Kirjoittaja Aihe: Haudasta Nousu - Kannattajayhdistys (Peña Madridista de Finlandia ry)  (Luettu 25615 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Totuuden torvi

  • Viestejä: 135
Kuulun Barcelonan vastaavaaan fan clubiin ja hiukan, hyvin hiukan toiminnasta tietävänä ihmettelen tuota että miksi pitää olla realin kortti (jolla siis voi äänestää presidentin vaaleissa ym)? Epäilen vahvasti etttä suomesta löytyisi edes kokonaisuudessaan se 50 kortillista madridistaa. Esim penya barcelonista se finlandiassa epäilen että alle 5 henkilöä omistaa vastaavan barca kortin. Tällä sduomen ryhmittymällähän voi olla toki sit kortti ja emoseurakin varmaan muistaa jollain penya kortilla teitä liittymisen jälkeen mutta edes penya kortilla ei äänestetä vaaleissa ym. Varovaisesti ehdotan että keräisitte noin 5-10 aktiivista ihmistä ja perustatte sen yhdistyksen, pidätte yhdistyksen ensimmäisen kokouksen ja sen jälkeen ryhdytte toimeen penya asiassa.

Voi olla että olen pahasti hakoteillä tässä asiassa mutta mielestäni barcan yhdistys aloitti ensin toiminnan, sen kehittyessä anottiin tätä penyaksi ryhtymistä. Nykyäänhän meidän klubilla on komea vaakuna nou campilla. Mutta monta mutkaa on ollut matkassa ja ainakin mun korvaan barcan yhhdistystoiminta huomattavan kankeaa ja ilman todella kovaa muutaman ihmisen ydinryhmän työtä asiasta ei tule mitään, meillä vielä jordi tinto niminen katalaani joka suomessa asustelee ja joskus työskennellyt lähellä joukkuetta, ilman hänen kielellistä osaamista ja toimiston väen tuntemista ei hommasta tulisi mitään. 

stimbe

  • Viestejä: 15
Moikka,

facebookis on nyt (taas) noussut esille kannattajayhdistyksen perustaminen. Ensmmäinen tapaaminen järjestetään tulevana lauantaina 17.8 jossain HKI:n ravintolassa pari tuntia ennen Celta Vigo matsia.
Tapaamisella on tarkoitus käydä läpi mitä homma vaatisi, mitä haluamme yhdistykseltä jne. Toivottavasti paikalle saadaan sen verran innokkaita henkilöitä, että homma lähtisi vihdoin eteenpäin!

Tämän yhdistyksen perustaminen on ollut jo vuosia todella hankalaa, niin toivoisin, että paikalle saataisiin mahdollisimman moni, jotta homma saataisiin vihdoin tehtyä!
Huudelkaas tähän alle, jos kiinnostusta tapaamiselle / yhdistyksen perustamiselle löytyisi!

stimbe

  • Viestejä: 15
Lauantaina 17.08 klo 16.00 Bakers O’Learys.

Täällä on tapaaminen ennen Celta Vigo vs Real Madrid matsia. Tarkoituksena on käydä läpi mitä kannattajayhdistykseltä haluamme, tsekkailla paljonko jäseniä olisi tulossa jne. Ainakin 10 kortillista henkilöä on saatu kasaan tässä yhden vuorokauden aikana.

Kaikki mukaan niin saadaan hommaa eteenpäin!