Äänestys

Seuraava ottelu euroopan TOP5 kansallisissa sarjoissa tai UCL:ssä pelataan?

Huhtikuussa
0 (0%)
Toukokuussa
6 (54.5%)
Kesäkuussa
2 (18.2%)
Heinäkuussa
0 (0%)
Elokuussa
3 (27.3%)
Vielä myöhemmin
0 (0%)

Äänestäjiä yhteensä: 10

Äänestys päättynyt: 20.03.2020, 22.23.28

Kirjoittaja Aihe: Seuraava ottelu euroopan TOP5 kansallisissa sarjoissa tai UCL:ssä pelataan?  (Luettu 6949 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Redondo

 • Vieras
Foorumilla on tunnetusti varma tieto kaikesta, joten: Koska pelataan seuraava virallinen jalkapallo-ottelu jossain euroopan TOP 5 -kansallisessa sarjassa tahi UCL:ssä? Ilman yleisöä tai ei, kaikki lasketaan.

Itse veikkaan toukokuuta.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6742
Espanjassa ilman yleisöä toukokuun alussa. Samaan aikaan ulkonaliikkumiskielto yhä päällä.
I left years ago but I never left. I'm also leaving today, but I'm actually staying.    -Joselu-

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
Kohta todetaan, että ei keretä, ei kannata. Elokuussa jatketaan ja tämä kausi jää pöytälaatikkoon pölyttymään.

Alpo

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 6742
Pysyn vastauksessani. Tebasin haastattelu antoi ymmärtää, että kaikki pelit, myös CL yritetään pelata 30.6. mennessä. Tämä tarkoittaa, että la Liga käynnistyy toukokuussa. Katsomojen tyhjyyden päättää terveysviranomaiset, ei la Liga.

https://as.com/futbol/2020/03/18/primera/1584531120_277864.html
I left years ago but I never left. I'm also leaving today, but I'm actually staying.    -Joselu-

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
https://www.marca.com/en/football/international-football/2020/03/20/5e74a3aaca4741af538b45ed.html

Korona-pessimistiklubille vettä myllyyn Saksan maaperältä. ”Virus-ekspertti” uskoo, että pelejä voitaisiin jatkaa vasta 2021. Riskinä siis on, että katsojat kokoontuvat koteihin katsomaan yhdessä matseja, vaikka stadionilla ei yleisöä olisikaan.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
https://youtu.be/5qA2xMbR3G4

Riihilahdelta ihan hyvää spekulaatiota tästä tilanteesta. On omien sanojensa mukaan päivittäin tekemisissä Uefan ja Fifan sisäpiirissä ja toimii Euroopan seurajoukkueiden varapuheenjohtajana.

Aki on hyvin epäileväinen sen suhteen, että kesäkuussa vielä pelattaisiin. Pitää kuitenkin pakollisena sitä, että sarjat pelataan loppuun eikä kausia voida mitätöidä.

Jostain 24. minuutin kohdalta alkaa tämä keskustelu.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
Belgian liigassa kausi lopetettiin jo hetki sitten ja nyt Goalin etusivulla on spekulaatiota, että Valioliiga seuraisi kohta perässä.

Lähde on niinkin mielenkiintoinen, kuin Udinesen urheilujohtaja. Udinesen omistaa Giampaolo Pozzo, joka on Watfordin omistajan Gino Pozzon isä. ::)

Samassa uutisessa mainitaan Englannin jalkapalloliitto FA:n puheenjohtaja Greg Clarke todenneen, että ihmishenki on jalkapalloa tärkempää, eikä kautta ehkä voida pelata loppuun.

UEFAn presidentti Aleksander Ceferinin mukaan Liverpoolilta ei mestaruutta viedä pois, vaikka kautta ei jatkettaisikaan.

On tämä sotku.

E. https://www.nytimes.com/2020/04/08/sports/germany-soccer-coronavirus.html#click=https://t.co/Rq97KEG7ZA

Bundesia ollaan edelleen yrittämässä aloittaa toukokuun alussa.

Samassa jutussa Valioliigan ei odoteta alkavan ennen heinäkuun alkua.
« Viimeksi muokattu: 08.04.2020, 20.45.59 kirjoittanut TAMI »

Redondo

 • Vieras
Tasapainottelua rahan ja terveyden välillähän tämä tulee olemaan. Edelleenkin ajattelen, että ne rahamäärät on niin valtavia, että seurat tulevat olemaan syvällä suossa ilman niitä. Real Madridit, Barcat, Manut ja Liverpoolit tulevat kyllä selviämään(eivät nekään halua kymmenien tai satojen miljoonien lovea liikevaihtoon), mutta keskikastista alaspäin onkin sitten ihan eri tilanne, kun siellä eletään ihan kädestä suuhun.

Tyhjät katsomot, pelaajien kontaktit kentän ulkopuolella minimiin, jatkuva testaus, mahdollisimman nopeasti kausi pakettiin. Heitän mutuiluna, että jalkapallolla tai ylipäätään urheilulla voi olla suuri merkitys kun yhteiskuntia halutaan saada taas "käyntiin", joten tukea saattaa jalkapallolle tulla muualtakin.

Redondo

 • Vieras
Tämä lanka lienee ihan hyvä paikka ylipäätään keskustella aiheesta. Edelleen kaikki suuren sarjat ovat aikeissa jatkaa kautta, tavalla tai toisella

Espanja
Espanjassa La Ligan johtoporras kokoontui eilen ja asetti suuntaviivoja loppukauden pelaamiselle. Kautta olisi tarkoitus jatkaa 29.5., 6.6., tai 28.6. Luonnollisesti ilman yleisöä ja ylipäätään henkilöitä stadikalla, mukaanlukien pelaajat, saisi olla vain 200.
https://as.com/futbol/2020/04/13/primera/1586801839_751261.html


Englanti
Englannissa yksi vaihtoehto on, että pelejä jatketaan pelkästään Wembleyllä. Joukkueet majoittautuisivat FA:n jalkapallokeskukseen ja Wembleyllä pelattaisiin 4 peliä päivässä.
https://yle.fi/urheilu/3-11304057


Saksa
Bundesliiga saattaa olla lähimpänä kauden jatkamista. Siellä joukkueet ovat harjoitelleet pienryhmissä jo viime viikosta lähtien.
https://yle.fi/urheilu/3-11299560


Italia
Serie A:n yksi suunnitelma on jatkaa pelejä 31.5. Toukokuun alussa olisi tarkoitus aloittaa pelaajien testaaminen ja joukkueharjoitukset.
https://www.suomifutis.com/2020/04/lahde-serie-a-palaamassa-tositoimiin-toukokuun-lopussa-kausi-maara-pelata-loppuun-kesalla/
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006473656.html

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
Hienoa tosiaan, jos sarjat saadaan pelattua alta pois. Näen edelleen paljon tummia pilviä ja kritiikkivyöryä moneltakin taholta rahanahneita futispäättäjiä kohtaan, mikäli pelejä "väkisin" pelataan, jotta tv-rahat ynnä muut saadaan ulos.

Onneksi on edelleen myös se mahdollisuus, että koronatilanne helpottaa esim. kesäkuun alkuun mennessä ja pelit voidaan pelata joko tyhjille tai lähes tyhjille katsomoille ilman sen kummempia ongelmia. Joskushan elämän on jatkuttava tälläkin saralla. Kun ei vain tulisi mitään koronan kakkos- ja kolmosaaltoja.

Fiilis tulee olemaan joka tapauksessa poissa näistä tyhjien katsomoiden peleistä. :(

Figuuri

 • Viestejä: 3192
Jos yrittää tarkastella asioita positiivisessa valossa, niin tätä kautta surkeampaa tuskin tulee hetkeen vastaan. Eurooppalainen jalkapallo on mennyt jossain määrin melkoista vuoristorataa, mutta etenkin primeran kuluva kausi on ollut suhteellisen surkea. Kaiken tämän päälle lyödään vielä vittumaisen paska pandemia, joka sotkee kuvioita entisestään ja vie loputkin fiilikset jalkapallosta.

Meikäläistä ei ainakaan haittaisi jos loppukausi pelattaisiin loppuun nopeutetulla aikataululla, tietysti vasta sitten kun liigat käynnistyvät uudelleen. Sen sijaan europelejä voisi venyttää vielä kesän yli, niitä kun ei kuitenkaan ole niin paljoa enää jäljellä. Samoin seuraava eurokausi käynnistyy vasta alkusyksyllä, joten europelien kiirehtimiselle ei ole ainakaan omasta mielestä turhan painavaa syytä.
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006477195.html

BBC:n mukaan CL-finaalia kaavaillaan nyt pelattavaksi 29. elokuuta. :peukku_ylos:

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
Lainaus
Willian said, as quoted by Associated Press: "If we restart playing without fans but there’s contact on the pitch and maybe we can spread the virus between us.

"It’s not a bad idea but they have to know very carefully what’s going to happen. Maybe a player can have the virus and we play against each other, you know?

"I play against someone and I get the virus then I go home after the game to stay with my family and pass the virus to my wife or daughters. So we have to be careful about that."

https://www.goal.com/en/news/coronavirus-willian-uneasy-premier-league-restart-play-on/1l9qra8372rqc1f5o11424ec3a

Chelsean Willian sanoi ääneen omatkin huolenaiheeni. Futiskentällä painiessa virus aivan varmasti leviää aerosoli- ja pisaratartuntana. Miten varmistutaan sitten siitä, että pelaaja on varmasti ”puhdas”, jos esimerkiksi testi näyttää negatiivista taudin itämisvaiheessa ennen peliä?

Pelaajalla korona —> tartuttaa vastustajan tai oman joukkueensa pelaajan —> tartunnan saanut tartuttaa perheensä —> tauti tarttuu riskiryhmään kuuluvalle —> henkilö menehtyy.

Tappoiko jalkapallon pelaaminen ihmisen?

:(

Figuuri

 • Viestejä: 3192
Ymmärrän Willianin kannan ja huoli voi olla vilpitön, mutta kaikesta huolimatta voisi olla huonomminkin. Futispelaaja nostaa saatanan isoa palkkaa viettämällä laatuaikaa kotonaan, toisaalla ihmiset vaarantavat itsensä ja perheensä hoitamalla sairaita huonolla palkalla. En sano että kaikkien tulisi tehdä samoin, mutta entäs jos kaikki terveysalalla työskentelevät ihmiset esittäisivät samanlaisia ulostuloja ja eivät haluaisi mennä töihin. Siitähän vasta mellakka nousisi! Ennen mielensä pahoittamista kannattaa kuitenkin kysyä itseltään, miksi muiden pitää ja muiden ei pitäisi ja toisinpäin. Haluaisin kuulla jonkun vetoavan eettisiin syihin, tällöin voisi kysyä onko eettistä vaatia muita ihmisiä vaarantamaan itsensä ja perheensä oman hyvinvoinnin takia? Eikö se olisi itsekästä ja täysin epäeettistä? Aivan.

Voisi vähän miettiä sanomisiaan. :D
snooker [02|Dec 10:57 PM]: Realin peli on vaan nykyään sellaista esileikeillä höystettyä nautiskelu seksiä verrattuna Mourinho-aikojen kylmään housut pois ja huora nelinkontin suorittamiseen, että ei siihen tuollainen Balen tyylinen munaravaaja tahdo erityisen hyvin istua.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
Ymmärrän Willianin kannan ja huoli voi olla vilpitön, mutta kaikesta huolimatta voisi olla huonomminkin. Futispelaaja nostaa saatanan isoa palkkaa viettämällä laatuaikaa kotonaan, toisaalla ihmiset vaarantavat itsensä ja perheensä hoitamalla sairaita huonolla palkalla. En sano että kaikkien tulisi tehdä samoin, mutta entäs jos kaikki terveysalalla työskentelevät ihmiset esittäisivät samanlaisia ulostuloja ja eivät haluaisi mennä töihin. Siitähän vasta mellakka nousisi! Ennen mielensä pahoittamista kannattaa kuitenkin kysyä itseltään, miksi muiden pitää ja muiden ei pitäisi ja toisinpäin. Haluaisin kuulla jonkun vetoavan eettisiin syihin, tällöin voisi kysyä onko eettistä vaatia muita ihmisiä vaarantamaan itsensä ja perheensä oman hyvinvoinnin takia? Eikö se olisi itsekästä ja täysin epäeettistä? Aivan.

Voisi vähän miettiä sanomisiaan. :D

Toisen työ on tässä tapauksessa mielestäni välttämätöntä, toisen bisnestä ja viihdettä. Kumman kannattaisi jäädä kotiin?

Redondo

 • Vieras
Bild uutisoi, että Bundesliiga jatkuu jo 9.5.  :o :pallo: :tuoppi: :traktori: <3

https://www.is.fi/eurosarjat/art-2000006481420.html

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
Suora lainaus Futisforumin nimimerkiltä Osterdeich:

Lainaus
Näin se menee, kun Blödiä käännetään huonolla saksalla Suomen keltaiseen lehdistöön. Blödissä oli osavaltiopääministerien Söderin (Bayern) ja Laschetin (NRW) haastattelut, missä edellinen sanoi, että jos kaikki menee optimaalisesti on 50:50 chanssit aloittaa 9.5 ja jälkimmäinen piti mahdollisena, mutta sillä ehdolla, että Robert Koch Institut (paikallinen THL, toki pätevämpi) antaa luvan, riippuu esim. reproduktioasteen tilasta silloin. Muillakin osavaltioilla on sanansa sanottavanaan ja Bremenissä esim. sana lienee kielteinen. Eli ei se BuLi nyt aivan vielä alkamassa ole puhumattakaan siitä, että sarja saataisiin päätökseen asti.

Eli pidetään vielä jalkaa myös jarrupolkimen puolella.

Selvyyden vuoksi totean omalta osaltani, että totta perkeleessä toivon pelien jatkuvan, mutta olen edelleen skeptinen.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
https://www.goal.com/en/news/bundesliga-ready-to-resume-on-may-9-pending-government/5n61sxf8g8tk1re23ctxzy5tb

"The Bundesliga is ready to resume, no matter whether it's on May 9 or a later date. But it's not up to us to find a date. The political decision makers decide.

"We have not defined an exact date today. The fact that we are even able to think about resuming games underlines the performance of the German authorities.

"It would be presumptuous for the DFL to name an exact date for the restart."

Bundesliigan toimitusjohtajan kommentteja.

Pallo on siis päättäjillä. Toimari itse varmasti hikoilee rahatukkujen perään ja olisi valmis aloittamaan, mutta hän tai kukaan muukaan jalkapallotoimija ei voi sitä päätöstä tehdä.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093

https://www.goal.com/en/news/bundesliga-ready-to-resume-on-may-9-pending-government/5n61sxf8g8tk1re23ctxzy5tb

"The Bundesliga is ready to resume, no matter whether it's on May 9 or a later date. But it's not up to us to find a date. The political decision makers decide.

"We have not defined an exact date today. The fact that we are even able to think about resuming games underlines the performance of the German authorities.

"It would be presumptuous for the DFL to name an exact date for the restart."


Bundesliigan toimitusjohtajan kommentteja.

Pallo on siis päättäjillä. Toimari itse varmasti hikoilee rahatukkujen perään ja olisi valmis aloittamaan, mutta hän tai kukaan muukaan jalkapallotoimija ei voi sitä päätöstä tehdä.

TAMI

 • Yli-Valvoja
 • *
 • Viestejä: 5093
Hollannista kajahtaa:

Breaking news from the Eredivisie.

With prime minister Mark Rutte banning professional football until September, the Dutch Football Association has ended the season.

There will be no relegation.

There will be no promotion.

Leaders Ajax will not win the title this season.


https://twitter.com/goal/status/1253707849529806849?s=21