Kirjoittaja Aihe: Real Madrid 2018-2019 - Nuevo Era  (Luettu 6790 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Figuuri

  • Viestejä: 3101
Vs: Real Madrid 2018-2019 - Nuevo Era
« Vastaus #80 : 06.03.2019, 09.59.18 »
Tuollaisia kysymyksiä tuli esitettyä jo ennen kuin kausi alkoi, mutta ilmeisesti diibadaabaa ja ketään ei kiinnostanut. Tulevaisuuden valmentajalla lienee yksi suurin merkitys kurssin kääntämisessä. Solarin jäädessä ketään tuskin kiinnostaa, mutta tämä skenaario olisikin hyvin epätodennäköinen. Joka tapauksessa Real Madridiin siirtyminen on enemmän tai vähemmän riski, mitään takeita menestyksestä ei ole. Tuo kerran Eurooppaa hallinnut joukkue on palanut loppuun.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Chris

  • Viestejä: 4231
  • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Real Madrid 2018-2019 - Nuevo Era
« Vastaus #81 : 30.04.2019, 19.37.53 »
Real Madridin huhtikuu:

@ Valencia, 2-1 (Benzema)
vs Eibar, 2-1 (Benzema, Benzema)
@Leganes, 1-1 (Benzema)
vs Athletic 3-0 (Benzema, Benzema, Benzema)
@Getafe 0-0
@Rayo 1-0

Kuusi ottelua, kahdeksan pistettä mahdollisesta 18:sta ja tasan yksi maalintekijä. Huutonaurun puolelle menee.  :D
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

maheinon

  • Viestejä: 819
Vs: Real Madrid 2018-2019 - Nuevo Era
« Vastaus #82 : 30.04.2019, 20.51.12 »
On kyllä jäätävä tilasto. Toki eka merkityksellinen peli pelataan vasta elokuussa.
What do you think the next happen now.

Chris

  • Viestejä: 4231
  • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Real Madrid 2018-2019 - Nuevo Era
« Vastaus #83 : 19.05.2019, 17.44.35 »
Nyt kun murheellinen kausi on virallisesti ohi, lyödään se lukkoon myös pelaaja-arvioiden kautta. Mielipiteet edustavat vain yhden miehen otantaa.

Thibaut Courtois: Saapui kuin saapuikin syksyllä Madridiin. Belgialaisesta kaavailtiin seuraavaa monivuotista ykkösveskaria, mutta debyyttikausi ei vakuuttanut. Pitkälle venyneet MM-kisat, lyhyt pretemporada, siirtosaaga ja epävarma joukkue edessä ei helpottanut urakkaa. Ensi kaudella puhdas harjoituskausi alle ja toiveissa huomattavasti vakuuttavampi kausi.

Keylor Navas: Jäi kakkosvahdiksi, mutta sai silti minuutteja alle. Selkeästi parempi tällä kaudella kuin Courtois, mutta kenenkään valmentajan luotto ei riittänyt nostamaan costaricalaista joukkueen ykköseksi. Kolmesti Champparin Madridissa voittaneen Navasin aika mitä ilmeisemmin ohi tämän sesongin jälkeen.

Luca Zidane: Kolmosveskari ja mikä pahinta, nousemassa ohi Luninin ensi kauden kakkosveskariksi.

Dani Carvajal: Edelleen joukkueen ykkösvaihtoehto oikean pakin tontille. Kaukana parhaastaan tällä kaudella muutamia yksittäisiä otteluita lukuunottamatta. Peliaikaa yli 3000 minuuttia ja kendotehot vaatimattomat 1+3. Ensi kaudella selkeä tasonnoston paikka.

Alvaro Odriozola: Debyyttikausi baskille pääkaupungissa. Sai vastuuta vajaan 1900 minuutin verran ja suoriutui kokonaisuutena siedettävästi.  Ylöspäin jatkuvasti vaarallinen, josta kertoo myös yhdeksän maalisyöttöä. Puolustuspelaamiseen tarvitaan kuitenkin parannusta, mutta haastanee ensi kaudella Carvajalia yhä enemmän ja enemmän.

Sergio Ramos: Kapteeni oli joukkueen "isoista" nimistä toinen selkeä onnistuja. Ei nyt mitään häikäisevää ja ramosmaisia virheitä tapahtui yhä siellä sun täällä, mutta piti puolustuslinjaa edes jotenkin tällä kaudella pystyssä. Nousi joukkueen rankkarinvetäjäksi ja kirjautti reilussa 3600 minuutissa 11 osumaa.

Raphael Varane: Surkea kauden avauspuolisko. MM-kisakrapula venyi pahasti syksyyn ja pelasi kenties uransa huonoimman kauden Madridissa. Loppukautta kohti edes pientä parannusta, mutta ensi kaudelle tarvitaan jälleen tutumpi ranskalaistoppari. Oli kauden aikana lähtöhuhujen kohteena, mutta on onneksi jäämässä ensi kaudeksi.

Nacho: Samat sanat kuin Varaneen. Heikko kausi joukkueen kolmostopparilta. Virheitä ja epävarmuutta viime vuosina joukkueen yhdeltä tasaisimmista suorittajista. Jatkanee ensi kaudella Ederin saapumisesta huolimatta.

Jesus Vallejo: Loukkaantuneena tuttuun tapaansa likimain koko kauden ja sai vyölleen vain noin 500 minuuttia kauden aikana. Kehitystä ei tapahtunut tälläkään kaudella ja todennäköisemmin tie vie ainakin lainalle seuraavaksi vuodeksi tai kahdeksi.

Marcelo: Ihan hirvittävä fiasko. Riittänee brassin kohdalle.

Sergio Reguilón: Nousi puskista Solarin aikana joukkueen ykkösvaspaksi, mutta palasi maanpinnalle Zizoun tultua joukkueen puikkoihin. Kauden suurin yllättäjä. Zizoun saapumisen myötä ura jatkunee loistavasta kaudesta huolimatta lainalla.

Casemiro: Pitkälle listalle, jotka epäonnistuivat tällä kaudella. Epätasaista ja laiskaa menoa suurimman osan aikaa kaudesta. Parhaimmillaan kuitenkin maailman eliittiä omalla pelipaikallaan, mutta monen muun tavoin tarvitsee motivaationsa takaisin. Ura jatkunee Madridissa.

Toni Kroos: Heikoin kausi myös Kroosilta Madrid -urallaan. Ei saanut missään vaiheessa parastaan irti ja joutui myös ensimmäistä kertaa Madrid -uransa aikana kritiikkivyöryn keskelle. Kankean oloinen pitkin kautta, mutta ei epäilystä etteikö se paras Kroos vielä saataisi irti. Tehojen puolesta jäi myös piippuun, vain 1+6 43 otteluun.

Luka Modric: Ballon d'Or -voittajalta floppikausi niinikään, vaikka olikin ajoittain keskikenttäpelaajista se paras suorittaja. Pitkät MM-kisat vesittivät alkukauden ja loppukaudesta kroatialaista ei käytännössä kiinnostanut enää tippaakaan. Ollut lähtöhuhuissa, mutta tällä hetkellä jäämässä Madridiin.

Dani Ceballos: Alkukaudesta näytti, että Lopeteguin alaisuudessa Ceballos pääsee vihdoin irti ja vastuuta tulee. Piippuun jäi muutamia hyviä hetkiä lukuunottamatta ja vahvasti näyttää, ettei Ceballosin ura koskaan tule Madridissa nousemaan kukkaan. Lainalle tai myyntiin.

Marcos Llorente: Koirankopista joukkueen suurimpien yllättäjien joukkoon Solarin aikakaudella. Osoitti, että hänen varaansa pystyy laskemaan jopa isoimmissakin peleissä. Zizoun paluu kuitenkin vesittänee nuo haaveet ja Llorenten matka jatkunee lainalle tai myyntiin. Atletico vahvasti Llorenten kintereillä.

Fede Valverde: Niinikään yllättäjien joukkoon tällä kaudella. Sai vastuuta pitkin kautta, vaikkakin vain reilun 1100 minuutin verran. Zizou halunnee pitää urugualaisen joukkueessa myös ensi kaudella.

Isco: Iso pettymys. Lopeteguin alaisuudessa piti olla niitä kavereita, jotka vihdoin ottavat sen seuraavan ison askeleen, mutta heikoksi jäi. Kannattajat syystäkin turhautuneita ja aika moni olisi valmis päästämään miehestä irti. Jatkanee kuitenkin, vaikka avauskokoonpanon paikka tulee olemaan kiven alla.

Marco Asensio: Samaan listaan Iscon kanssa. Ronaldon lähdön piti olla se ikkuna Asensiolle, jolloin alkaa lunastus, mutta aivan karmaisevan surkea kausi mallorcalaiselta. Edelleenkin parhaimmillaan vaihtopelaajana, mutta ei ole yksi tai kaksi iltaa, kun Asension otteisiin sai kauden aikana turhautua. 44 ottelua, yli 2300 minuuttia ja tehot 6+7. La Ligassa tasan yksi maali. Ulos ja äkkiä.

Gareth Bale: Sama kuin Asension kohdalla. Se tilaisuus nousta legendojen joukkoon, mutta vaatimattomaksi jäi. Loppukausi kannattajien pihdeissä. La Ligassa vaatimattomasti vain kahdeksan maalia ja peliminuuteissa maali joka 224. minuutti. Ei se ihan lähtenyt ja ura todennäköisesti päätökseensä Madridissa.

Lucas: Joka valmentajan luottoheppa. Step over, kohti päätyrajaa ja keskitys. Siinäpä se Lucasin tämäkin kausi pähkinänkuoressa. Joukkuepelaajana edelleen eliittiä, mutta taitojensa puolesta ei kuuluisi seurassa pelata. La Ligassa Asension tavoin yksi maali ja kolme syöttöä. Hieno mies, mutta jokohan olisi aika päästää irti..

Karim Benzema: Se joukkueen toinen onnistuja Ramosin ohella isoista nimistä. 30 maalin kausi ja joukkueen ylivoimainen minuuttirohmu (4300 min) Oli hyökkäyspään pelaajista ainoa, kuka pystyi kantamaan oman kortensa kekoon paikatessa CR:n jättämää tyhjiötä. Onnistunut kausi, jatkanee ensi kaudella Jovicista huolimatta.

Mariano: Neljä maalia, ei ihan se mitä odotettiin. Vastuu jäi pieneksi Benzeman kerätessä suurimmat minuutit. Marianolle vain reilu 700min. Paljon loukkaantumisia ja muuta riesaa. "Nuevo Siete" ei ihan ollut entisen seiskan veroinen. Ura jatkuu jossain, mutta tuskinpa Madridissa.

Vinicius: Brassi nousi vastoin odotuksia joukkueen parhaimmistoon. Oli monena iltana ainoa syy katsoa joukkueen pelejä. Todellinen superlupaus ja jahka saa vielä viimeisiin ratkaisuihin lisää terävyyttä, vain taivas rajana.

Brahim: Loppukaudesta vastuuta ja muutama todella pirteä esitys. Ura jatkunee lainalla, mutta tulevaisuus on Madridissa.


Kiitos Madrid -ajasta, mutta seuraavat nimet ulos joukkueesta: Vallejo, Ceballos, Marcelo, Isco, Asensio, Bale, Lucas ja Mariano.


Olipahan melkoinen kausi. Nyt hetki happea ja kesällä mennään taas. Siirtomarkkinat käyvät kuumempana kuin moneen vuoteen, kun Perez ja Zizou miehistöineen yrittävät saada tämän laivan edes jonkinlaiseen kurssiin.
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"