Kirjoittaja Aihe: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019  (Luettu 33589 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Siete

 • Viestejä: 3076
 • Teemu Pukki baby
Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« : 31.08.2018, 15.23.19 »

Cristiano Ronaldon lähtö oli seuralle kova kolaus niin markkinoinnin kannalta kuin myös pelillisesti. Suoranaista korvaajaa ei onnistuttu hankkimaan, koska viime vuosina huippupelaajien hinnat ovat nousseet pilviin Valioliigan rahakkaan tv-sopimuksen sekä qatarilaisten rahoittaman PSG:n takia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Madridissa olisi kokonaan luovuttu kaikkein tunnetuimpien nimien tavoittelusta. Real Madrid ja maailman parhaat pelaajat ovat vetäneet toisiaan puoleensa jo useiden vuosikymmenien ajan ja niin tulee olemaan myös jatkossa.


Siirtopolitiikassa on ollut havaittavissa selkeä muutos aikaisempaan. Vuosituhannen alussa lainarahoilla toteutetut jättihankinnat ovat jääneet historiaan, sillä nykyään seurassa panostetaan nuoriin lahjakkuuksiin ja rahaa käytetään hieman maltillisemmin. Viiden viime vuoden aikana Real Madrid on jopa jäänyt voitolle, vaikka samaan hengenvetoon onkin todettava kesällä 2014 hankitun Jamesin olevan valkopaitojen viimeisin galáctico-luokan hankinta.

14/15: +13,30 miljoonaa
15/16: -69,85 miljoonaa
16/17: +7,50 miljoonaa
17/18: +88,00 miljoonaa
18/19: -12,25 miljoonaa
Yhteensä: +26,7 miljoonaa

Lehtitietojen mukaan Real Madridilla on valmiina 300 miljoonaa euroa uutta galácticoa varten. Neymarin väitetään olevan seuran ja erityisesti Florentino Pérezin ensisijainen tavoite, vaikka useiden verkossa järjestettyjen äänestyksien perusteella Mbappé on madridistojen ykköstoive. PSG ei luovu tähtipelaajistaan helpolla, joten kumman tahansa pelaajan pitäisi tavalla tai toisella tehdä mahdolliset lähtöhalunsa selviksi seuran qatarilaisomistajille siirron läpiviemiseksi. Ranskan liigan heikko taso, euromenestyksen puute tai toisen tähtipelaajan varjoon jääminen voisivat sysätä Neymarin tai Mbappén harkitsemaan siirtoa Madridiin ensi kesäksi.

James Rodríguezin tapaus on myös hyvin mielenkiintoinen, sillä viime kesänä Real Madrid lainasi kolumbialaisen kahdeksi vuodeksi Bayern Müncheniin 13 miljoonaa euroa vastaan. Sopimukseen kuului pykälä, jonka avulla Bayern voi lunastaa pelaajan itselleen 42 miljoonalla eurolla lainan päätteeksi. Kysymys kuuluukin, haluaako James itse jatkaa Bayernissa vai palata takaisin Madridiin. Pelaajalle voisi yhä löytyä sopiva rooli Lopeteguin valmentamasta joukkueesta. Bayernilla on täysi päätösvalta Jamesin uran jatkon suhteen, mutta saksalaiset tuskin käyttäisivät osto-optiotaan vastoin hänen tahtoaan.

Valioliigan pelaajista Hazard ja Kane ovat pyörineet eniten otsikoissa. Molempien hinnoiksi on asetettu yli 200 miljoonaa, joten toistaiseksi kummankaan hankkiminen ei ole tullut kuuloonkaan. Hazardilla on enää kaksi vuotta jäljellä nykyisessä sopimuksessaan Chelsean kanssa, joten hän saattaisi olla saatavilla ensi kesällä alennettuun hintaan. Belgialaisen pitäisi kuitenkin ensin torjua kaikki nykyisen seuransa jatkosopimustarjoukset, jotta siirto voisi toteutua.


Ensi kesänä on myös selvitettävä, mitä lainapelaajien kanssa tehdään. Kovačićin laina Chelseaan tulee päätökseensä, Theo palaa Real Sociedadista, Lunin kotiutuu Leganésista, De Tomás tulee takaisin Rayo Vallecanosta ja Ødegaard puolestaan Vitessestä. Kysymys kuuluukin, onko heille käyttöä ykkösjoukkueessa ja haluavatko kaikki ylipäätään jatkaa seurassa.

Kauden aikana voi tapahtua ihan mitä tahansa ja varmaa on ainoastaan se, että osa pelaajista on toisia tyytyväisempiä asemaansa. Todellisuus ei aina vastaa ennakko-odotuksia, joten pettymyksiä tulee väistämättä. Erityisesti Mayoralin, Viníciuksen, Ceballosin, Valverden, Llorenten ja Vallejon kaltaiset nuoret pelaajat tulevat olemaan suurennuslasin alla. Tapahtuuko kehitystä riittävästi vai onko lainasiirto tai jopa pysyvä siirto paras vaihtoehto kaikkien kannalta? Vastaus selviää ensi kesän siirtoikkunassa.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

maheinon

 • Viestejä: 832
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #1 : 31.08.2018, 17.30.20 »
Kiitos Siete avauksesta. Laitetaan seurantaan.

Jamesin tapaus on tosiaan mielenkiintoinen, koska kesällä 2019 hänellä on sopimusta jäljellä enää 2 vuotta ja jos hän ei suostu Bayernin kanssa uutta sopimusta allekirjoittamaan, niin tuskimpa siellä ollaan valmiita maksamaan hänestä 42 miljoonaa euroa.

Madridissa pitää varautua Jamesin paluuseen ja paluun tapauksessa jatkosopimuksen sorvaamiseen.
What do you think the next happen now.

Figuuri

 • Viestejä: 3109
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #2 : 31.08.2018, 21.36.46 »
Hyvä kattaus ensi kesän siirtoikkunaan. Näistä asioista riittää takuuvarmasti spekulointia kauden mittaan, sekä tietysti lähempänä suvea.  :peukku_ylos:

Intohimoinen rakkaussuhteeni James Rodrígueziin ei varmaan tule yllätyksenä kenellekään. Näkisin kolumbialaisen paluun erittäin mielelläni ja uskon vahvasti hänen todellakin sopivan Lopeteguin visioon. Haluaisin nähdä kolumbialaisen sexosyöttöjä Lopeteguin pimputtelupallossa, hänen erikoistilannepelaaminen on myös aivan huippuluokkaa, kenties yksi maailman parhaimpia fantastisen vasurinsa kanssa. Toisaalta taas Lopeteguin ja Iscon saunasuhde saattaisi turhauttaa Jamesin. Onhan tässä tietysti vuoden päivät aikaa ja kaikki on mahdollista, mutta tuohon mahdolliseen paluuseen liittyisi myös riski peliajan määrästä ja sen vaikutuksista. James lähti jo kerran ja syy oli juurikin peliajan puute. Tästä päästäänkin sopivasti Maheinon kimuranttiin pointtiin Jamesin jatkosopimuksesta. Voisin hyvin kuvitella hänen olevan maltillisempi jatkosopimuksen kirjoittamisessa ja viivyttävän sopimusneuvotteluja hieman pidemmälle, ihan vain varmistaakseen saavansa peliaikaa ja arvostusta.

Olin Neymarin mahdollista siirtoa vastaan jo ennen brasilialaisen Barcelona pestiä. Niistä päivistä alkaakin olemaan jo aikaa, mutta Neymarin kohdalla ei voida puhua hyvin kypsyneestä pelimiehestä, kaikki verosotkut sivuuttaen. Neymar on todella taitava futari, mutta mielestäni hänessä ei vain ole sitä jotain ja en näe häntä vakaana joukkuepelaajana, enkä etenkään kauaskantoisena hankintana. Neymarin hinta on aivan posketon, mielestäni ei olisi mitään järkeä maksaa sellaista summaa. Joku voisi perustella brasilialaisen hankintaan osittain markkinointistrategialla, mutta onko Neymar oikeasti väkeä vetävä magneetti? Kyllähän Cristiano Ronaldokin sai aikanaan rapaa, kauhea filmaaja jne, mutta Cristiano Ronaldo on viimeisen 9 vuoden perusteella harvinaisen ainutlaatuinen ammatilainen. En näe samaa Neymarissa, enkä usko hänen ikinä pystyvän samaan kuin Cristiano Ronaldo, enkä myöskään usko hänen mahdollisuuksiinsa johtaa Real Madridia ja olemaan yksi koko futismaailman keulakuvista. Joku voisi väittää hänen olevan yksi keulakuvista, mutta onko hän todella? Kultainen pallo on ollut täysin Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo show jo ties kuinka monta vuotta, Neymaria on tuskin koskaan pidetty mahdollisena voittajana. Jonkun mielestä kyseessä voi olla täysi huumoripalkinto ja että sillä ei ole mitään väliä. Olisin osittain samaa mieltä, mutta valitettavasti tälläiselläkin turhalla huumopalkinnolla ja asialla olisi väliä markkinointistrategiassa. Mistä Neymar oikeastaan muistetaan? Ensimmäisenä tulee mieleen verosotkut, kiero faija, kiukuttelut ja Barcelonasta mahdollisesti rahan perässä lähteminen, sekä lopulta surullisen kuuluisat Venäjän isännöimät mm-kisat kesällä 2018. Ei kiitos!

Harry Kanelle niin ikään punaista valoa. Kesän mm-kisojen alla Yle Urheilu kirjoitti ihan hauskan otsikon englantilaisesta maalinsylkijästä, joka meni suurin piirtein näin: "Harry Kanella on musta vyö maalinteossa". Tämä voi olla totta, mutta pelaajaprofiililtaan en näe häntä sopivana pelaajana. Fooruminen Redondo varmasti tuohtuu tästä, koska nostalginen Ruud romanssi jne. :D

Myönnän suoraan etten tunne Harry Kanea pelaajana tarpeeksi hyvin, mutta mielummin näkisin Benzeman kaltaisen dynaamisen kärkipelaajan pelaavan Real Madridissa. Etenkin nykyisen päävalmentajan pimputtelupallossa. Kliinisyys ei tietenkään olisi pahitteeksi, eikä myöskään tehokas pääpelaaminen haittaisi. Todennäköisesti Kane voisi olla juuri oikea mies hommaan, mutta jotenkin perstuntumalta ei vain seiso. Kauppahinta olisi tietysti asia erikseen, vaikuttaa vaan liian riskisijoitukselta.

Hazard kelpaisi heti, mielellään vaan vähän halvemmalla kuin joissain roskalehdissä huhuttu 200 miljoonan hintalappu. En koe lukeutuvani ikärasisteihin, mutta belgialaisella alkaa kuitenkin olemaan jo jonkin verran ikää ja hän ei ole ehkä kuitenkaan sellainen todellinen tehopelaaja, johon kannataisi sijoittaa hirveä määrä rahaa tulevaisuutta ajatellen. Joillakin pelaajilla ikä tulee nopeammin vastaan kuin toisilla ja on täysin mahdotonta sanoa, kuinka kauan Hazard jaksaa pelata hänelle ominaista sähäkkää futista ja kuinka pitkään hän pystyy pitämään tasonsa yllä.

Mbappé, kyllä ja panisin. Maksoi mitä maksoi saatana!  :peukku_ylos:
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Figuuri

 • Viestejä: 3109
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #3 : 31.08.2018, 21.54.03 »
Ensi kesänä on myös selvitettävä, mitä lainapelaajien kanssa tehdään. Kovačićin laina Chelseaan tulee päätökseensä, Theo palaa Real Sociedadista, Lunin kotiutuu Leganésista, De Tomás tulee takaisin Rayo Vallecanosta ja Ødegaard puolestaan Vitessestä. Kysymys kuuluukin, onko heille käyttöä ykkösjoukkueessa ja haluavatko kaikki ylipäätään jatkaa seurassa.

Nämä ovat aika kimuranttisia kysymyksiä. Päällimmäinen fiilikseni on se, että ainoastaan Theosta ja Luninista kannattaa pitää kiinni. Toivottavasti Theo kasvaa futarina ja ihmisenä, sekä pystyy palaamaan tuon vuoden lainasopimuksen jälkeen ns. valmiina pelaajana, sekä mahdollisesti jopa haastamaan tai jopa korvaamaan Marcelon (brasilialaisen jatkosta kun ei voi näillä puolustusnäytöillä mennä täysin takuuseen). Luninin suhteen toivoisin karkeampaa käsittelyä, mies vaan kylmästi puoli-ilmaiseksi eteenpäin monivuotisella sopimuksella ja järkevällä takaisinosto-optiolla. Joku vuoden laina sinne tänne ja tälläisen touhun jatkaminen ei ole mielestäni hyvä ratkaisu maalivahdille. Näkisin mielummin juuri kylmän ratkaisun toimivampana mallina, nuori maalivahtilupaus olisi niin sanotusti täysin omillaan ja ura olisi täysin hänen omissa käsissään, ei olisi mitään maitojunaa millä tulla takaisin. Monivuotinen diili mahdollistaisi vähän pehmeämmän lähdön uraputkessa, olisi aikaa vakuuttaa valmentaja ja vakiinnuttaa paikka avauskokoonpanossa jne.

Oikeastaan samaa toivoisin kaikkien muidenkin pelaajien kohdalla, mutta muiden kuin kahden edellä mainitun kohdalla, näkisin enemmän järkeä pumpata markkina-arvo mahdollisimman korkeaksi ja koittaa lypsätä mahdollisimman paljon euroja jokaisesta pelaajasta. Vuoden lainadiileillä ei välttämättä vaan saa aikaan kannattavaa kehitystä. Lainaseura saattaa käyttää pelaajaa pelkästään rotaatioon, koska pelaajan sitoutumisesta lainaseuraan ei voi mennä täysin takuuseen.

Näin lyhyesti katettuna.  :traktori:
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5221
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #4 : 01.09.2018, 11.05.21 »
Itse lähden siitä, että ensi kesänä ei ole valmentajana Lopetugui vaan Mauricio Pochettino. Tänä kesänä se oli lähellä, mutta argo ei halunnut jättää nykyistä projektiaan ja olisi ollutkin hullua hypätä Realin valmentajaksi ilman kunnon valmistautumisaikaa.

Herra tuo Madridiin mukanaan Eriksenin ja mahdollisesti myös Kanen.
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Siete

 • Viestejä: 3076
 • Teemu Pukki baby
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #5 : 07.09.2018, 21.07.53 »
The Evening Standardin mukaan Real Madrid on yksi Brahim Díazista kiinnostuneista seuroista. Manchester Cityn 19-vuotiasta keskikenttäpelaajaa pidetään yleisesti yhtenä koko Euroopan lupaavimmista kyvyistä. Málagan entinen juniori ei ilmeisesti ole tyytyväinen ykkösjoukkueessa saamaansa peliaikaan, mikä on Cityn kannalta äärimmäisen hankala yhdistelmä ensi vuoden kesäkuussa umpeutuvan sopimuksen kanssa. Díazin kanssa voisi aloittaa neuvottelut jo tammikuussa, mikäli tämä ei allekirjoita uutta jatkosopimusta seuraavien kuukausien aikana.

Otteita viime kaudelta: https://www.youtube.com/watch?v=6H4K0kPK3PY
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Siete

 • Viestejä: 3076
 • Teemu Pukki baby
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #6 : 13.09.2018, 00.31.35 »
Portugalilaislehtien mukaan Lopetegui nähtiin Héctor Herreran seurassa Portossa sijaitsevassa The Yeatman -luksushotellissa. Ikää meksikolaisella keskikenttäpelaajalla on 28 vuotta, joten tämä hankinta ei olisi aivan linjassa viime vuosien siirtopolitiikan kanssa. Herreran sopimus kuitenkin päättyy kauden jälkeen ja 0 euron siirtosumma voi osoittautua niin houkuttelevaksi, että seurajohto tekisi poikkeuksen ja näyttäisi vihreää valoa "yli-ikäisen" pelaajan hankinnalle. Kovačić on käytännössä jo jättänyt jäähyväisensä, joten mitat täyttävälle korvaajalle olisi varmasti tarvetta ensi kesänä, mikäli Valverde ei esiinny edukseen.
★ 1956 ★ 1957 ★ 1958 ★ 1959 ★ 1960 ★ 1966 ★ 1998 ★ 2000 ★ 2002 ★ 2014 ★ 2016 ★ 2017 ★ 2018 ★

Chris

 • Viestejä: 4235
 • 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #7 : 25.09.2018, 14.07.07 »
Yksi koko kesän kiinnostavimmista pelaajista, joka tulee vaihtamaan maisemaa, on Ajaxin 21 -vuotias Frenkie de Jong. Tähän mennessä siirtoa Barcaan on pidetty jo puolivarmana, mutta nyt de Jongia on huhuttu myös Real Madridiin. Madrid olisi (vähemmän yllättäen) lyömässä kiilaa Barcan ja Ajaxin välisiin neuvotteluihin. Hollantilainen De Telegraaf huhuilee, että Madrid olisi valmis maksamaan nuorukaisen palveluksista jopa 80 miljonaa euroa.

de Jong on yksi väistämättömiä tulevaisuuden nimiä ja lyönyt itsensä jo Hollannin a-maajoukkueeseenkin. Viime kaudella tehoja kertyi 22 pelissä 0+8 mutta nuorukaisen parhaimmat avut ovat ihan jossain muualla, kuin puhtaassa maalinteossa. Ajax -nuorukaisen palvelusten perässä on suurseuroista ainakin myös Man United, Man City sekä Tottenham. Sopimus umpeutuu kesällä 2022 mutta selvää on se, että de Jong tullaan näkemään kuluvan kauden jälkeen suuremmassa seurassa..
¡Hala Madrid y Nada Mas!

"Mies voi rakastaa elämänsä aikana montaa naista, mutta vain yhtä jalkapallojoukkuetta"

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5221
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #8 : 24.10.2018, 23.49.00 »
Noniin mä alan ainakin tulokselliset elää jo ensi kautta, joten pakko tänne raapustaa, miten itse muokkaisin joukkuetta.

Itse olisiin sen verran hurja, että myisin Balen, Asension ja ehkä myös Bentson. Näistä saataisiin se 140/190 miljonaa. Lucas saa lähteä samalla, mutta tuskin lähtee, vaikka peliaika ei luultavammin lisäänny. Tilalle Hazard ja/tai Mane. Molemmat pitäisi olla saatavissa ja inhimillisin hinnoin. Kane taitaa olla mahdoton, ellei itse edistä siirtoa. Sama Mpabben kanssa. Jos ei saada Kanea/Mpabbea niin pitäisin nykyisen hyökkääjäkaksikon vielä yhden kauden. Luultavammin Brasilian ihmelapset alkavat puhjea kukkaan kauden aikana tai viimeistään 2021 kesällä, joten pientä malttia pitää olla kuitenkin ostoissa. Rahaa ostoihin palaa 200-400 miljonaa.

Lisäksi alkaisin tosissaan miettiä Ramosin roolia jokkueessa. Nopeus alkaa olla mennyt ja se on myrkkyä Ramosin pelitavalle haastaa ja leikata hyökkääjän eteen. Ellei osaa muokata peliään niin ainakin se avauksen paikka pitäisi olla vaakalaudalla. Yksi toppari tyyliin ainakin Pepe tarvitaan. Löytyykö vapailta markkinoilta tai halvalla pienemmistä futismaista? Jos Ramos lähtee joku oikeasti lupaava toppari pitää hankkia. Siihen palaa se 40milj enemmän, mitä Ramosista saadaan / säästetään palkoissa.

Toinen kenen paikkaa olen jo jonkin aikaa miettinyt on Carvajal. Ei vaan tarjoa enää hyökkäyssuuntaan tarpeeksi apuja. Hyvät keskitykset puuttuu oikeasti kokonaan ja muutenkin pelaaminen ylöspäin on aikamoista koheltamista. Odriozola ottaa avauksen paikan ja Hakimi palaa pelaamaan ne noin 15 peliä, jotka Odriozola lepää. Carvajalista saadaan se ainakin 60 miljonaa, jos ja kun myydään. Vasemmalle ei tarvita muutosta kuin Marcelon pään sisään. Reguilon näyttää pystyvän pelaamaan Marcelon huilpelit.

Jos Modricin otteet kestävät katsetta vielä kuluvallakin kaudella niin uskon Modridin vetävän hyin vielä seuraavankin kauden, joten välttämättä ei tarvita vielä paikkaajaa. Jos tarvitaan niin Eriksen, joka maksaa sen 100-120 miljoonaa. Kroosilla on vielä pelivuosia, kunhan saa takaisin palon pelata. Mikäli Casemiro pystyy yhä parantamaan pallollista pelaamista ei keskikentälle ketään avaukseen tarvitse ostaa. Kuluva kausi kertonee, tarvitaanko keskikentälle vahvistuksia, vai nouseeko junnut, jopa taistelemaan avauksen paikoista. Jos tarvitaan niin Kovacic tai Rabiot, jos ei mene Barcaan.

Mitenkään en saa yli 300 miljoonaa kulumaan ja sen verran pitäisi kassasta löytyä.


« Viimeksi muokattu: 24.10.2018, 23.50.32 kirjoittanut Alpo »
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

maheinon

 • Viestejä: 832
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #9 : 09.11.2018, 13.29.50 »
Real junnu Juan Manuel Mata on vapaa ensi kesänä. Vuosikustannus huhujen mukaan noin 15 miljoonaa bruttona.

Bale on aivan maaginen, mutta ei vaan istu millään tai ikinä täysin joukkueen pelitapaan, joten olisin valmis luopumaan sopivasta summasta(100miljoonaa?).

Modric on edelleen huikea, mutta jos joukkueeseen pitää tehdä tilaa nuoremmille, niin hänen voisi olla aika lähteä. Saattaisi irrota jopa hieman rahaa hänestä(30miljoonaa?).

Aika näyttää, että onko Asensio uusi Guti. Paikoittain aivan jumalainen, mutta välillä ihan pimennossa. Olisiko Asensionkin loppusijoituspaikka keskikentällä?
What do you think the next happen now.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6090
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #10 : 09.11.2018, 16.59.56 »
Real junnu Juan Manuel Mata on vapaa ensi kesänä. Vuosikustannus huhujen mukaan noin 15 miljoonaa bruttona.
Matan aika tainnut jo mennä ja melkoisen samanlaista peluria löytyy jo. Jos pakko olisi vastaavanlainen spanski hankkia, kysyisin Susoa.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5221
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #11 : 21.11.2018, 17.38.31 »
Yhä ollaan junnujen perässä, vaikka Eriksen huhujakin on mahdollisesti tanskalaisen agentin toimesta levitetty. Itse lukeudun Eriksenin faneihin ja haluaisin ehdottamasti nähdä hepun Valkoisissa.

Ibrahim Diaz olisi kesällä tulossa ilman siirtokorvausta, mikäli ei uusi sopimustaan Cityn kanssa.

https://en.as.com/en/2018/11/20/football/1542704078_098617.html
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5221
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #12 : 23.11.2018, 13.25.58 »
Voidaan Mane unohtaa. Sane olisi oma suosikkini, mutta Hazard sieltä taitaa kesällä tulla, jos siis koskaan tulee.

https://en.as.com/en/2018/11/22/football/1542924076_988315.html
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

maheinon

 • Viestejä: 832
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #13 : 27.11.2018, 12.38.09 »
Huhujen mukaan Neymarin sopimus mahdollistaisi lähdön kesällä 2019. Kai siinä jotain ehtoja on joiden pitää täyttyä sitten.

Ihme ja kumma, että Ajaxin superjunnut pyörivät huhuissa Barcaan ja Cityyn, mutta ei Realiin. Olisin ottamatta De ligtin, jos vain mahdollista. Ramos tuskin enää uusii sopimustaan ja uusi mielellään vieläpä vähän parempi pelaaja siihen tilalle tarvittaisiin.
What do you think the next happen now.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6090
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #14 : 29.11.2018, 16.02.16 »
Ibrahim Diaz olisi kesällä tulossa ilman siirtokorvausta, mikäli ei uusi sopimustaan Cityn kanssa.

https://en.as.com/en/2018/11/20/football/1542704078_098617.html
Nyt ilmeisesti Brahim Diaz on päättänyt jättää allekirjoittamatta jatkosopimusta Cityn kanssa ja olisi vapaa kesällä. Real Madrid on suosikki seuraavaksi työnantajaksi. Näin Marcassa.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

TAMI

 • Viestejä: 3086
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #15 : 30.11.2018, 13.31.11 »
Nyt ilmeisesti Brahim Diaz on päättänyt jättää allekirjoittamatta jatkosopimusta Cityn kanssa ja olisi vapaa kesällä. Real Madrid on suosikki seuraavaksi työnantajaksi. Näin Marcassa.

Junnua pukkaa taas peliajan perässä. Hohhoijaa.

Mágico Madrid

 • Viestejä: 6090
 • La Saeta Rubia 1926–2014
  • Los Blancos
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #16 : 30.11.2018, 14.09.24 »
Junnua pukkaa taas peliajan perässä. Hohhoijaa.
Malagalainen malagalaisen tilalle. :) Alkaa itellä ainakin luotto Iscoon loppumaan, et tuleeko tästä enää mitää suurempaa.

Tervetuloa mun puolesta, kuitenkin puhutaan todella lupaavasta jannusta. Ei kuitetaan poista tarvetta ykköstykistä, se on selvä homma.
" La Saeta Rubia es el Real Madrid"¡HalaMadrid!

RONALDO

 • Viestejä: 2790
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #17 : 04.12.2018, 15.15.43 »
Brahim Diazia ollaan siirtämässä Real Madridiin jo tammikuun siirtoikkunassa. Mikäli näin tapahtuu siirtosumma olisi noin 5-10 miljoonan välillä. Tämä mahdollisuus on ollut neuvotteluissa esillä ilmeisesti alusta alkaen, mutta ongelmana oli se että City halusi vaihdossa jonkun nuoren pelaajan Realin canterasta ja tähän taas Madridin päässä ei suostuttu.

Real on tarjoamassa Diazille kuuden vuoden mittaista sopimusta. Myös ainakin Cityltä ja PSG:ltä on tullut isot tarjoukset, mutta pelaajan oma halu on siirtyä nimenomaan Kuninkaallisiin ja osittain tuosta johtuen Real on valmis nopeuttamaan tätä prosessia. Myös pelaajalle itselleen on hyvä päästä pois paikasta, jossa hänen varaan ei lasketa ja Citykin saa pikkukorvauksen siinä sivussa.

https://as.com/futbol/2018/12/04/primera/1543910984_949768.html

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5221
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #18 : 05.01.2019, 15.31.11 »
Vihdoin topparihuhuja.

Portossa ensimmäistä kauttaa pelaava Eder Militao on nyt tähtäimessä. Iso, nopea ja fyysinen nyt ainakin videoiden perusteella. Pallo jalassa vielä tekemistä, mutta se onkin helpointa opetella.

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2019/01/05/5c2fbcb2e2704e2d2f8b458d.html

Videota. https://youtu.be/p3gzt45ZtYA
« Viimeksi muokattu: 05.01.2019, 15.44.55 kirjoittanut Alpo »
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..

Alpo

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5221
Vs: Huhuja pelaajasiirroista - kesä 2019
« Vastaus #19 : 05.01.2019, 19.41.20 »
Katsoin äsken lopun Chelsean pelistä. Hazard on Chelsealle vähän kuin Messi Barcalle. Käy keskustassa, 10-paikan kohdalla tai hieman alempana ja antaa hyviä linjan puhkovia syöttöjä. Pelaa melko vapaassa roolissa, kuten Ronaldo Realissa. Olisi siis ja on yhä täydellinen korvaaja Ronaldolle, ei niinkän maalien luonnissa vaan maalipaikkojen. Kyllä Bentsot ja kumppanit (ei Lucas) tekevät niitä maaleja, jos tarjoilu kohdallaan.

Olen jo aiemmin sanonut, että meiltä puuttuu se pelaaja jolle voisi pelata palloa 10-paikalle. Alkukaudesta Bentso hoiti tuota tonttia ja ajoittain peli olikin kaunista ja tehokasta. Sitten taisi loppua Bentson kunto tai loppui Lopeteguin luotto omaan pelisysteemiin. Kuitenkin pallon pelaaminen tuolle 10-paikalle on välttämätöntä, jos ei haluta mennä laitojen kautta ja keskittää.

Eli siis ihan sama, vaikka Hazard täyttää ylihuomenna 28 vuotta. Kuitenkin 3-4 kautta huipulla ainakin jäljellä ja 3-4 vuoden päästä Vinicius kantaa Realia reppuselässä ja varmasti joku muukin superjunnista jo breikannut. Ensi kesänä Hazard on hankittava, vaikka yli 100 miljoonalla.
Aina saa jännittää, vaikka kausi ohi. Tätä on Real Madrid <3 Hyvässä ja pahassa..