Kirjoittaja Aihe: Real Madrid Cantera  (Luettu 97164 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

maheinon

  • Viestejä: 661
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #600 : 07.08.2019, 11.00.21 »
Rodrygo ja Kubo eivät ole Zidanen mukana tänää ja lehdistö huhuilee, että saattavat pelata tänään Raulin joukkueessa.
What do you think the next happen now.

zzziii

  • Viestejä: 623
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #601 : 24.08.2019, 22.47.03 »
Itse ainakin pidän Raúlia potentiaalisena valmentajana. Vaikuttaa kentän laidalla olevan käytöksen perusteella tietävän miltä pelin pitäisi näyttää ja miten sitä tulisi parantaa, jos käytöstä vertaa vaikka edellisiin virkaveljiin Zidaneen ja Solariin, jotka lähinnä seisoskelivat kentän laidalla kädet lanteilla tietämättömän näköisinä.

Huomenna siis kauden avaus Las Rozasin vieraana. Harjoituskauden peleistä nyt ei mitään johtopäätöksiä voida tehdä, mutta viimeisessä kolmessa ottelussa yhdeksän päästettyä maalia eivät kyllä lupaa hyvää. Mielenkiintoista nähdä Raúlin ensimmäisen virallisen ottelun avauskokoonpano. Kesällä alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuden voittaneet pelaajat (Víctor Chust, Antonio Blanco, Moha, Miguel Gutiérrez) liittyivät harjoitusvahvuuteen myöhemmin.

Ainoastaan Víctor Chust on pelannut harjoitusotteluissa. Miguel Gutiérrez näyttää harjoitusotteluiden perusteella aloittavan kauden Juvenil A:n kanssa, mitä itse ainakin pidän pelaajan kehityksen kannalta virheenä. Pelaaja on kuitenkin jo puolitoista vuotta pelannut Juvenil A:ssa hyvällä tasolla, ja voisi mielestäni jättää viimeisen juniorivuoden väliin ja nousta suoraan Castillaan, kuten aikanaan Hakimin ja Carvajalin kanssa toimittiin. Kysymyksessä ei kuiteenkaan ole mikään peruslupaus vaan superlupaus, ja kun ottaa huomioon, että kesällä palannut Javi Hernández ei vielä ainakaan tähän mennessä ole vakuuttanut ja kun Fran García voisi tasonsa puolesta pelata muuta sarjaa, niin ihmeellinen päätös kaikkiaan.

Vaikuttaa siltä, että ollaan taas palaamassa vanhan kunnon Ramón Martínez- ikäluokka kerrallaan -meininkiin, jossa ylivoima ja paremmuus mitataan tuloksissa vastustajan tasosta riippumatta. En usko, että Luka Dončićsta olisi tullut nykyisen tason pelaaja pelaamalla joka vuosi oman ikäisiänsä vastaan. Koripallon puolella Canteraa johtaa ammattilainen, mutta jalkapallon puolella tuntuu, että tasosta ollaan puolet jäljessä. Alberto Angulo tuli tehtävään 2009, ja esimerkiksi  viimeisen kolmen vuoden aikana seura on voittanut Espanjan mestaruuden ikäluokissa Junior, Cadete ja Infantil, eikä Luka Dončić tule jäämään seuran viimeiseksi NBA -varaukseksi.

Jotain positiivista kuitenkin, että tänään Israel Salazar pelasi harjoitusottelun Juvenil A:n kanssa CD Lugoa vastaan ja teki ottelun voitto-osuman. Seuran nettisivujen mukaan pelaajan ensisijainen joukkue olisi kuitenkin Juvenil C. Saa nähdä missä sarjassa Sala lopulta pelaa, mutta Primera División Autonómica Juvenil olisi kyllä pelaajan tasolle liian helppo. Seuran nettisivujen mukaan viime vuoden Cadete A:n mestaruuden voittaneesta joukkueesta kukaan ei nousisi Juvenil B:hen, vaan kaikki aloittaisivat kautensa Juvenil C:ssä.

Mágico Madrid

  • Viestejä: 6088
  • La Saeta Rubia 1926–2014
    • Los Blancos
Vs: Real Madrid Cantera
« Vastaus #602 : 25.08.2019, 00.56.25 »
Peli muuten huomenna jo klo13. Voisi tuota tsekkailla.

edit. On siellä ainakin Jordi ja Latasa Juvenil Asta
« Viimeksi muokattu: 25.08.2019, 13.01.03 kirjoittanut Mágico Madrid »
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!