnujoukkueessa 2005-2008.
« Viimeksi muokattu: 18.12.2014, 20.41.14 kirjoittanut Cristiano7 »
21.07.2019, 18:30: jangsteri: ”Vitun paskan tärkee tulee tänne esittämään ja sanelemaan mitkä asiat tänne kuuluu ja mitkä ei. Pidä nyt vitun keravalainen paviaani se turpas kii äläkä esitä kaikkitietäväistä joka helvetin asiaan”

Chris

 • Viestejä: 4374
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #8 : 18.12.2014, 20.39.36 »


Kroos osoittanut jälleen kerran tyylikkyyttään antamalla kasan lahjoja ja pelipaitoja dusseldorfilaiseen lastenkotiin. Joulumieltä lapsille  :peukku_ylos:  <3

¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

Chris

 • Viestejä: 4374
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #9 : 31.12.2014, 14.01.32 »
Kaikki äänestämään Toni Kroosia Saksan vuoden jalkapalloilijaksi! Toki Khedirakin listalla, mutta rohkeasti vain äänet TK8:lle - on tuon voiton ansainnut ;)

http://fanclub.dfb.de/fan-club/deine-stimme-zaehlt/nationalspieler-des-jahres/
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

Cristiano7

 • Viestejä: 1344
 • 芬兰国家足球队
Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #10 : 02.01.2015, 12.18.41 »
Toni Kroosin parhaimmat pelihetket Realin paidassa on kerätty videolle,  nuo keskitykset, herranjumala miten tarkkoja ne on, eikä noissa pitkässäkään syötöissä ole haukkumista! Ja tuo maali, hitsi miten sexikäs kierre. <3
En voi ymmärtää miten häntä voi haukkua tai esityksistä väkisin etsiä huonoa..

Tuosta video: http://www.realmadrid.com/en/news/2015/01/krooss-best-pieces-of-play?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=mejor_jugadas_kroos_en&utm_campaign=facebookRRSS
21.07.2019, 18:30: jangsteri: ”Vitun paskan tärkee tulee tänne esittämään ja sanelemaan mitkä asiat tänne kuuluu ja mitkä ei. Pidä nyt vitun keravalainen paviaani se turpas kii äläkä esitä kaikkitietäväistä joka helvetin asiaan”

snooker

 • Viestejä: 321
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #11 : 04.01.2015, 12.54.12 »
Täyttää tänään 25 vuotta :tuoppi:

Cristiano7

 • Viestejä: 1344
 • 芬兰国家足球队
Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #12 : 09.01.2015, 18.20.43 »
Toni Kroos valittu vuoden jalkapalloilijaksi Saksassa. :peukku_ylos:

Kroos sai 40,6% äänistä, toiseksi tullut Miroslav Klose sai 38,7% ja kolmanneksi tullut Manuel Neuer 6,6%.
21.07.2019, 18:30: jangsteri: ”Vitun paskan tärkee tulee tänne esittämään ja sanelemaan mitkä asiat tänne kuuluu ja mitkä ei. Pidä nyt vitun keravalainen paviaani se turpas kii äläkä esitä kaikkitietäväistä joka helvetin asiaan”

Mustakaapu

 • Viestejä: 10
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #13 : 10.01.2015, 13.32.52 »
Toni Kroos valittu vuoden jalkapalloilijaksi Saksassa. :peukku_ylos:

Kroos sai 40,6% äänistä, toiseksi tullut Miroslav Klose sai 38,7% ja kolmanneksi tullut Manuel Neuer 6,6%.

Mikähän pilipali äänestys ollut. Jokainen tietää, että Neuer oli ylivoimaisesti paras saksalainen tänä vuonna, ja oikeastaan paras maailmassakin.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 5405
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #14 : 10.01.2015, 13.39.24 »
Mikähän pilipali äänestys ollut. Jokainen tietää, että Neuer oli ylivoimaisesti paras saksalainen tänä vuonna, ja oikeastaan paras maailmassakin.
Onpa kiva eka viesti. Menikö nyt ihan oikealle foorumille? Kyseessä on nettiyleisön mielestä Saksan vuoden paras.
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Chris

 • Viestejä: 4374
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #15 : 11.01.2015, 20.18.12 »
Kyseessä on nettiyleisön mielestä Saksan vuoden paras.

Ei, vaan kyseessä oli virallinen äänestys Saksan MAAJOUKKUEEN parhaasta pelaajasta. Saksan paras pelaaja valitaan sitten tuonnempana, se on täysin eri kisa kuin tuo, jonka Toni voitti.
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

Cristiano7

 • Viestejä: 1344
 • 芬兰国家足球队
Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #16 : 24.04.2015, 21.09.52 »
Saksalainen unelmavävy Toni Kroos on ollut uskomaton tällä kaudella, jota todistaa myös herran uskomaton syöttötilasto mestareiden liigasta tältä kaudelta. 671 syöttöä, tarkkuus 95%, johtaa syöttötilastoja tuolla upealla määrällä.
Aiai jos Kroos pelaisi pikkuisen ylempänä niin pääsisi enemmän käyttämään loistavaa laukaustaan ja alustamaan enemmän maaleja. :pallo:
21.07.2019, 18:30: jangsteri: ”Vitun paskan tärkee tulee tänne esittämään ja sanelemaan mitkä asiat tänne kuuluu ja mitkä ei. Pidä nyt vitun keravalainen paviaani se turpas kii äläkä esitä kaikkitietäväistä joka helvetin asiaan”

RONALDO

 • Viestejä: 2835
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #17 : 24.04.2015, 22.06.28 »
Komeat kendotehot on kuitenkin iskenyt, kun vertaa vaikkapa Xabi Alonsoon. Tonilla tällä kaudella 1+13 ja Alonson kahden viimeisen Real-kauden tehot olivat yhteensä 0+11. Xabin paras kausikin Realissa tuotti 2+9, joten tuostakin jo parannettu  :peukku_ylos:

Cristiano7

 • Viestejä: 1344
 • 芬兰国家足球队
Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #18 : 26.04.2015, 23.55.13 »
Toki Kroos iski Celta Vigoa vastaan Real uransa toisen maalin! :peukku_ylos: :pallo: :tuoppi:
21.07.2019, 18:30: jangsteri: ”Vitun paskan tärkee tulee tänne esittämään ja sanelemaan mitkä asiat tänne kuuluu ja mitkä ei. Pidä nyt vitun keravalainen paviaani se turpas kii äläkä esitä kaikkitietäväistä joka helvetin asiaan”

Chris

 • Viestejä: 4374
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Toni Kroos - Vuosikymmenen ryöstö
« Vastaus #19 : 28.05.2015, 01.33.48 »
This season, Kroos accumulated 5,191 minutes of action between Real Madrid (4,590 minutes) and the National team (601 minutes).

Toni Kroos' previous record of most minutes played (3,433) was set in 2011-12 season.

Että niin.. 1,5-kertaisesti aiempi ennätys rikki. Ei voi kun hattua nostaa miehen kestävyydelle ja sille, että oikeastaan vasta huhtikuussa alkoi rasitus näkyä.  :peukku_ylos:

Ihan ansaitusti Löw antanut Kroosille "vapautuksen" tulevasta harjoituspelistä USA:ta sekä karsintapelistä Gibraltaria vastaan.
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"